terug
Supplementen hond

Supplementen hond

​Supplementen vormen een aanvulling op de bestaande voeding van uw hond, om specifieke delen van het lichaam extra ondersteuning te bieden. Voorbeelden zijn verzorging van de huid en vacht, de spijsvertering of van de gewrichten.
Lees meer ..
Supplementen hond

Supplementen voor honden

Supplementen vormen een aanvulling op de bestaande voeding van uw hond, om specifieke delen van het lichaam extra ondersteuning te bieden. Voorbeelden zijn verzorging van de huid en vacht, de spijsvertering of van de gewrichten. Brekz heeft diverse supplementen van verschillende fabrikanten in het assortiment. Deze varieren van poeders ter ondersteuning van de gewrichten, tot vloeibare producten voor verzorging van huid en vacht en van snacks tot tabletten. Voorbeelden van merken die veel supplementen verkopen zijn Hokamix en Beaphar. Hieronder vindt u een korte inleiding in ons assortiment, geordend op het soort problemen waar uw hond last van heeft.

Huid- en vachtproblemen

Brekz heeft een ruim assortiment aan producten voor honden met huid- en vachtproblemen, waaronder deze:

Gewrichten

Algemeen

Middelen die uw hond een brede ondersteuning bieden zijn:

Bij Brekz kunt u de beste artikelen uit de hondenapotheek goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Supplementen tegen de scherpste prijzen te kopen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere soort artikelen, bijvoorbeeld producten voor gevoelige gewrichten? Kijk dan eens bij ons producten voor Gevoelige gewrichten. Een overzicht van al onze artikelen uit de Hondenapotheek vindt u hier.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.