4
4
4
4
4
(2)

Trixie Pluche Muis met Catnip Kern voor de kat (6st)

Product Information
per verpakking
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Per 2 verpakkingen
€ 9,09 (€ 4,55/ct)
€ 9,09 (€ 4,55/ct)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

De Trixie Pluche Muis met Catnip Kern is een leuk speeltje voor de kat.  De muisjes bevatten een geperste catnip kern. Circa 5 cm lang. Verpakt per 6 muisjes.


Meer informatie

Trixie Pluche Muis met Catnip Kern voor de kat (6st)

Met de Trixie Pluche Muis met Catnip Kern voor de kat (6st) kunt u uw kat heerlijk verwennen en zal uw huisdier naar hartelust kunnen spelen en zijn of haar extra energie kwijt raken. In de pluche muisjes zit een kern van Catnip. Catnip is een andere benaming voor kattenkruid, een vaste plant waar katten dol op zijn! In deze plant zit namelijk een stofje die katten stimuleert om te gaan spelen. Wanneer u uw kat dus spelenderwijs meer in beweging wil laten komen, is de Trixie Pluche Muis met Catnip Kern voor de kat (6st) voor u!

  • inclusief Catnip (kattenkruid) kern voor uitermate speelplezier
  • verpakt per 6 stuks
  • merk: Trixie

Bij Brekz kunt u de beste Catnip speeltjes voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Trixie Pluche Muis met Catnip Kern voor de kat (6st) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bekijkt u graag vergelijkbare producten? Kijk dan snel op de pagina van de Catnip speeltjes. Hier vind u bijvoorbeeld de Kong Catnip Toy Rat en de Trixie Catnip Stick voor de kat.


Reviews
4
4
4
4
4
3 / 5 (2)
30-09-2022
1
2
3
4
5
Mijn drie kittens (3 maanden oud) heb ik ieder een muis gegeven en hebben elkaar het uur wat erop volgde niet meer aangekeken. Ze waren hier ZOT op. Lopen nog steeds geregeld met een muis in hun mond voorbij.

Translate to English

23-10-2019
1
2
3
4
5
Na een uur spelen was de buik van de muis kapot gescheurd en dus niet meer interessant genoeg...geen hoge kwaliteit. Gelukkig zitten er 6 in een pak...

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.