Vachtverzorging

Vachtverzorging is een van de meest belangrijke verzorgingselementen voor een hond. De vacht van de hond wordt ook wel de spiegel van de gezondheid genoemd, daarom is goede verzorging van belang. Hieronder vindt u ons assortiment Vachtverzorgingsproducten.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Shampoo
Shampoo
Supplementen
Borstels
Overige

Shampoo

Beau Beau Elke Dag Shampoo voor de hond
Beau Beau Shampoo voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
225 ml OP is OP
€ 4,49
500 ml
€ 5,95
2 x 500 ml
€ 10,99
Beau Beau Lotion voor de hond

Beau Beau Lotion voor de hond

Beau Beau Lotion voor de hond is geschikt voor ieder soort hond. Het is een speciaal middel dat de vacht van uw hond verfrist en reinigt. Het geeft het een heerlijke geur omdat aan de lotion een parfum is toegevoegd. Dit middel is extra praktisch omdat u uw hond niet uitgebreid in bad hoeft te doen, wat vaak veel tijd kost. De vacht van uw huisdier zal verzorgt en zacht aanvoelen. De verpakking van Beau Beau Lotion voor de hond is voorzien van een handige verstuiver.

Bij Brekz kunt u de beste verzorging voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beau Beau Lotion voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Gebruiksaanwijzing Beau Beau Lotion voor de hond

Spray de lotion over de gehele vacht van de hond. Doe dit totdat de vacht licht vochtig is. Vermijd hierbij de ogen en de bek. Wrijf de vacht daarna met een doekje na en borstel eventueel de vacht door. 
 

Andere verzorging voor uw hond? 

Bent u ook nog op zoek naar een bijpassende borstel om de lotion mee door te kammen? Bekijk dan onze Vachtverzorging pagina voor de hond. Hier verkopen we onder andere de Furminator in verschillende soorten en maten. Een voorbeeld hier van is de Furminator Deluxe S voor de hond. Deze is voor kleine honden.

Beau Beau Lotion voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,25
per 2
€ 9,95
Beau Beau Berkenteer Shampoo

Beau Beau Berkenteer Shampoo

Beau Beau Berkenteer Shampoo is een hondenshampoo voor honden die last hebben van huid- en vachtproblemen. De berkenteer in de shampoo zorgt ervoor dat roos verdwijnt, de huid gereinigd wordt beschadigde huid sneller herstelt. Daarnaast zorgt de shampoo voor steviger haar, minder klitten en vermindering van haaruitval. Beau Beau Berkenteer Shampoo is vrij van parabenen en alcohol.

 • Hondenshampoo
 • ​Bevat berkenteer
 • ​Vermindert roos
 • Reinigt de huid
 • Zorgt voor herstel
 • Verstevigt haar
 • Voorkomt haaruitval
 • Zonder parabenen en alcohol 

​Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenshampoo, zoals Beau Beau Berkenteer Shampoo​, eenvoudig en goedkoop online bestellen. Uw aankoop wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

Gebruiksadvies Beau Beau Berkenteer Shampoo​

Maak de haren van de hond nat met warm water. Masseer vervolgens de shampoo in totdat deze begint te schuimen. Laat het schuim zo'n 3 minuten goed inwerken en spoel daarna de shampoo goed uit. 

​Ander product dan Beau Beau Berkenteer Shampoo?

​Bij ons kunt u ook Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend bestellen voor minder klitten en steviger haar. Of kies voor Beeztees Skin & Care Shampoo hond tegen roos en voor een zachtere vacht. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan hondenshampoo. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 9,95
2 x 500 ml
€ 18,95
Beau Beau Witte Honden Shampoo

Beau Beau Witte Honden Shampoo

Beau Beau Witte Honden Shampoo is een shampoo voor honden met een witte vacht. De shampoo zorgt ervoor dat de witte kleur van uw hond terugkomt en de vacht mooi gaat glanzen. Na het wassen ruikt uw hond heerlijk fris. Het product is veilig voor de huid en bevat geen bleekmiddelen. Daarnaast is de shampoo pH-neutraal en hypoallergeen. 

 • ​Voor honden met witte vacht
 • Houdt de vacht wit
 • Laat uw hond fris ruiken
 • Veilig voor de huid
 • Bevat geen bleekmiddelen
 • PH-neutraal
 • Hypoallergeen

​Bij Brekz kunt u diverse soorten shampoo voor uw hond eenvoudig en voordelig online bestellen. Zo koopt u Beau Beau Witte Honden Shampoo met zeer snelle levering!

​Gebruiksadvies Beau Beau Witte Honden Shampoo

Maak de vacht van de hond vochtig met warm water. Masseer de shampoo in totdat deze schuimt. Laat de shampoo 2 tot 3 minuten inwerken. Spoel daarna grondig uit en wrijf de vacht flink droog. 

​Ander product dan Beau Beau Witte Honden Shampoo?

​Voor honden met een donkere vacht kunt u ook kiezen voor Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht en voor honden met een gevoelige huid is er Beeztees Neutral Shampoo hond. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan hondenshampoo. 

 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 8,95
2 x 500 ml
€ 16,95
Beau Beau Anti Klit Shampoo

Beau Beau Anti Klit Shampoo

Beau Beau Anti Klit Shampoo is een hondenshampoo die losse haren verwijdert en klitten voorkomt. De shampoo maakt zo de vacht zacht en laat hem glanzen. Daarnaast gaat uw hond fris ruiken en wordt roos voorkomen. Dit product is hypoallergeen en pH-neutraal. 

 • Hondenshampoo
 • Verwijdert losse haren
 • Maak vacht glad
 • Laat vacht glanzen
 • Zorgt voor frisse geur
 • Voorkomt roos
 • Hypoallergeen​
 • PH-neutraal

​Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenshampoo eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Beau Beau Anti Klit Shampoo en uw bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

​Gebruiksadvies Beau Beau Anti Klit Shampoo

​Maak de vacht vochtig met warm water. Masseer daarna de shampoo goed in zodat deze gaat schuimen. Laat de shampoo 2 tot 3 minuten inwerken en spoel hem zorgvuldig uit. Wrijf uw hond vervolgens goed droog. 

Andere shampoo dan Beau Beau Anti Klit Shampoo?

​Bij ons kunt u ook Beeztees Skin & Care Shampoo hond bestellen tegen roos en voor een zachte vacht of Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid voor een zachte en gezonde vacht. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan hondenshampoo. 
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 7,95
2 x 500 ml
€ 14,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht is een shampoo en is geschikt voor alle honden en katten met een donkere vacht. De shampoo bevat luminescine en fytopigmenten en helpt de vacht glanzend te houden en de natuurlijke kleur te behouden. Er zijn een drietal fytopigmenten toegevoegd; walnotenblad, wortelextract van Ratanhia en braambesbladextract. Zij zorgen voor een behoud van donkere tinten in de vacht van uw huisdier. Luminescine is een plantaardig extract dat afkomstig is van de Toorts. Zij levert tevens antioxidanten die een glanzend effect hebben op de vacht en haar beschermen tegen UV-stralen. Het product is geheel vrij van parabenen en siliconen. 

 • Met luminescine en fytopigmenten
 • Speciale shampoo voor behoud van de donkere vacht
 • Voor een glanzend effect en goede bescherming tegen UV stralen
 • Met fytopigmenten als walnotenblad, wortelextract en braambesbladextract
 • Vrij van parabenen en siliconen


Bij Brekz kunt u de beste frontline kat producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht tegen de scherpste prijzen.
 

Ingrediënten Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Luminescine, fytopigmenten.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

De vacht goed nat maken. De shampoo aanbrengen over uw hele hond/kat, behalve op het hoofd. Gedurende enkele minuten de shampoo imasseren en vervolgens grondig uitspoelen. Goed uitspoelen is belangrijk om huidirritatie te voorkomen en is klaar wanneer het water dat van de vacht loopt geen shampoo meer bevat. Droog uw huisdier grondig af. Om klitten te voorkomen en voor een frisse look kunt u uw hond of kat nadien nog borstelen. 

Let op! Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Attentie: veroorzaakt ernstig oogletsel. Bij contact emt de ogen voorzichtig uitspoelen met water gedurende een paar minuten. Contactlenzen indien mogelijk verwijderen. Onmiddelijk een arts raadplegen bij aanhoudende irritatie.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hydraterende spray voor hond en kat? Kijk dan eens bij Frontline Pet Care Hydraterende Spray. Een overzicht van al onze middelen vindt u in de kattenapotheek of hondenapotheek.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is een milde shampoo uit de lijn van Frontline Pet Care die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige huid van jonge dieren. Natuurlijk wilt u graag dat uw puppy of kitten een gezonde huid en vacht heeft, en dat hij of zij er mooi verzorgd bijloopt. Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is de perfecte manier om het haar van uw jonge huisdier te verzorgen. Zo bevat de shampoo Inca Inchi-olie, een bijzondere olie die gewonnen wordt uit de schil van de Inca Inchi-plant. Deze olie is rijk aan omega-3-, omega-6- en omega-9-vetzuren, die bijdragen aan het behoud van een gezonde huid. Daarnaast bevat deze shampoo rhamnose en luminescine. Rhamnose is een suiker dat voorkomt dat bacteriën zich hechten op de huid. Ook verzacht en hydrateert rhamnose de gevoelige en droge huid. Luminescine is een natuurlijk plantaardig extract afkomstig van de Toorts. De antioxiderende eigenschappen van luminescine zorgen ervoor dat de vacht van uw huisdier mooi gaat glanzen. Ook beschermt het tegen UV-stralen. Met Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten geeft u uw geliefde huisdier prachtig haar, met een gezonde glans.

Onze klanten hebben goede ervaringen met de producten van Frontline Pet Care. Bij Brekz kunt u Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten goedkoop online bestellen! Ook andere gezondheidsproducten voor uw huisdier bestelt u bij ons gemakkelijk en voordelig.
 

Over Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Werkzame bestanddelen Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

 • Omega-vetzuren: Dragen bij aan het gezond houden van de huid van uw puppy of kitten.
 • Rhamnose: Helpt de aanhechting van bacteriën op de huid van uw huisdier tegen te gaan. Rhamnose heeft tevens een verzachtende en hydraterende werking, wat helpt om de droge en gevoelige te herstellen.
 • Luminescine: Een natuurlijk plantaardig extract met een antioxiderende werking. Deze stof zorgt ervoor dat de vacht van uw huisdier mooi gaat glanzen. Ook beschermt 
   

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is vrij van parabenen en siliconen.

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Maak de vacht van uw puppy of kitten voorzichtig nat met lauwwarm water. Breng de shampoo aan op de natte vacht, maar zorg ervoor dat u het hoofd van uw huisdier vermijdt. Masseer gedurende enkele minuten de shampoo door de huid. Spoel vervolgens de shampoo grondig uit. Om de vorming van klitten te voorkomen, kunt u uw hond of kat na het afdrogen borstelen. Dit zorgt bovendien voor een frisse look!

Het wordt aanbevolen dit product niet te gebruiken bij dieren die minder wegen dan 2 kg. 

Iedere tube Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten bevat 200ml. 
 

Ander gezondheidsproduct?

Bij Brekz verkopen we diverse Frontline producten voor honden en Frontline producten voor katten. Wij verkopen bijvoorbeeld shampoo speciaal voor een donkere vacht en shampoo speciaal voor een lichte vacht.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht is een shampoo die de vacht van witte honden en katten mooi houdt. De shampoo bevat Luminescine en vitamine B5. Deze stoffen helpen bij het verkrijgen en behouden van een natuurlijke glans en hydratatie van de witte vacht. Ook bevat de shampoo rhamnose, wat een suiker is die hechting van bacteriën op de huid tegengaat. Het hydrateert en verzacht de gevoelige, droge huid. Het product bevat geen parabenen en siliconen. Een verpakking bevat 200 ml. 

Bij Brekz kunt u de beste shampoo voor uw hond en kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Stel uw huisdier eerst op zijn gemak, door hem bijvoorbeeld te aaien. Breng eventueel wat katoen in de oren aan om te voorkomen dat er water in komt. Breng de shampoo aan op een natte vacht. Probeer hierbij de kop te vermijden. Masseer het daarna enkele minuten in. Vervolgens grondig uitspoelen, zodat alle shampoo weg is. Resten zouden namelijk voor irritatie kunnen zorgen. Aangeraden wordt om uw hond of kat daarna te borstelen om klitten te voorkomen en om uw huisdier een extra frisse uitstraling te geven. Een wasbeurt duurt in totaal ongeveer 30 minuten. 

Let op: buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen van mens en dier. Dit kan namelijk ernstig oogletsel veroorzaken. Spoel de ogen voorzichtig af gedurende enkele minuten en verwijder contactlenzen wanneer dit wel gebeurt. Raadpleeg een arts bij aanhoudende irritatie aan de ogen. 
 

Ingrediënten Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

De hoofdbestanddelen van Pet Care zijn Rhamnose en Luminescine. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere shampoo? Bijvoorbeeld een voor de donkere vacht? Bekijk dan onze Frontline kat pagina. Hier vindt u onder andere de Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Hydraterende Spray

Frontline Pet Care Hydraterende Spray

Frontline Pet Care Hydraterende Spray is een hydraterende spray die de schrale huid verzorgt en herstelt en is geschikt voor zowel honden als katten. De spray bevat de essentiële bestanddelen voor een heilzaam effect op de droge huid. Zo bevat zij isomeren van sachariden en olie uit de macadamia-noot. De sachariden werken hydraterend en helpen de huid om vocht vast te houden, waardoor schraalheid wordt tegengegaan. Bovendien bevat olie van de macadamia-noot het gezonde palmitinezuur, een vetzuur dat goed is voor het herstellend vermogen van de huid en bijdraagt aan een glanzende vacht. De spray is vrij van parabenen en siliconen.
Een flacon bevat 200 ml.

 • Hydraterende spray met macadamia-olie verzorgt de droge huid 
 • Sachariden olie reguleert het vocht in de huid en zorgt dat zij meer vocht vast houdt
 • Palmitinezuur ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een zachte vacht
 • Vrij van parabenen en siliconen
   

Bij Brekz kunt u de beste Frontline kat producten voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Frontline Pet Care Hydraterende Spray de scherpste prijzen.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Hydraterende Spray

De spray mag dagelijks worden toegediend, afhankelijk van waar nodig, over het hele lichaam of op bepaalde zones. Laten inwerken voordat u uw huisdier afdroogt.

Let op! 
Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Indien dit toch gebeurt, uitspoelen met water. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een oorreiniger? Kijk dan eens bij Frontline Pet Care Oorreiniger Gel. Voor een overzicht van Frontline shampoo producten kijk hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Frontline Pet Care Reinigingsmousse is een shampoo en conditioner in één. Deze handige 2-in-1 reinigingsmousse reinigt zonder water. Wanneer u de mousse heeft aangebracht, kunt u gemakkelijk met een borstel de haren en klitten verwijderen. Het bevat Inci Inchi-olie en andere stoffen die de vacht van uw kat of hond extra zacht maken. De Inci Inchi-olie is volledig plantaardig. De olie wordt namelijk gewonnen uit de schil van de Inca Inchi-plant en bevat omega 3, 6 en 9. Deze geven uw huisdier een gezonde huid. 

Een andere stof is luminescine. Dit is ook plantaardig en is afkomstig van de Toorts. Luminescine heeft antioxiderende eigenschappen en hebben een glazend effect op de vacht van uw huisdier. Daarnaast beschermt de stof tegen UV-stralen. Frontline Pet Care Reinigingsmousse is vrij van siliconen en parabenen. 

Wilt u uw kat gemakkelijk en snel zonder water wassen? Bij Brekz kunt u goedkoop online Frontline Pet Care Reinigingsmousse kopen.

Gebruik Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Stel uw kat of hond op zijn gemak. Breng daarna de mousse aan op uw hand en verdeel deze over de gehele vacht van het dier. Vervolgens kunt u gemakkelijk de losse haren en klitten verwijderen. De mousse hoeft niet uitgespoeld te worden. 

Let op: vermijd contact met de ogen, oren en neus. 

Ander reinigingsmiddel?

Bent u ook nog op zoek naar reiniging van het gezicht van de kat? Bekijk dan onze Frontline kat pagina. Hier verkopen we ook onder andere de Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing. Dit verhelpt stof en vuil rondom de ogen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Trixie Anti-Klit Spray voor de hond

Trixie Anti-Klit Spray voor de hond

Trixie Anti-Klit Spray voor de hond is een spray die helpt het haar van uw hond gemakkelijker uit te kammen, zodat klitten eenvoudig verdwijnen. De spray geeft glans aan de vacht en zorgt ervoor dat de vacht minder stof, vuil en water opneemt. Daarnaast is de spray geurloos en niet vet. Ook voor honden met lange haren is Trixie Anti-Klit Spray voor de hondgeschikt.

 • Verwijdert klitten eenvoudig
 • Geeft glans aan de vacht
 • Beperkt opname van vuil, stof en water
 • Geurloos
 • Niet vet
 • Ook geschikt voor langharige honden

Bestel Trixie Anti-Klit Spray voor de hond per fles van 175 ml eenvoudig en voordelig online bij Brekz! Uw aankoop wordt zeer snel bezorgd!

Ander product dan Trixie Anti-Klit Spray voor de hond?

Bij ons kunt u ook de klittenkam van Trixie bestellen. Hiermee kamt u lastige klitten eenvoudig uit de vacht. Bekijk ook ons gehele aanbod aan borstels voor de vachtverzorging van uw hond en ons overzicht van shampoo met onder andere antiklitshampoo.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Verpakking Prijs
350 ml
€ 14,95
2 x 350 ml
€ 28,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Verpakking Prijs
Witte vacht
€ 3,49
Zwarte vacht
€ 3,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49

Borstels

Furminator Deluxe S voor hond OP is OP

Furminator Deluxe S voor de hond 

Furminator Deluxe S voor de hond is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren van uw hond. Het apparaat dringt door tot de ondervacht, verwijdert loszittende haren en doet dit zonder de dekvacht te beschadigen. Hierbij maakt het natuurlijke huidvetten vrij, waardoor de huid gezonder wordt en de vacht meer zal gaan glanzen. Het gebruik van de Furminator leidt tevens tot minder haaruitval, wat u helpt om het huis schoon te houden. Ook het onderhouden van de vacht van uw hond wordt er sterk door vergemakkelijkt. Een onmiskenbaar voordeel tenslotte, is dat het product ervoor zorgt dat er minder kleine deeltjes door huis zweven; een bron van allergische reacties bij mensen. De Furminator is voorzien van een ergonomisch handvat met anti-slip en ligt fijn in de hand. Er is keuze uit en variant voor de korte vacht en een voor de lange vacht. Dit model Furminator is geschikt voor honden met een gewicht tot circa 9 kg.

 • Kambreedte: 4,4 cm
 • Vermindert de haaruitval van uw hond en helpt zo het huis schoon te houden
 • Geschikt voor langharige en kortharige honden
 • Dringt door tot de ondervacht voor effectief verwijderen van loszittende haren
 • Maakt huidvetten los en helpt zo de gezondheid van de huid en vacht te verbeteren
 • Resulteert in minder losse deeltjes in huis; zij vormen een bron van allergische reacties

Bij Brekz kunt u de beste borstels en scharen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe S voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Alleen gebruiken op de droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een klittenkam voor de hond? Kijk dan eens bij de Beeztees Klittenkam voor de hond. Een overzicht van al onze vachtverzorging vindt u hier.

Furminator Deluxe S voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Kort Haar
€ 16,95
Furminator Deluxe XS voor kleine dieren OP is OP

Furminator Deluxe XS voor kleine dieren

Furminator Deluxe XS voor kleine dieren is een kam die speciaal is ontwikkeld om dode haren uit de ondervacht te verwijderen en is geschikt voor kleine dieren. Het apparaat verwijdert pijnloos alle dode haren bij uw huisdier zonder de dekvacht te beschadigen. Dankzij het masserende effect op de huid maakt hij de natuurlijke huidvetten los en versterkt zo de glans van de vacht. Ook voor het baasje is er een groot voordeel. Het verwijderen van de dode haren zorgt namelijk voor een sterke afname van loslatende haren in huis. Hierdoor vermindert tevens het aantal zwevende stofdeeltjes in huis, die een bron van allergie kunnen zijn. Bij gebruik van de Furminator komen tot wel 90% minder losse haren in huis terecht. Het apparaat beschikt over een handige FURejectorknop om de losse haren uit de borstel te drukken. Hij is speciaal ontwikkeld voor kleine huisdieren, zoals lang- en kortharige honden, konijnen en fretten. 

 • Ontworpen om pijnloos dode haren uit de gehele vacht inclusief de ondervacht te verwijderen
 • Helpt om natuurlijke huidvetten los te maken en de vacht te voorzien van een gezonde glans
 • Vermindert het aantal losse stofdeeltjes en haren in huis en verkleint zo de kans op allergische reacties
 • Geschikt voor kleine huisdieren, zoals honden van kleine rassen en konijnen
 • Met handige FURejectorknop, voor het eenvoudig uitwerpen van haren

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe XS voor kleine dieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Let op! De Furminator alleen gebruiken op een droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor middelgrote hondenrassen? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe M voor de hond. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier.

 

Furminator Deluxe XS voor kleine dieren > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 19,95
Furminator XL Giant Dog voor de hond OP is OP

Furminator XL Giant Dog voor de hond

Furminator XL Giant Dog voor de hond is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren en is geschikt voor honden van grote rassen. Het apparaat dringt moeiteloos door tot de ondervacht en verwijdert daar loszittende haren zonder de dekvacht te beschadigen. Deze doortastende borstelmethode helpt tevens om huidvetten vrij te maken en deze te verspreiden door de huid en vacht, met een gezondere huid en een glanzende vacht als resultaat. U zult merken dat gebruik van de Furminator leidt tot minder haaruitval, wat helpt om het huis langer schoon te houden. Het apparaat vergemakkelijkt daarbij het onderhoud van de vacht van uw huisdier en vermindert het aantal zwevende deeltjes door uw huis (als gevolg van verharing); vaak een bron van allergische reacties. Dankzij een ergonomisch handvat met anti-slip ligt het product fijn in de hand. Er is keuze uit twee verschillende uitvoeringen, voor een langharige en een kortharige vacht. Dit model Furminator is speciaal ontwikkeld voor honden van grote rassen en een gewicht vanaf ongeveer 42 kg. 

 • Kambreedte: 127 mm
 • Vermindert de haaruitval en helpt zo uw huis schoon te houden
 • Er is een model voor kortharige en voor langharige honden
 • Maakt huidvetten los en verdeelt deze natuurlijke vetten met als gevolg een gezondere huid en een glanzende vacht
 • Dringt door tot de ondervacht en verwijdert zo effectief loszittende haren
 • Resulteert in minder losse zwevende deeltjes in huis, een bron van allergische reacties

Bij Brekz kunt u de beste borstels en scharen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator XL Giant Dog voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Alleen gebruiken op de droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor honden van een gemiddeld formaat? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe M voor de hond. Een overzicht van al onze vachtverzorging vindt u hier.

Furminator XL Giant Dog voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Kort Haar
€ 38,49
Furminator Deluxe Toy Dog voor kleine honden OP is OP

Furminator Deluxe Toy Dog voor kleine honden

Furminator Deluxe Toy Dog voor kleine honden is een apparaat dat is ontwikkeld voor het snel en effectief verwijderen van loszittende haren en is geschikt voor honden van kleine rassen. Het apparaat dringt moeiteloos door tot de ondervacht en verwijdert daar loszittende haren zonder de dekvacht te beschadigen. Daarbij maakt hij natuurlijke huidvetten vrij en verdeelt deze, met als resultaat een gezondere huid en een glanzende vacht. U zult merken dat gebruik van de Furminator leidt tot minder haaruitval en dus tot een schoner huis. Ook vergemakkelijkt het apparaat het onderhoud aan de vacht van uw huisdier en zorgt het ervoor dat er minder losse deeltjes door het huis zweven; deze deeltjes zijn een bron van allergische reacties. Het product is voorzien van een ergonomisch handvat met anti-slip en ligt daardoor fijn in de hand. En met de handige FURejectorknop kunt u de losse haren uit de borstel drukken. Er is keuze uit een Furminator voor de lange vacht en een model voor de korte vacht. De Furminator Deluxe Toy Dog voor kleine honden is speciaal ontwikkeld voor gebruik bij honden van kleine rassen. 

 • Vermindert de haaruitval met tot gevolg een schoner huis
 • Dringt door tot de ondervacht en verwijdert zo effectief loszittende haren, zonder de dekvacht te beschadigen
 • Voor makkelijker onderhouden van de vacht van uw huisdier, ongeacht of hij kortharig of langharig is
 • Speciaal ontwikkeld voor honden van kleine rassen
 • Maakt huidvetten los met een gezondere huid en glanzende vacht tot gevolg
 • Resulteert in minder zwevende deeltjes in huis, een bron van allergie

 

Bij Brekz kunt u de beste borstels en scharen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Furminator Deluxe Toy Dog voor kleine honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Let op! Alleen gebruiken op de droge vacht!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor een wat groter hondenras? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe L voor de hond. Een overzicht van al onze vachtverzorging vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Kort Haar
€ 19,49
Lang Haar
€ 19,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,75
Klittenkam voor de hond

Klittenkam voor de hond

Klittenkam voor de hond is een kam voor het wegnemen van klitten en verwarringen in de vacht van honden met middellang- en lang haar. De kam is speciaal ontwikkeld om verwarringen en klitten weg te nemen met een minimum verlies aan lengte van de vacht. Kammen doet u van de buitenkant naar binnen. Zo doorsnijdt u de verwarringen en klitten effectief, waar u dat met een gewone kam niet kunt. De handeling herhalen tot de kam soepel door de vacht glijdt. Kam altijd in de richting van de haargroei.

 • Klittenkam met zachte greep 
 • Geschikt voor honden met een middellange- en lange vacht
 • Doorsnijdt klitten waar een gewone kam vastloopt
 • Ideaal voor het wegnemen van klitten en verwarringen met een minimum verlies van vacht


Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu de Beeztees Klittenkam voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Tip! Borstel uw hond voor en na afloop goed door om de losse haren te verwijderen. Kam in de richting van de haargroei. Houdt de scherpe kant weg van de huid.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een dubbele borstel? Kijk dan eens bij de Beeztees dubbele borstel voor de hond. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier.

> Meer informatie
Klittenkam voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,75
Vlooienkam Lang Model 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,75
Ruikam voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Slickerborstel Klein voor hond en kat
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Slickerborstel Middel voor de hond

Slickerborstel voor de kat middel

De Slickerborstel voor de kat middel verwijdert vuil en losse haren uit de vacht van uw kat. Deze borstel wordt gebruikt om klitten en dode haren te verwijderen. Dit soort borstels zijn geschikt voor standaardverzorging voor katten met een lange of dikke vacht. Het is niet de bedoeling dat u met de borstel over de huid van uw kat gaat, aangezien u deze dan kan beschadigen. Deze borstel is dan ook minder geschikt voor katten met een korte en dunne vacht. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De Slickerborstel voor de kat middel is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs en zwart/roze.

 • Geschikt voor katten met lange of dikke vacht
 • Verwijdert vuil en losse haren uit de vacht
 • Voor verwijdering kleine verwarringen en klitten
 • Met handige slipvaste grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs en zwart/roze

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor katten bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Slickerborstel voor de kat middel tegen de scherpste prijs! Snel en gemakkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere borstel voor uw kat?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw kat? Bekijk dan ons assortiment Vachtverzorging Borstels en kammen voor de kat. Hier verkopen wij onder andere de Beeztees Slickerborstel Kat klein. Deze verzorgingsborstel is geschikt voor kleine katten en kittens.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,95
Slickerborstel Groot voor de hond
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,95
€ 3,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,49
€ 3,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,95
€ 5,95
Guillotine Nageltang voor de hond
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,49
Nagelschaar Groot voor de hond
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,25
Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L

Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L

De Groo'me - Zachte borstel voor de hond groot is ideaal voor het verwijderen van losse haren en stof en laat de vacht van uw hond glimmen. Dit handige verzorgingsproduct is met name geschikt voor kortharige en midden-langharige honden, en minder geschikt voor honden met een langharige vacht. Door uw hond regelmatig te borstelen met de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L houdt u de vacht van uw hond glanzend en gezond. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De kam is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs.

 • Speciaal voor honden met een korte tot middellange vacht
 • Houdt de vacht van uw hond gezond en glanzend
 • Verwijdert klitten, verwarringen en vuil
 • Met handige grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor honden bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Groo'me Zachte borstel voor de hond groot tegen de scherpste prijs! Snel en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere kam of borstel voor uw hond?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw hond? Bekijk dan ons Vachtverzorging Borstels en kammen assortiment voor de hond. Hier verkopen we onder ander de Slickerborstel Middel voor de hond Deze verzorgingsborstel is zowel geschikt voor zowel middellang- als langharige honden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,99
Groo'me - Combiborstel voor de hond - S

Groo'me - Combiborstel voor de hond - S

De Groo'me - Combiborstel voor de hond - S is een borstel voor kleine honden. Aan de ene kant heeft hij pinnen met zachte nopjes die klitten uit de vacht kammen en vervilte vacht verwijderen. Aan de andere kant heeft de borstel zachte haren van nylon die de vacht stofvrij maken en gladstrijken, zodat de vacht gaat glanzen. Het handvat van de borstel heeft een antisliplaag, zodat u goed grip kunt houden tijdens het borstelen. 

 • Verwijdert klitten
 • Verwijdert vervilte vacht
 • Maakt vacht stofvrij
 • Laat vacht glanzen
 • Met antsliplaag

Bij Brekz kunt u kiezen uit diverse borstels van Groo'me. Koop bijvoorbeeld de Groo'me - Combiborstel voor de hond - S gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bij u bezorgd!

Andere borstel dan de Groo'me - Combiborstel voor de hond - S?

Bij ons kun u ook de Groo'me - Roskam voor ondervacht honden - dubbele rij bestellen. Deze is geschikt voor honden met een dunne ondervacht. Of kies voor de Groo'me - Verzorgingskam voor honden - medium grof waarmee los haar en verwarringen verwijderd kunnen worden. Bekijk ook ons gehele aanbod aan vachtverzorgingsproducten.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Groo'me - Combiborstel voor de hond - L

Groo'me Combiborstel voor de hond groot

De Groo'me Combiborstel voor de hond groot is een borstel met twee kanten. Aan de ene kant heeft de borstel pinnen met zachte nopjes voor het borstelen van de ondervacht en het verwijderen van klitten en vervilte vacht. Aan de andere kant heeft de borstel zachte nylonharen die de vacht stofvrij maken en gladstrijken. De borstel heeft een handvat met rubber zodat u goed grip kunt houden tijdens het borstelen. 

 • Borstel met twee kanten
 • Verwijdert klitten en vervilte vacht
 • Maakt vacht stofvrij
 • Strijkt vacht glad
 • Met rubberen handvat

Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan borstels voor uw hond. Koop bijvoorbeeld de Combiborstel voor de hond groot en uw bestelling wordt razendsnel bij u afgeleverd!

Andere borstel dan de Groo'me Combiborstel voor de hond groot?

Bij ons kunt u ook de Beeztees dubbele borstel voor de hond bestellen voor het verwijderen van losse haren en vuil of de Beeztees Puppyborstel Klein voor de hond voor het verzorgen van de vacht van uw puppy. Bekijk ook ons gehele aanbod aan hondenborstels en ontdek ook de handige furminators.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,49
Groo'me - Roskam voor ondervacht honden - enkele rij
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,49
Groo'me - Roskam voor ondervacht honden - dubbele rij

Groo'me Roskam dubbel voor de hond

De Groo'me Roskam dubbel voor de hondis een roskam die geschikt is voor honden met een dunnere ondervacht en een lange tot middellange bovenvacht. De kam heeft een dubbele rij ronde pennen waarmee u gemakkelijk de ondervacht losborstelt. De kam heeft een ergonomische vorm en een zacht rubberen handvat waarmee u goed grip heeft tijdens het borstelen. Regelmatig borstelen zorgt ervoor dat de vacht blijft glanzen en er minder snel klitten ontstaan. 

 • Voor dunne ondervacht
 • Met dubbel rij pennen
 • Borstelt gemakkelijk
 • Met ergonomische vorm
 • Met zacht handvat
 • Laat de vacht glanzen
 • Voorkomt klitten

Bij Brekz kunt u diverse borstels en kammen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u de Groo'me Roskam dubbel voor de hond met zeer snelle bezorging!

Ander product dan Groo'me Roskam dubbel voor de hond?

Bij ons kunt u deze roskam ook met een enkele rij pennen kopen voor honden met een dikkere ondervacht. Voor een mooie glanzende vacht kunt u bijvoorbeeld de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L bestellen. Bekijk hier ook ons uitgebreide aanbod aan vachtverzorgingsproducten. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,25
Groo'me - Verzorgingskam voor honden - medium grof
 

Verzorgingskam voor de hond - medium grof


De Verzorgingskam voor de hond- medium grof verwijdert gemakkelijk stof, vuil en losse haren en laat de vacht van uw hond weer stralen. Met deze handige verzorgingskam kunt u gemakkelijk klitten, verwarringen en vuil uit de vacht van uw hond verwijderen. Dit handige verzorgingsproduct is met name geschikt voor langharige honden (en katten). Door uw hond regelmatig te kammen met de Verzorgingskam voor de hond - medium grof voorkomt u dat de langharige vacht van uw hond vervilt. Het kammen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De kam is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs.

 • Geschikt voor langharige honden
 • Houdt de vacht van uw hond gezond en glanzend
 • Verwijdert klitten, verwarringen en vuil
 • Met handige grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor honden bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Verzorgingskam voor de hond - medium grof tegen de scherpste prijs! Snel en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Verzorgingskam voor honden - Grof

Verzorgingskam voor honden - Grof

De Verzorgingskam voor honden- Grof verwijdert gemakkelijk stof, vuil en losse haren en laat de vacht van uw hond weer stralen. Met deze handige verzorgingskam kunt u gemakkelijk klitten, verwarringen en vuil uit de vacht van uw hond verwijderen. Dit handige verzorgingsproduct is met name geschikt voor honden met een middellange tot lange vacht. Door uw hond regelmatig te kammen met de Verzorgingskam voor honden - Grof voorkomt u dat de langharige vacht van uw hond vervilt. Het kammen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De kam is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs.

 • Speciaal voor honden met een middellange tot lange vacht
 • Houdt de vacht van uw hond gezond en glanzend
 • Verwijdert klitten, verwarringen en vuil
 • Met handige grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor honden bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Verzorgingskam voor honden - Grof tegen de scherpste prijs! Snel en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere kam of borstel voor uw hond?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw hond? Bekijk dan ons Vachtverzorging Bostels en kammen assortiment voor de hond. Hier verkopen we onder ander de Furminator Deluxe L voor de hond. Deze verzorgingskam is zowel beschikbaar voor kortharige als langharige honden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99
Verpakking Prijs
Small
€ 12,95
Medium
€ 14,95
Large
€ 15,00
Verpakking Prijs
Small
€ 12,00
Medium
€ 14,95
Large
€ 15,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,25

Overige

Verpakking Prijs
Rex
€ 79,49
Verpakking Prijs
Max
€ 159,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,99
Effileerschaar hond en kat

Effileerschaar hond en kat

Effileerschaar  hond en kat is geschikt voor het uitdunnen van de vacht. Hij is te gebruiken bij alle vachtsoorten, behalve korthaar en gladhaar. Deze grijze effileerschaar is geschikt voor honden én katten en heeft een soft grip. Hierdoor ligt de schaar makkelijk in de hand. Een effileerschaar is niet een gewone schaar, maar een schaar om het haar mee uit te dunnen. Op dit soort scharen zitten kanteltjes. Hierdoor halen ze niet al het haar weg, maar slechts een deel daarvan. Het haar wordt daardoor dunner. Ideaal voor huisdieren met een dikke vacht. De Effileerschaar hond en kat is van het merk Beeztees en is van hoge kwaliteit. 

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Effileerschaar hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van alles wat u kunt bedenken voor uw huisdier. Het assortiment bestaat uit leuke accessoires, snacks voor huisdieren, manden, speelgoed en nog veel meer! Beeztees' doel is om het leven van uw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Alle producten worden optimaal getest zodat veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast zijn ze elke dag bezig met het bedenken en maken van nieuwe producten. Dit zorgt voor een dynamisch assortiment, waardoor u altijd verrast wordt.


Andere vachtverzorging?

Bent u op zoek naar een ander soort schaar? Bekijk dan ons vachtverzorging assortiment. Hier verkopen we onder andere de Beeztees Schaar Normaal hond en kat. Dit is een normale schaar, ook van het merk Beeztees. Op deze pagina verkopen we ook andere vachtverzorging, zoals shampoo en borstels. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,99
Beeztees Vochtige Reinigingshandschoen voor de hond OP is OP
> Meer informatie
Verpakking Prijs
15 ml
€ 3,95
2 x 15 ml
€ 6,95
Verpakking Prijs
Walh Clipper Oil
€ 8,99
€ 4,49

Huid en Vacht

Hokamix Skin & Shine voor de hond

Hokamix Skin & Shine voor de hond

Hokamix Skin & Shine voor de hond is een natuurlijke notenolie en is gericht op honden met huidproblemen. De olie is gebaseerd op Omega-3 en Omega-6 vetzuren, verkregen uit noten. Vetzuren die niet door het lichaam kunnen worden aangemaakt. Zij komen vaak al in de voeding voor, maar kunnen bij een tekort leiden tot exceem, haaruitval of schilfers. De olie bevat ook diverse vitaminen, waaronder vitamine A, D3 en E. Doordat het product koudgeperst is, zijn de vetzuren en overige ingrediënten bij bereiding niet verloren gegaan. Verschil is vaak al zichtbaar in 4 tot 5 dagen. Dankzij het pompje kunt u het product makkelijk doseren.

 • Voor het behandelen van huidproblemen, zoals exceem, een droge huid en schilfers
 • Gebaseerd op Omega-3, Omega-6 en Omega 9 vetzuren uit noten
 • Snel herstel, vaak al binnen 4 tot 5 dagen zichtbaar verschil
 • Levert een kortere verharingsperiode op
 • Geschikt voor alle honden, katten en kleine zoogdieren

Bij Brekz kunt u de beste Supplementen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hokamix Skin & Shine voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Gebruiksaanwijzing Hokamix Skin & Shine

U kunt het product eenvoudig toevoegen aan het voer van uw hond. 

Dosering

Kleine honden: 2 ml. per dag
Middelgrote honden: 5 ml. per dag
Grote honden: 7 ml. per dag


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een aanvullende voeding met zoetwateralg tegen huid- en vachtproblemen? Kijk dan eens bij Hokamix Forte voor honden. Een overzicht van al onze Supplementen vindt u hier.

 

Hokamix Skin & Shine 1000 ml > Meer informatie
Verpakking Prijs
250 ml
€ 27,99
1000 ml
€ 89,95
Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem

Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem

Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem is een beschermende, verzachtende en hydraterende balsem op basis van zinkoxide en glycerine. Zinkoxide en Glycerine vormen een beschermlaag op het voetzoolkussen en op de rest van de voet. Dit beschermt de gevoelige voetzool van uw hond of kat tegen irriterende factoren zoals zand, sneeuw of een heet wegdek. Verzachtende ingrediënten, zoals het provitamine B5, bieden bovendien hydratering en maken de huid zacht. Het product is eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen de voet(zool) in te smeren met de balsem om de voeten te beschermen. Binnen drie tot vier dagen zouden beschadigde voetzolen weer hersteld moeten zijn. 

De ingrediënten van Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem zijn hoofdzakelijk van plantaardige oorsprong. De ingredienten hebben de volgende werking: Zinkoxide werkt verzachtend, stimuleert collageenvorming, beschermt en kalmeert. Ook glycerine en paraffine beschermen de voetzoolkussen. Zonnebloemolie is rijk aan onverzadigde vetzuren en vitamine E. Boter afkostig van noten verzacht de droge en schrale huid. Ook bevat de balsem rhamnose. Dit is een suiker die aanhechting van bacteriën op de huid verhndert en de huid hydrateert. Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem is dus uitermate geschikt voor honden of katten die reeds beschadigde voetzoolkussens hebben of huidieren die hiertegen beschermd moeten worden. Eén tube Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem bevat 100 ml.  

 • Beschermt, verzacht en hydrateert
 • Geschikt voor honden en katten

Alleen voor extern gebruik. Vermijd contact met ogen. Indien dit toch gebeurt, goed spoelen met water. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Zoekt u een beschermende, verzachtende en hydraterende balsem voor de voetzolen van uw hond of kat? Koop dan nu Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere Frontline Pet Care producten voor honden of katten.

De houdbaarheid van Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander verzorgingsproduct?

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct voor uw kat of hond? Op de Frontline kat pagina vindt u verschillende verzorgingsproducten voor katten en op de Frontline hond pagina staan de producten die geschikt zijn voor honden. Er zit vast een geschikt product voor uw huisdier tussen! Wat dacht u bijvoorbeeld van Frontline Pet Care Reinigingsmousse? Dit product reinigt de vacht zonder water waardoor uw hond of kat er weer stralend uitziet.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Verpakking Prijs
Medium
€ 7,95
Large
€ 9,95
Verpakking Prijs
Small
€ 1,99
Large
€ 2,75
Small 3 stuks
€ 4,99
Large 3 stuks
€ 7,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Vachtverzorging assortiment

Vachtverzorging bevat alle producten voor de verzorging van de vacht van uw hond. In onze webshop vindt u een breed aanbod aan verzorgingsproducten, van shampoo en conditioner tot een hondenborstel en Furminator. Maar ook een vlooienkam of een nagelschaar behoren tot de keuze. Om uw keuze te vergemakkelijken volgt hier een korte toelichting van het assortiment.

Shampoo

Shampoo helpt uw hond om de huid en vacht gezond en stralend te houden. In onze webshop vindt u een breed assortiment aan shampoo´s, bijvoorbeeld tegen klitten van het haar, of ter reparatie van een doffe vacht. Er zijn shampoo´s voor puppy´s en voor lichte of donkere vacht. Hieronder worden er een aantal uitgelicht.

 • Een uitstekende shampoo die voor iedere hond en situatie geschikt is, is bijvoorbeeld de Beau Beau Elke Dag Shampoo voor de hond
 • Op zoek naar een shampoo die speciaal is ontwikkeld voor honden met een witte vacht? Kijk eens bij de Beau Beau Witte Honden Shampoo
 • Voor honden die last hebben van een klittende vacht is er Anti Klit Shampoo van Beau Beau verkrijgbaar
 • Als u een neutrale shampoo zoekt voor de gevoelige huid, kijk dan eens bij de Beeztees Neutral Shampoo voor de hond
 • Speciaal voor puppy's heeft Beeztees de Beeztees Puppy Shampoo ontwikkeld. Het product is extra voorzichtig met de vetlaag van uw puppy's huid
 • Liever een shampoo van Frontline? Kijk eens bij de shampoo of spray producten van Frontine, zoals de Frontline Pet Care Reinigingsmousse.

Supplementen

Als uw hond problemen heeft met de huid en vacht kunnen supplementen een uitkomst zijn. Dankzij de Omega-3, Omega-6 en Omega-9 verzuren en diverse vitaminen verbeteren zij effectief de gezondheid van de huid en vacht.

 • Een kwalitatief supplement voor de voeding is bijvoorbeeld de Hokamix Skin & Shine voor de hond
 • Schapenvet bonbons zijn niet alleen smakelijk maar ook zeer goed voor de gezondheid van huid en vacht. Kijkt u eens bij de Beaphar Schapenvet Bonbons Met Knoflook
 • Liever een supplement met zeewier voor uw hond (of kat)? Kijk eens bij ons Beaphar Algolith Zeewier hond en kat

Borstels

Goed borstelen is erg belangrijk voor de gezondheid van de huid en vacht van uw hond. Het assortiment aan borstels in onze webshop is zeer uitgebreid. Van de luxe Furminator's tot borstels, kammen en nagelschaartjes. Een aantal van onze producten uitgelicht.

 • De Furminator is een luxe elektrische borstel voor uw hond. Hij helpt om de huid te masseren en de vacht grondig te borstelen. Er zijn Furminators in verschillende uitvoeringen, variërend van een klein model Furminator Deluxe XS voor kleine dieren tot een XL uitvoering voor grote hondenrassen
 • Ook de klittenkam, vlooienkam en de ruikam behoren tot het assortiment. Kijk eens bij onze Vlooienkam Lang Model of de Ruikam voor de hond
 • Op zoek naar een borstel? Kijk eens bij onze Beeztees borstels, zoals de Beeztees Combi Borstel Groot voor de hond
 • Nagels knippen doet u met een van onze nagelscharen. Er zitten diverse modellen in ons assortiment, zoals de Guillotine Nageltang voor de hond

Overige producten

Producten die niet mogen ontbreken voor de vachtverzorging zijn onze scheerapparaten, reinigingsdoekejs en olien voor huid en vacht. 

 • Onze scheerapparaten voor de hond zijn in twee uitvoeringen verkrijgbaar. Kijkt u voor de kleine uitvoering eens bij het Moser Max Scheerapparaat 45 voor de hond
 • Van Beeztees zijn er effectieve reinigingsdoekjes voor de hond. Er is ook een reinigingshandschoen
 • Huidverzorgende zalf die zowel geschikt is voor honden als katten is de Beaphar Berkenteerzalf voor hond en kat

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor vachtverzorging voor de hond, bijvoorbeeld hygiëne producten voor uw hond? Kijk eens bij onze Hygiene hond producten.

Terug