terug
Verkoeling voor honden

Verkoeling voor honden

Tijdens de warme zomerdagen is een plekje in de schaduw en een grote bak met drinkwater niet altijd voldoende voor uw hond om af te koelen. Daarom biedt Brekz verschillende producten die voor veel verkoeling zorgen om zo de zomer goed door te komen!
Lees meer ..
Verkoeling voor honden

Verkoeling voor honden

Honden kunnen het tijdens warme zomerdagen behoorlijk heet krijgen. Soms is dan een plekje in de schaduw of voldoende koud water niet genoeg om af te koelen. Om deze warme zomerdagen zo aangenaam mogelijk te maken voor uw viervoeter kunt u kiezen uit diverse producten met een verkoelende werking! 

Verkoeling in een hondenzwembad

Een fijne manier om snel verkoeling te vinden is door gebruik te maken van een zwembadje. Honden verliezen warmte via de pootjes en door te hijgen. Door in een zwembad met verfrissend water te staan, kan uw viervoeter snel wat warmte verliezen. Probeer het zwembadje bij voorkeur ergens in de schaduw te zetten, zodat de hond niet volop in de zon staat wanneer hij gebruik maakt van het badje.

Verkoeling door sproeiers 

Een alternatief voor een hondenzwembad kan een sproeier zijn. CoolPets Splash Pool Sproeier is speciaal ontworpen om uw hond plezier en verkoeling te brengen op warme zomerdagen. Sluit simpelweg de tuinslang aan en het plezier kan beginnen!

Koelmatjes

Voor binnenshuis kunt u kiezen voor een koelmat. De koelmat activeert door middel van druk op de mat. De verkoelende gel koelt 7 tot 12 graden lager dan de omgevingstemperatuur gedurende maximaal 3 uur bij constant gebruik. Deze matjes zijn verkrijgbaar in 3 verschillende maten.

Koelingsbanden

Een ander alternatief is een koelingsbandana om de hals van uw hond. Deze band houdt uw viervoeter heerlijk koel op warme dagen en kan eenvoudig vast- en losgemaakt worden middels een klittenbandsluiting. Deze bandana's zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren. 

Hondenijsjes

In de zomer eten we graag een ijsje voor een beetje verkoeling. Vanaf nu kunt u uw viervoeter eindelijk mee laten genieten van een verfrissend ijsje zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventuele suikers die hij binnenkrijgt van een gewoon ijsje. Met de Smoofl starterkit voor honden maakt u snel en gemakkelijk de lekkerste hondenijsjes.

Ander product?

Uiteraard blijft een goede waterbak onmisbaar tijdens de hete zomerdagen. Bekijk op onze pagina met hondenaccessoires het aanbod met alle waterbakken- en drinkfonteinen!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.