terug
Orijen hondenvoer

Orijen hondenvoer

Wilt u uw favoriete hondenvoer van Orijen goedkoper bestellen? Dat kan snel en eenvoudig bij Brekz! Bij ons online tot wel 40% goedkoper dan elders te bestellen!
Lees meer ..
Orijen hondenvoer

Orijen hondenvoer, hét natuurlijke diervoeder

Orijen hondenvoer is een natuurlijke, hoogwaardige voeding met variaties voor honden in alle verschillende levensfasen. De gebruikte ingrediënten worden dagelijks vers geleverd bij de fabrikant. Orijen brokken bevatten geen kleur-, geur- en smaakstoffen of andere kunstmatige toevoegingen. Orijen droogvoer voor de hond is volgens de 'Biologically Appropiate' filosofie bereid. Kleur-, geur- en smaakstoffen en chemische conserveringsmiddelen zijn taboe bij Örijen. Dit alles maakt het merk één van de meest natuurlijke diervoedingsmerken die er op de markt zijn. De ervaringen met Orijen hondenvoer zijn dan ook zeer positief.

Orijen hondenvoer ingrediënten, puur natuur

Orijen hondenbrokken zijn ontwikkeld met de natuurlijke behoeften van de hond in het achterhoofd. Orijen gaat uit van de filosofie dat de hond geëvolueerd is als carnivoor. De anatomische kenmerken van honden laten volgens Orijen zien dat zij behoefte hebben aan een voeding dat voornamelijk is samengesteld op basis van vers vlees en vis, aangevuld met kleine hoeveelheden groenten en fruit. Orijen hondenvoeding wordt dan ook bereid met ingrediënten die voor 80% afkomstig zijn van vlees en vis en voor 20% van groenten, fruit en kruiden. Daarnaast bestaat Orijen voor maar liefst 60 tot 65% uit vers toegevoegde ingrediënten.

In 2013 verving Orijen haar bestaande hondenvoerlijn door Orijen Whole Prey hondenvoer. Het belangrijkste verschil met de eerdere samenstelling werd het gebruik van een nog grotere variatie aan verse ingrediënten en de toevoeging van ingrediënten met een hoge voedingswaarde, zoals vers orgaanvlees (kippenhartjes, kippenlever, lamslever, groene pens) en eetbaar bot, kraakbeen en beenmerg. Deze ingrediënten staan garant voor extra dierlijke eiwitten en vetten voor uw hond.

Orijen brokken voor de hond per levensfase

Orijen hondenvoer Puppy

Het eerste levensjaar van uw pup is cruciaal voor de ontwikkeling en bepaalt mede de gezondheid van uw huisdier op latere leeftijd. Orijen Puppy hondenvoer bevat 100% natuurlijke voedingsstoffen en is specifiek afgestemd op de voedingsbehoeften van pups. Dit puppyvoer is bereid met scharrelkip en kalkoenvlees, scharreleieren en in het wild gevangen vis. Orijen Puppy Large hondenvoer is specifiek samengesteld voor pups van grotere hondenrassen. 

Orijen Adult hondenvoer

Voor de volwassen hond biedt ons assortiment Orijen hondenvoeding aan in verschillende smaken. Orijen Tundra Freeze-Dried Adult is hondenvoer dat rijk is aan vers vlees, waaronder scharrelkippen- en kalkoenvlees, verse vis en groente. Er zit 80% vlees en vis in deze voeding, aangevuld met 20% groenten en fruit. Orijen Six Fish Dog bestaat uit smakelijke hondenbrokken op basis van 6 soorten vis, waaronder zalm, haring, witvis en snoekbaars, aangevuld met groenten en fruit. Orijen Regional Red hondenvoer is bereid met scharrelvlees van Black Angus rundvlees, wildzwijn, lamsvlees, varkensvlees en bizon vlees. 

Orijen Senior hondenvoer

De gewrichten, het gebit en de spijsvertering van de oudere hond worden vatbaarder voor kwalen. Daarom geeft u uw oudere hond natuurlijk ook graag super premium voer dat speciaal is samengesteld om aan al zijn behoeften te voldoen. Orijen Senior helpt uw hond langer gezond te blijven. Ook dit voer is bereid met ruim 60% verse ingrediënten en bestaat voor 80% uit vlees en vis, aangevuld met groenten, fruit en kruiden.

Orijen hondenvoer kopen bij Brekz

Zoekt u een Orijen hondenvoer aanbieding? Bij Brekz koopt u dit voer doorgaans tegen zeer aantrekkelijke prijzen. We raden u aan om onze website goed in de gaten te houden, zodat u onze scherpe aanbiedingen niet misloopt! 

Bij Brekz kunt u Orijen hondenvoer bestellen voor een gegarandeerd lage prijs. Op Brekz.nl kunt u veilig betalen door middel van betaalmethodes zoals iDeal en PayPal. Heeft u ergens hulp bij nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.