Puik knaagdierensnacks 

Puik knaagdierensnacks bevat al onze knaagdierensnacks van het merk Puik.
Lees meer ..

Verpakking Prijs
60 gram
€ 2,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Puik knaagdierensnacks

Puik knaagdierensnacks bevat al onze knaagdierensnacks van het merk Puik. Het merk is bekend op de markt van knaagdierensnacks en produceert tal van snacks voor deze groep huisdieren. Puik kenmerkt zich door de natuurlijke aard van hun producten en heeft voor ieder knaagdier een smakelijke en gezonde snack in huis. Of het nu gaat om konijnen, cavia's, hamsters, muizen of gerbils. Of dat het gaat om ratjes of fretten; Puik weet wat uw huisdier lekker vindt en nodig heeft. Meer informatie over ons assortiment Puik knaagdierensnacks kunt u hieronder vinden. 

Puik knaagdierensnacks assortiment

In het assortiment van onze webshop vindt u onder meer de Puik Tarwe Aren knaagdiersnack. Deze natuurlijke traktatie is geschikt voor knaagdieren en konijnen. Het is gemaakt van tarwe aren en is rijk aan ruwe voedingsvezels. Zo is het niet alleen lekker maar bevordert het tevens de spijsvertering. Een gezond product dat vrij is van chemische toevoegingen.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een knaagdierensnack van Vitakraft? KIjk dan eens bij onze Vitakraft knaagdiersnacks.

Terug