terug
Outlet kat

Outlet kat

Kattenvoer, speeltjes of kattenmandjes extra voordelig in huis halen? Bekijk nu alle afgeprijsde artikelen in onze katten outlet!
Lees meer ..
Outlet kat

Outlet kat

In onze outlet kunt u katten producten vinden met aantrekkelijke kortingen bovenop onze standaard scherpe prijzen. We raden u aan om de outlet regelmatig te bekijken, zodat u geen enkele nieuwe aanbieding hoeft te missen. Bekijk ons aanbod en haal uw favoriete kattenartikelen nu extra voordelig in huis!

Kattenvoer

Een goede kattenvoeding is zeer belangrijk voor het welzijn van uw kat. Allereerst is het van belang om te bepalen welke variant geschikt is voor de levensfase waarin uw kat momenteel zit. Is uw kat jonger daneen  jaar, dan dient u te kiezen voor een goede voeding voor kittens en opgroeiende katten. Deze voedingen bevatten namelijk voedingsstoffen die een gezonde groei ondersteunen. Tijdens deze groeifase ontwikkelt zich ook het natuurlijke afweersysteem van de kat. Een goede start is dus enorm belangrijk voor het verdere verloop van het leven van de kat. Hoe beter de startfase, hoe groter de kans dat uw jonge kat uitgroeit tot een gezonde, volwassen kat. 

Voor volwassen katten zijn er zeer veel voedingen te vinden in diverse smaken. Naast een verscheidenheid aan smaken hebben sommige varianten ook specifieke, ondersteunende kenmerken. Hierbij kunt u denken aan voer voor de gesteriliseerde/gecastreerde kat, voer voor katten met bepaalde overgevoeligheden of een voeding voor katten die uitsluitend binnen of juist buiten leven. 

Het wordt aangeraden om katten van 7 jaar en ouder een senior voeding te geven. Ouder wordende katten hebben een andere voedingsbehoefte dan volwassen katten. Ze worden vaak minder actief en kunnen ouderdomskwalen ontwikkelen. Senior kattenvoer heeft een aangepast energie gehalte en voedingsstoffen ter ondersteuning van de botten en gewrichten. Ook wordt het zoutgehalte meestal aangepast om de nieren en het hart te ontlasten. 

Naast de voedingen voor de verschillende levensfasen van katten, heeft u bovendien de keuze tussen droog- en natvoer. Voor een optimale balans kunt u het beste een combinatie van zowel droog- als natvoer aan de kat geven. Beide soorten hebben hun eigen voordelen en leveren een bijdrage aan de algemene gezondheid van de kat.

Kattenmandjes

Katten slapen tussen de 16 en 20 uur per dag. De mogelijkheid om voldoende rust te krijgen is dus zeer belangrijk. Daarom doet u er goed aan om te zorgen voor een comfortabel plekje in huis waar uw kat zich in alle rust kan terugtrekken om op te laden. 

Katten liggen het liefst op een hoger gelegen plek waar niet al teveel lawaai is. Het kan dus handig zijn om het mandje ergens bovenop te leggen, uiteraard op een plek waar deze niet zomaar naar beneden kan vallen. 

Supplementen kat

Supplementen zijn een aanvulling op de normale dagelijkse voeding van de kat. Ze geven bijvoorbeeld extra ondersteuning aan de huid en vacht, spijsvertering of gewrichten. Op deze pagina vindt u diverse supplementen die momenteel extra scherp geprijsd zijn. De supplementen die u hier kunt vinden kunnen variëren van oliën tot poeders.

Overige producten kat

Naast bovenstaande producten kunt u in de outlet ook nog andere katten producten. Mis geen enkele deal door de pagina goed in de gaten te blijven houden!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.