Pluchen speeltjes

Pluchen speeltjes

Pluchen kattenspeeltjes zijn niet alleen geschikt om mee te spelen, maar ook ideaal om lekker tegenaan te liggen. Welk pluche kattenspeelgoed past het beste bij uw kat? Bij Brekz vindt u een ruim en zeer betaalbaar assortiment!
Lees meer ..
Pluchen speeltjes

Pluchen speeltjes kat

Veel katten zijn van nature speels en hebben graag de mogelijkheid om te kunnen spelen. Pluchen kattenspeeltjes kunnen uw kat uitdagen tot spelen en kunnen net als ander speelgoed verveling voorkomen. Verveling kan zich uiteindelijk gaan uiten in probleemgedrag. Het kan daarom verstandig zijn om uw kat diverse mogelijkheden te bieden om te kunnen spelen. Bovendien is het gezond voor een kat om voldoende te bewegen. Zeker wanneer katten niet veel buiten komen bestaat de kans dat uw kat onvoldoende beweegt. Kattenspeelgoed kan daarom dus een oplossing zijn. Een pluchen kattenspeeltje is dus niet alleen leuk, maar levert ook nog eens een bijdrage aan de gezondheid en het gewicht van uw huisdier!

Bij Brekz kunt u leuke en voordelige pluchen kattenspeeltjes vinden. Niet alleen leuk om mee te spelen, maar ook nog eens fijn om tegenaan te liggen!

Let op: Geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Ieder speeltje is enkel bedoeld om mee te spelen . Wij stellen ons niet verantwoordelijk voor schade aan het speelgoed of gevolgen voor uw huisdier door verkeerd gebruik.

Assortiment Pluchen kattenspeelgoed


Pluchen speeltjes met geluid
Sommige katten hebben een voorkeur voor speelgoed met een geluidje. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld de Trixie Muis/Mol met piep of de Trixie pluche muis met bel. Veel katten vinden het leuk om te spelen met speelgoed dat een reactie geeft, zoals een piep of bel.


Catnip
Heeft uw kat een beetje extra stimulans nodig om te gaan spelen? Catnip speeltjes, beter bekend als kattenkruid speelgoed, weet vrijwel de meeste aan te trekken met de lekkere geur. Kattenkruid is afkomstig van de Nepeta sibririca. Katten vinden dit erg lekker ruiken en krijgen er een aangenaam gevoel van. Sommige katten worden er heel ontspannen van, terwijl andere katten er juist enorm speels door worden! 

De pluchen catnip speeltjes hebben een opening waar u gedroogd kattenkruid in kunt plaatsen. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de Kong Catnip Toy Duckie of Kong Catnip Toy Beaver.

Andere speeltjes?

Benieuwd naar ander speelgoed dan pluchen kattenspeeltjes? Kijk dan eens op de pagina met al ons kattenspeelgoed.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.