Verkoeling voor honden

​Honden kunnen het tijdens warme zomerdagen behoorlijk heet krijgen. Soms is dan een plekje in de schaduw en een grote bak koud drinkwater niet voldoende voor uw hond om koel te blijven. Daarom biedt Brekz verschillende producten die verkoeling voor honden biedt.
Lees meer ..
In bench of kooi
Hondenzwembad
Sproeier
Drinkfonteinen
Koelmat
Verkoelende ijsjes
Koelingsbanden

In bench of kooi

Hondenzwembad

Sproeier

Drinkfonteinen

Koelmat

Verkoelende ijsjes

Koelingsbanden

In bench of kooi

Drinknippel voor de hond

Drinknippel voor de hond

De Beeztees Drinknippel voor de hond is een hulpmiddel voor het eenvoudig bevestigen van een fles aan de muur of in de bench. Met deze drinknippel kunt u plastic flessen geschikt maken als drinkfles voor uw huisdier. Het product is eenvoudig aan te brengen op de meeste soorten flessen en is lekvrij. De Drinknippel voor de hond kan worden bevestigd aan de muur of in de bench.

 • Drinknippel voor op de meeste soorten flessen
 • Voor bevestiging aan de muur of in de bench
 • Lekvrij
 • Geschikt voor iedere hond

 

Bij Brekz kunt u de beste artikelen voor op reis en onderweg goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Beeztees Drinknippel voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkfles voor onderweg? Kijk dan eens bij onze Drinkfles voor onderweg voor de hond. Een overzicht van al onze artikelen voor Op reis en onderweg vindt u hier. 
 

Brekz
https://www.brekz.be/2408-home_default/drinknippel-voor-de-hond.jpg
7.09 2019/01/01
heel gemakkelijk is altijd proper
De lekkende drinknippel is zeer snel vervangen. Prima opvolging en snelle herlevering. Bedankt.
3183
1762
Drinknippel voor de hond > Meer informatie
Drinknippel voor de hond 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 7,09 (€ 7,09/ct)

Hondenzwembad

Afdekhoes voor zwembad voor de hond

Productinformatie Afdekhoes voor zwembad 

Heeft uw hond een mooi zwembad(je), maar bent u het beu om het water dagelijks te verschonen of vuil te scheppen? Deze Afdekhoes voor zwembad is een hele fijne hoes die gemakkelijk is in gebruik. Plaats de hoes over het zwembad en het beschermt het tegen inwaaien van bladeren en vuil wanneer het bad niet in gebruik is. Dat scheelt een hoop schoonmaak werk! De hoes is verkrijgbaar in 3 maten:

M 80cm

L 120 cm

XL 160 cm

Bij Brekz kunt u zomerse accessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Afdekhoes voor zwembad tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Zoekt u in plaats van een hoes een verkoelend zwembad voor uw viervoeter? Kijk dan naar ons Zwembad voor de hond. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze verkoelende producten.

https://www.brekz.be/39561-home_default/afdekhoes-voor-zwembad-voor-de-hond.jpg
8.95 2019/01/01
40243
17439
Afdekhoes voor zwembad voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
M 80 cm
€ 8,95 (€ 8,95/ct)
L 120 cm
€ 10,95 (€ 10,95/ct)
XL 160 cm
€ 14,95 (€ 14,95/ct)
Zwembad met afdekhoes voor de hond 30cm hoog

Productinformatie Zwembad met afdekhoes voor de hond

Het Zwembad met afdekhoes voor de hond is een voordelig combinatieproduct. Met het hondenzwembad zult u uw hond veel waterplezier bezorgen; een heerlijke verkoeling op warme zomerdagen. Het hondenbad is gemaakt van veilig PVC en opvouwbaar, dus gemakkelijk op te bergen wanneer u het niet meer gebruikt. Het pvc waarvan het is gemaakt, is dikker en daarom steviger dan het pvc dat voor andere, veelal goedkopere hondenzwembadjes en kinderbadjes wordt gebruikt. Wilt u het bad opbergen, dan is het water eenvoudig weg te spoelen via de waterafvoer in de zijkant van het bad. 

Beschikbaar in de maten:

 • Maat M 80 x 30 cm (extra hoog)
 • Maat L 120 x 30 cm 
 • Maat XL 160 x 30 cm 
 • Met waterafvoer
 • Van veilig PVC materiaal en extra stevig

Bij het hondenzwembad wordt een bijpassende, handige afdekhoes geleverd, die op eenvoudige manier kan voorkomen dat er vuil in het bad terecht komt, wanner het niet in gebruik is. 

Bij Brekz kunt u de beste verkoelende producten voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het zwembad voor de hond met afdekhoes tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander product?

Het zwembad en de hoes zijn ook los verkrijgbaar: Zwembad voor de hond en Afdekhoes. Voor het totale aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze verkoelende producten.

https://www.brekz.be/41078-home_default/zwembad-met-afdekhoes-voor-de-hond.jpg
40.94 2019/01/01
40688
17516
Zwembad met afdekhoes voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
M 80 cm
€ 40,94 (€ 40,94/ct)
L 120 cm
€ 55,94 (€ 55,94/ct)
XL 160 cm
€ 64,90 (€ 64,90/ct)
Zwembad voor de hond 30cm hoog

Productinformatie hondenzwembad

Met dit zwembad voor de hond zorgt u bij zomerse temperaturen buiten eenvoudig voor de nodige verkoeling voor uw hond. Het is gemaakt van veilig PVC en opvouwbaar, dus gemakkelijk op te bergen wanneer u het zwembad niet meer gebruikt. Na gebruik kunt u het water gemakkelijk weg laten lopen via de waterafvoer in de zijkant van het hondenzwembad. 

Het pvc dat voor dit hondenbad is gemaakt, is dikker en daarom steviger dan het pvc dat voor andere, veelal goedkopere hondenzwembadjes en kinderbadjes wordt gebruikt. 

Beschikbaar in de maten:

 • Maat M 80 x 30 cm (extra hoog)
 • Maat L 120 x 30 cm 
 • Maat XL 160 x 30 cm 

Ander product?

Bent u op zoek naar andere verkoeling voor u hond? Neemt u dan eens een kijkje in ons assortiment Verkoeling voor honden

https://www.brekz.be/37322-home_default/zwembad-voor-de-hond.jpg
22.39 2019/01/01
36051
16566
Zwembad voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
M 80 cm
€ 31,99 (€ 31,99/ct)
€ 22,39 (€ 22,39/ct)
L 120 cm
€ 44,99 (€ 44,99/ct)
€ 31,49 (€ 31,49/ct)
XL 160 cm
€ 49,95 (€ 49,95/ct)
€ 34,97 (€ 34,97/ct)

Sproeier

CoolPets Splash Water Fountain

Productinformatie CoolPets Splash Water Fountain

Met de CoolPets Splash Water Fountain kan uw hond verantwoord spelen en drinken. Tijdens hete zomerdagen biedt deze fontein uw hond onbeperkt toegang tot vers en koel drinkwater. En dat is niet alleen zeer belangrijk, maar ook educatief. De fontein geeft namelijk alleen water als uw hond met een poot op het pedaal drukt. U kunt deze fontein aansluiten op uw tuinslang, zodat uw hond altijd kan drinken wanneer deze hier behoefte aan heeft. 

Er worden 2 verwisselbare sproeikoppen meegeleverd, zodat u deze kunt afwisselen. Het pedaal en de onderkant zijn voorzien van een speciale anti-slip laag waardoor de waterfontein ook goed te gebruiken is als hij nat is. Laat uw hond verantwoord spelen en drinken met deze waterfontein!

Koop uw CoolPets Splash Water Fountain online tot wel 40% goedkoper bij Brekz. Bij bestelling vanaf € {SHIP_BARRIER} krijgt u gratis verzending!

Eigenschappen CoolPets Splash Water Fountain

•    Eenvoudig aan te sluiten op de tuinslang (Gardena-koppeling)
•    Onbeperkt toegang tot koel water
•    Met anti-slip; ideaal voor in de tuin
•    Geleverd met twee sproeikoppen

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander product om uw hond af te laten koelen in de hete zomer? Bij Brekz vindt u een uitgebreid assortiment verkoelende hondenaccessoires. Kent u bijvoorbeeld het hondenijs van Smoofl al? 

https://www.brekz.be/41035-home_default/coolpets-splash-water-fountain.jpg
16.95 2019/01/01
40048
17383
CoolPets Splash Water Fountain > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 16,95 (€ 16,95/ct)
CoolPets Splash Pool Sproeier

Productinformatie CoolPets Splash Pool Sproeier

De CoolPets Splash Pool Sproeier is ideaal om uw lieve huisdier op een speelse wijze te verkoelen. Het is belangrijk uw huisdier de mogelijkheid te bieden om af te koelen met warm zomerweer. Het is eenvoudig aan te sluiten en biedt uw hond eindeloos speelplezier. Leg het bad neer, sluit de tuinslang aan en laat de pret starten! De rand van het bad zal vollopen met water waardoor de sproeiers het water omhoog gaan sproeien. De CoolPets Splash Pool Sproeier is ook ideaal om mee te nemen voor uw huisdier op een warme vakantie. 

Bij Brekz kunt u verkoelende middelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu CoolPets Splash Pool Sproeier tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Eigenschappen CoolPets Splash Pool Sproeier

 • Spelenderwijs afkoelen
 • Perfect voor hete dagen
 • Gemakkelijk aan te sluiten op de tuinslang
 • Niet nodig om op de blazen
 • Zeer geschikt voor op vakantie

Ander product?

Bent u op zoek naar een ander afkoelend product? Bij Brekz vindt u een uitgebreid assortiment afkoelende huisdierasseccoires, zoals de CoolPets Ice Flower Sproeier.

https://www.brekz.be/39424-home_default/coolpets-splash-pool-sproeier.jpg
19.95 2019/01/01
36881
16634
CoolPets Splash Pool Sproeier > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 19,95 (€ 19,95/ct)

Drinkfonteinen

Zelfvullende drinkbak voor buiten 1,5 liter - hond en kat

Productinformatie Zelfvullende drinkbak 1,5 liter voor buiten voor hond en kat

De Zelfvullende drinkbak 1,5 liter voor buiten voor hond en kat is de ideale drinkbak wanneer uw hond of kat graag langere tijd buiten is. U kunt deze drinkbak namelijk aansluiten op uw waterslang. Wanneer de waterstand laag is, wordt het water direct automatisch bijgevuld. Ook perfect dus voor wanneer het warm weer is! Het is namelijk belangrijk dat uw huisdier altijd beschikking heeft tot vers drinkwater. Deze bak is ook geschikt voor andere kleine boerderijdieren. Deze bak heeft een inhoud van 1,5 L en kan zowel neergezet als aan de wand bevestigd worden. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voer- en drinkbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de handige Zelfvullende drinkbak 1,5 liter voor buiten voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Zelfvullende drinkbak 1,5 liter voor buiten voor hond en kat

 • Automatische Outdoor Drinkbak
 • Afmetingen: 1,5 l/24 × 10 × 23 cm
 • Capaciteit: 1,5 liter
 • Hoogte: 10 cm
 • Kleur: wit
 • Kunststof
 • Eenvoudige aansluiting van een waterslang (ø 13 mm) met snelkoppeling (1/2") rechts
 • Om neer te zetten of aan de wand te bevestigen (bevestigingsmateriaal niet inbegrepen)

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere waterbak? Bekijk dan eens de Chill Out Waterfontein voor honden. U kunt ook ons gehele assortiment voer- en waterbakken bekijken op onze overzichtspagina.

https://www.brekz.be/30991-home_default/zelfvullende-drinkbak-voor-buiten-15l-hond-en-kat.jpg
17.25 2019/01/01
Super makkelijk, hond (boxer) kan nu zelf vers water nemen. Had ik veel eerder moeten aanschaffen.
Goed product zoals voorgesteld op de site. Uiterst snelle levering. Prima
33803
16031
Outdoor drinkbak 1,5 lt voor de hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 17,25 (€ 17,25/ct)

Koelmat

Koelmat maat M 49 x 40 cm

Productinformatie Koelmat hond maat M

De Koelmat M is een verkoelende mat voor de hond. Het houdt uw hond koeler op de warme voorjaars- en zomerdagen. Honden zweten niet via de huid, maar raken warmte kwijt via zweetklieren in de voetzolen en door te hijgen. Daarom is een hond erg gevoelig voor oververhitting bij hoge omgevingstemperaturen. Tevens kunt u deze bodycooler gebruiken tijdens (sport)evenementen of shows om uw viervoeter te helpen met afkoelen na bepaalde activiteiten.

De koelmat (de verkoelende gel in de mat) activeert door middel van druk op de mat. Hiervoor is geen elektriciteit, water of koeling nodig. De mat koelt 7 tot 12 graden lager dan de omgevingstemperatuur gedurende maximaal 3 uur bij constant gebruik. Als u daarna de koelmat opnieuw wenst te gebruiken zal de gel zich automatisch herstellen binnen een tijdspanne van 1 uur. Het is aan te raden om de mat uit de zon te houden als deze niet in gebruik is.

Bij Brekz kunt u verkoelende middelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Koelmat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
      

Kenmerken Koelmat hond

 • Helpt de hond af te koelen en helpt oververhitting voorkomen
 • Bevat verkoelende gel
 • Activeert door middel van druk op de mat
 • Koelt 7 tot 12 graden lager dan de omgevingstemperatuur
 • Helpt tot 3 uur lang te koelen bij constant gebruik
 • Koelmat herstelt automatisch binnen 1 uur
 • Duurzaam materiaal
 • Eenvoudig te reinigen
 • Kan worden gebruikt in hondenmanden en benches
 • Honden mogen niet op de mat kauwen of er in bijten      

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Zoekt u een ander verkoelend middel voor de hond? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de Doggy Cool Bandana. Voor al onze overige verkoelende middelen kunt u kijken op onze hondenaccessoires pagina.https://www.brekz.be/37226-home_default/koelmat-maat-m-49-x-40-cm.jpg
6.64 2019/01/01
36042
16562
Koelmat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 9,49 (€ 9,49/ct)
€ 6,64 (€ 6,64/ct)
Per 2
€ 16,99 (€ 8,50/ct)
€ 11,89 (€ 5,95/ct)
Per 6
€ 41,99 (€ 7,00/ct)
€ 29,39 (€ 4,90/ct)
Koelmat maat L 88 x 49 cm
https://www.brekz.be/37229-home_default/koelmat-maat-l-88-x-49-cm.jpg
8.04 2019/01/01
Was een goede oplossing voor die hitte maar hebben het al kapot gebeten...
Werkt goed en is zeer snel verzonden.
Sterke kwaliteit, en blijft lang koel
Bon produit qui fait sa fonction
36045
16564
Koelmat maat L 88 x 49 cm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 11,49 (€ 11,49/ct)
€ 8,04 (€ 8,04/ct)
Per 2
€ 21,99 (€ 11,00/ct)
€ 15,39 (€ 7,70/ct)
Per 6
€ 61,99 (€ 10,33/ct)
€ 43,39 (€ 7,23/ct)
Koelmat maat XXL 120 x 80 cm

Productinformatie Koelmat hond maat XXL

De Koelmat hond maat XXL heeft een afmeting van 120 x 80 cm en bevat een verkoelende gel die uw hond verkoeling geeft op warme voorjaars- en zomerdagen. Omdat honden niet zoals mensen via de huid zweten, maar via zweetklieren in de voetzolen en door te  hijgen, zijn ze gevoelig voor oververhitting bij hoge omgevingstemperaturen. Deze koelmat hond is ook te gebruiken als bodycooler tijdens evenementen om uw viervoeter te helpen met afkoelen na bepaalde activiteiten.

De koelmat activeert door middel van druk op de mat. De verkoelende gel koelt 7 tot 12 graden lager dan de omgevingstemperatuur gedurende maximaal 3 uur bij constant gebruik. Wilt u de koelmat daarna nogmaals gebruiken, dan heeft de gel 1 uur nodig om zich te herstellen voordat het opnieuw gebruikt kan worden. Het is ook aan te raden om de mat uit de zon te houden als deze niet in gebruik is.

Bij Brekz kunt u verkoelende middelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Koelmat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
      

Kenmerken Koelmat hond

 • Biedt hond verkoeling en helpt oververhitting voorkomen
 • Bevat verkoelende gel
 • Activeert door middel van druk op de mat
 • Koelt 7 tot 12 graden lager dan de omgevingstemperatuur
 • Helpt tot 3 uur lang te koelen bij constant gebruik
 • Koelmat herstelt automatisch binnen 1 uur
 • Duurzaam materiaal
 • Eenvoudig te reinigen
 • Kan worden gebruikt in hondenmanden en benches
 • Honden mogen niet op de mat kauwen of er in bijten      

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

     

Ander product?

Zoekt u een ander verkoelend middel voor de hond? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de Doggy Cool Bandana. Voor al onze overige verkoelende middelen kunt u kijken op onze hondenaccessoires pagina.https://www.brekz.be/37230-home_default/koelmat-maat-xl-120-x-70-cm.jpg
16.79 2019/01/01
bij grote honden zeker aan te raden
36048
16565
Koelmat maat XXL 120 x 70 cm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 23,99 (€ 23,99/ct)
€ 16,79 (€ 16,79/ct)
Per 2
€ 44,49 (€ 22,25/ct)
€ 31,14 (€ 15,57/ct)
Per 6
€ 120,99 (€ 20,17/ct)
€ 84,69 (€ 14,12/ct)

Verkoelende ijsjes

Smoofl Mix for Dog Ice honden ijsmix

Productinformatie Smoofl Ice Cream honden ijsmix

Smoofl Ice Cream honden ijsmix is 100% vegetarisch, vrij van gluten en granen en heeft een heerlijke smaak! Smoofl is verkrijgbaar in 6 heerlijke smaakvarianten, zodat u naar hartenlust kunt afwisselen of zelfs meer smaken in 1 ijsje kunt combineren.

De mooiste ijsjes maakt u door gebruik te maken van ijsvormpjes, zoals de leuke Smoofl ijsvormpjes in de vorm van een hondenpoot. Deze zijn verkrijgbaar in maat S, M en L en kunt u apart bij bestellen. Bij een verpakking Smoofl ijsmix zitten 10 eetbare ijsstokjes, zodat u dan direct aan de slag kunt met de fraaiste ijsjes.

Voor u het weet kan uw hond genieten van een heerlijk verkoelende traktatie om de warme dagen door te komen.

Voordeelpakket M: 1 x Watermeloen, 1 x banaan en 1 x appel

Voordeelpakket L: 1 x Watermeloen, 1 x banaan, 1 x appel, 1 x pindakaas, 1 x aardbei en 1 x blauwe bes

Bij Brekz kunt u het beste hondenijs goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Smoofl Dog Ice honden ijsmix tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Smoofl honden ijsmix 

Om deze ijsjes te maken hoeft u heel eenvoudig alleen maar Smoofl poeder te mixen met water en dit 1 minuut te mixen. De te gebruiken hoeveelheden vindt u op de verpakking. Daarna plaatst u de mix in de vorm gedurende 12 uur in de vriezer. Uit een verpakking Smoofl Ice Cream honden ijsmix kunt u 10 ijsjes (voor kleine honden) halen. Als u voor grotere honden, grotere vormpjes gebruikt, maakt u naar verhouding minder ijsjes. Bij de ijsmix krijgt u 10 eetbare stokjes zodat u gelijk aan de slag kunt met de verfrissende snack voor uw hond. De ijsjes onder toezicht aan uw hond trakteren, maximaal 1 per dag.

Aanvullend diervoeder voor honden. De ijsjesvorm niet inbegrepen.

Samenstelling Smoofl hondenijsmix


Aardbeimix: fructose, maltodextrine, guar gum, tapioca zetmeel, cellulose poeder, aardbei concentraat, rode biet concentraat. 

Pindakaasmix: fructose, maltodextrine, guar gum, tapioca zetmeel, cellulose poeder, gekarameliseerde suikersiroop,  toevoegingsmiddelen: pindakaas aroma.

Watermeloenmix: fructose, maltodextrine, guar gum, tapioca zetmeel, cellulose poeder, meloensap concentraat, toevoegingsmiddelen: bevat natuurlijke kleurstoffen.

Banaanmix: fructose, maltodextrine, guar gum, tapioca zetmeel, cellulose poeder bananenpulp, wortelsap concentraat, toevoegingsmiddelen: zonnebloemzaad olie.

Appelmix: fructose, maltodextrine, guar gum, tapioca zetmeel, cellulose poeder appelsap concentraat, wortelsap concentraat, toevoegingsmiddelen: bevat natuurlijke kleurstoffen.

Bosbesmix: fructose, maltodextrine, guar gum, tapioca zetmeel, cellulose poeder, bosbes sap concentraat, zwarte wortel concentraat, rode biet concentraat.

Gemiddelde voedingsanalyse: 0,3% eiwit, 0,2% vetgehalte, 0,3% ruwe celstof, 2,5% ruwe as, 4% vocht.

Eetbare ijsstokjes: tapiocazetmeel, zoete aardappelzetmeel, erwtenzetmeel, cellulose, gistpoeder, plantaardige glycerine, calciumcarbonaat, potassium sorbaat.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief verkoelend product voor uw viervoeter? Bekijk dan eens ons totaalaanbod verkoeling voor honden. Hier vindt u ook de Smoofl starterskit.

https://www.brekz.be/39462-home_default/smoofl-ice-cream-honden-ijsmix.jpg
8.49 2019/01/01
40067
17389
Smoofl Ice Cream honden ijsmix > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Aardbei
€ 8,49 (€ 8,49/ct)
Blauwe bes
€ 8,49 (€ 8,49/ct)
Watermeloen
€ 8,49 (€ 8,49/ct)
Appel
€ 8,49 (€ 8,49/ct)
Pindakaas
€ 8,49 (€ 8,49/ct)
Banaan
€ 8,49 (€ 8,49/ct)
Voordeelpakket M (3 smaken)
€ 20,75 (€ 20,75/ct)
Voordeelpakket L (6 smaken)
€ 41,25 (€ 41,25/ct)
Smoofl ijsvormpjes voor de hond

Productinformatie Smoofl ijsvormpjes voor de hond

Met deze Smoofl ijsvormpjes (Mould for Dog Ice) en de ijsmix van Smoofl maakt u in een handomdraai de mooiste hondenijsjes.

Deze Smoofl Moulds zijn verkrijgbaar in Smoofl Small, Smoofl Medium en Smoofl Large. Met deze vormpjes kunt u respectievelijk 5, 4 en 3 ijsjes per mould maken.

Smoofl mix bestellen?

In ons aanbod verkoeling voor honden vindt u alle ijsmixen van Smoofl. Hier vindt u ook de Smoofl startersset.

https://www.brekz.be/39464-home_default/smoofl-ijsvormpjes-voor-de-hond.jpg
11.75 2019/01/01
40085
17392
Smoofl ijsvormpjes voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
L
€ 11,75 (€ 11,75/ct)
M
€ 11,75 (€ 11,75/ct)
S
€ 11,75 (€ 11,75/ct)
Smoofl starterkit voor honden

Productinformatie Smoofl hondenijs starterkit

De lekkerste hondenijsjes maakt u heel gemakkelijk en snel met deze Smoofl Dog Ice starterkit. Deze set bevat een verpakking Smoofl ijsmix in de smaak aardbei en een Smoofl ijsvorm in maat Small, Medium of Large. Bij de ijsmix zijn ook 10 eetbare ijsstokjes inbegrepen. 

Smoofl hondenijs is 100% vegetarisch, vrij van gluten en granen en heeft een heerlijke smaak! Door gebruik te maken van de gemakkelijke siliconen ijsvorm in de vorm van hondenpootjes, maakt u een lekker verfrissende traktatie voor uw viervoeter op de warme zomerdagen.

Bij Brekz kunt u de beste verkoelende hondenproducten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu een Smoofl Dog Ice starterskit tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Gebruiksaanwijzing Smoofl honden ijsmix 

Om deze ijsjes te maken hoeft u heel eenvoudig alleen maar Smoofl poeder te mixen met water en dit 1 minuut te mixen. De te gebruiken hoeveelheden vindt u op de verpakking. Daarna plaatst u de mix in de vorm gedurende 12 uur in de vriezer. Uit een verpakking Smoofl Ice Cream honden ijsmix kunt u 10 ijsjes (voor kleine honden) halen. Als u voor grotere honden grotere vormpjes gebruikt, maakt u naar verhouding minder ijsjes. Bij de ijsmix krijgt u 10 eetbare stokjes zodat u gelijk aan de slag kunt met de verfrissende snack voor uw hond. De ijsjes onder toezicht aan uw hond trakteren, maximaal 1 per dag.

Dit is een aanvullend diervoeder voor honden. 

Samenstelling Smoofl hondenijsmix


Aardbeimix: fructose, maltodextrine, guar gum, tapioca zetmeel, cellulose poeder, aardbei concentraat, rode biet concentraat. 

Voedingsanalyse: 0,3% eiwit, 0,2% vetgehalte, 0,3% ruwe celstof, 2,5% ruwe as, 4% vocht.

Eetbare ijsstokjes: tapiocazetmeel, zoete aardappelzetmeel, erwtenzetmeel, cellullose, gistpoeder, plantaardige glycerine, calciumcarbonaat, potassium sorbaat.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief verkoelend product voor uw viervoeter? Bekijk dan eens ons totaalaanbod verkoeling voor honden. Hier vindt u bijvoorbeeld ook een Doggy Cool bandana.

https://www.brekz.be/41116-home_default/smoofl-starterkit-voor-honden.jpg
18.95 2019/01/01
Heel goed product de smoofl ijsjes mijn hond is er verzot op .
40096
17394
Smoofl starterkit voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
L
€ 18,95 (€ 18,95/ct)
M
€ 18,95 (€ 18,95/ct)
S
€ 18,95 (€ 18,95/ct)

Koelingsbanden

Doggy Cool Bandana Lichtblauw

Doggy Cool Bandana Lichtblauw

Doggy Cool Bandana Lichtblauw is een verkoelende band die u uw hond aandoet rond de hals. Omdat honden niet kunnen zweten is het kwijtraken van warmte tijdens hete dagen lastig voor hen. Zeker bij aanhoudende hitte of warme klimaten kan dit problematisch worden. De Doggy Cool Bandana Lichtblauw biedt echter een fantastische oplossing voor dit probleem!

Bij Brekz kunt u de beste hondenaccessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Doggy Cool Bandana Lichtblauw tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Werking Doggy Cool Bandana Lichtblauw

In de bandana (in dit geval een soort weide halsband) zitten verkoelende water absorberende kristalkorrels. Hierdoor blijft uw hond lekker koel, wat zeker belangrijk is tijdens warme zomerdagen. Omdat de bandana de halsslagader van uw hond zit en hem daarmee afkoelt zal uw hond de hitte in zijn lijf beter kunnen reguleren wat uw viervoeter heerlijke verkoeling biedt. Wilt u investeren in het comfort van uw huisdier tijdens de zomermaanden of in warme klimaten? Dan is de Doggy Cool Bandana Lichtblauw zeker geschikt voor u!

Formaat halsomtrek meten voor uw hond

Meet met een meetlint de hals van uw hond waar normaal de halsband zou zitten en kies vervolgens op basis van onderstaande gegevens de juiste maat.

XS 20 tot 25 cm
S 30 tot 35 cm
M 38 tot 47 cm
L 43 tot 52 cm

Gegevens Doggy Cool Bandana Licthblauw

 • Gemakkelijk vast te maken met klittenband
 • Geeft verkoeling door middel van water absorberende kristalkorrels
 • Ideaal voor tijdens de zomermaanden of bij hete klimaten

Ander product?

De Doggy Cool Bandana Lichtblauw is ook beschikbaar in een andere kleur, namelijk de Doggy Cool Bandana Donkerblauw. Ben u op zoek naar meer hondenaccessoires die u goed kunt gebruiken tijdens de vakantiemaanden? Bekijk dan ons assortiment aan producten voor op reis en onderweg.

https://www.brekz.be/25034-home_default/doggy-cool-bandana-lichtblauw.jpg
7.49 2019/01/01
Nog niet gebruikt
Erg tevreden over de doggy cool bandana. De hond wordt er rustiger van tijdens de enorme hitte.
Makkelijk in gebruik en ideaal voor de hondjes. Na eerste gebruik ztonden zij direct klaar toen ze de bandana zagen!
wellicht handig om de afmeting/ lengte erbij te vermelden, en dan de minimale en maximale maat
Voldoet aan onze verwachtingen
Gemakkelijk en eenvoudig , zeker als je met een Deense dog zit want de meeste coolmatten zijn te klein
Dit product houdt de hals van de hond nat, fris, ook al is de buitenste laag niet langer nat.
Het lijkt effectief verkoeling te brengen. Maar de honden kunnen het zelf niet zeggen hé!
Met hele warme dagen gebruiken we de koelbandage bij onze hond en na een wandeling is ze weer snel afgekoeld...
Mijn hond heeft hem 1x om gehad en volgens mij vind hij het wel fijn.
My dog loves this it is easy to use and unlike a cooling pad she can wear this when out for a walk on those warm days or in the car. and she looks very cute in it.
27714
14425
Standaard label korting > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
S OP = OP
€ 8,09 (€ 8,09/ct)
€ 6,47 (€ 6,47/ct)
M OP = OP
€ 8,59 (€ 8,59/ct)
€ 6,87 (€ 6,87/ct)
Doggy Cool Bandana Donkerblauw

Doggy Cool Bandana Donkerblauw

In de bandana (in dit geval een soort weide halsband, zie afbeelding) zitten verkoelende water absorberende kristalkorrels. Deze nemen de hitte op die uw hond afgeeft waardoor uw hond heerlijk koel blijft, wat zeker belangrijk is tijdens warme zomerdagen. Omdat de bandana de halsslagader van uw hond afkoelt zal uw hond de hitte in zijn lijf dus veel beter kunnen reguleren. Wilt u investeren in het comfort van uw huisdier tijdens de zomermaanden of in warme klimaten? Dan is de Doggy Cool Bandana Donkerblauw zeker geschikt voor u!

Bij Brekz kunt u de beste hondenaccessoires voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Doggy Cool Bandan Donkerblauw tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Formaat halsomtrek meten bij uw hond

Meet met een meetlint de hals van uw hond op de plek waar normaal de halsband zou zitten, kies vervolgens op basis van onderstaande gegevens voor de juiste maat.

Formaat halsomtrek
XS 20 tot 25 cm
S 30 tot 35 cm
M 38 tot 47 cm
L 43 tot 52 cm

 

Overzicht gegevens Doggy Cool Bandana Donkerblauw

 • Gemakkelijk vast te maken met klittenband
 • Geeft verkoeling door middel van water absorberende kristalkorrels
 • Ideaal voor tijdens de zomermaanden of bij hete klimaten

 

Ander product?

De Doggy Cool Bandana Donkerblauw is ook beschikbaar in een andere kleur, namelijk de Doggy Cool Bandana Lichtblauw. Ben u op zoek naar meer hondenaccessoires die u goed kunt gebruiken tijdens de vakantiemaanden? Bekijk dan ons assortiment aan producten voor op reis en onderweg.

https://www.brekz.be/25035-home_default/doggy-cool-bandana-donkerblauw.jpg
7.49 2019/01/01
27718
14426
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
M
€ 8,59 (€ 8,59/ct)
L
€ 9,09 (€ 9,09/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Verkoeling voor honden

Honden kunnen het tijdens warme zomerdagen behoorlijk heet krijgen. Soms is dan een plekje in de schaduw en een grote bak koud drinkwater niet voldoende voor uw hond om koel te blijven. Daarom biedt Brekz verschillende producten die verkoeling voor honden biedt.

Koelingsbandjes en bandana's 

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een koelingsbandje dat u in koud water legt en daarna om de hals van uw hond doet, zodat hij verkoeling krijgt. Ook kunt u kiezen voor een van de vele bandana's uit ons assortiment. Deze legt u ook vooraf in koud water voordat u hem bij de hond omdoet. De bandana's zijn o.a. verkijgbaar in de kleuren lichtblauw en donkerblauw.

Koelingsspeelgoed

Wij verkopen ook speelgoed waarmee uw hond kan spelen of op kan kauwen om verkoeling te krijgen. Zo is er de Beeztees Cooling Dog Toy, het Kowloon Frosti Toy Softijsje en het Kowloon Freeze 'n Play Koelijsje. Deze kunt u alledrie vullen met koud water en in de vriezer leggen waarna ze klaar zijn voor gebruik.

Andere verkoeling voor honden

Voor verkoeling voor honden kunt u bij Brekz kunt u ook terecht voor een drinknippel. Deze bevestigt u aan een fles water en u hangt hem in de hondenbench, zodat de hond kan blijven drinken. Daarnaast verkopen wij een koelingsmat en een zwembad voor honden!

Bij Brekz kunt u terecht voor verschillende verkoelingsproducten voor honden. Bestel de producten uit ons assortiment gemakkelijk en goedkoop online!

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mail adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.