Pluchen Konijn voor de hond

Product Information
Wit-Zwart
€ 9,95 (€ 9,95/ct)
Beschikbaar 27 July
€ 9,95 (€ 9,95/ct)

Pluchen Konijn voor de hond is een speeltje voor uw hond met het leuke en schattige uiterlijk van een konijnen. 

  • Uren speelplezier
  • Twee kleuren
  • 24 cm hoog

Meer informatie

Pluchen Konijn voor de hond

Pluchen Konijn voor de hond is een leuk speeltje voor uw hond. Het heeft het schattige uiterlijk van een konijn. Uw hond zal zich er uren mee kunnen vermaken. Maar het zal ook zijn beste vriend worden, onder andere door de zachte stof. Dit maakt hem namelijk lekker om mee te knuffelen. Het konijn heeft een hoogte van 24 centimeter. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: grijs en wit met zwarte vlekken.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u de beste speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pluchen Konijn voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander speelgoed?

Bent u op zoek naar steviger speelgoed voor uw hond? Bekijk dan onze Speelgoed pagina. Deze bestaat uit verschillende categorieën. Een voorbeeld hiervan is de Jolly speelgoed pagina. Dit merk is gespecialiseerd in het maken van stevig speelgoed. Hier verkopen we onder andere de Jolly Ball Push and Play Small (15 cm) hond. Deze is met name geschikt voor veel bijtende honden.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
14-12-2017
1
2
3
4
5
Nu haar lieflings knuffel piept goed

Translate to English