Russel Bedding bodembedekking 

Het merk Rusell Bedding voorziet in stro van de hoogste kwaliteit. Het fijne stof dat normaal gesproken tussen stro zit, kan voor irritaties zorgen en ademhalingsproblemen bij kleine dieren. Rusell Bedding bevat deze fijne stof niet.
Lees meer ..

Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Russel Bedding

Russel Bedding is een bodembedekking voor gebruik bij kleine huisdieren en knaagdieren. Een goede bodembedekking is onmisbaar wanneer u knaagdieren houdt. De bedekking absorbeert vocht en voorkomt zo dat nare luchtjes in huis hangen. Deze beddingen van Russel vormen een uitstekende voorbeeld van een bedding voor uw kleine huisdieren en knaagdieren. Het voordeel van een bedding van stro als ondergrond is het natuurlijke karakter van het materiaal. U creert een comfortabele bedding die speciaal stofvrij is gemaakt, voor een fijn en praktisch gebruik. Leest u hieronder meer over ons assortiment aan Russel Bedding producten.

Russel Bedding assortiment

Russel Bedding is een bodembedekking voor gebruik bij kleine huisdieren en knaagdieren. Ons assortiment bevat onder meer een bodembedekking met comfortabel strohaksel, het Supreme Supasoft Bedding Natural voor knaagdieren. Deze zachte en absorberende bodembedekking is gemaakt van gertestro. Om ademhalingsproblemen te voorkomen is het materiaal stofvrij gemaakt. Dankzij het natuurlijke karakter is het niet alleen fijn in gebruik, maar ook nog eens zeer milieuvriendelijk. Het product zorgt voor een warme, natuurlijke ondergrond en wordt geleverd in een gecomprimeerde verpakking.

Andere producten?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld een bodembedekking van Cotton Comfort? Kijk dan eens bij onze Cotton Comfort bodembedekking.

Terug