Vachtverzorging

Vachtverzorging is een van de meest belangrijke verzorgingselementen voor een hond. De vacht van de hond wordt ook wel de spiegel van de gezondheid genoemd, daarom is goede verzorging van belang. Hieronder vindt u ons assortiment Vachtverzorgingsproducten.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Shampoo
Shampoo
Supplementen
Borstels
Overige

Shampoo

Beau Beau Lotion voor de hond

Beau Beau Lotion voor de hond

Beau Beau Lotion voor de hond is geschikt voor ieder soort hond. Het is een speciaal middel dat de vacht van uw hond verfrist en reinigt. Het geeft het een heerlijke geur omdat aan de lotion een parfum is toegevoegd. Dit middel is extra praktisch omdat u uw hond niet uitgebreid in bad hoeft te doen, wat vaak veel tijd kost. De vacht van uw huisdier zal verzorgt en zacht aanvoelen. De verpakking van Beau Beau Lotion voor de hond is voorzien van een handige verstuiver.

Bij Brekz kunt u de beste verzorging voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beau Beau Lotion voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Gebruiksaanwijzing Beau Beau Lotion voor de hond

Spray de lotion over de gehele vacht van de hond. Doe dit totdat de vacht licht vochtig is. Vermijd hierbij de ogen en de bek. Wrijf de vacht daarna met een doekje na en borstel eventueel de vacht door. 
 

Andere verzorging voor uw hond? 

Bent u ook nog op zoek naar een bijpassende borstel om de lotion mee door te kammen? Bekijk dan onze Vachtverzorging pagina voor de hond. Hier verkopen we onder andere de Furminator in verschillende soorten en maten. Een voorbeeld hier van is de Furminator Deluxe S voor de hond. Deze is voor kleine honden.

Beau Beau
https://www.brekz.be/4341-home_default/beau-beau-lotion.jpg
5.25 2019/01/01
zeer tevreden met dit product
Ik kende het product van vroeger tijden. Ik ben blij dat het weer bij jullie te verkrijgen is
Fijne geur en ik gebruik het geregeld voor mijn Schotse Collie
SUPER BEDIENING !!! HEEL VLUG EN VRIENDELIJK WORD GELEVERD TOT IN MIJN GARAGE
ruikt lekker maar is vlug weg
1764
1005
Beau Beau Lotion voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,25
per 2
€ 9,95
Beau Beau Berkenteer Shampoo

Beau Beau Berkenteer Shampoo

Beau Beau Berkenteer Shampoo is een hondenshampoo voor honden die last hebben van huid- en vachtproblemen. De berkenteer in de shampoo zorgt ervoor dat roos verdwijnt, de huid gereinigd wordt beschadigde huid sneller herstelt. Daarnaast zorgt de shampoo voor steviger haar, minder klitten en vermindering van haaruitval. Beau Beau Berkenteer Shampoo is vrij van parabenen en alcohol.

 • Hondenshampoo
 • ​Bevat berkenteer
 • ​Vermindert roos
 • Reinigt de huid
 • Zorgt voor herstel
 • Verstevigt haar
 • Voorkomt haaruitval
 • Zonder parabenen en alcohol 

​Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenshampoo, zoals Beau Beau Berkenteer Shampoo​, eenvoudig en goedkoop online bestellen. Uw aankoop wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

Gebruiksadvies Beau Beau Berkenteer Shampoo​

Maak de haren van de hond nat met warm water. Masseer vervolgens de shampoo in totdat deze begint te schuimen. Laat het schuim zo'n 3 minuten goed inwerken en spoel daarna de shampoo goed uit. 

​Ander product dan Beau Beau Berkenteer Shampoo?

​Bij ons kunt u ook Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend bestellen voor minder klitten en steviger haar. Of kies voor Beeztees Skin & Care Shampoo hond tegen roos en voor een zachtere vacht. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan hondenshampoo. 

https://www.brekz.be/21276-home_default/beau-beau-berkenteer-shampoo.jpg
9.95 2019/01/01
Ruikt lekker en Grote fles .
Ik vind deze shampoo fantastisch. Bij schilfers en wondjes werkt de shampoo genezend, maar ook zonder vacht- en/of huidproblemen is deze shampoo heel goed voor je hond. Enige nadeel is de geur van teer, maar zodra je hond droog is ruik je er niks meer van. De vacht gaat er mooi van glanzen, je hond ziet er gezond en verzorgd uit. Heel betaalbaar en een heel goed product.
21739
13015
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 9,95
2 x 500 ml
€ 18,95
Beau Beau Witte Honden Shampoo

Beau Beau Witte Honden Shampoo

Beau Beau Witte Honden Shampoo is een shampoo voor honden met een witte vacht. De shampoo zorgt ervoor dat de witte kleur van uw hond terugkomt en de vacht mooi gaat glanzen. Na het wassen ruikt uw hond heerlijk fris. Het product is veilig voor de huid en bevat geen bleekmiddelen. Daarnaast is de shampoo pH-neutraal en hypoallergeen. 

 • ​Voor honden met witte vacht
 • Houdt de vacht wit
 • Laat uw hond fris ruiken
 • Veilig voor de huid
 • Bevat geen bleekmiddelen
 • PH-neutraal
 • Hypoallergeen

​Bij Brekz kunt u diverse soorten shampoo voor uw hond eenvoudig en voordelig online bestellen. Zo koopt u Beau Beau Witte Honden Shampoo met zeer snelle levering!

​Gebruiksadvies Beau Beau Witte Honden Shampoo

Maak de vacht van de hond vochtig met warm water. Masseer de shampoo in totdat deze schuimt. Laat de shampoo 2 tot 3 minuten inwerken. Spoel daarna grondig uit en wrijf de vacht flink droog. 

​Ander product dan Beau Beau Witte Honden Shampoo?

​Voor honden met een donkere vacht kunt u ook kiezen voor Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht en voor honden met een gevoelige huid is er Beeztees Neutral Shampoo hond. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan hondenshampoo. 

 

https://www.brekz.be/21277-home_default/beau-beau-witte-honden-shampoo.jpg
8.95 2019/01/01
Werkt prima om een witte hond opnieuw wit te krijgen.... na een weekje regen ideaal. Maar witte honden vergelen soms ook gewoon. Ook dit wordt verholpen met deze shampoo. En zachte pels nadien. Alleen de geur kan beter
21740
13016
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 8,95
2 x 500 ml
€ 16,95
Beau Beau Anti Klit Shampoo

Beau Beau Anti Klit Shampoo

Beau Beau Anti Klit Shampoo is een hondenshampoo die losse haren verwijdert en klitten voorkomt. De shampoo maakt zo de vacht zacht en laat hem glanzen. Daarnaast gaat uw hond fris ruiken en wordt roos voorkomen. Dit product is hypoallergeen en pH-neutraal. 

 • Hondenshampoo
 • Verwijdert losse haren
 • Maak vacht glad
 • Laat vacht glanzen
 • Zorgt voor frisse geur
 • Voorkomt roos
 • Hypoallergeen​
 • PH-neutraal

​Bij Brekz kunt u diverse soorten hondenshampoo eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld Beau Beau Anti Klit Shampoo en uw bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

​Gebruiksadvies Beau Beau Anti Klit Shampoo

​Maak de vacht vochtig met warm water. Masseer daarna de shampoo goed in zodat deze gaat schuimen. Laat de shampoo 2 tot 3 minuten inwerken en spoel hem zorgvuldig uit. Wrijf uw hond vervolgens goed droog. 

Andere shampoo dan Beau Beau Anti Klit Shampoo?

​Bij ons kunt u ook Beeztees Skin & Care Shampoo hond bestellen tegen roos en voor een zachte vacht of Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid voor een zachte en gezonde vacht. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan hondenshampoo. 
 

https://www.brekz.be/21278-home_default/beau-beau-anti-klit-shampoo-hond.jpg
7.95 2019/01/01
Gelieve dit in vervolg staande in te pakken. Flessen lopen leeg als deze liggend vervoerd worden. (grote dop springt eraf) door het gooien door de transporteur.
Ruikt lekker werkt goed door de vacht zeer te vreden
Super goed spul , maar weinig van nodig ,dus in gebruik goedkoop.ik bestel het zeker weer.
21741
13017
> Meer informatie
Verpakking Prijs
500 ml
€ 7,95
2 x 500 ml
€ 14,95
Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend

Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend

Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend is een hoogwaardige, verzorgende shampoo voor honden en katten. Dankzij deze vachtverzorging vermindert de haaruitval van uw huisdier. De anti-klit formule maakt de vacht tevens makkelijk te borstelen. De shampoo bevat erwtenscheuten die de haargroei tijdens de rui activeren en stimuleren. Het middel bevat onder meer Rhamnose, een suiker dat de aanhechting van bacteriën op de huid terugdringt. Voor een lang werkend resultaat. Ook helpt de shampoo de droge huid te hydrateren en verzachten. U zult merken dat de vacht van uw hond of kat na het wassen aanzienlijk zachter aanvoelt en gemakkelijker is te borstelen. Het product is vrij van parabenen en siliconen.

 • Stimuleert haargroei tijdens de rui
 • Vermindert het klitten van de vacht
 • Dringt de aanhechting van bacteriën op de huid terug
 • Verzacht en hydrateert de droge huid
 • Vrij van parabenen en siliconen
   

Bij Brekz kunt u de beste verzorgingsproducten voor uw hond of kat gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wilt u Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs!
 

Gebruiksaanwijzing

Stel uw huisdier op zijn gemak en zorg voor een aangename watertemperatuur. Maak de vacht van uw dier goed nat met water. Breng vervolgens de shampoo aan, wrijf het uit over het hele lichaam en vermijd hierbij het hoofd. Spoel uw huisdier goed af, net zolang tot het water dat van de vacht afspoelt helder is. Het is belangrijk alle shampoo uit te spoelen om huidirritatie te voorkomen. Droog uw huisdier af en borstel de vacht om klitten te voorkomen. 

Let op!
Wees voorzichtig in contact met de ogen, het middel kan ernstig oogletsel veroorzaken. Is er toch contact geweest? Spoel de ogen goed uit. Een arts raadplegen bij aanhoudende oogirritatie.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere shampoo voor uw hond of kat, bijvoorbeeld voor uw kitten of puppy? Kijk dan eens bij de speciale Frontline Pet Care Shampoo Puppy en Kitten. Een overzicht van al onze verzorgingsproducten vindt u in de kattenapotheek of hondenapotheek.

https://www.brekz.be/22887-home_default/frontline-pet-care-shampoo-anti-klit-verstevigend.jpg
7.16 2019/01/01
24026
13698
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht is een shampoo en is geschikt voor alle honden en katten met een donkere vacht. De shampoo bevat luminescine en fytopigmenten en helpt de vacht glanzend te houden en de natuurlijke kleur te behouden. Er zijn een drietal fytopigmenten toegevoegd; walnotenblad, wortelextract van Ratanhia en braambesbladextract. Zij zorgen voor een behoud van donkere tinten in de vacht van uw huisdier. Luminescine is een plantaardig extract dat afkomstig is van de Toorts. Zij levert tevens antioxidanten die een glanzend effect hebben op de vacht en haar beschermen tegen UV-stralen. Het product is geheel vrij van parabenen en siliconen. 

 • Met luminescine en fytopigmenten
 • Speciale shampoo voor behoud van de donkere vacht
 • Voor een glanzend effect en goede bescherming tegen UV stralen
 • Met fytopigmenten als walnotenblad, wortelextract en braambesbladextract
 • Vrij van parabenen en siliconen


Bij Brekz kunt u de beste frontline kat producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht tegen de scherpste prijzen.
 

Ingrediënten Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

Luminescine, fytopigmenten.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht

De vacht goed nat maken. De shampoo aanbrengen over uw hele hond/kat, behalve op het hoofd. Gedurende enkele minuten de shampoo imasseren en vervolgens grondig uitspoelen. Goed uitspoelen is belangrijk om huidirritatie te voorkomen en is klaar wanneer het water dat van de vacht loopt geen shampoo meer bevat. Droog uw huisdier grondig af. Om klitten te voorkomen en voor een frisse look kunt u uw hond of kat nadien nog borstelen. 

Let op! Alleen voor uitwendig gebruik. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren. Attentie: veroorzaakt ernstig oogletsel. Bij contact emt de ogen voorzichtig uitspoelen met water gedurende een paar minuten. Contactlenzen indien mogelijk verwijderen. Onmiddelijk een arts raadplegen bij aanhoudende irritatie.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hydraterende spray voor hond en kat? Kijk dan eens bij Frontline Pet Care Hydraterende Spray. Een overzicht van al onze middelen vindt u in de kattenapotheek of hondenapotheek.

https://www.brekz.be/22888-home_default/frontline-pet-care-shampoo-donkere-vacht.jpg
7.16 2019/01/01
ik heb het al eerder gekocht
Een tijdje geleden mijn hondje gewassen met goedkope shampoo. Jee dat was een ramp, ze zag er niet meer uit. jeuk en dof van haren. nadat ik deze shampoo gebruikt heb zag mijn zwart hondje er weer geweldig glanzend uit. Geweldige shampoo
24034
13699
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is een milde shampoo uit de lijn van Frontline Pet Care die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige huid van jonge dieren. Natuurlijk wilt u graag dat uw puppy of kitten een gezonde huid en vacht heeft, en dat hij of zij er mooi verzorgd bijloopt. Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is de perfecte manier om het haar van uw jonge huisdier te verzorgen. Zo bevat de shampoo Inca Inchi-olie, een bijzondere olie die gewonnen wordt uit de schil van de Inca Inchi-plant. Deze olie is rijk aan omega-3-, omega-6- en omega-9-vetzuren, die bijdragen aan het behoud van een gezonde huid. Daarnaast bevat deze shampoo rhamnose en luminescine. Rhamnose is een suiker dat voorkomt dat bacteriën zich hechten op de huid. Ook verzacht en hydrateert rhamnose de gevoelige en droge huid. Luminescine is een natuurlijk plantaardig extract afkomstig van de Toorts. De antioxiderende eigenschappen van luminescine zorgen ervoor dat de vacht van uw huisdier mooi gaat glanzen. Ook beschermt het tegen UV-stralen. Met Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten geeft u uw geliefde huisdier prachtig haar, met een gezonde glans.

Onze klanten hebben goede ervaringen met de producten van Frontline Pet Care. Bij Brekz kunt u Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten goedkoop online bestellen! Ook andere gezondheidsproducten voor uw huisdier bestelt u bij ons gemakkelijk en voordelig.
 

Over Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Werkzame bestanddelen Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

 • Omega-vetzuren: Dragen bij aan het gezond houden van de huid van uw puppy of kitten.
 • Rhamnose: Helpt de aanhechting van bacteriën op de huid van uw huisdier tegen te gaan. Rhamnose heeft tevens een verzachtende en hydraterende werking, wat helpt om de droge en gevoelige te herstellen.
 • Luminescine: Een natuurlijk plantaardig extract met een antioxiderende werking. Deze stof zorgt ervoor dat de vacht van uw huisdier mooi gaat glanzen. Ook beschermt 
   

Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten is vrij van parabenen en siliconen.

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten

Maak de vacht van uw puppy of kitten voorzichtig nat met lauwwarm water. Breng de shampoo aan op de natte vacht, maar zorg ervoor dat u het hoofd van uw huisdier vermijdt. Masseer gedurende enkele minuten de shampoo door de huid. Spoel vervolgens de shampoo grondig uit. Om de vorming van klitten te voorkomen, kunt u uw hond of kat na het afdrogen borstelen. Dit zorgt bovendien voor een frisse look!

Het wordt aanbevolen dit product niet te gebruiken bij dieren die minder wegen dan 2 kg. 

Iedere tube Frontline Pet Care Shampoo Puppy & Kitten bevat 200ml. 
 

Ander gezondheidsproduct?

Bij Brekz verkopen we diverse Frontline producten voor honden en Frontline producten voor katten. Wij verkopen bijvoorbeeld shampoo speciaal voor een donkere vacht en shampoo speciaal voor een lichte vacht.

https://www.brekz.be/22889-home_default/frontline-pet-care-shampoo-puppy-kitten.jpg
7.16 2019/01/01
Heerlijk product die geen rare geur afgeeft zoals de meeste producten en de pup vind het nog leuk ook en blijkbaar lekker
24042
13700
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid

Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid

Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid is een verzachtende shampoo voor uw hond of kat en is speciaal samengesteld voor de gevoelige huid. De shampoo hydrateert, verzacht en beschermt de huid van uw huisdier. Het middel is gebaseerd op de plantaardige ingrediënten Rhamnose en Luminescine. Zij hebben anti-oxiderende eigenschappen en zorgen ervoor dat de vacht van uw dier weer glanst. Ook beschermen ze de huid tegen UV-stralen. Rhamnose heeft nog een ander belangrijk effect, de stof zorgt ervoor dat de aanhechting van bacteriën op de huid vermindert. Hierdoor blijven de huid en vacht in de toekomst langer mooi. Het middel verzacht en hydrateert en is hierdoor uitermate geschikt voor de gevoelige, droge huid. Het product bevat geen siliconen en parabenen.

Bij Brekz kunt u diverse middelen voor de verzorging van uw huisdier gemakkelijk online kopen. Wilt u extra goedkoop shoppen? Maak gebruik van een van onze vele acties voor de scherpste prijs. 

De houdbaarheid van Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 

Ingrediënten

Rhamnose, Luminescine
 

Gebruiksaanwijzing

Breng de shampoo aan op een natte vacht, vermijd het hoofd. Gedurende enkele minuten inmasseren en vervolgens grondig uitspoelen. Voor het voorkomen van klitten en het verkrijgen van een frisse look kunt u uw huisdier na het afdrogen borstelen.

Let op: het middel kan ernstig oogletsel veroorzaken. Bij contact met de ogen voorzichtig afspoelen met water gedurende een aantal minuten. Contactlenzen indien mogelijk verwijderen. Raadpleeg bij aanhoudende oogirritatie een arts.
 

Ander middel?

Bent u op zoek naar een andere shampoo voor het schoonmaken van uw hond of kat? Kijk eens bij Frontline Pet Care Shampoo Anti-klit & Verstevigend.

https://www.brekz.be/22890-home_default/frontline-pet-care-shampoo-verzachtend-gevoelige-huid.jpg
7.16 2019/01/01
24047
13701
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht is een shampoo die de vacht van witte honden en katten mooi houdt. De shampoo bevat Luminescine en vitamine B5. Deze stoffen helpen bij het verkrijgen en behouden van een natuurlijke glans en hydratatie van de witte vacht. Ook bevat de shampoo rhamnose, wat een suiker is die hechting van bacteriën op de huid tegengaat. Het hydrateert en verzacht de gevoelige, droge huid. Het product bevat geen parabenen en siliconen. Een verpakking bevat 200 ml. 

Bij Brekz kunt u de beste shampoo voor uw hond en kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

Stel uw huisdier eerst op zijn gemak, door hem bijvoorbeeld te aaien. Breng eventueel wat katoen in de oren aan om te voorkomen dat er water in komt. Breng de shampoo aan op een natte vacht. Probeer hierbij de kop te vermijden. Masseer het daarna enkele minuten in. Vervolgens grondig uitspoelen, zodat alle shampoo weg is. Resten zouden namelijk voor irritatie kunnen zorgen. Aangeraden wordt om uw hond of kat daarna te borstelen om klitten te voorkomen en om uw huisdier een extra frisse uitstraling te geven. Een wasbeurt duurt in totaal ongeveer 30 minuten. 

Let op: buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen van mens en dier. Dit kan namelijk ernstig oogletsel veroorzaken. Spoel de ogen voorzichtig af gedurende enkele minuten en verwijder contactlenzen wanneer dit wel gebeurt. Raadpleeg een arts bij aanhoudende irritatie aan de ogen. 
 

Ingrediënten Frontline Pet Care Shampoo Witte Vacht

De hoofdbestanddelen van Pet Care zijn Rhamnose en Luminescine. 
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere shampoo? Bijvoorbeeld een voor de donkere vacht? Bekijk dan onze Frontline kat pagina. Hier vindt u onder andere de Frontline Pet Care Shampoo Donkere Vacht.

https://www.brekz.be/22891-home_default/frontline-pet-care-shampoo-witte-vacht.jpg
7.16 2019/01/01
Hoed product, zeer goede service. Ben blij met jullie
24048
13702
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Hydraterende Spray OP is OP

Frontline Pet Care Hydraterende Spray

Frontline Pet Care Hydraterende Spray is een hydraterende spray die de schrale huid verzorgt en herstelt en is geschikt voor zowel honden als katten. De spray bevat de essentiële bestanddelen voor een heilzaam effect op de droge huid. Zo bevat zij isomeren van sachariden en olie uit de macadamia-noot. De sachariden werken hydraterend en helpen de huid om vocht vast te houden, waardoor schraalheid wordt tegengegaan. Bovendien bevat olie van de macadamia-noot het gezonde palmitinezuur, een vetzuur dat goed is voor het herstellend vermogen van de huid en bijdraagt aan een glanzende vacht. De spray is vrij van parabenen en siliconen.
Een flacon bevat 200 ml.

 • Hydraterende spray met macadamia-olie verzorgt de droge huid 
 • Sachariden olie reguleert het vocht in de huid en zorgt dat zij meer vocht vast houdt
 • Palmitinezuur ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en zorgt voor een zachte vacht
 • Vrij van parabenen en siliconen
   

Bij Brekz kunt u de beste Frontline kat producten voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Frontline Pet Care Hydraterende Spray de scherpste prijzen.
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Pet Care Hydraterende Spray

De spray mag dagelijks worden toegediend, afhankelijk van waar nodig, over het hele lichaam of op bepaalde zones. Laten inwerken voordat u uw huisdier afdroogt.

Let op! 
Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd contact met de ogen. Indien dit toch gebeurt, uitspoelen met water. Buiten het bereik van kinderen bewaren.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een oorreiniger? Kijk dan eens bij Frontline Pet Care Oorreiniger Gel. Voor een overzicht van Frontline shampoo producten kijk hier.

https://www.brekz.be/22892-home_default/frontline-pet-care-hydraterende-spray.jpg
7.16 2019/01/01
Ruikt lekker en is makkelijk in gebruik. En helpt tegen de jeuk waar mijn hondje erg veel last van had .
het help zeker bij ons hondje hij had wat irritatie bij de begin van zijn staart dus elke dag in gesmeerd en binnen 5 dagen is weg dus nu elke week in smeren dan houden we het goed bij.
24049
13703
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Frontline Pet Care Reinigingsmousse is een shampoo en conditioner in één. Deze handige 2-in-1 reinigingsmousse reinigt zonder water. Wanneer u de mousse heeft aangebracht, kunt u gemakkelijk met een borstel de haren en klitten verwijderen. Het bevat Inci Inchi-olie en andere stoffen die de vacht van uw kat of hond extra zacht maken. De Inci Inchi-olie is volledig plantaardig. De olie wordt namelijk gewonnen uit de schil van de Inca Inchi-plant en bevat omega 3, 6 en 9. Deze geven uw huisdier een gezonde huid. 

Een andere stof is luminescine. Dit is ook plantaardig en is afkomstig van de Toorts. Luminescine heeft antioxiderende eigenschappen en hebben een glazend effect op de vacht van uw huisdier. Daarnaast beschermt de stof tegen UV-stralen. Frontline Pet Care Reinigingsmousse is vrij van siliconen en parabenen. 

Wilt u uw kat gemakkelijk en snel zonder water wassen? Bij Brekz kunt u goedkoop online Frontline Pet Care Reinigingsmousse kopen.

Gebruik Frontline Pet Care Reinigingsmousse

Stel uw kat of hond op zijn gemak. Breng daarna de mousse aan op uw hand en verdeel deze over de gehele vacht van het dier. Vervolgens kunt u gemakkelijk de losse haren en klitten verwijderen. De mousse hoeft niet uitgespoeld te worden. 

Let op: vermijd contact met de ogen, oren en neus. 

Ander reinigingsmiddel?

Bent u ook nog op zoek naar reiniging van het gezicht van de kat? Bekijk dan onze Frontline kat pagina. Hier verkopen we ook onder andere de Frontline Pet Care Oogreiniger Oplossing. Dit verhelpt stof en vuil rondom de ogen.

https://www.brekz.be/22895-home_default/frontline-pet-care-reinigingsmousse.jpg
7.16 2019/01/01
Had gedacht dat dit het ideale product zou zijn om een kattenvacht te reinigen. Vergeet het maar de kat is er absoluut niet blij mee! Het vacht wordt net zo nat als dat er water op zou zitten. Dus geen succes.
24060
13706
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,95
€ 7,16
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
€ 13,56
Trixie Anti-Klit Spray voor de hond

Trixie Anti-Klit Spray voor de hond

Trixie Anti-Klit Spray voor de hond is een spray die helpt het haar van uw hond gemakkelijker uit te kammen, zodat klitten eenvoudig verdwijnen. De spray geeft glans aan de vacht en zorgt ervoor dat de vacht minder stof, vuil en water opneemt. Daarnaast is de spray geurloos en niet vet. Ook voor honden met lange haren is Trixie Anti-Klit Spray voor de hondgeschikt.

 • Verwijdert klitten eenvoudig
 • Geeft glans aan de vacht
 • Beperkt opname van vuil, stof en water
 • Geurloos
 • Niet vet
 • Ook geschikt voor langharige honden

Bestel Trixie Anti-Klit Spray voor de hond per fles van 175 ml eenvoudig en voordelig online bij Brekz! Uw aankoop wordt zeer snel bezorgd!

Ander product dan Trixie Anti-Klit Spray voor de hond?

Bij ons kunt u ook de klittenkam van Trixie bestellen. Hiermee kamt u lastige klitten eenvoudig uit de vacht. Bekijk ook ons gehele aanbod aan borstels voor de vachtverzorging van uw hond en ons overzicht van shampoo met onder andere antiklitshampoo.

https://www.brekz.be/25397-home_default/trixie-anti-klit-spray-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
Het helpt uitstekend en het uitkammen is nu makkelijker
28427
14582
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Bio-Life PetalCleanse Lotion voor de hond

Bio-Life PetalCleanse Lotion

Bio-Life PetalCleanse Lotion voor honden ontdoet de vacht op een veilige manier van allergenen zonder dat het dier hiervoor gewassen dient te worden. Het bevat natuurlijke ingrediënten die tevens de vacht van uw huisdier verzorgt. De allergenen van huisdieren zijn minuscuul. Gemiddeld 82% van deze deeltjes zweeft door de lucht en slechts 20% komt op het interieur terecht. Om die reden heeft schoonmaken weinig invloed op de hoeveelheid allergenen in huis. Het allergenengehalte neemt 's winters toe, wanneer de deuren gesloten zijn en huisdieren vaker binnenshuis zijn.

Bio-Life PetalCleanse Lotion weet de oppervlakte-actieve stoffen in te kapselen en te neutraliseren zonder dat daar agressieve chemicaliën aan te pas hoeven te komen. Bent u allergisch voor huisdieren en kunt u daardoor niet optimaal genieten van uw geliefde huisdier? Behandel uw hond dan met deze PetalCleanse lotion. Bio-Life PetalCleanse producten zijn ontwikkeld om de allergenen in huis, zoals huisstofmijt, pollen, schimmels en de allergenen van huisdieren te elimineren. Deze allergenen kunnen allergische reacties veroorzaken zoals chronische neusslijmvliesontsteking, oogbindvliesontsteking, hooikoorts, niezen, piepende ademhaling, astma, eczeem en netelroos. Bio-Life PetalCleanse heeft de UK Allergy Friendly Product award toegekend gekregen en is niet getest op dieren.

Bij Brekz kunt u vachtverzorgingsproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Bio-Life PetalCleanse Lotion voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Bio-Life PetalCleanse Lotion

 • Winnaar van de Allergy UK Award
 • Verwijdert allergenen uit de vacht van het dier zonder dat de hond gewassen hoeft te worden.
 • In onafhankelijke tests is 97% effectiviteit aangetoond bij patiënten die allergisch zijn voor huisdieren.
 • Er is een afname in het gebruik van medicatie gerealiseerd van 50% bij patiënten met samengestelde allergieën.
 • Bevat natuurlijke ingrediënten die de conditie van de vacht verzorgt, zonder de gezondheid van het dier in gevaar te brengen.
 • PetalCleanse geeft onmiddellijke verlichting aan huisdiereigenaren die lijden aan contact-allergische reacties.
 • Voor astmapatiënten kan het tot 3 weken duren voordat de opgebouwde allergeenconcentraties in het huismilieu verminderen en de symptomen verminderen.

Gebruik en bewaring Bio-Life PetalCleanse Lotion

Gebruik ongeveer 25-30ml PetalCleanse Lotion. Borstel de hond om alle losse haren te verwijderen. Bevochtig een spons of doek met Bio-Life PetalCleanse Lotion en wrijf de vacht van uw huisdier ermee in. Doe dit tegen de haargroeirichting in. Droog vervolgens de vacht met een handdoek. Behandel het dier een keer per week. Was na de behandeling uw handen. Bewaar PetalCleanse Lotion op een droge, afgesloten plek op kamertemperatuur (15-25 °C). Zorg ervoor dat het product niet in de zon staat.

Niet gebruiken bij bekende overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Alleen voor uitwendig gebruik. Vermijd direct contact met de ogen. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling Bio-Life PetalCleanse Lotion

Aqua, Quaternium-26, Glycerin, Quaternium-22, Panthenol, Aloe barbadensis, Steartrimonium, Hydrox-yethyl hydrolyzed collagen, Tilia cordota, Rosmarinus officinalis, Hydrolyzed collagen, Allantoin, Phenoxyethanol, Methyldibroma glutaronitrile

Ander product?

Bent u op zoek naar PetalCleanse voor katten en andere kleine huisdieren? Kijk dan naar Bio-Life PetalCleanse Lotion voor katten en kleine huisdieren. Voor het complete assortiment kunt u kijken op de pagina met al onze vachtverzorgingsproducten voor honden

https://www.brekz.be/28415-home_default/bio-life-petalcleanse-lotion-voor-de-hond.jpg
14.95 2019/01/01
32498
15572
Bio-Life PetalCleanse voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
350 ml
€ 14,95
2 x 350 ml
€ 28,95
Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond
https://www.brekz.be/29703-home_default/conditionercremespoeling-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33423
15876
Conditioner/Crèmespoeling 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Vachtherstel-Shampoo 250ml voor de hond
https://www.brekz.be/29723-home_default/vachtherstel-shampoo-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33424
15877
Trixie Vachtherstel-Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Care Shampoo 250ml voor de hond
https://www.brekz.be/29722-home_default/care-shampoo-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33425
15879
Trixie Care Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond
https://www.brekz.be/29721-home_default/anti-roos-shampoo-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33426
15880
Anti Roos Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Anti-Klit Shampoo 250ml voor de hond
https://www.brekz.be/29724-home_default/anti-klit-shampoo-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33427
15881
Anti-Klit Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Kleur shampoo voor de hond
https://www.brekz.be/29725-home_default/colour-shampoo-voor-witte-of-zwarte-vacht-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33428
15882
Colour Shampoo voor witte- of zwarte vacht voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Zwarte vacht
€ 3,49
Witte vacht
€ 3,49
Verzorgingsshampoo met Aloë Vera 250ml voor de hond
https://www.brekz.be/29730-home_default/verzorgingsshampoo-met-aloe-vera-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33431
15885
Verzorgingsshampoo met Aloë Vera 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Droogschuim-Shampoo 230ml voor de hond
https://www.brekz.be/29731-home_default/droogschuim-shampoo-230ml-voor-de-hond.jpg
4.99 2019/01/01
33434
15886
Droogschuim-Shampoo 230ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Shampoo voor Langharige Honden 250 ml voor de hond
https://www.brekz.be/29736-home_default/shampoo-voor-langharige-honden-250-ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33432
15888
Shampoo voor Langharige Honden 250 ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
2-in-1 Shampoo 250ml voor de hond
https://www.brekz.be/29739-home_default/2-in-1-shampoo-250ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33433
15891
2-in-1 Shampoo 250ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Puppy Shampoo 250 ml voor de hond
https://www.brekz.be/29743-home_default/puppy-shampoo-250-ml-voor-de-hond.jpg
3.49 2019/01/01
33436
15894
Puppy Shampoo 250 ml voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49

Shampoo

Beau Beau Elke Dag Shampoo voor de hond
Beau Beau
https://www.brekz.be/4340-home_default/beau-beau-shampoo.jpg
5.95 2019/01/01
Het is een fijn, zachte, huidvriendelijke shampoo die ook nog lekker ruikt. Een aanrader.
Product is prima en betrouwbaar. Bij ontvangst was er wel een lichte lekkage geweest aan een van de verpakkingen. Door de manier van inpakken was dat echter geen probleem (gewoon even afspoelen, geen last voor de rest van de bestelling).
Geen opdringerige geur maar de hond ruikt weer fris, spoelt ook makkelijk uit.
Ik heb de shampoo nog niet gebruikt maar BeauBeau is gewoon goed.
1763
1004
Beau Beau Shampoo voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
225 ml OP is OP
€ 4,49
500 ml
€ 5,95
2 x 500 ml
€ 10,99

Borstels

Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's

Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's

Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's is geschikt voor katten en puppy's met zowel kort als lang haar. Borstels met ijzeren pinnen zijn namelijk slechts geschikt voor honden en katten met lang, dik haar, omdat ze anders de huid beschadigen. Daarom kun je bij kortharige dieren beter een borstel met nylon haren gebruiken. Deze Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's haalt gemakkelijk vuil en losse haren uit de vacht. Zo blijft de vacht glanzend en schoon en ontstaan er minder snel klitten. De kam bevat een plastic handvat met een rubberen deel voor meer grip. 

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging voor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Nylon

Dit is het bekendste soort textiel en kan voor van alles gebruikt worden. Niet alleen kleding wordt gemaakt van nylon, ook tandenborstels, vloerbedekking, en dus ook halsbanden en riemen! Het voordeel van dit soort textiel is dat het goedkoop en makkelijk is om te maken. Daarnaast is het sterk, en dat maakt het extra geschikt voor een stevige borstel die dus niet snel kapot zal gaan.
 

Gebruiksaanwijzing Boon Nylon Borstel voor katten en puppy's

Het is belangrijk om uw hond of kat regelmatig te kammen, vooral wanneer u merkt dat hij haaruitval heeft. Dit gebeurt met name aan het begin van de winter en de zomer. Let op dat u niet te hard met de borstel aan klitten trekt, want dit kan schadelijk zijn voor de huid. 
 

Ander vachtverzorging? 

Bent u op zoek naar een borstel voor uw grote hond? Bekijk dan ons Vachtverzorging Borstels assortiment voor de hond. Hier verkopen we onder andere de Furminator Deluze L voor de hond. Deze is geschikt voor honden van grote rassen.

https://www.brekz.be/21254-home_default/boon-nylon-borstel-voor-katten-en-puppy-s.jpg
5.75 2019/01/01
21699
12997
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk OP is OP
€ 5,75
Klittenkam voor de hond

Klittenkam voor de hond

Klittenkam voor de hond is een kam voor het wegnemen van klitten en verwarringen in de vacht van honden met middellang- en lang haar. De kam is speciaal ontwikkeld om verwarringen en klitten weg te nemen met een minimum verlies aan lengte van de vacht. Kammen doet u van de buitenkant naar binnen. Zo doorsnijdt u de verwarringen en klitten effectief, waar u dat met een gewone kam niet kunt. De handeling herhalen tot de kam soepel door de vacht glijdt. Kam altijd in de richting van de haargroei.

 • Klittenkam met zachte greep 
 • Geschikt voor honden met een middellange- en lange vacht
 • Doorsnijdt klitten waar een gewone kam vastloopt
 • Ideaal voor het wegnemen van klitten en verwarringen met een minimum verlies van vacht


Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel nu de Beeztees Klittenkam voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Tip! Borstel uw hond voor en na afloop goed door om de losse haren te verwijderen. Kam in de richting van de haargroei. Houdt de scherpe kant weg van de huid.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een dubbele borstel? Kijk dan eens bij de Beeztees dubbele borstel voor de hond. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier.

https://www.brekz.be/25672-home_default/klittenkam-voor-de-hond.jpg
6.75 2019/01/01
Makkelijk en weinig last voor de hond.
Vlot in het gebruik een aanrader
23394
13511
> Meer informatie
Klittenkam voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,75
Vlooienkam Lang Model
https://www.brekz.be/25599-home_default/beeztees-vlooienkam-lang-model.jpg
3.75 2019/01/01
Geschikt voor kleine honden met kort haar.
25401
13993
> Meer informatie
Vlooienkam Lang Model 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,75
Ruikam voor de hond
https://www.brekz.be//img/p/be-default-home_default.jpg
4.99 2019/01/01
Stevige kam, ligt goed in de hand en doet wat hij moet doen.
25416
13999
> Meer informatie
Ruikam voor de hond 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Slickerborstel Klein voor hond en kat
https://www.brekz.be/26618-home_default/beeztees-slickerborstel-klein-voor-hond-en-kat.jpg
5.95 2019/01/01
Goede kwaliteit.
Prima borstel voor mijn maine coons
25421
14004
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,95
Slickerborstel Middel voor de hond

Slickerborstel voor de kat middel

De Slickerborstel voor de kat middel verwijdert vuil en losse haren uit de vacht van uw kat. Deze borstel wordt gebruikt om klitten en dode haren te verwijderen. Dit soort borstels zijn geschikt voor standaardverzorging voor katten met een lange of dikke vacht. Het is niet de bedoeling dat u met de borstel over de huid van uw kat gaat, aangezien u deze dan kan beschadigen. Deze borstel is dan ook minder geschikt voor katten met een korte en dunne vacht. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De Slickerborstel voor de kat middel is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs en zwart/roze.

 • Geschikt voor katten met lange of dikke vacht
 • Verwijdert vuil en losse haren uit de vacht
 • Voor verwijdering kleine verwarringen en klitten
 • Met handige slipvaste grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs en zwart/roze

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor katten bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Slickerborstel voor de kat middel tegen de scherpste prijs! Snel en gemakkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere borstel voor uw kat?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw kat? Bekijk dan ons assortiment Vachtverzorging Borstels en kammen voor de kat. Hier verkopen wij onder andere de Beeztees Slickerborstel Kat klein. Deze verzorgingsborstel is geschikt voor kleine katten en kittens.

https://www.brekz.be/26619-home_default/beeztees-slickerborstel-middel-voor-de-hond.jpg
6.95 2019/01/01
Goede kam, wilde het gebruiken voor mijn katten, maar een beetje te scherp voor ze :)
Zeer goede borstel voor onze Grand Basset Griffon Vendeen.
25422
14005
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,95
Slickerborstel Groot voor de hond
https://www.brekz.be/26620-home_default/beeztees-slickerborstel-groot-voor-de-hond.jpg
7.95 2019/01/01
Het product is voor de hond redelijk goed. Het is alleen lastig om de haren uit de borstel te halen.
Goed product voor het borstelen en uitdunnen van de haren ( bouvier)
25423
14006
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,95
Beeztees Los Mes voor Kleine Trimhark (S) OP is OP
https://www.brekz.be/23451-home_default/beeztees-los-mes-voor-kleine-trimhark.jpg
3.95 2019/01/01
25440
14023
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,95
€ 3,95
Beeztees Los Mes voor Trimhark Middel (M) OP is OP
https://www.brekz.be/23454-home_default/beeztees-los-mes-voor-trimhark-middel.jpg
3.99 2019/01/01
25442
14025
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,49
€ 3,99
Beeztees Los Mes voor Trimhark Groot (L) OP is OP
https://www.brekz.be/23457-home_default/beeztees-los-mes-voor-trimhark-groot.jpg
5.95 2019/01/01
25444
14027
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,95
€ 5,95
Guillotine Nageltang voor de hond
https://www.brekz.be/26350-home_default/beeztees-guillotine-nageltang-voor-de-hond.jpg
6.99 2019/01/01
product, de levering en de snelheid van de leveringen waren naar verwachting
25535
14037
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99
Nageltang Klein voor de hond
https://www.brekz.be/26352-home_default/beeztees-nageltang-klein-voor-de-hond-.jpg
6.49 2019/01/01
25536
14038
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,49
Nagelschaar Groot voor de hond
https://www.brekz.be/23491-home_default/beeztees-nagelschaar-groot-voor-de-hond.jpg
8.95 2019/01/01
Werkt zoals het hoort en was niet duur
Perfecte nageltang voor grote honden. Zeer degelijk materiaal, gemakkelijk in gebruik.
25537
14039
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,95
Trixie Klittenkam Klein voor honden

Trixie Klittenkam Klein voor honden

De Trixie Klittenkam Klein voor hondenis een kam waarmee u klitten en verwarringen uit de vacht van uw hond kunt kammen. De kam heeft gebogen kartelranden die u voorzichtig door de vacht kunt laten gaan om de klitten te verwijderen zonder veel haar weg te kammen.  Ook voor honden met lange haren is de kam geschikt. De kam is 18,5 cm lang en heeft kartelranden van 3,5 lang. Door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating is de kam gemakkelijk te hanteren.

 • Verwijdert klitten
 • Voorkomt veel haarverlies
 • Ook voor langharige honden
 • 18,5 cm lang
 • Kartelranden van 3,5 cm lang
 • Met slipvast handvat

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor honden bestellen. Koop de Trixie Klittenkam Klein voor honden eenvoudig en goedkoop online en uw bestelling wordt snel afgeleverd!

Andere kam of borstel dan Trixie Klittenkam Klein voor honden?

U kunt bij ons ook een Ruikam van Beeztees bestellen waarmee u de ondervacht goed kunt borstelen of u kiest voor de Vlooienkam Lang Model waarmee u vlooien en vlooienuitwerpselen uit de vacht kunt kammen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan producten voor de verzorging van de hondenvacht

 

https://www.brekz.be/25615-home_default/trixie-klittenkam-klein-voor-honden.jpg
5.99 2019/01/01
28676
14633
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Groo'me - Zachte borstel voor de hond - S

Groo'me - Zachte borstel voor de hond - S

De Groo'me - Zachte borstel voor de hond klein is ideaal voor het verwijderen van losse haren en stof en laat de vacht van uw hond glimmen. Dit handige verzorgingsproduct is met name geschikt voor kortharige en midden-langharige honden, en minder geschikt voor honden met een langharige vacht. Door uw hond regelmatig te borstelen met de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - S houdt u de vacht van uw hond glanzend en gezond. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De kam is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs.

 • Speciaal voor honden met een korte tot middellange vacht
 • Houdt de vacht van uw hond gezond en glanzend
 • Verwijdert klitten, verwarringen en vuil
 • Met handige grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor honden bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Groo'me Zachte borstel voor de hond klein tegen de scherpste prijs! Snel en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere kam of borstel voor uw hond?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw hond? Bekijk dan ons Vachtverzorging Borstels en kammen assortiment voor de hond. Hier verkopen we onder ander de Slickerborstel Middel voor de hondDeze verzorgingsborstel is zowel geschikt voor zowel middellang- als langharige honden.

https://www.brekz.be/26641-home_default/flamingo-zachte-borstel-voor-de-hond-s.jpg
5.25 2019/01/01
29939
14929
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,25
Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L

Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L

De Groo'me - Zachte borstel voor de hond groot is ideaal voor het verwijderen van losse haren en stof en laat de vacht van uw hond glimmen. Dit handige verzorgingsproduct is met name geschikt voor kortharige en midden-langharige honden, en minder geschikt voor honden met een langharige vacht. Door uw hond regelmatig te borstelen met de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L houdt u de vacht van uw hond glanzend en gezond. Het borstelen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De kam is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs.

 • Speciaal voor honden met een korte tot middellange vacht
 • Houdt de vacht van uw hond gezond en glanzend
 • Verwijdert klitten, verwarringen en vuil
 • Met handige grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor honden bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Groo'me Zachte borstel voor de hond groot tegen de scherpste prijs! Snel en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere kam of borstel voor uw hond?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw hond? Bekijk dan ons Vachtverzorging Borstels en kammen assortiment voor de hond. Hier verkopen we onder ander de Slickerborstel Middel voor de hond Deze verzorgingsborstel is zowel geschikt voor zowel middellang- als langharige honden.

https://www.brekz.be/26642-home_default/flamingo-zachte-borstel-voor-de-hond-l.jpg
5.99 2019/01/01
Een goede voeding tegen een redelijke prijs en een snelle bezorging.
29940
14930
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Groo'me - Pinborstel voor de hond - S

Groo'me - Pinborstel voor de hond - S

De Groo'me - Pinborstel voor de hond - Sis een borstel waarmee u de klitten uit de vacht van uw hond kunt kammen. De borstel heeft zachte nopjes aan de uiteinden waardoor het borstel fijn aanvoelt voor uw hond. De borstel maakt de vacht niet alleen klitvrij, maar zorgt ook voor een mooie glans. Door de antisliplaag bij het handvat, houdt u gemakkelijk grip op de borstel.

 • Verwijdert klitten
 • Met zachte nopjes
 • Laat vacht glanzen
 • Met antsliplaag

Bij Brekz kunt u de Groo'me - Pinborstel voor de hond - S gemakkelijk en goedkoop online bestellen net als alle andere vachtverzorgingsproducten. 

Ander product dan Groo'me - Pinborstel voor de hond - S?

Bij ons kunt u deze borstel ook in de maat L kopen. Wij verkopen ook verschillende zachte borstels, zoals de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L en combiborstels met een harde en zachte kant, zoals de Groo'me - Combiborstel voor de hond - S. Bekijk ook ons gehele aanbod aan vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.be/26643-home_default/groo-me-pinborstel-voor-de-hond-s.jpg
5.99 2019/01/01
Prima borstel voor niet te veel geld
29941
14931
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Groo'me - Pinborstel voor de hond - L

Groo'me - Pinborstel voor de hond - L

De Groo'me - Pinborstel voor de hond - L is een borstel waarmee u de klitten uit de vacht van uw hond kunt kammen. De borstel heeft zachte nopjes aan de uiteinden waardoor het borstel fijn aanvoelt voor uw hond. De borstel maakt de vacht niet alleen klitvrij, maar zorgt ook voor een mooie glans. Door de antisliplaag bij het handvat, houdt u gemakkelijk grip op de borstel.

 • Verwijdert klitten
 • Met zachte nopjes
 • Laat vacht glanzen
 • Met antsliplaag

Bij Brekz kunt u de Groo'me - Pinborstel voor de hond - L gemakkelijk en goedkoop online bestellen net als alle andere vachtverzorgingsproducten. 

Ander product dan Groo'me - Pinborstel voor de hond - L?

Bij ons kunt u deze borstel ook in de maat S kopen. Voor het losmaken van de vacht en verwijderen van losse haren en vuil kunt u de Groo'me - Verzorgingskam voor honden - fijn, medium grof of grof bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.be/26644-home_default/groo-me-pinborstel-voor-de-hond-l.jpg
7.99 2019/01/01
Niet echt wat het zijn moest .zag er bij levering ineengedrukt uit....
29945
14932
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,99
Groo'me - Combiborstel voor de hond - S

Groo'me - Combiborstel voor de hond - S

De Groo'me - Combiborstel voor de hond - S is een borstel voor kleine honden. Aan de ene kant heeft hij pinnen met zachte nopjes die klitten uit de vacht kammen en vervilte vacht verwijderen. Aan de andere kant heeft de borstel zachte haren van nylon die de vacht stofvrij maken en gladstrijken, zodat de vacht gaat glanzen. Het handvat van de borstel heeft een antisliplaag, zodat u goed grip kunt houden tijdens het borstelen. 

 • Verwijdert klitten
 • Verwijdert vervilte vacht
 • Maakt vacht stofvrij
 • Laat vacht glanzen
 • Met antsliplaag

Bij Brekz kunt u kiezen uit diverse borstels van Groo'me. Koop bijvoorbeeld de Groo'me - Combiborstel voor de hond - S gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bij u bezorgd!

Andere borstel dan de Groo'me - Combiborstel voor de hond - S?

Bij ons kun u ook de Groo'me - Roskam voor ondervacht honden - dubbele rij bestellen. Deze is geschikt voor honden met een dunne ondervacht. Of kies voor de Groo'me - Verzorgingskam voor honden - medium grof waarmee los haar en verwarringen verwijderd kunnen worden. Bekijk ook ons gehele aanbod aan vachtverzorgingsproducten.

https://www.brekz.be/26645-home_default/groo-me-combiborstel-voor-de-hond-s.jpg
5.99 2019/01/01
handig werkt goed zeker aan te raden
29949
14933
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Groo'me - Combiborstel voor de hond - L

Groo'me Combiborstel voor de hond groot

De Groo'me Combiborstel voor de hond groot is een borstel met twee kanten. Aan de ene kant heeft de borstel pinnen met zachte nopjes voor het borstelen van de ondervacht en het verwijderen van klitten en vervilte vacht. Aan de andere kant heeft de borstel zachte nylonharen die de vacht stofvrij maken en gladstrijken. De borstel heeft een handvat met rubber zodat u goed grip kunt houden tijdens het borstelen. 

 • Borstel met twee kanten
 • Verwijdert klitten en vervilte vacht
 • Maakt vacht stofvrij
 • Strijkt vacht glad
 • Met rubberen handvat

Bij Brekz kunt u kiezen uit een ruim aanbod aan borstels voor uw hond. Koop bijvoorbeeld de Combiborstel voor de hond groot en uw bestelling wordt razendsnel bij u afgeleverd!

Andere borstel dan de Groo'me Combiborstel voor de hond groot?

Bij ons kunt u ook de Beeztees dubbele borstel voor de hond bestellen voor het verwijderen van losse haren en vuil of de Beeztees Puppyborstel Klein voor de hond voor het verzorgen van de vacht van uw puppy. Bekijk ook ons gehele aanbod aan hondenborstels en ontdek ook de handige furminators.

https://www.brekz.be/26646-home_default/groo-me-combiborstel-voor-de-hond-l.jpg
8.95 2019/01/01
Goedemorgen borstel ...........
29951
14934
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,95
Groo'me - Vlooienkam & Stofkam voor hond en kat

Groo'me - Vlooienkam & Stofkam voor hond en kat

De Groo'me - Vlooienkam & Stofkam voor hond is een kam waarmee u vlooien en vlooienuitwerpselen uit de vacht van uw dier kunt kammen. De kam is geschikt voor zowel honden als katten en u kunt ermee bepalen of uw huisdier wel of geen vlooien heeft. De kam ligt fijn in de hand en heeft een antisliplaag zodat u goed grip houdt.

 • Verwijdert vlooien
 • Verwijdert vlooienpoep
 • Controleert of uw dier vlooien heeft
 • Ligt fijn in de hand
 • Met antisliplaag

Bij Brekz kunt u de Groo'me - Vlooienkam & Stofkam voor hond en kat, net als vele andere vachtverzorgingsproducten gemakkelijk en goedkoop online bestellen. 

Andere kam dan Groo'me - Vlooienkam & Stofkam voor hond en kat?

U kunt bij ons ook de Groo'me - Verzorgingskam voor honden - Grof bestellen. Hiermee verwijdert u klitten, verwarringen en vuil uit de vacht. Voor het kammen van de ondervacht kiest u een roskam, zoals de Groo'me - Roskam voor ondervacht honden - dubbele rij voor honden met een dunne ondervacht.

https://www.brekz.be/26647-home_default/groo-me-vlooienkam-stofkam-voor-hond-en-kat.jpg
6.49 2019/01/01
29952
14935
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,49
Groo'me - Roskam voor ondervacht honden - enkele rij
https://www.brekz.be/26648-home_default/groo-me-roskam-voor-ondervacht-honden-enkele-rij.jpg
7.49 2019/01/01
Erg makkelijke kam, wij hebben een Berner Sennenhond, en de kam gaat super makkelijk door de dikke ondervacht. Top product.
Kan dit product aanbevelen. Ligt stevig in de hand.
29953
14936
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,49
Groo'me - Roskam voor ondervacht honden - dubbele rij

Groo'me Roskam dubbel voor de hond

De Groo'me Roskam dubbel voor de hondis een roskam die geschikt is voor honden met een dunnere ondervacht en een lange tot middellange bovenvacht. De kam heeft een dubbele rij ronde pennen waarmee u gemakkelijk de ondervacht losborstelt. De kam heeft een ergonomische vorm en een zacht rubberen handvat waarmee u goed grip heeft tijdens het borstelen. Regelmatig borstelen zorgt ervoor dat de vacht blijft glanzen en er minder snel klitten ontstaan. 

 • Voor dunne ondervacht
 • Met dubbel rij pennen
 • Borstelt gemakkelijk
 • Met ergonomische vorm
 • Met zacht handvat
 • Laat de vacht glanzen
 • Voorkomt klitten

Bij Brekz kunt u diverse borstels en kammen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u de Groo'me Roskam dubbel voor de hond met zeer snelle bezorging!

Ander product dan Groo'me Roskam dubbel voor de hond?

Bij ons kunt u deze roskam ook met een enkele rij pennen kopen voor honden met een dikkere ondervacht. Voor een mooie glanzende vacht kunt u bijvoorbeeld de Groo'me - Zachte borstel voor de hond - L bestellen. Bekijk hier ook ons uitgebreide aanbod aan vachtverzorgingsproducten. 

https://www.brekz.be/26650-home_default/groo-me-roskam-voor-ondervacht-honden-dubbele-rij.jpg
8.99 2019/01/01
Prima kam, ideaal om onderhaar uit de vacht te halen.
Goede grip en door de dubbele rij haal je meer los haar uit de vacht. Een fijne kam.
29954
14937
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,99
Groo'me - Verzorgingskam voor honden - Fijn

Groo'me - Verzorgingskam voor honden - Fijn

De Groo'me - Verzorgingskam voor honden - Fijn is een kam waarmee u de vacht van uw hond los kunt maken zodat u losse haren, vuil en verwarringen kunt verwijderen. De fijne kam is geschikt voor honden met een korte vacht. Door regelmatig te kammen blijft de vacht van uw hond gezond en glanzend. De kam heeft een antisliplaag in het handvat zodat u goed grip heeft tijdens het kammen. 

 • Voor honden met korte vacht
 • Maakt de vacht los
 • Verwijdert vuil en haren
 • Verwijdert klitten
 • Laat de vacht glanzen
 • Met antisliplaag

Bij Brekz kunt u diverse verzorgingskammen voor honden eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop de Groo'me - Verzorgingskam voor honden - Fijn en uw bestelling wordt razendsnel bij u thuisbezorgd!

Andere kam dan Groo'me - Verzorgingskam voor honden - Fijn?

Bij ons kunt u ook kiezen voor de Klittenkam voor de hond die klitten en verwarringen uit middellang en lang haar verwijdert. Of bestel de Vlooienkam Lang Model voor het verwijderen van vlooien en vlooienuitwerpselen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan vachtverzorgingsproducten voor honden.

https://www.brekz.be/26651-home_default/groo-me-verzorgingskam-voor-honden-fijn.jpg
5.25 2019/01/01
29955
14938
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,25
Groo'me - Verzorgingskam voor honden - medium grof
 

Verzorgingskam voor de hond - medium grof


De Verzorgingskam voor de hond- medium grof verwijdert gemakkelijk stof, vuil en losse haren en laat de vacht van uw hond weer stralen. Met deze handige verzorgingskam kunt u gemakkelijk klitten, verwarringen en vuil uit de vacht van uw hond verwijderen. Dit handige verzorgingsproduct is met name geschikt voor langharige honden (en katten). Door uw hond regelmatig te kammen met de Verzorgingskam voor de hond - medium grof voorkomt u dat de langharige vacht van uw hond vervilt. Het kammen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De kam is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs.

 • Geschikt voor langharige honden
 • Houdt de vacht van uw hond gezond en glanzend
 • Verwijdert klitten, verwarringen en vuil
 • Met handige grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor honden bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Verzorgingskam voor de hond - medium grof tegen de scherpste prijs! Snel en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!
https://www.brekz.be/26652-home_default/groo-me-verzorgingskam-voor-honden-middel.jpg
4.99 2019/01/01
Deze kam ligt fijn in de hand !!!!!
29957
14939
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 4,99
Verzorgingskam voor honden - Grof

Verzorgingskam voor honden - Grof

De Verzorgingskam voor honden- Grof verwijdert gemakkelijk stof, vuil en losse haren en laat de vacht van uw hond weer stralen. Met deze handige verzorgingskam kunt u gemakkelijk klitten, verwarringen en vuil uit de vacht van uw hond verwijderen. Dit handige verzorgingsproduct is met name geschikt voor honden met een middellange tot lange vacht. Door uw hond regelmatig te kammen met de Verzorgingskam voor honden - Grof voorkomt u dat de langharige vacht van uw hond vervilt. Het kammen wordt u extra gemakkelijk gemaakt door het kunststof handvat met slipvaste rubberen coating. De kam is verkrijgbaar in de kleuren zwart/grijs.

 • Speciaal voor honden met een middellange tot lange vacht
 • Houdt de vacht van uw hond gezond en glanzend
 • Verwijdert klitten, verwarringen en vuil
 • Met handige grip
 • Verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs

Bij Brekz kunt u verschillende soorten kammen en borstels voor honden bestellen. Bekijk gerust ons assortiment en koop nu de Verzorgingskam voor honden - Grof tegen de scherpste prijs! Snel en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Andere kam of borstel voor uw hond?

Bent u op zoek naar een andere geschikte verzorgingskam of -borstel voor uw hond? Bekijk dan ons Vachtverzorging Bostels en kammen assortiment voor de hond. Hier verkopen we onder ander de Furminator Deluxe L voor de hond. Deze verzorgingskam is zowel beschikbaar voor kortharige als langharige honden.

https://www.brekz.be/26736-home_default/verzorgingskam-voor-honden-grof.jpg
6.99 2019/01/01
Werkt perfect voor de langere haren te kammen.
30239
14978
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,99
Trimhark voor honden dunne vacht
https://www.brekz.be/30811-home_default/trimhark-voor-honden-dunne-vacht.jpg
12.95 2019/01/01
33596
15932
Trimhark S voor honden dunne vacht > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 12,95
Medium
€ 14,95
Large
€ 15,00
Trimhark voor honden dikke vacht
https://www.brekz.be/30814-home_default/trimhark-voor-honden-dikke-vacht.jpg
12 2019/01/01
33599
15933
Trimhark voor honden dikke vacht > Meer informatie
Verpakking Prijs
Small
€ 12,00
Medium
€ 14,95
Large
€ 15,95
Rubberen massage borstel ovaal
https://www.brekz.be/30910-home_default/rubberen-massage-borstel-ovaal.jpg
2.95 2019/01/01
33695
15956
Rubberen massage borstel ovaal > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,95
Rubberen Verzorgingshandschoen
https://www.brekz.be/30911-home_default/rubberen-verzorgingshandschoen.jpg
6.25 2019/01/01
33696
15957
Rubberen Verzorgingshandschoen > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,25

Overige

Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond

Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond

Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond is een krachtig scheerapparaat met een vermogen van 15 watt. Het apparaat maakt weinig geluid, waardoor uw hond er minder bang voor hoeft te zijn. Sommige honden schrikken namelijk van het harde geluid van zo'n scheerapparaat. Ook is het voor uzelf natuurlijk fijner. De verpakking bevat twee opzetkammen van 6 en 9 millimeter, een reinigingsborsteltje en olie. Het mes is verstelbaar van 9 millimeter tot en met 25 millimeter. Geschikt voor dagelijks gebruik. 

Bij Brekz kunt u de beste accessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Moser Rex Scheerapparaat 1230 voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere vachtverzorging?

Bent u niet op zoek naar een scheerapparaat, maar naar een schaar om het haar van uw hond me te knippen? Hier verkopen we onder andere de Beeztees Schaar Normaal hond en kat. Daarnaast verkopen we een effileerschaar, die net iets anders is dan een normale schaar. Dit is de Beeztees Effileerschaar hond en kat. Ook verkopen we op deze pagina nog veel meer andere producten om de vacht van uw hond mee te verzorgen. Een voorbeeld hiervan is de Frontline Pet Care Shampoo Verzachtend & Gevoelige Huid. Deze is geschikt voor honden met huidproblemen.

Moser Rex
https://www.brekz.be/25460-home_default/moser-rex-scheerapparaat-1230.jpg
79.49 2019/01/01
921
527
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Rex
€ 79,49
Moser Max Scheerapparaat 45 voor de hond

Moser Max Scheerapparaat 45 voor de hond

Het Moser Max Scheerapparaat 45 voor de hond is een stil en krachtig scheerapparaat en is geschikt voor gebruik bij iedere hond. Dit scheerapparaat is uitstekend geschikt voor het compleet of gedeeltelijk scheren van uw hond. Dankzij de krachtige 45 watt motor en keuze hem in te stellen op twee verschillende snelheden, is hij ook zeer geschikt voor professioneel gebruik. Het ergonomische design en zijn trillingsarme opereren, maken dat u het apparaat nauwkeurig kunt sturen.
Het Moser Max Scheerapparaat 45 voor de hond word geleverd inclusief een 3 mm scheerkop. Een driedelige scheerkammenset is los verkrijgbaar. 

 • Stil en krachtig scheerapparaat voor scheren van uw hond
 • Krachtige motor maakt hem ook geschikt voor professioneel gebruik / zwaardere scheerklussen
 • Inclusief een 3 mm scheerkop
 • Instelbaar 2-speed scheerapparaat
 • Apparaat is trillingsarm
 • Ergonomisch design maakt nauwkeurig scheren eenvoudiger

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Moser Max Scheerapparaat 45 voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op! Regelmatig oliën van de scheerkop zorgt voor minder slijtage en een langere levensduur. Scheren met vuil en zand in de vacht kan de scheerkoppen botter maken. U wordt daarom aangeraden uw hond voor het scheren goed te wassen. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Furminator voor uw hond? Kijk dan eens bij de Furminator Deluxe L voor de hond. Een overzicht van al onze Vachtverzorging vindt u hier.
 

Moser Rex
https://www.brekz.be/25459-home_default/moser-max-scheerapparaat-1245.jpg
159.99 2019/01/01
922
528
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Max
€ 159,99
Schaar Normaal hond en kat

Schaar Normaal hond en kat

Schaar Normaal hond en kat is een schaar waarmee u gemakkelijk de vacht van uw hond of kat kunt bijknippen. Het handvat van de schaar heeft een zachte grip. Hierdoor ligt hij goed in de hand en kunt u snel zonder pijn in de vingers de vacht in een mooi model knippen!

De Schaar Normaal hond en kat is niet geschikt om de vacht van uw dier uit te dunnen. Hiervoor kunt u beter een effileerschaar gebruiken.

 • Geschikt voor hond en kat
 • Geschikt voor het bijknippen van de vacht
 • Hoge kwaliteit en hoog gebruiksgemak
 • Zachte grip
 • Niet geschikt om vacht uit te dunnen

Bij Brekz kunt u diverse producten kopen om de vacht van uw hond te verzorgen. Koop bijvoorbeeld de Schaar Normaal hond en kat gemakkelijk en goedkoop online en u krijgt uw bestelling razendsnel thuisbezorgd.

Ander product dan Schaar Normaal hond en kat?

Ook voor andere vachtverzorgende producten voor uw hond en kat kunt u bij Brekz terecht. Zo verkopen wij diverse borstels, shampoo en scheerapparaten. Bekijk hier ons gehele assortiment.

Brekz
https://www.brekz.be/23500-home_default/schaar-normaal-652-320587.jpg
7.99 2019/01/01
2066
1195
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,99
Effileerschaar hond en kat

Effileerschaar hond en kat

Effileerschaar  hond en kat is geschikt voor het uitdunnen van de vacht. Hij is te gebruiken bij alle vachtsoorten, behalve korthaar en gladhaar. Deze grijze effileerschaar is geschikt voor honden én katten en heeft een soft grip. Hierdoor ligt de schaar makkelijk in de hand. Een effileerschaar is niet een gewone schaar, maar een schaar om het haar mee uit te dunnen. Op dit soort scharen zitten kanteltjes. Hierdoor halen ze niet al het haar weg, maar slechts een deel daarvan. Het haar wordt daardoor dunner. Ideaal voor huisdieren met een dikke vacht. De Effileerschaar hond en kat is van het merk Beeztees en is van hoge kwaliteit. 

Bij Brekz kunt u de beste vachtverzorging goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Effileerschaar hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Beeztees

Beeztees is een merk dat gespecialiseerd is in het maken van alles wat u kunt bedenken voor uw huisdier. Het assortiment bestaat uit leuke accessoires, snacks voor huisdieren, manden, speelgoed en nog veel meer! Beeztees' doel is om het leven van uw huisdier zo leuk, gezond en veilig mogelijk te maken. Alle producten worden optimaal getest zodat veiligheid gegarandeerd is. Daarnaast zijn ze elke dag bezig met het bedenken en maken van nieuwe producten. Dit zorgt voor een dynamisch assortiment, waardoor u altijd verrast wordt.


Andere vachtverzorging?

Bent u op zoek naar een ander soort schaar? Bekijk dan ons vachtverzorging assortiment. Hier verkopen we onder andere de Beeztees Schaar Normaal hond en kat. Dit is een normale schaar, ook van het merk Beeztees. Op deze pagina verkopen we ook andere vachtverzorging, zoals shampoo en borstels. 

Brekz
https://www.brekz.be/25657-home_default/effileerschaar-652-320570.jpg
8.99 2019/01/01
voordelige schaar, maar geen hoogstaande kwaliteit. Goed genoeg voor incidenteel gebruik.
was netjes verzorgt maar verpakking was wel groot hoor goed en snel verstuurt
Efileerschaar is goed en scherp, de gewone schaar valt kwalitatief tegen. Ik vind het ook niet nodig dat twee scharen in een grote doos verpakt moeten worden, het had makkelijk brievenbuspost kunnen zijn. Daarentegen zijn de verzendkosten wel laag.
Goede effileerschaar voor hond.
Ligt goed in de hand, doch lijkt eerder moeilijk te knippen
2067
1196
> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,99
Beeztees Vochtige Reinigingshandschoen voor de hond OP is OP
https://www.brekz.be/22496-home_default/beeztees-reinigingshandschoen-voor-de-hond.jpg
1.99 2019/01/01
nog niet nodig gehad ,maar zal wel oké zijn
Ik heb nog weinig ervaring met dit product, maar het is prettig om iets bij de hand te hebben dat snel gebruikt kan worden als de hond vuil is geworden.(In de auto altijd bij de hand). Brekz.nl was snel in de levering van ook nog enkele andere producten.
23791
13648
> Meer informatie
Ecopets Potenwax voor de hond

Ecopets Potenwax voor honden

Ecopets Potenwax voor honden is een potenwax in een handige push-up stick. De potenwax bestaat uit natuurlijke ingrediënten die de voetkussentjes zowel beschermen als verzorgen, zonder vette pootafdrukken op de vloer achter te laten. De voetzooltjes hebben het extra zwaar te verduren tijdens de wintermaanden. Ze hebben niet alleen te lijden van sneeuw, ijs en pekel, maar ook  vocht van regen maakt de voetzooltjes week en daarmee extra kwetsbaar. Tijdens de hete zomerdagen wanneer er op heet asfalt wordt gelopen, krijgen de voetzooltjes ook veel te verduren.
Ecopets Potenwax beschermt tegen de impact van deze verschillende weersomstandigheden en biedt zodoende een effectieve bescherming gedurende het gehele jaar. Daarnaast geeft Ecopets Potenwax de oudere hond extra grip op een gladde ondergrond zoals parket en tegelvloer en vergemakkelijkt zo het lopen op een glad oppervlak.

Bij Brekz kunt u verzorgingsproducten voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Ecopets Potenwax voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Ecopets Potenwax voor honden ingrediënten

Samenstelling: Cera Alba (Bijenwax), Jojoba-wax, Ricinus Communis (Castor oil), Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Triticum Vulgare (Tarwekiem olie), Calendula officinalis (Calendula), Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Tea Tree, Rosmarinusofficinalis (Rozemarijn)


Gebruik en bewaring van Ecopets Potenwax voor honden

Gebruik: 
De potenwax kan eenvoudig met de stick worden aangebracht zonder dat u vieze of vette handen krijgt.

Bewaring: 
Bewaren bij kamertemperatuur (15 - 25°C). Zet de stick niet in de zon, maar plaats het in een afgesloten ruimte. Buiten gebruik van kinderen bewaren.


Ander product?
Heeft u toch liever een soortgelijk product, maar dan in een tube? Kijk dan naar Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem. Voor andere verzorgingsproducten kunt u kijken in onze hondenapotheek.

https://www.brekz.be/28450-home_default/ecopets-potenwax-voor-de-hond.jpg
3.95 2019/01/01
32542
15588
Ecopets Potenwax voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
15 ml
€ 3,95
Beschikbaar 30 jun
2 x 15 ml
€ 6,95
Beschikbaar 30 jun
Wahl Clipper Oil voor de hond

Wahl Clipper Oil voor de hond

Wahl Clipper Oil voor de hond is een speciaal ontwikkelde olie die bedoeld is voor tondeuse en trimmer snijbladen. Wanneer u uw hond regelmatig trimt, belast dit de bladen van uw tondeuse of trimmer. Wahl Clipper Oil voor de hond is speciaal ontwikkeld om de levensduur van de bladen te verlengen. De olie is zeer dun, vloeibaar en niet vettig. Hierdoor blijft het apparaat mooi gesmeerd lopen en kunt u uw hond effectief blijven trimmen. Ook maakt uw tondeuse of trimmer hierdoor minder lawaai. Ieder flesje Wahl Clipper Oil voor de hond bevat 118 ml.

 • Speciale olie van hoge kwaliteit
 • Verlengt de levensduur van scheerapparaten
 • Zorgt ervoor dat het apparaat gesmeerd blijft lopen
 • Beperkt geluidsoverlast
 • Verkrijgbaar in een handig flesje van 118 ml
   

Let op! Wahl Clipper Oil voor de hond is enkel geschikt voor tondeuse en trimmer bladen, geef de olie nooit aan uw hond en smeer het ook niet in zijn vacht.

Bij Brekz kunt u Wahl Clipper Oil voor de hond goedkoop online bestellen. Ook andere producten voor de verzorging van de vacht van uw hond koopt u voordelig en gemakkelijk bij ons!
 

Gebruiksaanwijzing Wahl Clipper Oil voor de hond

Breng voor en na gebruik een druppeltje olie op het snijmes aan. Zet vervolgens het apparaat kort aan, zodat het snijmes even beweegt. Hierdoor kan de olie zich goed verspreiden.
 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een trimmer of tondeuse voor uw hond, of zoekt u een ander product om zijn vacht mee te verzorgen? Bekijk dan onze pagina met producten voor vachtverzorging. Bij ons kunt u bijvoorbeeld speciale hondenshampoo kopen.

https://www.brekz.be/669-home_default/wahl-clipper-oil.jpg
4.5 2019/01/01
925
530
Wahl Clipper Oil > Meer informatie
Verpakking Prijs
Walh Clipper Oil
€ 8,99
€ 4,49

Huid en Vacht

Hokamix Skin & Shine voor de hond

Hokamix Skin & Shine voor de hond

Hokamix Skin & Shine voor de hond is een natuurlijke notenolie en is gericht op honden met huidproblemen. De olie is gebaseerd op Omega-3 en Omega-6 vetzuren, verkregen uit noten. Vetzuren die niet door het lichaam kunnen worden aangemaakt. Zij komen vaak al in de voeding voor, maar kunnen bij een tekort leiden tot exceem, haaruitval of schilfers. De olie bevat ook diverse vitaminen, waaronder vitamine A, D3 en E. Doordat het product koudgeperst is, zijn de vetzuren en overige ingrediënten bij bereiding niet verloren gegaan. Verschil is vaak al zichtbaar in 4 tot 5 dagen. Dankzij het pompje kunt u het product makkelijk doseren.

 • Voor het behandelen van huidproblemen, zoals exceem, een droge huid en schilfers
 • Gebaseerd op Omega-3, Omega-6 en Omega 9 vetzuren uit noten
 • Snel herstel, vaak al binnen 4 tot 5 dagen zichtbaar verschil
 • Levert een kortere verharingsperiode op
 • Geschikt voor alle honden, katten en kleine zoogdieren

Bij Brekz kunt u de beste Supplementen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Hokamix Skin & Shine voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Gebruiksaanwijzing Hokamix Skin & Shine

U kunt het product eenvoudig toevoegen aan het voer van uw hond. 

Dosering

Kleine honden: 2 ml. per dag
Middelgrote honden: 5 ml. per dag
Grote honden: 7 ml. per dag


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een aanvullende voeding met zoetwateralg tegen huid- en vachtproblemen? Kijk dan eens bij Hokamix Forte voor honden. Een overzicht van al onze Supplementen vindt u hier.

 

Hokamix
https://www.brekz.be/30758-home_default/hokamix-skin-shine-1000-ml.jpg
27.99 2019/01/01
Werkt zeer goed.Is inderdaad al binnen een week zichtbaar.
Hond blinkt terug in zijn vacht
Heel tevreden over dit product
De vacht glanst weer, minder haar uitval.
Werd telefonisch zeer vriendelijk en vakkudig geholpen en had het bestelde product een paar dagen in huis.
2298
537
Hokamix Skin & Shine 1000 ml > Meer informatie
Verpakking Prijs
250 ml
€ 27,99
1000 ml
€ 89,95
Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem

Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem

Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem is een beschermende, verzachtende en hydraterende balsem op basis van zinkoxide en glycerine. Zinkoxide en Glycerine vormen een beschermlaag op het voetzoolkussen en op de rest van de voet. Dit beschermt de gevoelige voetzool van uw hond of kat tegen irriterende factoren zoals zand, sneeuw of een heet wegdek. Verzachtende ingrediënten, zoals het provitamine B5, bieden bovendien hydratering en maken de huid zacht. Het product is eenvoudig in gebruik. U hoeft alleen de voet(zool) in te smeren met de balsem om de voeten te beschermen. Binnen drie tot vier dagen zouden beschadigde voetzolen weer hersteld moeten zijn. 

De ingrediënten van Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem zijn hoofdzakelijk van plantaardige oorsprong. De ingredienten hebben de volgende werking: Zinkoxide werkt verzachtend, stimuleert collageenvorming, beschermt en kalmeert. Ook glycerine en paraffine beschermen de voetzoolkussen. Zonnebloemolie is rijk aan onverzadigde vetzuren en vitamine E. Boter afkostig van noten verzacht de droge en schrale huid. Ook bevat de balsem rhamnose. Dit is een suiker die aanhechting van bacteriën op de huid verhndert en de huid hydrateert. Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem is dus uitermate geschikt voor honden of katten die reeds beschadigde voetzoolkussens hebben of huidieren die hiertegen beschermd moeten worden. Eén tube Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem bevat 100 ml.  

 • Beschermt, verzacht en hydrateert
 • Geschikt voor honden en katten

Alleen voor extern gebruik. Vermijd contact met ogen. Indien dit toch gebeurt, goed spoelen met water. Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.

Zoekt u een beschermende, verzachtende en hydraterende balsem voor de voetzolen van uw hond of kat? Koop dan nu Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem goedkoop online bij Brekz! Bekijk ook eens onze andere Frontline Pet Care producten voor honden of katten.

De houdbaarheid van Frontline Pet Care Voet & Voetzoolkussen Balsem staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ander verzorgingsproduct?

Bent u op zoek naar een ander verzorgingsproduct voor uw kat of hond? Op de Frontline kat pagina vindt u verschillende verzorgingsproducten voor katten en op de Frontline hond pagina staan de producten die geschikt zijn voor honden. Er zit vast een geschikt product voor uw huisdier tussen! Wat dacht u bijvoorbeeld van Frontline Pet Care Reinigingsmousse? Dit product reinigt de vacht zonder water waardoor uw hond of kat er weer stralend uitziet.

https://www.brekz.be/22896-home_default/frontline-pet-care-voet-voetzoolkussen-balsem.jpg
8.95 2019/01/01
Goed product,wrijft goed open.
24063
13707
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,95
Per 2 verpakkingen
€ 16,95
Neutraal Shampoo 250ml voor de hond en kat
https://www.brekz.be/29740-home_default/neutraal-shampoo-250ml-voor-de-hond-en-kat.jpg
3.49 2019/01/01
33435
15892
Neutraal Shampoo 250ml voor de hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,49
Shedder met leren handvatten voor de hond
https://www.brekz.be/30692-home_default/shedder-met-leren-handvatten-voor-de-hond.jpg
5.99 2019/01/01
33556
15917
Shedder met leren handvatten voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,99
Reinigingsdoekjes, 30 stuks
https://www.brekz.be/30696-home_default/reinigingsdoekjes-30-stuks.jpg
3.25 2019/01/01
33561
15919
Reinigingsdoekjes, 30 stuks > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,25
Per 3
€ 8,99