terug
Sheba natvoer kat

Sheba natvoer kat

Sheba nat kattenvoer is een heerlijk natvoer voor katten van alle rassen en leeftijden. In ons aanbod vindt u verschillende smaken.
Lees meer ..
Sheba natvoer kat

Sheba nat kattenvoer

Sheba nat kattenvoer is een heerlijk luxe kattenvoer waarmee u uw kat iedere dag opnieuw kunt verwennen. De naam van het kattenvoer stamt af van de legendarische koningin Sheba, die belichaamd wordt door de kat bovenin het logo van het merk. Zowel het royale als het elegante van deze koningin is terug te vinden in het zeer smakelijke kattenvoer van Sheba. Sheba kattenvoer is in porties verpakt, waardoor iedere portie opnieuw smaakt als een heerlijke verse maaltijd. Speciaal geselecteerd hoogwaardig vlees maakt dat het voer zeer goed opgenomen en verteerd wordt door katten. Daarnaast is de kans groot dat u dankzij het grote aanbod aan smaken altijd wel een smaak kunt vinden waarvan uw kat volop kan genieten. Wanneer uw kat van afwisseling houdt is het mogelijk om hem iedere dag met een nieuwe smaak te verwennen. Zo kunnen meestal ook de meest kieskeurige katten genieten van Shba kattenvoer! De maaltijden van Sheba zijn verkrijgbaar in porties van 85 gram en bestaan uit heerlijk vlees en speciaal geselecteerde mineralen. Zo ondersteunt u de gezondheid van uw kat iedere dag met een voedzame maaltijd!

Bij Brekz kunt u Sheba kattenvoer goedkoop online kopen. Bovendien hebben we regelmatig extra aantrekkelijke aanbiedingen voor al onze producten!

De houdbaarheidsduur van Sheba kattenvoer varieert meestal tussen 6 en 18 maanden en staat op de verpakking vermeld. Deze termijn is in het algemeen ruim voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voordelen Sheba kattenvoer

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Sheba kattenvoer voor u op een rijtje gezet:

  • Een heerlijke luxe maaltijd waar u uw kat iedere dag mee kan verwennen;
  • Speciaal geselecteerd hoogwaardig vlees dat helpt om uw kat vitaal en gelukkig te houden;
  • Verkrijgbaar in diverse smaken, zodat u altijd een voer kan geven waar uw kat volop van smult;
  • Verpakt in porties van 85 gram.

 

Assortiment Sheba kattenvoer

Sheba kattenvoer is verkrijgbaar in twee varianten, welke in verschillende smaken beschikbaar zijn.

Sheba Paté

Sheba Paté: Heerlijke maaltijden die gebaseerd is op traditionele recepten. De smakelijke paté heeft een extra fijne structuur, waardoor uw kat het voer bijzonder gemakkelijker kan verteren. Bovendien is de smaak zeer verfijnd.Bij Brekz kunt u Sheba Paté kopen in de smaken Rund, Kip en Zalm.

Sheba Selection

  • Sheba Selection: De Sheba Selection maaltijden bestaan uit een luxe mix van smakelijke, malse reepjes vlees die geserveerd worden in een overheerlijke saus. Een ideale maaltijd om uw kat mee te verwennen. Wij verkopen Sheba Selection in de smaken Kip en Kalkoen, Kip en Lam, Rund en Kalkoen en Konijn en Wild.

 

Ander merk kattenvoer?

Bent u benieuwd naar de andere merken kattenvoer die wij verkopen? Bekijk dan onze merkenpagina Nat Kattenvoer. Bent u op zoek naar droogvoer in plaats van natvoer? Kijk dan op onze Droog kattenvoer pagina
 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.