terug
Lukos Veterinary Diet hondenvoer

Lukos Veterinary Diet hondenvoer

Heeft uw hond last van gevoelige gewrichten, overgewicht of diabetes, voedselintoleranties of nier- en leverproblemen? Lukos Veterinary Diet ondersteunt honden met bepaalde gezondheidsproblemen. 
Lees meer ..
Lukos Veterinary Diet hondenvoer

Lukos Veterinary Diet hondenvoer

Kan de gezondheid van uw hond wel een steuntje in de rug gebruiken? Bepaalde gezondheidsproblemen komen veel voor en kunnen voor vervelende klachten zorgen. Een speciale dieetvoeding, zoals Lukos Veterinary Diet, kan uw hond ondersteunen bij klachten en bepaalde symptomen verlichten. Het is belangrijk om uw hond altijd eerst door uw dierenarts te laten onderzoeken, zodat u gezamenlijk naar oplossingen kunt zoeken. Na een grondig onderzoek kan uw dierenarts een geschikt behandelplan opstellen. Een dierenartsvoer zoals Lukos Veterinary is daar hoogstwaarschijnlijk onderdeel van. 

Heeft uw viervoeter last van bepaalde gezondheidsproblemen? Op advies van uw dierenarts kunt u uw hond voorzien van een hoogwaardige dieetvoeding, zoals Lukos Veterinary Diet. Bekijk ons assortiment en bestel Lukos Veterinary Diet hondenvoer tegen de scherpste prijzen!

Welke Lukos Veterinary Diet hondenvoeding kan uw hond ondersteunen?  

Het Lukos Veterinary assortiment omvat op het moment een viertal varianten. Dit betreft voedingen ter ondersteuning van honden met (chronisch) nierfalen en leverproblemen, overgewicht, gewrichtsproblemen en voedselintoleranties. 

Lukos Veterinary Diet Renal

Lukos Veterinary Diet Renal hondenvoer is een complete dieetvoeding voor volwassen honden met (chronisch) nierfalen en/of leverproblemen. Bij nierfalen krijgt een hond gezondheidsklachten doordat de nieren niet meer goed werken. Vaak vallen de gezondheidsklachten pas op wanneer een groot deel van de nieren al beschadigd is. 

De nieren zorgen onder andere voor het verwijderen van afvalstoffen uit het bloed. Ook zorgen ze ervoor dat er voldoende vocht en zout in het lichaam is. Er zijn twee vormen van nierfalen: acuut nierfalen en chronisch nierfalen. Bij acuut nierfalen zijn de nieren in een hele korte tijd ernstig beschadigd geraakt en neemt de nierfunctie snel af. Een mogelijke oorzaak is een vergiftiging. Andere oorzaken van acuut nierfalen zijn bijvoorbeeld een bacteriële infectie, uitdroging, te hoge bloeddruk of nierstenen.

Bij chronisch nierfalen verliezen de nieren langzamerhand hun functionaliteit en ontstaat er langzaam schade en gezondheidsproblemen. Acuut nierfalen kan chronisch worden als het probleem langdurig aanwezig is. 

Ook leverproblemen komen veel voor bij honden. De lever heeft een zeer uitgebreid takenpakket, waaronder het zorgen voor het metabolisme van suiker, vet, eiwit en vitamines. Dit orgaan helpt ook bij het verwerken van afval- en gifstoffen en is een belangrijk afweerorgaan.  

Lukos Veterinary Diet Renal is ontwikkeld ter ondersteuning van de nierfunctie en/of leverfunctie. Het helpt oxalaatsteen- en cystinesteenvorming te verminderen en tevens koperstapeling in de lever te reduceren.

Lukos Veterinary Diet Weight Control

Lukos Veterinary Diet Weight Control is speciaal voor honden met overgewicht en/of diabetes mellitus. Dit dieetvoer heeft een uitgebalanceerde samenstelling met een laag caloriegehalte en extra vitamine E. Het lage energiegehalte bevordert gewichtsbeheersing. Bovendien reguleert het voer de bloedsuikerspiegel en bevat het extra vitamine E voor de ondersteuning van de algehele gezondheid.

Lukos Veterinary Diet Joint & Mobility

Lukos Veterinary Diet Joint & Mobility hondenvoer is een volledig dieetvoer dat speciaal is ontwikkeld voor volwassen honden met osteoartritis. Osteoarthritis is een pijnlijke ontsteking in de gewrichten, veroorzaakt door slijtage. Hierdoor heeft uw hond pijn tijdens het bewegen en gaat het bewegen steeds moeilijker. Een volledige genezing is vooralsnog niet mogelijk, maar een speciale dieetvoeding kan klachten wel aanzienlijk verminderen en pijn verlichten.

Lukos Veterinary Diet Hypoallergenic

Lukos Veterinary Diet Hypoallergenic hondenvoer is een hypoallergeen dieetvoer voor volwassen honden, ter vermindering van intoleranties voor bepaalde voedingsstoffen. Bij een voedselintolerantie is het lichaam niet in staat om bepaalde voedingsstoffen te verteren. Het spijsverteringssysteem van de hond werkt niet optimaal en dit uit zich in maag/darmklachten of huid- en vachtproblemen. Het is belangrijk om middels een eliminatiedieet vast te stellen welke stof een overgevoeligheidsreactie uitlokt. Hierbij is het belangrijk dat u ook kritisch bent wat betreft de snacks die u uw hond trakteert. Kies daarom ook voor hypoallergene hondensnacks.

Ander product?

Heeft uw hond slechts tijdelijk dierenartsvoeding nodig? Dan kunt u na de behandeling overstappen op een van de reguliere varianten van Lukos hondenvoer. Met het Lukos probeerpakket kunt u eenvoudig en zeer voordelig onderzoeken wat de favoriete variant van uw hond is! 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.