Royal Canin hondenvoer

Goedkoop Royal Canin hondenvoer online kopen? Dat kan snel en eenvoudig op Brekz.be! Van Royal Canin hondenvoer puppy tot Royal Canin maxi adult hondenvoer. Brekz heeft voor iedere viervoeter een geschikte variant. Koop nu hondenvoer van Royal Canin tot wel 40% goedkoper. Bij een bestelling vanaf € 39 betaalt u geen verzendkosten!
Lees meer ..
X-Small
Mini
Medium
Maxi
Giant
Sporting Life
Mobility
VCN

X-Small

Mini

Medium

Maxi

Giant

Sporting Life

Mobility

X-Small

Royal Canin X-Small Ageing 12+ hondenvoer

Productinformatie Royal Canin X-Small Ageing 12+ hondenvoer

Royal Canin X-Small Ageing 12+ hondenvoer is geschikt voor zeer kleine honden vanaf 12 jaar, met een lichaamsgewicht tot 4 kilogram. Nu uw hond zijn seniorjaren bereikt heeft, is een volledige en uitgebalanceerde voeding essentieel voor het optimaal ondersteunen van zijn gezondheid. Gezonde voeding kan uw kleine hond helpen vitaal te blijven en ouderdomsverschijnselen te vertragen. Naarmate uw hond ouder wordt, is het nog belangrijker om zijn gezonde lichaamsfuncties te ondersteunen. Royal Canin X-Small Ageing 12+ is speciaal ontwikkeld om het gezond ouder worden van kleine honden te ondersteunen. De voeding bevat een exclusief complex van antioxidanten, dat vrije radicalen helpt te neutraliseren. De omega-3 vetzuren EPA en DHA, dragen bij aan een gezonde huid en vacht.

Ter ondersteuning van het spijsverteringsstelsel bevat dit voer een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsvezels, zoals psyllium. Dit bevordert de kwaliteit van de ontlasting. De zeer goed verteerbare eiwitten in de voeding dragen bij aan een goede kwaliteit van de ontlasting. Daarnaast draagt Royal Canin X-Small Ageing 12+ bij aan het ondersteunen van het hart en draagt het bij aan het verminderen van de vorming van tandplak en tandsteen.  

De smakelijke, kleine brokjes zijn speciaal aangepast aan de kleine kaken van extra kleine honden. Ze zijn extra smakelijk en gemakkelijk te weken in water zodat uw oudere hond ze ook in zachtere vorm kan eten. 

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin X-Small Ageing 12+ hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Royal Canin X-Small Ageing 12+ hondenvoer ingrediënten

Samenstelling

Rijst, maïsmeel, maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, dierlijke vetten, maïsgluten, isolaat van plantaardige eiwitten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, mineralen, visolie, sojaolie, gedehydreerde tomaat (bron van lycopeen), psylliumschil en psylliumzaden (1%), Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, extracten uit groene thee en druiven (bron van polyfenolen), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (24%), ruw vet (16%), ruwe as (5 %), ruwe Celstof (1,8%), EPA/DHA (4,5 g), fosfor (5,5 g).

Toevoegingsmiddelen

Vitamine A (30.200 IE/kg), vitamine D3 (800 IE/kg), E1 (ijzer) (48 mg/kg), E2 (jodium) (4,8 mg/kg), E4 (koper) (9 mg/kg), E5 (mangaan) (62 mg/kg), E6 (zink) (187 mg/kg), E8 (selenium) (0,1 mg/kg).

Technologische toevoegingsmiddelen: Natriumtripolyfosfaat (3,5 g/kg)

Antioxidanten

Voedingsadvies Royal Canin X-Small Ageing 12+ hondenvoer

De voorgeschreven hoeveelheid kan indien nodig worden aangepast aan de lichaamsconditie van uw hond. Verdeel de onderstaande aanbevolen hoeveelheden over minstens 2 maaltijden per dag.

Gewicht van de hond (kg) Lage activiteit (g) Normale activiteit (g) Verhoogde activiteit (g)
1 kg 24 g 28 g 32 g
1,5 kg 33 g 38 g 43 g
2 kg 40 g 47 g 53 g
2,5 kg 48 g 55 g 63 g
3 kg 55 g 64 g 72 g
4 kg 68 g 79 g 90 g

Zorg dat uw huisdier altijd voldoende drinkwater heeft. De houdbaarheid van Royal Canin X-Small Ageing 12+ hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een seniorenvoeding voor een hond tot 10 kg? Dan kunt u kijken naar Royal Canin Mini Ageing 12+ hondenvoer. Voor overige varianten kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.be/30103-home_default/royal-canin-x-small-ageing-12-hondenvoer.jpg
13.75 2019/01/01
Hij vindt het heel lekker
Had reeds dit als voeding ,was tevreden.wij geven dat eveneens als snoepje
Makkelijk eetbaar. Mijn hondje schrokt heel erg en spuugt veel. Had gehoopt dat dat minder zou zijn door de kleinere brokjes maar dat is niet noemenswaardig. Hij vindt de brokjes wel lekker.
Alles perfect verlopen, juiste levering en zeer vlug geleverd
Prima product, fijne kleine brokjes die de oudere hond zonder kiezen goed kan eten
Einfache Kaufabwicklung und schneller Versand, perfekt! Gerne wieder
God service lidt for dyrt i forhold hvad det kostet i butikkerne da de havde produktet
Prodotto ottimo in quanto gradito e dietetico
Alles hat prima geklappt
Super Service, Turbolieferung,Top Ware*****
30405
15004
Royal Canin X-Small Ageing 12+ hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.5 kg
€ 13,75 (€ 9,17/kg)
2 x 1,5 kg
€ 25,75 (€ 8,58/kg)
3 x 1,5 kg
€ 35,95 (€ 7,99/kg)
Royal Canin X-Small Sterilised hondenvoer

Productinformatie Royal Canin X-Small Sterilised hondenvoer

Royal Canin X-Small Sterilised hondenvoer is speciaal samengesteld voor gesteriliseerde of gecastreerde honden vanaf 10 maanden. Deze voeding is geschikt voor zeer kleine honden die een volwassen gewicht hebben tot 4 kilo. Wanneer uw hond gecastreerd of gesteriliseerd is kan dit veranderingen veroorzaken in de hormoonhuishouding. Het gedrag van de hond en zijn behoeften kunnen hierdoor veranderen. Uw hond heeft minder calorieën nodig en kan daardoor dikker worden met een standaard voeding Deze speciale voeding van Royal Canin helpt bij het behoud van een gezond gewicht van uw hond. De ingrediënten bevorderen dat uw viervoeter op gewicht blijft, doordat er minder calorieën en hoog verteerbare vezels in de voeding zitten. Dit draagt bij aan een goede stofwisseling en een snelle vetverbranding.

De specifieke combinaties van vezels geven een vol gevoel, waardoor de hond minder snel trek heeft. 
Deze voeding voldoet aan de behoeftes van uw hond. 
De voeding beperkt de vorming van tandsteen en helpt zo om de gebitshygiëne van uw kleine vriend te bevorderen. De belangrijke voedingsstoffen ondersteunen de urinewegen en beperkt daarmee de kans op blaasgruis- en stenen.

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin X-Small Sterilised hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
   

Royal Canin X-Small Sterilised hondenvoer ingrediënten

Samenstelling:
Maïs, gedehydreerde gevogelte-eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten, dierlijke vetten, maïsgluten, plantaardige vezels, tarwe, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, mineralen, sojaolie, visolie, gist, psylliumschil en psylliumzaden, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (26%), ruw vet (14%), ruwe as (5,6%), ruwe celstof (5,2%)

Nutritionele toevoegingen:
Vitamine A (21.700), Vitamine D3 (1.000), E1 ijzer (42mg/kg), E2 jodium (4,2mg/kg), E4 koper (6mg/kg), E5 mangaan (55mg/kg), E6 zink (164mg/kg), E8 selenium (0,07mg/kg), L-carnitine (200mg/kg)

Technologische toevoegingsmiddelen:

Natriumtripolyfosfaat (3,5 g/kg)
     

Voedingsadvies Royal Canin X-Small Sterilised hondenvoer

Gewicht hond Normale activiteit
(g)                            (maatbeker 240ml)
Verhoogde activiteit
(g)                               (maatbeker 240ml)
1kg 22g 2/8 27g 2/8
1,5kg 30g 3/8 36g 3/8
2kg 38g 3/8 45g 4/8
2,5kg 44g 4/8 53g 5/8
3kg 51g 4/8 61g 5/8
3,5kg 57g 5/8 68g 6/8
4kg 63g 6/8 75g 7/8


Verdeel de voorgeschreven hoeveelheid over ten minste 2 maaltijden. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater. U kunt de voeding aanpassen aan de lichaamsconditie van uw hond.

     

Ander product?
Bent u op zoek naar deze voeding voor grote honden boven de 25kg? Kijk dan naar Royal Canin Maxi Sterilised hondenvoer. Voor overige varianten kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.be/31230-home_default/royal-canin-x-small-sterilised-hondenvoer.jpg
15.75 2019/01/01
Deze brokjes worden in de meeste winkels niet verkocht, dus heel blij dat brekz ze wel verkoopt. Goed product.
Goede service
Hondjes vinden het heel lekker, hopelijk ook fijn voor hun lijn, want dat is natuurlijk de bedoeling
tevreden zoals gewend als altijd
Gute Alternative
Hurtig levering uden bøvl Perfekt
super ces croquettes pour mes deux yorks stérilisés!!!!
ces croquettes sont au top pour les très petits chiens. Ma chienne pèse 2 kg donc petites mâchoires et c'est idéal.
très bien (conditionnement, prix, délais)
30410
15006
Royal Canin X-Small Sterilised hondenvoer > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.5 kg
€ 15,75 (€ 10,50/kg)
2 x 1,5 kg
€ 29,75 (€ 9,92/kg)
Royal Canin X-Small Puppy hondenvoer

Royal Canin X-Small Puppy hondenvoer

Royal Canin X-Small Puppy voor de hond is speciaal ontwikkeld voor zeer kleine honden van 2 tot 10 maanden met een volwassen gewicht tot 4 kg. Kleine honden leven over het algemeen langer dan grote honden, maar worden eerder volwassen. Uw extra kleine puppy heeft voldoende energie nodig ter ondersteuning van zijn natuurlijke weerstand tijdens zijn ontwikkeling. Deze voeding is samengesteld met de voedingsbehoeften van uw kleine pup in het achterhoofd. Een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsvezels helpt de darmpassage en kwaliteit van de ontlasting te verbeteren. Het voldoet daarnaast aan de energiebehoefte van de extra kleine puppy’s tijdens de groei.

Puppy’s zijn kwetsbaarder dan volwassen honden. Door uw puppy speciaal voor hem samengestelde voeding voor te zetten, geeft u hem de beste start en ondersteuning tijdens zijn ontwikkeling. De maaltijd bevat een gepatenteerd complex van antioxidanten, waaronder vitamine E, ter ondersteuning van de natuurlijke weerstand. De kleine en makkelijk te kauwen brokjes zijn perfect voor uw kleine puppy. Zelfs de meest kieskeurige eter kan de smaak en geur ervan niet weerstaan. Royal Canin Mini X-Small Puppy hondenvoer is geschikt voor puppy’s van extra kleine rassen tussen de 2 en 10 maanden leeftijd en een volwassen gewicht van minder dan 4 kilogram.

  • Ondersteunt de natuurlijke afweer
  • Bevordert de spijsvertering
  • Hoog energiegehalte
  • Rijk aan eiwitten
  • Speciaal ontwikkeld voor kleine puppy's van kleine rassen

Bij Brekz kunt u het beste Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin Mini X-Small Puppy hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Royal Canin Mini X-Small Puppy hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Royal Canin X-Small Puppy hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingsadvies Royal Canin X-Small Puppy voor de hond

leeftijd in maanden Volwassen gewicht 1 kg Volwassen gewicht 2 kg Volwassen gewicht 3 kg Volwassen gewicht 4 kg
Gram Gram Gram Gram
2 29 49 63 78
3 32 54 71 88
4 33 55 75 9

Ingrediënten Royal Canin X-Small Puppy voor de hond

Gedehydreerd gevogeltevlees, rijst, maïs, dierlijke vetten, isolaat van plantaardige eiwitten, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, bietenpulp, mineralen, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden (1%), visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (31%), ruw vet (20%), ruwe as (7,7%), ruwe celstof (1,4%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (21.500 IE/kg), vitamine D3 (1.000 IE/kg), vitamine E (510 mg/kg), E1 [ijzer] (38 mg/kg), E2 [jodium] (3,8 mg/kg), E4 [koper] (12 mg/kg), E5 [mangaan] (49 mg/kg), E6 [zink] (126 mg/kg), E8 [selenium] (0,06 mg/kg), clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong (10 g/kg).

Ander voer?

Na tien maanden kan uw hond overstappen op Royal Canin Mini X-Small Adult voor de hond. Dit product is geschikt voor honden van 10 maanden tot 8 jaar oud. Zeer kleine honden die ouder zijn dan 8 jaar kunnen last krijgen van ouderdomsverschijnselen. Daarom verkoopt Brekz ook Royal Canin Mini X-Small Adult +8 voor de hond.

https://www.brekz.be/28694-home_default/royal-canin-mini-x-small-junior-voor-de-hond.jpg
13.46 2019/01/01
Het product is prima maar de bezorging laat te wensen over
Correcte leveringen, en altijd volgens de afspraak. Indien er eens iets ontbreekt wordt je ervan op de hoogte gebracht.
Vlug en goed geleverd volgens afspraak
Het is een goed product. De hond is er weg van!
Het product werd aanbevolen door de fokker. Mijn maltezerpup is er dol op. Overgieten met heet water (niet kokend) tot de brokjes net onder staan en 10 min. Laten trekken.
Ons pommeriaantje eet het graag en de brokkjes zijn juist van pas van grote
Ideaal voor mini chihuahua pups, smakelijke brokjes vinden ze het. Kleiner formaat als voor normaal mini brokjes.
Heel goede aankoop , 't puppytje vind het eten super en wij zijn blij met de heel vlotte levering
Super service heel tevreden
Was al bekent met het produkt, maar bij jullie is het goedkoper
Super produits pour ma chienne gestation et pour les futurs bb . La livraison est très rapide et sécurisée. Merci à toute votre équipe.
Heel content van
Royal Canin Mini Puppy Nass- und Trockenfutter wurde mir von der Hundezüchterin empfohlen. Unser Zwergspitz-Pomeranian kam mit 2 Monaten zu uns ins Haus und erst jetzt, mit 11 Monaten haben wir auf Royal Canin Mini Adult umgestellt. Er hat das Futter immer sehr gut vertragen ohne Durchfall zu bekommen und frisst es nach wievor gerne. Die Lieferung erfolgte immer sehr rasch nach der Bestellung.
Mes petits chiots adorent
bon produit et prix raisonnable mon chiot adore
Hurtig levering, gode priser
Parfait !!!! Le prix comme la livraison et les croquettes !!!! Merci pour la rapidité, le prix et la qualité !!!
Ich bin sehr zufrieden.....
Exactement ce qu'il faut pour notre chiot (1200grs à 4 mois). De plus beaucoup moins cher que dans un commerce (-40%) Livraison rapide
J’ai commander c’est croquette et je ne suis vraiment pas déçut envois rapide . Je recommande
Qualité / prix parfait et service rapide
satisfait de la livraison reçus et rapide
mes deux petit chiens epagneul japonnais adore cette marque de croquette votre site me plait beaucoup et je continuerais a commander et j essayerais d autre produit je vous souhaite une bonne année a toute l équipe
Alles in bester Ordnung! Preis- und Leistungsverhältnis ist unschlagbar.
Produit conforme. Bon rapport qualité/prix. Délai de livraison respecté et court.
Il mio cucciolo e’molto soddisfatto di questo alimento
tres bien ,pas trop cher et bonne livraison
croquettes conseillées par l'éleveuse très bien
Satisfaite de ce site, je le recommande
Super ! Et rapide efficace
top !! super snel geleverd
Det har været godt at give hvalpene en pose mad med. Dejlig nem hjemmeside
Sehr schnelle und problemlose Lieferung,werde das nächste Futter wieder bestellen und auch den Kauf anderen Hundefreunden empfehlen.Wilfried
Gewoon prima en snel geleverdt.
6457
3269
Royal Canin Mini X-Small Junior voor de hond Standaard label korting > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.5 kg
€ 14,95 (€ 9,97/kg)
€ 13,46 (€ 8,97/kg)
3 kg
€ 26,95 (€ 8,98/kg)
€ 24,25 (€ 8,08/kg)
2 x 3 kg
€ 49,75 (€ 8,29/kg)
€ 44,77 (€ 7,46/kg)
3 x 3 kg
€ 72,95 (€ 8,11/kg)
€ 65,65 (€ 7,29/kg)
Royal Canin Mini X-Small Adult hondenvoer

Productinformatie Royal Canin X-Small Adult hondenvoer

Royal Canin X-Small Adult hondenvoer is geschikt voor zeer kleine honden met een lichaamsgewicht tot 4 kilogram en is speciaal aangepast aan de voedingsbehoeften van uw kleine vriend. Een uitgebalanceerde voeding is belangrijk ter ondersteuning van de gezondheid. Royal Canin X-Small Adult bevat zeer hoge kwaliteit L.I.P. eiwitten, die speciaal zijn uitgekozen vanwege hun zeer goede verteerbaarheid. Deze eiwitten, gecombineerd met een uitgebalanceerde hoeveelheid voedingsvezels, zoals psyllium, helpen bij een goede darmpassage en dragen bij aan een goede kwaliteit van de ontlasting. Daarnaast bevordert dit voer de gezonde urinewegen van uw huisdier.   

De Omega-3 vetzuren (EPA en DHA) in Royal Canin helpen de gezondheid van de vacht behouden, terwijl de verschillende vitaminen de barrièrefunctie van de huid helpen versterken en ondersteunen. De brokjes zijn speciaal aangepast voor extra kleine honden. De vorm, grootte en textuur zijn perfect voor de kleine kaken van uw maatje. Daarnaast stimuleert de exclusieve en zeer smakelijke formule de eetlust van de meest kieskeurige eter.

Bij Brekz kunt u Royal Canin hondenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Royal Canin X-Small Adult hondenvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Royal Canin X-Small Adult hondenvoer

Rijst, gedehydreerd gevogeltevlees, maïs, dierlijke vetten, maïsmeel, maïsgluten, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, isolaat van plantaardige eiwitten*, cichoreipulp, mineralen, sojaolie, psylliumschil en psylliumzaden (1%), gist, visolie, Fructo-Oligo-Sacchariden.

Toevoegingsmiddelen:

Vitamine A:22200 IE, Vitamine D3: 1000 IE, EI (ijzer): 51mg, E2 (jodium): 5.2mg, E4 (koper): 10mg, E5 (Mangaan): 67mg, E6 (zink): 200mg, E8 (selenium): 0.09mg, Natriumtripolyfosfaat: 3.5g, conserveermiddelen: Antioxidanten.
   

Voedingsadvies Royal Canin X-Small Adult hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. De houdbaarheid van Royal Canin Mini X-Small Adult hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Royal Canin X-Small Adult hondenvoer

Volwassen gewicht in kg Verlaagd activiteit Normale activiteit Verhoogd activiteit
Gram Gram Gram
1 kg 24 g 27 g 31 g
1,5 kg 32 g 37 g 42 g
2 kg 40 g 46 g 52 g
2,5 kg 47 g 55 g 62 g
3 kg 54 g 62 g 71 g
3,5 kg 61 g 70 g 80 g
4 kg 67 g 78 g 88 g

   
Ander voer?

Is uw kleine viervoeter ouder dan 8 jaar? Kijk dan eens naar Royal Canin X-Small Adult 8+. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van Royal Canin hondenvoer.

https://www.brekz.be/30090-home_default/royal-canin-mini-x-small-adult-voor-de-hond.jpg
18.95 2019/01/01
zeer snel en perfect verpakt
zeer tevreden en snel geleverd .
Goed voer voor onze hondjes en niet duur
Snelle levering goede service
Ik gebruikte andere hondenvoer , maar ik ben gaan Mini x-smal gaan gebruiken, mijn hond had het gegeten bij vrienden en ze vond het super lekker
goede prijzen en snelle service TOP
mij hondjes eten dit graag en het is stukken goed koper dan in de winkel
Hele goede service, heel tevreden
Twister vind ze heerlijk hij ziet er goed uit
Gemakkelijk om te bestellen, heel goede prijs en vlotte levering.
Verra Uitstekende service, altijd op tijd geleverd ook
zeer tevreden vlugge afhandeling staat bij mijn favoriten
Ottimo servizio, preciso e puntuale
Prix, Livraison... Toujours au TOP !!! Merci
Alles bestens !
alles perfekt. schnelle Lieferung. super
Rapport qualité prix imbattable !!!
Sehr schmackhaftes Futter für kleine Hunde. Wird sehr gerne und mit Genuss gefressen
conforme, livraison tres rapide c est très agréable de ne pas attendre très longtemps une commande je ne commande que sur ce site car pas décue
Nous sommes ravis d'avoir commandés sur le site breks, croquettes royal canin que nous trouvons dans aucun magasins à 3 kilos et à ce prix la . Plus nous prenons de paquets de croquettes et moins c'est cher. l'envoie à été super rapide, les informations sur l'endroit où es notre colis sont parfaits et Bien détaillés Les prix sont défiant toute concurrence Nous sommes ravis et nous recommencerons quand nous auront fini le stock de croquettes de nos chichis J'ai confiance en ce site et je suis ravie de l'avoir trouvé
Produits de bonne qualitées et livraison rapide domage que l'on ne puissent pas se faire livrer directement dans un point relais directement lorsque l'on travail la journée
Très satisfait de ces croquettes qui ont été livrées très rapidement
LA chienne aime et c'es le principal merci
J'ai commandé ce produit et j'ai été surpris par la rapidité de la livraison à peine deux jours ouvrés. Ce produit est adapté pour mes chiens et j'en suis très satisfait.
produit parfait par contre la livraison était nulle je vous en prie changer de prestataire sinon plus de commande cordialement
snelle levering en....de goedkoopste
Dieses Hundefutter ist ganz besonders für kleine Hunde geeignet, die größeres Trockenfutter verweigern.Offensichtlich schmeckt es auch toll!
6459
3270
Royal Canin Mini X-Small Adult voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.5 kg
€ 11,95 (€ 7,97/kg)
3 kg
€ 20,95 (€ 6,98/kg)
2 x 3 kg
€ 39,95 (€ 6,66/kg)
3 x 3 kg
€ 54,75 (€ 6,08/kg)
Royal Canin X-Small Adult 8+ hondenvoer

Royal Canin X-Small Adult 8+ hondenvoer

Royal Canin X-Small Adult 8+ hondenvoer is geschikt voor zeer kleine honden met een lichaamsgewicht tot 4 kilogram en is speciaal samengesteld met de voedingsbehoeften van uw kleine viervoeter in het achterhoofd. Nu hij wat ouder wordt, blijft een uitgebalanceerde voeding voor uw oudere hond belangrijk ter ondersteuning van zijn gezondheid. De exclusieve samenstelling van antioxidanten in deze voeding helpt de vitaliteit van zeer kleine honden te behouden. De voedingsstoffen in Royal Canin X-Small Adult 8+ ondersteunen de volwassen hond bij de eerste tekenen van veroudering. Een uitgebalanceerde inname van voedingsvezels, waaronder psyllium, helpt samen met de uitermate goed verteerbare L.I.P. eiwitten, een goede darmpassage te behouden en dragen bij aan een goede kwaliteit van de ontlasting. De kleine en makkelijk te kauwen brokjes zijn perfect voor uw kleine hond. Dankzij de heerlijke smaak en geur kan zelfs de meest kieskeurige viervoeter dit voer niet weerstaan.

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Royal Canin X-Small Adult 8+ hondenvoer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Ingrediënten Royal Canin X-Small Adult 8+ hondenvoer

Samenstelling:
Rijst, maïsvoermeel, gevogelte-eiwit (gedroogd), dierlijk vet, maïs, maïsglutenvoer dierlijk eiwit (gehydrolyseerd), plantenproteïne-isolaat*, cichoreivezels, mineralen, sojaolie, gist, psyllium (vlozaden en -dozen) (1 %), visolie, fructo-oligosaccharide, borage-olie, druivenpitten en groene thee (rijk aan polyfenolen), tagetes-extract (rijk aan luteïne).

* L.I.P.: licht verteerbare proteïnen met hoge biologische waarde.

Voedingsfysiologische toevoegingsmiddelen:
Vitamine A (25.000 IE / kg), vitamine D3 (1.200 IU / kg), E1 [ijzer] (33 mg / kg), E2 [jodium] (3,3 mg / kg), E4 [koper] (10 mg / kg), E5 [mangaan] (43 mg / kg), E6 [zink] (143 mg / kg), E8 [selenium] (0,04 mg / kg).

Sensorische toevoegingen:
Thee-extract (bron van polyfenolen) (150 mg / kg), conserveringsmiddelen, antioxidanten.

Analytische bestandsdelen:
ruw eiwit (24.0%), ruw vet (18.0%), ruwe vezel (1.7%), ruwe as (5.4%)

Voedingsadvies Royal Canin X-Small Adult 8+ hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Afhankelijk van activiteit, ras en leeftijd, kan uw hond meer voeding nodig hebben. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Royal Canin X-Small Adult 8+ hondenvoer

Gewicht van de hond (kg) Dagelijkse hoeveelheid Dagelijkse hoeveelheid verhoogde activiteit
Aantal gram Aantal gram
1 24 27
1,5 32 37
2 40 46
2,5 47 54
3 54 62
3,5 60 70
4 67 77


De houdbaarheid van Royal Canin X-Small Adult 8+ hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Bent u in plaats van voer voor de ouder wordende hond, op zoek naar voeding voor kleine, jonge honden? Bekijk dan ons assortiment hondenvoer voor kleine honden van Royal Canin. Hier verkopen we onder andere Royal Canin Mini X-Small Junior voor de hond.

https://www.brekz.be/30093-home_default/royal-canin-mini-x-small-mature-8-voor-de-hond.jpg
12.49 2019/01/01
Goed product, het is handig dat het in kleine en grote verpakking bestaat. Bijvoorbeeld = 500 gram of 1,5kg.
Voor de eerste keer besteld en was prima.
fantastisch voer dit is het enige voer waar mijn hondje tegen kan.geen diarree,geen gekots.
Honden zijn tevreden, gemakkelijk om te kauwen, blijkbaar ook lekker
Super Produkt, Kaufe ich schon Jahre.
Alles super, wird auch gerne gefressen
C'est un produit que ma petite chienne de 15 ans mange sans problème.
Unser Hund verträgt nur dieses Futter. Wir bestellen es regelmäßig und sind mit Lieferung und Service absolut zufrieden. Besser geht es kaum.
Schnelle Lieferung ich bestelle immer hier . Das Futter mag mein Chihuahua sehr gern .
6460
3271
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
1.5 kg
€ 12,49 (€ 8,33/kg)
3 kg
€ 20,95 (€ 6,98/kg)
2 x 3 kg
€ 39,95 (€ 6,66/kg)
3 x 3 kg
€ 58,95 (€ 6,55/kg)

Mini

Royal Canin Mini Exigent Hondenvoer

Productinformatie Royal Canin Mini Exigent hondenvoer

Royal Canin Mini Exigent hondenvoer is speciale voeding voor kieskeurige honden van kleine rassen. Als uw hond een kieskeurige eter is, kan dit veroorzaakt worden door onregelmatigheden in het eetpatroon. De eetlust en de opname van voedingstoffen worden hierdoor verminderd. Dit voer heeft een unieke samenstelling van ingrediënten en aroma’s waardoor de brokken smaakvoller zijn en dit stimuleert uw hond deze sneller te accepteren. De brokken zijn een combinatie van een harde en zachte textuur, hetgeen een belangrijke bijdrage levert aan de acceptie van de brokken.

Honden van een klein ras hebben een andere gebitsstructuur dan honden van grotere rassen. Het is belangrijk om het hondenvoer hierop af te stemmen, zodat uw hond een gezond gebit behoudt. De brokken van Royal Canin Mini Exigent hondenvoer zijn speciaal gemaakt voor honden van kleinere rassen, zodat zij dit beter kunnen vermalen en tot zich kunnen nemen. 

Royal Canin Mini Exigent hondenvoer ondersteunt een gezond gebit door de tandsteen te helpen verminderen. Het voer bevat natriumfosfaten dat bijdraagt aan een optimale tandsteenprohylaxe, door calcium in het speeksel te verwijderen. Dit vermindert de kans op tandsteen en bevordert dat het gebit van uw hond gezond blijft. Ook bevat het voer EPA/DHA, vitamine A, biotine, visolie, linolzuur en zink die gezamelijk stimuleren dat uw hond een gezonde huid en een glanzende vacht krijgt. Het voer bevat daarnaast ook L-carnitine. L-carnitine vermindert de vetopslag wat het ideale gewicht van uw hond helpt behouden.

Ingrediënten Royal Canin Mini Exigent hondenvoer

Gedehydreerd gevogeltevlees, dierlijke vetten, voorgekookt tarwemeel, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, maïsmeel, plantaardige vezels, bietenpulp, visolie, mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie (0,1% ).

Voedingsadvies Royal Canin Mini Exigent 

Volw. Gewicht van de hond (kg)

Normale activiteit

Hoge activiteit

Gram

Maat

beker

Gram

Maat

beker

2

38 3/8 44 3/8

3

51 4/8 59 5/8

4

63 5/8 73 6/8

5

75 6/8 87 7/8

6

86 7/8 99 1

7

96 1 112 1 1/8

8

107 1 123 1 2/8

9

116 1 1/8 135 1 3/8

10

126 1 2/8 146 1 4/8

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Voor de houdbaarheidsdatum, zie verpakking.

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsanalyse Royal Canin Mini Exigent voor de hond

Voedingsanalyse Royal Canin Mini Exigent hondenvoer

1000 gr

Vocht %

8

Eiwit %

30

Vet %

22

Mineralen %

4,70

Zetmeel %

28,30

Overige koolhydraten %

32,7

Omega-6 vetzuren %

3,32

Omega-3 vetzuren %

0,63

Linolzuur %

3,10

Archindonzuur %

0,09

Voedingsvezels %

7

Ruwe celstof %

2,60

Calcium %

0,70

Kalium %

0,70

Fosfor %

0,64

Magnesium

0,09

Ijzer mg

145

Koper mg

15

Zink mg

187

Chloride %

0,77

Natrium %

0,40

Selenium mg

0,29

EPA +DHA %

0,25

Taurine %

1.400

Arginine %

1,56

Vitamine A IE

31.500

Vitamine E mg

600

Vitamine C mg

130

Vitamine D3 IE

800

Vitamine B1 mg

27,30

Vitamine B2 mg

49,20

Panthoteenzuur mg

147

Vitamine B6 mg

76,60

Vitamine B12 mg

0,14

Niacine mg

488,80

Biotine mg

3,11

Foliumzuur mg

13,80

Choline mg

2.500

Mangaan mg

67

Jodium mg

4

L-carnitine mg

100

L-lysine %

1,09

DL-methionine %

0,54

Methionine Cystine %

0,99

Metaboliseerbare energie berekend (NRC 2006) kcal/kg

4.242

Metaboliseerbare energie berekend (NRC 84) kcal/kg

4.065

Metaboliseerbare energie berekend NRC ’74 kcal/kg

4.488

https://www.brekz.be/31251-home_default/royal-canin-mini-exigent-hondenvoer.jpg
12.95 2019/01/01
Prima optijd geleverd
Mijn honden genieten hiervan als traktatie ze worden niet dik en genieten er van. Doen er alles voor deze kleine vierkantjes.
Zeer tevreden!
Helemaal blij mee
Mijn ShizTsu at ontzettend slecht tot iemand mij aanraadde om Royal Canin Mini Exigent te kopen want het schijnt een wondermiddel te zijn. En inderdaad wat geweldig ze eet weer als de beste. Ze vindt het geweldig. En als de baasjes van de slecht etende honden het wondermiddel bij Brekz.nl kopen dan is hun portemonnee ook blij. Dit zegt een zeer blij baasje Dus ik zeg niet verder zoeken in alle hoeken maar hier alles boeken
mijn hond eet weer en zijn huidproblemen zijn over.
Prima service en scherpe concurrerende prijs
Zeer tevreden over deze voeding. Mijn moeilijk eter vindt ze erg lekker. De brok is wel groot voor kleine hondjes, dus ik breek ze door. Hopelijk komt er ook een mini variant.
Onze hond vindt deze brokjes heel lekker.
Goed afgeleverd .Zeer tevreden.
Prima voer onze hond vind het heerlijk!
Ik heb een heel moeilijke eter een echte miep hond ,zoveel geprobeerd,eerst royal canine mini adult,maar na een tijd moest meneer dat ook niet meer,nu eet hij deze brokjes eindelijk ook,ben er blij mee,ik hoop mijn hondje ook.
Er yderst tilfreds
Royal Canin ist sehr gut
très bon produit facile à digérer pour chien difficile
Billigt og levering til tiden.
Super hurtig service, Tak
Uitstekende levering! Prima bedrijf
Det er rigtig godt,kan varmt anbefales
Comme pour les dernières commandes absolument satisfait qualité prix et livraison rapide. À bientôt
Guter Preis....schnelle Lieferung.... .und unser verwöhnter Hund ist glücklich.....alles Top!
Bonne présentation, plus pratique que les gros conditionnements. Mon chien semble apprécier ses croquettes.
Dette produkt er det bedst for min hund, han kan simpelhen ikke lide andet hundefoder end det.
20620
12553
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg
€ 24,25 (€ 8,08/kg)
2 x 3 kg
€ 47,75 (€ 7,96/kg)
3 x 3 kg
€ 67,75 (€ 7,53/kg)
Royal Canin Mini Dermacomfort hondenvoer

Productinformatie Royal Canin Mini Dermacomfort hondenvoer   

Dit voer is geschikt voor de kleine hond die regelmatig last heeft van zijn huid. Honden die last hebben van hun huid kunnen jeuk of uitslag krijgen. Het is daarom belangrijk om de huid van de juiste voedingstoffen te voorzien. Royal Canin Mini Dermacomfort hondenvoer voorziet in die behoeften. Doordat het voer gemakkelijk online bij ons te koop is hebben we al veel positieve klantervaringen achter onze naam staan.

Royal Canin Mini Dermacomfort hondenvoer bestaat uit zorgvuldig geselecteerde eiwitbronnen van hoge kwaliteit. Deze eiwitbronnen helpen om de huid van uw kleine hond te ondersteunen. De unieke formule van ingrediënten en een exclusief complex helpen de huidbarrière van uw kleine hond te vergroten. Hierdoor krijgt de huid een grotere weerstand. Daarnaast is deze formule specifiek gemaakt om naast huidproblemen ook de gebitsproblemen van uw hond aan te pakken. Royal Canin Mini Dermacomfort hondenvoer helpt tandsteenvorming bij uw hond voorkomen.

De houdbaarheid van Royal Canin Mini Dermacomfort hondenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Royal Canin Mini Dermacomfort hondenvoer

Rijst, tarwegluten, tarwe, dierlijke vetten, maïsgluten, gepelde haver, maïs, hydrolysaat van gevogelte-lever, mineralen, sojaolie, bietenpulp, visolie (bron van EPA en DHA), lijnzaad (bron van Omega-3), Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie (bron van gamma-linoleenzuur), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Toevoegingsmiddelen

Vitamine A: 29.000IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 43mg, E2 (Jodium): 4,3mg, E4 (Koper): 13mg, E5 (Mangaan): 56mg, E6 (Zink): 168mg, E8 (Selenium): 0,09m. : Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 5g - Conserveermiddelen - Antioxidanten. Ruw eiwit: 26% - Ruw vet: 17% - Ruwe as: 5,5% - Ruwe celstof: 1,4% - Per kg: Natriumtripolyfosfaat: 3,5g - Omega-6 vetzuren: 35,3g waarvan gamma-linoleenzuur: 0,3g - Omega-3 vetzuren: 11,4g waarvan EPA en DHA: 4,1g.

Voedingsadvies Royal Canin Mini Dermacomfort hondenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsadvies Royal Canin Mini Dermacomfort hondenvoer
Volw. Gewicht van de hond (kg) Normale Activiteit Hoge Activiteit
Gram Gram
2 39 46
3 53 62
4 66 77
5 78 91
6 90 104
7 101 117
8 111 129
9 122 141
10 132 152

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Dit voer is lang genoeg houdbaar bij het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u in plaats van Royal Canin Mini Dermacomfort hondenvoer op zoek naar ander voer voor een middelgrote hond dan kunt u kijken naar Royal Canin Medium Dermacomfort hondenvoer. Voor een compleet overzicht van al het voer van Royal Canin kijkt u op de merkpagina!
 

Royal Canin Mini Dermacomfort hondenvoer
 

Royal Canin
https://www.brekz.be/31242-home_default/royal-canin-mini-dermacomfort-hondenvoer.jpg
53.95 2019/01/01
Perfect voor onze Westie met af en toe atopie (kale plekken en jeuk). Maakt het droogvoer ook aantrekkelijker, dus maak ik er een mix van. Beide versies - nat en droog - zijn blijvertjes in de voorraadkast.
Lekkere brokjes en nat voeding voor me hond, die last heeft van een gevoelige huid.
nu ruim een week gebruikt het lijkt wel of de hond minder jeuk heeft maar kan dit pas denk ik over een maand goed beoordelen. hond vindt het wel lekker.
heel tevreden en snelle service
Goed product de hond vindt hem lekker. En snel geleverd
de jeuk is voorbij
Goed voer voor mijn hond die diverse alergien heeft.
heel goed product, ze lust het graag, maar ik heb niet de indruk dat haar allergie er beter mee wordt. Ik zal misschien nog wat moeten afwachten, ze is het nog niet zolang aan het eten. MVG Julienne De Munck
Mijn hond vindt het lekker.
Voor mijn boomertje geweldig. Kleine brokjes. Sinds het gebruik bijt ze niet meer aan haar pootjes en heeft ze geen rode haren meer rondom de ogen, bek en aan de pootjes. Geweldig
Har købt hundefoder her før, det kommer inden for et par dage, er super tilfreds
Très bon produit mon chien adore
Contente de mon achat mais moins de la livraison qui a été repoussée trois fois.
Le chien aime bcp ;-)
Je suis satisfaite très bonne service et rapide livraison et au sujet du prix je suis aussi ravie parce que mon petit chien il peut pas manger des autres croquettes parce que il est allergique à n’importe quel croquette il est sensible des peaux alors merci pour cette croquette dermaconfort
Ma chienne est très difficile pourtant elle mange ces croquettes avec plaisir. Très satisfaite par le prix, l'emballage et le délai de livraison. Merci
Très satisfait , mon chien se régale avec ce produit.
Mon chien a souvent des problèmes de peau Les croquettes Derma Confort de Royal Canin lui conviennent très bien
Ce produit est excellent et a permis de remédier aux problèmes de démangeaisons de mon Lhassa Apso
Very satisfied with the execution of our order. The Dermacomfort dog food arrived very fast (in 4 days, as promised) and it came all the way from Holland. We will certainly continue to order from Brekz. Très satisfait avec l'exécution de notre commande. Les croquettes specials pour nos chiens (Dermacomfort) sont arrivés très vite (en 4 jours) et le colli est venu de Hollande! Nous allons certainement continuer à commander chez Brekz.
Apres de problemes de peau, ma chienne avec ces croquettes n’en a plus. Tres efficace. J’etais pourtant sceptique. Mais ca marche
Très satisfaite de la livraison et rapide
Je recommande vivement ce site car j’en suis totalement satisfaite, que ce soit pour le prix, le suivi du colis effectué par l’envoi de mail informant de chaque étape de la livraison ainsi que la rapidité de la livraison et la courtoisie des livreurs.
Parfait pour mon Cotôn de Tulear hyper fragile !!!
Très bon rapport qualité prix livraison rapide je recommande vivement.
mon chien adore donc je ne vois pas pourquoi je changerais
Très satisfaite de cet achat ! Plus de petits boutons pour mon toutou ! Il ne se gratte plus ! Merci
c'est un produit que je connais et qui est spécial pour mon chien qui a des problèmes de peau très bon produit
Rien à redire livraison rapide et en bonne état
Bonne commande délai respecté RAS
Dermaconfort semble convenir a mon chien. Je l'utilise depuis bientôt 1 an. Les démangeaisons semblent moins fréquentes.
Schnelle Lieferung gute Produkte, Preiswert
Alt fungerede fint - Bare i orden :-)
Les chiens à poils blancs ont une peau très sensible et sujette aux démangeaisons. Je connaissais Dermaconfort qui est un très bon produit, très efficace;
Très bien livré en temps et en heure comme d'habitude. Les croquettes royal canin sont d'excellentes qualité
3382
1819
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 kg