Pluchen speelgoed

Pluchen speelgoed

Bij Brekz vindt u een ruim assortiment aan leuk en voordelig pluchen speelgoed ​voor honden. Niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook heerlijk om tegenaan te slapen!
Lees meer ..
Pluchen speelgoed

Pluchen speelgoed voor de hond

Honden en hun liefde voor pluchen speelgoed zijn als twee handen op één buik. Maar waarom zijn onze harige metgezellen zo dol op die zachte, knuffelige vriendjes? Het antwoord ligt in hun oerinstincten en behoefte aan comfort.

Het pluchen speelgoed triggert het natuurlijke jachtinstinct van honden, waardoor ze zich even in de wildernis wanen. Het zachte materiaal bootst prooidieren na, waardoor uw viervoeter zijn innerlijke jager naar boven kan halen. Maar het gaat niet alleen om het avontuurlijke aspect. Het pluche biedt ook troost en comfort. Sommige honden zien hun pluchen speeltje als het perfecte knuffelmaatje. Ze kauwen erop en slepen het overal mee naartoe. Het pluche neemt de geur van uw hond in zich op. Dit geeft honden een comfortabel en vertrouwd gevoel. 

Wat betreft keuzes in pluchen speelgoed, is er voor elk hondenkarakter wat wils. Van piepende knuffels tot extra sterke varianten, van vulling-loze vriendjes tot speciaal ontworpen speelgoed voor puppy's, de diversiteit is eindeloos.

Voordelen pluchen speelgoed hond

  • Stimuleert het natuurlijke jachtinstinct van honden
  • Biedt troost en comfort
  • Ideaal om tegenaan te liggen en op te kauwen
  • Varieert in opties, zoals piepende knuffels en extra sterke varianten
  • Geschikt voor vrijwel elke hond

Bij Brekz kunt u het beste textiel- en pluche hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment met de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Assortiment pluchen speelgoed voor honden

Zoveel knuffels, zoveel keuze. Om overzicht te creëren, benoemen we de grootste verschillen in ons assortiment pluchen hondenspeelgoed.

Pluchen knuffels

In de wereld van hondenspeelgoed is er één absolutie favoriet bij bijna elke viervoeter: een knuffeldier. Met een overvloed aan vormen en maten zijn deze zachte speeltjes onweerstaanbaar voor honden van alle leeftijden. Of het nu gaat om een kleurrijke eend, een beer of een stokstaartje, deze pluchen knuffels zijn een bron van speelplezier en troost voor onze harige vrienden.

Flatties

Voor de avontuurlijke honden, vol energie en ontdekkingsdrang, zijn er de geliefde 'Flatties'. Een pluchen knuffel zonder vulling, maar niet zonder opwinding. Met een verleidelijke pieper binnenin wordt deze knuffel een bron van nieuwsgierigheid. Doordat het speeltje geen vulling heeft, zal u ook geen pluisvulling in uw woonkamer aantreffen na een (te) fanatieke speelsessie.

Extra sterk

Sommige honden, met een neiging tot wat ruwer speelgedrag, hebben behoefte aan extra sterke metgezellen. Merken zoals Strong Stuff en Red Dingo Durables begrijpen dat. Hun extra sterke speeltjes zijn gemaakt van duurzaam materiaal dat niet alleen standhoudt tegen intensief kauwen, maar ook de zachtheid behoudt die honden zo waarderen.

Overig pluchen speelgoed

De Huggle Fleece is gemaakt van synthetisch schapenwol en bevat geen piep. Ideaal voor honden die liever zonder geluid spelen en voor degenen met gevoelige zintuigen.

Let op: Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander speelgoed?

Kijk ook eens bij het andere hondenspeelgoed in ons assortiment. Er is voor iedere hond een leuke toevoeging voor zijn speelgoedarsenaal.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.