Versele Laga vogelvoer 

​​Versele-Laga vogelvoer heeft een ruim aanbod aan voeding voor diverse soorten (tuin)vogels, tropische vogels, papegaaien, parkieten en kanaries.
Lees meer ..
Versele-Laga Prachtvinkenzaad

Versele-Laga Prachtvinkenzaad

Versele-Laga Prachtvinkenzaad is volledige voeding voor kleine tropische vogelsoorten. Voorbeelden hiervan zijn de Autralische prachtvinken, Amadines en Zebravinken. De samenstelling van ingrediënten is bedacht door fokkers en dierenartsen die veel verstand van deze vogels hebben. Het voer bestaat vooral uit gierstsoorten en zaden. Deze bevatten vitaminen, aminozuren, mineralen en omega-3 vetzuren en geven uw vogel een optimale conditie. Ook behoudt uw vogel stralende veren.

Bij Brekz kunt u de beste voeding voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prachtvinkenzaad tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prachtvinkenzaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Versele-Laga Prachtvinkenzaad

Senegalgierst (48%), Plata gierst (33%), canariezaad (8,5%), rode Mohair gierst (6%), rode gierst (3%), negerzaad (1,5%)

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12,5%), ruw vet (13,0%), ruwe vezel (10,0%), ruwe as (3,0%), calcium (0,10%), fosfor (0,34%), magnesium (1,16%), kalium (0,44%), lysine (0,38%), methionine (0,29%), natrium (0,02%)
 

Ander vogelvoer? 

Bent u niet op zoek naar voer voor kleine tropische vogelssoorten, maar naar voer voor bijvoorbeeld duiven? Bekijk dan ons Versele Laga vogelvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere de Versele-Laga Prestige Tortelduif. Dit is een volledige zaadmengeling voor tortelduiven.

Versele Laga Prachtvinkenzaad > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 kg
€ 29,95 (€ 1,50 /kg)
Versele-Laga Agapornidezaad

Versele-Laga Agapornidezaad

Versele-Laga Agapornidezaad is een mengeling van zorgvuldig geselecteerde zaden en granen, die speciaal samengesteld is voor agaporniden en andere dwergpapegaaien. De rijke mengeling bevat onder andere witte millet, gepelde haver, boekweit, paddy rijst en cardy. De rijke diversiteit van deze mix maakt Versele-Laga Agapornidezaad tot een ideaal basisvoer voor agaporniden en andere dwergpapegaaien. Wel raden wij u aan om dit basisvoer aan te vullen met vers fruit en extra mineralen. Een bijkomend voordeel van dit voer is dat het zeer voordelig geprijsd is!

 • Zeer geschikt voor agaporniden en andere dwergpapegaaien
 • Rijke mix van speciaal geselecteerde granen en zaden
 • Een ideaal basisvoer voor een voordelige prijs
   

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Agapornidezaad voordelig en gemakkelijk online bestellen. Bij ons koopt u vogelvoer natuurlijk voor de beste prijs! Bovendien bezorgen wij het snel en comfortabel bij u thuis.

De houdbaarheid van Versele-Laga Agapornidezaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Agapornidezaad

De hoeveelheid voer die u uw vogels dagelijks dient te geven hangt o.a. af van de leeftijd en de soort waartoe uw vogels behoren. Wij adviseren u om in het begin ruimschoots voer te geven, en daarna te bepalen wat de ideale dagelijkse hoeveelheid is. Zorg ook altijd voor voldoende vers drinkwater. Het beste is om Versele-Laga Agapornidezaad dagelijks te verversen, samen met het drinkwater. Daarnaast raden wij u aan dit basisvoer aan te vullen met extra mineralen en fruit.
 

Ingrediënten Versele-Laga Agapornidezaad

Gele millet (40%), kanariezaad (18%), witte millet (10%), gepelde haver (9%), Japanse millet (5%), cardy (4%), boekweit (4%), paddy rijst (3%), haver (3%), lijnzaad (2%), kempzaad (2%)
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort vogelvoer, bijvoorbeeld van een ander merk? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. En heeft u een ander soort vogel? Bekijk dan ook eens ons overzicht aan de verschillende soorten vogelvoer die wij verkopen!

Versele Laga Agapornidezaad > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 kg
€ 24,95 (€ 1,25 /kg)
Versele-Laga Tropisch zaad

Versele-Laga Tropisch zaad

Versele-Laga Tropisch zaad is een volledige voeding en is speciaal ontwikkeld voor tropische vogels. Deze zeer complete voeding voor tropische vogels heeft een basis van gele panis en gele millet. Hij is verder verrijkt met kanariezaad, rode panis, rode millet en nigerzaad. Zo vormt het een volwaardige voeding voor alle soorten tropische vogels en exoten.

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Tropisch zaad tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Versele-Laga Tropisch zaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Versele-Laga Tropisch zaad

Gele panis (48%), gele millet (33%), kanariezaad (8,5%), rode panis (6%), rode millet (3%), nigerzaad (1,5%). 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een exotisch papegaaienvoer? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer. Een overzicht van al ons Versele Laga vogelvoer vindt u hier.

Versele Laga Tropischzaad > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 kg
€ 26,95 (€ 1,35 /kg)
Versele-Laga Wildzangzaad

Versele-Laga Wildzangzaad

Versele-Laga Wildzangzaad is een rijke mengeling van speciaal geselecteerde zaden en granen, die perfect aansluit op de voedingsbehoeften van wildzangvogels. De rijke mengeling bevat kanariezaad als hoofdingrediënt, wat zeer goed verteerbaar is. Hierdoor is Versele-Laga Wildzangzaad geschikt voor de meeste Europese wildzangvogels, waaronder mussen, vinken, goudvinken, putters en sijsjes. Daarnaast is het voer aangevuld met onder andere hennepzaad, gepelde haver, koolzaad en diverse wilde zaden. Dankzij deze rijke diversiteit kan Versele-Laga Wildzangzaad als compleetvoer gegeven worden. Desondanks raden wij u aan om dit voer aan te vullen met vers fruit en extra mineralen.

 • Zeer geschikt voor diverse Europese wildzangvogels
 • Zeer goed verteerbaar met kanariezaad als hoofdingrediënt 
 • Rijke mix van speciaal geselecteerde granen en zaden
 • Een ideaal voer, voor een zeer voordelige prijs
   

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Wildzangzaad goedkoop bestellen. Bij ons koopt u vogelvoer natuurlijk gemakkelijk online, voor de beste prijs! Bovendien bezorgen wij het snel en comfortabel bij u thuis.

De houdbaarheid van Versele-Laga Wildzangzaad staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Wildzangzaad

Pas de dagelijkse hoeveelheid voer die u uw vogels geeft aan naar de leeftijd en de specifieke soort. Wij adviseren u om in het begin ruimschoots voer te geven, en vervolgens te bepalen wat de ideale dagelijkse hoeveelheid is. Het is belangrijk dat u ook altijd zorgt voor voldoende vers drinkwater. Het beste is om Versele-Laga Wildzangzaad dagelijks te verversen, gezamenlijk met het drinkwater.
 

Ingrediënten Versele-Laga Wildzangzaad

Kanariezaad (46%), koolzaad (22%), lijnzaad (7%), nigerzaad (7%), gepelde haver (6%), hennepzaad (5%), wilde zaden (5%), radijszaden (3%) en spinaziezaad (1%)
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar vogelvoer van een ander merk? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. Of heeft u misschien ander soort vogels, bijvoorbeeld kanaries of papegaaien? Tussen ons overzicht aan soorten vogelvoer die wij verkopen vindt u ongetwijfeld het voer dat u zoekt!

Versele Laga Wildzangzaad > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 kg
€ 27,95 (€ 1,40 /kg)
Versele Laga Volierezaad voor vogels

Versele-Laga Volierezaad voor vogels

Versele-Laga Volierezaad voor vogels is een zorgvuldig samengestelde mix van zaden en granen, die uitermate geschikt is voor volières met een gemengde bevolking. De rijke mengeling bevat onder andere gepelde haver, raapzaad, lijnzaad en nigerzaad. Dankzij deze rijke diversiteit kan het voer gegeven worden aan kanaries, parkieten, tropische en inlandse vogels. Zodoende is Versele-Laga Volierezaad voor vogels een ideaal basisvoer voor volières met een gemengde bevolking. Bovendien is dit voer zeer voordelig geprijsd!

 • Zeer geschikt voor volières met een gemengde bevolking
 • Een heerlijke en voedzame mix van granen en zaden
 • Een ideaal basisvoer voor een voordelige prijs
   

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Volierezaad voor vogels goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Het beste vogelvoer koopt u natuurlijk bij ons. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Volierezaad voor vogels staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Volierezaad voor vogels

De hoeveelheid voer die u uw vogels dagelijks dient te geven hangt o.a. af van de leeftijd en de soort van uw vogels. Geef in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Zorg ook altijd voor voldoende vers drinkwater. Wij raden u aan Versele-Laga Volierezaad voor vogels elke dag te verversen, samen met het drinkwater. Daarnaast raden wij u aan dit basisvoer aan te vullen met extra mineralen en fruit.

Ingrediënten Versele-Laga Volierezaad voor vogels

Gele millet, kanariezaad, gepelde haver, raapzaad, rode millet, koolzaad, kempzaad, lijnzaad, nigerzaad.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor de vogels in uw voliere? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. Bekijk daarnaast eens ons overzicht aan de verschillende soorten vogelvoer die wij verkopen!

Versele Laga Volierezaad > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 kg
€ 26,95 (€ 1,35 /kg)
Versele-Laga Sierduivenvoer (GRA mix)

Versele-Laga Sierduiven voer (GRA-mix)

Versele-Laga Sierduiven voer (GRA-mix) is een complete voeding met granenmengeling voor uw duiven. Dit voer bestaat uit een standaardmengeling van zaden en gebroken mais en is geschikt voor alle soorten duiven. Versele-laga Sierduiven voer (GRA-mix) is verkrijgbaar in een verpakking van 20 kg.

 • Standaardmengeling
 • Geschikt voor alle rassen
 • Met gebroken maïs
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 20 kg.

Bij Brekz kunt u het beste vogelvoer van Versele-Lagra snel en goedkoop online bestellen. Bekijk gerust ons assortiment op onze site en koop nu Versele-Laga Sierduiven voer tegen de scherpste prijzen. Snel besteld en makkelijk bezorgd tot aan uw voordeur!

Let op! De houdbaarheid van Versele-Laga Sierduiven voer (GRA-mix) staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Sierduiven voer (GRA-mix)

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander vogelvoer? 

Bent u zoek naar ander voer voor uw duiven? Bekijk dan ons Versele Laga vogelvoer assortiment. Hier verkopen we onder andere de Versele-Laga Prestige Tortelduif. Dit is een volledige zaadmengeling voor tortelduiven. Bent u (ook) op zoek naar voer voor andere vogels? Ook voor compleetvoer voor andere rassen en soorten vogels kunt u terecht op onze site.Ook voor aanvulllende accessoires voor uw duiven of andere vogels, kunt u terecht op onze site.

Versele-Laga Show B > Meer informatie
Verpakking Prijs
20 kg
€ 17,95 (€ 0,90 /kg)
Verpakking Prijs
1 kg
€ 4,49 (€ 4,49 /kg)
3 x 1 kg
€ 12,49 (€ 4,16 /kg)
Verpakking Prijs
1 kg
€ 3,50 (€ 3,50 /kg)
Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer

Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer

Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer is een gezonde lekkernij waar papegaaien absoluut dol op zijn. De rijk gevulde mix bevat de lekkerste stukjes fruit, waaronder papaya, abrikoos en ananas. Dit heerlijke fruit wordt aangevuld met groenten, noten en een rijke mix aan de lekkerste granen en zaden. Uw Papegaai zal zich naar hartelust tegoed aan deze lekkernij. U kunt Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer voeren als hoofdvoer, maar u kunt het ook als beloning geven of als aanvulling op een zadenmengeling. Deze lekkere fruitmix zal uw papegaai gelukkig houden en in topconditie brengen.

 • Gezonde en smakelijke mix
 • Bevat heerlijk fruit (minimaal 35%)
 • Aangevuld met zaden, granen, noten en groenten
 • Geschikt voor alle soorten papegaaien
   

Bij Brekz kunt u het Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop het lekkerste Versele-Laga papegaaienvoer tegen de scherpste prijzen. Gemakkelijk besteld, en snel in huis.

De houdbaarheid van Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Voedingsadvies Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer

U kunt Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer geven als hoofdvoeding, maar ook als beloning of als aanvulling op een zadenmengeling. De dagelijkse hoeveelheid voer die u dient te geven hangt af van de leeftijd en de soort waartoe uw papegaai behoort. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Versele Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer dagelijks, evenals het drinkwater. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Samenstelling Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer

Zaden, vruchten (35%; Mix van gedroogde bananen, rozijnen, rozenbottel, papaya, abrikoos, ananas, granen, noten, groenten.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (11%), vetgehalte (19%), ruwe celstof (13%), ruwe as (3%), calcium (0,1%), fosfor (0,3%).

Ander voer?

Zoekt u een alternatief voor dit product, zoals bijvoorbeeld een exotische notenmix voor uw papegaai? Kijk dan eens naar Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer. Of bekijk een overzicht van al het Versele Laga vogelvoer dat wij verkopen.

Prestige Exotic Fruitmix papegaaienvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
600 gram
€ 4,25
2 x 600 gram
€ 8,25
3 x 600 gram
€ 11,95
15 kg
€ 71,95 (€ 4,80 /kg)
Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer

Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer

Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer is een smakelijke en gezonde lekkernij en is geschikt voor papegaaien. Papegaaien doen zich naar hartelust tegoed aan deze lekkernij. De voeding bevat diverse soorten noten zoals amandelen, walnoten en pecannoten en is verrijkt met een brede mix aan zaden, granen en vruchten. Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer kunt u voeren als voeding, als beloning of naast een zadenmengeling. Hiermee houdt u uw papegaai gelukkig en in topconditie.

 • Smakelijke en gezonde lekkernij
 • Bevat onder meer amandelen, walnoten en pecannoten
 • Met een rijke mix aan zaden en granen
 • Te voeren als voeding, beloning of naast een zadenmengeling
 • Geschikt voor alle soorten papegaaien
   

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga vogelvoer goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Voedingsadvies Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer

Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer kunt u geven als voeding, als beloning of naast een zadenmengeling. Het dagelijkse rantsoen van de papegaai hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Versele Laga prestige exotic nutmix papegaaienvoer elke dag, samen met het drinkwater. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (13%), ruw vet (20%), ruwe celstof (14%), ruwe as (3%), calcium (0,1%), fosfor (0,3).
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een exotische fruitmix voor uw papegaai? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaien. Een overzicht van al ons Versele Laga vogelvoer vindt u hier.

Prestige Exotic Nutmix papegaaienvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
750 gram
€ 4,25
2 x 750 gram
€ 8,25
3 x 750 gram
€ 11,95
15 kg
€ 51,95 (€ 3,46 /kg)
Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer

Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer

Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer is een lekkernij met gepofte granen, fruit en zaden en is geschikt voor papegaaien en grote parkieten. Deze smakelijke voeding is gebaseerd op een variëteit aan gepofte granen waaronder gepofte mais, gepofte tarwe en graanparels. Hij is verder aangevuld met een rijke mix van vers fruit en zaden. De voeding wordt uitsluitend met verse producten bereid en is vrij van toegevoegde kleur- en smaakstoffen. Het product is geschikt om te voeren als voeding, beloning of naast een zadenmengeling.

 • Op basis van een variëteit aan gepofte granen, zoals mais, tarwe en graanparels
 • Aangevuld met fruit en zaden
 • Vrij van toegevoegde kleur- en smaakstoffen
 • Geschikt voor papegaaien en grote parkieten
   

Bij Brekz kunt u het beste papegaaienvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer

Deze voeding kan worden gevoerd als volledige voeding, als beloning of als aanvulling op een zadenmengeling. Het dagelijkse rantsoen van de papegaai hangt o.a. af van de leeftijd en het soort vogel. Verstrek in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Ververs Versele Laga Exotic Light papegaaienvoer elke dag, samen met het drinkwater. 

Ingrediënten Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruw vet (16,5%), ruwe celstof (13,5%), ruwe as (3,5%), calcium (0,2%), fosfor (0,4%), DL-methionine (0,3%), L-lysine (0,5%). 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een fruitmix voor uw papegaai(en)? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer. Een overzicht van al ons Versele Laga vogelvoer vindt u hier.

Versele Laga Exotic Light papegaaienvoer > Meer informatie
Verpakking Prijs
750 gram
€ 4,25
2 x 750 gram
€ 8,25
3 x 750 gram
€ 11,95
Versele-Laga Prestige Parkiet

Versele-Laga Prestige Parkiet

Versele-Laga Prestige Parkiet is een verrijkte zadenmengeling en biedt een zeer volledige voeding aan kleine parkieten. De rijke mix is zorgvuldig samengesteld en bestaat uit geselecteerde zaden, verrijkt met VAM-korreltjes. In de VAM korreltjes zitten alle Vitaminen, Aminozuren en Mineralen die uw parkiet nodig heeft voor een goede gezondheid. Tevens bevatten de korrels Florastimul, een formule die een optimale darmwerking garandeert. Dankzij gereinigde oesterschelpen blijft de werking van de spiermaag optimaal en wordt een optimale dosering van calcium en fosfor gerealiseerd. De voeding is speciaal samengesteld voor parkieten.

 • Rijke zadenmengeling voor parkieten
 • Bevat VAM korrels met alle vitaminen, aminozuren en mineralen die uw parkiet nodig heeft
 • Met de Florastimul formule, voor een optimale darmwerking
 • Gereinigde oesterschelpen ondersteunen de werking van de spiermaag
   

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment om nu Versele-Laga Prestige Parkiet te kopen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Parkiet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor uw grasparkiet? Kijk dan eens bij ons Prestige Premium Grasparkiet voer. Een overzicht van al ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 2,95 (€ 2,95 /kg)
4 kg
€ 8,49 (€ 2,12 /kg)
€ 7,64 (€ 1,91 /kg)
2 x 4 kg
€ 16,49 (€ 2,06 /kg)
€ 14,84 (€ 1,86 /kg)
20 kg
€ 23,50 (€ 1,18 /kg)
Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

Versele-Laga Prestige Grote Parkiet is een premium voer voor papegaaien uit de keuken van Versele Laga. Het voer bestaat uit een rijke mengeling van heerlijke granen, zaden en noten. Hierdoor is het voer rijk aan vitaminen, aminozuren en mineralen en ondersteunt het de gezondheid van uw grote parkiet. Ook zorgt dit voer voor een schitterende pluimage, met prachtige natuurlijke kleuren. Versele-Laga Prestige Grote Parkiet: voor een gezond, gelukkig en lang leven van uw parkiet.

 • Speciaal ontwikkeld voor grote parkieten
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
 • Voor prachtige veren
 • Helpt uw grote parkiet gezond te blijven

Bij Brekz kunt u Versele-Laga Prestige Grote Parkiet goedkoop en gemakkelijk online bestellen. Het beste vogelvoer vindt u bij ons. Eenvoudig besteld en comfortabel thuisbezorgd!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Grote Parkiet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

De hoeveelheid voer die u uw grote parkiet dagelijks dient te geven hangt o.a. af van zijn leeftijd en de soort waartoe hij behoort. Geef in het begin ruimschoots voer, en bepaal daarna de ideale dagelijkse hoeveelheid. Het is erg belangrijk dat u ook altijd voor voldoende vers drinkwater zorgt. Ververs Versele-Laga Prestige Grote Parkiet elke dag, samen met het drinkwater.

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Grote Parkiet

Gele gierst 32%, Rode gierst 10%, kanariezaad 9%, haver 9%, gestreepte zonnebloempitten 6%, tarwe 5%, Cardy 5%, zilvere gierst 4%, kruisbloem 4%, kempzaad 4%, zonnebloempitten 3%, lijnzaad 3 %, padie 2,5%, zonder dop pinda's 1,5%, Nigerzaden 1%, Japanse gierst 1%.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (12.5%), ruw vet (13.0%), ruwe vezel (10.0%), ruwe as (3.0%), calcium (0.1%), fosfor (0.4%), magnesium (0.16%), kalium (0.44%), lysine (0.38%), methionine (0.28%), natrium (0.02%), oliën en vetten (12.5%).

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander soort voeding voor uw grote parkiet? Bij Brekz verkopen we vogelvoer van diverse merken. Heeft u geen grote parkiet, maar een kleine parkiet of ander soort vogel? Bekijk dan een overzicht van de verschillende soorten vogelvoer die we bij Brekz verkopen!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 3,35 (€ 3,35 /kg)
4 kg
€ 9,95 (€ 2,49 /kg)
€ 8,95 (€ 2,24 /kg)
2 x 4 kg
€ 18,95 (€ 2,37 /kg)
€ 17,05 (€ 2,13 /kg)
20 kg
€ 29,95 (€ 1,50 /kg)
Versele-Laga Prestige Tortelduif

Versele-Laga Prestige Tortelduif

Versele-Laga Prestige Tortelduif is een speciaal samengestelde volledige voeding voor tortelduiven en andere kleine exotische duiven. De voeding is rijk aan een mengeling van diverse fijne zaden met specifieke eigenschappen die de gezondheid van uw vogel ondersteunen. Het tortelduivenvoer kan ook worden gebruikt als strooivoeder in tuinen en parken.

 • Volledige voeding voor tortelduiven en andere kleine exotische duiven
 • Rijk aan diverse fijne zaden
 • Ondersteunt de gezondheid van uw vogel
 • Ook als strooivoer te gebruiken

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Tortelduif tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Tortelduif staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Versele-Laga Prestige Tortelduif

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Tortelduif

Extra tarwe (30%), Gele millet (18%), Dari (13%), Milo (7%), Gepelde haver (5%), Boekweit (5%), Paddy rijst (4%), Rode millet (4%), Kempzaad (3%), Cardy (3%), Kanariezaad (2%), Katjang idjoe (2%), Vitsen (2%), Gebroken erwten (2%).

Ander vogelvoer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Versele-Laga Prestige Tortelduif? Bekijk dan eens ons totaalaanbod Versele-Laga Prestige vogelvoer. Hier vindt u onder andere Versele-Laga Prestige Volière en Versele-Laga Prestige Parkiet.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
4 kg
€ 5,95 (€ 1,49 /kg)
€ 5,35 (€ 1,34 /kg)
2 x 4 kg
€ 11,49 (€ 1,44 /kg)
€ 10,34 (€ 1,29 /kg)
20 kg
€ 19,95 (€ 1,00 /kg)
Versele-Laga Prestige Parrots

Versele-Laga Prestige Parrots

Versele-Laga Prestige Parrots is een verrijkte zadenmengeling met extra voedingselementen en is gericht op papegaaien. Het voer bevat een zadenmengeling met alles wat uw papegaai nodig heeft om in topconditie te blijven. Zo zijn de zaden zorgvuldig geselecteerd en verrijkt met extra vitaminen, aminozuren en mineralen (VAM), verwerkt in samengeperste Maxi-VAM-korrels. Bovendien bevatten deze korrels de Florastimul formule, waarmee een optimale werking van de darmen wordt bereikt. Voor een gezonde werking van de spiermaag zijn gereinigde oesterschelpen toegevoegd. 

 • Rijke zadenmengeling met extra voedingselementen,
 • Zorgvuldig geselecteerde ingredienten, speciaal voor papegaaien
 • Met Maxi-VAM-korrels, die extra vitaminen, aminozuren en mineralen bevatten
 • Bevat de Florastimul formule, voor een optimale werking van de darmen
 • Gereinigde oesterschelpen zorgen voor een gezonde werking van de spiermaag
   

Bij Brekz kunt u het beste Versele Laga Prestige vogelvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Prestige Parrots tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Prestige Parrots staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Versele-Laga Prestige Parrots

Gestreepte zonnebloempitten (13,5%), Cardy (12%), boekweit (9%), paddy rijst (9%), getopte haver (8%), kanariezaad (7%), witte zonnebloempitten (5,5%), kempzaad, cedernoten, pompoenpitten, gele millet, rode millet, dari, kleine groene erwten, mais, gepofte mais, gepofte tarwe, rozebottel, rode pepers, dennenzaad, Maxi-VAM-korrels (8%), oesterschelpen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (14%), ruw vet (14,6%), ruwe celstof (16%), ruwe as (5,5%), calcium (0,93%), fosfor (0,36%), vitamine A (8.000 IE/kg), vitamine D3 (1.600 IE/kg), vitamine E (19 mg/kg). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine K, vitamine B1, vitamine B2, vitamine B6, vitamine B12, vitamine C, vitamine PP, foliumzuur, biotine, choline, natrium, magnesium, kalium, ijzer, koper, mangaan, zink, jodium en selenium.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voeding voor Afrikaanse Parkieten? Kijk dan eens bij ons Prestige Premium Agrican Parkeet voer. Een overzicht van al ons Versele Laga Prestige vogelvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1 kg
€ 3,25 (€ 3,25 /kg)
3 kg
€ 9,95 (€ 3,32 /kg)
15 kg
€ 34,95 (€ 2,33 /kg)
Verpakking Prijs
12.5 kg
€ 20,95 (€ 1,68 /kg)
Versele-Laga Menu Nature Clean Garden Blend Strooivoer
> Meer informatie
Verpakking Prijs
2,5 kg
€ 6,75 (€ 2,70 /kg)
2 x 2,5 kg
€ 12,75 (€ 2,55 /kg)
10 kg
€ 15,75 (€ 1,58 /kg)
2 x 10 kg
€ 27,95 (€ 1,40 /kg)
Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer

Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer

Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer is een veelzijdige allround mix voor het voeren van tuin- en buitenvogels. Deze wilde vogelmix van Versele-Laga is zeer veelzijdig en is geschikt voor het voeren van alle soorten tuin- en buitenvogels. Het strooivoer bevat zaden, noten en granen en bootst zo de natuurlijke voeding van de vogels na. Ideaal voor gebruik in de herfst, winter en lente, wanneer er minder voedsel te vinden is. Het product is vrij te verstrekken.

 • Gevarieerde mix met zaden, granen en noten
 • Bootst de natuurlijke voeding van vogels na
 • Geschikt voor tuin- en buitenvogels
 • Vrij te verstrekken

Bij Brekz kunt u het beste Versele-Laga strooivoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Versele-Laga Menu Nature allround mix strooivoer

Granen, zaden en noten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een energierijk vogelvoer speciaal voor uw tuinvogels? Kijk dan eens bij ons Versele-Laga Menu Nature Sunflower Energy Mix strooivoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
5 kg
€ 7,25 (€ 1,45 /kg)
2 x 5kg
€ 12,95 (€ 1,30 /kg)
15 kg
€ 13,95 (€ 0,93 /kg)
2 x 15 kg
€ 25,95 (€ 0,87 /kg)
Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer

Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer

Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer is een strooivoer voor grote en kleine zaadetende tuinvogels. Het is gemaakt van diverse soorten granen, zaden en noten, zoals zonnebloempitten, pinda's en milo's. De voeding bevat een gemiddeld eiwit- en vetgehalte en is daardoor het hele jaar geschikt als bijvoeding voor tuinvogels, zoals mussen, vinken, mezen en duiven. 

 • Strooivoer
 • Met granen, zaden en noten
 • Bevat eiwit en vet
 • Hele jaar geschikt
 • Voor zaadetende vogels

Bij Brekz kunt u diverse soorten vogelvoer gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer met zeer snelle levering!

De houdbaarheid van het voer staat op de verpakking vermeld.

Ingrediënten Versele-Laga Menu Natre 4 Season Blend strooivoer

Samenstelling
Graden, zaden en noten

Analytische bestanddelen
Eiwit (10%), vet (8%), ruwe vezel (6%) en ruwe as (2,5%). 

Andere voeding dan Versele-Laga Menu Nature 4 Seasons Blend strooivoer?

Voor uw tuinvogels kunt u ook mezenbollen of netjes met pinda's bestellen. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan tuinvogelvoer en bestel snel!
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
4 kg
€ 6,25 (€ 1,56 /kg)
2 x 4 kg
€ 10,95 (€ 1,37 /kg)
12.5 kg
€ 14,49 (€ 1,16 /kg)
20 kg
€ 19,95 (€ 1,00 /kg)
2 x 12,5 kg
€ 25,95 (€ 1,04 /kg)
Verpakking Prijs
12.5 kg
€ 20,95 (€ 1,68 /kg)
2 x 12,5 kg
€ 40,95 (€ 1,64 /kg)
Verpakking Prijs
10 kg
€ 28,95 (€ 2,90 /kg)
2 x 10 kg
€ 55,95 (€ 2,80 /kg)
Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten

Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten

Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten is een handig strooivoer voor tuinvogels. Zonnebloempitten zijn een gezonde aanvulling op de voeding, want ze zijn rijk aan gezonde oliën, vitaminen, mineralen en eiwitten en bevatten veel energie. Ook zijn ze erg lekker door de rijke smaak. Strooi de zonnebloempitten op uw voedertafel of in uw voedersilo en lok ook bijzondere vogels naar uw tuin!

 • Strooivoer
 • Voor tuinvogels
 • Bevat gezonde oliën
 • Bevat eiwitten
 • Bevat mineralen
 • Bevat veel energie
 • Heeft rijke smaak

Bij Brekz kunt Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten eenvoudig en goedkoop online bestellen per 3, 4,5, 7,5 en 15 kg. Uw aankoop wordt razendsnel bij u afgeleverd!

 

Ander tuinvogelvoer dan Versele-Laga Menu Nature Zonnebloempitten?

Bij ons kunt u ook terecht voor gepelde pinda's, vetbollen en gemengd strooivoer. Bekijk hier ook ons gehele aanbod aan strooivoer- en houders en bestel direct bij Brekz!

 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
1.5 kg
€ 3,95 (€ 2,63 /kg)
2 x 1.5 kg
€ 7,49 (€ 2,50 /kg)
3 x 1,5 kg
€ 9,95 (€ 2,21 /kg)
7.5 kg
€ 14,49 (€ 1,93 /kg)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Versele-Laga vogelvoer

Versele-Laga vogelvoer heeft een ruim aanbod aan voeding voor diverse soorten (tuin)vogels, tropische vogels, papegaaien, parkieten en kanaries. De gemengde voeding bestaat uit noten, zaden en vruchten en is speciaal aangepast aan de behoeften van uw vogel(s). 

Bekijk hieronder ons uitgebreide assortiment voor uw tropische vogels, parkieten, inlandse vogels en papegaaien en bestel de voeding die uw vogels nodig hebben gemakkelijk en goedkoop online met zeer snelle levering!

Tropische vogels en parkieten

Voor kleine tropische vogels, zoals prachtvinken, Amadines en zebravinken is er Versele-Laga Prachtvinkenzaad met gierstsoorten en zaden. Versele-Laga Tropisch zaad is geschikt voor tropische vogels en gemaakt van panis en millet. Voor kleine parkieten is er Versele-Laga Prestige Parkiet en voor grote parkieten Versele-Laga Prestige Grote Parkiet.

Inlandse vogels 

Versele-Laga Wildzangzaad is een basismix van zaden en granen voor wildzangvogels. Voor diverse sooren volièrevogels is er Versele-Laga VolierezaadVersele-Laga Sierduivenvoer is een voeding met mais voor sierduiven. Voor tortelduiven Versele-Laga Prestige Tortelduif met veel kleine zaadjes. Versele-Laga Negerzaad voor vogels is geschikt voor alle vogelsoorten en bevat veel onverzadigde vetten. Voor kanaries en inlandse vogels is het goedverteerbare en vitaminerijke Versele-Laga Kiemzaad Kanarie (zwart) een geschikt product. Voor kanaries hebben wij Versele-Laga Kanarie Witzaad met veel zetmeel. Voor diverse vogelsoorten is er Versele-Laga Kemp/hennepzaad dat de paringsdrift verhoogt. Versele-Laga Menu Nature Clean Garden Blend Strooivoer is een zadenmix voor diverse vogelsoorten. 

Papegaaien

Voor agaporniden en andere dwergpapegaaien is er Versele-Laga Agapornidezaad met zaden en granen. Voor papegaaien kunt u bij Brekz ook Versele-Laga Exotic Fruitmix papegaaienvoer en Versele-Laga Exotic Nutmix papegaaienvoer kopen. Verder is er voor papegaaien en grote parkieten Versele-Laga Exotic Light papegaaienvoer. Daarnaast is er voor papegaaien Versele-Laga Prestige Parrots met Florastimul. Ook verkopen wij zonnebloempitten voor papegaaien en grote parkieten. Versele Laga Papegaai Classic is een voeding met doppinda's voor papegaaien.

Andere vogelvoeding dan Versele-Laga vogelvoer?

Bij ons kunt ook van diverse andere merken vogelvoer kopen. Zo hebben wij voor parkieten, papegaaien en kanaries ook voeding van Céde. Voor watervogels, zoals eenden, hebben wij voeding van Kasper Fauna en voor het opvoeden van bijvoorbeeld papegaaien en parkieten hebben wij Nutribird. Bekijk hier ook ons gehele overzicht aan vogelvoer per vogelsoort.

Terug