terug
Petstages hondenspeelgoed

Petstages hondenspeelgoed

Het merk ​Petstages heeft diverse soorten hondenspeelgoed ontwikkeld dat het spelen leuker, veiliger en afwisselender maakt. De producten zijn origineel en duurzaam.
Lees meer ..
Petstages hondenspeelgoed

Petstages Hondenspeelgoed

Het merk Petstages heeft diverse soorten hondenspeelgoed ontwikkeld dat het spelen leuker, veiliger en afwisselender maakt. Zo zijn er producten van Petstages die speciaal bedoeld zijn om op te kauwen en daarmee het gebit van uw hond reinigen. Er is speelgoed dat een piepgeluid maakt voor extra plezier en apporteerspeelgoed waarmee u uw hond actief bezighoudt.

  • Leuk, veilig en gezond
  • Origineel en duurzaam
  • Maakt leuke geluidjes
  • Houdt uw hond actief

Bekijk hieronder ons assortiment en bestel het leukste en beste speelgoed van Petstages hondenspeelgoed gemakkelijk en voordelig online bij Brekz!

Kauwspeelgoed

U kunt kiezen voor verschillende soorten kauwspeelgoed, zoals de Petstages Dogwood Stick, de robuuste Petstages Mini Orka Stick en het gebitsverzorgende Petstages Mini Dental Chew Pack dat tandplak verwijdert, tandvlees masseert en geïrriteerd tandvlees verzacht. 

Speelgoed met geluid

Petstages heeft ook speeltjes die geluid maken. Zo is er de Petstages Cool teething Stick voor honden met een knisperend geluid. Dit speeltje verzacht niet alleen geïrriteerd tandvlees, maar biedt ook verkoeling bij warmte. 

Drijvend speelgoed

Voor honden die graag hun speelgoed het water mee in nemen heeft Petstages de Petstages Orka Tennisball. Dit duurzame speeltje kan stuiteren en blijft in het water drijven. Bovendien kan de bal aan twee kanten met snacks gevuld worden. Uiteraard kunt u de bal ook gebruiken om met uw viervoeter te apporteren. 

Ander hondenspeelgoed?

Benieuwd naar andere interessante speeltjes voor uw hond? Bijvoorbeeld apporteerspeeltjes of interactieve snackspeeltjes? Kijk dan op de pagina met al ons hondenspeelgoed.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.