Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer

Product Information
10 kg
€ 40,49 (€ 4,05/kg)
€ 40,49 (€ 4,05/kg)

Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer is een smakelijk, volledig onderhoudsvoer en is geschikt voor grote parkieten.

  • Boordevol granen en verse vruchten
  • Maakt vogels vruchtbaarder
  • Versterkt de verenpracht

Meer informatie

Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer

Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer is een smakelijk, volledig onderhoudsvoer en is geschikt voor grote parkieten. Deze volledige voeding voor grote parkieten zit boordevol granen, verse vruchten en aardnoten. Het voer is ontwikkeld in samenwerking met vogeldierenartsen, vogelparken en vogelkwekers. Daarbij is zowel gelet op de samenstelling, vorm en eigenschappen van het vogelvoer. Zo is de voeding door middel van extrudatie samengeperst tot pellets, zodat elk brok dezelfde samenstelling heeft. De samenstelling van het voer heeft een uitstekende invloed op de snelheid van geslachtsrijp worden en de mate van vruchtbaarheid van uw vogel(s). Ook verzorgt het de veren, voor een uitbundige verenpracht. Dit alles wordt mogelijk door het gebruik van de meest hoogwaardige ingrediënten. Zo krijgt uw grote parkiet alleen het beste van het beste voorgezet.

  • Smakelijk en volledig onderhoudsvoer voor grote parkieten
  • Versterkt de verenpracht
  • Maakt vogels vruchtbaarder en sneller geslachtsrijp
  • Geëxtrudeerd tot pellets, die allemaal hetzelfde bevatten om selectief eten te voorkomen
  • Geen voederafval

 

Bij Brekz kunt u het beste Nutribird vogelvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird G15 Orginal Grote parkietenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Nutribird G15 Orginal Grote parkietenvoerstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Nutribird G15 Orginal Grote parkietenvoer

Het is belangrijk dat vogels die nog niet gewend zijn aan dit voer langzaam omschakelen. Hiervoor bestaat een omschakelingstabel. Zorg dat uw vogel altijd voldoende schoon drinkwater tot zijn beschikking heeft.
 

Ingrediënten Nutribird G15 Orginal Grote parkietenvoer

Granen, zaden (10% aardnoten), vruchten (5% vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, L-lysine, methionine, yucca, fructo-oligosacharriden (FOS), vitaminen, sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruw vet (16%), ruwe as (4,5%), ruwe celstof (3,5%), lysine (0,75%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), threonine (0,5%), methionine (0,5%), natrium (0,2%), magnesium (0,15%), trypotofaan (0,13%).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een opfokvoer voor vogels? Kijk dan eens bij ons Nutribird A19 Opfokvoer voor vogels. Een overzicht van al ons Nutribird vogelvoer vindt u hier. 
 


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (4)
12-10-2018
1
2
3
4
5
Snel en goed verzorgt/bezorgt

Translate to English

26-05-2018
1
2
3
4
5
Bestelling deze maal niet snel geleverd en doos grote parkietvoer beschadigd en deels in de grote doos beland ...

Translate to English

12-04-2018
1
2
3
4
5
Heel goede kwaliteit. Enkel onze valkparkiet gooit de brokjes eruit... misschien te groot... is gewoon van zaadjes te eten.

Translate to English

16-04-2017
1
2
3
4
5
Goed en gezond hondevoer snelle en nette bezorging zeer tevreden

Translate to English