Verkoeling voor honden 

​Honden kunnen het tijdens warme zomerdagen behoorlijk heet krijgen. Soms is dan een plekje in de schaduw en een grote bak koud drinkwater niet voldoende voor uw hond om koel te blijven. Daarom biedt Brekz verschillende producten die verkoeling voor honden biedt.
Lees meer..

Koelingsbanden

Verpakking Prijs
XS
€ 10,49
€ 7,95
S
€ 10,99
€ 7,95
XL
€ 14,99
€ 7,95
Verpakking Prijs
XS
€ 11,49
€ 7,95
XL
€ 15,49
€ 7,95

Koelingsbanden

Verpakking Prijs
XS
€ 7,49
S
€ 7,99
M
€ 8,49
L
€ 8,99
Verpakking Prijs
XS
€ 7,49
S
€ 7,99
M
€ 8,49
L
€ 8,99

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,49
per 2
€ 13,49

Koelingsbanden

Verpakking Prijs
S
€ 12,49
L
€ 23,49

Verpakking Prijs
Small
€ 37,99
Medium
€ 49,99

In de Bench

Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Verkoeling voor honden

Honden kunnen het tijdens warme zomerdagen behoorlijk heet krijgen. Soms is dan een plekje in de schaduw en een grote bak koud drinkwater niet voldoende voor uw hond om koel te blijven. Daarom biedt Brekz verschillende producten die verkoeling voor honden biedt.

Koelingsbandjes en bandana's 

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een koelingsbandje dat u in koud water legt en daarna om de hals van uw hond doet, zodat hij verkoeling krijgt. Ook kunt u kiezen voor een van de vele bandana's uit ons assortiment. Deze legt u ook vooraf in koud water voordat u hem bij de hond omdoet. De bandana's zijn o.a. verkijgbaar in de kleuren lichtblauw en donkerblauw.

Koelingsspeelgoed

Wij verkopen ook speelgoed waarmee uw hond kan spelen of op kan kauwen om verkoeling te krijgen. Zo is er de Beeztees Cooling Dog Toy, het Kowloon Frosti Toy Softijsje en het Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje. Deze kunt u alledrie vullen met koud water en in de vriezer leggen waarna ze klaar zijn voor gebruik.

Andere verkoeling voor honden

Voor verkoeling voor honden kunt u bij Brekz kunt u ook terecht voor een drinknippel. Deze bevestigt u aan een fles water en u hangt hem in de hondenbench, zodat de hond kan blijven drinken. Daarnaast verkopen wij een koelingsmat en een zwembad voor honden!

Bij Brekz kunt u terecht voor verschillende verkoelingsproducten voor honden. Bestel de producten uit ons assortiment gemakkelijk en goedkoop online!

Terug
Klantenservice