terug
Voerbakken en drinkfonteinen

Voerbakken en drinkfonteinen

Hieronder vindt u ons aanbod honden voerbakken en drinkbakken, waaronder handige voederautomaten en drinkfonteinen voor als u langer van huis bent. Bekijk snel ons assortiment!
Lees meer ..
Voerbakken en drinkfonteinen

Voerbakken en waterbakken voor honden

Voerbakken en waterbakken behoren tot de standaarduitrusting van een hond. Net als met hondenvoer of hondenspeeltjes, is het ook belangrijk dat uw hond een passende voerbak heeft. Vanzelfsprekend hebben grotere honden een grotere voerbak nodig en kleinere honden een kleinere voerbak. Daarnaast is het voor grotere honden aan te raden om gebruik te maken van een voederstandaard. Bekijk gauw ons totaalaanbod voerbakken voor honden en kies de juiste hondenvoerbak voor uw trouwe maatje. 

Bij Brekz vindt u een ruim aanbod aan voerbakken en drinkfonteinen voor uw hond. Bij ons kunt u de mooiste voerbakken voor honden goedkoop online kopen. 
 

Assortiment waterbakken en voerbakken voor honden

Hieronder vindt u een overzicht van de waterbakken, drinkfonteinen en voerbakken voor honden die wij verkopen:

Voer- en drinkbakken

In het assortiment kunt u verschillende voer- en drinkbakken vinden. Van kunststof bakjes met antislipring tot RVS bakken. Ook een water- of voedersilo behoort tot de mogelijkheid. Zelfs een handige Inklapbare voerbak van siliconen kunt u bestellen. 

Anti-schrok eetbak

Anti-schrok eetbakken zijn speciaal ontwikkeld voor gulzige honden. de randen en ribbels zorgen er voor dat uw hond langzamer moet eten. Het naar binnen schrokken van voer kan voor diverse ongemakken zorgen. Wanneer honden niet goed kauwen op hun voedsel en er te grote delen voer in de maag terecht komen, wordt het spijsverteringssysteem extra belast. In het ergste geval kan dit op den duur leiden tot maagkanteling. Door het gebruik van een anti-schrok bak wordt deze kans aanzienlijk kleiner.

Drinkfonteinen

Drinkfonteinen en drinkautomaten zorgen voor een continue circulering van het water dat uw hond drinkt. Hierdoor blijft het water vers en schoon. In ons assortiment vindt u diverse soorten drinkfonteinen voor uw hond, zoals de Petsafe Drinkwell Original voor hond en kat. 

Voederstandaard

Voerstandaarden zijn met name aan te raden voor grotere honden. Een voerstandaard zorgt er namelijk voor dat uw hond rechtop eet, wat gezonder is omdat zo onder andere maagtorsie voorkomen wordt. Ook zal uw hond hierdoor minder schrokken, waardoor hij het eten beter kauwt wat goed is voor zijn spijsvertering. Tussen ons aanbod voederstandaarden voor honden zit ongetwijfeld een passende voederstandaard voor uw hond.

Overige voerbakken en drinkbakken

Naast de diverse drink- en voerbakken voor de hond verkopen wij ook nog voedertonnen om brokken langer vers te houden. Een handige digitale voederschep of een voerschep in combinatie met een afsluitclip. Daarnaast kunt u nog kiezen voor een handig eet-en drinkbakje voor in de bench. Deze hebben haakjes of een vleugelmoer om het eenvoudig op te hangen. 

Bij Brekz vindt u de mooiste drinkfonteinen en hondenvoerbakken voor honden voor de laagste prijs!
 

Ander product? 

Zoekt u andere accessoires voor uw hond? Kijk dan eens op de pagina met onze hondenbenodigdheden.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.