Kittenspeeltjes

Heeft u een nieuwe kitten in huis? Kittenspeeltjes zijn het ideale middel om uw nieuwe speelse kameraad bezig te houden en te trakteren. Wij hebben we een ruim assortiment speelgoed voor kittens en jonge katten. Van pluche knuffels tot laserlampen en speelballen: bij Brekz kunt u tegen de scherpste prijzen al uw kittenspeelgoed kopen!
Lees meer ..
Cat It
Kong
Laser
Overige

Cat It

Kong

Laser

Overige

Cat It

Cat It Senses Speed Circuit

Cat It Senses Speed Circuit

Het Cat It Senses Speed Circuit is een speciaal ontworpen interactief speelgoed voor katten. Het circuit bestaat uit diverse gebogen onderdelen die bovendien een helling hebben, waardoor opwindende hoogteverschillen worden toegevoegd aan het spel. Met de onderdelen kunt u bochten maken en het circuit op verschillende manieren in elkaar zetten. Zo kunt u telkens een nieuwe leuke baan aanleggen voor uw kat. De onderdelen van het Cat It Senses Play Circuit zijn aan de bovenkant op sommige stukken open. Hierdoor kan uw kat met zijn pootjes de bal wegslaan. Het balletje heeft een felle kleur en is gemaakt van lichtgevend materiaal, waardoor de aandacht van uw kat beter wordt getrokken, ook in het donker! Bovendien kunt u de baan uitbreiden met een tweede pakket, om een extra grote baan aan te leggen.

Bij de Cat It Senses Speed Circuit voor de kat wordt 1 balletje geleverd. Deze bal is echter niet uit het speelgoed te nemen. De Cat It Senses Speed Circuit is gemaakt van lichtgewicht kunststof en heeft een blauwe kleur. 

Bij Brekz bestelt u gemakkelijk en goedkoop het leukste speelgoed voor uw kat. Naast de Cat It Senses Play Circuit verkopen wij diverse andere speeltjes voor uw kat.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
 

Ander product?

Zoekt u andere speeltjes voor uw kat van Cat It senses? Of bent u benieuwd naar kattenspeelgoed van andere fabrikanten? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan kattenspeeltjes.

Cat It
https://www.brekz.be/2930-home_default/cat-it-senses-speed-circuit.jpg
16.95 2019/01/01
Erg leuk omdat het in verschillende vormen gelegd kan worden en ze er dan met 2 tegelijk mee kunnen spelen.
4009
2141
Cat It Senses Speed Circuit > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 16,95
Cat It Senses Play Circuit voor de kat

HTML BronAutomatische terugloop

Cat It Senses Play Circuit voor de kat

Het Cat It Senses Play Circuit voor de kat is een speciaal circuit dat bestaat uit diverse gebogen onderdelen. Met deze onderdelen kunt u bochten maken en op verschillende manieren een leuke baan aanleggen voor uw kat. Deze baan is aan de bovenkant op sommige stukken open. Hierdoor kan uw kat met zijn pootjes de bal wegslaan. Het balletje heeft een speciaal ontwerp, waardoor de aandacht van uw kat beter wordt getrokken. Bovendien kunt u de baan uitbreiden met een tweede pakket, om een extra grote baan aan te leggen. Ook kunt u de Cat It Senses Play Circuit voor de kat uitbreiden met de Cat It Senses Massage Center voor de kat en de Cat It Senses Scratch Pad voor de kat.

Bij het Cat It Senses Play Circuit voor de kat wordt 1 balletje geleverd. Deze bal is echter niet uit het speelgoed te nemen. Het Cat It Senses Play Circuit voor de kat is gemaakt van lichtgewicht kunststof en heeft een blauwe kleur.

Bij Brekz bestelt u het leukste speelgoed voor uw kat gemakkelijk en goedkoop online. Naast het Cat It Senses Play Circuit voor de kat verkopen wij diverse andere speeltjes voor uw kat.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Misschien bent u op zoek naar een speeltje voor uw kat van Cat It senses? Of bekijk eens ons totaalaanbod aan kattenspeeltjes.

Cat It
https://www.brekz.be/635-home_default/cat-it-senses-play-circuit.jpg
14.25 2019/01/01
Nadien toch nog de niet geleverde zaken ontvangen. Ze hebben heg opnieuw verzonden
857
499
Cat It Senses Play Circuit > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Play Circuit
€ 14,25

Kong

Kong Kickeroo voor kittens

Kong Kickeroo voor kittens

Kong Kickeroo voor kittens is stevig speelgoed voor jonge, energieke kittens en kleine katten. Deze Kickeroo maakt geluid, door het knisperen van een folie die erin verwerkt is. Het bevat daarnaast kattenkruid (ookwel catnip genoemd) dat ervoor zorgt dat dit accessoire de beste vriend van uw kat wordt. Kattenkruid is een kruid waar uw kat zich blij, rustig of gelukzalig van zal voelen. Het kruid dat hier inzit is Noord-Amerikaans, een sterke variant. De pluche staart van het speelgoed doet de Kong Kickeroo op een prooi lijken, wat het natuurlijke jachtinstinct aanwakkert. Dit stevige speeltje zal niet snel kapot gaan; uw kat kan er gerust in bijten en ermee spelen. Daarnaast is het perfect om mee te knuffelen of slapen. De Kong Kickeroo voor kittens is 20 cm lang. 

 • Stevig en duurzaam speelgoed 
 • Voor energieke kittens en jonge katten
 • Maakt een knisperend geluid en bevat kattenkruid
 • Bevat een pluche staart, wat het jacht instinct stimuleert
 • Om mee te spelen, knuffelen en slapen

Bij Brekz kunt u het beste kattenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Kickeroo voor kittens tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

    
Specificaties Kong Kickeroo voor kittens

Verkrijgbaar in drie verschillende kleuren.

 • Blauw met een rondjespatroon
 • Paars met een streepjespatroon
 • Roze met een vlekkenpatroon.

    

Afmetingen (zonder staart)
Lengte: 13 cm
Breedte: 5 cm 
Dikte: 3 cm

    
Ander kattenspeelgoed? 

Bent u op zoek naar kleiner kattenspeelgoed waar catnip in zit? Bekijk dan onze Catnip speeltjes. Hier verkopen we onder andere het Lief! Kattenspeeltje Ster Unisex. Deze is in totaal ongeveer 14 centimeter lang. 

 

Kong
https://www.brekz.be/1910-home_default/kong-kickeroo-voor-kittens.jpg
3.79 2019/01/01
Niet voor kittens want redelijk groot. Maar leuk voor volwassen poes
Heel leuk voor mijn kittens
Is leuk en spelen er goed mee bedankt
2462
1427
Kong Kickeroo voor kittens > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per 2
€ 6,95

Laser

Cat Flash Speellaserlampje

Productinformatie Cat Flash Speellaserlampje

Het Cat Flash Speellaserlampje is een zeer vermakelijk speeltje en is geschikt voor zowel honden als katten. Met dit lampje stuurt u uw kat of hond door de hele kamer. Het interessante gekleurde lichtje is de leukste manier om uw huisdier mee in beweging te krijgen. U kunt het speellaserlampje bevestigen aan uw broek of sleutelbos. Wordt geleverd inclusief batterijen.

 • Voor eindeloos plezier, de leukste methode om uw huisdier in beweging te krijgen
 • Geschikt voor zowel honden als katten
 • Te bevestigen aan de broek of sleutelbos
 • Inclusief batterijen

Let op! Geen enkel speeltje is onverwoestbaar en het is enkel bedoeld om mee te spelen, niet om op te kauwen. Wij stellen ons niet verantwoordelijk door schade aan het speelgoed of uw dier door verkeerd gebruik.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het speellaserlampje tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

    
Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een massief rubberen bot? Kijk dan eens bij het Massief rubberen bot voor de hond. Een overzicht van al ons speelgoed voor de hond vindt u hier. Kattenspeelgoed vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/35569-home_default/speellaserlampje.jpg
6.09 2019/01/01
Leuk speeltje voor de kat
Helamaal leuk
Katten vinden het fantastisch! Knopje wel moeilijk in te drukken.
4724
2451
Speellaserlampje > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 6,09

Overige

Speelbal met veren zwart/wit kattenspeelgoed

Productinformatie Speelbal met veren zwart/wit

Het maakt niet uit of u een kitten heeft of een oudere kat, deze leuke Speelbal met veren zwart/wit is een zeer interessant speeltje voor iedere kat. Laat uw kat er zelfstandig mee spelen of maak er een leuk samenspel van door het balletje te gooien. Katten zijn echte jagers en genieten hier dan ook heel erg van. Spelen kan het natuurlijke gedrag van de kat stimuleren en voorkomt verveling. Verveling kan negatief gedrag, als krabben aan de bank, veroorzaken. Tevens houdt spelen uw kat actief. Is uw kat niet snel geïnteresseerd in speeltjes? Geen probleem! U kunt het balletje nóg aantrekkelijker maken met een beetje catnip. Geen kat die dat kan weerstaan.

Bij Brekz kunt u leuke kattenspeeltjes goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu deze Speelbal met veren zwart/wit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Speelbal met veren zwart/wit

 • Voorkomt verveling bij uw kat
 • Versterkt de band door samenspel
 • Stimuleert het natuurlijke gedrag van katten
 • Houdt de kat actief
 • De veertjes wekken de interesse van de kat

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Is uw kat fel met spelen? Voorkom dat u per ongeluk wordt gekrabd en bestel de Speelhengel Hout met Jute Vlinder en Veren. Voor al onze andere speeltjes kunt u kijken op de pagina met al ons kattenspeelgoed.

https://www.brekz.be/29027-home_default/speelbal-met-veren-zwartwit-kattenspeelgoed.jpg
3.55 2019/01/01
32882
15681
Spielzeug mit Federn schwarz/weißes Katzenspielzeug > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per 2
€ 6,99
Trillende Pluchen Eend

Trillende Pluchen Eend

Trillende Pluchen Eend is en leuk speeltje voor uw kat. Omdat het eendje zo klein is, namelijk 11 bij 8 centimeter, is hij ook geschikt voor kittens. Wanneer er aan het touwtje wordt getrokken, gaat de eend trillen en over de grond bewegen. Dit vindt uw kat erg leuk en het zal een hoop plezier opleveren. Het zal de speelsheid en instincten van uw kat trainen. Deze pluchen eend is niet alleen geschikt voor urenlang speelplezier. De buitenkant is erg zacht en dat maakt hem ook fijn om mee te knuffelen. 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Trillende Pluchen Eend tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in het maken vanalles voor uw huisdier. Het assortiment bestaat uit leuke accessoires, snacks, manden, speelgoed en nog veel meer! Beeztees' doel is om het leven van uw huisdier zo leuk mogelijk te maken op een veilige manier. Alle producten worden optimaal getest zodat veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast zijn ze elke dag bezig met het bedenken en maken van nieuwe producten. Dit zorgt voor een dynamisch assortiment, waardoor u altijd verrast wordt.
 

Ander kattenspeelgoed?

Bent u op zoek naar groter speelgoed voor uw kat? Bekijk dan ons Pluchen speelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere het Lief! Wrestling Fish Unisex kattenspeelgoed. Deze is circa 20 centimeter lang. Op de rest van de pagina verkopen we nog meer speelgoed van het merk Lief! en andere merken.

Brekz
https://www.brekz.be/2949-home_default/trillende-pluche-eend.jpg
3.09 2019/01/01
Leuk speelgoed voor de kat, voor een leuk prijsje
leuk speeltje voor de kat
Leuk ding. Kitten vindt het erg interessant!
4040
2151
Trillende Pluche Eend > Meer informatie
Trillende Pluchen Eend 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
per 2
€ 4,99
Kattenspeeltjes zak à 10 stuks

Productinformatie Kattenspeeltjes zak à 10 stuks

Kattenspeeltjes zak à 10 stuks is een zakje waarin tien verschillende speeltjes in zitten voor uw kat. In het zakje zitten kleine balletjes, een speelgoedmuis en -vis en nog veel meer. Ze zijn verkrijgbaar in een paarse en een blauwe variant. 

Kattenspeeltjes zak 10 stuks is bovenal gevuld met kattenkruid, waar katten dol op zijn. Uw kat of kitten zal er dus uren speelplezier mee hebben! 

Bij Brekz kunt u Kattenspeeltjes zak 10 stuks goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
           

Ander speelgoed?

Voor uw kat is er ook nog deze pluchen knuffelbever die gevuld kan worden met kattenkruid. Een overzicht van ons andere kattenspeelgoed kunt u vinden op onze overzichtspagina kattenspeelgoed.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.be/31398-home_default/kattenspeeltjes-zak-a-10-stuks.jpg
4.59 2019/01/01
34070
16093
Kattenspeeltjes zak á 10 stuks > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Paars
€ 4,59
Blauw
€ 4,59
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Kittenspeeltjes

Als u pas een nieuwe kitten in huis heeft, heeft u vast gemerkt hoe energiek en speels hij is. Er is daarom niets beters dan uw kitten een traktatie in de vorm van een kittenspeeltje te geven. Met een speeltje heeft uw kitten dagenlang pret en houdt u u hem ook nog eens in beweging. Een kittenspeeltje kan er bovenal voor zorgen dat uw kitten minder snel geneigd is om uw bank of gordijnen kapot te krabben. 

Voordelen speelgoed voor kittens

Een speeltje voor uw kitten is niet alleen een traktatie, maar is ook een manier om uw kitten in zijn ontwikkeling te ondersteunen. Kittenspeeltjes kunnen bijvoorbeeld helpen bij het omgaan met stress, het trainen van het brein en het bevorderen van het jachtinstinct. Daarnaast zorgen veel speeltjes ervoor dat uw kitten zijn dagelijkse dosis beweging heeft, wat essentieel is bij jonge katten die nog niet naar buiten mogen. Bovendien is een kattenspeeltje de ideale manier om een band met uw nieuwe kameraad te smeden!

Assortiment speeltjes voor kittens

In ons assortiment is speelgoed voor kittens van verschillende soorten, maten en merken te vinden. Hieronder volgt een korte opsomming van de soorten kittenspeelgoed in ons assortiment. 

Kong

Van dit merk hebben wij de Kong Kickeroo voor kittens. Dit stevige speeltje maakt geluid en bevat kattenkruid, waardoor uw kitten zich er prettig en rustig bij zal voelen. Daarnaast heeft een pluchen staart, die het jachtinstinct stimuleert. 

Cat It

De Cat It Senses Play Circuit voor de kat is een spel om de zintuigen van uw kat mee te stimuleren. U kunt met de onderdelen van dit speelgoed een baan maken, waar uw kitten een balletje door kan slaan. Het is speciaal ontworpen om de aandacht van uw kat te trekken, en is daardoor goed voor uren speelplezier!

Nieuw

U kunt ook deze knuffeleend eens proberen. Deze kleine pluchen vogel trilt en beweegt op en neer wanneer u aan een touwtje trekt. Het kleine formaat maakt dit speeltje uitermate geschikt voor kittens. Bovendien is hij gemaakt van zacht materiaal, en kan hij dus ook gewoon als knuffel dienen. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u nog speelgoed voor uw oudere kat? Dan kunt u op onze overzichtspagina kattenspeelgoed vast vinden wat u zoekt. In het geval u nog een accessoire voor uw kitten of kat zoekt, kunt u eens een kijkje nemen in het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina kattenaccessoires.

Terug