Quiko knaagdiersnacks 

Het merk Quiko maakt voer en snacks voor knaagdieren zoals: konijnen, hamsters, cavia’s, fretten, chinchilla’s en ratten. Deze gezonde snacks zorgen voor de ondersteuning van de voedselopname en voor een gezond gebit voor deze huisdieren.
Lees meer ..
Quiko Egelvoer

Quiko Egelvoer

Egels zijn in de natuur alleseters, maar als u de egels in uw tuin wilt verwennen met extra voeding kunt u daarvoor het beste speciale egelvoeding gebruiken. Stukjes brood, pindakaas en melk zijn namelijk niet geschikt voor egels. Egels Quiko Egelvoer is een complete voeding voor egels. Het bevat alle voedingsstoffen die een egel nodig heeft om gezond te blijven. Met deze voeding kunt u op een verantwoorde manier de egels in uw tuin van een gezonde en complete maaltijd voorzien. Voor maximaal eetplezier zijn er onder andere insecten, bessen, noten en een vleugje honing aan de voeding toegevoegd. Hierdoor is de voeding extra smakelijk. Het egelvoer is tevens rijk aan vitaminen en mineralen, wat bijdraagt aan een goede gezondheid.

  • Speciale voeding voor egels
  • Bevat insecten, bessen, noten en honing.
  • Voor een goede gezondheid

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw knaagdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Quiko Egelvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Quiko Egelvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Quiko Egelvoer

Voer de egel elke dag ongeveer 4 eetlepels egelvoer. Plaats het voer in een ondiepe schaal zodat de egel er makkelijk bij kan en vergeet niet een tweede kom met vers water (geen melk!) neer te zetten. U kunt de maaltijden aanvullen met bijvoorbeeld meelwormen, die een echte traktatie zijn voor de egel. Ook zoete vruchten zoals banaan, appel en peer zijn een goede aanvulling op Quiko egelvoer. Voer de egel bij voorkeur in de avond of ’s nachts. Egels zijn namelijk nachtdieren en eten alleen rond voorgenoemde tijden. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Ingrediënten Quiko Egelvoer

Gierst, Bessen, Maïs, Soja, Noten, Wortelen, Garnalen, Honing, Vlees en dierlijke bijproducten, Oliën en vetten.

Analytische bestanddelen

Eiwit (15%), Ruw vet (12%), Ruwe as (5%), Ruwe celstof (1.5%), Vitamine A, B1, B2, B6, B12, C, D3, E, biotine.


Ander diervoer?

Bent u op zoek naar een ander soort voer, bijvoorbeeld knaagdiervoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod knaagdierproducten. Hier vindt u onder andere verschillende merken knaagdiersnacks

Quiko Egelvoer > Meer informatie
Quiko Egelvoer 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
600 gram
€ 4,25
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Quiko knaagdiersnacks

Quiko knaagdiersnacks omvat ons assortiment aan knaagdiersnacks van het merk Quiko. Onder die voedingen is onder andere een product om egels bij te voeren. Egels zijn van nature alleseters, maar als u de egels in uw tuin wilt verwennen met wat extra's, kunt u het daarvoor het beste speciale egelvoeding gebruiken. De knaagdiersnacks van Quiko, bijvoorbeeld het egelvoer, zijn geschikt voor de dieren. Leest u hieronder meer over de knaagdiersnacks in ons assortiment.

Quiko knaagdiersnacks assortiment

Quiko knaagdiersnacks omvat ons assortiment aan knaagdiersnacks van het merk Quiko. Onder onze producten vindt u onder meer het Quiko Egelvoer. Deze voeding vormt een complete voeding voor egels. Het is verstandig om voor een egelvoeding te kiezen, omdat menselijke producten als brood en pindakaas niet geschikt zijn voor deze dieren. Dit product bevat echter alles wat een egel nodig heeft, zoals insecten, bessen, noten en een vleugje honing. Hiermee is de voeding niet alleen voedzaam maar ook erg smakelijk. Het voer bevat tevens vitaminen en mineralen. Zo kunt u echt wat bijdragen aan de gezondheid van de dieren.

De houdbaarheidsduur varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een knaagdiersnack van Vitakraft? Kijk dan eens bij onze Vitakraft knaagdiersnacks.

Terug