Parkietenvoer 

Parkietenvoer bevat al onze voedingen die geschikt zijn voor parkieten. Hieronder vallen basisvoedingen voor de parkiet, zoals krachtvoer en opfokvoer, pellets en losse zaden. Maar ook aanvullende voedingen zijn hier te vinden, zoals eivoer voor vogels.
Lees meer ..
Verpakking Prijs
5 kg
€ 24,95 (€ 4,99 /kg)
Cédé Krachtvoer voor vogels

Cédé Krachtvoer voor vogels

CéDé Krachtvoer voor vogels is een smakelijke vogelvoeding. Cédé krachtvoer is zorgvuldig samengesteld met honing, vitamines en mineralen, plantaardige grondstoffen en natuurlijke eiwitten. Deze voeding is goed verteerbaar en is rijk aan hoogwaardige eiwitten. Cédé Krachtvoer is door zijn samenstelling met honing, vitamine A en vitamine D3 bijzonder geschikt om zang, kleur- en postuurkanaries na de kweek- en ruitijd in goede conditie te houden. Ook zorgt het ervoor dat uw vogel weer voldoende energie zal hebben. Het is mogelijk om het krachtvoer met eivoer te mengen om als dagelijkse voeding aan de vogels te geven.

Beschikbaar in een verpakking van één kilo. 

 • Rijk aan natuurlijke eiwitten
 • Voor een goede conditie
 • Met smakelijke honing


Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CéDé Krachtvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Cédé Krachtvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Cédé Krachtvoer voor vogels

Krachtvoer kan tijdens de rustperiode (dus buiten de rui- en kweektijd) dagelijks verstrekt worden. Kanaries, parkieten, tropen- en wildzangvogels hebben 5 tot 10 gram voer per dag nodig, afhankelijk van hun soort, grootte en gewicht. Maximaal ¼ van het voer kan uit CéDé krachtvoer bestaan, al dan niet gemengd met CéDé Eivoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Cédé Krachtvoer voor vogels

Bakkerijproducten, suikers, zaden, plantaardige eiwitextracten, mineralen, oliën en vetten, honing.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14,0%), Ruw vet (6,5%), Ruwe as (4,0%), Ruwe celstof (3,8%), Calcium (0,5%), Fosfor (0,3%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (10000 IE/kg), Vitamine D3 (950 IE/kg), Vitamine E (26 mg/kg), L-Lysine (650 mg/kg), DI-methionine (125 mg/kg), I(E2) (0,6 mg/kg), Cu(E4) (2 mg/kg), Mn(E5) (40 mg/kg), Zn(E6) (29 mg/kg). 


Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Cédé Krachtvoer voor vogels? Bekijk dan eens ons totaalaanbod CéDé vogelvoer. Hier vindt u onder andere CéDé Eivoer Kanarie en CéDé Eivoer Grasparkiet.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 3,95 (€ 3,95 /kg)
5 x 1kg
€ 18,95 (€ 3,79 /kg)
Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels is volledig opfokvoer, geschikt voor alle soorten babyvogels. De ingrediënten zijn nauwkeurig geselecteerd op hun uitzonderlijke kwaliteiten en in de juiste verhouding toegevoegd. Het voer heeft een lekkere smaak en is gemakkelijk te verteren. Voor een optimale groei en conditie! Het kan gegeven worden vanaf de geboorte, totdat de vogels aan vast voer toe zijn. Een belangrijke eigenschap van Nutribird A21 is dat het lactobacillen en prebiotica bevat. Dit zorgt ervoor dat uw kleine vogel een gezonde darmflora behoud. De aanwezige enzymen ondersteunen een goede vertering en de essentiële vetzuren versterken het immuunsysteem. 

 • Volledig opfokvoer voor alle soorten vogels
 • Met de juiste hoeveelheid ingrediënten van goede kwaliteit 
 • Voor een optimale groei en conditie
 • Ondersteunt de vertering, darmflora en immuunsysteem
 • Met een lekkere smaak
   

Bij Brekz kunt u de beste voer voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Het voer dient gemengd te worden met water, zodat jonge vogels het gemakkelijk op kunnen eten. De mengverhouding hangt af van de leeftijd van de vogel. Het is belangrijk om de hoeveelheden goed af te meten. Zie onderstaande tabel. Het klaarmaken gaat in de volgende stappen:
Stap 1: Meng de juiste hoeveelheid voer met water in een schone houder. Gebruik bij voorkeur water uit flessen of voorgekookt water. Dit is beter voor de gezondheid. 
Stap 2: Roer het mengsel en laat het 1 minuut staan. Op deze manier wordt het een dikke pap. 
Stap 3: Laat het mengsel afkoelen tot 39 graden. Roer nog een keer om te voorkomen dat water en voer scheiden. 

Let op: maak Nutribird voor elke maaltijd opnieuw aan. 

Voedingstabel Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Leeftijd van de vogel Hoeveelheid A21 Hoeveelheid water 
Deel Deel
Uit kip - dag 2  6
Dag 2 - dag 3 1 5
Dag 3 - dag 4 4
Dag 4 - dag 5
Dag 5 - spenen 2 tot 2,5


Ingrediënten Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels

Bakkerijproducten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, oliën en vetten, mineralen, vitaminen, methionine, lysine, gist, sporenelementen, probiotica, enzymen.

Analytische bestandddelen
Ruw eiwit (21,0%), ruw vet (8,0%), ruwe as (6,0%), ruwe celstof (3,0%), lysine (1,15%), calcium (0,9%), threonine (0,8%), fosfor (0,6%), methionine (0,53%), natrium (0,2%), tryptofaan (0,19%), magnesium (0,17%)

Ander vogelvoer? 

Bent u op zoek naar ander opfokvoer voor vogels? Bekijk dan ons Nutribird vogelvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere Nutribird A19 Opfokvoer voor vogels. Deze heeft een andere samenstelling en bevat minder vet.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
800 gram
€ 10,95
Verpakking Prijs
1 kg
€ 4,49 (€ 4,49 /kg)
3 x 1 kg
€ 12,49 (€ 4,16 /kg)
Verpakking Prijs
4 kg
€ 14,95 (€ 3,74 /kg)
Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer

Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer

Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer is een smakelijk, volledig onderhoudsvoer en is geschikt voor grote parkieten. Deze volledige voeding voor grote parkieten zit boordevol granen, verse vruchten en aardnoten. Het voer is ontwikkeld in samenwerking met vogeldierenartsen, vogelparken en vogelkwekers. Daarbij is zowel gelet op de samenstelling, vorm en eigenschappen van het vogelvoer. Zo is de voeding door middel van extrudatie samengeperst tot pellets, zodat elk brok dezelfde samenstelling heeft. De samenstelling van het voer heeft een uitstekende invloed op de snelheid van geslachtsrijp worden en de mate van vruchtbaarheid van uw vogel(s). Ook verzorgt het de veren, voor een uitbundige verenpracht. Dit alles wordt mogelijk door het gebruik van de meest hoogwaardige ingrediënten. Zo krijgt uw grote parkiet alleen het beste van het beste voorgezet.

 • Smakelijk en volledig onderhoudsvoer voor grote parkieten
 • Versterkt de verenpracht
 • Maakt vogels vruchtbaarder en sneller geslachtsrijp
 • Geëxtrudeerd tot pellets, die allemaal hetzelfde bevatten om selectief eten te voorkomen
 • Geen voederafval

 

Bij Brekz kunt u het beste Nutribird vogelvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird G15 Orginal Grote parkietenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Nutribird G15 Orginal Grote parkietenvoerstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Nutribird G15 Orginal Grote parkietenvoer

Het is belangrijk dat vogels die nog niet gewend zijn aan dit voer langzaam omschakelen. Hiervoor bestaat een omschakelingstabel. Zorg dat uw vogel altijd voldoende schoon drinkwater tot zijn beschikking heeft.
 

Ingrediënten Nutribird G15 Orginal Grote parkietenvoer

Granen, zaden (10% aardnoten), vruchten (5% vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, L-lysine, methionine, yucca, fructo-oligosacharriden (FOS), vitaminen, sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruw vet (16%), ruwe as (4,5%), ruwe celstof (3,5%), lysine (0,75%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), threonine (0,5%), methionine (0,5%), natrium (0,2%), magnesium (0,15%), trypotofaan (0,13%).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een opfokvoer voor vogels? Kijk dan eens bij ons Nutribird A19 Opfokvoer voor vogels. Een overzicht van al ons Nutribird vogelvoer vindt u hier. 
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 7,95 (€ 7,95 /kg)
10 kg
€ 37,95 (€ 3,80 /kg)
Nutribird G18 original kweek grote parkieten

Nutribird G18 original kweek grote parkieten 

NutriBird G18 Original kweek grote parkieten is een volledige voeding voor grote parkieten. De pellets zijn gemaakt van geselecteerde granen, verse vruchten en aardnoten. De voeding is volledig opneembaar en bevat Florastimul waardoor de darmflora wordt ondersteund en darmstoornissen worden voorkomen. De voeding is zeer gezond en selectief eten is niet meer mogelijk, dus uw parkieten zullen alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgen! Als uw parkieten niet gewend zijn aan korrelvoeding, zult u ze geleidelijk moeten laten wennen aan de pellets.

 • Volledige voeding met alle benodigde voedingsstoffen
 • Gemaakt van granen, verse vruchten en aardnoten
 • Volledig opneembaar
 • Ondersteunt de darmflora en voorkomt darmstoornissen
 • Door de pellets is selectief eten niet mogelijk

Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan vogelvoeding. Koop bijvoorbeeld Nutribird G18 original kweek grote parkieten gemakkelijk en voordelig online en u krijgt uw bestelling binnen een week thuisbezorgd.

De houdbaarheid van de voeding staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het aanbevolen gebruik per dag houdt.

Voedingsadvies Nutribird G18 original kweek grote parkieten 

Voor het omschakelen van een zadenmengsel naar Nutribird kunt u gebruik maken van onderstaand schema. Geef uw vogels vanaf het begin elke dag Nutribird en op de aangegeven dagen ook een apart bakje met zaden. De periode dat de parkieten alleen Nutribird krijgen, wordt steeds langer, zodat zij er meer van moeten gaan eten. Om ervoor te zorgen dat de vogels te veel gewicht verliezen als ze de pellets in het begin niet lekker vinden, geeft u ze af en toe nog zaden.
 

              NutriBird omschakelingstabel
dag 1 NutriBird dag 22 NutriBird
dag 2 NutriBird + zaden dag 23 NutriBird + zaden
dag 3 NutriBird dag 24 NutriBird
dag 4 NutriBird + zaden dag 25 NutriBird
dag 5 NutriBird dag 26 NutriBird
dag 6 NutriBird dag 27 NutriBird
dag 7 NutriBird + zaden dag 28 NutriBird + zaden
dag 8 NutriBird dag 29 NutriBird
dag 9 NutriBird dag 30 NutriBird
dag 10 NutriBird + zaden dag 31 NutriBird
dag 11 NutriBird dag 32 NutriBird
dag 12 NutriBird dag 33 NutriBird
dag 13 NutriBird dag 34 NutriBird + zaden
dag 14 NutriBird + zaden dag 35 NutriBird
dag 15 NutriBird dag 36 NutriBird
dag 16 NutriBird dag 37 NutriBird
dag 17 NutriBird dag 38 NutriBird
dag 18 NutriBird + zaden dag 39 NutriBird
dag 19 NutriBird dag 40 NutriBird + zaden
dag 20 NutriBird dag 41 NutriBird
dag 21 NutriBird dag ... NutriBird

 

Ingrediënten Nutribird G18 original kweek grote parkieten 

Ingrediënten 
Granen, zaden (10% gepelde aardnoten), vruchten (min 5% vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, l-lysine, methionine, yucca-schidigera-extract, fructo-oligosachariden, vitaminen en sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Eiwit (18%), vet (16%), ruwe celstof (3,5%), ruwe as (6,5%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), lysine (0,9%), methionine (0,45%), cystine (0,3%), threonine (0,6%) en tryptofaan (0,2%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (8.500 IE/kg), vitamine D3 (1.800 IE/kg), vitamine E (100 mg/kg), vitamine K (3,5 mg/kg), vitamine B1 (8,5 mg/kg), vitamine B2 (19 mg/kg), vitamine B3 (24 mg/kg), vitamine B6 (7 mg/kg), vitamine B12 (0,04 mg/kg), vitamine C (60 mg/kg), vitamine PP (95 mg/kg), foliumzuur (1,8 mg/kg), biotine (0,31 mg/kg), cholinechloride (725 mg/kg), β-caroteen (5,2 mg/kg), E2/jodium (2,5 mg/kg), E4/koper (12 mg/kg), E5/mangaan (120 mg/kg), E6/zink (115 mg/kg), E8/selenium (0,34 mg/kg), antioxidanten en conserveringsmiddelen. 

Andere vogelvoeding?

Ook voor ander voeding voor grote parkieten kunt u bij Brekz terecht. Wij verkopen bijvoorbeeld ook Versele-Laga Prestige Grote Parkiet met veel vitaminen en mineralen om uw parkiet gezond te houden. Voor ons gehele aanbod aan parkietenvoer klikt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
10 kg
€ 40,95 (€ 4,10 /kg)
Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer

Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer

Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer is een smakelijk en volledig onderhoudsvoer dat geschikt is voor grote parkieten. Deze volledige voeding voor grote parkieten zit boordevol granen, verse vruchten en aardnoten. Het voer van Nutribird is ontwikkeld in samenwerking met specialisten, waaronder vogelkwekers en dierenartsen. Tijdens de ontwikkeling hebben experts gelet op de samenstelling, vorm en eigenschappen van het vogelvoer. Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer is door middel van extrudatie samengeperst tot pellets, zodat elk brok dezelfde samenstelling heeft.

De samenstelling van het voer zorgt ervoor dat uw vogel sneller geslachtsrijp wordt en verbetert daarnaast de mate van vruchtbaarheid. Ook verzorgt Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer de veren van uw vogel, wat een uitbundige verenpracht als gevolg heeft. Dit alles wordt mogelijk door het gebruik van de meest hoogwaardige ingrediënten. Met het voer van Nutribird geeft u uw vogel alleen het beste van het beste.
 

 • Een volledig onderhoudsvoer voor grote parkieten
 • Met een heerlijke tropische smaak
 • Versterkt de verenpracht van uw vogel(s)
 • Maakt vogels vruchtbaarder en sneller geslachtsrijp
 • Geëxtrudeerd tot pellets, om selectief eten te voorkomen


Naast Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer verkopen wij ook Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer: eveneens een hoogwaaardig en zeer smakelijk voer, waarvan alleen de smaak verschillend is.

Bij Brekz kunt u het beste Nutribird vogelvoer gemakkelijk online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer voor zeer voordelige prijzen.

De houdbaarheid van Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer

Het is belangrijk dat vogels die nog niet gewend zijn aan dit voer langzaam omschakelen. Hiervoor bestaat een omschakelingstabel. Zorg dat uw vogel altijd voldoende schoon drinkwater tot zijn beschikking heeft.
 

Ingrediënten Nutribird G14 Tropical grote parkietenvoer

Granen, zaden (10% aardnoten), vruchten (5% vers fruit), plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten, suiker, mineralen, L-lysine, methionine, yucca, fructo-oligosacharriden (FOS), vitaminen, sporenelementen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruw vet (16%), ruwe as (4,5%), ruwe celstof (3,5%), lysine (0,75%), calcium (0,9%), fosfor (0,6%), threonine (0,5%), methionine (0,3%), natrium (0,2%), magnesium (0,15%), trypotofaan (0,13%). Bevat Vitamine A, B, C, D3, E en K.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere voeding voor uw vogel van Nutribird? Een overzicht van al ons Nutribird vogelvoer vindt u hier. Daarnaast kunt u bij ons vogelvoer van diverse andere merken kopen, voor voordelige prijzen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 7,95 (€ 7,95 /kg)
10 kg
€ 42,95 (€ 4,30 /kg)
Verpakking Prijs
1 kg
€ 6,65 (€ 6,65 /kg)
2,5 kg
€ 8,95 (€ 3,58 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 17,50 (€ 3,50 /kg)
3 x 1 kg
€ 18,95 (€ 6,32 /kg)
20 kg
€ 37,95 (€ 1,90 /kg)
Versele-Laga Prestige Parkiet

Versele-Laga Prestige Parkiet

Versele-Laga Prestige Parkiet is een gevarieerde zadenmengeling en biedt een volledige voeding voor kleine parkieten zoals grasparkieten. De rijke mix is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit geselecteerde zaden en granen van een topkwaliteit. Dit voer bevat alles wat uw grasparkiet of kleine parkiet nodig heeft voor een goede gezondheid. De voeding is speciaal samengesteld voor parkieten.

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Versele-Laga Prestige Parkiet te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

Ingrediënten

Gele millet (52%), rode millet (16%), witte millet (12%), gepelde haver (9%), kanariezaad (5%), lijnzaad (3%), cardy (2.5%) en nigerzaad (0.5%).

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Parkiet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een nog rijkere voeding voor uw grasparkiet? Kijk dan eens bij ons Prestige Premium Grasparkiet voer. Een overzicht van al ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 2,95 (€ 2,95 /kg)
4 kg
€ 8,49 (€ 2,12 /kg)
€ 7,64 (€ 1,91 /kg)
2 x 4 kg
€ 16,49 (€ 2,06 /kg)
€ 14,84 (€ 1,86 /kg)
20 kg
€ 23,50 (€ 1,18 /kg)
Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

Versele-Laga Prestige Grote Parkiet is een premium voer voor papegaaien uit de keuken van Versele Laga. Het voer bestaat uit een rijke mengeling van heerlijke granen, zaden en noten. Hierdoor is het voer rijk aan vitaminen, aminozuren en mineralen en ondersteunt het de gezondheid van uw grote parkiet. Ook zorgt dit voer voor een schitterende pluimage, met prachtige natuurlijke kleuren. Versele-Laga Prestige Grote Parkiet: voor een gezond, gelukkig en lang leven van uw parkiet.

 • Speciaal ontwikkeld voor grote parkieten
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
 • Voor prachtige veren
 • Helpt uw grote parkiet gezond te blijven

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Prestige Grote Parkiet goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Het beste vogelvoer vindt u bij ons. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Grote Parkiet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

De hoeveelheid voer die u uw grote parkiet dagelijks dient te geven hangt o.a. af van zijn leeftijd en de soort waartoe hij behoort. Geef in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Het is erg belangrijk dat u ook altijd voor voldoende vers drinkwater zorgt. Ververs Versele-Laga Prestige Grote Parkiet elke dag, samen met het drinkwater.

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

Gele gierst 32%, Rode gierst 10%, kanariezaad 9%, haver 9%, gestreepte zonnebloempitten 6%, tarwe 5%, Cardy 5%, zilvere gierst 4%, kruisbloem 4%, kempzaad 4%, zonnebloempitten 3%, lijnzaad 3 %, padie 2,5%, zonder dop pinda's 1,5%, Nigerzaden 1%, Japanse gierst 1%.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12.5%), ruw vet (13.0%), ruwe vezel (10.0%), ruwe as (3.0%), calcium (0.1%), fosfor (0.4%), magnesium (0.16%), kalium (0.44%), lysine (0.38%), methionine (0.28%), natrium (0.02%), oliën en vetten (12.5%).

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor uw grote parkiet? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. Heeft u geen grote parkiet, maar een kleine parkiet of ander soort vogel? Bekijk dan een overzicht van de verschillende soorten vogelvoer die we bij Brekz verkopen!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 3,35 (€ 3,35 /kg)
4 kg
€ 9,95 (€ 2,49 /kg)
€ 8,95 (€ 2,24 /kg)
2 x 4 kg
€ 18,95 (€ 2,37 /kg)
€ 17,05 (€ 2,13 /kg)
20 kg
€ 29,95 (€ 1,50 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Parkietenvoer assortiment

Onder Parkietenvoer vindt u al onze voedingen die geschikt zijn voor parkieten. Er zijn voedingen voor uiteenlopende soorten en voor verschillend gebruik. Zo vindt u hier eivoer maar ook opfokvoer of krachtvoer voor parkieten van bekende merken als Versele-Laga en CéDé. Om u wegwijs te maken in ons assortiment vindt u hieronder een korte toelichting op ons assortiment.

CéDé

CéDé is gespecialiseerd in het maken van vogelvoer. Het merk heeft dan ook diverse voedingen in het assortiment. Kijkt u eens bij de volgende producten:

Versele Laga / Nutribird

Versele Laga is wellicht de grootste producent van vogelvoer. Ook onder het parkietenvoer vinden we diverse voedingen van het merk terug, waarvan een aantal onder de naam Nutribird. U vindt hier onder meer de volgende producten.

 • Opfokvoer voor vogels is belangrijk voor de kweek. Probeer Nutribird A21 Opfokvoer voor vogels eens
 • Speciaal voor kleine parkieten is er het Nutribird B18 kweek kleine parkieten voer
 • Heeft u juist een grote parkiet? KIjk eens bij Nutribird G14 Original Grote parkietenvoer, voor een volledige zadenvoeding
 • Er zijn ook voedingen voor tropische parkieten. Kijkt u voor een kweekvoeding bijvoorbeeld eens bij Nutribird G18 tropical kweek grote parkiet
 • Heeft u een Australische parkiet? Kijk eens bij het speciaalvoer voor deze soort, het Prestige Premium Australian Parakeet
 • Onder de eigen naam heeft Versele-Laga ook een compleetvoer voor gewone parkieten of grote parkieten. Kijk voor gewoon parkietenvoer bij Versele-Laga Prestige Parkiet

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw kanarie? Kijk dan eens bij ons Kanarievoer.

Terug