Flubenol KH pasta 7,8 ml antiworm hond kat

Product Information
1 stuk
€ 11,75 (€ 11,75/ct)
€ 11,75 (€ 11,75/ct)
2 stuks
€ 22,95 (€ 11,48/ct)
€ 22,95 (€ 11,48/ct)
3 stuks
€ 33,75 (€ 11,25/ct)
€ 33,75 (€ 11,25/ct)

Flubenol KH ontwormingspasta (7,8 ml) is voor de behandeling van veel voorkomende wormen bij de hond, en kat, zoals spoelwormen, zweepwormen, haakwormen en lintwormen. 

  • Smakelijke ontwormingspasta
  • Op basis van flubendazol
  • Voor honden en katten van alle leeftijden

Meer informatie

Productinformatie Flubenol KH ontwormingspasta voor hond en kat

Flubenol KH (7,8 ml) is een effectieve ontwormingspasta voor honden en katten op basis van flubendazol. Flubenol helpt onder andere bij de bestrijding van spoelwormen, lintwormen, haakwormen en zweepwormen. De pasta is geschikt voor honden en katten van alle leeftijden. De wormpasta is smakelijk, waardoor het makkelijk toegediend kan worden. 

Bij Brekz kunt u ontwormpasta's voor honden en katten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flubenol KH 7,8 ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Flubenol KH pasta

Werkzame bestanddelen: Flubendazol

Dosering en toediening Flubenol KH ontworming

Lees voor gebruik altijd eerst de bijsluiter. Geef 1 ml Flubenol per 2 kg lichaamsgewicht (=22 mg per kg lichaamsgewicht).
Honden en katten die met spoelwormen en haakwormen besmet zijn éénmaal daags 1 ml pasta per 2 kg lichaamsgewicht, gedurende 2 opeenvolgende dagen. Honden en katten die met andere wormsoorten besmet zijn éénmaal daags 1 ml pasta per 2 kg lichaamsgewicht, gedurende 3 opeenvolgende dagen. De exacte dosis rechtstreeks in de bek van de hond of kat spuiten of door het voer mengen. Bij katten kan men de dosis op één van de voorpoten uitsmeren, waarna de kat de pasta zelf oplikt. Goed afgesloten bewaren op 15 - 25 graden.

Ander product?

Liever een ontwormingsmiddel in tabletvorm? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar No Worm Diacur 250 voor hond en kat. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina van de hondenapotheek.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mail adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.