Beaphar Care+ Konijn

Beaphar Care+ Konijn
Beaphar Care+ Konijn
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Beaphar Care+ Konijn

Productinformatie
4
4
4
4
4
(1)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Beaphar Care+ Konijn is een zeer smaakvolle en uitgebalanceerde geëxtrudeerde konijnenvoeding waarbij elk brokje dezelfde samenstelling heeft.

  • Geen selectief eetgedrag
  • Bevordert natuurlijke slijtage tanden
  • Vol essentiële voedingsstoffen

Meer informatie

Beaphar Care+ Konijn

Beaphar Care+ Konijn is een zeer smaakvolle en uitgebalanceerde konijnenvoeding die volledig is afgestemd op de natuurlijke voedingsbehoefte van een volwassen konijn. Deze voeding is geëxtrudeerd, wat een betere vertering van de eiwitten uit het voer mogelijk maakt. Deze eiwitten dragen onder andere bij aan sterke en gezonde spieren. Bij deze speciale voeding heeft ieder brokje dezelfde samenstelling (All-in-One). Dit voorkomt selectief eetgedrag, wat kan leiden tot restjes en een tekort aan essentiële voedingsstoffen. De harde brokjes ondersteunen de natuurlijke slijtage van de tanden en zorgen hierdoor voor een gezond gebit. De brokjes bevatten verder een uitgebalanceerde verhouding van de meervoudig onverzadigde vetzuren Omega-3 & Omega 6 (uit maïs, tarwe, soja en vlaszaad), vitamine E voor de lichaamscellen, het juiste ruwvezelgehalte en smakelijke kruiden. Met deze voeding kunt u uw konijn een smakelijke en gezonde maaltijd aanbieden. 

  • Geen selectief eetgedrag
  • Bevordert natuurlijke slijtage tanden
  • Essentiële voedingsstoffen

 

Bent u op zoek naar een gezonde en zeer smakelijke geëxtrudeerde konijnenvoeding? Koop dan nu Beaphar Care+ Konijn goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere producten voor konijnen.

De houdbaarheid van Beaphar Care+ Konijn staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Beaphar Care+ Konijn 

De eerste dagen dat u Beaphar Care+ Konijn gebruikt kunt u dat het beste mengen met het oude voer. De aanbevolen hoeveelheid voeding is afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw konijn. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer en zorg ervoor dat uw konijn onbeperkt hooi ter beschikking heeft. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Beaphar Care+ Konijn
 

Konijnenras Hoeveelheid voeding
Gram
Klein/Mini Pooltje en Nederlandse Dwerg 60
Nederlandse Dwerghangoor 85
Rex 115
Franse Hangoor, Vlaamse Reus en Belgische Haas 170-450
Engelse Reus 340-450

 


Ingrediënten Beaphar Care+ Konijn

Plantaardige bijproducten, granen, groenten, mineralen, zaden, gist, Yucca Schidigera, alge, (spirulina 0,01%).


Ander konijnenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Beaphar Care+ Konijn? Bekijk dan eens ons totaalaanbod konijnenvoer. Supreme Science Selective Konijnenvoer is speciaal ontwikkeld voor actieve konijnen, bijvoorbeeld konijnen die de hele dag in de tuin spelen. Met een Klein Pakje Hooi voor knaagdieren kunt u uw konijn bovendien elke dag genoeg hooi geven.  


 


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
18-07-2017
1
2
3
4
5
prima en correcte service

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.