Snackspeeltjes

​Door uw hond te laten spelen met snackspeelgoed kunt u uw viervoeter op een uitdagende manier leren spelen. Bij Brekz kunt u snackspeeltjes voor de hond eenvoudig en voordelig online bestellen!
Lees meer ..
Snackballen
Nina Ottosson
Puzzels
Interactief speelgoed
Drijvend
Dental
Overige

Snackballen

Nina Ottosson

Puzzels

Interactief speelgoed

Drijvend

Dental

Overige

Snackballen

Kong Maat S voor de hond

Kong Maat S voor de hond

Kong Maat S voor de hond is een stevig rubberen hondenspeeltje van natuurlijk rubber en is geschikt voor honden van kleine rassen. Dit speeltje is gemaakt van stevig rubber en beschikt hierdoor over uitzonderlijke elastische kracht. Hierdoor is het product bestand tegen een zekere mate van kauwen. Wilt u een extra sterke Kong aanschaffen voor sterke kaken? Kiest u dan voor de zwarte variant, deze is nog duurzamer dan de rode. Ondanks de uitzonderlijke kracht van Kong producten zijn ze niet onverwoestbaar. 

 • Leuk en stevig rubberen speelgoed voor de hond
 • Zeer grote elastische kracht
 • Natuurlijk rubber
 • Geschikt voor honden van kleine rassen

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Maat S voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Maatvoering

Zoekt u een Kong die past bij de grootte van uw hond. Het product is verkrijgbaar in de volgende maten:

Maattabel Kong voor de hond 

 
Maat van het product Afmetingen 
S 7 cm
M 8,5 cm
L 10,5 cm
XL 13 cm
XXL 15,5 cm

 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Kong in de maat large? Kijk dan eens bij de Kong Maat L voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier.

Kong
https://www.brekz.be/461-home_default/kong-maat-s-.jpg
6.25 2019/01/01
Besteld maar niet geleverd
Het hondje waar ik de jong voor gekocht heb ,is de grootste sloopster ooit . De jong is nog helemaal heel wie wat en waar ze er ook mee doet . Ze krijgt de jong niet stuk. Kortom een uitstekend stuk Hondenspeelgoed voor de echte blaffende slopers onderons
628
343
Kong Maat S voor de hond > Meer informatie
Kong Maat S voor de hond 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 6,25 (€ 6,25/ct)
Zwart (Extra sterk)
€ 7,25 (€ 7,25/ct)
Kong Maat M voor de hond

Kong Maat M voor de hond

Kong Maat M voor de hond is een leuk en stevig hondenspeeltje van natuurlijk rubber dat met name geschikt is voor honden van middelgrote rassen. Het speeltje is gemaakt van natuurlijk stevig rubber, waardoor het elastisch is en het redelijk goed bestand is tegen kauwen. Het product is beschikbaar in twee kleuren, namelijk rood en zwart. Het zwarte exemplaar is gemaakt van extra sterk rubber, waardoor het duurzamer is en geschikt is voor honden met sterke kaken die graag kauwen. Geen enkel product is echter onverwoestbaar. Het speeltje in maat M is 8,5 cm groot en het is ook beschikbaar in andere maten.  

 • Stevig hondenspeeltje van natuurlijk rubber
 • Sterk door elastische kracht, dus bestand tegen kauwen
 • Voor honden van middelgrote rassen
 • In twee kleuren met verschillende sterktes rubber
 • Ook beschikbaar in andere maten

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Maat M voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.Ander Kong hondenspeeltje?

Zoekt u een alternatief voor Kong Maat M voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Kong hondenspeelgoed. Hier vindt u onder andere Kong maat S voor de hond en de Kong Wubba L voor de hond.

Kong
https://www.brekz.be/465-home_default/kong-maat-m.jpg
9.25 2019/01/01
alles naar wens, onze hond is er zot van.
Goede kwaliteit
Is sterk voor de hond om op te kauwen. De hond speelt er graag mee.
Ottimo gioco
Ingen problemer OK vare og alt gik som lovet ikke sidste gang jeg handler her
Super pour mon bouledogue anglais. Elle adore le mordre et jouet avec toute la journée.
J'ai commandé ce jouet pour mon cocker qui détruit tous les jouets. Il est super résistant et tient bien le choc. Par contre j'aurais dû commander la taille au dessus, je le trouver un peu petit.
633
346
Kong Taglia M per cane > Meer informatie
Kong Maat M voor de hond 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 8,25 (€ 8,25/ct)
Zwart (Extra sterk)
€ 9,25 (€ 9,25/ct)
Gladiator Rubber Split Bone voor de hond

Productinformatie Gladiator Rubber Split Bone voor de hond

Gladiator Rubber Split Bone voor de hond is een leuk en verantwoord stuk speelgoed in de vorm van een bot. Het is gemaakt van sterk rubber en is dus uitermate geschikt voor honden die graag kauwen. U kunt hondenkoekjes of -snoepjes in het bot stoppen, zodat uw hond spelenderwijs uitgedaagd wordt om zijn beloning te krijgen. 

De uiteinden van het Gladiator Rubber Split Bone voor de hond zijn gevormd door twee krokodillenkoppen, die opengeslagen kunnen worden. De tanden van de krokodillen zorgen ervoor dat de tanden van uw hond tijdens het kauwen of bijten gereinigd worden. Dit leuke stuk speelgoed draagt dus ook nog eens bij aan het welzijn van uw hond. 

Bij Brekz kunt u Gladiator Rubber Split Bone voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product? 

Indien u nog ander speelgoed voor uw hond zoekt, kunt u bijvoorbeeld deze Gladiator Tyre Disc voor de hond eens bekijken. Als u nog een ander speelgoedproduct zoekt, kunt u dat vast vinden in het uitgebreide assortiment op onze overzichtspagina hondenspeelgoed

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.https://www.brekz.be/30938-home_default/gladiator-rubber-split-bone-voor-de-hond.jpg
9.95 2019/01/01
jammer maar hij was binnen 15 minuten tot gruis.
33707
15966
Gladiator Rubber Split Bone voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk OP = OP
€ 9,95 (€ 9,95/ct)
Kong Maat L voor de hond

Kong Maat L voor de hond

Kong Maat L voor de hond is een zeer stevig hondenspeelgoed van natuurlijk rubber en is geschikt voor honden van gemiddelde rassen. Dit hondenspeeltje is gemaakt van extra sterk rubber waardoor hij ook geschikt is voor honden die speeltjes snel kapot krijgen. Het product heeft bovenop een gat die u kunt gebruiken om voer of snoep in te doen. Dit speeltje zal waarschijnlijk langer meegaan dan de meeste andere speeltjes, maar is niet onverwoestbaar. Voor sterke kauwers adviseren wij de zwarte Kong.

Het product is verkijgbaar in de volgende maten:

 • Small: 7 cm
 • Medium: 8,5 cm
 • Large: 10,5 cm
 • Extra Large: 13 cm
 • Extra Extra Large: 15,5 cm
   

Nog een keer de voordelen van dit product op een rij:

 • Gemaakt van extra sterk rubber
 • Sterk dankzij zijn elasticiteit
 • Bijzonder geschikt voor honden die andere speeltjes eenvoudig kapot krijgen
 • Ook mogelijk om snoep in te doen
 • Maar L is geschikt voor honden van gemiddelde grootte
   

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Maat L voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Kong gooi- en trekspeeltje? Kijk dan eens bij de Kong Wubba L voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier.

Kong
https://www.brekz.be/470-home_default/kong-maat-l-.jpg
9.49 2019/01/01
Super sterk
Goede prijs/producten. Enkel behandeling mails kan nog gewerkt worden. Ik heb een btw factuur nodig en elke keer als ik een bestelling plaats mail ik met de vraag een factuur te krijgen. Hier krijg ik jammergenoeg nooit van zelf antwoord op. Na een telefoontje wordt dit vanzelf inorde gebracht. Heb nummer op brekz.be werkt niet. Mvg Matteo
Mooi en sterk, leuk speeltje
Mijn hond vind het geweldig leuk !!
Kong nog steeds niet kapot ☺ de zwarte genomen, normaal is haar speelgoed na enkele dagen kapot. Maar hier nog steeds niet aan.
Heel leuk voor de hond. Zeer sterk
heel mooi speeltje voor hond is er superblij mee
Super blij mee, hond vindt t ook super
Stevig en leuk speeltje... Onze hond vind het geweldig. Wel een nadeel de snoepjes van Kong zelf zijn duur en de crème om erin te spuiten is maar een smerige boel in huis.
Devenu un classique
Supergoed
Très appréciés par mes deux Malous, Lou ne lâche plus le sien! Très résistant, c'est ce qui était recherché.
Premier joujou qui dure plus d une journée très résistant surtout en noir
Objet très astucieux pour les chiens lui permettant de mâchouiller, de chercher à l'intérieur des friandises pour l'amuser. Je recommande
Produit un peu lourd, difficile à évaluer sur un site, cela aurait été bien qu'il y ait les poids des différents "kong" pour faire un choix plus éclairé, car pas tellement d'infos sur les différents produits, mais notre chien joue quand même avec.
637
351
Kong Maat L > Meer informatie
Kong Maat L voor de hond 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 9,49 (€ 9,49/ct)
Zwart (Extra sterk)
€ 11,49 (€ 11,49/ct)
Kong Maat XL voor de hond

Kong Maat XL voor de hond

Kong Maat XL voor de hond is een leuk en stevig hondenspeeltje van natuurlijk rubber dat met name geschikt is voor honden van grote rassen. Het speeltje is gemaakt van natuurlijk stevig rubber, waardoor het elastisch is en het redelijk goed bestand is tegen kauwen. Het product is beschikbaar in twee kleuren, namelijk rood en zwart. Het zwarte exemplaar is gemaakt van extra sterk rubber, waardoor het duurzamer is en geschikt is voor honden met sterke kaken die graag kauwen. Geen enkel product is echter onverwoestbaar. Het speeltje in maat XL is 13 cm groot en het is ook beschikbaar in andere maten.  

 • Stevig hondenspeeltje van natuurlijk rubber
 • Sterk door elastische kracht, dus bestand tegen kauwen
 • Voor honden van grote rassen
 • In twee kleuren met verschillende sterktes rubber
 • Ook beschikbaar in andere maten

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Maat XL voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.Ander Kong hondenspeeltje?

Zoekt u een alternatief voor Kong Maat XL voor de hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Kong hondenspeelgoed. Hier vindt u onder andere Kong maat S voor de hond en de Kong Wubba L voor de hond.

Kong
https://www.brekz.be/473-home_default/kong-maat-xl-.jpg
14.95 2019/01/01
Snelle en correcte levering!
Snelle leverering zoals altijd. Betrouwbare leverancier.
Stevig speelgoed voor onze labradoodle. Enige nadeel is de vieze reuk van het materiaal .
Gebruikt door mijn hond als hersenspeeltje, werkt gut!
Ik had hem iets groter verwacht
Super rambo speelt er me goed produkt
Favoriete speeltje van onze AmStaff. Wel de zwarte rubber nemen voor honden met sterke kaken.
Heel stevig zelfs voor mijn Stafford
Très bon produits Livraison rapide
solide et super jouet pour notre berger australien
Bon produit resistent mon chien ils l'à bien aimè
très bon produit 4/5.......
640
353
Kong Maat XL > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
Zwart (Extra sterk)
€ 15,49 (€ 15,49/ct)
Kong Giant maat XXL voor de hond

Kong Giant maat XXL voor de hond

Kong Giant maat XXL voor de hond is een speeltje voor uw hond, gemaakt van stevig natuurlijk rubber. Hij is erg sterk door zijn elastische kracht. Hier kan uw hond lekker op bijten, zonder dat het product direct kapot gaat. Hierbij is de zwarte variant nog duurzamer dan de roze variant. Bedenkt u wel dat alle speeltjes kapot kunnen gaan. Wij bieden geen garantie op onverwoestbaarheid. Deze XXL versie is geschikt voor honden van de grootste rassen.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

 • Stevig en kauwbestendig speelgoed
 • Erg grote elastische kracht
 • Gemaakt van stevig, natuurlijk rubber
 • Geschikt voor de grootste rassen honden

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Kong Giant Maat XXL voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Kong

Kong is een merk dat erin gespecialiseerd is om speeltjes te maken die uw hond of kat amuseren. Ze streven hoge kwaliteit na en proberen het best mogelijke te maken. De producten van Kong zijn origineel. Mensen en dieren over de hele wereld kennen het merk dankzij de klassieke rubberen Kong, het meest bekende speeltje. Daarnaast heeft dit merk een groot en dynamisch assortiment met veel afwisseling. Huisdieren vervelen zich snel en hebben daarom behoefte aan verschillende speeltjes. Kong biedt producten in alle soorten, vormen en maten. Zo blijft uw hond of kat energiek en gezond. Tenslotte staat veiligheid voorop. De speeltjes zijn 100% veilig en het beste voor uw favoriete huisdier. 


Maten Kong Giant maat XXL voor de hond

Zoekt u een Kong die past bij de grootte van uw hond. Het product is verkrijgbaar in de volgende maten:
 

Maten Grootte speeltje
cm
M 8,5
L 10,5
XL 13
XXL 15,5

 

Ander Kong speelgoed?

Bent u op zoek naar hetzelfde product voor een kleinere hond? Bekijk dan ons Kong hondenspeelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere de Kong Maat S voor de hond. Deze is geschikt voor honden van kleinere rassen. 

Kong
https://www.brekz.be/475-home_default/kong-giant-maat-xxl.jpg
19.25 2019/01/01
Snelle levering
prima kwaliteit ,en gunstige prijs TOP!
Goed produckt , dit gaat het langste mee
Heel tevreden, goeie kwaliteit
Ideaal voor grote honden, krijgen het niet stuk en geen inslikgevaar!
Hij vind het geweldig ik vind het meer voor buitenshuis
De levering was conform de bestelling en tijdig geleverd. Gaat zo voort!!!
Ce jouet est le plus solide, notamment pour les malinois
Meilleur jouet pour les gros destructeurs
Un des "jouets" les plus résistant aux mâchoires de ma Malinoise....Il arrive à durer environ 2 mois....
642
354
Kong Giant maat XXL > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 19,25 (€ 19,25/ct)
Zwart (Extra sterk)
€ 20,25 (€ 20,25/ct)
Trixie Lick'n'SnackBall voor de hond

Productinformatie Trixie Lick'n'SnackBall voor de hond

De Trixie Lick‘N'SnackBall voor de hond  is een ontspannend en rustgevend speeltje voor honden. Zo kunt u de bal vullen met bijvoorbeeld Boxby leverpaté. Vervolgens kan uw hond op zijn gemak de snack eruit likken. De onderkant bevat een zuignap waarmee u de bal op gladde oppervlakken kunt vastzetten. Zo hoeft u de bal niet constant vast te houden terwijl uw viervoeter ermee bezig is. De Trixie Lick ‘N Snack Ball is een prettige afleiding voor honden. Zo kunt u dit product bijvoorbeeld gebruik om uw huisdier af te leiden tijdens het wassen of borstelen.

Bij Brekz koopt u de Trixie Lick'n'SnackBall voor de hond goedkoop online. Bestel nu uw hondenaccessoires en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Wilt u liever een speeltje waarbij uw hond uitgedaagd wordt? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar het Nina Ottosson Dog Twister Purple hondenspel. Benieuwd naar wat we nog meer in ons assortiment hebben? Kijk dan op de pagina met al ons hondenspeelgoed.

https://www.brekz.be/37536-home_default/lick-n-snack-ball-voor-de-hond.jpg
14.99 2019/01/01
37705
16825
Lick 'n' Snack ball voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 14,99 (€ 14,99/ct)
Per 2
€ 25,99 (€ 13,00/ct)
Snackbal voor de hond (verstelbaar)

Snackbal voor de hond (verstelbaar) 

Snackbal voor de hond (verstelbaar) is een snackspeeltje om snoepjes of droogvoer in te doen en is geschikt voor iedere hond. De snackbal is een uitdagend speeltje dat kan worden gevuld met snoepjes of met een volledige maaltijd (droogvoer). Zo kan uw hond spelenderwijs zijn hapje verdienen. De moeilijkheidsgraad is aan te passen door middel van een schuifje, zodat hij niet snel te makkelijk wordt. De Snackbal voor de hond (verstelbaar) is verkrijgbaar in de volgende drie maten:

 • Small: 7 cm doorsnede
 • Medium: 11 cm doorsnede
 • Large: 15 cm doorsnede
   

Nog een keer de voordelen van dit product op een rij:

 • Uitdagend snackspeeltje voor de hond
 • Kan worden gevuld met snoepjes of voer
 • Verstelbare opening voor aanpassen van de moeilijkheidsgraad
 • Verkrijgbaar in drie maten, dus geschikt voor iedere hond
   

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Snackbal voor de hond (verstelbaar) tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Wobbler snackspeeltje voor uw hond? Kijk dan eens bij onze Kong Wobbler voor de hond. Een overzicht van al ons Speelgoed vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/32717-home_default/snackbal-voor-de-hond-verstelbaar.jpg
9.95 2019/01/01
Goeie snackbal, onze Odin is er gek op echt een aanrader
Leuk voor de pup
Niets op aan te merken en zelfs stevig genoeg voor mijn Engelse Stafford
Leuk speelgoed en ze zijn lekker bezig om het voer te bemachtigen....een leuk schouwspel om naar te kijken..&..gezonde bezigheid
Tony is er heel blij mee. Hij vind de bal helemaal geweldig. Ook zeer snelle levering. Top!
Mijn hond vind het geweldig
De hond is er druk mee,maar veel lawaai over de parketvloer.Dus niet geschikt in de flats.
Jammer dat het geen rode was, maar de hond deert het niet. Hebben zelf wel een aanpassing moeten maken voor de juiste opening. Is nu volop in gebruik.
het juiste speelgoed voor onze honden
Fijn product dat tegen een stootje kan. De eerste bal is 5 jaar meegegaan en er wordt iedere dag mee gespeeld.
My dog’s favorite !
Unsere Husky ist begeistert
Mit dem Ball spielen unsere Hunde gerne den sie werden dafür belohnt
Ist ok. Funktioniert.....
Bonne taille pour mon chien
3803
2006
Snackbal voor de hond (verstelbaar) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Small
€ 3,09 (€ 3,09/ct)
2 x Small
€ 4,49 (€ 2,25/ct)
Medium
€ 4,99 (€ 4,99/ct)
Large
€ 9,95 (€ 9,95/ct)
Kong Goodie Bone voor de hond

Productinformatie Kong Goodie Bone voor de hond

De Kong Goodie Bone voor de hond is gemaakt van een zeer sterk rubber, waardoor het een duurzaam speeltje voor uw hond is. Hij zal er lang mee kunnen spelen, zonder dat het kapot gaat. Aan de uiteinden zitten gaten die gevuld kunnen worden met voer of een snack. Dit maakt het speeltje nog aantrekkelijker om mee te spelen! De Kong Goodie Bone doet denken aan een echt bot, alleen is dan een stuk duurzamer en dus voordeliger. Hij wordt gebruikt door hondeneigenaren over de hele wereld.  

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Maten Kong Goodie Bone voor de hond

Small: honden tot 10 kilogram
Medium: honden van 7 tot 16 kilogram. 

Bij Brekz kunt u het beste Kong speelgoed voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Kong Goodie Bone voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Kong

Kong is een merk dat erin gespecialiseerd is om speeltjes te maken die uw hond of kat amuseren. Ze streven hoge kwaliteit na en proberen het best mogelijke te maken. De producten van Kong zijn origineel. Mensen en dieren over de hele wereld kennen het merk, al is het alleen door de klassieke rubberen Kong's, hun meeste bekende speeltje. Daarnaast hebben ze een groot en dynamisch assortiment met veel afwisseling. Huisdieren vervelen zich snel en hebben daarom ook behoefte aan verschillende speeltjes. Daarom biedt Kong producten in alle soorten, vormen en maten. Zo blijft uw hond of kat energiek en gezond. Ten slotte staat veiligheid voorop. De speeltjes zijn 100% veilig en het beste voor uw favoriete huisdier. 

Rubber

Rubber wordt gemaakt van het sap dat uit rubberbomen komt. Rubber wordt geproduceerd uit latex. Het wordt al eeuwenlang gebruikt, in het begin vooral om er rubberen ballen van te maken. Pas toen het chemisch bewerkbaar werd, werd het echt veel gebruikt. Ze konden nu het rubber ook harder maken. Hierdoor kan het fungeren als een stevige, maar alsnog flexibele stof. Dit is waarom het ook vaak gebruik wordt voor hondenspeeltjes. Er kan in gebeten worden, zonder dat het snel kapot zal gaan.

Ander Kong speelgoed?

Bent u op zoek naar ander speelgoed van Kong? Bekijk dan de rest van ons Kong hondenspeelgoed assortiment. Hier verkopen we onder andere de Kong Wubba XL voor de hond. Dit is leuk speelgoed voor gooi- en trekspelletjes en is geschikt voor honden van grote rassen.

Kong
https://www.brekz.be/4813-home_default/kong-goodie-bone-rood-voor-de-hond.jpg
6.95 2019/01/01
Voldoet aan de beschreven punten.
Top product gekocht bij deze super we store brekz
Goede kwaliteit hond en eigenaar zijn er blij mee.
Goede uitdaging voor mijn hond...
Zeer tevreden
Snelle en correctie levering van het bestelde.
Ludique pour les chiens qui s'ennuient pendant votre absence
delais de livraison et qualité du produit très bien
3237
1781
Kong Goodie Bone voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Small
€ 6,95 (€ 6,95/ct)
Medium
€ 7,95 (€ 7,95/ct)
Kong Extreme Goodie Bone voor de hond

Kong Extreme Goodie Bone voor de hond

Kong Extreme Goodie Bone voor de hond is een stevig, rubberen speelbot en is geschikt voor iedere hond. Het speelgoed is gemaakt van zeer duurzaam rubber waardoor u er lang plezier van hebt. Vanwege zijn handzame ontwerp is hij gemakkelijk weg te gooien en te apporteren. De uiteinden zijn te vullen met hondenkoekjes of de Kong Stuff'n waardoor het speeltje  nog aantrekkelijker wordt voor uw hond. 

 • Sterk rubberen speelbot 
 • Uiteinden kunnen gevuld met smakelijke hondenkoekjes of Kong Stuff'n
 • Handig gooien en apporteren dankzij handzaam formaat
 • Geschikt voor iedere hond, extra geschikt voor honden met een gewicht tussen 7 en 16 kg

 

Bij Brekz kunt u het beste Kong hondenspeelgoed goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Kong Extreme Goodie Bone voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Kong voor de hond? Kijk dan eens bij de Kong Maat XL voor de hond. Een overzicht van al ons Kong hondenspeelgoed vindt u hier. 

Kong
https://www.brekz.be/4812-home_default/kong-extreme-goodie-bone-voor-de-hond.jpg
11.49 2019/01/01
Zeer stevig ! onze honden zijn er dol op
Mooi speeltje voor onze boxer. Ziet er stevig en sterk uit.
De Goodie Bone, is geweldig goed ontworpen. Onze jonge Berner, is sterk, actief en speels! Plus slim! Ik stop er opgerolde plakjes boterham worst in, hij is er meestal kwartier mee bezig, en snoept dan gelukzalig z’n zelf veroverde worstjes op! Ook handig met borstelen! Hij is dat soms snel zat, ook dan de truc met z’n bot Geeft vaak net de tijd, een lastig stuk vd vacht uit te kammen
Een heel sterk speeltje dat bestand is tegen krachtige kaken en gevuld met Kong easy treat is 'ie natuurlijk helemaal super. Ik ben tevreden en mijn hond is tevreden.
erg goed speelgoed voor de grote rassen alleen jammer dat Brekz de large niet in uw assortiment heeft. En niet voor mij kunt bestellen . zo drijft u mij naar een andere shop waar je dan ook meer zal gaan bestellen. Maar Kong zwart is super
Ben tevreden hoe de bestelling is afgerond.
Ideaal om je hond aan het denken te zetten!
produit conforme a ma commande
Pas indestructible surtout pour un cocker!
3239
1782
Kong Extreme Goodie Bone voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Medium
€ 11,49 (€ 11,49/ct)

Nina Ottosson

Nina Ottosson Dog Smart Orange

Productinformatie Nina Ottosson Dog Smart Orange

Het Nina Ottosson Dog Smart Orange hondenspel is een zeer uitdagende bezigheid voor uw hond. Het spel helpt verveling te voorkomen en biedt uw viervoeter een mentale uitdaging. De botjes kunnen zo worden geplaatst dat ze op een gelijke hoogte liggen met het bord of iets meer uitsteken. Op deze manier kunt u de moeilijkheidsgraad zelf aanpassen en uw hond meer of minder uitdaging geven. Deze variant is ideaal om uw huisdier kennis te laten maken met trainingsspellen. De Dog Smart Orange daagt uw hond uit om zijn probleemoplossend vermogen te verbeteren. U kunt dit interactieve spel samen met uw hond spelen om zo de onderlinge band te versterken en te onderhouden. Wanneer u ervoor kiest om uw hond zelfstandig te laten spelen, wordt het aangeraden om hem in de gaten te houden, zodat hij niet op het speelgoed gaat kauwen. 

Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Smart Orange tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Smart Orange

Plaats wat hondenbrokjes of snacks in de compartimenten van het bord. 
Sluit enkele compartimenten met de botjes. Hoe meer delen u afsluit, hoe moeilijker het spel voor de hond zal zijn. 
Laat uw hond zien waar de lekkernijen liggen en help hem om ze te vinden. Geef uw hond de tijd om het spel te begrijpen.
Laat sommige compartimenten onbedekt om de interesse van uw hond te wekken en vast te houden.
Speel samen met uw hond of laat hem zelfstandig de compartimenten openen. Houd uw hond altijd in de gaten wanneer u hem zelfstandig laat spelen en berg het spel bij voorkeur op wanneer hij er niet mee speelt.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een hondenspel die iets moeilijker is voor uw hond? Kijk bijvoorbeeld eens naar Nina Ottosson Dog Brick Blue, met verschuifbare compartimenten. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met hondenspellen.

https://www.brekz.be/28737-home_default/nina-ottenson-dog-smart-orange.jpg
13.95 2019/01/01
Mooi hond vind het prachtig
Duurzaam en een toffe bezigheid voor de hond waarbij hij ook nog beloond wordt.
Heel leuk en houdt m'n hond zeker bezig. Al is hij er al heel goed in geworden, waardoor het niet zo heel lang meer duurt voor hij alle koekjes heeft gevonden. Hij heeft ook al aan het plastic liggen kauwen, wat ik gelukkig op tijd heb gezien. Daardoor zijn er 2 witte botjes wel vervormd, maar nog net niet hard genoeg om niet meer te kunnen gebruiken.
32685
15632
Nina Ottenson Dog Smart Orange > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 13,95 (€ 13,95/ct)
Nina Ottosson Dog Tornado Blue

Productinformatie Nina Ottosson Dog Tornado Blue

Nina Ottosson Dog Tornado Blue is een uitdagend hondenspel die verveling helpt te voorkomen. De puzzel heeft vier draaiende lagen waarin u lekkernijen kunt verstoppen. Het vermindert destructief gedrag en helpt verveling te voorkomen. Speel dit interactieve spel samen met uw huisdier en versterk zo de onderlinge band. De Dog Tornado Blue zorgt voor mentale stimulans bij honden ongeacht het ras, de leeftijd en grootte. De lekkernijen motiveren de hond om dit spel te spelen en helpen hem geïnteresseerd te houden. Er zitten 12 compartimenten in dit spel waarin u het lekkers kunt verbergen. Iedere laag kan afzonderlijk draaien terwijl uw huisdier naar de snacks zoekt die erin verborgen liggen. De draaiende bewegingen van de compartimenten houden de hond bezig en geven hem een leuke en uitdagende manier om zelfstandig te spelen.  Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Tornado Blue tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Tornado Blue

Plaats hondenbrokjes of snacks in de diverse compartimenten van het spel. 
Bedek vervolgens enkele compartimenten met de botjes. Hoe meer compartimenten u vult, hoe moeilijker en uitdagender het spel zal zijn.  Laat uw hond zien hoe het spel werkt en moedig hem aan om de lekkernijen te vinden. Laat sommige compartimenten onbedekt en laat de hond zien hoe hij ze draait. Wees geduldig en geef uw hond de tijd om het spel te begrijpen. Help hem in het begin om de compartimenten te ontgrendelen en de snacks te pakken. Wanneer hij het begint te begrijpen kunt u uw viervoeter steeds minder helpen. Zorg ervoor dat u altijd in de buurt blijft wanneer u uw hond zelfstandig laat spelen. Dit om te voorkomen dat hij op het spel gaat kauwen.


Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander speelgoed voor uw hond?

Zoekt u een andere variant van dit hondenspel? Kijk eens naar Nina Ottosson Dog Brick Blue. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze hondenspellen.

https://www.brekz.be/28739-home_default/nina-ottoson-dog-tornado-blue.jpg
23.49 2019/01/01
De hond is er erg blij mee en wij zijn er ook tevreden over dit product, dus ik zou dit product en meer van deze Nina Ottosson producten willen gebruiken voor mijn honden.
Onze hond moet wel even oefenen voor ze het goed doorheeft, maar dat is juist helemaal goed.
32686
15633
Nina Ottenson Dog Tornado Blue > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 23,49 (€ 23,49/ct)
Nina Ottosson Dog Brick Blue

Productinformatie Nina Ottosson Dog Brick Blue

Nina Ottosson Dog Brick Blue is een interessant en uitdagend spel voor uw viervoeter. Het helpt verveling tegen te gaan en is een goede mentale stimulans voor de hond. Het heeft drie verschillende mogelijkheden om lekkernijen in te verbergen door middel van het openen van de verschuifbare compartimenten. De afzonderlijke botjes zijn te verwijderen om zo het spel makkelijker en moeilijker te maken voor uw huisdier. Dog Brick Blue is een uitstekende manier om destructief gedrag te voorkomen en uw hond zelfstandig bezig te laten zijn. Uw hond zal veel profijt hebben van de mentale uitdagingen en door dit spel samen met uw hond spelen versterkt u de band met uw maatje. Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Brick Blue tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Brick Blue

Plaats de lekkernijen of hondenbrokken in de verschillende compartimenten van het spel. 
Bedek de middelste compartimenten met de botjes. Hoe meer compartimenten u vult, hoe moeilijker en uitdagender de puzzel zal zijn. Laat uw hond zien hoe het spel werkt en moedig hem aan om de lekkernijen te vinden. Wees geduldig en geef hem de tijd om het uit te zoeken. Help uw hond net zo lang tot hij het spel begint te begrijpen. Laat een deel van de botjes eruit en open de rode blokjes met snacks om de interesse van uw hond te wekken. Wanneer u uw hond zelfstandig laat spelen, zorg er dan voor dat u altijd in de buurt bent zodat hij niet op het spel gaat kauwen. Het is aan te raden om het spel op te bergen wanneer uw hond er niet mee speelt.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Is uw hond de meeste hondenspellen te slim af? Probeer dan eens Nina Ottosson Dog Casino Turquoise, een spel met moeilijkheidsgraad 3. Voor andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze hondenspellen.

https://www.brekz.be/28742-home_default/nina-ottoson-dog-brick-blue.jpg
22.49 2019/01/01
Snelle levering
Mooi spel. Het blijft elke x weer een leuke exercitie om de voertjes te vinden. Onze pup heeft het wel in no time voor elkaar.
Leuk voor de hond... leuk voor de baas
Super leuke puzzel voor beginners en gevorderden, als ze hem kennen blijft hij leuk. Lekker makkelijk schoonmaken onder de kraan.
32687
15634
Nina Ottenson Dog Brick Blue > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 22,49 (€ 22,49/ct)
Nina Ottosson Dog Casino Turquoise

Productinformatie Nina Ottosson Dog Casino Turquoise

Nina Ottosson Dog Casino Turquoise is een uitdagend hondenspel met moeilijkheidsgraad 3. Wanneer andere hondenspellen te makkelijk zijn geworden voor uw hond, kunt u kiezen voor deze variant van Nina Ottosson. In tegenstelling tot veel andere spellen is deze Dog Casino rijk aan lastige obstakels en nieuwe functies die het voor uw huisdier een stuk lastiger maken om de beloningen vrij te spelen. Deze variant heeft geen loszittende onderdelen die uw hond eruit kan trekken. Uw hond moet de vastzittende botjes draaien in plaats van lostrekken zoals bij veel van de andere varianten van toepassing is. Door de botjes te draaien kunnen de lades met de beloningen ontgrendeld worden. Het spel is geschikt voor alle honden van alle rassen en formaten.  Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Casino Turquoise tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Casino Turquoise

Met de botjes in de ontgrendelde positie opent u de lades en kunt u deze vullen met hondenbrokken of snacks. Sluit de lades en vergrendel de botten. Plaats het spel op de grond en moedig uw huisdier aan om de traktaties te zoeken. Speel het eerst samen met uw hond en laat hem zien hoe het spel werkt.
Laat de botten in eerste instantie ontgrendeld zodat uw hond eenvoudig de lekkernijen kan pakken. Laat vervolgens één of twee compartimenten open om de interesse van uw hond te wekken. U kunt het spel afwisselen door het ene compartiment ontgrendeld te laten en de ander vergrendeld, enzovoort.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een variant die eenvoudiger is voor uw hond? Kijk dan eens naar Nina Ottosson Dog Brick Blue. Voor alle andere varianten kunt u kijken op de pagina met al onze snackspellen

.

https://www.brekz.be/28753-home_default/nina-ottoson-dog-casino-turquoise.jpg
23.49 2019/01/01
Erg leuke speelgoedpuzzel voor de slimme hond. Het vergt wat oefening voor de doorzetter, de mijne geeft nogal snel op...
Top, onze 5 borders hebben er veel plezier aan !
32689
15635
Nina Ottenson Dog Casino Turquoise > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 23,49 (€ 23,49/ct)
Nina Ottosson Dog Twister Purple

Productinformatie Nina Ottosson Dog Twister Purple

Nina Ottosson Dog Twister Purple is een zeer leuk spel voor uw hond. Dit hondenpel daagt uw viervoeter uit om de smakelijke lekkernijen uit het bord te krijgen. U kunt hondenbrokken of koekjes in de diverse compartimenten plaatsen, waarna uw hond zijn best zal moeten doen om de panelen te openen. Na enige tijd zal uw hond doorkrijgen hoe hij de schijven kan openen. Wanneer het spel te makkelijk wordt voor uw viervoeter, kunt u de panelen vastzetten met de hendels om het hem iets lastiger te maken. Uw hond moet dan eerst deze hendels lostrekken om de schijven te ontgrendelen en zijn lekkernijen te kunnen pakken. Dit hondenspel is de ideale mentale stimulans en zorgt voor veel plezier ongeacht het ras, de leeftijd en grootte.
De beloningen die de hond krijgt na het openen van de compartimenten, werken zeer motiverend en houden hem geïnteresseerd. Speel samen met uw huisdier of laat hem zelf ontdekken wat er verborgen ligt in de compartimenten. Houdt wel altijd uw hond in de gaten zodat hij niet op het speelgoed gaat kauwen. Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Twister Purple tegen de scherpste prijzen. Eenvoudig en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Twister Purple

Trek de hendels naar de ontgrendelde positie om de schijven te verschuiven. 
Leg lekkernijen zoals hondenbrokjes of koekjes in de compartimenten. 
Plaats de compartimenten op hun plaats door de hendels naar binnen te duwen. 
Plaats het spel op de grond en moedig uw huisdier aan om de traktaties te zoeken. 
Laat in het begin de hendels in de ontgrendelde stand staan ​​en verschuif de panelen in het zicht van uw hond zodat hij kan zien en ruiken dat er iets in ligt en hij gemakkelijker toegang heeft tot de snacks. Wanneer het steeds makkelijker wordt om de panelen te openen, kunt u de moeilijkheidsgraad vergroten door de hendels te vergrendelen.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een soortgelijke variant van dit hondenspel in een andere vorm? Kijk dan eens naar Nina Ottosson Dog Tornado Blue. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze snackspeeltjes.

https://www.brekz.be/28771-home_default/nina-ottoson-dog-twister-purple.jpg
24.49 2019/01/01
Niet echt geschikt voor een grote hond, tenzij hij voorzichtig is. Hier trekt hij de vakjes zo uit de lockers.
32691
15637
Nina Ottenson Dog Twister Purple > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 24,49 (€ 24,49/ct)
Nina Ottosson Dog Smart Composite

Productinformatie Nina Ottosson Dog Smart Composite

Nina Ottosson Dog Smart Composite is een leuk hondenspel en de ideale variant om kennis te maken met trainingsspellen. Het spel is een mentale uitdaging voor uw viervoeter en gaat verveling en destructief gedrag tegen. Vul de vakjes met hondenbrokjes of snacks, plaats de buisjes er op en laat uw hond de lekkernijen vinden. Het spel helpt om het probleemdenkend vermogen van uw hond te verbeteren en is een geweldige activiteit om hem bezig te houden. De Dog Smart Composite ziet eruit als echt hout, maar is gemaakt van zowel hout als kunststof. Hierdoor is dit hondenspel zeer duurzaam en makkelijk te reinigen. U kunt dit leuke, interactieve spel samen met uw huisdier spelen en zo uw onderlinge band versterken en onderhouden. Het Dog Smart Composite spel is een uitdagende en plezierige bezigheid voor uw geliefde viervoeter. 

Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Smart Composite tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Smart Composite

Plaats de lekkernijen of brokjes in de vakjes van het bord en plaats de buisjes er op. Hoe meer compartimenten u bedekt, hoe moeilijker het spel zal zijn voor uw hond. Laat de hond zien waar de lekkernijen liggen en laat sommige compartimenten onbedekt om de aandacht van uw hond te trekken en vast te houden. Help uw huisdier om het spel te begrijpen en help hem in het begin om zijn beloningen te vinden. Wanneer uw hond het spel begint te begrijpen kunt u hem steeds minder gaan helpen. Zorg dat uw maatje niet op het speeltje gaat kauwen wanneer u hem zelfstandig laat spelen.


Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een hondenspel die iets moeilijker is voor uw hond? Probeer bijvoorbeeld eens Nina Ottosson Dog Brick Blue. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met hondenspellen.

https://www.brekz.be/40456-home_default/nina-ottenson-dog-smart-composite.jpg
19.25 2019/01/01
32692
15638
Nina Ottenson Dog Smart Composite > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 19,25 (€ 19,25/ct)
Nina Ottosson Dog Worker Composite

Productinformatie Nina Ottosson Dog Worker Composite

Dit Nina Ottosson Dog Worker Composite hondenspel is een activerende en stimulerende bezigheid voor uw hond. De mentale uitdaging die dit spel biedt, zorgt ervoor dat uw hond zich niet zal vervelen. Het spel heeft moeilijkheidsgraad 3 en is geschikt voor de gevorderde speler. Plaats de brokjes in de uitsparingen en onder de kokertjes. De kokertjes zitten vast aan het bord, waardoor uw viervoeter de draaischijf in de correcte stand moet zetten om deze buisjes te kunnen verschuiven. Wanneer uw slimme speurneus het spel doorheeft, kunt u de kokertjes vastzetten met de bijgeleverde flippers en het spel daarmee nog lastiger te maken. Het bord lijkt op echt hout maar is gemaakt van een combinatie van hout en kunststof. Hierdoor is dit product zeer duurzaam en eenvoudig te reinigen. Let er echter op dat uw hond niet op het speelgoed gaat kauwen.  

Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Worker Composite tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Worker Composite

Plaats de hondenbrokjes of lekkernijen in de blokken en compartimenten in het bord. 
Plaats het spel op de grond en moedig uw huisdier aan om de traktaties te zoeken. Laat de hond eerst duidelijke zien waar de snacks liggen en hoe hij ze kan pakken. Laat de flippers in eerste instantie nog weg om dit spel makkelijker te maken en laat de hond zien hoe de kokertjes kunnen schuiven. Maak het spel lastiger door de kokertjes vast te zetten met de bijgeleverde flippers. Geef uw hond de tijd om het spel te begrijpen en help hem in het begin om zijn beloningen te vinden. Wanneer hij het spel begint te begrijpen kunt u uw huisdier steeds minder meehelpen en hem de puzzel zelfstandig laten oplossen.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een variant die iets makkelijker is? Probeer eens Nina Ottosson Dog Twister Purple. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met hondenspellen.

https://www.brekz.be/35212-home_default/nina-ottenson-dog-worker-composite.jpg
29.49 2019/01/01
32693
15639
Nina Ottenson Dog Worker Composite > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 29,49 (€ 29,49/ct)
Nina Ottosson Dog Hide N Slide Composite

Productinformatie Nina Ottosson Dog Hide N Slide Composite

Nina Ottosson Dog Hide N Slide Composite is een uitdagend hondenspel met moeilijkheidsgraad 2 en is daardoor ook geschikt voor de beginnende speurneus. Verstop de hondenbrokjes of lekkernijen in het bord en laat uw hond de traktaties ontdekken door de kokertjes te verschuiven. Deze leuke mentale uitdaging helpt verveling en negatief gedrag te voorkomen of te verminderen. Uw huisdier zal gemotiveerd zijn om dit spel te spelen doordat er beloningen aan verbonden zijn. De spellen van Nina Ottosson verbeteren het probleemoplossend vermogen van de hond en bieden mentale uitdagingen voor iedere hond, ongeacht het ras of de leeftijd. Dankzij de combinatie van hout en kunststof is dit product zeer duurzaam en eenvoudig te reinigen.

Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Hide N Slide Composite tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Hide N Slide Composite

Plaats hondenbrokjes of lekkernijen onder de kokertjes en in de compartimenten van het bord. Draai de flippers om de compartimenten te bedekken. Plaats het spel op de grond en moedig uw huisdier aan om de traktaties te zoeken. Laat uw hond duidelijk zien hoe het spel werkt en help hem in het begin mee om de traktaties te vinden.
Draai de flippers opzij om dit spel gemakkelijker te maken en laat de hond zien hoe hij de kokertjes kan verschuiven. 
Laat sommige vakjes open staan zodat uw hond geïnteresseerd blijft. Zorg ervoor dat uw hond niet op het speelgoed gaat kauwen en ruim het spel bij voorkeur op wanneer uw huisdier er niet mee speelt.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een moeilijke variant van deze puzzel? Kijk eens naar Nina Ottosson Dog Worker Composite, met moeilijkheidsgraad 3. Voor een makkelijke variant om mee te beginnen kunt u kijken naar Nina Ottosson Dog Smart Composite.

https://www.brekz.be/33986-home_default/nina-ottoson-dog-hide-n-slide-composite.jpg
22.49 2019/01/01
Snelle levering, degelijke produkten
mijn honden (shelties) vinden het leuk om te zoeken, maar hadden het sneller door dan ik verwachtte
Werkt goed, houd hem even bezig.
32694
15640
Nina Ottenson Dog Hide N Slide Composite > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 22,49 (€ 22,49/ct)
Nina Ottoson Treat Maze Green

Productinformatie Nina Ottosson Dog Treat Maze Green

Nina Ottosson Dog Treat Maze Green is een zeer leuke bezigheid voor honden die bekend zijn met hondenpuzzels. De schijf heeft twee openingen waar de snoepjes uit kunnen vallen. Door de schijf heen en weer te laten bewegen en te draaien, vallen de snoepjes uit het speeltje. Door de vorm kan deze schijf overal heen tollen en is het altijd weer een verassing waar de snacks eruit zullen vallen. Het spel heeft moeilijkheidsgraad 2 en geeft uw hond een interessante, mentale uitdaging. Hierdoor voorkomt u verveling en negatief gedrag bij uw huisdier. Door het materiaal is dit speeltje eenvoudig schoon te maken en zeer duurzaam. Let er echter op dat uw hond niet op het speelgoed gaat kauwen. 

Bij Brekz kunt u hondenspellen van Nina Ottosson goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Nina Ottosson Dog Treat Maze Green tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Speelwijze Nina Ottosson Dog Treat Maze Green

Vul de schijf met brokjes of snacks, door deze in het bovenste, middelste gat te laten vallen. Laat uw hond zien dat u de snacks in de schijf plaatst en laat hem aan het speelgoed ruiken. Leg de schijf op de grond en laat uw hond ermee spelen. U kunt uw hond in het begin helpen door wat snacks eruit te laten vallen. Geef uw hond de tijd om de werking van het spel te begrijpen. Let er op dat uw hond niet op het speeltje gaat kauwen en ruim bij voorkeur het spel op wanneer u niet in de buurt bent.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Is dit spel te makkelijk voor uw slimme speurneus? Kijk dan eens naar ons ander snackspeelgoed. Wilt u een hondenspel voor de eerste keer aan uw huisdier introduceren en makkelijk beginnen? Kijk dan naar Nina Ottosson Dog Smart Composite.

https://www.brekz.be/28786-home_default/nina-ottenson-treat-maze-green.jpg
13.95 2019/01/01
simpel maar verassend voor onze hond
32695
15641
Nina Ottenson Treat Maze Green > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 13,95 (€ 13,95/ct)
Nina Ottosson Challenge Slider voor de hond

Productinformatie Nina Ottosson Challenge Slider voor de hond

Nina Ottosson Challenge Slider voor de hond is een denkspel voor uw hond. Door hondensnacks in de 24 compartimenten te verstoppen kan uw hond al spelenderwijs de snoepjes zoeken! Zo traint u de hersenen van uw hond en voorkomt u verveling. Het stevige plastic is van hoogwaardige kwaliteit, veilig te gebruiken en gemakkelijk schoon te maken met een sopje. 

Door de onderste tray uit het spel te trekken kunt u de vakjes gemakkelijk vullen met snacks. Duw de tray vervolgens terug in het spel en zet deze op de grond. Nu kan het zoeken beginnen! Het is de bedoeling dat uw hond met zijn snuit of poot de verschillende schuifjes één voor één beweegt om zo bij het snoepje te komen. Een spannende uitdaging dus!

Speelt uw hond te ruw met zijn poten, kunt u ook het spel op een verhoging zetten of bijvoorbeeld op uw schoot. Zo kan uw hond er niet meer bij met z'n poot en moet hij zijn snuit gebruiken. Denkspellen zijn echt spellen om samen te spelen! Omdat de challenge slider best uitdagend kan zijn voor uw hond, raden wij aan samen het spelen op te bouwen, om zo eventuele frustratie bij uw huisdier te voorkomen. Dit is een fantastische manier om de band tussen u en uw hond te versterken.

Koop uw Nina Ottosson Challenge Slider voor de hond online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € {SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending!

Eigenschappen Nina Ottosson Challenge Slider voor de hond

 • Formaat:  37 x 37 x 5 cm
 • 24 compartimenten om hondensnacks in te verstoppen
 • Helpt verveling te voorkomen
 • Hoogwaardig en voedsel-veilig plastic
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Combineert spelen en leren
 • Voor honden met ervaring met denkspellen
 • Versterkt band tussen baasje en hond

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander denkspel voor uw hond? Bij Brekz vindt u een ruim assortiment snackspeeltjes. Kent u bijvoorbeeld het Dog Activity Flip Board trainingsspel voor de hond al? Dog Activity Flip Board trainingsspel voor de hond is een leuk interactief bordspel waarin u ook een traktatie kunt stoppen. 

https://www.brekz.be/37647-home_default/nina-ottosson-challenge-slider-voor-de-hond.jpg
30.95 2019/01/01
37839
16881
Nina Ottosson Challenge Slider voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 30,95 (€ 30,95/ct)
Nina Ottosson Wobble Bowl voor de hond

Productinformatie Nina Ottosson Wobble Bowl voor de hond

Nina Ottosson Wobble Bowl voor de hond is een interactief spel waarbij u uw hond fantastich kunt vermaken! Nina Ottosson is een Zweeds merk dat inmiddels wereldwijd bekend staat om de interactieve hondenspellen. Het leven van uw hond verrijken met behulp van spelletjes heeft ontzettend veel voordelen. Zo helpt u verveling voorkomen bij uw hond en bijgevolg eventueel sloopgedrag dat hieruit voortkomt verminderen. Door uw hond mentaal te stimuleren zorgt u voor een uitdaging en door het spel samen te spelen helpt u de band tussen u en uw hond versterken. 

De Wobble Bowl is een interactief spel waarbij u uw hond ook kan helpen langzamer te eten. Doordat uw hond moet werken voor de brokken, verlengt u de eettijd en voorkomt u zo eventueel schrokgedrag. Door met zijn poot de Wobble in beweging te brengen, komen er brokjes uit. In het filmpje op deze pagina kunt u goed zien hoe de Wobble Bowl werkt. We raden aan om samen met uw hond rustig te beginnen, het spel in etappes op te bouwen en om hem de spelregels te leren. Het doel is natuurlijk dat uw viervoeter puzzelt om zijn eten te bemachtigen en niet dat uw hond het speelgoed probeert te slopen om dit doel te bereiken. 

Koop uw Nina Ottosson Wobble Bowl voor de hond online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € {SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending!

Eigenschappen Nina Ottosson Wobble Bowl voor de hond

 • Een interactieve slowfeeder
 • Verlengt de eettijd en vermindert schrokken
 • Formaat: Diameter 28,5 cm, hoogte 10 cm
 • Versterkt de band met uw hond
 • Helpt verveling voorkomen
 • Helpt destructief gedrag verminderen
 • Eenvoudig schoon te maken

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander interactief spel voor uw hond? Bij Brekz vindt u een uitgebreid assortiment interactief speelgoed voor honden. Zo hebben wij nog veel meer puzzelspellen van het merk Nina Ottosson, zoals de Nina Ottosson Dog Tornado Blue - Hondenpuzzel. Nina Ottosson Dog Tornado Blue is een uitdagend hondenspel dat verveling helpt te voorkomen. De puzzel heeft vier draaiende lagen waarin u lekkernijen kunt verstoppen.

https://www.brekz.be/37652-home_default/nina-ottosson-wobble-bowl-voor-de-hond.jpg
29.49 2019/01/01
37840
16882
Nina Ottosson Wobble Bowl voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 29,49 (€ 29,49/ct)
Nina Ottosson Multipuzzle voor de hond

Productinformatie Nina Ottosson Multipuzzle voor de hond

Deze Nina Ottosson Multipuzzle voor de hond helpt uw hond met het trainen van de hersenen en om verveling te voorkomen! Laat uw hond met zijn poot of neus de vakjes wegschuiven of aan het wiel in het midden draaien om de 28 snackvakjes te ontdekken. Deze puzzel van het Zweedse merk 'Nina Ottosson' is een spannend beloningsspel dat uw hond zal uitdagen zijn neus en hersenen te gebruiken. Het spel bestaat uit twee onderdelen: vakjes die verschoven moeten worden om bij verstopte snacks te komen en een schijf waaraan de hond eerst moet draaien voordat de klepjes geopend kunnen worden. Zo moet uw hond twee acties combineren om bij de verstopte lekkernijen te komen! De Multipuzzle is gemaakt van stevig en veilig plastic en kan gemakkelijk met de hand worden schoongemaakt. 

Verstop de favoriete snacks of bijvoorbeeld het voer van uw hond in de verschillende compartimenten. Plaats het spel vervolgens op de vloer. Het is belangrijk dat u het spel zo neerzet, dat het niet verschuift en uw hond er gemakkelijk omheen kan lopen. Deze snackpuzzel is de meest uitdagende puzzel van Nina Ottosson. Wij raden daarom aan om uw hond eerst te leren hoe het spel werkt om frustratie te voorkomen. Speelt uw hond te ruw? U kunt er dan voor kiezen het spel op schoot of op een kruk te plaatsen, zodat de hond het spel enkel met zijn neus kan spelen. Veel speelplezier!

Koop uw Nina Ottosson Multipuzzle voor de hond online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € {SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending!

Eigenschappen Nina Ottosson Multipuzzle voor de hond

 • Interactief snack-hondenspel van Nina Ottosson
 • Uitdagend, geschikt voor honden met puzzelspelervaring
 • Helpt gedrags- en gewichtsproblemen voorkomen
 • Versterkt de band tussen baasje en hond
 • Gemaakt van stevig en voedselveilig plastic
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Formaat: 37,7 x 37,7 x 4,7 cm

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander puzzelspel voor uw hond? Van het merk Nina Ottosson vindt u bij Brekz nog veel meer snackspellen op onze overzichtspagina. Kent u bijvoorbeeld Nina Ottosson Dog Brick Blue al? Dit is een spel waar uw hond zoekt naar snoepjes door verschillende doosjes te verschuiven.

       

https://www.brekz.be/37654-home_default/nina-ottosson-multipuzzle-voor-de-hond.jpg
36.25 2019/01/01
37841
16883
Nina Ottosson Multipuzzle voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 36,25 (€ 36,25/ct)

Puzzels

Dog Activity Flip Board trainingsspel voor de hond

Productinformatie Dog Activity Flip Board trainingsspel voor de hond

Dog Activity Flip Board trainingsspel voor de hond is een leuk interactief bordspel. Dit spel is extra leuk, omdat u er voor uw hond een traktatie in kan stoppen. Wanneer uw hond de onderdelen van het spel goed openmaakt, krijgt hij dan automatisch een beloning. 

Dog Activity Flip Board trainingsspel voor de hond komt met een handleiding, die u kunt raadplegen voor tips over hoe u dit spel ideaal voor trainingsdoeleinden kunt gebruiken. Het is gemaakt van kunststof en heeft aan de onderkant een slipvaste rubberen ring voor extra stevigheid. Een leuk spel om uw hond mentaal en fysiek uit te dagen!

Bij Brekz kunt u Dog Activity Flip Board trainingsspel voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeelgoed tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product? 

Een ander leuk interactief speeltje dat wij hebben is de HS Elton Interactief Apporteerspeelgoed. Zoekt u nog een ander speeltje voor uw hond? U kunt op onze overzichtspagina hondenspeelgoed een beknopt overzicht van ons overige hondenspeelgoed vinden.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.be/36852-home_default/dog-activity-flip-board-trainingsspel-voor-de-hond.jpg
9.95 2019/01/01
Snelle levering. Correct!
Vlotte communicatie en levering. Artikel is prima. Ik ben heel tevreden.
Goede kwaliteit. Vlugge levering!
leuk spel voor de actieve hond en super service gekregen. Bij levering bleek er een defect te zijn aan het spel mar werd direct en zinder bijkomende kosten door brekz vervangen. Kijk zo kan het dus ook !! Namens Tessa en haar baasje hartelijk dank.
33555
15916
Dog Activity Flip Board trainingsspel voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,95 (€ 9,95/ct)

Interactief speelgoed

Snackdobbelsteen voor de hond

Snackdobbelsteen voor de hond

Extra lang speelplezier door geïntegreerde, stervormige hindernis.

Rolt fluisterstil en stuitert

Materiaal: natuurrubber

https://www.brekz.be/41313-home_default/snackdobbelsteen-voor-de-hond.jpg
6.95 2019/01/01
41323
17704
Snackdobbelsteen voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Roze 7 x 7 x 7 cm
€ 6,95 (€ 6,95/ct)
Blauw 10 x 10 x 10 cm
€ 11,95 (€ 11,95/ct)
2 x Roze 7 x 7 x 7 cm
€ 12,49 (€ 12,49/ct)
2 x Blauw 10 x 10 x 10 cm
€ 21,95 (€ 10,98/ct)
HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden

Productinformatie HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden

HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden is een leuk, interactief hondenspeeltje dat uw hond zowel fysiek als mentaal bezighoudt. U kunt het spel laden met een kleine beloning of lekkernij, zoals een hondensnoepje. Wanneer u een bal in het spel stopt, gaat er dan een luikje open waardoor de lekkernij naar buiten komt. 

U kunt uw hond met HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden urenlang speelplezier geven. Een leuke en speelse manier om uw hond bezig te houden! 

Bij Brekz kunt u HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeeltjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

 

Ander speeltje?

Wij hebben in ons assortiment ook nog dit leuke HS Elton Interactief hondenspeeltje. Voor het overige hondenspeelgoed dat u bij ons kunt bestellen, kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenspeelgoed.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.be/30898-home_default/hs-wilson-interactief-beloningsspel-voor-honden.jpg
19.96 2019/01/01
Te moeilijk voor mijn hond.
Het is een erg leuk spelletje voor mijn hondje en hij wordt elke keer flink beloond met brokjes die er uit komen. Goede aankoop
Superleuk spel. Mijn teckeltje heeft er veel plezier van.
Le jeu est très bien, aucun problèmes a part mon bouledogue qui n est pas très coopératif
Super
Gioco molto carino e utile
33692
15953
HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden Kortingslabel acties december > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 24,95 (€ 24,95/ct)
€ 19,96 (€ 19,96/ct)
Popup Interactief beloningspel voor honden

Productinformatie Popup Interactief beloningspel voor honden

Popup Interactief beloningspel voor honden is een leuk spel waarbij uw hond, wanneer hij op het speeltje duwt, een lekkernij als beloning krijgt. Met dit interactieve speeltje zal uw hond uren speelplezier hebben!

Voor Popup Interactief beloningspel voor honden is een leuke en lekkere manier om uw hond zowel fysiek als mentaal uit te dagen. Voor het spel zijn kleine snoepjes van 18 mm nodig. Om te zien hoe dit spel werkt kunt u het bovenstaande filmpje bekijken.

Bij Brekz kunt u Popup Interactief beloningspel voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenspeeltjes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Deze waterfontein kunt u gebruiken om uw hond bij warm weer zelf naar behoeven water te laten drinken. Als u naar een ander hondenspeeltje zoekt, kunt u op onze overzichtspagina hondenspeelgoed ons uitgebreide assortiment eens doorzoeken.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.be/31938-home_default/hs-popup-interactive-toy-voor-honden.jpg
18.95 2019/01/01
Alles keurig verzorgd en conform afspraak.
33693
15954
HS Popup Interactive Toy voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 18,95 (€ 18,95/ct)
HS Elton Interactief Apporteerspel voor de hond

Productinformatie HS Elton Interactie Apporteerspel voor de hond

HS Elton Interactie Apporteerspel voor de hond is een leuk interactief hondenspeeltje dat uw hond zowel mentaal als fysiek bezighoudt. U kunt het spel vullen met kleine traktaties zoals hondensnoepjes. Wanneer uw hond een tennisbal in het spel plaatst, gaat er meteen een luikje over waaruit een hondensnoepje komt. 

HS Elton Interactie Apporteerspel voor de hond is geschikt voor lekkernijen met een maximale diameter van 12,55 mm. U krijgt bij het product zowel een tennisbal als een schepje om de snoepjes mee te vullen. Een leuk interactief spel voor uren speelplezier! 

Bij Brekz kunt u HS Elton Interactie Apporteerspel voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

   

Ander product? 

 Bij ons kunt u ook nog dit HS Wilson Interactief hondenspeeltje bestellen. Indien u nog een ander hondenspeeltje zoekt, kunt u op onze overzichtspagina hondenspeelgoed in ons uitgebreide assortiment hondenspeeltjes kijken. 

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.be/32484-home_default/hs-elton-interactief-apporteerspel-voor-de-hond.jpg
149.95 2019/01/01
34661
16282
HS Elton Interactief Apporteerspel voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk OP = OP
€ 149,95 (€ 149,95/ct)
Trixie Activity Snuffelmat voor honden en katten

Productinformatie Trixie Activity Snuffelmat voor honden en katten

De Trixie Activity Snuffelmat voor honden en katten is een mat van 50 x 34 cm waarmee u uw hond of kat een leuke uitdaging kunt aanbieden. Of u deze mat nu gebruikt om een maaltijd tussen te verstoppen of af en toe lekkere snacks in te verbergen, met de Trixie Activity Snuffelmat kunt u uw viervoeter lekker bezig houden. De uitneembare kunststof plaat voorkomt verkreuken en maakt eenvoudige reiniging in de wasmachine mogelijk. Trixie Activity Snuffelmat is wasbaar op 30 °C. De mat wordt geleverd inclusief handleiding met tips en tricks voor een optimale training.

Bij Brekz koopt u de Trixie Activity Snuffelmat voor honden en katten goedkoop online. Bestel nu uw hondentrainingsspeelgoed en krijg uw bestelling snel en gratis thuis bezorgd!

Kenmerken Trixie Activity Snuffelmat voor honden en katten

 • Anti schrok: Helpt bij het tegengaan van schrokken bij het eten
 • Geschikt voor zowel honden als katten
 • Met uitneembare kunststof plaat
 • Afmetingen: 50 x 34cm
 • Wasbaar op 30°C
 • Incl. handleiding met tips & tricks voor een optimale training

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere manier om uw viervoeter bezig te houden? Bekijk eens het Nina Ottosson Multipuzzle hondenspel. Benieuwd naar al onze andere varianten? Dan kunt u kijken op de pagina met al ons trainingsspeelgoed voor honden.

https://www.brekz.be/39078-home_default/trixie-activity-snuffelmat-honden-en-katten.jpg
27.25 2019/01/01
Onze border colli is er héél blij mee. Ze doet niet liever dan haar korrels of koekjes te zoeken in de snuffelmat! Echt een topper! Je kan zelf kiezen hoe moeilijk je het maakt
Onze pup boef is er erg blij mee. En loop continu te zoeken naar de snoepjes die wij verstoppen
Uw jonge hond is voor een tijdje zoet
Snelle levering, goed product
Super leuk product voor onze honden, ze blijven snuffelen!
De perfecte maat voor mijn hond. Lekker dikke laag fleece. En handig dat ie wasbaar is door die uitneembare bodemplaat. Baasje tevreden en hondje tevreden...
Geweldig! Frits is er erg blij mee!
Heel goed hond is er blij mee en je kunt het op verschillende manieren gebruiken
Très bon site je le recommande
prima,snelle levering, bestelling perfect in orde
29370
14772
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 27,25 (€ 27,25/ct)

Drijvend

Playstrong Rubber Bal Mini voor honden

Playstrong Rubber Bal Mini voor honden

De Playstrong Rubber Bal Mini voor honden is een zeer stevige rode bal die geschikt is voor honden die relatief hard bijten in hun speelgoed. De bal heeft een doorsnede van 5,5 cm en is gemaakt van extra sterk en duurzaam thermoplastisch rubber. De schuin naar binnen lopende kern in de bal kunt u vullen met koekjes, snoepjes of kluifjes, zodat uw hond ook kan snacken tijdens het spelen. De bal blijft drijven waardoor hij zeer geschikt is voor waterspelletjes en door de felrode kleur is hij goed terug te vinden.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

 • Geschikt voor harde bijters
 • Doorsnede van 5,5 cm
 • Zeer sterk en duurzaam
 • Kan gevuld worden met snacks
 • Blijft drijven
 • Geschikt voor waterspelletjes
 • Gemakkelijk terug te vinden

Bij Brekz kunt u diverse leuke speelgoedballen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Playstrong Rubber Bal Mini voor honden en uw bestelling wordt snel bij uw thuis afgeleverd.

Andere speelgoedbal dan Playstrong Rubber Bal Mini voor honden?

Bij ons kunt u deze bal ook kopen met een doorsnede van 8,5 cm. Ook kunt u kiezen voor een van onze veel soorten drijven apporteerspeelgoed, zoals Playstrong Rubber Bot Klein voor honden van 11,5 cm groot of de Trixie Drijvende Ring van 17 cm groot. Bekijk ook ons gehele aanbod aan apporteerspeelgoed en bestel de leukste speeltjes snel!

https://www.brekz.be/26121-home_default/playstrong-rubber-bal-mini-voor-honden.jpg
3.09 2019/01/01
Goed stevige rubber bal die bestand is tegen de tanden van onze Jack Russel ;-)
Goed, degelijk product wat mijn pup niet snel stuk krijgt.
29305
14764
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 2
€ 6,49 (€ 3,25/ct)
Playstrong Rubber Bal Groot voor honden

Playstrong Rubber Bal Groot voor honden

De Playstrong Rubber Bal Groot voor honden is een zeer stevige rode bal die geschikt is voor honden die relatief hard bijten in hun speelgoed. De bal heeft een doorsnede van 8,5 cm en is gemaakt van thermoplastisch rubber dat extra sterk en duurzaam is. De holle inkepingen in de bal kunt u vullen met koekjes, snoepjes of kluifjes, zodat uw hond ook kan snacken tijdens het spelen. De Playstrong Rubber Bal Groot voor honden kan blijven drijven waardoor hij zeer geschikt is voor waterspelletjes en door de felrode kleur is hij goed terug te vinden.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

 • Geschikt voor harde bijters
 • Doorsnede van 8,5 cm
 • Zeer sterk en duurzaam
 • Kan gevuld worden met snacks
 • Blijft drijven
 • Geschikt voor waterspelletjes
 • Gemakkelijk terug te vinden

Bij Brekz kunt u diverse leuke en duurzame speeltjes voor uw hond gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo koopt u de Playstrong Rubber Bal Groot voor honden en uw bestelling wordt snel afgeleverd!

Andere speelbal dan Playstrong Rubber Bal Groot voor honden?

U kunt ook kiezen voor de lichte Rubber Foam Ballen. Deze zijn zeer geschikt om te leren apporteren. Of kies voor een Rubber bal met pootjes en piep die ook blijft drijven. Bekijk daarnaast ons gehele aanbod aan apporteerspeelgoed of het uitgebreide aanbod van Jolly met diverse soorten ballen. 

https://www.brekz.be/26120-home_default/playstrong-rubber-bal-groot-voor-honden.jpg
8.49 2019/01/01
Mijn hond is hier weer erg blij mee. Jammer alleen dat het best wel snel stukgebeten wordt door mijn amerikaanse stafford
Leuk speelgoed voor onze Duitse herder met ijzersterke kaken.
Tevreden over deze aankoop, weerstaat de bijters van onze oudduitse herder, maar ben wel op zoek naar nog n groter ex, rolt steeds onder de meubels en zou dus graag n groter zien.
Deze bal is ferm sterk, dus Cane Corso proof
Der Ball ist toll und unsere Hündin mag ihn sehr gerne
29306
14765
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,49 (€ 8,49/ct)
Playstrong Rubber Bot Klein voor honden

Playstrong Rubber Bot Klein voor honden

Dit Playstrong Rubber Bot Klein voor honden is een stevig speeltje voor uw hond. Het speeltje heeft inkepingen zodat er koekjes in geklemd kunnen worden. Hiermee heeft uw kond een extra kluif aan dit amusante speeltje. Playstrong Rubber Bot klein voor honden is gemaakt van TPR rubber, een duurzaam en extra sterk soort rubber. Hierdoor kan uw hond extra lang plezier hebben van dit bot. Het speeltje is zeker solide en geschikt voor harde kauwers. Ook blijft dit speeltje drijven in water. Het speeltje is 11,5 cm lang en verkrijgbaar in de kleur rood. Met dit leuke speeltje heeft uw hond gegarandeerd veel plezier!

 • Speeltje geschikt voor elke hond
 • Met inkepingen voor extra koekjes
 • Gemaakt van TPR rubber (dus extra sterk en duurzaam)
 • Solide en geschikt voor harde kauwers
 • Blijft drijven in water
 • Afmetingen: 11,5 cm lang
 • Verkrijgbaar in de kleur rood.

Bij Brekz kunt u het beste hondenspeelgoed  eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Playstrong Rubber Bot Klein voor honden tegen de scherpste prijs. Makkelijk en snel besteld!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander speeltje?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje voor uw hond, bijvoorbeeld Playstrong Rubber Bot Groot voor honden of Kong Goodie Bone voor de hond? Of heeft u liever toch een alternatief speeltje voor uw hond. Bekijk gerust onze site voor een totaal overzicht aan snackspeeltjes. Voor ander speelgoed voor uw hond, klikt u hier.

https://www.brekz.be/26122-home_default/playstrong-rubber-bot-klein-voor-honden.jpg
8.49 2019/01/01
29308
14766
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 8,49 (€ 8,49/ct)
Playstrong Rubber Bot Groot voor honden

Playstrong Rubber Bot Groot voor honden

Dit Playstrong Rubber Bot Groot voor honden is een stevig speeltje voor uw hond. Het speeltje heeft inkepingen zodat er koekjes in geklemd kunnen worden. Hiermee heeft uw kond een extra kluif aan dit amusante speeltje. Playstrong Rubber Bot Groot voor honden is gemaakt van TPR rubber, een duurzaam en extra sterk soort rubber.

Hierdoor kan uw hond extra lang plezier hebben van dit bot. Het speeltje is zeker solide en geschikt voor harde kauwers. Ook blijft dit speeltje drijven in water. Het speeltje is 16,5 cm lang en verkrijgbaar in de kleur rood. Met dit leuke speeltje heeft uw hond gegarandeerd veel plezier!

 • Speeltje geschikt voor elke hond
 • Met inkepingen voor extra koekjes
 • Gemaakt van TPR rubber (dus extra sterk en duurzaam)
 • Solide en geschikt voor harde kauwers
 • Blijft drijven in water
 • Afmetingen: 16,5 cm lang
 • Verkrijgbaar in de kleur rood.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Playstrong Rubber Bot Groot voor honden tegen de scherpste prijzen. Eenvoudig en snel bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander speeltje?

Op zoek naar een vergelijkbaar speeltje voor uw hond, bijvoorbeeld Playstrong Rubber Bot Klein voor honden of Kong Goodie Bone voor de hond? Of heeft u liever toch een alternatief voor het flossen van de tanden van uw hond. Bekijk gerust onze site voor een totaal overzicht aan snackspeeltjes. Ook voor ander speelgoed voor uw hond kunt u terecht op onze site.

https://www.brekz.be/26344-home_default/playstrong-rubber-bot-groot-voor-honden.jpg
17.95 2019/01/01
onze hond heeft er na enkele dagen al stukken afgebeten....
Werkt prima en houdt voorlopig vol, heb er meteen een extra voor bij de oppas. Wel jammer dat ze niet meteen tegelijk binnen keamen
Strong material, my Newfoundlanddog cannot destroy it
29359
14767
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 17,95 (€ 17,95/ct)

Dental

Denta Fun Rubber Baseball voor honden

Denta Fun Rubber Baseball voor honden

Denta Fun Rubber Baseball voor honden is een speelgoed balletje waarop uw hond kan kauwen om zijn tanden gezond te houden. Als uw hond erop kauwt, zorgen de tanden in het balletje ervoor dat etensresten en bacteriën op de tanden en op het tandvlees verwijderd worden. Het balletje heeft een lekkere mintsmaak waardoor uw hond het als een genot ervaart op het balletje te kauwen. Het balletje is gemaakt van turquoise rubber en is verkrijgbaar in een grootte van 5 of 7 cm. In de inkepingen van de bal (e 7 cm variant) kunt voor extra speel- en smulplezier ook kleine brokjes of snackjes klemmen. 

Voordelen Denta Fun Rubber Baseball voor honden

 • Intensieve verzorging van de mond
 • Verwijdert etensresten en bacteriën
 • Heeft lekkere mintsmaak
 • Gemaakt van turquoise rubber
 • 5 of 7 cm groot

Bij Brekz kunt u verschillende soorten mondverzorgingsproducten kopen voor uw hond. Bestel Denta Rubber Baseball voor honden nu gemakkelijk en voordelig online! 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.Ander product dan Denta Fun Rubber Baseball voor honden?

Van Denta verkopen wij ook Denta Fun Rubber Ring voor honden en Denta Fun Rubber Jumper voor honden. Ook deze producten geven de tanden van uw hond een intensieve verzorging.

https://www.brekz.be/24615-home_default/denta-fun-rubber-baseball-voor-honden.jpg
3.59 2019/01/01
Sterk materiaal niet kapot te bijten
Onze hond is heel tevreden met dit speeltje!
degelijk sterk product, kleiner dan ik voor ogen had
Leuke bal kan er klein snoepje tussen stoppen, vind hond nog leuker.
Leuk speeltje en krijgt het zeker niet gemakkelijk stuk want onze hond bijt nogal graag zijn speelgoed stuk. Deze blijft meegaan ! Super kwaliteit voor deze prijs
Mooie stevige bal voor lang speelplezier
Degelijk en ideaal voor onze hoend
fijn speeltje waar ook nog eens de tanden mee gereinigd worden
Fijne bal voor kleine hond!
Mijn hond vind er niks aan en speelt er ook niet mee de grote van de bal vind ik tegen vallen ontzettend klein
zo als altijd weer een snelle levering
heel goed en niet te duur
Leuke speelbal Onze honden vinden hem heel leuk
Het is het enige balletje dat mijn hond, een Mechelse scheper niet zo gauw stuk kan krijgen ! Hij beleeft er veel plezier aan.
Dobre ceny i zawsze paczka wciągu 3 dni jest na miejscu. Bardzo polecam
Adapté à un chiot
Fentes trop petites pour les croquettes pour chiot, donc inutilisable
Parfait tant par la taille que la matière
balle pour mon cavalier king charles qui avait perdu la même, très content d'en retrouver une.
Super ! Cette petite balle est très résistante aux crocs de mon petit chien
Ikke det store hit endnu da hunden ikke har lært det endnu. Men det bliver vel bedre i det han lærer med tiden.
groot gamma producten vlotte en correcte behandeling en levering
27052
14318
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
5 cm
€ 3,59 (€ 3,59/ct)
2 x 5 cm
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
7 cm
€ 4,59 (€ 4,59/ct)

Overige

Dog Comets Titan traktatie speelbal 11,5 cm

Productinformatie Dog Comets Titan traktatie speelbal 

Dog Comets Titan traktatie speelbal (11,5 cm) is een vermakelijke gatenbal voor uw hond. Honden vinden het vaak ontzettend leuk om te snuffelen en te puzzelen. Deze speelbal is ontworpen om traktaties in te verstoppen en uw hond zo uren speelplezier te bieden. De bal is gemaakt van sterk rubber en is daardoor niet alleen flexibel, maar ook goed schoon te maken. Ideaal om uw hond mentaal uit te dagen of om bijvoorbeeld apporteerspelletjes te spelen.

Bij Brekz kunt u het beste speelgoed voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Dog Comets Titan speelbal tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Eigenschappen Dog Comets Titan traktatiespeelbal 

 • Om beloningen in te verstoppen
 • Verkrijgbaar in 3 kleuren: groen, roze, oranje
 • Flexibel en sterk rubber, kan tegen een stootje
 • Makkelijk schoon te maken
 • Ideaal voor apporteerspelletjes
 • Diameter: 11,5 cm

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander traktatiespeeltje? Bij Brekz hebben we een ruim assortiment snackspeeltjes! Zo vindt u bijvoorbeeld op deze pagina de HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden. Dit speelgoed is ideaal voor honden die een uitdaging leuk vinden.

https://www.brekz.be/37019-home_default/dog-comets-titan-traktatie-speelbal-115-cm.jpg
11.95 2019/01/01
36872
16632