Thundershirt voor katten

Product Information
Large
€ 37,95
€ 37,95
Medium
€ 37,95
€ 37,95

Het Thundershirt voor katten oefent een constante druk uit rond de borst van de kat, wat een kalmerend effect heeft.

  • Comfortabel, gemakkelijk en veilig
  • In drie verschillende maten
  • Kalmeert uw kat 

Meer informatie

Thundershirt voor katten

Het Thundershirt voor katten oefent een constante druk uit rond de borst van de kat, wat bij de meeste katten voor een geweldig kalmerend effect zorgt. De uitgeoefende druk rond de borstkas werkt op het zenuwstelsel van uw kat. Het thundershirt is een veilige, gemakkelijke en effectieve manier om uw kat rustig te houden. Dit kan een uitkomst zijn tijdens situaties die uw kat angstig kunnen maken.

U kunt het thundershirt bijvoorbeeld gebruiken als u bezoek krijgt, een autorit maakt of bij het schoonmaken. Ook kalmeert het uw kat in situaties waarbij harde geluiden te horen zijn, zoals het geval is bij vuurwerk of feesten. Een voordeel van het Thundershirt voor katten is dat uw huisdier geen kalmerende medicijnen in hoeft te nemen. Hierdoor is het Thundershirt op langere termijn goedkoper en duurzamer. Bovendien vinden er geen bijwerkingen plaats. 

Het kan zijn dat het Thundershirt bij het eerste gebruik nog geen invloed uitoefent op de kat. Na een aantal keer went de kat eraan en wordt ze rustiger.  

Het Thundershirt voor katten is in 3 maten verkrijgbaar. 

De afmetingen van de 3 maten zijn:

Maat        Borstomvang               Gewicht
S               22 tot 31 cm                  tot 4 kg
M              31 tot 41 cm               4 tot 6 kg
L               41 tot 58 cm             vanaf 6 kg

Let op: het is belangrijk om in acht te nemen dat het Thundershirt niet de gehele dag door gedragen mag worden. 

Bent u op zoek naar een effectief en duurzaam kalmerend product voor uw kat? Koop dan het Thundershirt voor katten goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere kalmerende producten. 
     

Ander kalmerend product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor het Thundershirt voor katten? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan kalmerende producten voor katten. Er zit vast een geschikt product voor uw kat tussen! Sanal Relax voor hond, kat en konijn is een middel met een rustgevend effect.