Prins


Prins dierenvoeding is 100% natuurlijke hond- en kattenvoer wat speciaal is afgestemd aan de behoeften van de hond en kat.

U kunt hier kiezen uit ons ruime assortiment Prins Hondenvoer en Prins Kattenvoer.

Prins huisdiervoeding

Prins diervoeding staat voor 100% natuurlijke, volledige en gezonde voeding van Nederlandse bodem, die ook nog eens betaalbaar is. Het kwalitatief hoogwaardige voer is samengesteld uit de beste bouwstoffen, die de gezondheid van uw hond of kat in iedere levensfase ondersteunen. Alle producten van Prins zijn proefdiervrij en bevatten geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen.


Dit merk begon ruim vijftig jaar geleden in Nederland met het produceren van honden- en kattenvoeding. Sindsdien wordt er voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe producten gewerkt in samenwerking met onafhankelijke instituten zoals universiteiten en onderzoeksinstituten. Prins' kwaliteitszorg begint al bij de selectie van haar leveranciers van grondstoffen. Daarbij werkt zij al jarenlang samen met dezelfde leveranciers die voldoen aan strenge criteria. Alle gebruikte grondstoffen worden in Prins' eigen laboratorium getest. Verpakkingen spelen een belangrijke rol in het behouden van de kwaliteit en voedingswaarde. Dit merk zorgt ervoor dat er zo min mogelijk zuurstof in de verpakking aanwezig is. Prins diervoeding is dan ook optimaal houdbaar en langer vers!


Bij Brekz vindt u regelmatig aanbiedingen voor Prins hondenvoer en kattenvoer. Let u op de gratis kilo acties! 


Assortiment Prins hondenvoer

In ons assortiment vindt u een veelheid aan Prinsproducten voor uw viervoeter. De Prins ProCare-lijn bestaat uit verschillende geperste brokvoedingen. Door brokken te persen, komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven voedingsstoffen beter behouden. Deze voeding bestaat uit goed verteerbare ingrediënten, die qua volume 15 procent minder tellen ten opzichte van een krokante brok. Dit resulteert in een lagere maagbelasting.


ProCare is er voor de specifiek kleine, middelgrote en grote hondenrassen. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt in voer voor pups, volwassen honden en de senior hond vanaf 8 jaar. Zoekt u voer voor een hond die schrokt, dan biedt ProCare Croque uitkomst. Dit voer heeft dezelfde hoogwaardige samenstelling als ProCare, maar wordt krokant bereid. Hierdoor zijn meerdere brokvormen mogelijk, die uw viervoeter onder meer stimuleren om beter te kauwen.


Heeft u een hond van een groot hondenras, neemt u dan een kijkje bij de ProCare Protection voedingen. Verder biedt dit merk ook dieetvoedingen die u in overleg met uw dierenarts kunt geven aan honden met gezondheidsklachten. Zie hiervoor onze Prins Dieetvoeding-lijn.


Assortiment Prins kattenvoer

Naast de reguliere standaard kattenbrok (Katmix) vindt u bij Brekz een ruim aanbod aan Prins VitalCare kattenbrokken. Dit is kattenvoer met een preventief en oplossend karakter. Denkt u daarbij aan speciaalvoer voor de kat die binnenshuis leeft, de gesteriliseerde of gecastreerde kat, de kat met een verminderde weerstand of met een lange vacht. Ook voor veelvoorkomende gezondheidsproblemen heeft Prins ondersteunend voer in huis. Bijna alle bovengenoemde producten voorkomen blaasgruis en/of bevatten een anti-haarbalformule.


Er is ook een selectie aan Dieetvoedingen die in nauwe samenwerking met dierenartsen is ontwikkeld.


Op zoek naar een ander merk?

Neem dan eens een kijkje op onze Hondenvoer merkenpagina of onze Kattenvoer merkenpagina