Supplementen hond

​Supplementen vormen een aanvulling op de bestaande voeding van uw hond, om specifieke delen van het lichaam extra ondersteuning te bieden. Voorbeelden zijn verzorging van de huid en vacht, de spijsvertering of van de gewrichten.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Gewrichten en botten
Vitaminen en mineralen
Supplementen
Snacks
Huid en Vacht
Zalmolie
Rustgevend
Maag en Darm
Overige

Gewrichten en botten

Primeval Gelatinaat voor de hond

Primeval Gelatinaat voor de hond

Primeval Gelatinaat voor de hond is een belangrijk voedingssupplement voor veel honden. Ongeveer tien procent van de honden heeft namelijk gewrichtproblemen. Er wordt vaak gedacht dat dit alleen bij oudere honden het geval is, maar dat is helaas niet waar. Ook pups en volwassen honden kunnen er last van hebben. Dit heeft vaak te maken met erfelijkheid, verkeerde voeding of ouderdom. Primeval Gelatinaat smeert de gewrichten en voorkomt of vermindert artrose. Ook kan het gebruikt worden bij drachtige teefjes, om ze in topconditie te houden en om een gezonde ontwikkeling van de foetus te ondersteunen. Honden met gewrichtsproblemen zullen minder klachten krijgen en honden zonder problemen blijven in topconditie en zullen minder snel gewichtsproblemen ontwikkelen. Dit is echt geen garantie. Ook behandelt het middel peesproblemen en kniebreuken. De werking berust op de specifieke samenstelling van ingrediënten. De essentiële bouwstoffen in het gelatinaat helpen bij de aanmaak van gezond weefsel. De gewrichten worden gesmeerd door collageenhydrolysaat en collageen type 2. De kwaliteit van de gewrichtsvloeistof wordt ook beter.

 • Belangrijk supplement voor ongeveer 10% van de honden
 • Voor pups, volwassen honden en oudere honden
 • Smeert de gewrichten en vermindert artrose
 • Vermindert klachten bij honden met gewrichtsproblemen
 • Houdt honden zonder problemen in topconditie
 • Ondersteunt de gezonde ontwikkeling van een foetus
   

Let op: Niet geschikt voor honden jonger dan 1 jaar of honden lichter dan 5 kg. Ook niet geschikt voor andere dieren dan honden. 

Bij Brekz kunt u de beste supplementen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Primeval Gelatinaat voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Primeval Gelatinaat voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Primeval Gelatinaat voor de hond 

Eén maatschepje is ongeveer 7,5 gram. 

Voedingsadvies Primeval Gelatinaat voor de hond

Gewicht van de hond  (kg)

 

Hoeveelheid

Aantal maatschepjes 

5 - 15 

1/2 

15 - 30 

1

30 - 40 

> 40 

3


Ander supplement?

Bent u op zoek naar een supplement waar uw hond energieker van wordt? Bekijk dan ons Supplementen assortiment. Hier verkopen we onder andere Druivensuiker voor hond en kat. Van dit middel krijgen de huisdieren meer energie. Het stelt ze in staat om grote prestaties te leveren en zorgt voor herstel bij zwakke of zieke dieren.

Primeval
https://www.brekz.be/25538-home_default/primeval-gelatinaat.jpg
25.95 2019/01/01
Goed product, snelle levering. Tevreden klant.
zeer goed goed voor uw hond gebruik het al jaren
Super goede service snelle levering
Het heeft een vanille smaak waardoor onze hond zijn bak helemaal uit likt! Het is in poedervorm dus makkelijk te doseren met het maatschepje wat erbij zit.
Golden van 10 jaar met zware artrose neemt dit nu ongeveer 2 weken, stond op droge voeding, moeten beginnen omdat poeder niet makkelijk te mengen is anders. Resultaat is nog af te wachten.
Primeval Gelatinaat zorgt ervoor dat mijn honden soepel kunnen blijven bewegen.
het product was bij ons al bekend en wordt al meer dan 2 jaar gebruikt. Ook de leverancier heeft zich aan zijn beloftes gehouden
goed produkt helpt echt !
Eerlijk product,even gestopt maar weer snel terug bij zijn voeding helpt echt geneest niet maar beweegt weer makkelijker.
Perfect voor product voor de bot en spieren
Een product wat zeer goed is voor de hond die op leeftijd komt om lekker mee te kunnen blijven doen zonder teveel las van zijn gewrichten.
Zoals altijd wat ze beloven doen ze, bestelling was weer heel snel binnen
Word ook gekocht voor onze Duitse herder van negen jaar oud had last van zijn ledematen na enige tijd het produkt te gebruiken is het lopen terug als vroeger een zeer goed produkt een echte aanrader
Het is een zeer goed voedingssuppliment voor het behoud van gezonde gewrichten en sterke botten van uw hond.Een dagelijkse dosering Gelatinaat zorgt ervoor dat uw hond zich ook op hogere leeftijd soepel blijft bewegen. Voor het behoud van gezond kraakbeen. Dit zou ik aan alle hondenliefhebbers aanbevelen. Mijn Bullmastiff krijgt dit al van pup en is nu 1 jaar oud. Echt super goed spul. Nadia Magistrelli
Ik gebruik dit product als preventief supplement voor mijn jonge sporthond. Hij vindt het ook heel lekker.
Eerder brokken waar medicatie in verwerkt was geprobeerd maar hier was geen resultaat zichtbaar. Na enkele dagen de primeval gelatinaat gebruikt te hebben zagen we onze hond met sprongen vooruit gaan. Hij loopt duidelijk zichtbaar beter, is veel energieker en vrolijk, hij rent zelfs weer!!
Snelle levering, erg goed product!
Prima spul en het helpt in idee geval om de hond in conditie te houden
Tevreden van dit product, al bij meerdere honden gebruikt.
Heb een Duitse Herder van 10 jaar oud die moeilijk de auto in sprong. Sinds hij galatinaat krijgt bij zijn brokken, springt hij er zelfstandig zo weer in. Hij zit veel beter in zijn vel nu.
Sinds mijn 12 jaar oude hond dit product dagelijks door zijn eten gemengd krijgt, kan hij weer lekker meelopen met de wandelingen!
Kan er weinig over zeggen, hond is jong en werkt veel dus dit is meer preventief.
Ik gebruik het nu twee weken bij mijn Drentse Patrijs. Zij is geopereerd aan de bicepspees, maar het kreupelen was daarmee niet (direct) verholpen. De loopt een kwartiertje goed en gaat daarna kreupel lopen. Heel voorzichtig lijkt het erop dat dat kwartiertje met Primeval iets langer is geworden na twee weken.
Op aanraden van de da dit product gekocht. Mijn Berner doet het goed met dit product, kan weer beter bewegen.
Prima product voor mijn ouder wordend hondje!
Sinds we dit product gebruiken gaat onze hond met HD met sprongen vooruit in zijn beweeglijkheid en wat ons het meest verbaasd is dat we de pijnmedicatie niet meer hoeven te gebruiken. Dit medicijn gebruikt hij al vanaf een pup van 6 mnd oud.
Ik ben al bekend met dit geweldige product,snel en netjes bezorgd. Heel erg tevreden.
Onze hond doet het er erg goed op. Een keer een week gestopt, maar zag het meteen
Gebruik dit product al jaren voor mijn hond. Als pup liep ze veel mank. Na uitgebreide controle bij de dierenarts bleek dat er veel loos was met gewrichten en heupen. Zou rest van haar leven niet meer mogen spelen en korte stukjes mogen lopen. En levenslang op pijnstillers. Primeval gaan geven. Baat het niet, schaadt het niet. Ze is inmiddels 6 jaar. Speelt al die tijd toch eventjes met soortgenoten. En het belangrijkste. Pijnstillers al die tijd niet meer nodig gehad. (alleen als ze zichzelf weer even heeft uitgeslooft. Lijkt dus te helpen.
839
482
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 25,95
2 x 500 gram
€ 49,95
2 kg
€ 88,95 (€ 44,48 /kg)
2 x 2 kg
€ 170,95 (€ 42,74 /kg)
Hokamix Gewricht+ voor honden

Hokamix Gewricht+ voor honden

Hokamix Gewricht+ voor honden is een aanvullende voeding die honden helpt om de gewrichten soepel te houden en zonder pijn te bewegen. Om gewrichtsproblemen aan te pakken zijn specifieke bestanddelen voor de gewrichten aan dit Hokamix recept toegevoegd. De supplementvoeding wordt veel gebruikt bij en ter voorkoming van slijtageverschijnselen van de gewrichten. Ook is het geschikt bij gevallen van kreupelheid. Hokamix Gewricht+ helpt honden door het bevorderen van de opbouw van kraakbeen, vooral bij grote rassen. Ook stabiliseert het product het skelet en versterkt het de spieren rond de botten en gewrichten.

Het helpt tevens om de klachten van gewrichtsproblemen te verlichten, namelijk door de aanmaak van gewrichtssmeer te bestendigen en door de gewrichten te mobiliseren. Het is belangrijk om de voedingsstoffen van dit product tijdig aan te bieden aan uw hond. U kunt uw hond Hokamix Gewricht+ voor honden voeren wanneer hij:

 • Moeite heeft met opstaan als gevolg van gewrichtsproblemen
 • Last heeft van botveranderingen, bijvoorbeeld spondylose, HD en artrose
 • Slappe banden en pezen heeft
 • Tot een zeer groot ras behoort (bijv. Sint-Bernard). Dan kan het product uw hond ondersteunen in de groei en preventief zijn werk doen

De werking van Hokamix Gewricht+ voor honden nog een keer onder elkaar.

 • Werkt zowel preventief als klachtenverlichtend bij gewrichtsproblemen
 • Bevordert de opbouw van kraakbeen tijdens de groei, met name bij grote rassen
 • Ondersteunt de spieren rond botten en gewrichten en stimuleert de ontwikkeling van de gewrichten
 • Stimuleert de vorming van gewrichtssmeer
 • Mobiliseert de gewrichten

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hokamix Gewricht+ voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 

De houdbaarheid van Hokamix Gewricht+ voor honden staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Hokamix Gewricht+ voor honden

Puppy’s vanaf 3 weken 1 gram per kg lichaamsgewicht per dag, maximaal 15 gram per dag.
Volwassen honden 1 gram per kg lichaamsgewicht per dag, maximaal 15 gram per dag.

Wanneer uw hond voor het eerst Hokamix probeert, wordt het aangeraden niet meteen met 1 gram Gewricht+ per kg lichaamsgewicht te beginnen. Geef eerst een klein mespuntje en bouw dit in 1 á 2 weken op naar de aangeraden hoeveelheid.

Zeer grote hondenrassen, zoals Sint-Bernards, mogen 20 gram Hokamix Gewricht+ hond per dag hebben.

Let op! Verhit Hokamix Gewricht+ hond niet. Bewaar koel en droog.  De werkzaamheid van de kruiden neemt af bij producten ouder dan 10 maanden: het is daarom raadzaam om Gewricht+ vóór deze tijd toe te dienen.

Bijwerkingen

Het is mogelijk dat verharing in de eerste paar weken toeneemt. Dit effect neemt al snel weer af.
In uitzonderlijke gevallen is het mogelijk dat de hond last krijgt van (lichte) diarree. Dit is geen slecht teken: het lichaam van de hond is begonnen met reinigen.

Ingrediënten Hokamix Gewricht+ voor honden

Chondroïtine (40 g/kg), glucosamine (40 g/kg), lijnzaad, zeewier, mineralen, mosselsap.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een snack van Hokamix? Kijk dan eens bij Hokamix Snack voor honden. Een overzicht van al onze supplementen vindt u hier.

Hokamix
https://www.brekz.be/24914-home_default/hokamix-gewricht-voor-honden.jpg
88.95 2019/01/01
PRODUKT IN ORDE IN EEN BBETJE JOGHURT GEMAKKELIJK AAN DE HOND TE GEVEN
IK denk dat mijn hond hier beterschap van ondervind
Goed product!! Zagen direct verschil bij onze hond!
na reed 6 jaar medictie voor hd en artrose begon de medicatie zijn werking te verliezen,met hokamix is het weer een heel stuk beter en kan ze terug soepel bewegen
2702
1525
> Meer informatie
Verpakking Prijs
150 gram
€ 24,49
300 gram
€ 46,95
750 gram Mobility
€ 88,95
Oropharma Opti Joint voor honden

Oropharma Opti Joint voor honden

Oropharma Opti Joint voor honden is een aanvullende voeding voor ondersteuning van de gewrichten en is geschikt voor honden met verminderde beweeglijkheid en pijnlijke gewrichten. Het middel is zowel preventief te gebruiken als bij honden die reeds last hebben van pijnlijke gewrichten. Gewrichtsproblemen zijn een veel voorkomend probleem bij honden; wel 1 op de 5 honden ouder dan een jaar krijgt ermee te maken. Dit middel bevat onder meer glucosamine, chondroitine en MSM en helpt uw hond zo om nieuw kraakbeen aan te maken. Dit vergroot de soepelheid en elasticiteit van het gewricht. Een andere belangrijke toevoeging is vitamine C, omdat deze vitamine een cruciale rol speelt in de aanmaak van collageen; een belangrijk bestanddeel van kraakbeen. Verlichting van de ervaren klachten wordt bereikt met de toevoeging van zalmolie en de daarin voorkomende Omega-3 vetzuren. Opti Joint verlicht de pijn en verbetert zo de levenskwaliteit van uw hond.

 • Vermindert gewrichtsproblemen bij honden
 • Vitamine C helpt collageen aan te maken, een belangrijk bestanddeel van kraakbeen
 • Omega-3 vetzuren verlichten de ervaren klachten
 • Tevens preventief te gebruiken
 • Eenvoudig toe te dienen door het voer
   

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Oropharma Opti Joint voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Gebruiksaanwijzing Oropharma Opti Joint voor honden

Dagelijks gelijkmatig over het voeder verdelen. Niet in het drinkwater toedienen. Voor de dagelijkse dosering zie de onderstaande tabel.

Voedingstabel Oropharma Opti Joint voor honden
Volw. Gewicht van de hond (kg) Aanbevolen dosering
Aantal lepels
2,5 0,5
5 1
10 1,5
20 2
30 3
40 3,5


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een product van Hokamix voor de gewrichten? Kijk dan eens bij Hokamix Gewricht+ voor honden. Een overzicht van al onze Supplementen vindt u hier.

https://www.brekz.be/21830-home_default/oropharma-opti-joint-voor-honden.jpg
20.95 2019/01/01
moeilijk om hier al iets over te zeggen, we gebruiken het pas kort en onze Rocco heeft een operatie gehad waarvan ie herstellend is. in elk geval vindt ie zijn eten niet meer lekker dus dat is wel een groot nadeel. verder lastig om te zeggen of het werkt ivm de operatie. maar vindt het wel belangrijk dat ie zijn eten gewoon lekker vindt, dus echt geweldig is het sowieso niet.
Onze woef is heel actief en wordt 10 jaar. Wij geven al enkele jaren Hills JD voeding waar hij heel goed mee is en doen daar het gelatinaat van jullie website ook bij. Deze opti joint geven we nu bij sinds een week en je merkt ondertussen al kleine verschillen en hij voelt zich merkelijk nog beter bij het wandelen.
dit middel gebruiken mijn twee hondjes (cavalier king charles spaniels) 9 en 10 jaar) en ze gaan nu al minder stijf op staan en lopen ook al wat soepeler dus daar ben ik blij meer ik vond alleen de prijs wel duur
helpt echt voor de gewrichten
Uitstekend product. Zie na paar dagen al verschil in beweging van de hond. Aanrader. Bo endien zeer snelle levering.
Ik geef mijn hond (kruising mechelse herder/husky) van 12,5 j elke dag 3 schepjes en ik zie een verbetering Voordien had ze problemen met de achterhand en het koste haar moeite om recht te komen. Dat is nu verbeterd.
Alles vlot verlopen, levering keurig de volgende dag geleverd.
7204
3613
> Meer informatie
Verpakking Prijs
700 gram
€ 20,95
Primeval Puppy Gelatinaat voor de hond

Primeval Puppy Gelatinaat voor de hond

Primeval Puppy Gelatinaat voor de hond is een voedingssupplement voor het bewegingsapparaat en is geschikt voor puppy's vanaf 8 weken. Het middel is bedoeld voor het ondersteunen van een gezonde groei van uw pup en en is gebaseerd op de stof collageenhydrolysaat. Deze stof bevat aminozuren die corresponderen met het kraakbeen in het hondenlichaam. De voedingsstof is het hoofdbestanddeel van het bindweefsel, de nagels, botten, pezen, banden en de huid. Primeval Puppy Gelatinaat draagt daarom niet alleen zorg voor de gewrichten, maar is tevens actief in het bot (tegen breuken), de banden en pezen (verrekking), de nagels (scheuren) en de haren. Hiermee biedt het middel een bijzonder brede ondersteuning in het lichaam van uw pup, wanneer die zich in de belangrijke groeifase bevindt. Voor een gezonde groei.

 • Brede preventieve werking
 • Biedt ondersteuning aan diverse lichaamsfuncties bij uw pup in de groei zoals in de botten, banden en pezen, nagels en de haren
 • Voorkomt artrose en andere gewrichtsproblemen
 • Voor puppy's met een leeftijd tussen 8 weken en 1 jaar
   

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Primeval Puppy Gelatinaat voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Gebruiksaanwijzing Primeval Puppy Gelatinaat voor de hond

U kunt het product eenvoudig toevoegen aan het voer van uw hond vanaf een leeftijd van acht weken. U kunt het gemakkelijk door het voer mengen. Leng het bij droge brokken aan met water of olie. Past u de hoeveelheid gelatinaat aan op het gewicht van uw hond. U kunt hiervoor gebruik maken van de onderstaande voedingstabel.

Voedingstabel Primeval Puppy Gelatinaat voor de hond

Lichaamsgewicht puppy(kg) Dosering per dag
Aantal maatschepjes
5-15 0,5
15-30 1
30-40 2
vanaf 40 3


Let op! Dit product is speciaal ontwikkeld voor de opgroeiende pup en is uitsluitend bedoeld voor puppy's tot een leeftijd van 1 jaar. 
 

Ingrediënten Primeval Puppy Gelatinaat voor de hond

Collageenhydrolysaat, aroma, collageen type II.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een supplement voor de gewrichten van uw hond? Kijk dan eens bij Hokamix Gewricht+ voor honden. Een overzicht van al onze Supplementen vindt u hier.

https://www.brekz.be/21272-home_default/primeval-puppy-gelatinaat-voor-de-hond.jpg
20.95 2019/01/01
Een super product
Puppen vinden het heerlijk en helpt groeipijnen te voorkomen
Snelle levering
Héél goed voor grote rassen
Prima “spul”, hebben er vertrouwen in dat het werkt
geen probleem om het te geven aan de hond...of het goed is weten we pas binnen een paar jaar..
Prima product, moet haast wel goed werken. Dit aanvullend op Glucosamine e.d. Bezorging was snel maar kan sneller via PostNL want je kunt niet 's avonds bestellen en volgende dag in huis. Verder goede webshop en redelijk goede prijzen.
Stipte levering!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Blijkt goed te zijn in het eerste levensjaar. Nog geen totale ervaring
21730
13010
> Meer informatie
Verpakking Prijs
350 gram
€ 20,95
2 x 350 gram
€ 39,95
Beaphar Glucosamine Tabletten voor hond en kat

Beaphar Glucosamine Tabletten voor hond en kat

De Beaphar Glucosamine Tabletten voor hond en kat zijn speciaal ontwikkeld om de spieren en gewrichten soepel en gezond te houden. Deze unieke tabletten bevatten een grote hoeveelheid glucosamine en vitamine E. Vitamine E is met name cruciaal voor een goede opbouw van kraakbeen bij uw huisdier. Deze Glucosamine Tabletten zijn geschikt voor zowel honden als katten. Honden of katten die met name kunnen profiteren van deze belangrijke ondersteuning in hun ontwikkeling zijn oudere, herstellende en zeer actieve dieren, of jonge honden en katten in de groei.

Bij Brekz kunt u de beste Beaphar producten voor uw hond of kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Glucosamine Tabletten voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Samenstelling Beaphar Glucosamine Tabletten voor hond en kat

Glucosamine 500 mg.
Chondroïtine 450 mg.
Vitamine E 25 IE/UI.

Dosering Beaphar Glucosamine Tabletten voor hond en kat

Gedurende de eerste 4-6 weken 1 tablet per 10 kg lichaamsgewicht per dag. Daarna ½ tablet per 10 kg lichaamsgewicht per dag. De tabletten zijn een aanvullig op de dagelijkse voeding en zijn geschikt als traktatie of gemengd door het voer. De Beaphar Glucosamine Tabletten voor hond en kat mogen gedurende onbeperkte tijd toegediend worden.

Ander product?

Beaphar is een toonaangevende producent van genees- en verzorgingsmiddelen voor huisdieren. Kijk voor meer producten van Baephar voor uw hond op de pagina van Beaphar hond. Kijk voor meer producten van Baephar voor uw kat op de pagina van Beaphar kat.

https://www.brekz.be/25828-home_default/beaphar-glucosamine-tabletten-voor-hond-en-kat.jpg
13.46 2019/01/01
Ik ben zeer tevreden met de pillen
Correct product, snelle levering
29011
14706
> Meer informatie
Verpakking Prijs
60 Tabletten
€ 14,95
€ 13,46
120 tabletten
€ 28,75
€ 25,88
Renske Golddust Spier & Gewricht – Voedingssupplement

Renske Golddust Spier & Gewricht – Voedingssupplement

Renske Golddust Spier & Gewricht – Voedingssupplement is een aanvullende voeding op basis van lijnzaad en is geschikt voor iedere hond. Het voedingssupplement bevat groenlipmossel-extract en een premium Omega-3 mix, voor een uitgebreide ondersteuning van de gezondheid van uw hond. Omega-3 vetzuren zijn van belang voor de gezondheid van spieren en gewrichten, voor de huid en vacht, maar ook voor een evenwichtige hormoonhuishouding. Dankzij het groenlipmossel-extract wordt meer gewrichtssmeer aangemaakt. Het product is verder rijk aan vitaminen en mineralen, bevat een verscheidenheid aan voedingsvezels en is geheel natuurlijk van oorsprong. Dit voedingssupplement bevat geen genetisch gemanipuleerde grondstoffen (GMO). U kunt het onder meer gebruiken bij: gewrichtsproblemen, behandeling van artrose en artritis, osteoporose en OCD, preventief bij zwaar belaste honden en voor een glanzende en soepele vacht. 

 • Rijk aan Omega-3 vetzuren, voor gezonde spieren, gewrichten, huid en vacht
 • Veel voedingsvezels, bevat alle 10 essentiele aminozuren
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
 • Natuurlijk product
 • Vrij van gemanipuleerde grondstoffen (GMO)

Bij Brekz kunt u het beste Supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske Golddust Spier & Gewricht – Voedingssupplement tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Renske Golddust Spier & Gewricht – Voedingssupplement staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

   
Gebruik Renske Golddust Spier & Gewricht – Voedingssupplement

Meng de voorgeschreven dosering door de voeding van uw hond of kat. U kunt het ook door het drinkwater mengen. Het poeder blijft gemakkelijk aan de maaltijd plakken. Wilt u het door het droogvoer mengen? Het is prima toe te dienen door een beetje water aan het droogvoer toe te voegen.
Na opening koel en droog bewaren.

Voedingstabel Renske Golddust Spier & Gewricht – Voedingssupplement

Formaat van uw huisdier Optimale hoeveelheid per dag
(gewicht in kg)
Kleine huisdieren (5kg) 2 afgestreken theelepels
Middelgrote huisdieren (15kg) 1 afgestreken eetlepel
Grote huisdieren (30kg) 1 a 2 volle eetlepels per dag
Zeer grote honden (60kg) 2 a 4 volle eetlepels per dag

  
Ingrediënten Renske Golddust Spier & Gewricht – Voedingssupplement

Lijnzaad (Stabilized, Ground, Fortified, non-GMO, Human-Grade, 99,9% pure), rijstekiemen, groenlipmossel-extract, gezuiverde visolie, salie, zinksulfaat, vitamine B-6.
   

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een supplement van Hokamix ter ondersteuning van botten en gewrichten? Kijk dan eens bij Hokamix Gewricht+ voor honden.

https://www.brekz.be/27973-home_default/renske-golddust-spier-gewricht-voedingssupplement.jpg
17.49 2019/01/01
31662
15373
Renske Golddust Spier & Gewricht – Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
250 gram
€ 17,49
500 gram
€ 27,95
Synopet hond (vanaf 10 kg)

Synopet hond (vanaf 10 kg)

Synopet hond (vanaf 10 kg) is een aanvullende voeding voor soepele gewrichten en is geschikt voor honden vanaf 10 kg. Synopet wordt gebruikt als gewrichtenkuur voor honden die last hebben van het bewegingsapparaat. Het vloeibare middel bevat groenlipmosselextract en is onder meer aangevuld met curcuma en zwarte bes. De totaalformule zorgt voor optimaal behoud van kraakbeen, voor soepele gewrichten en een beter gevoel tijdens het bewegen. Bijna alle honden vinden Synopet van nature lekker. In de meeste gevallen zijn 1 a 2 kuurtjes per jaar zijn voldoende voor blijvend effect.   

 • Effectief voor soepele gewrichten
 • Voor behoud van gezond kraakbeen
 • Langdurig effect, 1 a 2 kuurtjes zijn voldoende voor het gehele jaar
 • Met groenlipmosselextract, zwarte bes en curcuma
 • Geschikt voor honden vanaf 10 kg

Bij Brekz kunt u het beste producten voor gevoelige gewrichten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Synopet hond (vanaf 10 kg)  tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Synopet hond (vanaf 10 kg) staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
      

Gebruik Synopet hond (vanaf 10 kg)

Goed schudden voor gebruik. Het middel kan tegelijk met het gewone voedsel gegeven worden. Ook wordt een doseerspuitje meegeleverd. Voor de dosering zie de tabel.

Voedingstabel Synopet hond (vanaf 10 kg)​​​​​​​

Gewicht van de hond (kg) Dagelijkse dosering 
ml
10-30 5ml
30-45 7,5ml
>45 10ml


In ernstige gevallen kan de dosering gedurende 10 dagen verdubbeld worden. Een kuur duurt 40 dagen.
Bewaren bij 5-25°C. Geopende verpakking 45 dagen gekoeld houdbaar.
   

Ingrediënten Synopet hond (vanaf 10 kg)

Groenlipmossel, turmeric (curcuma). 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (2,3%), ruw vet (0,3%), ruwe celstof (< 0,3%), ruwe as (0,6%), vochtgehalte (93%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine C (242.857 IE/kg), vitamine D3 (28.571 IE/kg), Ribes nigrum extract (238.571 IE/kg). conserveermiddelen (kaliumsorbaat, melkzuur, citroenzuur). 
     

Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een poeder van Hokamix tegen gevoelige gewrichten bij honden? Kijk dan eens bij ons Hokamix Gewricht+ voor honden.

https://www.brekz.be/28451-home_default/synopet-hond-vanaf-10-kg.jpg
41.95 2019/01/01
goede prijs, snelle levering.
Ben deze pas 11dagen aan het gebruiken ze is zich langzaam aan t veranderen maar ze lust t niet moet steeds foefjes bedenken
ben er positief over en ga dit een tijdje uiproberen
De hond vindt het erg lekker. Gebruikt het nu een paar dagen. Werking moet nog een paar dagen de tijd hebben.
32554
15593
Synopet hond (vanaf 10 kg) > Meer informatie
Verpakking Prijs
200 ml
€ 41,95
2 x 200 ml
€ 78,95
Synopet kleine hond (tot 10 kg)

Synopet kleine hond tot 10kg

Synopet kleine hond tot 10kg is een vloeibaar aanvullend diervoeder voor kleine honden tot 10kg. De producten van Synopet zijn 100% natuurlijk en de belangrijkste ingrediënten zijn Curcumine, zwarte bes-blad en groenlipmossel. Deze combinatie heeft een verzorgende invloed op spieren en gewrichten. Het helpt bij het behoud van gezond kraakbeen, ondersteunt het immuunsysteem en draagt bij aan de bescherming van gezond, sterk spierweefsel. Synopet is vloeibaar en is daardoor goed te mengen met het voedsel van uw hond. Als extra ondersteuning is Vitamine D3 toegevoegd. Vitamine D draagt bij aan de vorming van sterke botten en tanden doordat ze de opname van mineralen als calcium en fosfor bevorderen. Een tekort aan vitamine D kan leiden tot botmisvormingen. Deze kuur hoeft u slechts 2 keer per jaar geven dankzij het langdurige effect.

 • Helpt bij behoud van kraakbeen en ondersteuning van immuunsysteem en gewrichten
 • 100% natuurlijk
 • Met vitamine D, curcumine, zwarte bes en groenlipmossel
 • Langdurig effect

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Synopet kleine hond tot 10kg tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
   

Synopet kleine hond tot 10kg ingrediënten

Samenstelling: Groenlipmossel, Turmeric, Vitamine C (17.000 mg), Vitamine D3 (18.000 mg), citroenzuur, melkzuur, kaliumsorbaat.

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (2,3%), Ruw vet (0,3%), Ruwe celstof (0,3%), Ruw as (0,6%), Vochtgehalte (93%)
   

Gebruik en bewaring Synopet kleine hond tot 10kg

Dosering per dag
Gewicht hond ml
Tot 10 kg 3 ml per dag
Tot 30 kg 5 ml per dag
Tot 45 kg 7,5 ml per dag
Vanaf 45 kg 10 ml per dag

Goed schudden voor gebruik. Synopet kan tegelijk met het gewone voedsel gegeven worden. In bijzondere gevallen kan de dosering gedurende 10 dagen verdubbeld worden. Koel en droog bewaren (5-25°C). Vermijd blootstelling aan de zon. Geopende verpakking is 45 dagen houdbaar.

Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Niet aan drachtige teven voeren. Buiten bereik van kinderen bewaren.  
     

Ander product?
Zoekt u Synopet voor honden vanaf 10kg? Dan kunt u kijken naar Synopet Hond vanaf 10 kg. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze producten voor gevoelige gewrichten.

https://www.brekz.be/28452-home_default/synopet-kleine-hond-tot-10-kg.jpg
17.49 2019/01/01
32556
15594
Synopet kleine hond (tot 10 kg) > Meer informatie
Verpakking Prijs
75 ml
€ 17,49
2 x 75 ml
€ 33,95
PhytoTreat Glucosamine-Extra voor de hond

PhytoTreat Glucosamine-Extra

PhytoTreat Glucosamine-Extra is een aanvullend voedingssupplement die bijdraagt aan soepele gewrichten van de hond door de hoge dosering Glucosamine en MSM. Dit supplement is uniek door de extra toevoeging van natuurlijk gehydrolyseerd collageen en ondersteunende plantenextracten. Deze extracten bestaan uit Duivelsklauw, Zwarte bes, Paardenstaart, Boswelia en Brandnetel en dragen bij aan extra behoud en verzorging van spieren en soepele gewrichten. Glucosamine is een essentiële bouwsteen voor de opbouw en het onderhoud van gewrichtskraakbeen. MSM (methylsulfonylmethaan) is een natuurlijke bron van organische zwavel. Zwavel helpt bij de aanmaak van collageen, een belangrijk bestanddeel van kraakbeen en bindweefsel. Alleen in hoge doseringen is aangetoond dat deze stoffen helpen de gewrichtsfunctie te behouden. 

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu PhytoTreat Glucosamine-Extra tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

    

Ingrediënten PhytoTreat Glucosamine-Extra

Samenstelling per tablet: 
Voedermiddelen:  
D-Glucosaminesulfaat 2KCL (525 mg), Methylsulfonylmethaan (380 mg), Calciumdiwaterstoffosfaat, Gist, Cellulose, Maltodextrine, Gehydrolyseerd collageen (69 mg), Rijstzetmeel, Mono- en di- glyceriden van vetzuren, Magnesiumstearaat, Stearinezuur  

Nutrionele toevoegingsmiddelen:

Vitamine C                   (62 mg)
Zwarte besextract (Ribes Nigrum) (50 mg)
Duivelsklauw extract    (50 mg)
Boswellia serrata extract   (50 mg)
Paardenstaartextract    (40 mg)
Brandnetelextract     (40 mg)

Technologische toevoegingsmiddelen: 

Siliciumdioxide

Sensorieel toevoegingsmiddel:  

Vleesaroma

   

Gebruik en bewaring PhytoTreat Glucosamine-Extra

Glucosamine-Extra is een smakelijke tablet en kan als traktatie worden gegeven of verkruimeld en
vermengd worden met de normale voeding. De aanbevolen start-dosering is:

Gewicht hond
tot 10 kg: 1 tablet per dag
10-20 kg: 2 tabletten per dag
20-40 kg: 3 tabletten per dag
40+ kg: 4 tabletten per dag

Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet, tenzij uw dierenarts anders adviseert. Na 4 tot 6 weken kunt u de dosering geleidelijk afbouwen met een halve tablet per week tot de helft van de aanvangsdosering is bereikt. Bij terugkeer van de klachten dient de dosering weer te worden verhoogd. De houdbaarheid van PhytoTreat Glucosamine-Extra staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
Niet gebruiken bij een bekende overgevoeligheid voor één van de ingrediënten.
   

Ander product?
Bent u op zoek naar een andere variant supplement voor uw hond met gevoelige gewrichten? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Hokamix Gewricht+. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze supplementen voor honden.

https://www.brekz.be/28453-home_default/phytotreat-glucosamine-extra-voor-de-hond.jpg
22.95 2019/01/01
Helpt erg goed voor stijve gewrichten
Pas bij de levering bleek dat men onvoldoende op voorraad had; ik wacht nog op de helft. Navraag over de mail leverde een nietszeggend antwoord op.
32558
15595
PhytoTreat Glucosamine-Extra voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
90 Tabletten
€ 22,95
180 tabletten
€ 41,95

Vitaminen en mineralen

Beaphar Gistocal hond en kat

Beaphar Gistocal hond en kat

Beaphar Gistocal hond en kat is een weerstandverhogend voedingssupplement en is geschikt voor zowel honden als katten. Het product is eenvoudig toe te voegen aan iedere vochtige voeding en is vooral benodigd wanneer er een tekort is aan vitaminen, mineralen en sporenelementen in de voeding. Gistocal is een bron van vitaminen en mineralen, stimuleert de groei en levenskracht van jonge dieren en is tevens de ideale aanvulling op het dagelijkse voer van volwassen dieren. Zo zit het boordevol opneembare calcium/fosforverbindingen, gistbestanddelen, diverse sporenelementen en vitaminen, die van groot belang zijn voor de gezondheid van uw hond of kat. Het product bevat vitamine A voor een sterke weerstand, vitamine D3 voor een gezond gebit en vitamine E als biologisch anti-oxidant. Ook bevat het een vitamine B-complex, die van groot belang is voor het goed functioneren van het zenuwstelsel. Zo is Gistocal een waardevolle toevoeging aan zelf bereid voer en enkelvoer.

 • Te gebruiken bij een tekort aan vitaminen, mineralen en sporenelementen in de voeding
 • Ideaal supplement bij zelf bereid voer
 • Stimuleert de groei en levenskracht bij jonge dieren
 • Zowel geschikt voor honden als katten
 • Rijk aan antioxidanten 
 • Met vitamine B, voor ondersteuning van het zenuwstelsel

 

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Gistocal hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Beaphar Gistocal hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 


Voedingsadvies Beaphar Gistocal hond en kat

 

Voedingstabel Beaphar Gistocal hond en kat
Volw. Gewicht van de hond/kat (kg) Volwassen dieren/niet drachtig of zogend idem. Drachtige, zogende en niet volwassen dieren idem.
Zelf bereid voer Volledig voer Zelf bereid voer Volledig voer
  Gram Gram Gram Gram
2 1 0,5 2 0,5
4 2 1 4 1
6 3 1,5 6 1,5
10 5 2,5 10 2,5
20 10 5 20 5
30 15 8 30 8
50 25 13 50 13


Droog, donker en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van kinderen bewaren.

Let op! Bij jonge, opgroeiende honden kan een overdosering kalk ernstige groeiafwijkingen geven.


Ingrediënten Beaphar Gistocal hond en kat

Werkzame stoffen: mineralen, gist en granen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11%), ruwe celstof (0,6%), ruw vet (1,5%), ruwe as (61%), vocht (13%), calcium (22%), fosfor (11%), natrium (1,2%), magnesium (0,26%), kalium (0,002%).


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een supplement in tabletvorm voor uw hond? Kijk dan eens bij Hokamix Tabletten voor honden. Een overzicht van al onze supplementen vindt u hier.

Beaphar
https://www.brekz.be/24065-home_default/gistocal.jpg
5.03 2019/01/01
Het is een volwaardige toevoeging van het voer.
Gebruik het al heel lang heel goed voor de dieren
840
483
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 8,95
2 x 500 gram
€ 17,25
Beaphar Druivensuiker hond en kat OP is OP

Beaphar Druivensuiker hond en kat

Beaphar Druivensuiker hond en kat zorgt voor snel herstel en geeft op een eenvoudige manier extra energie. Dit kan vooral handig zijn in de wintermaanden. Het stelt uw huisdier in staat om grote prestaties te leveren. Ook kan het zieke en zwakke dieren helpen om te versterken. Het geeft deze dieren energie en sneller herstel. Beaphar Druivensuiker hond en kat is niet alleen geschikt voor honden en katten, maar ook voor knaagdieren en vogels. Er is vitamine B1 aan toegevoegd, want dit verbetert de opname van druivensuiker en bevordert de afbraak van verbrandingsproducten. Druivensuiker is een gezonde aanvulling op het gewone dieet.  

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Druivensuiker hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Beaphar Druivensuiker hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Werking Beaphar Druivensuiker hond en kat

Na inname wordt de druivensuiker meteen verbrand, waardoor er warmte en energie vrijkomt. Ook kunnen zwakke en zieke dieren hierdoor sterker worden. Verbrandingsproducten worden met behulp van het vitamine B1 afgebroken. Tip: Bij temperaturen rond het vriespunt, 100 gram Druivensuiker toevoegen op 1 liter lauw water. Dit geeft extra energie en verlaagt het vriespunt van het water enigszins.


Ingrediënten Beaphar Druivensuiker hond en kat 

Druivensuiker

Toegevoegde bestanddelen
Vitamine B1 (33 mg/kg), vitamine B2 (23 mg/kg), calcium (57 mg/kg), nicotinamide (58 mg/kg), vitamine B6 (23 mg/kg)

Analytische bestanddelen
Vocht (8,5%)


Ander supplement? 

Bent u niet op zoek naar druivensuiker, maar naar een ander supplement? Bekijk dan ons Supplementen assortiment voor honden. Hier verkopen we onder andere de Hokamix Gewricht+ voor honden. Deze helpt om de gewrichten gezond en soepel te houden. 

Beaphar
https://www.brekz.be/24066-home_default/druivensuiker.jpg
5.95 2019/01/01
842
485
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 5,95
2 x 500 gram
€ 10,95
Hokamix Tabletten voor honden

Hokamix Tabletten voor honden

Hokamix Tabletten voor honden zijn tabletten die een gunstige werking hebben op de gezondheid van uw huisdier. De tabletten bevatten dertig verschillende soorten kruiden, elk met hun eigen positieve eigenschappen. Door de grote hoeveelheid plantaardige ingrediënten zijn deze Hokamix Tablettem ook rijk aan fosfor, magnesium en natrium. Het vult hiermee eventuele tekorten aan. De supplementen hebben een reinigende werking. Ze zuiveren het bloed en voeren afvalstoffen beter af. Daarnaast draagt rozemarijn bij aan een goede spijsvertering en ondersteunt alfafa de stofwisseling. Deze tabletten worden goed geaccepteerd door kieskeurige honden, zijn makkelijk te doseren en vullen de hoofdmaaltijd goed aan. U kunt de tabletten door het voer mengen of los geven.

Bijwerkingen en waarschuwingen Hokamix Tabletten:
Sommige honden krijgen last van diarree. Dit is van korte duur. Diarree is alleen een teken dat het lichaam is begonnen met het reinigen. De effectiviteit van de kruiden neemt af door een hoge temperatuur. Bewaar de tabletten op een koele en droge plek.

 • Reinigt het lichaam
 • Verbetert de stofwisseling en vertering 
 • Vult eventuele tekorten aan
 • Wordt goed geaccepteerd door kieskeurige honden
Bij Brekz kunt u de beste supplementen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hokamix Tabletten voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Hokamix Tabletten voor honden staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Hokamix Tabletten voor honden

Grootte/leeftijd van de hond

Tabletten per dag

Puppies vanaf 3 weken

½ of 1 tablet (afhankelijk van het gewicht)

Kleine honden(rassen)

2-3 tabletten

Middelgrote honden(rassen)

4-5 tabletten per dag

Grote honden(rassen)

6 tabletten per dag

 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Pas eventueel de hoofdmaaltijd aan wanneer u uw hond snacks als bijvoeding geeft. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 


Ingrediënten Hokamix Tabletten voor honden

Kruidenmix (alfalfa, anijs, brandnetel, vrouwenmantel, guldenroede, St. janskruid, kalmoes, kliswortel, longkruid, rozemarijn, paardenstaart, duizendblad, viooltje), groenten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10.1%), ruw vet (7.1%), ruwe vezel (13.8%), ruwe as (45.2%), calcium (14.2%), fosfor (0.28%), vocht (5.8%). 


Ander supplement?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Hokamix Tabletten voor honden? Bekijk dan eens ons totaalaanbod supplementen voor honden. Hier vindt u onder andere de Hokamix Snack voor honden en Hokamix Kruidenpoeder voor honden

Hokamix
https://www.brekz.be/24916-home_default/hokamix-tabletten-voor-honden.jpg
31.99 2019/01/01
2665
1521
> Meer informatie
Verpakking Prijs
200 tabletten
€ 31,99
Hokamix Snack voor honden

Hokamix Snack voor honden

Hokamix Snack voor honden is een heerlijk tussendoortje voor middelgrote en grote honden. Deze snack van Hokamix bevat wel dertig verschillende kruiden. Hokamix Snack is een ideale beloning voor alle (middel)grote honden, zelfs als die normaal een beetje kieskeurig zijn. Hokamix Snack wordt door zijn lekkere (kippen)smaak en vele kruiden ook graag gegeten door kieskeurige honden. Door de grote hoeveelheid plantaardige ingrediënten is deze Hokamix Snack ook rijk aan fosfor, magnesium en natrium. Het vult hiermee eventuele tekorten aan. Dit tussendoortje heeft ook een reinigende werking. Het zuivert het bloed en voert afvalstoffen beter af. Daarnaast draagt rozemarijn bij aan een goede spijsvertering en ondersteunt alfafa de stofwisseling. Er zijn geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen aan toegevoegd. Hierdoor behoudt de snack zijn pure smaak.

Bijwerkingen en waarschuwingen Hokamix Snack:
Sommige honden krijgen last van diarree. Dit is van korte duur. Diarree is alleen een teken dat het lichaam is begonnen met het reinigen. De effectiviteit van de kruiden neemt af door een hoge temperatuur. Bewaar de snack op een koele en droge plek.

 • Heerlijk tussendoortje voor (middel)grote honden, ook voor kieskeurige eters
 • Kruiden hebben een reinigende werking en ondersteunen de stofwisseling en spijsvertering
 • Zonder kunstmatig toegevoegde geur-, kleur- en smaakstoffen
 • Vult eventuele tekorten aan

Bij Brekz kunt u de beste supplementen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hokamix Snack voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Hokamix Snack voor honden staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Voedingsadvies Hokamix Snack voor honden

Geef middelgrote honden van 15 tot 30 kg dagelijks maximaal 3 snacks. Honden die meer dan 30 kg wegen mogen dagelijks 4 tot 5 snacks eten. Hokamix Snack is vooral geschikt voor grote honden. Als u een kleinere hond of een puppy heeft, kunt u het beste Hokamix Snack Petit kopen. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Pas eventueel de hoofdmaaltijd aan wanneer u uw hond snacks als bijvoeding geeft. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 


Ingrediënten Hokamix Snack voor honden

Kip en dierlijke bijproducten, kruiden, lijnzaad en zeewier.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (22.5%), vocht  (9.8%), ruw vet (7.3%), ruwe vezel (7%), ruwe as (5.4%), calcium (5%), natrium (0.8%), fosfor (0.3%).


Ander supplement?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Hokamix Snack voor honden?  Bekijk dan eens ons totaalaanbod supplementen voor honden. Hier vindt u onder andere de Hokamix Tabletten voor honden en Hokamix Kruidenpoeder voor honden

Hokamix
https://www.brekz.be/24912-home_default/hokamix-snack-voor-honden.jpg
19.49 2019/01/01
Gewoon goed. Netjes op tijd geleverd.
Onze rottweiler heeft door het gebruik van hokamix een hele mooie glanzende vacht gekregen, met weinig haaruitval. Perfect product een aanrader!
netjes op tijd en een fijn telefoon gesprek gehad over mijn vraag bedankt.
2667
1523
> Meer informatie
Verpakking Prijs
800 gram
€ 19,49
2.25 kg
€ 51,95 (€ 22,59 /kg)
Hokamix Classic voor honden

Hokamix Classic voor honden

Hokamix Classic voor honden is een aanvullende voeding op basis van kruiden en dient ter ondersteuning van de gezondheid van uw hond. Het product is op basis van een recept met wel 30 kruiden en ondersteunt het gehele lichaam van uw hond. Het is tevens een zeer effectief middel bij bestaande aandoeningen. Dit komt door de reinigende werking die de kruiden hebben op het lichaam. Het middel stimuleert te stofwisseling en verbetert de vertering van het voedsel. Tekorten in het dieet van uw viervoeter worden tevens aangevuld. U kunt Hokamix Kruiden eenvoudig toevoegen aan de dagelijkse voeding van uw hond. Voert u brokken, dan kunt u ze weken in lauwwarm water. Het middel is ook te mengen door de kwark, yoghurt of karnemelk. 

 • Op basis van een recept met 30 kruiden
 • Reinigt het lichaam van afvalstoffen
 • Vult tekorten aan voedingsstoffen aan
 • Verbetert de stofwisseling en de vertering van voedsel
 • Effectief bij bestaande aandoeningen
   

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hokamix Classic voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Hokamix Classic voor honden staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Hokamix Classic voor honden

Dagelijks 1 gram poeder/kg lichaamsgewicht aan de hond geven. De maximale dosering is 15 gram poeder per dag. Het bijgeleverde maatschepje (5 gram) helpt bij de dosering.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid kan in één keer gegeven worden, of verspreid over meerdere maaltijde. Hokamix Classic voor honden kan gewoon aan de hoofdmaaltijd worden toegevoegd.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een supplement voor honden met huid- en vachtproblemen? Kijk dan eens bij Hokamix Forte voor honden. Een overzicht van al onze supplementen vindt u hier.

https://www.brekz.be/30770-home_default/hokamix-classic-voor-honden.jpg
18.49 2019/01/01
Snelle levering, kruiden ruiken heerlijk! Weet nog niet hoe onze hond er op reageert maar hij doet het heel goed en zijn vacht voelt heel fijn! Wij hebben een jonge hond met darmprobleempjes en het lijkt ook beter te gaan.
5474
2857
> Meer informatie
Verpakking Prijs
400 gram
€ 18,49
800 gram
€ 32,95
PhytoTreat Zouttabletten voor honden

PhytoTreat Zouttabletten


PhytoTreat Zouttabletten is een voedingssupplement die zowel humaan als veterinair ingezet kan worden. 
Het dient humaan toegediend te worden ter aanvulling van elektrolyten bij overmatig zweten door zware inspanning of verblijf in de tropen. 
Deze zouttabletten worden tevens gebruikt ter voorkoming van een Heatstroke of Stokerskramp. 
Op veterinair gebied wordt dit voedingssupplement uitsluitend op advies van de dierenarts gebruikt bij honden met de ziekte van Addison. 
De tabletten hebben een langwerpige vorm waardoor ze eenvoudig in te nemen zijn. Overschrijd de dagelijkse hoeveelheid van 6000mg niet en hou daarbij rekening met de inname van NaCl die u reeds via uw normale voeding binnenkrijgt. 

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu PhytoTreat Zouttabletten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruik en bewaring PhytoTreat Zouttabletten

Humaan: 1 à 2 zouttabletten per dag bij overmatig vochtverlies door zweten (warmte of langdurige inspanning).
Veterinair: Dosering en gebruik enkel op advies van uw dierenarts.

Bewaar dit supplement droog en koel op kamertemperatuur (15-25°C) en vermijd blootstelling aan de zon.

Samenstelling: 1000 mg NaCl (per tablet), 600mg Microkristalijne Cellulose, 40 mg Magnesiumstearaat, 20 mg Silicium dioxide

Ander product?

Bent u op zoek naar een supplement die de mobiliteit van uw hond verbetert? Kijk dan naar PhytoTreat Glucosamine-Extra. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina van onze hondenapotheek.

https://www.brekz.be/28458-home_default/phytotreat-zouttabletten-voor-honden.jpg
17.95 2019/01/01
geen mening mijn hondje heeft ze nodig vanwege ziekte van addison
32570
15599
PhytoTreat Zouttabletten > Meer informatie
Verpakking Prijs
100 tabletten
€ 8,49
2 x 100 tabletten
€ 15,95
250 tabletten
€ 17,95
2 x 250 tabletten
€ 34,95

Supplementen

Beaphar Algolith Zeewier hond en kat

Beaphar Algolith Zeewier hond en kat

Beaphar Algolith Zeewier hond en kat is een aanvullende voeding bedoeld om de algehele gezondheid van uw huisdier te verbeteren en is geschikt voor honden, katten, vogels en knaagdieren. Dit aanvullende diervoeder is op basis van zee-algenmeel en wordt onder natuurlijke omstandigheden vervaardigd. Het bevat onder meer een relatief hoog percentage sporenelementen zoals jodium en vitaminen. Daardoor heeft het een gunstige werking op alle lichaamsfuncties en draagt het bij aan de algehele gezondheid van uw huisdier. Verschil zult u onder andere merken aan de conditie van het haar, de veren of de huid. Ook versterkt het product de natuurlijke kleur van de haren, veren of ogen. Het middel kan worden gemengd door het dagelijkse voer van uw huisdier.

 • Natuurlijke aanvullende voeding voor het verbeteren van de algehele gezondheid van uw huisdier
 • Op basis van zee-algenmeel, een natuurlijk product
 • Heeft een gunstige uitwerking op de huid, de vacht en bij vogels de veren
 • Versterkt de natuurlijke kleur van haren, ogen of veren
 • Eenvoudig toe te dienen door het product te mengen in het dagelijkse voer


Bij Brekz kunt u de beste supplementen voor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Beaphar Algolith Zeewier hond en kat tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Beaphar Algolith Zeewier hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Beaphar Algolith Zeewier hond en kat

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.


Voedingstabel Beaphar Algolith Zeewier hond en kat

Gewicht van de kat (kg) Dosering
Kleine hond 1 theelepel
Middelgrote hond 2 theelepels
Grote hond 1 eetlepel
Kat en konijn 0,5 - 1 theelepel
Cavia 0,5 theelepel
Hamster 1 mespuntje
Vogel 1 - 2 mespuntjes per 100 gr voer


Ingrediënten Beaphar Algolith Zeewier hond en kat

Gedroogd zeewier. Bevat natuurlijke mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,5%), ruw vet (0,7%), ruwe celstof (5,5%), ruwe as (28%), vocht (8%), calcium (1,4%), fosfor (0,3%), natrium (3,3%), magnesium (0,7%), kalium (7,3%). 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een aanvullende voeding voor gezonde gewrichten? Kijk dan eens bij Hokamix Gewricht+ voor honden. Een overzicht van al onze supplementen vindt u hier.

Beaphar
https://www.brekz.be/24067-home_default/algolith.jpg
7.15 2019/01/01
Goed voor de vacht. Na gebruik zichtbaar resultaat.
De vacht blijft mooi van keur,het wit blijf wit en de donkere vlekken blijven donker. Mede hierdoor is haar neus ook helemaal zwart geworden.
We gaan het eens proberen en zien wel of het goed is
Goed voor vacht bij mijn hond en kat.
843
486
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 gram
€ 7,15
2 x 500 gram
€ 13,95
Sanofor Veendrenkstof

Sanofor Veendrenkstof

Sanofor Veendrenkstof is een voedingssupplement van 100% natuurlijk materiaal. Het kan onder andere helpen bij vachtproblemen, maag- en darmstoornissen, pigmentatiegebrek en de behoefte om straatvuil of uitwerpselen te eten. Het supplement is gemaakt van veen, bestaande uit plantenresten uit een subfossiel veen uit Oostenrijk. Dit veen is zeer zuiver en goed omgezet en gerijpt. Het product is rijk aan goed opneembare mineralen die afkomstig zijn uit het veen. Deze mineralen, zoals ijzer en sporenelementen als mangaan, koper, zink en zwavel, kunnen uw huisdier ondersteuning bieden bij de verschillende kwalen.

Sanofor Veendrenkstof bevat organische substanties, zoals kiezelzuur en huminezuren, die zelfs in sterk verdunde vorm de groei van ziektekiemen kunnen remmen. Daarnaast werkt kiezelzuur bindweefsel- en immuunsysteemversterkend en versnelt het de wondregeneratie. Het product ondersteunt bovendien de darmflora, en huminezuren absorberen gifstoffen die vervolgens met de ontlasting worden uitgescheiden. Zo wordt de lever ontlast. Ook wordt de conditie van de slijmvliezen verbeterd, waardoor maag-darmproblemen kunnen worden voorkomen en betere bevruchtingsresultaten kunnen worden bereikt. Ten slotte kan het product een gunstige invloed op de huidstofwisseling hebben. Het is dus een goede toevoeging op de dagelijkse voeding.
Het supplement kan het gehele jaar gegeven worden en is ook geschikt voor drachtige en jonge dieren.

 • Natuurlijk voedingssupplement gemaakt van veen
 • Rijk aan mineralen
 • Geschikt voor diverse (huis)dieren
 • Kan helpen bij verschillende kwalen
   

Bij Brekz kunt u de beste voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Sanofor Veendrenkstof tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Sanofor Veendrenkstof staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Sanofor Veendrenkstof

U kunt Sanofor Veendrenkstof mengen met de voeding of rechtstreeks in de bek geven. Het product is ook geschikt voor paarden, vogels, konijnen, fretten, schapen etcetera. Om het juiste resultaat te bereiken wordt het aangeraden om het product ten minste vier maanden lang elke dag toe te dienen.

Kleine honden en Katten: 1 theelepel per dag
Middelgrote honden: 2 theelepels per dag
Grote honden: 1 eetlepel per dag
 

Ingrediënten Sanofor Veendrenkstof

Natuurzuiver veen, lignocellulose (0,5%).

Analytische bestanddelen
Kiezelzuur(6,52%), Moeilijk in water oplosbare proteïnen (4,32%), IJzer (1,14%), Koolzuur (2,52%), Aluminium (0,12%), Koolzuur (2,52%), Calcium (5,09%), Bitumen (was,hars,olie) (18,09%), Magnesium (0,37%), Wateroplosbare organische stoffen (8,19%), Natrium (0,41%), Hemi-cellulosen (1,63%), Fosfaat (0,20%), Cellulosen (2,85%), Sulfaat (5,05%), Huminezuren (13,08%), Etherextract(1,26%), Humusmateriaal (3,99%), Niet-water-oplosbare stikstof (0,77%), Humine en Lignine (13,61%), Overig Stikstof (0,98%), Makkelijk in water oplosbare proteïnen (1,30%).  

Ander voedingssupplement?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Sanofor Veendrenkstof? Bekijk dan eens ons totaalaanbod voedingssupplementen. Hier vindt u onder andere Hokamix Forte voor honden en Algolith Zeewier hond en kat.

Sanofor
https://www.brekz.be/24120-home_default/sanofor-veendrenkstof.jpg
11.95 2019/01/01
Diaz lust het graag. Ik gebruik het omdat hij steeds stoelgang eet, maar of het daarvoor helpt !!!! Nog niet veel van gemerkt :(
Ik heb dit product eerder gebruikt. Toen stopte het eten van de straat. Nu doet de hond het weer, dus ben ik er opnieuw mee begonnen. Duurt een paar dagen voor het werkt. Ik had het niet gedacht, maar het werkt wel.
Werkt prima voor een hond die poep eet en daardoor water poept. Hij is weer als nieuw en kunnen het bos weer in waar hij kan los lopen. Te gek.
zeer tevreden; goede stoelgang en vacht
Prima product alleen durf ik het niet mee te nemen op vakantie omdat de inhoud een vloeibare substantie is.
Geweldig middel, puur Natuur, goed tegen vachtverlies, vacht wordt er heel mooi van, tegen poep eten, goed voor flora en fauna! HEEL TEVREDEN!!
Het ziet er vies uit moet ik zeggen maar het verliezen van de haren is minder. Das ook een fijn gevoel
Het is geen tovermiddel maar werkt goed om de drollenvraatzucht van onze labrador te beteugelen. Bezorging via DPD zeer accuraat en correct!
Prima product onze honden vinden het ook nog lekker en ze zitten goed in de vacht.
Jammer genoeg helpt het bij mijn hond Beer niet voldoende tegen de jeuk. Wel eet hij beduidend minder gras, hij was de lastste tijd aan het grazen net als een koe. En Beer vindt de sanofor niet lekker. Toch heb ik geen spijt het geprobeerd te hebben want het beetje voordeel wat hij ervan heeft maakt aankoop waard
Heel fijn produkt goed voor de vacht en bij maag en darmproblemen
Werkt best goed bij onze honden eet haast geen poep meer door dit spul en hun vacht woord er ook zacht van.
Ik hoor alleen maar goede berichten over veendrenkstof, maar mijn hondjes vinden t niet lekker...........raar, ze eten wel stront ;(
Nu 4 weken gebruik van veendrenkstof. Onze Franse Buldog eet weer uitstekend en zijn ontlasting is prima. Veel minder haarverlies en zachtere haren. Je zou kunnen zeggen een wondermiddel!
ik heb het besteld omdat onze honden hun poep eten, de hond die het het meest doet, die doet dat nog steeds na 6 weken gebruik, maar beide honden eten het goed. dus houden we het nog maar even vol.
We gebreuken het nu omdat onze hond poep eet . Nou een week bezig er mee maar nog geen resultaad maar we gaan er mee door .
Het product levert een bijdrage in het terugdringen van het ongeremd eten van alles dat de hond kan vinden van afval tot ontlasting.
2662
1519
> Meer informatie
Sanofor Veendrenkstof 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
500 gram
€ 11,95
1 kg
€ 19,35 (€ 19,35 /kg)
Hokamix Derma voor honden

Hokamix Forte voor honden

Hokamix Forte voor honden is een aanvullende voeding voor honden met hardnekkige en langdurige huid- en vachtproblemen. Het geheim van Hokamix Forte ligt in een bijzondere zoetwateralg; Chlorella. Zij bevat essentiële aminozuren en belangrijke vitaminen en mineralen. In samenwerking met de aanwezige kruiden vormen zij voor uw hond de ideale ondersteuning bij een scala aan huidproblemen zoals een rode huid en jeukklachten. Wat doet Chlorella precies? Het absorbeert zware metalen en speelt zo een belangrijke rol in de ontgifting van het lichaam. Daarnaast bevat het een natuurlijke groeifactor die de celdeling, en daarmee het herstel van de huid, versnelt. Hokamix bevordert tevens de spijsvertering en de stofwisseling en ondersteunt de natuurlijke weerstand. Zo geeft u uw hond de kans om op eigen kracht te herstellen.

 • Probaat middel tegen dunne beharing, jeukklachten, extreme haaruitval of een droge,- rode en gevoelige huid 
 • Bevordert de spijsvertering en de stofwisseling en versterkt de natuurlijke weerstand
 • Gebruikt de werkzame stof Chlorella, met essentiële aminozuren, vitaminen en mineralen
 • Ontgift het lichaam en versnelt het herstel van de huid
   

Bij Brekz kunt u de beste supplementen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hokamix Forte voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Hokamix Forte voor honden staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies Hokamix Forte voor honden

Hokamix Forte voor honden is een aanvullende voeding. Dagelijks 1 gram poeder toedienen per kg lichaamsgewicht. Houd als maximale dosering 15 gram aan. Eenvoudig te doseren met het bijgeleverde maatschepje. Indien gewenst de dosering verdubbelen: bouw de extra dosering op in 5 dagen en houdt deze maximaal gedurende 6 weken aan.

Let op! Voeding met Hokamix Forte niet verder aanvullen met andere vitaminen- of kalkpreperaten. Hokamix Forte niet verhitten boven de 35 graden celcius. 
 

Ingrediënten Hokamix Forte voor honden

Kruidenmix (alfalfa, anijs, brandnetel, vrouwenmantel, guldenroede, St. Janskruid, kalmus, klisworel, longkruid, rozemarijn, paardenstaart, duizendblad, viooltje), groente, algen (Chlorella).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12,9%), ruw vet (12,2%), ruwe vezel (8,6%), ruwe as (46,1%), calcium (12,5%), fosfor (0,3%), vocht (3,8%), natrium (1,6%).

Volgens de fabrikant bevat dit product geen toevoegingen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Hokamix voor de gewrichten? Kijk dan eens bij Hokamix Gewricht+ voor honden. Een overzicht van al onze supplementen vindt u hier.

Hokamix
https://www.brekz.be/30764-home_default/hokamix-derma-voor-honden.jpg
54.95 2019/01/01
Ik gebruik het nu een week dus te vroeg om te zeggen dat helpt dus even afwachten .
goed product na een 10tal dagen resultaat gezien minder haarverlies
Goed verpakt en snel ontvangen
Wij gebruiken dit product voor onze hond met ernstige huidproblemen. Nu na 8 weken zien wij toch al een goede vooruitgang. Was van tevoren medegedeeld dat dit lang kon gaan duren. Ook goede tips van Brekz gehad
2669
1524
> Meer informatie
Verpakking Prijs
350 gram
€ 24,95
750 gram
€ 54,95
Primeval Omega 3-6-9 voor de hond

Primeval Omega 3-6-9 voor de hond

Primeval Omega 3-6-9 voor de hond is een voedingssupplement met drie essentiële vetzuren. Het bevat de zuivere plantaardige vetzuren omega-3, omega-6 en omega-9. Deze vetzuren zorgen voor een goede weerstand en snel herstel na ziekte. Daarnaast geven deze meervoudig onverzadigde vetzuren energie, ze vergroten het uithoudingsvermogen en houden de spieren en gewrichten soepel en het hart en de bloedvaten vrij van plaque. Ook voor een goede conditie van de huid en vacht is Primeval Omega 3-6-9 voor de hondeen goed product. Het zorgt voor een geleidelijke en gezonde verharing, vermindert een droge en schilferende huid en houdt huidreacties door allergieën tegen.

 • Bevat omega 3, 6 en 9
 • Zorgt voor goede weerstand
 • Geeft energie
 • Houdt spieren en gewrichten soepel
 • Houdt hart en bloedvaten gezond
 • Optimaliseert conditie
 • Zorgt voor gezonde huid en vacht
 • Vermindert reacties op allergieën

Bij Brekz kunt u diverse soorten voedingssupplementen voor uw hond eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Primeval Omega 3-6-9 voor de hond en uw bestelling wordt snel thuisbezorgd!

Voedingsadvies Primeval Omega 3-6-9 voor de hond

Geef uw hond tot 40 kg dagelijks 1 dosering van 10 ml en geef uw hond vanaf 40 kg dagelijks 1 dosering van 20 ml.

Ingrediënten Primeval Omega 3-6-9 voor de hond

Samenstelling
Lijnzaadolie, sesamolie, zonnebloemolie, teunisbloemolie, pompoenpitolie en natuurlijke vitamine E.

Analytische bestanddelen
Per 10 ml: eiwitten (0,1 gram), vetten (10 gram waarvan meervoudig onverzadigd type 3 (5 gram), meervoudig onverzadigd type 6 (2 gram) en enkelvoudig onverzadigd (2 gram). 

Ander voedingssupplement?

Bij ons kunt u ook Beaphar Algolith Zeewier hond en kat met gezonde sporenelementen bestellen. Of bestel Kruyning Zalmolie voor de hond dat ook veel omegavetzuren bevat. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan voedingssupplementen voor honden en bestel uw product snel online!

https://www.brekz.be/26512-home_default/primeval-omega-3-6-9-voor-de-hond.jpg
25.95 2019/01/01
Is fantastisch voor de huid van de hond
Top! Als het goed is is het goed hè ? Wat moet ik meer vertellen ???
29545
14851
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 25,95
2 x 500 ml
€ 49,95
Hokamix BARF CombiMix - Voedingssupplement OP is OP

Hokamix BARF CombiMix - Voedingssupplement

Hokamix BARF CombiMix - Voedingssupplement is een supplementvoer dat bestaat uit rauw vlees en groenten en is geschikt voor iedere hond. BARF staat voor 'Bones and raw food' en is gebaseerd op het dieet van de wilde hond. Het voedingssupplement is zodanig samengesteld dat het natuurlijke eetpatroon van de wilde hond optimaal wordt nagebootst. Omdat de hond vooral een carnivoor is, bestaat het maal hoofdzakelijk uit rauw vlees, namelijk wel 60%! Natuurlijk krijgt uw hond in het wild ook diverse andere voedingsstoffen binnen. Daarom zijn ook gemalen vegetarisch materiaal, organen en fruit toegevoegd. Het product bevat tevens diverse vitaminen, mineralen en sporenelementen. Dankzij de aanvulling met lijnzaad (Omega vetzuren), rijstzemelen, kruiden, algen en appelpoeder krijgt uw hond alle voedingsstoffen binnen die hij nodig heeft voor een optimale gezondheid. Zo vormt dit voedingssupplement een zeer volledige aanvulling voor iedere dag.

 • Natuurlijke voeding op basis van rauw vlees (60%)
 • Rijk aan groenten, organen en fruit
 • Bevat Omega-3 en 6 vetzuren
 • Kruiden leveren de nodige natuurlijke vitaminen, mineralen en sporenelementen
 • Met algen, voor onder meer calcium, ijzer en magnesium
 • Aanvullende voeding, geschikt voor dagelijks gebruik

Bij Brekz kunt u de beste Hokamix producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu Hokamix BARF CombiMix - Voedingssupplement tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Hokamix BARF CombiMix - Voedingssupplement staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling

Rauw vlees, gemalen vegetarisch materiaal (plantaardig), organen, fruit.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 20,1%, ruw vet 12,8% (onverzadigde vetzuren 84,5%, waarvan omega-3 41,8%, omega-6 16,5%, omega-9 24,7%), ruwe celstof 5,0%, ruwe as 18,8%, vocht 8,1%.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld naar een aanvullende voeding met zeewier voor uw hond? Kijk dan eens bij Beaphar Algolith Zeewier hond en kat.

https://www.brekz.be/26982-home_default/hokamix-barf-combimix-400-gr-voedingssupplement.jpg
16.6 2019/01/01
30764
15067
HOKAMIX BARF CombiMix 400 gr - Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
750 gram
€ 30,49
€ 24,39
Grau Gedroogde Groentenmix Nr. 1 Voedingssupplement - 150 gr OP is OP

Grau Gedroogde Groentemix Nr. 1

Grau Gedroogde Groentemix Nr. 1 reinigt van binnenuit en bevordert de spijsvertering en stofwisseling. Dit natuurlijke product draagt bij aan de vitaliteit van de hond en zorgt voor een mooie huid, glanzende vacht en soepele gewrichten. Deze mix dient als extra, aanvullend supplement voor het BARF-dieet. Een compleet BARF-dieet bestaat naast vers vlees namelijk ook uit groenten. De hond heeft ook behoefte aan ingrediënten die niet in vlees zitten. Om toch aan deze behoeftes te voldoen heeft Grau deze groenten- , kruiden- en fruitmix ontwikkeld die de maaltijd aanvult, zodat uw viervoeter toch alle belangrijke voedingsstoffen binnenkrijgt. Groenten leveren een belangrijk deel aan vezels welke nodig zijn voor een goede darmwerking. Daarnaast zijn er in de darmen bacteriën aanwezig die voedingsstoffen uit groenten halen. Deze darmbacterie zorgt voor een gezond darmmilieu, zodat uw hond de juiste voedingsmiddelen kan verteren en opnemen. Het gecontroleerde droogproces van deze groentemix garandeert de volledige conservering van de voedingsstoffen in groenten, zoals vitaminen en etherische oliën. Hierdoor blijven dus bijna alle voedingsstoffen compleet behouden. 
Grau Gedroogde Groentemix is beschikbaar in de volgende varianten:

 • Gedroogde Groentemix nr. 1 (wortelen, kool, prei, snijbonen)
 • Gedroogde Groentemix nr. 2 (wortelen, rode bieten, courgette, pastinaak)
 • Gedroogde Groentemix nr. 3 (broccoli, wortelen, sellerie, spinazie)
 • Gedroogde Groentemix nr. 4 (pastinaak, courgette, aardappel, tomaat (rijp, Solanine vrij)

Bij Brekz kunt u supplementen voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Grau Gedroogde Groentemix Nr. 1 tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Grau Gedroogde Groentemix Nr. 1 ingrediënten

Samenstelling: wortelen, kool, prei en snijbonen.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (11,7%), Ruw vet (1,9%), Ruwe celstof (8,3%), Ruwe as (7,2%), Vocht (8,5%), Calcium (0,24%), Fosfor (0,27%).
   

Voedingsadvies Grau Gedroogde Groentemix Nr. 1

Dagelijkse dosering:

 • Honden van 5 kg: +/- 3 gram
 • Honden van 10 kg: +/- 6 gram
 • Honden van 15 kg: +/- 9 gram

De uiteindelijke te geven hoeveelheid hangt af leeftijd en activiteit van uw hond. Dit dient u individueel en flexibel te beoordelen. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid is 80% vlees en 20% groenten, of 70% vlees, 30% groenten en 10% granen. Week de aangegeven dosering met twee delen lauwwarm water tot de gewenste consistentie (ongeveer 10 min.). Overtollig water kan eenvoudig worden afgegoten. Zorg dat uw huisdier altijd voldoende vers drinkwater heeft. Het wordt aangeraden om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende soorten groentemixen. 
       

Ander product?
Bent u op zoek naar een andere variant van deze groentemix? Probeer dan bijvoorbeeld eens Grau Gedroogde Groentemix Nr. 4, met pastinaak, courgette, aardappel en tomaat. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze supplementen voor honden.

https://www.brekz.be/26983-home_default/grau-gedroogde-groentenmix-nr-1-voedingssupplement-150-gr.jpg
3.82 2019/01/01
30770
15069
Grau Gedroogde Groentenmix Nr. 1 Voedingssupplement - 150 gr > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,45
€ 3,81
Per 3
€ 14,99
€ 10,49
Grau Knoflooktabletten - Voedingssupplement OP is OP
https://www.brekz.be/26994-home_default/grau-knoflookgranulaat-voedingssupplement.jpg
4.13 2019/01/01
30785
15077
Grrau Knoflooktabletten 200 st - Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
150 gram
€ 8,25
€ 4,13
400 gram
€ 14,95
GRAU Rundervet met Glucose 200 gr - Voedingssupplement OP is OP

Grau Rundervet met Glucose 200g

Grau Rundervet met Glucose 200g wordt direct door het lichaam opgenomen en de calorieën worden snel omgezet in energie. Doordat het rundervet met glucose (druivensuiker) verrijkt is, zorgt dit voor een energieboost. Glucose activeert daarnaast ook de afgifte van insuline. Dit zorgt ervoor dat het vet in dit supplement kan worden opgeslagen in het lichaam. Hierdoor biedt het ondersteuning aan uw huisdier in situaties waar veel energie voor nodig is, zoals sport, dracht of ziekte. Rundervet is ook zeer goed geschikt als voedingssupplement voor ondervoede honden.

 • Geschikt voor honden die zware lichamelijke prestaties moeten leveren

 • Ter ondersteuning voor de laatste periode van de dracht of zogende dieren

 • Opwekken van eetlust

 • Bij te weinig ondervacht

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Grau Rundervet met Glucose 200g tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Ingrediënten Grau Rundervet met Glucose 200g

Samenstelling: rundervet, glucose

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (3%), Ruw vet (80%), Ruwe as (2%), Vocht (1%), Glucose (14%
)

      

Gebruik en bewaring Grau Rundervet met Glucose 200g

Katten 3 g

  

Pups vanaf drie weken en volwassen honden:

Gewicht hond gram
1 t/m 10kg 3 g
11 t/m 25kg 12 g
Boven de 25kg 20 g
Werk- en sporthonden 30 g


Een afgestreken maatschepje is 3 gram. Meng de voorgeschreven dosering door het dagelijkse voer. Na opening in een afgesloten verpakking op kamertemperatuur bewaren. De houdbaarheid van Grau Rundervet met Glucose 200g staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
   

Ander product?
Bent u op zoek naar een supplement ter ondersteuning van de gewrichten van uw hond? Kijk dan eens naar Hokamix Gewricht+. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van onze hondenapotheek.

https://www.brekz.be/27080-home_default/grau-rundervet-met-glucose-200-gr-voedingssupplement.jpg
4.98 2019/01/01
30791
15079
GRAU Rundvet met Glucose 200 gr - Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
200 gram
€ 9,95
€ 4,97
Renske Golddust Oud & Herstel - Voedingssupplement

Renske Golddust Oud & Herstel - Voedingssupplement

Renske Golddust Oud & Herstel - Voedingssupplement kan worden gegeven als ondersteuning voor oudere dieren of dieren in een herstelperiode. Het bevat vitaminen, mineralen, aminozuren, essentiële vetzuren en vezels en ondersteunt de algehele gezondheid. Senioren hebben een andere en grotere behoefte aan voedingsstoffen dan jongere honden. Het lichaamsgewicht, de botdichtheid en de spiermassa nemen af. Daarbij neemt de kans op het ontwikkelen van chronische aandoeningen toe wanneer uw hond ouder wordt. Ook herstellende honden van bijvoorbeeld een operatie of bevalling hebben extra behoefte aan een optimale voeding met alle essentiële voedingsstoffen, om zo het herstelproces te versnellen.

Dit voedingssupplement bevat naast Omega-3 vetzuren, ook verschillende natuurlijke antioxidanten voor de bloedsuikerspiegel en het botstelsel. Dit supplement ondersteunt het algehele afweersysteem en geeft uw hond een vitaminen- en mineralen boost. De poeder is eenvoudig te vermengen met natvoer. Met een beetje lauwwarm water kunt u dit ook prima mengen met droogvoer.

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Renske Golddust Oud & Herstel - Voedingssupplement tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Belangrijke kenmerken Renske Golddust Oud & Herstel - Voedingssupplement

 • Bevat natuurlijke antioxidanten
 • Beschermt bij veroudering en herstel
 • Hoog in Omega-3 vetzuren
 • Rijk aan lignanen, LNA en DHA
 • Hoog in voedingsvezels
 • Bevat alle 10 essentiële aminozuren (compleet eiwitpatroon)
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
 • 100% natuurlijk, geen conserveringsmiddelen of toevoegingen
 • Geen genetisch gemanipuleerde grondstoffen
 • Versterkt algehele afweersysteem

  
Ingrediënten

Lijnzaad (Stabilized, Ground, Fortified, non-GMO, Human-Grade, 99,9% pure), Sorghum (High Polyphenol Antioxidant), Zinksulfaat, Vitamine E, Folic Acid, Vitamine B-6 en Vitamine B-12.

Voedingsadvies

Kleine huisdieren ± 5 kg: 2 theelepels per dag
Middelgrote huisdieren ± 15 kg: 1 afgestreken eetlepel
Grote huisdieren ± 30 kg: 1 á 2 volle eetlepels per dag
Zeer grote huisdieren ± 60 kg: 2 á 4 volle eetlepels per dag
     
   
Ander product?

Bent u op zoek naar een supplement voor een gezonde huid en vacht? Kijk eens naar Renske Golddust Huid & Vacht – VoedingssupplementVoor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met alle supplementen voor honden.

https://www.brekz.be/27974-home_default/renske-golddust-oud-herstel-voedingssupplement.jpg
17.49 2019/01/01
31664
15374
Renske Golddust Oud & Herstel - Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
250 gram
€ 17,49
500 gram
€ 27,95
PhytoTreat Tukal Extra voor honden en katten

PhytoTreat Tukal-Extra

PhytoTreat Tukal-Extra is een voedingssupplement voor honden en katten dat bestaat uit kalium (als kaliumgluconaat) gemengd in een smakelijke drager. Dit voedingssupplement draagt bij aan een optimale kaliumbalans en ondersteunt de nierfunctie. Nieren zijn belangrijke organen. Zij zuiveren het bloed van afvalstoffen en regelen de elektrolyten en mineralen in het bloed. Als de nieren niet meer goed functioneren kan dat erg schadelijk zijn voor uw huisdier. Kalium is een mineraal dat daarnaast ook betrokken is bij het regelen van de vochtbalans en de bloeddruk in het lichaam, omdat dit het bloeddruk-verhogende effect van natrium tegenwerkt. Daarnaast zorgt kalium ervoor dat zenuwprikkels goed geleid worden en de spieren in het lichaam zich juist samentrekken. 

Bij Brekz kunt u supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu PhytoTreat Tukal-Extra tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Gebruik en bewaring PhytoTreat Tukal-Extra

Een afgestreken maatschepje per 3kg lichaamsgewicht tweemaal per dag over het voer strooien. Het maatschepje van 1ml komt overeen met ongeveer 0,6 gram Tukal- Extra en 0,3 gram kaliumgluconaat. De dosering komt overeen met ongeveer 200 mg kaliumgluconaat per kg lichaamsgewicht per dag. Een pot is genoeg voor ongeveer 90 dagdoseringen (3 maanden) bij een kat van 4,5kg). Overschrijd de aanbevolen dagelijkse dosering niet. Neem een maximale gebruiksduur van 6 maanden in acht, tenzij de dierenarts anders voorschrijft. 
Bewaring bij kamertemperatuur (15-25°C), droog en niet in de zon. Buiten bereik van kinderen houden.


Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Raadpleeg uw dierenarts voor gebruik indien er mogelijk sprake is van een verhoogde kaliumspiegel en bij hart- of nierproblemen. Stel altijd voldoende water ter beschikking aan uw huisdier.


Samenstelling PhytoTreat Tukal-Extra

Kalium (als kaliumgluconaat, 50,1 g), vitamine A (650 IE), vitamine D3 (65 IE), taurine (43,7 mg), vitamine E (6,5 mg), zink (als zinkoxide, 2,8 mg), koper (als koper(II)sulfaat pentahydraat, 0,4 mg), jodium (als calciumjodaat, watervrij, 87 µg), seleen (als natriumseleniet, 9 µg). smaak- (garnaal, tonijn en haring) en vulstoffen (cellulose)

Ander product?


Bent u op zoek naar groenten ter aanvulling van vers vleesvoeding? Kijk dan naar Grau Gedroogde Groentemix. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze supplementen.

https://www.brekz.be/28457-home_default/phytotreat-tukal-extra-voor-honden-en-katten.jpg
27.95 2019/01/01
32568
15598
PhytoTreat Tukal Extra voor honden en katten > Meer informatie
Verpakking Prijs
175 gram
€ 27,95
2 x 175 gram
€ 52,95
Protexin Pro-Soluble 150 gram – Hond en kat

Protexin Pro-Soluble

Protexin Pro-Soluble is een oplosbare voedingssupplement die de spijsvertering van uw huisdier helpt te stimuleren. De goede probiotische bacteriën in Protexin komen van nature voor in het darmstelsel van uw hond, kat of knaagdier. Deze goede bacteriën bevorderen een sterke afweer tegen ongewenste micro-organismen. Dit supplement kan dagelijkse worden gebruikt ter ondersteuning van de gezondheid van uw huisdier en ter bevordering van een gezonde spijsvertering. Gebruik Protexin Pro-Soluble ter verbetering van de gezondheid en conditie van uw huisdier, bij dunne ontlasting, stress of ter ondersteuning tijdens een antibioticumkuur.

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen van Protexin goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Protexin Pro-Soluble tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Dosering en bewaring Protexin Pro-Soluble:

1 maatschepje is ca. 2 g.

 • Kleine honden: 2 gram (1 afgestreken maatschepje) toevoegen aan de dagelijkse voeding of vers drinkwater
 • Grote honden: 4 gram (2 afgestreken maatschepjes) toevoegen aan de dagelijkse voeding of vers drinkwater
 • Katten: 1-2 gram ½ - 1 afgestreken maatschepje
 • Konijnen: 0,5 gram - ½ maatschepje

Protexin Pro-Soluble dient u droog te bewaren op kamertemperatuur, buiten het bereik van de zon. De houdbaarheid van Protexin Pro-Soluble staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Samenstelling Protexin Pro-Soluble

Samenstelling: Dextrose, darmflorastabilisatoren, probioticum, enterococcus faecium.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 5%, Ruwe celstof: <1%, Ruwe oliën en vetten: <1%, Ruwe as: 9%

Ander product?

Zoekt u een soortgelijk product van Protexin in de vorm van capsules? Probeer dan eens Protexin Synbiotic D-C Capules. Voor andere supplementen kunt u kijken op de pagina met al onze voedingssupplementen voor honden.

https://www.brekz.be/28724-home_default/protexin-pro-soluble-150-gram-hond-en-kat.jpg
28.95 2019/01/01
32664
15624
Protexin Pro-Soluble 150 gram – Hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
150 gram
€ 28,95
2 x 150 gram
€ 54,95
Protexin Synbiotic D-C Capsules - Hond en Kat

Protexin Synbiotic D-C Capsules

Protexin Synbiotic D-C Capsules is een voedingssupplement met probiotische bacteriën. Dit zijn goede bacteriën die van nature voorkomen in een gezonde darmflora. Een gezonde darmflora is belangrijk voor een optimale werking van de spijsvertering. Probiotica verbetert de verteringsprocessen en stimuleren de weerstand van uw huisdier.

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen van Protexin goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Protexin Synbiotic D-C Capsules tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Dosering en bewaring Protexin Synbiotic D-C Capsules

Dagelijks 1 capsule of een door de dierenarts voorgeschreven dosering. Capsules in zijn geheel geven of gemalen over het voer of aan het drinkwater toevoegen. 
Protexin droog en koel bewaren op kamertemperatuur. Voorkom blootstelling aan de zon.
De houdbaarheid van Protexin Synbiotic D-C Capsules staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Samenstelling Protexin Synbiotic D-C Capsules

Zoötechnische Additieven - Protexin probioticum, Enterococcus faecium (DSM 10663 / NCIMB 10415) 4b1707
1 x 1013 CFU / kg; 2 x 109 CFU / capsule

Technologische additieven Preplex® prebioticum - Acacia (Arabische gom)
Samenstelling Preplex® prebioticum -  (Fructo-oligosaccharide), Gelatine capsule, Magnesium stearaat

Analytische bestanddelen Ruw eiwit: 3%, Ruwe celstof: <1%, Ruwe oliën en vetten: <1%,
Ruwe as: 2%

Ander product?
Zoekt u een soortgelijk product van Protexin in poedervorm? Kijk dan eens naar Protexin Pro-Soluble. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze voedingssupplementen voor honden.

https://www.brekz.be/28725-home_default/protexin-synbiotic-d-c-capsules-hond-en-kat.jpg
28.95 2019/01/01
32666
15625
Protexin Synbiotic D-C Capsules - Hond en Kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
50 stuks
€ 28,95
2 x 50 stuks
€ 54,95

Snacks

Biofood Tabletten Knoflook Zeewier

Biofood Tabletten Knoflook Zeewier

Biofood Tabletten Knoflook Zeewier zijn smaakvolle en gezonde tabletten die vlooien en teken verwijderen bij uw hond. Ook zorgen ze ervoor dat haaruitval voorkomen wordt. De tabletten bevatten onder andere zeewier en knoflook. De werkzame stof in de knoflook in alliine. Deze zorgt ervoor dat de bacteriën waar de parasieten van leven, worden gedood zodat de parasieten zelf ook doodgaan van de honger. De tabletten bevatten verder ook diverse vitaminen en mineralen die onder andere zorgen voor een gezonde huid en vacht, een goedwerkende spijsvertering en een goede weerstand. De tabletten bevatten geen gluten en zijn geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. 

 • Doodt bacteriën
 • Doodt parasieten
 • Bevat vitaminen en mineralen
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Verbetert spijsvertering
 • Zorgt voor goede weerstand
 • Zonder gluten

Bestel Biofood Tabletten Knoflook Zeewier per verpakking van 55 stuks eenvoudig en goedkoop online bij Brekz en uw aankoop wordt razendsnel bij uw huis bezorgd!

De houdbaarheid van de tabletten staat op de verpakking vermeld.

Voedingsadvies Biofood Tabletten Knoflook Zeewier

Geef uw hond min. 2 - max. 6 tabletten per 10 kg lichaamsgewicht per dag. Geef puppy’s 2 - 3 tabletten per 10 kg lichaamsgewicht per dag.

Ingrediënten Biofood Tabletten Knoflook Zeewier

Samenstelling
Wei, rijst, melkpoeder, biergist, dextrose, zeewier (5,33%), knoflook (4,1%) en wortel.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,81%), ruw vet (2,6%), ruwe celsto ( 0,64%), ruwe as (6,33%) en vocht (6,93%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (126.291,4 IE/kg), vitamine B-complex (99,7 mg), vitamine D3 (12.629,12 IE/kg) en vitamine E (274,22 mg/kg). 

Ander product tegen vlooien en teken?

Met Frontline Combo Spot-On Hond M doodt u niet alleen vlooien en teken, maar ook de eitjes en larven. U kunt ook kiezen voor Advantix 400/2000 voor honden van 25 tot 40 kg dat 4 weken lang bescherming biedt tegen vlooien, teken, muggen en steekvliegen. Bekijk hier ons gehele aanbod aan bestrijding van vlooien en teken voor honden.

https://www.brekz.be/26696-home_default/biofood-tabletten-knoflook-zeewier.jpg
3.95 2019/01/01
Sorry maar ben nog niet met dir product begonnen omdat mijn andere tabletten nog niet op waren maar ik gebruik al jaren biofood schapenvettabletten met knoflook en dat bevalt mij prima dus daarom heb ik deze gekocht om te gaan proberen maar ben ervan overtuigd dat deze mij ook goed zullen bevallen
Hond vindt het lekker en het is meteen functioneel
MIJN HOND VINDT HET LEKKER, DAT ZEGT ALLES.
29914
14912
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 3,95
Biofood Tabletten Mini Knoflook Zeewier

Biofood Tabletten Mini Knoflook Zeewier

Biofood Tabletten Mini Knoflook Zeewier zijn smaakvolle en glutenvrije tabletten tegen vlooien, teken en haaruitval. De werkzame stof alliine in de knoflook zorgt ervoor dat de bacteriën waar vlooien en teken van leven doodgaan, zodat de parasieten zelf ook doodgaan. De tabletten bevatten diverse gezonde eiwitten, vitaminen en mineralen die onder andere de huid en vacht gezond houden, haaruitval voorkomen en de darmen goed laten werken. Vooral voor puppy's en kleine honden zijn deze tabletten geschikt. 

 • Voor kleine hondenw
 • Doodt bacteriën
 • Verwijdert parasieten
 • Bevat vitaminen en mineralen
 • Zorgt voor gezonde huid en vacht
 • Vermindert haaruitval
 • Verbetert darmwerking

Bij Brekz kunt u diverse soorten tabletten van Biofood gemakkelijk en voordelig online bestellen. Zo koopt u Biofood Tabletten Mini Knoflook Zeewier met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van de tabletten staat op de verpakking vermeld en is voldoende als u zich aan het voedingsadvies houdt. 

Voedingsadvies Biofood Tabletten Mini Knoflook Zeewier

Geef uw hond minimaal 2 en maximaal 6 tabletten per 10 kg per dag. Geef puppy’s 2 tot 3 tabletten per dag. Dagelijks gebruik zorgt voor een betere werking.

Ingrediënten Biofood Tabletten Mini Knoflook Zeewier

Samenstelling
Wei, rijst, melkpoeder, (bier)gist, dextrose, zeewier (5,33%), knoflook (4,1%) en wortel.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10,75%), ruw vet (2,73%), ruwe celstof (0,75%), ruwe as (6,7%) en vocht (6,74%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (126.500,4 IE/kg), vitamine B-complex (97,58 mg/kg), vitamine D3 (12.650,02 IE/kg) en vitamine E (274,67 mg/kg). 

Andere tabletten dan Biofood Tabletten Mini Knoflook Zeewier?

U kunt ook Biofood Tabletten Sensitive bestellen tegen allergische reacties en Biofood Tabletten Dogbite voor sterke tanden en een frisse adem. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan supplementen. 

https://www.brekz.be/26695-home_default/biofood-tabletten-mini-knoflook-zeewier.jpg
3.95 2019/01/01
Ik kocht voorheen een veel duurder merk, dit is dus qua prijs een pak voordeliger. Afwcahten of het ook zo effectief is tegen vlooien.
Helaas verkeerde doosje ontvangen. En keurig geld retour. Zoals het hoort. Dus ga zo door!!
29917
14914
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 3,95
Biofood Tabletten Knoflook Pens voor honden

Biofood Tabletten Knoflook Pens

Biofood Tabletten Knoflook Pens zijn smakelijke en gezonde gisttabletten die u kunt gebruiken als uw hond vlooien, teken of haaruitval heeft. De tabletten bevatten knoflook, pensaroma, vitaminen en mineralen. Ze zijn geschikt voor honden van alle rassen en voor puppy's vanaf 10 weken. De werkzame stof uit de knoflook is alliine dat de bacteriën doodt waar insecten, zoals luizen, vlooien, teken, wormen en mijten van leven. Zo gaan ook de insecten doodt waar uw hond last van heeft en wordt haaruitval voorkomen. De tabletten bevatten geen gluten en geen chemische toevoegingen. 

 • Voor alle hondenrassen
 • Doodt parasieten
 • Vermindert haaruitval
 • Met vitaminen en mineralen
 • Bevat geen gluten
 • Zonder chemische toevoegingen

Bij Brekz kunt u diverse soorten bestrijdingsmiddelen tegen parasieten, zoals vlooien en teken, eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Biofood Tabletten Knoflook Pens per verpakking van 55 stuks en uw bestelling wordt snel bezorgd!

De houdbaarheid van de tabletten staat op de verpakking vermeld. 

Voedingsadvies Biofood Tabletten Knoflook Pens

Geef volwassen honden minimaal 2 tot maximaal 6 stuks per 10 kg lichaamsgewicht per dag. Geef puppy’s 2 tot 3 stuks per dag. Dagelijks gebruik zorgt voor een betere werking.

Ingrediënten Biofood Tabletten Knoflook Pens

Samenstelling
Wei, rijst, melkpoeder, biergist, dextrose, knoflook (4,1%), pensaroma (1,3%), zeewier en wortel. 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,81%), ruw vet (2,6%), ruwe celstof (0,64%), ruwe as (6,33%) en vocht (6,93%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (126.291,4 IE/kg), vitamine B-complex (99,7 mg/kg), vitamine D3 (12.629,12 IE/kg), vitamine E (274,22 mg/kg). 

Ander bestrijdingsmiddel tegen parasieten?

Bij ons kunt u ook Advantix 250/1250 voor honden van 10 tot 25 kg tegen vlooien, teken, muggen en vliegen of Beaphar Vlooien Anti-Conceptie (2,6 tot 6,7 kg) hond tegen vlooien bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan producten in onze hondenapotheek
 

https://www.brekz.be/26694-home_default/biofood-tabletten-knoflook-pens.jpg
3.95 2019/01/01
29920
14916
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 3,95
Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat zijn rustgevende gistsnoepjes die u zowel aan uw hond als aan uw kat kunt geven. De snoepjes bevatten valeriaan, passiebloem en een anti-stress kruidenmix. Deze stoffen hebben een rustgevende werking en zorgen ervoor dat uw dier tijdens vuurwerk, onweer of dierenartsbezoek kalm blijft. De snoepjes zijn daarnaast ook erg gezond, omdat ze veel vitaminen en mineralen bevatten die zorgen voor een gezonde huid en vacht. De toevoeging van zeewier en kruiden zorgt voor een betere darmwerking. Verder bevatten de tabletten alleen natuurlijke antioxidanten en geen chemische toevoegingen. 

 • Rustgevende snoepjes
 • Voor hond en kat
 • Vermindert angst en stress
 • Houdt huid en vacht gezond
 • Verbetert darmwerking
 • Met natuurlijke antioxidanten
 • Zonder chemische toevoegingen

Bij Brekz kunt u verschillende soorten rustgevende producten voor uw dier gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat per 100 stuks met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van de tabletten staat op de verpakking vermeld.

Voedingsadvies Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

In onderstaande tabel ziet u hoeveel tabletten u uw dier per dag mag geven per 10 kg lichaamsgewicht.
 

Dier Aantal stuks
Volwassen hond Min. 2 - max. 6 per dag per 10 kg lichaamsgewicht
Puppy 2 - 3 per dag per 10 kg lichaamsgewicht
Volwassen kat 2 - 6 per dag per 10 kg lichaamsgewicht
Kitten 2 - 3 per dag per 10 kg lichaamsgewicht


Ingrediënten Biofood Relax Tabletten voor de hond en kat

Samenstelling
Wei, rijst, melkpoeder, gist, dextrose, valeriaan (3,33%) en passiebloem (3,33%). 

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,91%), ruw vet (2,61%), ruwe celstof (0,24%), ruwe as (6,28%) en vocht (6,93%).

Toegevoegde voedingsstoffen
Vitamine A (131.261 IE/kg), vitamine B-complex (69,28 mg/kg), vitamine D3 (13.126,08 IE/kg) en vitamine E (285,01 mg/kg). 

Ander rustgevend product voor uw dier?

Bij ons kunt u ook Sanal Relax voor hond, kat en konijn bestellen om uw dier rustig te houden. Voor uw kat bestelt u Beaphar No Stress Spot On Kat met kalmerende druppels en voor uw hond kunt u ook kiezen voor de rustgevende Adaptil Tabletten voor de hond. Bekijk ook ons gehele aanbod aan rustgevende producten voor honden en katten

https://www.brekz.be/26693-home_default/biofood-relax-tabletten-voor-de-hond-en-kat.jpg
3.95 2019/01/01
houdt de kat goed rustig in de wagen en op show
Na een aantal dagen het te hebben gegeven hadden we wat resultaat
29921
14917
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 3,95

Huid en Vacht

Trixie Huid & Haartabletten voor honden 220 g
https://www.brekz.be/30995-home_default/trixie-huid-haartabletten-voor-honden-220-g.jpg
5.49 2019/01/01
33806
16033
Trixie Huid & Haartabletten voor honden 220 g > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,49

Zalmolie

Biofood Zalmolie voor hond en kat

Biofood zalmolie (doseerpomp)

Biofood zalmolie (doseerpomp) is een aanvullend product van zalmolie en biedt een brede ondersteuning voor de gezondheid van uw hond. De zalmolie van Biofood is koudgeperst van verse zalm en is een gezonde toevoeging aan de dagelijkse voeding van uw hond of kat. Het product bevordert en stimuleert onder meer de darmen, huid- en vacht, vertering en eetlust. Daarnaast heeft het een gunstige werking op het immuunsysteem, de hart- en bloedvaten en het afweersysteem. Ook kan het helpen de pH waarde van de urine te verlagen, een uitkomst bij bijvoorbeeld blaasgruis. Het product is zeer smakelijk en is daarom geschikt om de eetlust aan te wakkeren (bij moeilijke eters). U kunt de dressing eenvoudig over het droogvoer van uw huisdier gieten of het apart voeren.

 • Smakelijk product op basis van zalmolie
 • Bevordert en stimuleert de darmen, huid- en vacht, vertering en eetlust
 • Heeft een gunstige werking op het afweersysteem
 • Helpt de pH waarde van de urine te verlagen in relatie met blaasgruis
 • Ook geschikt voor het aanwakkeren van de eetlust (bij moeilijke eters)
 • Eenvoudig over het droogvoer te gieten, of los te voeren

Bij Brekz kunt u de beste supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Biofood zalmolie (doseerpomp) tegen de scherpste prijzen.


Voedingsadvies Biofood zalmolie (doseerpomp)

Hond: 10ml per 20kg lichaamsgewicht (=2 theelepels per dag). Kat: 5ml (=1 theelepel per dag).


Ingrediënten Biofood zalmolie (doseerpomp)

Zalmolie.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (1,1%), ruw vet (98,1%), ruwe celstof (< 0,3%), ruw as (0,1%), natuurlijk conserveringsmiddel [rozemarijn E-392], Omega-3 vetzuren (23,8%), Omega-6 vetzuren (16,8%). 
BIOFOOD zalmolie bevat ongeveer 500 tot 1.500 milligram aan EPA en DHA per 5ml. Energiewaarde: 3.648 kJ/100 g.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld bonbons met schapenvet en knoflook voor uw hond? Kijk dan eens bij Biofood Schapenvet Maxi Bonbons met knoflook. Een overzicht van al onze supplementen vindt u hier.

 

https://www.brekz.be/23215-home_default/biofood-zalmolie-voor-hond-en-kat.jpg
11.95 2019/01/01
Wij geven het onze hond (schapendoes) omdat zij het hele jaar door vreselijk veel haren verliest. Ze wordt goed geborsteld. Het is ons door dierenarts aanbevolen. We gebruiken het al maanden, eerst van ander merk. We merken geen vooruitgang tot op heden.
perfect, de honden smikkelen er lekker van
Altijd tevreden van Brekz.be !
Pompje is ideaal en gebruiksvriendelijk en gemakkelijk. Hond lust olie
Zeer tevreden met het product!
25088
13921
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 11,95
5 liter
€ 79,95
Boxby for dogs zalmolie 250 ml

Boxby for dogs zalmolie 250 ml

Boxby for dogs zalmolie 250 ml draagt bij aan de gezondheid van uw trouwe viervoeter. Zalmolie is van nature rijk aan Omega 3 en Omega 6. Het koud persen van de zalmolie zorgt er voor dat de belangrijke ingrediënten maximaal behouden blijven. Boxby zalmolie is een belangrijke aanvulling op het dagelijkse dieet van uw hond. Aan omega 3-vetzuren worden veel goede eigenschappen toegeschreven. Het remt ontstekingen en het is goed voor hart en bloedvaten. Het helpt om een gezonde bloedsuikerspiegel te bevorderen, vorming van bloedstolsels tegen te gaan en het risico op artritis verminderen. Omega 3 zou daarnaast ook goed zijn voor de hersenen. Omega 6 (linolzuur) remt de aanmaak van cholesterol en helpt om het afweersysteem te versterken. Boxby zalmolie kunt u met het voer vermengen of rechtstreeks via de bek toedienen. 

Bij Brekz kunt u diverse soorten supplementen voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Boxby for dogs zalmolie 250 ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Boxby for dogs zalmolie 250 ml

Samenstelling: Zalmolie (99,6%). 
Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 0,4%, Ruwe oliën en vetten 99,6%, (Omega 3 (14%), Omega 6 (18%), Omega 9 (47%)), Ruwe as 0,1%, Ruwe celstof 0,1%

Dosering Boxby for dogs zalmolie 250 ml

U kunt Boxby zalmolie door het voer mengen of direct via de bek toedienen.

De aanbevolen hoeveelheid per dag:

Kleine hond 2 pompjes per dag
Middelgrote hond 4 pompjes per dag
Grote hond 6 pompjes per dag


De houdbaarheid van Boxby for dogs zalmolie 250 ml staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Zorg dat uw hond altijd voldoende drinkwater heeft.

Ander product?

Bent u op zoek naar zalmolie in combinatie met schapenvet? Kijk dan eens naar Boxby for dogs Skin&Coat olie. Voor al onze overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze supplementen voor honden.

https://www.brekz.be/27407-home_default/boxby-for-dogs-zalmolie-250-ml.jpg
13.99 2019/01/01
Gewoon, zalmolie. De honden vinden het lekker over hun eten en het is goed voor ze...
31382
15232
Boxby for dogs zalmolie 250 ml > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Per 3
€ 13,99
per 6
€ 30,84
Boxby for dogs skin&coat olie 250 ml

Boxby for dogs Skin & Coat olie

Boxby for dogs Skin & Coat olie is een mix van zalmolie en schapenvet. Beiden zijn een natuurlijke bron van Omega 3, Omega 6 en Omega 9. Deze vetzuren zorgen voor een zachte en glanzende vacht. De toegevoegde Spirulina en knoflook ondersteunen niet alleen de zachte en glanzende vacht, maar het heeft ook een anti-vlo werking. Het versterkt de haarwortel wat zorgt voor minder haaruitval. Deze olie is eenvoudig met het voer van uw hond te vermengen. De huid en vacht kunt u zien als de spiegel van de innerlijke gezondheid van uw hond. Bij een tekort aan onder andere deze vetzuren kan uw hond een doffe vacht krijgen, die in sommige gevallen dunner is en kale plekken kan vertonen.

Boxby for dogs Skin & Coat olie helpt uw huisdier om deze essentiële vetzuren binnen te krijgen voor een gezonde huid en een mooie glanzende vacht.

Bij Brekz kunt u supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Boxby for dogs Skin & Coat olie tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Boxby for dogs Skin & Coat olie

Samenstelling

Zalmolie (78%), schapenvet (20%). Spirulina (1%), knoflook (1%)

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (0.6%), ruw vet (99.7%), Omega 3 (15%), Omega 6 (15%), Omega 9 (6%), ruwe as (0.1%), ruwe celstof (0.1%)


Dosering Boxby for dogs Skin & Coat olie

 • Kleine hond: 2 pompjes per dag
 • Middel hond: 4 pompjes per dag
 • Grote hond: 6 pompjes per dag


Let op: 
Raadpleeg altijd uw dierenarts bij aanhoudende huid- en vachtproblemen. 

Ander product?

Kan uw hond wel een vitaminen- en mineralen boost gebruiken? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Soopa Nutribooster Wortel & PompoenVoor al onze verzorgingsproducten kunt u kijken op de pagina van onze hondenapotheek.

https://www.brekz.be/27408-home_default/boxby-for-dogs-skincoat-olie-250-ml.jpg
13.99 2019/01/01
De geur is voor mij niet zo aangenaam, maar mijn hond vind het super lekker. Hopelijk krijgt hij er een nog mooiere vacht van.
31383
15233
Boxby for dogs skin&coat olie 250 ml > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Per 3
€ 13,99
per 6
€ 25,49

Rustgevend

Primeval Stressless voor de hond

Primeval Stressless voor de hond

Primeval Stressless voor de hondis een natuurlijk kalmeringsmiddel voor zowel jonge als volwassen honden die last hebben van angst of stress of agressief zijn door bijvoorbeeld een bezoek aan de dierenarts of vuurwerk. Dit middel bevat verschillende kruiden, vitaminen en mineralen die de spanning bij uw hond verminderen zonder versuffend te werken en zonder dat uw hond eraan gewend raakt.

 • Natuurlijk kalmeringsmiddel
 • Voor jonge en volwassen honden
 • Vermindert stress en spanning
 • Vermindert angst en agressiviteit
 • Bevat vitaminen en mineralen
 • Werkt niet versuffend of verslavend

Bij Brekz kunt u diverse stressverlagende producten voor honden eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld Primeval Stressless voor de hond met zeer snelle levering!

Gebruiksadvies Primeval Stressless voor de hond

In onderstaande tabel ziet u de aanbevolen hoeveelheid van Primeval Stressless voor de hond per dag. Meng het middel door het voer van uw hond of leng droge brokken aan met water zodat u het middel kunt mengen met het voer. U kunt het zowel langdurig als incidenteel gebruiken. Bij preventief gebruik begint u met dit middel in dubbele dosering bij voorkeur 5 dagen voor aanvang van de stressvolle activiteit. Dit product bevat geen sint-janskruid en heeft dus geen negatieve invloed op eventueel medicijngebruik.

Lichaamsgewicht van uw hond

Hoeveelheid per dag

Tussen 5 en 15 kg

0,5 maatschep per dag

Tussen 15 en 30 kg

1 maatschep per dag

Tussen 30 en 40 kg

2 maatschep per dag

Vanaf 40 kg

3 maatschep per dag


Ingrediënten Primeval Stressless voor de hond


Samenstelling per 1,7 gram (1 maatschepje)

L-Theanine (20 mg), valeriaan (150 mg), passiebloem (150 mg), meidoorn (150 mg), havervrucht (300 mg), magnesium (30 mg) en biergist (150 mg).

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (7%), ruw vet (1%), ruwe celstof (0%), ruw as (6%) en vocht (6%).

Ander kalmeringsmiddel voor uw hond?

Bij ons kunt u ook tabletten van Adaptil bestellen tegen stress bij uw hond of Sanal Relax Grote Hond dat kalmerend werkt. Bekijk ook ons gehele aanbod aan rustgevende producten
 

https://www.brekz.be/26513-home_default/primeval-stressless-voor-de-hond.jpg
23.95 2019/01/01
Er is duidelijk een verschil, vroeger was hij heel nerveus wanneer er teveel beweging was in huis, dat is fel verminderd
29546
14852
> Meer informatie
Verpakking Prijs
135 gram
€ 23,95
2 x 135 gram
€ 45,95

Babydog

Royal Canin Babydog Milk

Royal Canin Babydog Milk

Royal Canin Babydog Milk (1st age) is een evenwichtige voeding die geschikt is voor pasgeboren pups (vanaf ongeveer 3 weken). Royal Canin Babydog Milk is speciaal aangepast aan de spijsvertering van uw puppy. Dankzij de unieke samenstelling is het zeer goed verteerbaar. Zo bevat het de melk bijvoorbeeld geen zetmeel, aangezien dit slecht verteerbaar is voor pasgeboren pups. U kunt de puppymelk geven als voeding (ter vervanging van moedermelk) of als supplement vanaf de geboorte, totdat de pup gaat spenen. 

 • Zeer goed verteerbaar, waardoor de kans op diarree bij uw puppy verminderd;
 • Een hoge energiewaarde (39%) en een laag lactosegehalte (18,5%), vergelijkbaar met tevenmelk; 
 • Zeer goed oplosbaar waardoor de dosering precies af te meten is;
 • Toegevoegde vitamine E en C, taurine en EPA&DHA dragen bij aan de opbouw van het afweersysteem van uw puppy.

Bij Brekz kunt u eenvoudig Royal Canin Babydog Milk goedkoop online kopen. Plaats uw bestelling en wij zorgen dat de producten bij u thuis worden bezorgd!

De houdbaarheid van Royal Canin Milk staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Royal Canin Babydog Milk

Melkeiwitten, appelvezel (0,5%), gedehydreerde tomaat (1%), wei-eiwit, visolie (bron van DHA), mineralen, Fructo-Oligo-Sacchariden. Wij raden u aan om de richtlijnen van het voedingsadvies aan te houden, voor een veilige groei van de pup en een goede opbouw van het gewicht.

Voedingsadvies

Royal Canin Babydog Milk - per maaltijd (ml vervangende melk per pup per maaltijd)
Leeftijd in weken Aantal maaltijden Mini volwassen gewicht (1-10 kg) Medium volwassen gewicht (10-25kg) Maxi volwassen gewicht(25-45kg) Giant volwassen gewicht (>45kg)
1 6 10-20 ml 20-30 ml 30-40 ml 40-50 ml
2 5 20-40 ml 35-50 ml 50-70 ml 70-80 ml
3 4 30-60 ml 60-80 ml 80-120 ml <110-120 ml="" td="">
4 4 35-70 ml 70-100 ml 110-150 ml 150-160 ml

Voedingsanalyse 

Analytische bestandsdelen:
Vetten (39%), Eiwit (33%), Overige koolhydraten (19%), Mineralen (6,4%), Omega-6 vetzuren (3,4%), Linolzuur (3,4%), Vocht (3%), Voedingsvezels (0,5%), Omega-3 vetzuren (0,5%), EPA & DHA (0,15%), Arachidonzuur (0,08%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:
Vitamine A (25.000 IE/kg), vitamine D3 (1.500 IE/kg), E1 [ijzer] (100 mg/kg), E2 [jodium] (4 mg/kg), E4 [koper] (15 mg/kg), E5 [mangaan] (80 mg/kg], E6 [zink] (230 mg/kg), E8 [selenium] (0,43 mg/kg), taurine (2,5 g/kg), anti-oxidanten.

Ander type Royal Canin hondenvoeding?

Bent u niet op zoek naar puppymelk, maar juist naar puppyvoer? Brekz verkoopt onder andere Royal Canin puppyvoer voor kleine honden, middelgrote honden en grotere honden? Of zoekt u voer van Royal Canin voor volwassen of oudere honden? Kijk dan eens naar ons totaalaanbod van Royal Canin hondenvoer!

Royal Canin
https://www.brekz.be/3246-home_default/royal-canin-babydog-milk.jpg
14.95 2019/01/01
Prima voeding voor pups! Moeten bijvoeden en nu groeien ze als kool
Als ik een mooi review schrijf maar geen ander woord voor vrouwtjes hond mag gebruiken, trek ik m'n review maar in. Want ik wordt niet graag beticht van grof woordgebruik !
Ik ben al jaren tevreden over dit product
voor pups tot nu toe de beste puppymelk
Hele snelle levering beetje stoffig :-) maar er werd op voorhand gemeld dat er verbouwingen waren. Ik raad het zeker aan.
846
488
Royal Canin Babydog milk 1st Age > Meer informatie
Royal Canin Babydog Milk 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
400 gram
€ 14,95
2 x 400 gram
€ 28,95
2 kg
€ 35,95 (€ 17,98 /kg)
2 x 2 kg
€ 69,95 (€ 17,49 /kg)

Loopsheid

Beaphar No love Spray

Beaphar No Love Spray

Beaphar No Love Spray is een spray die de geur van loopse teefjes neutraliseert. Hierdoor wordt ze minder aantrekkelijk voor reutjes die haar (ongewenst) lastig vallen. Deze spray heeft heeft geen invloed op de hormonale cyclus en de vruchtbaarheid van de teef. Het gebruik van deze spray zorgt er niet voor dat u niet meer attent hoeft te zijn op ongewenste intimiteiten bij uw teef, maar de kans dat uw hond lastig gevallen wordt wordt wel kleiner. Het product is erg gemakkelijk in gebruik, u hoeft slechts een keer per dag het geslachtsgedeelte van uw teef te bespuiten met de spray. Vervolgens kunt u weer gerust met uw hond wandelen zonder dat de reutjes uw loopse hond lastigvallen.

 • Maakt teefjes onaantrekkelijk voor reutjes
 • Heeft geen invloed op de hormonale cyclus en de vruchtbaarheid
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Een verpakking bevat 50 ml
   

Bent u op zoek naar een spray die uw loopse teefje beschermt tegen (ongewenste) reutjes? Bestel dan nu Beaphar No love Spray goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere hygiëneproducten. 

Gebruik Beaphar No Love Spray

Spray dagelijks, vanaf de eerste dag van de loopsheid, het geslachtsgedeelte van de teef in met Beaphar No Love Spray. Bij bijzondere gelegenheden, bijvoorbeeld op hondententoonstellingen, moet de behandeling meerdere keren per dag worden uitgevoerd.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product dat uw hond kan helpen tijdens de loopsheid? Bekijk dan eens ons totaalaanbod aan hygiëneproducten voor honden. Hier vindt u onder meer het Loopsheidbroekje M voor de hond en Inlegdoekjes voor loopheidsbroekjes. Deze producten zorgen ervoor dat uw huis vrij blijft van bloedvlekken.

Beaphar
https://www.brekz.be/24049-home_default/beaphar-no-love-spray.jpg
5.69 2019/01/01
vlotte levering en product naar wens
4513
2332
> Meer informatie
Beaphar No love Spray 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
50 ml
€ 5,69
2 x 50 ml
€ 10,95

Easypill

Easypill hond - maakt pillen smakelijk

Easypill voor de hond

Honden vinden het niet altijd even prettig om pillen te slikken. Het kost vaak moeite om het medicijn in de bek van een hond te krijgen. Een alternatief, zoals het medicijn met het eten vermengen, werkt in heel veel gevallen ook niet. De hond heeft in de gaten dat er iets niet pluis is en weigert zijn maaltijd op te eten. Easypill voor de hond is een product met een aantrekkelijke geur, samenstelling en smaak. Hiermee kunt u de vorm en smaak van een toe te dienen pil verbergen. Easypill laat zich gemakkelijk in meerdere stukjes verdelen. Vervolgens kunt u van een afgesneden stukje een bolletje kneden en hier de pil in verbergen. Dit kunt u aan uw hond geven. Zo neemt uw hond zijn medicijnen in zonder het te merken. Het product is in principe ook geschikt voor andere vleesetende huisdieren die medicijnen moeten gebruiken.

Zoekt u een product dat de inname van medicijnen vereenvoudigt? Koop dan nu Easypill voor de hond goedkoop online bij Brekz. Met één verpakking kunt u ongeveer twintig keer een pil verhullen. 

De houdbaarheid van Easypill voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

 

Gebruiksaanwijzing Easypill voor de hond

Eén verpakking bevat 20 gram Easypill voor de hond. Hiermee kunt u ongeveer twintig pillen verhullen, afhankelijk van de grootte. Na gebruik kunt u de restanten weer samenkneden en bewaren voor een volgende keer.  Om de kans op succes te vergroten kunt u uw hond al een aantal dagen van te voren vlak voor de maaltijd een stukje Easypill geven. Zo went uw hond aan de smaak en structuur en is de kans dat hij vervolgens de Easypill samen met het medicijn opeet groter. Zorg er altijd voor dat uw hond over voldoende drinkwater beschikt. Bewaar Easypill voor de hond bij kamertemperatuur en sluit het goed af. 

Ingrediënten Easypill voor de hond

Pluimveemeel, glucosestroop, water, dierlijke vetten, guarmeel, voorgegelatineerd tarwezetmeel, tarwegluten, CE goedgekeurde smaakversterker, conserveermiddelen, kleurstoffen, antioxidanten.
 

Ander product? 

Let op! Easypill is geen medicijn of ontwormingsmiddel! Bent u op zoek naar een behandelingsmiddel of medicijn voor uw hond? In onze hondenapotheek vindt u verschillende middelen, zoals producten tegen vlooien en teken. Voor katten beschikken we over Easypill voor de kat

https://www.brekz.be/5035-home_default/easypill-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
Bestelling ontvangen volgens planning. Interressante prijs. Aanbevolen.
Niet verwacht,maar het werkt perfect!
Snelle service en goede prijzen
Goed product, eerste dagen gegeven zonder pil om de hond aan de smaak te laten wennen. Daarna met de wormkuur erin en presto geen gedonder meer dat de pil ergens anders terug gevonden wordt, ideaal beter dan tussen een plakje worst of iets dergelijks.
Hond vond het wel lekker inclusief de verborgen pil, maar vond wel dat tijdens het kneden de easypill snel uit elkaar viel, waardoor eigenlijk niet meer bruikbaar. Bij grotere pillen kun je niet 20 x met de easypill doen
Super ook voor de poezen , erg makkelijk
Er was iets niet in orde bij mijn laatste bestelling. ( easypill hond ) Nadat ik dit heb gemeld is er beloofd een kleine terugbetaling te doen . Er is ondertussen voldoende tijd geweest om dit uit te voeren , maar het is nog steeds niet op mijn rekening terug gestort.
Easypill werkt perfect, na het in nemen van de tablet was mijn hond opzoek naar de verpakking, het moet dus een heel smakelijke traktatie voor de hond zijn geweest. Jos Kuis, Born
Onze poes kan zo gemakkelijk zijn medicatie nemen
6892
3485
Easypill voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Per 10
€ 30,95
Per 20
€ 56,95
Grau Intestinal Plus tabletten - Voedingssupplement OP is OP

Grau Intestinal Plus tabletten

Grau Intestinal Plus tabletten bevatten een mengsel van natuurlijke, gezonde bacteriën (enterococcus faecium), gist en prebiotische voedingsvezels. Het bevat koolhydraten die de opbouw van de darmflora ondersteunen. De voedingsvezels uit het gistextract dragen bij aan een gezonde darmflora en helpt ziekteverwekkende bacteriën in de darm te verminderen. De aanwezige glucanen stimuleren het immuunsysteem en pro- en prebiotica houden de darmflora in balans. Deze bestanddelen zijn perfect op het maag-darmkanaal van de hond afgestemd. De tabletten zorgen voor een juiste zuurgraad en onderdrukken daarmee de groei van schadelijke bacteriën. Dit supplement bevat geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen.

Bij Brekz kunt u voedingssupplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Grau Intestinal Plus tabletten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

    

Ingrediënten Grau Intestinal Plus tabletten

Samenstelling: fructo-oligosaccharide 26%, Gistextract (bron van Mannan-Oligosacchariden) 26%, ß-Glucanen 13%, Mineralen
Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit (9,7%), Ruw vet (6,4%), Ruwe celstof (7,6%), Ruwe as (22,0%)
   

Voedingsadvies Grau Intestinal Plus tabletten

Dosering
Gewicht Aantal tabletten
Pups en honden tot 10 kg 1 tablet per dag
Honden tot 20 kg 2 tabletten per dag
Honden tot 45 kg 3 tabletten per dag
Honden meer dan 45 kg 4 tabletten per dag


De tabletten kunnen als kuur gegeven worden, 1 tot 2 maanden, afhankelijk van de klachten. Een kuur moet minimaal 3 weken gegeven worden om voldoende goede micro-organismen in de darmen op te bouwen. Grau Intestinal Plus kan het hele jaar door gegeven worden, waarbij na 3 weken de helft van bovenstaande dosering aangehouden kan worden. De tabletten droog en koel bewaren.

De houdbaarheid van Grau Intestinal Plus tabletten staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Ander product?
Zoekt u een soortgelijk product in poedervorm? Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina van onze hondenapotheek.

https://www.brekz.be/26997-home_default/grau-intestinal-plus-tabletten-voedingssupplement.jpg
23.59 2019/01/01
30792
15080
Grau Intestinal Plus tabletten - Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
300 STUKS
€ 51,45
€ 38,59
Grau Groenlipmosselpoeder - Voedingssupplement OP is OP

Grau Groenlipmosselpoeder

Grau Groenlipmosselpoeder kan gezonde gewrichten ondersteunen en de opbouw en behoud van kraakbeen, kraakbeensmering, gewrichten bevorderen. Tevens stimuleert het de vorming van de gewrichtsvloeistof (Synovia). Bovendien is het rijk aan onverzadigde vetzuren die kunnen helpen bij de vorming van cellen en weefsel. Dit supplement bevat een hoog gehalte aan Glycosaminoglycanen (GAG) en omega-3-vetzuren van de Nieuw-Zeelandse Groenlipmossel (Perna canaliculus). Omega-3 zorgt tevens voor een gezonde huid en glanzende vacht. De 100 % zuivere poeder wordt met een speciale droogmethode verkregen van de Groenlipmossel. De mosselen worden onder optimale omstandigheden gekweekt in de wateren voor de kust van Nieuw Zeeland. 

 • Ter ondersteuning van de gewrichten en kraakbeen
 • 100% groenlipmosselpoeder
 • Stimuleert de vorming van gewrichtsvloeistof
 • Hoog gehalte aan glycosaminoglycanen
 • Kan ingezet worden bij lichte artrose
Bij Brekz kunt u voedingssupplementen voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Grau Groenlipmosselpoeder tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
   

Grau Groenlipmosselpoeder ingrediënten

Samenstelling: groenlipmossel poeder (100%, Perna canaliculus) 

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (52,8%), Ruw vet (4%), Ruwe as (13,8%), Vocht (5%
)

    

Gebruik en bewaring Grau Groenlipmosselpoeder

Dagelijkse dosering
Gewicht Aantal gram
1 tot 5 kg 2 gram
6 t/m 10 kg 3 gram
11 t/m 30 kg 5 gram
> 30 kg 7 gram


Een afgestreken maatschepje is 4 gram. Na opening in een afgesloten verpakking op kamertemperatuur bewaren. Voor een optimaal resultaat geef je groenlipmosselpoeder minimaal zes weken. De houdbaarheid van Grau Groenlipmosselpoeder staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
    

Ander product?
Zoekt u een aanvullend vitaminesupplement voor uw hond? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar Hokamix kruidenpoeder. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze supplementen voor honden.


https://www.brekz.be/26998-home_default/grau-groenlipmosselpoeder-voedingssupplement.jpg
16.87 2019/01/01
30794
15081
Grau Groenlipmosselpoeder - Voedingssupplement > Meer informatie
Verpakking Prijs
170 gram
€ 22,49
€ 16,87
500 gram
€ 49,99
€ 37,49
Boxby for dogs Joint Care 250 ml

Boxby for dogs Joint Care

Boxby for dogs Joint Care 250 ml is een zalmolie die goed is voor de gewrichten, hart- en vaatziekten. Dit supplement zit dankzij de zalmolie en het schapenvet vol met Omega 3- 6 en 9 vetzuren. Deze olie helpt uw hond om de gewrichten soepel en pijnloos te houden. Het product is graan- en glutenvrij. De toevoeging van Chondroïtine en Glucosamine geven uw hond een gezonde glanzende vacht. Omega 3 vetzuren kan ontstekingen tegengaan die kunnen ontstaan bij de afbraak van kraakbeen in de gewrichten.

Het verlicht niet alleen de pijn die kan ontstaan bij deze ontstekingen, maar het remt ook het enzym dat verantwoordelijk is voor de afbraak van het kraakbeen in de gewrichten. Omega 6 vertraagt de aanmaak van cholesterol en versterken het immuunsysteem van uw hond. Omega 9 vetzuren helpen uw hond om hart- en bloedvaten gezond te houden.

Door Boxby for dogs Joint Care aan de voeding van uw hond toe te voegen, helpt u uw hond om deze belangrijke vetzuren binnen te krijgen. 

Bij Brekz kunt u verschillende supplementen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Boxby for dogs Joint Care tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ingrediënten Boxby for dogs Joint Care

Samenstelling: Zalmolie (80%). schapenvet (19%)

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 0.6%. ruw vet 98.5% (16% Omega 3. 19% Omega 6. 47% Omega 9). ruwe as 0.1 %. ruwe celstof 0.1%.

Toevoegingen: 5000 mg/kg Chondroïtine. 5000mg/kg Glucosamine

Dosering Boxby for dogs Joint Care

U kunt deze olie eenvoudig in het voer vermengen of simpelweg aan de hond geven met bijvoorbeeld een lepel.

 • Kleine hond: 2 pompjes per dag
 • Middel hond: 4 pompjes per dag
 • Grote hond: 6 pompjes per dag

Ander product?
Bent u op zoek naar een ander product dat Omega 3, 6, en 9 bevat? Dan kunt kijken naar Primeval Omega 3-6-9.
Voor het complete aanbod van verschillende soorten supplementen kun u kijken in onze hondenapotheek.
https://www.brekz.be/27409-home_default/boxby-for-dogs-joint-care-250-ml.jpg
13.99 2019/01/01
31384
15234
Boxby for dogs Joint Care 250 ml > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Per 3
€ 13,99
per 6
€ 25,49
Trixie Gewricht & Mobiliteitpoeder voor honden 220g
https://www.brekz.be/30997-home_default/trixie-gewricht-mobiliteitpoeder-voor-honden-220g.jpg
10.99 2019/01/01
33810
16036
Trixie Gewricht & Mobiliteitpoeder voor honden 220g > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,99
per 2
€ 19,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Supplementen voor honden

Supplementen vormen een aanvulling op de bestaande voeding van uw hond, om specifieke delen van het lichaam extra ondersteuning te bieden. Voorbeelden zijn verzorging van de huid en vacht, de spijsvertering of van de gewrichten. Brekz heeft diverse supplementen van verschillende fabrikanten in het assortiment. Deze varieren van poeders ter ondersteuning van de gewrichten, tot vloeibare producten voor verzorging van huid en vacht en van snacks tot tabletten. Voorbeelden van merken die veel supplementen verkopen zijn Hokamix en Beaphar. Hieronder vindt u een korte inleiding in ons assortiment, geordend op het soort problemen waar uw hond last van heeft.

Huid- en vachtproblemen

Brekz heeft een ruim assortiment aan producten voor honden met huid- en vachtproblemen, waaronder deze:

Gewrichten

Algemeen

Middelen die uw hond een brede ondersteuning bieden zijn:

Bij Brekz kunt u de beste artikelen uit de hondenapotheek goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Supplementen tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere soort artikelen, bijvoorbeeld producten voor gevoelige gewrichten? Kijk dan eens bij ons producten voor Gevoelige gewrichten. Een overzicht van al onze artikelen uit de Hondenapotheek vindt u hier.

Terug