Schesir natvoer kat 

Schesir blikvoer is blikvoer bestaande uit pure vis of vlees fillets. Geen verdere toevoegingen wat dit voer zeer puur en smakelijk maakt. Bekijk hieronder ons assortiment Schesir kattenvoer.
Lees meer ..

Blikken

Bouillon

Blikken

Bouillon

Blikken

Bouillon

Blikken

Bouillon

Blikken

Soup

Blikken

Schesir Tonijn en Surimi

Productinformatie Schesir Tonijn en Surimi kattenvoer

Schesir Tonijn en Surimi kattenvoer is een heerlijke blikvoeding van het merk Schesir dat staat voor de beste kwaliteit. De ingrediënten die in deze voeding worden verwerkt zijn geheel natuurlijk. Deze met de hand bereide voeding is vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen; u vindt in deze voeding enkel tonijn, surimi, rijst en kookvocht. Een licht verteerbare traktatie van de beste kwaliteit die uw kat met zijn smaak zeker zal overtuigen. De productie van dit product staat onder scherpe controles waardoor u er zeker van bent uw kat een kwalitatief goede voeding aan te bieden. Wanneer u kiest voor Schesir, kiest u tegelijkertijd voor milieuvriendelijkheid. De secundaire papieren verpakking is gemaakt van 80% gerecycled papier.

Voor een extra evenwichtige voeding zijn vitamine A en E toegevoegd. Vitamine A draagt bij aan de groei en ontwikkeling van uw kat, waarnaast vitamine E de vele functies in het lichaam helpt beschermen. De toevoeging van taurine draagt bij aan de goede werking van zenuwen, de ogen en het hart.

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nSchesir Tonijn en Surimi kattenvoer tegen de scherpste prijzen of kijk verder in ons assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn en Surimi kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Schesir Tonijn en Surimi kattenvoer

Tonijn 51%, surimi 5%, rijst 1,5%

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (12%), Ruw vet (0,8%), Ruwe vezel (0,5%), Ruw as (1%), Vocht (86%). 82,3 kcal/100 g.


Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (1325 UI/kg), vitamine E (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).
 

Voedingsadvies Schesir Tonijn en Surimi kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Deze voeding is een aanvullende voeding en dient gecombineerd te worden met een compleetvoeding. Maximaal twee blikjes (á 70 gram) per dag voeden, in combinatie met een compleetvoeding. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. Na openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren en blijft het 48 uur houdbaar.

Ander kattenvoer?

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Schesir Tonijn en Surimi kattenvoer kunt u bijvoorbeeld Schesir Tonijn met Runderfilet kattenvoer proberen. Ook kunt u voor verdere alternatieven de pagina van Schesir Kattenvoer raadplegen.

https://www.brekz.be/39050-home_default/schesir-tonijn-en-surimi.jpg
17.39 2019/01/01
20550
12524
> Meer informatie
Schesir Tonijn en Surimi 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)
Schesir Tonijn met zeewier

Productinformatie Schesir Tonijn met zeewier kattenvoer

Schesir Tonijn met zeewier kattenvoer is een heerlijk natuurlijk natvoer voor volwassen katten. Bij de bereiding worden enkel en alleen 100% natuurlijke ingrediënten gebruikt. Bovendien is Schesir Tonijn met zeewier kattenvoer vrij van granen, waardoor katten met een overgevoelig voor granen ook van Schesir blikjes kunnen genieten. De heerlijk tonijn wordt aangevuld met voedzaam zeewier, wat het voer een unieke smaak geeft. Bovendien bevat het zeewier gezonde antioxidanten. Daarnaast bevat het voer toegevoegde vitamine A, D en E. Deze vitamines ondersteunen de natuurlijke afweer van uw kat en houden zijn vitale organen gezond. Ook bevat het voer toegevoegde taurine, wat de werking van het hart van uw kat ondersteunt. Schesir Tonijn met zeewier kattenvoer: een heerlijke aanvullende voeding, die uw kat volop laat genieten van het leven.

 • Een pure smaak, dankzij de natuurlijke ingrediënten
 • Verrijkt met antioxidanten, dankzij het smakelijke zeewier
 • Hoge kwaliteit, dankzij nauwkeurige controles
 • Zeer goed verteerbaar
 • Bevat vitamines en taurine
   

Bij Brekz kunt u het lekkerste kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nSchesir Tonijn met zeewier kattenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met zeewier kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Schesir Tonijn met zeewier kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Schesir Tonijn met ham kattenvoer is een supplementvoer voor katten. U kunt uw kat maximaal twee blikjes (á 70 gram) per dag geven, in combinatie met een compleetvoeding. Serveer de voeding op kamertemperatuur.

Bewaar het voer op een koele, droge plek. Na het openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren. Het voer blijft dan 48 uur houdbaar. 
 

Ingrediënten Schesir Tonijn met zeewier kattenvoer

Tonijn (51%), algen (0,002%). 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12.0%), ruw vet (0.8%), ruwe vezel (0.5%), ruwe as (1.0%), vocht (85.0%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
vitamine A (1.325 IE/kg), vitamine D3 (110 IE/kg), vitamine E [alfa-tocoferol] (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).
 

Niet gevonden wat u zocht?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Schesir Tonijn met zeewier kattenvoer? Wat dacht van Schesir Kipfilet natural style kattenvoer? Zoekt u een andere smaak, bekijk dan het overzicht van alle Schesir producten dat wij verkopen op onze Schesir Kattenvoer pagina.

Schesir
https://www.brekz.be/39410-home_default/schesir-tonijn-met-zeealg.jpg
17.39 2019/01/01
3208
1665
Schesir Tonijn met zeealg > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)
Schesir Zalm Natural Style kattenvoer

Productinformatie Schesir Zalm Natural Style kattenvoer

Schesir Zalm Natural Style kattenvoer is een hoogwaardig, natuurlijk natvoer met zalm en is geschikt voor iedere kat. Deze voeding is van absolute topkwaliteit. Hij is bereid van enkel de meest hoogwaardige stukken zalm en is zeer natuurlijk van aard. De gebruikte vis is afkomstig uit de vrije visvangst en is daarom gegarandeerd vrij van antibiotica en hormonen. En dankzij een innovatieve conserveermethode zijn geen conserveringsmiddelen gebruikt; de gestoomde vis wordt namelijk bewaard in het eigen kookvocht. De voeding is tevens vrij van andere chemische toevoegingen. Zo krijgt uw kat een natuurlijk product voorgeschoteld met de onvervalste smaak van zalm. 

 • Rijk aan zalm uit de vrije visvangst en daardoor vrij van hormonen en antibiotica
 • Bereid met 100% natuurlijke ingrediënten
 • Alleen de beste delen van zalm gebruikt en geproduceerd onder scherpe controle
 • Dankzij bewaren in het eigen kookvocht is dit product geheel vrij van conserveringsmiddelen
 • Vrij van chemische toevoegingen, zoals kleur-, geur- en smaakstoffen
   

Bij Brekz kunt u het beste Schesir kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Schesir Zalm Natural Style kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Schesir Zalm Natural Style kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Schesir Zalm Natural Style kattenvoer

Maximaal twee blikken per dag gecombineerd met een compleetvoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Serveren op kamertemperatuur. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Na openen bewaren in de koelkast en binnen 48 uur verbruiken.
 

Ingrediënten Schesir Zalm Natural Style kattenvoer

Zalm (70%), rijst (1,2%). 

Analytische bestanddelen
Eiwit (13%), ruw vet (1%), ruwe celstof (0,5%), ruwe as (2%), vocht (85%), voedingswaarde (85,2 kcal / 100 gr).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (1.325 IE/kg), vitamine E (15 mg), taurine (160 mg).
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Schesir voeding met kipfilet? Kijk dan eens bij Schesir Kipfilet. Voor een overzicht van al ons natvoer voor katten kijkt u hier.

Schesir
https://www.brekz.be/39186-home_default/schesir-zuivere-zalm.jpg
17.39 2019/01/01
Kwalitatief goed voer. Brekz heeft veel keus en tegen de beste prijs.
Unsere Katzen lieben dieses Futter!
Preisgünstig und außerordentlich schnell geliefert. Einen schönen Gruß an "Fressnapf" : Hier bekommen meine Katzen Schesir - und das auch noch deutlich günstiger.
cette fois ci tout était ok pas de problème de carton eventré
3196
1653
Schesir Zuivere zalm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)
Schesir Tonijn en Kip met Rijst natural style

Productinformatie Schesir Tonijn en Kip met Rijst natural style

Schesir Tonijn en Kip met Rijst natural style is een zeer hoogwaardige blikvoeding voor katten waarbij enkel de allerbeste ingrediënten zijn gebruikt. Zelfs de meest kieskeurige kat zal de heerlijke smaak niet kunnen weerstaan. De gebruikte ingrediënten zijn 100% natuurlijk waardoor u ervan bent verzekerd niet alleen een heerlijke voeding voor te schotelen, maar ook zeker een gezonde voeding te geven. De toevoeging van rijst maakt de voeding vol van smaak en tegelijkertijd licht verteerbaar.

De filets zijn stoomgegaard, het water in de blikjes is enkel kookwater. Voor een extra evenwichtige voeding zijn vitamine A en E toegevoegd. Vitamine A draagt bij aan de groei en ontwikkeling van uw kat, waarnaast vitamine E de vele functies in het lichaam helpt beschermen. De toevoeging van taurine draagt bij aan de goede werking van zenuwen, de ogen en het hart. Schesir Tonijn en Kip met Rijst natural style kattenvoer zal binnen een gevarieerd menu de energie en voedingsstoffen bieden die uw kat nodig heeft om volop te kunnen genieten van het leven.

 • Vol van smaak dankzij de 100% natuurlijke ingrediënten
 • Stoomgegaarde voeding in een basis van het eigen kookwater
 • Hoogste kwaliteit gegarandeerd dankzij nauwkeurige controles
 • Licht verteerbare voeding, zacht voor de darmen 
 • De toevoeging van vitamine A, vitamine E en taurine draagt bij aan de algehele gezondheid 
   

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nSchesir Tonijn en Kip met Rijst natural style kattenvoer tegen de scherpste prijzen of kijk verder in ons assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn en Kip met Rijst natural style staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Schesir Tonijn en Kip met Rijst natural style

Kipfilet 34,5%, tonijn 26%, rijst 4%.

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine A (1325 UI/kg), vitamine E (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).

Analytische bestanddelen:

Eiwit 14%, ruwe oliën en vetten 0,5%, ruwe celstof 0,5%, ruwe as 1,5%, vocht 82%

 

Voedingsadvies Schesir Tonijn en Kip met Rijst natural style

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Deze voeding is een aanvullende voeding en dient gecombineerd te worden met een compleetvoeding. Maximaal twee blikjes (á 70 gram) per dag voeden, in combinatie met een compleetvoeding. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. Na openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren en blijft het 48 uur houdbaar.
 

Ander kattenvoer?

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Schesir Tonijn en Kip met Rijst natural style kattenvoer kunt u bijvoorbeeld Schesir Kipfilet natural style kattenvoer proberen. Ook kunt u voor verdere alternatieven de pagina van Schesir Kattenvoer raadplegen.

Schesir
https://www.brekz.be/39197-home_default/schesir-zuivere-tonijn-en-kip-met-rijst.jpg
17.39 2019/01/01
3195
1652
Schesir Zuivere tonijn en kip met rijst > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)
Schesir Tonijn en Rund met Rijst natural style

Schesir Tonijn en Rund met Rijst natural style

Schesir Tonijn en Rund met Rijst natural style is hoogwaardige aanvullende voeding voor katten. Het bevat alleen natuurlijke ingrediënten en bestaat hoofdzakelijk uit Pacifische tonijn of kip, rundvlees en rijst gestoomd in kookwater. De voeding bevat gezonde omega-3- en omega-6-vetzuren en de enige stoffen die eraan zijn toegevoegd zijn vitaminen en taurine. De voeding smaakt heerlijk en zal daardoor onweerstaanbaar zijn voor uw kat!

 • Bevat alleen natuurlijke ingrediënten
 • Gestoomd in kookwater
 • Bevat omega-3- en omega-6-vetzuren
 • Alleen vitaminen en taurine zijn toegevoegd

Bij Brekz kunt u diverse soorten kattenvoer gemakkelijke en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Schesir Tonijn en Rund met Rijst natural style per 14 blikjes van 85 gram en u krijgt uw bestelling snel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Schesir Tonijn en Rund met Rijst natural style staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt.

Voedingsadvies Schesir Tonijn en Rund met Rijst natural style 

U kunt uw kat tot twee blikjes van de voeding per dag geven. Combineer deze met compleet nat- en/of droogvoer. Serveer de voeding op kamertemperatuur en bewaar open blikjes in de koelkast. Na opening is de voeding nog 48 uur houdbaar.
 

Ingrediënten Schesir Tonijn en Rund met Rijst natural style 

Ingrediënten 
Rundfilet (36%), tonijn (27%) en rijst (4%).

Analytische bestanddelen
Eiwit (14%), ruw vet (0,5%), ruwe celstof (0,5%), ruwe as (1,5%), vocht (82%). 84,4 kcal/100 g

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (1.325 IE/kg), vitamine D3 (110 IE/kg), vitamine E [alfa-tocoferol] (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).

Andere kattenvoeding?

De overheerlijke voeding van Schesir verkopen wij ook nog in vele ander smaken. Probeer bijvoorbeeld ook eens Schesir Tonijn met zeewier of Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon. Kijk hier voor ons gehele aanbod aan Schesir kattenvoeding.

Schesir
https://www.brekz.be/39037-home_default/schesir-zuivere-tonijn-en-rund-met-rijst.jpg
17.39 2019/01/01
3192
1649
Schesir Zuivere tonijn en rund met rijst > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)
Schesir Tonijn en kleine Ansjovissen natural style (Jelly)

Productinformatie Schesir Tonijn en kleine Ansjovissen natural style kattenvoer

Het natvoer van Schesir wordt gekenmerkt door de appetijtelijke smaak en de gezonde ingrediënten. Schesir Tonijn en kleine Ansjovissen natural style kattenvoer is geschikt voor iedere kat en is dankzij zijn verfijnde smaak, geur en textuur zelfs voor de moeilijke eters onweerstaanbaar. En met de gezonde onverzadigde Omega-3 en Omega-6 vetzuren krijgt uw kat een voeding voorgeschoteld die niet alleen lekker is, maar die uw kat ook ondersteunt bij een goede gezondheid. Daarbij wordt de productie gekenmerkt door geavanceerde technieken en strenge kwaliteitscontroles. Bij Schesir wordt in het bijzonder rekening gehouden met een beter milieu. Zo is voor de fabricage van de kartonnen verpakking gebruik gemaakt van 80% milieuvriendelijk gerecycled papier.  

Bij Brekz koopt u het beste kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online. Voor de laagste prijs kunt u de voordeelverpakking bestellen of gebruik maken van een van de acties op Schesir Tonijn en kleine Ansjovissen natural style kattenvoer. Zo betaalt u altijd de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Schesir Tonijn en kleine Ansjovissen natural style staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Schesir Tonijn en kleine Ansjovissen natural style

Tonijn (50%), ansjovis (4%), rijst (4%).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (14%), ruw vet (0,8%), ruwe vezel (0,5%), ruwe as (1,5%), vocht (82%).

Toegevoegde voedingsmiddelen 

Vitamine A (1325IE/kg), vitamine D3 (110IE/kg), vitamine E [alfa-tocoferol] (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Schesir Tonijn en kleine Ansjovissen natural style is een aanvullend voer. Tot 2 blikken per dag, in combinatie met compleet nat- en/of droogvoer van Schesir. Bij kamertemperatuur serveren. Na opening in de koelkast bewaren en binnen 48 uur verbruiken. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Schesir Tonijn en kleine Ansjovissen natural style? Kijk dan eens bij het Schesir Kipfilet kattenvoer.

Schesir
https://www.brekz.be/39201-home_default/schesir-zuivere-tonijn-en-kleine-ansjovissen-met-rijst.jpg
17.39 2019/01/01
3197
1654
Schesir Zuivere tonijn en kleine ansjovissen met rijst > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)
Schesir Kip en Rund met Rijst natural style

Productinformatie Schesir Kip en Rund met Rijst natural style kattenvoer

Schesir Kip en Rund met Rijst natural style kattenvoer is een zeer smakelijk, uitgebalanceerd natvoer en is geschikt voor alle soorten katten. Deze voeding onderscheidt zich door zijn overheerlijke smaak, natuurlijke ingrediënten en uitgebalanceerde karakter. Dankzij de smaak, het aroma en de consistentie van de voeding is deze ook zeer geschikt voor moeilijke eters. Het uitgebalanceerde voer bevat diverse onverzadigde Omega-3 en Omega-6 vetzuren, die onder meer een positief effect hebben op de huid en de vacht. De voeding is vrij van chemische toevoegingen zoals conserveringsmiddelen en kleur-, geur- en smaakstoffen. Daarbij is een milieuvriendelijke productie voor Schesir een belangrijke factor. Zo wordt voor de verpakking gebruik gemaakt van 80% gerecycled papier. Een blikje bevat 85 gram.

 • Een natuurlijke voeding rijk aan kip en  rund
 • De heerlijke smaak, geur en consistentie maken de voeding uitermate geschikt voor moeilijke eters
 • Vrij van chemische toevoegingen zoals kleur-, geur- en smaakstoffen
 • Bevat onverzadigde Omega-3 en Omega-6 vetzuren, voor onder meer een gezonde huid en een glanzende vacht

Bij Brekz kunt u het beste Schesir natvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Schesir Kip en Rund met Rijst natural style kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Schesir Kip en Rund met Rijst natural style kattenvoerstaat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Schesir Kip en Rund met Rijst natural style kattenvoer

Schesir is een aanvullende voeding. Tot 2 blikken per dag voeren, in combinatie met droogvoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ingrediënten Schesir Kip en Rund met Rijst natural style kattenvoer

Kipfilet (33%), rundfilet (33%), rijst (4%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruw vet (0,8%), ruwe vezel (0,5%), ruwe as (1,5%), vocht (82%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (1325 IE/kg), vitamine D3 (110 IE/kg), vitamine E [alfa-tocoferol] (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).


Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit voer, bijvoorbeeld Schesir voeding met vis? Kijk dan eens bij Schesir Tonijn met zeewier. Een overzicht van al ons natvoer voor katten vindt u op de Merkenpagina.

 

Schesir
https://www.brekz.be/39213-home_default/schesir-zuivere-kip-en-rund-met-rijst.jpg
17.39 2019/01/01
Is héél lekker, wordt helemaal opgegeten
Zeer goed product,onze twee siamezen zijn er dol op!
3193
1650
Schesir Zuivere kip en rund met rijst > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)
Schesir Tonijn met Kip

Productinformatie Schesir Tonijn met Kip

Schesir Tonijn met Kip is een gezonde aanvullende voeding voor volwassen katten van alle rassen. Deze voeding is uitsluitend bereid met gezonde en natuurlijke ingrediënten, wat resulteert in een heerlijke uitgebalanceerde voeding. Schesir Tonijn met Kip bevat onverzadigde omega-3- en omega-6-vetzuren. Deze stoffen zijn helpen  de hersenen en bloedsomloop van uw kat gezond houden. Ook dragen deze vetzuren bij aan een zachte vacht die prachtig glanst. 

Dankzij de heerlijke smaak en structuur van Schesir Tonijn met Kip zal ieder blikje onweerstaanbaar zijn voor uw kat, ook wanneer hij kieskeurig is. Daarnaast houdt Schesir bij de productie van hun voer zorgvuldig rekening met het milieu. Het papier dat gebruikt wordt voor de verpakking is voor 80% gerecycled. Ook is de voeding volledig vrij van kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen en conserveringmiddelen. Geavanceerde technieken en nauwkeurige controles garanderen dat u met ieder blikje uw kat heerlijke voeding van de beste kwaliteit serveert. 

Bij Brekz kunt u het lekkerste natvoer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Schesir Tonijn met Kip en ander Schesir kattenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Schesir Tonijn met Kip

Wij raden u aan om uw kat niet meer dan twee blikjes per dag te geven. Schesir natvoer is aanvullend kattenvoer, vul het voer aan met compleet droogvoer. Serveer het voer bij kamertemperatuur en bewaar het blik na opening in de koelkast. 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ingrediënten Schesir Tonijn met Kip

Tonijn (51%), kipfilet (4,7%), Rijst (1,5%). 

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (12.0%), ruw vet (0.8%), ruwe vezel (0.5%), ruwe as (1.0%), vocht (85.0%)

Voedingsfysiologische additieven
vitamine A (1.325 IE/kg), vitamine D3 (110 IE/kg), vitamine E [alfa-tocoferol] (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).

Ander kattenvoer? 

Bent u opzoek naar een ander natvoer van Schesir? Bekijk dan ons totale assortiment aan Schesir kattenvoer. Hier vindt u bijvoorbeeld de heerlijke smaken Schesir Zalm natural style en Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon.

https://www.brekz.be/39054-home_default/schesir-tonijn-met-kip.jpg
17.39 2019/01/01
5584
2898
Schesir Tonijn met Kip > Meer informatie
Schesir Tonijn met Kip 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)

Bouillon

Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon

Productinformatie Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon  

Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon is een hoogwaardig natvoer op basis van boullion en is geschikt voor iedere kat. Dit smakelijke natvoer is zeer natuurlijk en rijk aan tonijn. Voor de voeding zijn alleen de beste ingrediënten gebruikt. Zo bevat zij alleen fillets van vis en is zij verder vrij van toevoegingen en conserveringsmiddelen. Het product is op basis van bouillon. 
Een blikje Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon bevat 70 gram.

 • Smakelijke voeding met tonijn en zeebarbeel
 • Alleen hoogwaardige ingrediënten
 • Vrij van toevoegingen
 • Op basis van bouillon
 • Geschikt voor iedere kat

Bij Brekz kunt u het beste Schesir voer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon

Ingrediënten 
Vis (tonijn 70,5%, zeebarbeel 4,3%), Rijst 1,4%

Analytische bestanddelen
Eiwit 18%, Ruwe celstof 0,1%, Ruwe vet 0,3%, Ruwe as 2%, Vocht 80%
87,7 kcal/100 g

Ander product?

Bent u op zoek naar alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Schesir voer met tonijn en ham? Kijk dan eens bij Schesir Tonijn en ham. Een overzicht van al ons Schesir voer vindt u hier. 

https://www.brekz.be/39386-home_default/schesir-tonijn-met-zeebarbeel-in-visbouillon.jpg
17.39 2019/01/01
Product is goed. Ik koop niet meer bij Brekz door hun partnership met DPD. Meest onbetrouwbare en slechte pakjesdienst.
Klasse voeding
Een volwaardig ontbijt voor Pipo ( de kat ) die er dol op is zegt genoeg !
Excellente recette, les adorent
5586
2899
Schesir Tonijn met Zeebarbeel in visbouillon > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 70 gram
€ 17,39 (€ 17,74/kg)
Schesir Kipfilet met Dorade in Kippenbouillon

Productinformatie Schesir Kipfilet met Dorade in Kippenbouillon kattenvoer

Schesir Kipfilet met Dorade in Kippenbouillon kattenvoer is een zeer smakelijke aanvullende voeding voor uw kat. De voeding is bewaard in een smakelijke bouillon om de versheid van het product te garanderen. Dankzij de speciaal geselecteerde delen van tonijn en kip zet u uw kat een gezonde, smakelijke maaltijd voor ter bevordering van een gezond en vitaal leven. Eet uw kat niet gemakkelijk? De onweerstaanbare smaak en aroma's van deze voeding maken hem geschikt voor de meest moeilijke eters. De voeding wordt geproduceerd met behulp van geavanceerde technieken, zodat u zeker bent van de hoogste kwaliteit. 

 • Milieuvriendelijk geproduceerd en verpakt in 80% gerecycled papier
 • Zeer smakelijk en geschikt voor de meest kieskeurige eters
 • Geproduceerd met behulp van geavanceerde technieken, voor behoud van de smaak

Bij Brekz kunt u eenvoudig online het beste kattenvoer bestellen. Dankzij de grote verpakking kunt u Schesir Kipfilet met Dorade in Kippenbouillon kattenvoer bovendien altijd goedkoop aanschaffen!

De houdbaarheid van Schesir Kipfilet met Dorade in Kippenbouillon kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer uit zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Schesir Kipfilet met Dorade in Kippenbouillon kattenvoer

Kipfilet met dorade: kipfilet (70,5%), visbouillon (23,9%), dorade (4,2%), rijst (1,5%).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (18%), ruw vet (0,3%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (2,0%), vocht (80,0%)

Toegevoegde voedingsmiddelen

Dit voer bevat volgens de fabrikant geen toegevoegde voedingsmiddelen.

Voedingsadvies Schesir Kipfilet met Dorade in Kippenbouillon kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een aanvullende voeding voor uw hond? Neem eens een kijkje bij Schesir producten voor de hond. Hier vindt u ons uitgebreide assortiment aan aanvullend hondenvoer.

https://www.brekz.be/39392-home_default/schesir-kipfilet-met-dorade-in-kippenbouillon.jpg
0.95 2019/01/01
21025
12718
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 70 gram
€ 17,39 (€ 17,74/kg)

Blikken

Schesir Kitten Tonijn met Aloë

Productinformatie Schesir Kitten Tonijn met Aloë kattenvoer

Schesir Kitten Tonijn met Aloë kattenvoer is een zeer hoogwaardig, aanvullend natvoer met tonijn en aloë en is speciaal gericht op kittens. Kittens hebben een andere voedingsbehoefte dan volwassen katten. In deze voeding vinden zij een zeer smakelijke maaltijd, die zowel verrijkt is met Pacifische tonijn als aloë. Deze zijn onder meer verantwoordelijk voor de dagelijkse dosis eiwitten, vetzuren, vitaminen en mineralen. Zo bevat de voeding Omega-3 en Omega-6 vetten, ter bevordering van een gezonde huid en een glanzende vacht. Voor de nodige koolhydraten is rijst toegevoegd en dankzij de aloë bevat de voeding een breed spectrum aan bouwstoffen. Met deze voeding krijgt uw kleine vriend alles binnen wat hij nodig heeft om gezond op te groeien.

Bij Brekz kunt u de beste kittenvoeding eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u dit natvoer nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Schesir Kitten Tonijn met Aloë kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Schesir Kitten Tonijn met Aloë kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ingrediënten Schesir Kitten Tonijn met Aloë kattenvoer

Tonijn (51%), aloë (4,7%), rijst (1%), zonnebloemolie (1,6%), mineralen.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (12,5%), ruw vet (2%), ruwe vezel (0,5%), ruwe as (1%), vocht (83%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.700 IE/kg), vitamine D3 (120 IE/kg), vitamine E a-tocopherol (180 mg/kg), taurine (200 mg/kg), zinksulfaat-monohydraat (132 mg/kg), kaliumjodide (9 mg/kg), kopersulfaat-pentahydraat (3 mg/kg). 

Voedingsadvies Schesir Kitten Tonijn met Aloë kattenvoer
Leeftijd van de kat (maanden) Hoeveelheid
Blikken/dag
1 - 3 4
3 - 8 4 - 5
8 - 12 3 - 4

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld voor uw volwassen kat? Kijk eens bij Schesir Tonijn met Kip. Een overzicht van al ons natvoer voor katten vindt u op de merkenpagina.

Schesir
https://www.brekz.be/39222-home_default/schesir-kitten-tonijn-met-aloe.jpg
17.39 2019/01/01
4173
2209
Schesir Kitten Tonijn met Aloe > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)

Bouillon

Schesir Kipfilet met Rijst

Productinformatie Schesir Kipfilet met Rijst kattenvoer

Schesir Kipfilet met Rijst kattenvoer is een heerlijke en hoogwaardige voeding geschikt voor iedere kat. Dit smakelijke natvoer is rijk aan kip, die samen met de rijst van natuurlijke oorsprong is.

Daarnaast is Schesir Kipfilet met Rijst kattenvoer vrij van toegevoegde kleurstoffen en conserveermiddelen en is tevens volledig glutenvrij. Een verantwoord en lekker voer voor iedere kat! 

Bij Brekz kunt u Schesir Kipfilet met Rijst kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu kattenvoer van Schesir tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
     

Ingrediënten Schesir Kipfilet met Rijst kattenvoer

Samenstelling: 

Kipfilet (55,0%), rijst (3,0%). 

Analytische bestanddelen: 

Eiwit (10%), ruwe oliën en vetten (0.3%), ruwe celstof (0.5%), ruwe as (2,0%), vocht (85,0%).

Toevoegingsmiddelen: 
Vitamine A (1325 IE), vitamine E (15 mg), taurine (160 mg). 
   

Voedingsadvies Schesir Kipfilet met Rijst kattenvoer

Het wordt aanbevolen de dagelijkse hoeveelheid voer over twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor genoeg drinkwater bij het voer. 

De houdbaarheidsdatum van Schesir Kipfilet met Rijst staat op de verpakking en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.   

Ander kattenvoer?

Van Schesir hebben wij ook dit smakelijke voer met tonijnsmaak. Voor een overzicht van ons overige kattenvoer van Schesir, kunt u kijken op onze overzichtspagina Schesir kattenvoer.

https://www.brekz.be/39394-home_default/schesir-kip-met-rijst.jpg
1.26 2019/01/01
Het product is geweldig. Hoogwaardige voeding in een handige verpakking. Helaas ging de levering minder. Ik heb het verkeerde product ontvangen van brekz. Gelukkig hebben ze het snel en naar volle tevredenheid opgelost, dus vandaar toch 4 sterren.
32268
15517
Schesir Kip met Rijst > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)

Blikken

Schesir Tonijn natural style

Productinformatie Schesir Tonijn natural style kattenvoer

Schesir Tonijn natural style kattenvoer is een zeer hoogwaardige blikvoeding voor katten waarbij enkel de allerbeste ingrediënten zijn gebruikt. De gebruikte ingrediënten zijn 100% natuurlijk waardoor u ervan bent verzekerd niet alleen een heerlijke voeding voor te schotelen, maar ook zeker een gezonde voeding te geven. Deze voeding is namelijk niet alleen 100% natuurlijk, maar ook nog eens graanvrij.

De filets zijn stoomgegaard, het water in de blikjes is enkel kookwater. Voor een extra evenwichtige voeding zijn vitamine A en E toegevoegd. Vitamine A draagt bij aan de groei en ontwikkeling van uw kat, waarnaast vitamine E de vele functies in het lichaam helpt beschermen. De toevoeging van taurine draagt bij aan de goede werking van zenuwen, de ogen en het hart. Schesir Tonijn natural style kattenvoer zal binnen een gevarieerd menu de energie en voedingsstoffen bieden die uw kat nodig heeft om volop te kunnen genieten van het leven.

 • Vol van smaak dankzij de 100% natuurlijke ingrediënten
 • Stoomgegaarde voeding in een basis van het eigen kookwater
 • Hoogste kwaliteit gegarandeerd dankzij nauwkeurige controles
 • Graanvrije voeding die bijdraagt aan een hoge verteerbaarheid
 • De toevoeging van vitamine A, vitamine E en taurine bevordert de algehele gezondheid 
   

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nSchesir Tonijn natural style kattenvoer tegen de scherpste prijzen of kijk verder in ons assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn natural style kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Schesir Tonijn natural style kattenvoer

 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Deze voeding is een supplementvoer en dient gecombineerd te worden met een compleetvoer. Maximaal twee blikjes (á 70 gram) per dag voeden, in combinatie met een compleetvoeding. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. Na openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren en blijft het 48 uur houdbaar.
 

Ingrediënten Schesir Tonijn natural style kattenvoer

Tonijn 57,4%, tapiocazetmeel 1,4%.

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine A (1325 UI/kg), vitamine E (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).

Ander kattenvoer?

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Schesir Tonijn natural style kattenvoer kunt u bijvoorbeeld Schesir Kipfilet natural style kattenvoer proberen. Ook kunt u voor verdere alternatieven de pagina van Schesir Kattenvoer raadplegen.

Schesir
https://www.brekz.be/39376-home_default/schesir-zuivere-tonijn.jpg
16.89 2019/01/01
Mijn katten vinden dit product heerlijk. En het is nog gezond ook!
Katjes zijn er verlekkerd op! Bestelling correct en zeer snel geleverd!
Heel fijne tonijn. Onbruik vocht, wat dan weer goed voor de ontlasting is. Ze smullen ervan !
Onze kat wordt hier heel blij van. Lekkere stukjes vis in vocht zondere verdere poespas!
De poes is helemaal tevreden met Schesir Tonijn en eet haar bordje helemaal leeg.. Poes happy en wij dus wij ook.
Mes chats aiment moyennement
Unsere Samtpfote frisst es sehr gerne. Der Versand ging flott, der Preis ist top :)
Mon chat adore , le seul bémol c’est le riz dedans ... produit naturel
Produits délicieux si j'en crois mes matous ! A très bientôt pour une nouvelle commande.
3198
1655
Schesir Zuivere tonijn > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 16,89 (€ 14,08/kg)
Schesir Kipfilet natural style

Productinformatie Schesir Kipfilet natural style kattenvoer

Schesir Kipfilet natural style kattenvoer heeft een onweerstaanbare geur en smaak en is daarom ook erg geschikt voor moeilijke eters. Natuurlijk is het fijn dat uw kat dan niet alleen wat lekkers binnen krijgt, maar ook profiteert van een uitgebalanceerde voeding. Hierbij levert de kipfilet de nodige eiwitten, terwijl de gezonde balans wordt bevordert door de aanwezige Omega-3 en Omega-6 vetzuren. Tijdens het productieproces wordt niet alleen met de nieuwste technieken gewerkt, maar hoort ook een uitstekende kwaliteitscontrole. Tevens vindt Schesir het milieu belangrijk; bij de verpakking wordt voor 80% gerecycled papier gebruikt. Schesir Kipfilet natural style is een aanvullende voeding.


Bij Brekz kunt u Schesir Kipfilet natural style kattenvoer gemakkelijk online bestellen. Dankzij onze scherpe manier van inkopen koopt u uw kattenvoer bij ons bovendien altijd voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Schesir Kipfilet natural style kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer uit zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Schesir Kipfilet natural style kattenvoer

Kipfilet (min. 51%)

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 10,5%, ruw vet 1,0%, ruwe vezel 0,1%, ruwe as 1,0%, vocht 86,5%

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.325 IE/kg), vitamine D3 (110 IE/kg), vitamine E [alfa-tocoferol] (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg)
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar andere aanvullende voeding voor uw kat? Kijk dan ook eens bij de overige producten van Schesir kattenvoer. Hier vindt u onder andere Schesir Tonijn met aloe.

Schesir
https://www.brekz.be/39326-home_default/schesir-zuivere-kipfilet.jpg
17.39 2019/01/01
Wordt naar binnen geschrokt
Zoals gebruikelijk was het weer prima in orde. Tot de volgende bestelling. :)
Mon chaton aime beaucoup elle est très difficile la coquine mais j’aiM’étais trouvé plus chaton
3199
1656
Schesir Zuivere kipfilet > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)
Schesir Tonijn met aloë

Productinformatie Schesir Tonijn met aloë

Schesir Tonijn met aloë kattenvoer is een heerlijke blikvoeding van de hoogste kwaliteit voor uw volwassen kat. Deze voeding van het merk Schesir dankt zijn hoge kwaliteit aan het gebruik van enkel natuurlijke ingrediënten. Er worden geen kunstmatige voedingsstoffen toegevoegd. De gebruikte ingrediënten worden nauwkeurig gecontroleerd om niet alleen een heerlijke smaak te garanderen, maar ook de hoogste kwaliteit. De toevoeging van het natuurlijke ingrediënt aloë draagt met zijn geneeskrachtige werking bij aan de algehele gezondheid van uw kat. Dit merk vindt het niet alleen belangrijk een gezonde voeding aan uw kat te kunnen bieden, maar houdt bij de productie van verpakkingsmaterialen ook rekening met het milieu. De papieren verpakking waarin het blik zich bevindt is geproduceerd uit minimaal 80% gerecycled papier. De heerlijke stukjes tonijn, de smaakvolle gelei en de toevoeging van aloë maken Schesir Tonijn met aloë een uitstekende keuze voor uw geliefde viervoeter.

 • Schesir garandeert de hoogste kwaliteit
 • 100% natuurlijk, zonder kunstmatige toevoegingen
 • Aloë draagt bij aan de algehele gezondheid van uw kat
 • Bij de productie wordt rekening gehouden met het milieu
 • Een heerlijke smaak voor de kieskeurige viervoeter
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Schesir Tonijn met aloë kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met aloë staat op de verpakking vermeldt en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Schesir Tonijn met aloë kattenvoer

Tonijn 51%, aloë 4.7%, rijst 1.5%

Analytische bestanddelen
Eiwit 12%, ruwe vet 0.8%, ruwe celstof 0.5%, ruwe as 1%, vocht 85%
 

Voedingsadvies Schesir Tonijn met aloë kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Deze voeding is een supplementvoer en dient gecombineerd te worden met een compleetvoer. Maximaal twee blikjes (á 70 gram) per dag voeden, in combinatie met een compleetvoeding. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. Na openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren en blijft het 48 uur houdbaar. 
 

Andere kattenvoeding?

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Schesir Tonijn met aloe kattenvoer kunt u bijvoorbeeld Schesir Tonijn met Kipfilet in visbouillon proberen. Ook kunt u voor verdere alternatieven de merkpagina voor Schesir kattenvoer raadplegen.

Schesir
https://www.brekz.be/39162-home_default/schesir-tonijn-met-aloe.jpg
17.39 2019/01/01
Mijn drie katten zijn er gek op,dus is het voor mij een goed product.
Het is dat het blikje niet gegeten kan worden, ze smullen ervan...
3200
1657
Schesir Tonijn met aloe > Meer informatie
Schesir Tonijn met aloë 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
14 x 70 gram
€ 17,39 (€ 17,74/kg)
Schesir tonijn met garnalen nat kattenvoer

Schesir Tonijn met garnalen kattenvoer

Schesir Tonijn met garnalen kattenvoer is een zeer smakelijke, aanvullende voeding voor katten van alle leeftijden. Schesir heeft alleen de beste delen van de Tonijn en garnalen gebruikt en heeft die samengevoegd in een basis van gelei. De smaak, het aroma en de consistentie maken de voeding onweerstaanbaar, ook voor moeilijke eters. Dankzij de aanwezigheid van gezonde Omega-3 en Omega-6 vetzuren krijgt uw kat niet alleen een lekkere, maar ook een gezonde voeding voorgeschoteld. 
De productiemethoden van Schesir zijn geavanceerd, met een bijzonder goede kwaliteitscontrole. Daarnaast heeft deze producent ook oog voor milieu-aspecten. Er is daarom gekozen om de kartonnen verpakking te vervaardigen van 80% gerecycled papier. 

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo koopt u Schesir Tonijn met garnalen kattenvoer in de scherp geprijsde voordeelverpakking, of maakt u gebruik van een van onze vele acties!

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met garnalen kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Schesir Tonijn met garnalen kattenvoer

Tonijn, garnalen

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (12%), ruw vet (0,8%), ruwe vezel (0,5%), ruwe as (1%), vocht (85%).

Voedingsadvies

Tot 2 blikjes per dag in combinatie met compleet nat- en/of droogvoer. Serveren op kamertemperatuur. Na openen in de koelkast bewaren en binnen 48 uur opmaken. Zorg altijd voor voldoende drinkwater naast het voer.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief Schesir Tonijn met garnalen kattenvoer? Kijk dan eens bij Schesir Kipfilet met Dorade in Kippenbouillon.

Schesir
https://www.brekz.be/39145-home_default/schesir-tonijn-met-garnalen.jpg
17.39 2019/01/01
3201
1658
Schesir Tonijn met garnalen > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)
Schesir Tonijn met rund

Productinformatie Schesir Tonijn met rund kattenvoer

Schesir Tonijn met rund kattenvoer is een gezonde aanvullende voeding voor katten. Aan deze voeding zijn slechts gezonde en natuurlijke ingrediënten toegevoegd, waardoor het hoogwaardig en uitgebalanceerd is. De bestanddelen worden verwerkt, gaargestoomd en met de hand verwerkt. Ook bevat het voer onverzadigde vetzuren, omega-3 en omega-6. Deze stoffen zijn onmisbaar in een gezonde en uitgebalanceerde voeding voor uw kat. 

Maar Schesir Tonijn met runderfilet kattenvoer is niet alleen gezond, het is ook erg smakelijk voor uw huisdier. De smaak en structuur zijn aantrekkelijk, zelfs voor de meest kieskeurige katten. Bij de productie van het voer wordt zorgvuldig rekening gehouden met het milieu. Het papier dat gebruikt wordt voor de verpakking is namelijk voor 80% gerecycled. De voeding is vrij van kleurstoffen, eetlustopwekkers en conserveringmiddelen. Daarnaast is er gebruik gemaakt van hoogwaardige technieken en nauwkeurige controles om de beste kwaliteit de garanderen. 

 • Hoogwaardig kattenvoer van topkwaliteit
 • Bevat slechts natuurlijke, gezonde ingrediënten
 • Het vlees en de vis worden verwerkt, gaargestoomd en met de hand verwerkt
 • Vrij van kleurstoffen, eetlustopwekkers en conserveringsmiddelen
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kitten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Schesir Tonijn met runderfilet kattenvoer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met rund kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Schesir Tonijn met rund kattenvoer

Tot twee blikken per dag in combinatie met compleet droogvoer of natvoer. Schesir is namelijk aanvullend voer.
Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ingrediënten Schesir Tonijn met rund kattenvoer 

Tonijn (51%), runderfilet (7%). 

Voedingsfysiologische additieven
Vitamine A (1.325 U.I./kg), vitamine D3 (110 U.I./kg), vitamine E (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12.0%), ruw vet (0.8%), ruwe vezel (0,5%), ruwe as (1.0%), vocht (85.0%)
 

Ander kattenvoer? 

Bent u op zoek naar kattenvoer voor de oudere kat? Bekijk dan onze Whiskas kattenvoer pagina. Hier verkopen we onder andere de Whiskas Pouch Senior 7+ Vlees Selectie in Saus. Dit is voor katten die zeven jaar of ouder zijn.

Schesir
https://www.brekz.be/39156-home_default/schesir-tonijn-met-runderfilet.jpg
17.39 2019/01/01
Super, ze vinden het heerlijk, allemaal, zelfs mijn kitten van ruim 5 maanden smuld er van.
Nos chats adore, livraison un peu longue par contre
Bon produit mon chat se régale
3202
1659
Schesir Tonijn met runderfilet > Meer informatie
Schesir Tonijn met rund 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)
Schesir Tonijn met ham

Schesir Tonijn met ham kattenvoer

Schesir Tonijn met ham kattenvoer is een hoogwaardig en natuurlijk blikvoer voor katten. De voeding bestaat uitsluitend uit de beste en lekkerste ingrediënten. Aan de Pacifische tonijn en ham met rijst zijn geen kleur-, geur- en smaakstoffen toegevoegd, alleen een aantal vitaminen en taurine. De voeding is extra gezond doordat deze onverzadigde omega-3- en omega-6-vetzuren bevat.

 • Hoogwaardig en natuurlijke voeding
 • Bevat Pacifische tonijn, ham en rijst
 • Bevat geen kleur-, geur- en smaakstoffen 
 • Bevat onverzadigde omega-3- en omega-6-vetzuren

Bij Brekz kunt u een uitgebreid assortiment aan voeding voor uw kat kopen. Bestel bijvoorbeeld Schesir Tonijn met ham kattenvoergemakkelijk en voordelig online per 14 blikjes van 85 gram en u krijgt u bestelling razendsnel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met ham kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan de dagelijks aanbevolen hoeveelheid houdt. Bewaar open blikjes altijd in de koelkast. De voeding is na opening nog 48 uur houdbaar.

Voedingsadvies Schesir Tonijn met ham kattenvoer

U kunt uw kat tot twee blikken van de voeding per dag geven. Omdat het aanvullende voeding is, zult u het wel moeten combineren met een complete nat- en/of droogvoeding. Serveer het voer bij kamertemperatuur.

Ingrediënten Schesir Tonijn met ham kattenvoer

Ingrediënten
Tonijn (51%), ham (6%) en rijst (1,5%).

Analytische bestanddelen
Eiwit (12%), ruw vet (0,8%), ruwe celstof (0,5%), ruwe as (1%) en vocht (85%). 82,3 kcal/100 g.

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (1.325 IE/kg), vitamine D3 (110 IE/kg), vitamine E [alfa-tocoferol] (15 mg/kg) en taurine (160 mg/kg).

Andere kattenvoeding?

Bij Brekz kunt u ook terecht voor vele andere smaken van Schesir. Probeer bijvoorbeeld ook eens Schesir Tonijn met kleine ansjovissen of Schesir Tonijn met aloë. Voor ons gehele assortiment van Schesir kijkt u hier.

Schesir
https://www.brekz.be/28478-home_default/schesir-tonijn-met-ham.jpg
17.39 2019/01/01
3203
1660
Schesir Tonijn met ham > Meer informatie
Schesir Tonijn met ham 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)
Schesir Kipfilet met ham

Productinformatie Schesir Kipfilet met ham kattenvoer

Schesir Kipfilet met ham is een verrukkelijke blikvoeding voor katten waarbij enkel de allerbeste ingrediënten zijn gebruikt. De gebruikte ingrediënten zijn 100% natuurlijk waardoor u ervan bent verzekerd niet alleen een heerlijke voeding voor te schotelen, maar ook zeker een gezonde voeding aan te bieden. De smakelijke kipfilets, ham en rijst gecombineerd met een volle gelei helpt zelfs de meest kieskeurige katten te laten zwichten voor deze voeding.

De gebruikte ingrediënten worden nauwkeurig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het niet alleen aan smaak ontbreekt, maar ook om de hoogste kwaliteit te garanderen. Schesir is een betrokken merk wanneer we het hebben over natuur en milieu. Voor de productie van de papieren verpakking wordt ten minste 80% milieuvriendelijk gerecycled papier gebruikt. Schesir Kipfilet met ham kattenvoer zal binnen een gevarieerd menu de energie en voedingsstoffen bieden die uw kat nodig heeft om volop te kunnen genieten van het leven.

 • Vol van smaak dankzij de 100% natuurlijke ingrediënten
 • Hoogste kwaliteit gegarandeerd dankzij nauwkeurige controles
 • De beste voeding voor de meest kieskeurige kat
 • Milieuvriendelijk geproduceerd en verpakt
 • Zonder toegevoegde voedingsmiddelen
   

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Schesir Kipfilet met ham kattenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Ingredienten Schesir Kipfilet met ham

Samenstelling: Kipfilet (minstens 51%), ham 4,1%, plantaardige geleermiddelen: e.u. goedgekeurd.

Analytische bestanddelen: Vocht 86%, ruw eiwit 10,5%, ruw vetstof 1%, ruwe vezel 0,1%, ruwe as 1%.

Voedingsadvies Schesir kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Deze voeding is aanvullende voeding en dient gecombineerd te worden met een compleetvoer. Maximaal twee blikjes (á 85 gram) per dag voeden, in combinatie met een compleetvoeding. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. Na openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren en blijft het 48 uur houdbaar. 

De houdbaarheid van Schesir Kipfilet met ham kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere kattenvoeding?

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Schesir Kipfilet met ham, kunt u bijvoorbeeld Schesir Tonijn met Kipfilet proberen. Voor alle andere varianten kunt u terecht op de pagina van Schesir kattenvoer.

Schesir
https://www.brekz.be/43744-home_default/schesir-kipfilet-met-ham.jpg
17.39 2019/01/01
3204
1661
Schesir Kipfilet met ham > Meer informatie
Schesir Kipfilet met ham 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)
Schesir Tonijn met kleine ansjovissen (cooking water)

Productinformatie Schesir Tonijn met kleine ansjovissen kattenvoer

Schesir Tonijn met kleine ansjovissen kattenvoer is een zeer hoogwaardige aanvullende blikvoeding voor katten. Alleen de beste delen van de vis worden gebruikt, hierdoor is de voeding vrij van graten, huid of ingewanden. De vis wordt gestoomd en de voeding wordt zorgvuldig met de hand bereid. Bovendien zitten de stukjes tonijn en ansjovis in een heerlijke en gezonde gelei. De voeding bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen en eetlustopwekkers. Hierdoor behoudt de voeding zijn pure smaak.

Vis, waaronder tonijn en ansjovis, is rijk aan Omega 3- en Omega 6-vetzuren, zoals linolzuur. Deze vetzuren dragen onder andere bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. De voeding is ook rijk aan eiwitten. Deze bevorderen sterke en gezonde spieren. De voeding zit in handige portieblikjes van 85 gram. Deze blikvoeding is een aanvulling op de dagelijkse droogvoeding. 

 • Aanvullende voeding met heerlijke tonijn en ansjovis in gelei
 • Bevat alleen natuurlijke ingrediënten
 • Zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, eetlustopwekkers en kleurstoffen
 • In handige portieblikjes
   

Gunt u uw kat een pure en natuurlijke blikvoeding van hoge kwaliteit? Koop dan nu Schesir Tonijn met kleine ansjovissen kattenvoer goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere blikvoeding van Schesir.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met kleine ansjovissen kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Schesir Tonijn met kleine ansjovissen kattenvoer

Geef uw kat tot twee blikken natvoer per dag. Pas de hoofdmaaltijd hier overeenkomstig op aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ingrediënten Schesir Tonijn met kleine ansjovissen kattenvoer

Vis (tonijn 70,5%, kleine ansjovissen 4,3%), Rijst (1,4%).

Analytische bestanddelen:
Eiwit (18%), Ruwe vet (0,3%), Ruwe celstof (0,1%), Ruwe as (2%), Vocht (80%).
96,5 kcal/100 g

Toegevoegde voedingsstoffen:
Deze voeding bevat geen toegevoegde voedingsmiddelen.
 

Ander kattenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Schesir Tonijn met kleine ansjovissen kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Schesir kattenvoer, er zit vast een smakelijke voeding voor uw kat tussen! We beschikken bijvoorbeeld over Schesir Kipfilet met Surimi en Schesir Zalm Natural Style. Dit zijn beide aanvullende blikvoedingen waarmee u uw kat een afwisselende maaltijd kunt aanbieden.

Schesir
https://www.brekz.be/41665-home_default/schesir-tonijn-met-kleine-ansjovissen.jpg
17.39 2019/01/01
Snelle bezorging, voordelig. Wel veel verpakkingsmateriaal..
Hele fijne online site en snelle en goede levering Stevig en ordelijk verpakr
Het leek mij een prima product, echter onze poes heeft er even aangebroken en toen was het over..... Dus helaas een verkeerde keuze gemaakt, ik moet er wel bij vermelden dat ze erg kieskeurig is.
kwaliteitsproduct
Ruikt heerlijk en mijn 3 katten smullen iedere keer weer. In een mum is het op en dan die koppies......we willen meer
We hebben lang moeten zoeken, voordat we wisten wat onze kater lustte. We hebben hem gekregen toen hij nog geen 1,5 jaar oud was. Hij lust dus alleen de blikjes Schesir met vis. En dan ook nog eens zonder dat het te nat is. Dus met bestellen let ik er heel erg op, dat het blikvoer is met de zwarte streep op de verpakking. Dit vindt hij heel erg lekker.
Mes chattes n'en rafollent pas
3206
1663
Schesir Tonijn met kleine ansjovissen > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)
Schesir Tonijn

Productinformatie Schesir Tonijn kattenvoer

Schesir Tonijn kattenvoer is een gezonde aanvullende voeding voor katten. Aan deze voeding zijn slechts gezonde en natuurlijke ingrediënten toegevoegd, waardoor het hoogwaardig en uitgebalanceerd is. Ook bevat het onverzadigde vetzuren, omega-3 en omega-6. Deze stoffen zijn onmisbaar in een gezonde en uitgebalanceerde voeding voor uw huisdier. Maar Schesir Tonijn kattenvoer is niet alleen gezond, het is ook erg smakelijk voor uw huisdier. De smaak en structuur zijn onweerstaanbaar, zelfs voor de meest kieskeurige katten. Bij de productie van het voer wordt zorgvuldig rekening gehouden met het milieu. Het papier dat gebruikt wordt voor de verpakking is namelijk voor 80% gerecycled. De voeding is vrij van kleurstoffen, eetlustopwekkers en conserveringmiddelen en is gemaakt op basis van gelei. Daarnaast is er gebruik gemaakt van hoogwaardige technieken en nauwkeurige controles om de beste kwaliteit de garanderen. 

 • Schesir Tonijn kattenvoer is een aanvullende voeding voor katten
 • Gezond en natuurlijk, zelfs geschikt voor menselijk consumptie
 • Bevat onverzadigde vetzuren, omega-3 en omega-6 
 • Erg smakelijk, ook voor de kieskeurige katten
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Schesir Tonijn kattenvoer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Schesir Tonijn kattenvoer

Aangeraden wordt om uw kat niet meer dan twee blikjes met dag te geven.
Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ingrediënten Schesir Tonijn kattenvoer

Tonijn (51%), Rijst (1,5%)

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (12.0%), ruw vet (0.8%), ruwe vezel (0.5%), ruwe as (1.0%), vocht (85.0%)

Voedingsfysiologische additieven
Vitamine A (1.325 IE/kg), vitamine D3 (110 IE/kg), vitamine E (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).
 

Ander kattenvoer? 

Bent u op zoek naar voeding voor katten met gezondheidsproblemen? Bekijk dan onder Clinic kattenvoer pagina. Hier verkopen we onder andere Clinic FRI (nierproblemen) blikvoer met lam kattenvoer.

Schesir
https://www.brekz.be/39046-home_default/schesir-tonijn.jpg
17.39 2019/01/01
Wij hebben die katten en alle drie vinden ze dit heerlijk. Het is wal wat duurder, maar ziet er heerlijk uit.
Fantastische service !!!! Misschien één tip...zou het eventueel mogelijk zijn om verschillende proef-pakketjes te kunnen bestellen in de toekomst? Mijn katten lusten niet altijd het eten dat ik bestel (redelijk kieskeurige poezen) dus mocht de mogelijkheid bestaan om van alle soorten 1 vlootje ofzo te kunnen kopen in een proefpakket, dan weet ik precies wat ze graag lusten en wat niet.
Onze poes is helemaal gelukkig met Schesir Tonijn, ze geeft een 10!!!!
Lilou apprécie ce thon en alternance avec le thon naturel
Mes chats n’aime que ceux aux poissons sauf saumon
Prima gezond kattenvoer en snelle levering!
sur mes 2 chats, un adore !!! il n'en laisse pas une miette !!!
3207
1664
Schesir Tonijn > Meer informatie
Schesir Tonijn 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)
Schesir Kipfilet

Productinformatie Schesir Kipfilet kattenvoer

Schesir Kipfilet kattenvoer is een hoogwaardig, natuurlijk natvoer met kip en is geschikt voor iedere kat. Voor de voeding wordt alleen de filet van kip gebruikt en zij bestaat voor ten minste de helft uit dit gevogelte. De maaltijd staat bekend om zijn gezonde en uitgebalanceerde samenstelling. De smaak, aroma en consistentie van het natvoer zijn onweerstaanbaar voor iedere kat. Dit maakt de voeding ook uitermate geschikt voor de moeilijke eters. Behalve kip zijn ook de gezonde Omega-3 en Omega-6 vetzuren toegevoegd. 

Dankzij de productie met hoogwaardige technieken en nauwkeurige controles, is dit product van de allerbeste kwaliteit. En Schesir produceert met oog voor het milieu; de verpakking is gemaakt van 80% gerecycled papier. De blikjes zijn op basis van gelei.
Een blikje bevat 85 gram.

 • Rijk aan hoogwaardige kipfilet (ten minste 51%), voor een heerlijke smaak
 • Een natuurlijk product dat veel liefhebbers kent onder katten
 • Met Omega-3 en Omega-6 vetzuren, voor een gezonde huid en een glanzende vacht
 • Verpakt in deels (85%) gerecycled papier, met oog voor het milieu
   

Bij Brekz kunt u het beste Schesir kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Schesir Kipfilet kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Schesir Kipfilet kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies Schesir Kipfilet kattenvoer

Schesir Kipfilet kattenvoer is een aanvullende voeding. Tot 2 blikken per dag opdienen, in combinatie met een compleetvoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Na opening in de koelkast bewaren en binnen 48 uur serveren.
 

Ingrediënten Schesir Kipfilet kattenvoer

Kipfilet (ten minste 51%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10,5%), ruw vet (1%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (1%), vocht (86,5%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine A (1.325 IE/kg), vitamine D3 (110 IE/kg), vitamine E [alfa-tocoferol] (15 mg/kg), taurine (160 mg/kg).
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een aanvullend voer met tonijn? Kijk dan eens bij Schesir Tonijn. Voor een overzicht van al ons natvoer voor katten kijkt u hier.

Schesir
https://www.brekz.be/39168-home_default/schesir-kipfilet.jpg
17.39 2019/01/01
Kat is er dol op. Precies genoeg voor 1 portie. Snelle levering.
Helaas lust onze kat het niet .
Prima voedsel. De kat is er gek op
Het product is een echte topper. De katten zijn er gek op. Ik heb de indruk dat het ook degelijk materiaal is , zo degelijk dat het zelfs voor een mens er aantrekkelijk uitziet. Graag had ik ook de droogkorrel van Schésir besteld maar vond die niet op de webzite. Voor de rest top.
3209
1666
Schesir Kipfilet > Meer informatie
Schesir Kipfilet 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)

Bouillon

Schesir Kipfilet in Kippenbouillon

Productinformatie Schesir Kipfilet in Kippenbouillon kattenvoer

Schesir Kipfilet in Kippenbouillon is een zeer hoogwaardige blikvoeding voor katten waarbij enkel de allerbeste ingrediënten zijn gebruikt. De blikverpakking bevat 70 gram aan voeding, enkel bestaande uit vlees, rijst en bouillon. De gebruikte ingrediënten zijn 100% natuurlijk waardoor u ervan bent verzekerd niet alleen een heerlijke voeding voor te schotelen, maar ook zeker een gezonde voeding te geven. De gebruikte ingrediënten worden nauwkeurig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het niet alleen aan smaak ontbreekt, maar ook om de hoogste kwaliteit te garanderen. Schesir is een betrokken merk wanneer we het hebben over natuur en milieu. Voor de productie van de papieren verpakking wordt ten minste 80% milieuvriendelijk gerecycled papier gebruikt. Schesir Kipfilet in Kippenbouillon kattenvoer zal binnen een gevarieerd menu de energie en voedingsstoffen bieden die uw kat nodig heeft om volop te kunnen genieten van het leven.

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Schesir Kipfilet in Kippenbouillon kattenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Kipfilet in Kippenbouillon staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingredienten Schesir Kipfilet in Kippenbouillon kattenvoer

Kipfilet (75,6%), kippenbouillon (23%), rijst (1,4%).

Analytische bestanddelen
Eiwit 18%, ruwe vet 0.3%, ruwe celstof 0.1%, ruwe as 2%, vocht 80%.
 

Voedingsadvies Schesir Kipfilet in Kippenbouillon kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Deze voeding is een supplementvoer en dient gecombineerd te worden met een compleetvoer om aan de dagelijkse voedingsbehoeften van uw kat te kunnen voldoen. Maximaal twee blikjes (á 70 gram) per dag voeden, in combinatie met een compleetvoeding. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. Na openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren en blijft het 48 uur houdbaar. 
 

Andere kattenvoeding?

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Schesir Kipfilet in Kippenbouillon kattenvoer kunt u bijvoorbeeld Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon kattenvoer proberen. Ook kunt u voor verdere alternatieven de merkpagina voor Schesir kattenvoer raadplegen.

Schesir
https://www.brekz.be/39254-home_default/schesir-kipfilet-in-kippenbouillon.jpg
17.39 2019/01/01
uitstekend !!!
tres sain pas de sous produits animaux
Mes chats adorent ! En complément de leurs croquettes c’est parfait !!!
Bon . Pas assez goûteux pour mon chat.
4157
2201
Schesir Kipfilet in Kippenbouillon > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 70 gram
€ 17,39 (€ 17,74/kg)

Blikken

Schesir Tonijn met Kipfilet in visbouillon

Productinformatie Schesir Tonijn met Kipfilet in visbouillon kattenvoer

Schesir Tonijn met Kipfilet in visbouillon kattenvoer is een hoogwaardige voeding met tonijn en kipfilet en is geschikt voor iedere kat. Deze gebalanceerde maaltijd is bedoeld als aanvullende voeding en is niet alleen onweerstaanbaar lekker, maar ook nog eens natuurlijk en gezond. Door de uitstekende smaak, aroma en consistentie is deze voeding ook uitermate geschikt voor de moeilijke eters. Het vlees en de vis zijn afkomstig van zeegevangen vis en uit vrije veehouderijen. Daardoor bent u ervan verzekerd dat het voer vrij is van hormonen en antibiotica. Tevens is de voeding vrij van chemische toevoegingen, zoals conserveringsmiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen. De nauwkeurige controle en de geavanceerde technieken die Schesir bij de productie gebruikt maken dit een voeding van hoge kwaliteit. Voor Schesir is het milieu een belangrijk aspect van de productie. Daarom bestaat de verpakking voor 80% uit gerecycled papier.

 • Een onweerstaanbare voeding, ook geschikt voor de moeilijke eters
 • Rijk aan kipfilet en tonijn
 • Natuurlijk product, vrij van chemische toevoegingen zoals conserveringsmiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen
 • Met oog voor het milieu geproduceerd, de verpakking bestaat uit 80% gerecycled papier
 • Hoogste kwaliteit voeding dankzij scherpe kwaliteitscontroles en moderne productiemethoden
   

Bij Brekz kunt u het beste Schesir kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Schesir Tonijn met Kipfilet in visbouillon kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met Kipfilet in visbouillon kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Schesir Tonijn met Kipfilet in visbouillon kattenvoer

Schesir in bouillon is een aanvullend voer. Tot 2 blikjes per dag in combinatie met een compleetvoer serveren (op kamertemperatuur). Na openen in de koelkast bewaren en binnen 48 uur opmaken. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ingrediënten Schesir Tonijn met Kipfilet in visbouillon kattenvoer

Tonijn (37,8%), kipfilet (37,7%), visbouillon (23,1%), rijst (1,4%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (18%), ruw vet (0,3%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (2%), vocht (80%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Dit voer bevat volgens de fabrikant geen toevoegingsmiddelen.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding op basis van gelei? Kijk dan eens bij Schesir Tonijn met garnalen kattenvoer. Een overzicht van al ons natvoer voor katten vindt u op de Merkenpagina.

Schesir
https://www.brekz.be/39345-home_default/schesir-tonijn-met-kipfilet-in-visbouillon.jpg
17.39 2019/01/01
4159
2202
Schesir Tonijn met Kipfilet in visbouillon > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 70 gram
€ 17,39 (€ 17,74/kg)

Bouillon

Schesir Kipfilet met Garnalen in kippenbouillon

Productinformatie Schesir Kipfilet met Garnalen in kippenbouillon

Schesir Kipfilet met Garnalen in kippenbouillon is een natuurlijke, aanvullende voeding met kip en garnalen en is geschikt voor iedere kat. De voeding, die is gegoten in kippenbouillon, is rijk aan kip en bevat alleen hoogwaardige filet. Naast kip zijn voor de noodzakelijke viszuren garnalen toegevoegd. De koolhydraten van het voer zijn afkomstig uit rijst. De verfijnde samenstelling van ingrediënten komen de smaak ten goede en maakt het voer voor veel katten onweerstaanbaar. Het is geen wonder dat deze voeding ook uitermate geschikt is voor moeilijke eters. Dankzij een geavanceerd productieproces en nauwkeurige controles is Schesirs' natvoer gegarandeerd van de hoogste kwaliteit en smakelijkheid. Daarnaast houdt de producent rekening met het milieu en vervaardigt zij de verpakking van ten minste 80% gerecycled papier. Een blikje bevat 70 gram.

Bij Brekz kunt u het beste Schesir voer voor de kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop Schesir Kipfilet met Garnalen in kippenbouillon kattenvoer tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Schesir Kipfilet met Garnalen in kippenbouillon staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Schesir Kipfilet met Garnalen in kippenbouillon

Schesir in bouillon is een aanvullend voer. Tot 2 blikjes per dag in combinatie met een compleetvoer/droogvoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Serveren op kamertemperatuur.

Na openen in de koelkast bewaren en binnen 48 uur opmaken.
 

Ingrediënten Schesir Kipfilet met Garnalen in kippenbouillon

Kipfilet (70,6%), kippenbouillon (23,7%), garnalen (4,3%), rijst (1,4%). 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (18%), ruw vet (0,3%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (2%), vocht (80%).

Toegevoegde voedingsmiddelen
Dit voer bevat volgens de fabrikant geen toevoegingsmiddelen.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een aanvullende voeding met tonijn, rund en rijst? Kijk dan eens bij Schesir Tonijn en Rund met Rijst natural style. Voor een overzicht van al ons natvoer voor katten kijkt u hier.

Schesir
https://www.brekz.be/39350-home_default/schesir-kipfilet-met-garnalen-in-kippenbouillon.jpg
17.39 2019/01/01
4161
2203
Schesir Kipfilet met Garnalen in kippenbouillon > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 70 gram
€ 17,39 (€ 17,74/kg)
Schesir Tonijn met Dorade in visbouillon

Schesir Tonijn met Dorade in visbouillon kattenvoer

Schesir Tonijn met Dorade in visbouillon is een gebalanceerde, smakelijke aanvullende voeding met tonijn en is bedoeld voor volwassen katten. Het natvoer bevat de beste kwaliteit tonijn en dorade en is daardoor zeer gewaardeerd bij fijnproevers. Maar ook moeilijke eters trekt u moeiteloos over de streep. Bij Schesir bent u er tevens zeker van dat rekening wordt gehouden met mens en milieu. Zo wordt voor de verpakking tenminste 80% milieuvriendelijk gerecycled papier gebruikt. En uw kat kan genieten van een natuurlijke voeding, vrij van chemische toevoegingen als conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

Bij Brekz kunt u de beste aanvullende voeding voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met Dorade in visbouillon staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Schesir Tonijn met Dorade in visbouillon 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ingrediënten Schesir Tonijn met Dorade in visbouillon 

Tonijn (min. 70,5%), dorade.

Analytische bestandsdelen

Ruw eiwit (18%), ruw vet (0,3%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (2%), vocht (80%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Dit product bevat volgens de fabrikant geen toegevoegde voedingsmiddelen.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld natvoer voor uw kitten? Kijk eens bij Schesir Kitten Kipfilet met Aloe. Voor een overzicht van al ons natvoer voor katten kijkt u op de Merkenpagina.

Schesir
https://www.brekz.be/39356-home_default/schesir-tonijn-met-dorade-in-visbouillon.jpg
17.39 2019/01/01
4163
2204
Schesir Tonijn met Dorade in visbouillon > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 70 gram
€ 17,39 (€ 17,74/kg)
Schesir Tonijn met Sardine in visbouillon

Productinformatie Schesir Tonijn met Sardine in visbouillon kattenvoer

Schesir Tonijn met Sardine in visbouillon kattenvoer is een zeer hoogwaardige aanvullende blikvoeding voor katten. Alleen de beste delen van de vis worden gebruikt, hierdoor is de voeding vrij van graten, huid of ingewanden. De vis wordt gestoomd en de voeding wordt zorgvuldig met de hand bereid. Bovendien zitten de stukjes tonijn en sardine in een heerlijke en gezonde bouillon. De voeding bevat geen kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen en eetlustopwekkers. Hierdoor behoudt de voeding zijn pure smaak. Zelfs de meest kieskeurige eters zullen hun bordje helemaal leeglikken!

Vis, waaronder tonijn en sardine, is rijk aan Omega 3- en Omega 6-vetzuren, zoals linolzuur. Deze vetzuren dragen onder andere bij aan een gezonde huid en een glanzende vacht. De voeding is ook rijk aan eiwitten. Deze dragen bij aan sterke en gezonde spieren. De voeding zit in handige portieblikjes van 70 gram. Deze blikvoeding is een aanvulling op de dagelijkse droogvoeding. 

 • Aanvullende voeding met heerlijke tonijn en sardine in visbouillon
 • Bevat alleen natuurlijke ingrediënten
 • Zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, eetlustopwekkers en kleurstoffen
 • In handige portieblikjes
   

Gunt u uw kat een pure en natuurlijke blikvoeding van hoge kwaliteit? Koop dan nu Schesir Tonijn met Sardine in visbouillon kattenvoer goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere blikvoeding van Schesir.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met Sardine in visbouillon kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Schesir Tonijn met Sardine in visbouillon kattenvoer

Geef uw kat tot twee blikken natvoer per dag. Pas de hoofdmaaltijd hier overeenkomstig op aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ingrediënten Schesir Tonijn met Sardine in visbouillon kattenvoer

Vis (tonijn 70,5%, sardines 4,2%), Rijst 1,4%, Visbouillon (23,9%).

Analytische bestanddelen:
Eiwit (18%), Ruwe vet (0,3%), Ruwe celstof (0,1%), Ruwe as (2%), Vocht (80%).
90,3 kcal/100 g

Toegevoegde voedingsstoffen:
Deze voeding bevat geen toegevoegde voedingsmiddelen.
 

Ander kattenvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Schesir Tonijn met Sardine in visbouillon kattenvoer? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Schesir kattenvoer, er zit vast een smakelijke voeding voor uw kat tussen! We beschikken bijvoorbeeld over Schesir Kipfilet met Surimi en Schesir Zalm Natural Style. Dit zijn beide aanvullende blikvoedingen waarmee u uw kat een afwisselende maaltijd kunt aanbieden.

Schesir
https://www.brekz.be/39238-home_default/schesir-tonijn-met-sardine-in-visbouillon.jpg
17.39 2019/01/01
De poezen vinden het super lekker !
produit de qualité vote unanime !!!!! :)
4165
2205
Schesir Tonijn met Sardine in visbouillon > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 70 gram
€ 17,39 (€ 17,74/kg)
Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon

Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon

Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon is een zeer hoogwaardige blikvoeding voor katten waarbij enkel de allerbeste ingrediënten zijn gebruikt. De gebruikte ingrediënten zijn 100% natuurlijk waardoor u ervan bent verzekerd niet alleen een heerlijke voeding voor te schotelen, maar ook zeker een gezonde voeding te geven. Heerlijke visfilets en rijst gecombineerd met het meest smaakvolle visbouillon zal zelfs de meest kieskeurige kat laten zwichten voor deze voeding. De gebruikte ingrediënten worden nauwkeurig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het niet alleen aan smaak ontbreekt, maar ook om ervoor te zorgen dat de hoogste kwaliteit kan worden gegarandeerd. Schesir is een betrokken merk wanneer we het hebben over natuur en milieu. Voor de productie van de papieren verpakking wordt ten minste 80% milieuvriendelijk gerecycled papier gebruikt. Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon kattenvoer zal binnen een gevarieerd menu de energie en voedingsstoffen bieden die uw kat nodig heeft om volop te kunnen genieten van het leven.

 • vol van smaak dankzij de 100% natuurlijke ingrediënten
 • hoogste kwaliteit gegarandeerd dankzij nauwkeurige controles
 • de beste voeding voor de meest kieskeurige kat
 • milieuvriendelijk geproduceerd en verpakt
 • zonder toegevoegde voedingsmiddelen
   

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon kattenvoer tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Deze voeding is een supplementvoer en dient gecombineerd te worden met een compleetvoer. Maximaal twee blikjes (á 70 gram) per dag voeden, in combinatie met een compleetvoeding. Bewaar het voer op een droge plek en sluit de verpakking goed af. Na openen dient u de voeding in de koelkast te bewaren en blijft het 48 uur houdbaar. 
 

Ingredienten Schesir Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon

Tonijn (70,5%), visbouillon (23,8%), kleine ansjovis (4,3%), rijst (1,4%).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit 18.0%, ruw vet 0.3%, ruwe vezel 0.1%, ruwe as 2.0%, vocht 80.0%.
 

Andere kattenvoeding?

Wanneer u op zoek bent naar alternatieven voor Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon kattenvoer kunt u bijvoorbeeld Schesir Tonijn met Kipfilet in visbouillon proberen. Ook kunt u voor verdere alternatieven de merkpagina voor Schesir raadplegen.

Schesir
https://www.brekz.be/39366-home_default/schesir-tonijn-met-kleine-ansjovissen-in-visbouillon.jpg
17.39 2019/01/01
4167
2206
Schesir Tonijn met Kleine Ansjovissen in visbouillon > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 70 gram
€ 17,39 (€ 17,74/kg)
Schesir Tonijn in visbouillon

Productinformatie Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer

Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer is een zeer smakelijke aanvullende voeding en is geschikt voor katten van alle leeftijden. De speciaal geselecteerde Pacifische tonijn en kip maken dit product van niet alleen erg smakelijk, maar ook gezond. Dankzij de het aroma, de consistentie en smaak is het natvoer ook voor de meest moeilijke eters zeer aantrekkelijk.Omdat tijdens de productie de meest geavanceerde technieken worden gecombineerd met een nauwkeurige kwaliteitscontrole, krijgt uw kat altijd de beste voeding voorgeschoteld. Een voeding die overigens vrij is van toegevoegde voedingsmiddelen. Vanzelfsprekend houdt Schesir bij de productie rekening met het milieu. De kartonnen verpakking wordt daarom gemaakt van 80% gerecycled papier. 

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online kopen. Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer koopt u bij ons extra voordelig in de voordeelverpakking, of tijdens een van de vele acties!

De houdbaarheid van Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer

Tonijn (75,3%), visbouillon(23,2%), rijst (1,5%).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (18%), ruw vet (0,3%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (2%), vocht (80%).
 

Voedingsadvies

Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer is een aanvullende voeding.

Tot 2 blikjes per dag in combinatie met compleet nat- en/of droogvoer. Serveren op kamertemperatuur. Na openen in de koelkast bewaren en binnen 48 uur opmaken. Zorg altijd voor voldoende drinkwater naast het voer.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Schesir Tonijn in visbouillon kattenvoer? Kijk dan eens bij een van de andere varianten, zoals Schesir Zalm natural style kattenvoer.

Schesir
https://www.brekz.be/39369-home_default/schesir-tonijn-in-visbouillon.jpg
17.39 2019/01/01
Bij onze nieuwe bestelling - en we zijn reeds een aantal jaren klant - kunnen we enkel zeggen "Proficiat!"
mon chat en raffole !
4169
2207
Schesir Tonijn in visbouillon > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 70 gram
€ 17,39 (€ 17,74/kg)

Blikken

Schesir Kitten Kipfilet met Aloë

Productinformatie Schesir Kitten Kipfilet met Aloë kattenvoer

Schesir Kitten Kipfilet met Aloë kattenvoer is een gezonde aanvullende voeding voor kittens. Aan deze voeding zijn slechts gezonde en natuurlijke ingrediënten toegevoegd, waardoor het hoogwaardig en uitgebalanceerd is. Ook bevat het onverzadigde vetzuren, omega-3 en omega-6. Deze stoffen zijn onmisbaar in een gezonde en uitgebalanceerde voeding voor uw kitten. Op deze manier groeit uw kitten onbezorgd op.

Maar Schesir Kitten Kipfilet met Aloë kattenvoer is niet alleen gezond, het is ook erg smakelijk voor uw huisdier. De smaak en structuur zijn overheerlijk, zelfs voor de meest kieskeurige katten. Bij de productie van het voer wordt zorgvuldig rekening gehouden met het milieu. Het papier dat gebruikt wordt voor de verpakking is namelijk voor 80% gerecycled. De voeding is vrij van kleurstoffen, eetlustopwekkers en conserveringmiddelen. Daarnaast is er gebruik gemaakt van hoogwaardige technieken en nauwkeurige controles om de beste kwaliteit de garanderen. 

 • Aanvullende voeding voor kittens
 • Gezond door de verse ingrediënten, onverzadigde vetzuren, omega-3 en omega-6
 • De smaak en structuur zijn onweerstaanbaar, ook voor kieskeurige katten 
 • Vrij van kleurstoffen, eetlustopwekkers en conserveringmiddelen
   

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw kitten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Schesir Kitten Kipfilet met Aloë kattenvoer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Schesir Kitten Kipfilet met Aloë kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Schesir Kitten Kipfilet met Aloë kattenvoer

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Eventueel is aanpassing van de hoeveelheid voer nodig overeenkomstig activiteit, ras en leeftijd van uw kat. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingstabel Schesir Kitten Kipfilet met Aloë kattenvoer 

Leeftijd kitten Hoeveelheid 
  Aantal blikken per dag
1-3 maanden 4
3-8 maanden 4-5
8-12 maanden 3-4

 

Ingrediënten Schesir Kitten Kipfilet met Aloë kattenvoer

Kipfilet (61%), aloë (4,7%), rijst (1%), zonnebloemolie (1,4%), mineralen

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12.5%), ruw vet (2.0%), ruwe vezel (0.5%), ruwe as (1.0%), vocht (83.0%)

Voedingsfysiologische additieven 
Vitamine A (1.700 IE/kg), vitamine D3 (120 IE/kg), vitamine E (180 mg/kg), taurine (200 mg/kg), zinksulfaat-monohydraat (114 mg/kg), kaliumjodide (9 mg/kg), kopersulfaat-pentahydraat (3 mg/kg)

Ander kittenvoer? 

Bent u op zoek naar een luxer soort voer voor uw kitten? Bekijk dan onze Royal Canin kattenvoer kitten pagina. Hier verkopen we onder andere de Royal Canin Babycat Instinctive Mousse kattenvoer.

Schesir
https://www.brekz.be/39223-home_default/schesir-kitten-kipfilet-met-aloe.jpg
17.39 2019/01/01
4171
2208
Schesir Kitten Kipfilet met Aloe > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 x 85 gram
€ 17,39 (€ 14,49/kg)

Soup

Schesir Cat Soup Wilde Tonijn & Inktvis

Schesir Cat Soup Wilde Tonijn & Inktvis

Samenstelling:
Wilde tonijn 18%, vis extract 4,5%, inktvis 4%, tapiocazetmeel 1,5%.

Analytische bestanddelen:
Eiwit 5%, ruw vet 0,3%, ruwe celstof 0,3%, ruwe as 1%, vocht 87%

https://www.brekz.be/37401-home_default/schesir-cat-soup-wilde-tonijn-inktvis.jpg
21.95 2019/01/01
37488
16760
Schesir Cat Soup Wilde Tonijn & Inktvis Aug > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 x 85 gram
€ 21,95 (€ 12,91/kg)
40 x 85 gram
€ 39,95 (€ 11,75/kg)
Schesir Cat Soup Wilde Tonijn & Pompoen

Schesir Cat Soup Wilde Tonijn & Pompoen

Samenstelling:
Wilde tonijn 17%, pompoen 4%, wortelen 4%, vissenextract 1,5%, tapiocazetmeel 1,5%.

Analytische bestanddelen:
Eiwit 4%, 0,1% ruw vet, 0,5% ruwe celstof, 0,5% ruwe as, vocht 89%.

https://www.brekz.be/37400-home_default/schesir-cat-soup-wilde-tonijn-pompoen.jpg
21.95 2019/01/01
37489
16761
Schesir Cat Soup Wilde Tonijn & Pompoen Aug > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 x 85 gram
€ 21,95 (€ 12,91/kg)
40 x 85 gram
€ 40,95 (€ 12,04/kg)
Schesir Cat Soup Kip met Pompoen

Schesir Cat Soup Kip met Pompoen

Samenstelling:
Kip 27,5%, pompoen 6%, wortelen 6%, tapiocazetmeel 1,7%, gistextract 1,3%.

Analytische bestanddelen:
Eiwit 5%, 0,1% ruw vet, 0,2% ruwe celstof, 0,4% ruwe as, vocht 89%.

https://www.brekz.be/37402-home_default/schesir-cat-soup-kip-met-pompoen.jpg
21.95 2019/01/01
37490
16762
Schesir Cat Soup Kip met Pompoen Aug > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 x 85 gram
€ 21,95 (€ 12,91/kg)
40 x 85 gram
€ 40,95 (€ 12,04/kg)
Schesir Cat Soup Wilde roze zalm en wortels

Schesir Cat Soup Wilde roze zalm en wortels

Samenstelling:
Wilde roze zalm 19%, wortelen 7%, tapiocazetmeel 1,8%, gistextract 1,4%.

Analytische bestanddelen:
Eiwit 4,7%, ruw vet 0,3%, ruwe vezels 0,2%, ruwe as 0,5%, vocht 89%.

https://www.brekz.be/37403-home_default/schesir-cat-soup-wilde-roze-zalm-en-wortels.jpg
21.95 2019/01/01
37491
16763
Schesir Cat Soup Wilde roze zalm en wortels Aug > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
20 x 85 gram
€ 21,95 (€ 12,91/kg)
40 x 85 gram
€ 40,95 (€ 12,04/kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Schesir kattenvoer

Schesir kattenvoer is een heerlijk natvoer voor katten, dat bereidt is met uitsluitend 100% natuurlijke ingrediënten. Het voer wordt geproduceerd in Italië en staat bekend om de hoogwaardige producten, dankzij jarenlange ervaring op het gebied van kattenvoeding. Het zeer smakelijke voer wordt met de grootste mogelijke zorg bereidt en de diverse recepten zijn het resultaat van een continu streven naar smaak, kwaliteit en voedzaamheid. Dit maakt dat Schesir kattenvoer onweerstaanbaar is voor katten, dankzij de verfijnde smaak, het heerlijke aroma en de perfecte structuur van de voeding. Zelfs de meest moeilijke eters smullen van Schesir kattenvoer. Bovendien bevat de voeding geen kleurstoffen, smaakversterkers of chemische conserveringsmiddelen. Het resultaat is een pure en natuurlijke kattenvoeding die uw kat gezond en gelukkig houdt!

Bij Brekz kunt u Schesir kattenvoer goedkoop online kopen. Bovendien hebben we regelmatig aanbiedingen voor al onze producten, zoals bijvoorbeeld gratis kilo acties!


De houdbaarheidsduur van Schesir kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voordelen Schesir kattenvoer

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Schesir kattenvoer voor u op een rijtje gezet:

 • Zeer hoogwaardig natuurlijk natvoer voor katten, dat uitsluitend bereid wordt met de beste ingrediënten;
 • Speciaal geselecteerd hoogwaardig vlees en hoogwaardige vis houdt uw kat vitaal en gelukkig;
 • Verkrijgbaar in diverse smaken, zodat u altijd een voer kunt kiezen waar uw kat volop van smult;
 • Puur natuurlijk: Schesir kattenvoer is volledig vrij van kleurstoffen, smaakversterkers en chemische conserveringsmidelen.

 

Assortiment Schesir kattenvoer

Schesir kattenvoer is verkrijgbaar in diverse smaken. Hieronder vindt u een aantal producten die wij in ons assortiment hebben:


Schesir kattenvoer met vlees

Schesir kattenvoer met vis

 • Schesir Tonijn: Vrijwel alle katten zijn dol op tonijn! Dit blikje bevat heerlijke tonijn in een lekkere gelei, zonder dat er iets aan wordt toegevoegd.
 • Schesir Tonijn in visbouillon: Heerlijke tonijn in een voedzame bouillon van vis. 
 • Schesir Zalm natural style: Zeer smakelijke zalm, op basis van kookwater. Extra verzorging voor de huid en vacht van uw kat dankzij de gezonde zalm.

 

Schesir kattenvoer voor kittens

 

Ander merk kattenvoer?

Bent u benieuwd naar de andere merken nat kattenvoer die wij verkopen? Bekijk dan onze pagina nat kattenvoer. Of zoekt u droogvoer voor uw kat?

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.