terug
Prestano hondenvoer

Prestano hondenvoer

Ontdek Prestano geperst hondenvoer, hoogwaardige en complete voeding zonder het hoge prijskaartje! Bespaar honderden euro’s per jaar.
Lees meer ..
Prestano hondenvoer

Prestano geperst hondenvoer

Prestano hondenvoer is gemaakt om honden dagelijks te laten genieten van een lekkere en gezonde maaltijd. Om dat voor elkaar te krijgen is Prestano hondenvoer geïnspireerd door het buitenleven op het platteland. Prestano hondenvoer is een voedingslijn met koudgeperste voedingen. Door deze techniek van koudgeperste brokken, zijn ingrediënten op een lage temperatuur samengevoegd. Hierdoor blijven de smaak en alle voedingsstoffen optimaal behouden. Koud geperste brokken zijn compact maar vallen uiteen in de maag. Hierdoor heeft uw hond ook bij een kleinere hoeveelheid voeding een voldaan gevoel. De hondenbrokken van Prestano zijn uitermate geschikt voor actieve honden die veel buiten zijn.

Voordelen van Prestano hondenvoer

  • Koud geperste brokken, waardoor de smaak en voedingsstoffen optimaal behouden blijven
  • Vrij van tarwegluten, dus licht verteerbaar
  • Rijk aan essentiële bouwstoffen, antioxidanten en omega-vetzuren
  • Toegevoegde L-carnitine voor het stimuleren van de vetverbranding om uw hond op een gezond gewicht te houden
  • Smakelijke brokken voor een actieve hond die van het buitenleven houdt

Prestano hondenvoer assortiment

Om de keuze te vergemakkelijken vindt u hieronder een korte beschrijving van ons assortiment Prestano hondenvoer.

  • Bent u op zoek naar een volledig droogvoer voor uw volwassen hond? Kijk dan eens naar onze Prestano Original hondenvoer. De brok is vrij van tarwegluten en bevat L-carnitine voor een optimale vetverbranding.

  • Pups hebben zo hun eigen voedingsbehoefte. Hiervoor heeft Prestano het Puppy Junior hondenvoer ontwikkeld. Deze brok voldoet aan de behoefte aan voldoende energie en eiwit voor uw pup.

  • Speciaal voor de gesteriliseerde hond, of honden met overgewicht kunt u Prestano Light Sterilised hondenvoer bestellen. Dit is een voeding met een aangepast energiegehalte door het gebruik van minder vet, maar met behoud van voldoende eiwitten voor de spieropbouw.

  • Oudere honden kunnen wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Met Prestano Senior 7+ hondenvoer krijgt uw senior hond optimale ondersteuning bij ouderdomsklachten. Deze brok bevat minder vet en energie, maar biedt extra ondersteuning aan onder andere de gewrichten.

  • Heeft uw hond last van een gevoelige huid? Kijk dan eens naar onze Prestano Sensitive Skin hondenvoer. Door de toevoeging van zalmolie krijgt uw hond ondersteuning bij lichte huidklachten. Ook zorgen de omega 3-vetzuren voor een glanzende vacht.

Bij Brekz bestelt u tot wel 40% goedkoper dan elders. Vergeet niet ook eens op de pagina met de beste deals te kijken!

Bij Brekz kunt u kiezen uit de beste brokken, natvoer of snacks voor de hond. Prestano hondenvoer is exclusief verkrijgbaar bij Brekz. Bekijk ons assortiment en koop Prestano geperst hondenvoer gemakkelijk en goedkoop online. Uw bestelling wordt zo snel mogelijk bij u thuis bezorgd!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.