Prins

Wij zijn Prins. We maken 100% natuurlijke voedingen voor hond en kat. Met veel liefde, passie en vakmanschap. Als familiebedrijf, al generaties lang.

Prins diervoeding

Prins diervoeding staat voor 100% natuurlijke, volledige en gezonde voeding van Nederlandse bodem, die ook nog eens betaalbaar is. Prins doet graag alles in eigen huis, omdat Prins wil dat alle voedingen helemaal voldoen aan haar eigen wensen en kwaliteitseisen. Gezondheid en dierenwelzijn gaan voor alles!


Prins biedt een compleet menu voor uw hond of kat. Geperste en krokante brokvoeding, vers vleesmenu's, vleesmaaltijden als worst en in blik, beloningssnacks in een tube en dieetvoedingen. Allemaal streng gecontroleerde Nederlandse kwaliteitsproducten zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en proefdiervrij.


Alle gebruikte grondstoffen worden in Prins' eigen laboratorium getest. Verpakkingen spelen een belangrijke rol in het behouden van de kwaliteit en voedingswaarde. Dit merk zorgt ervoor dat er zo min mogelijk zuurstof in de verpakking aanwezig is. Prins diervoeding is dan ook optimaal houdbaar en langer vers!


Dit merk begon ruim vijftig jaar geleden met het produceren van honden- en kattenvoeding. Met eigen voedingsdeskundigen, dierenartsen, opleidingen en een bezoekerscentrum vormt Prins één grote familie waarin ook u en uw huisdier zich thuis kunnen voelen. Het Prins CareTeam biedt graag kennis, begeleiding en advies.


Bij Brekz vindt u regelmatig aanbiedingen voor Prins hondenvoer en kattenvoer. Let u op de gratis kilo acties!Assortiment Prins hondenvoer

In ons assortiment vindt u een veelheid aan Prinsproducten voor uw viervoeter. De Prins ProCare-lijn bestaat uit verschillende geperste brokvoedingen. Door brokken te persen, komen de hoogwaardige grondstoffen optimaal tot hun recht en blijven voedingsstoffen beter behouden. Deze voeding bestaat uit goed verteerbare ingrediënten, die qua volume 15 procent minder tellen ten opzichte van een krokante brok. Dit resulteert in een lagere maagbelasting. Een voorbeeld uit deze productlijn is Prins ProCare Light hondenvoer.


ProCare is er voor de specifiek kleine, middelgrote en grote hondenrassen. Daarnaast wordt er onderscheid gemaakt in voer voor pups, volwassen honden en de senior hond vanaf 8 jaar. Zoekt u voer voor een hond die schrokt, dan biedt ProCare Croque uitkomst. Dit voer heeft dezelfde hoogwaardige samenstelling als ProCare, maar wordt krokant bereid. Hierdoor zijn meerdere brokvormen mogelijk, die uw viervoeter onder meer stimuleren om beter te kauwen.


Heeft u een hond van een groot hondenras, neemt u dan een kijkje bij de ProCare Protection voedingen. ProCare Protection is speciaal afgestemd op de behoeften van (middel)grote honden (> 25 kg) en verrijkt met prebiotica en probiotica, kruiden, Schüssler celzouten en andere ondersteunende ingrediënten voor een gezonde darmflora, soepele spieren en gewrichten en een gezonde hartfunctie. De geperste Prins ProCare Protection brokvoedingen zorgen voor de juiste preventieve ondersteuning, van pup tot senior. Verder biedt dit merk ook dieetvoedingen die u in overleg met uw dierenarts kunt geven aan honden met gezondheidsklachten. Zie hiervoor onze Prins Dieetvoeding-lijn.Assortiment Prins kattenvoer

Naast de reguliere standaard kattenbrok (Prins Fit Selection Mix) vindt u bij Brekz een ruim aanbod aan Prins VitalCare kattenbrokken. Dit is kattenvoer met een preventief en oplossend karakter. Denkt u daarbij aan speciaalvoer voor de kat die binnenshuis leeft, de gesteriliseerde of gecastreerde kat, de kat met een verminderde weerstand of met een lange vacht. Ook voor veelvoorkomende gezondheidsproblemen heeft Prins ondersteunend voer in huis. Bijna alle bovengenoemde producten voorkomen blaasgruis en/of bevatten een anti-haarbalformule.


Er is ook een selectie aan dieetvoedingen die in nauwe samenwerking met dierenartsen is ontwikkeld.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.