Voerbakken en Drinkfonteinen

Hieronder vindt u ons aanbod aan hondenvoerbakken en drinkfonteinen voor uw hond, waaronder handige voederautomaten en drinkfonteinen voor als u langer van huis bent. Speciaal voor benches zijn er de eet- en drinkbakken met haak, zodat uw hond voorzien is van drinken en eten.
Lees meer ..
Yummynator
Voerautomaten
Drinkfonteinen
Voederstandaard
Overige

Yummynator

Voerautomaten

Drinkfonteinen

Voederstandaard

Overige

Puppy

In de Bench

Yummynator

Yummynator antislip voer- /drinkbak roze 400ml, 24x24cm

Yummynator anti-slip bak

De Yummynator anti-slip bak is een zeer handige voer- of drinkbak met een anti-slip placemat. Door een handig draaisysteem kan de voerbak aan de placemat verbonden worden. De anti-slip en anti-bacteriële eigenschappen zorgen voor een hygiënische voerplaats voor uw hond of kat. Veel katten en (jonge) honden knoeien tijdens het eten of drinken. Sommige huisdieren spelen zelfs met het voer of stoten de bak om, waardoor kan het een rotzooitje kan worden.  

Plaats de bak eenvoudig op de placemat en draai met de klok mee, totdat de voerbak hoorbaar en voelbaar in de sluiting van de placemat vastklikt. De zelfklevende placemat zuigt zich vast op gladde vloeren. Daardoor kan deze voerbak niet verschuiven of omgestoten worden door uw huisdier. Mocht uw hond of kat tijdens het eten of drinken toch knoeien, dan wordt dit door de placemat opgevangen. U kunt de twee elementen eenvoudig uit elkaar halen en de bak en placemat makkelijk schoonmaken. De placemat kan makkelijk en snel met een nat doekje worden afgenomen.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voer- en drinkbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de handige Yummynator anti-slip bak tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
    

Kenmerken Yummynator anti-slip bak

 • Geschikt voor zowel water als droog- en natvoer
 • voerbak en placemat zijn door draaisluiting stevig met elkaar verbonden
 • vrij van PVC en BPA- materiaal
 • Anti-slip, zelfklevende placemat
 • Voor een hygiënische voerplaats en een schone omgeving
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Materiaal: Thermoplastisch rubber (placemat), polypropyleen (voerbak)
 • Afmetingen: Ø 17,7 x H 3 cm / L 24 x B 24 x H 3,5 cm
 • Inhoud: 400 ml

      

Ander product?

Bent u op zoek naar een groot formaat van deze handige Yummynator? Kijk een naar de Yummynator anti-slip 1400mlVoor al onze overige varianten en formaten kunt u kijken op de pagina met voer- en drinkbakken.

https://www.brekz.be/27180-home_default/yummynator-antislip-voer-drinkbak-roze-400ml-24x24cm.jpg
11.44 2019/01/01
Ik vind het meer een bord dan een kom of etenbak.
31001
15138
Yummynator antislip voer- /drinkbak roze 400ml, 24x24cm > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk OP = OP
€ 15,25
€ 11,44
Yummynator antislip voer- /drinkbak blauw 850ml

https://www.brekz.be/27183-home_default/yummynator-antislip-voer-drinkbak-blauw-850ml.jpg
17.25 2019/01/01
Zeer handig, degelijk en heel gemakkelijk schoon te maken. Sinds ik dit heb ligt er geen etensresten op de grond meer.
31009
15140
Yummynator antislip voer- /drinkbak blauw 850ml > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 17,25
Yummynator antislip voer- /drinkbak grijs 1400ml

Yummynator antislip voerbak grijs 1400ml

De Yummynator antislip voerbak grijs 1400ml is een zeer handige voer- of drinkbak met een anti-slip mat voor uw hond of kat. Door het simpele draaisysteem kan de voerbak aan de placemat verbonden worden. Veel katten en jonge honden knoeien tijdens het eten of drinken. Sommige huisdieren spelen zelfs met het voer of stoten de bak om. De zelfklevende placemat zuigt zich vast op gladde vloeren, waardoor de voerbak niet kan verschuiven of omgestoten kan worden door uw huisdier. Mocht uw hond of kat tijdens het eten of drinken toch knoeien, dan wordt dit door de placemat opgevangen.

Door het handige draaisysteem kan de voerbak met de placemat verbonden worden. Plaats de bak eenvoudig op de mat en draai met de klok mee, totdat de voerbak hoorbaar in de sluiting van de placemat vastklikt. U kunt beide elementen weer makkelijk uit elkaar halen en zo de bak en placemat moeiteloos schoonmaken. De placemat kan makkelijk en snel met een nat doekje worden afgenomen, terwijl u de bak kunt afwassen of in de vaatwasser kan plaatsen.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voer- en drinkbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Yummynator antislip voerbak grijs 1400ml tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
  

Kenmerken Yummynator antislip voerbak grijs 1400ml

 • Geschikt voor zowel water als droog- en natvoer
 • voerbak en placemat zijn door draaisluiting stevig met elkaar verbonden
 • vrij van PVC en BPA- materiaal
 • Anti-slip zelfklevende placemat
 • Voor een hygiënische voerplaats en een schone omgeving
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Materiaal: Thermoplastisch rubber (placemat), polypropyleen (voerbak)
 • Afmetingen: 24 x 24cm
 • Inhoud: 1400ml
     

Ander product?

Bent u op zoek naar een kleiner formaat van deze handige bak? Kijk eens naar de Yummynator antislip voer- /drinkbak blauw 850ml. Voor overige maten of varianten kunt u kijken op de pagina met al onze voer- en drinkbakken.

   

   

https://www.brekz.be/27186-home_default/yummynator-antislip-voer-drinkbak-grijs-1400ml.jpg
19.25 2019/01/01
Mooi materiaal en doet wat "hij" zegt : blijft op plek staan !
31010
15143
Yummynator antislip voer- /drinkbak grijs 1400ml > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 19,25

Voerautomaten

Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder

Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder

De Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder is een voederautomaat die helpt om iedere maaltijd de juiste dosering te voeren en is geschikt voor katten en kleine honden. Een gelijkmatige maaltijd helpt om gezondheidsrisico's te minimaliseren en kan voor sommige huisdieren van groot belang zijn. Het apparaat is te programmeren op 3 individuele maaltijden per dag, van een verschillende hoeveelheid. De tijd van de maaltijd kan precies worden ingesteld. Ideaal dus voor als u enige tijd van huis bent en uw huisdier niet teveel in een keer mag eten. Daarnaast is het apparaat wanneer nodig handmatig te gebruiken en kan het worden ingesteld op een modus voor huisdieren met een speciaal dieet, bijvoorbeeld bij suikerziekte. 

 • Eenvoudig in gebruik dankzij de programmeerbare LED display
 • Reservoir voor maximaal 3 kg droogvoer
 • Voeden vanaf 10 gram voer per keer
 • Werkt op batterijen, dus overal te plaatsen en onderweg mee te nemen
 • Ideaal product wanneer u soms enige tijd van huis bent
 • Gemakkelijk te reinigen, de meeste onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig
   

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkwaterfonteintje? Kijk dan eens bij de Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

Cat Mate
https://www.brekz.be/2793-home_default/cat-mate-c3000-automatic-pet-feeder.jpg
77.75 2019/01/01
De handleiding is niet zo gebruiksvriendelijk, maar youtube biedt een perfecte beknopte handleiding :-)
Prima apparaat.ER passen alleen geen grote brokken in.Ik heb een Main Coonkat en de brokken blijven steken.Dus jullie zeggen dat er ook hondevoer in kan maar dat betwijfel ik ten zeerste.Ik moet de brokken in stukken slaan om de kat eten te kunnen geven! Je kunt hem wel prima instellen maar brokken groter dan 0,5 cm passen er niet door.Jammer
Super tevreden! Kan nu met een gerust hart van huis omdat ik weet dat mijn poes niks tekort komt!
Prima kwaliteit. Het was nodig dat deze feeder in 2 dagen werd geleverd en brekz heeft dit uitstekend geregeld.
zeer snelle levering en het product wekt goed
Wat later geleverd dan ik hoopte maar toch prima. Goede prijs. Cat feeder werkt goed, in te stellen voor 1 of meerdere maaltijden per dag. Het youtube filmpje kijken om hem in te stellen, daarna is dat vrij simpel.
3841
2024
Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 77,75

Drinkfonteinen

Chill Out Water Fontein voor honden

Productinformatie Chill Out Water Fontein voor honden

Chill Out Water Fontein voor honden is een makkelijk te bedienen waterfontein die uw hond zelf met zijn pootje kan activeren. In de zomer is het uiteraard erg belangrijk dat uw hond tijdens het spelen gehydrateerd blijft. Met dit product kan uw hond makkelijk zelf naar behoeven water drinken.

Chill Out Water Fontein voor honden is makkelijk te gebruiken en veilig voor uw hond. Het perfecte product voor de verkoeling in een warme zomer!

Bij Brekz kunt u Chill Out Water Fontein voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu hondenaccessoires tegen de scherpste prijzen.Makkelijk en snel besteld.

Ander product?

Voor uw hond is er ook dit hondenspeeltje, dat een snoepje uitschiet wanneer uw hond het indrukt. Voor een overzicht van onze overige hondenaccessoires kunt u kijken op onze overzichtspagina hondenaccessoires.

Let op: Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

https://www.brekz.be/31740-home_default/chill-out-water-fontein-voor-honden.jpg
19.76 2019/01/01
34176
16134
Chill Out Water Fontein voor honden > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat is een waterautomaat die continu water circuleert en is geschikt voor katten en kleine honden. Met deze drinkwaterfontein van Petsafe is uw kat of hond langdurig voorzien van schoon drinkwater. Doordat het product continu het water circuleert blijft het namelijk langer vers. Het drinkplezier van de fontein voor uw huisdier is hierbij groot. Dankzij het ingebouwde filter blijft het water schoon. U kunt de filters apart verkrijgen.

 • Waterautomaat circuleert continu water
 • Langdurig vers water beschikbaar voor uw huisdier
 • Veel drinkplezier
 • Ingebouwd filter houdt het water schoon
 • Geschikt voor de kat en kleine hond

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkfontein met eetbak? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond. Een overzicht van al onze Voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier. 

Petsafe
https://www.brekz.be/2483-home_default/petsafe-drinkwell-mini-voor-hond-en-kat.jpg
35.25 2019/01/01
Het drink bakje is een goed product .en snel geleverd
Klein maar fijn voor de Katten. Mee was hij aan of er werd al om gekibbeld wie het eerste mocht drinken. Echt aan te bevelen. Was trouwens nog eerder binnen dan gezegd dus super snel. Bedankt namens onze Poezenbeestjes.
De poezen bekijken het met argwaan,zij waren tevreden met het drinkbakje,maar wie weet komt het moment dat zij er toch gebruik van gaan maken.Ik heb het fonteintje prominent op de tafel staan.
Het was even wennen voor de katten, maar werkt perfect. Een goede en snelle afhandeling van de firma BREKZ> m.v.g, Jannie
De fontein werkt prima, de bezorging door DHL is minder; erg traag.
3394
1824
Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 35,25
Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat zijn vervangende filters voor alle Drinkwell apparaten van Petsafe. Dit zijn de Mini, Original, Platinum en Big Dog varianten. Het filter in zo'n drinkfontein zorgt ervoor dat water niet verontreinigt raakt en dat vieze geuren en smaken uit het water verdwijnen. Zo blijft het water schoon en fris. Ook worden haren en andere deeltjes tegengehouden. Met dit apparaat hoeft u zelf minder vaak het water te vervangen. Wel is het nodig om het filter elke 2 tot 4 weken te vervangen. De tijd die tussen de vervangingen zit is afhankelijk van het aantal dieren en de grootte van de dieren die er uit drinken. Een verpakking bevat 3 filters. 

Bij Brekz kunt u de beste filters voor drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Petsafe

Petsafe is een bedrijf dat erg van dieren houdt. Hun droom is dan ook dat baasjes van huisdieren over de hele wereld, hun merk als betrouwbaar zien.  Hun belangrijkste eigenschappen zijn: betrouwbaar, empathisch, toegewijd en echt. Niet alleen naar de klanten, maar ook naar elkaar. Ze luisteren naar de klanten en antwoorden door producten constant te verbeteren. Een belangrijk doel is om de band tussen huisdier en baasje te verbeteren. Ook gunnen ze de huisdieren bijzondere momenten, geluk en gezondheid. De wetenschappers, ingenieurs en specialisten zorgen ervoor dat het speelgoed zo veilig en innovatief mogelijk is.
 

Andere drinkfontein?

Bent u niet op zoek naar een filter voor een drinkfontein, maar naar de drinkfontein zelf? Bekijk dan onze Voederbakken en drinkfonteinen pagina. Hier verkopen we alle fonteinen van Drinkwell. Een voorbeeld hiervan is de Drinkwell Petsafe Mini voor hond en kat. Deze is geschikt voor katten en kleine honden.

Petsafe
https://www.brekz.be/2484-home_default/petsafe-drinkwell-filters-voor-hond-en-kat.jpg
8.09 2019/01/01
Water blijft fris maar het pompje maakt toch wat lawaai.
Snelle levering en product in orde
De Petsafe Drinkwell is ideaal voor onze Siamese poes. Het water is fris en gezuiverd (reuk en neutrale geur) en door het fonteintje is het een lokmiddel om haar te doen drinken. Een reden temeer daar poezen in het algemeen niet veel drinken met als gevaar en dit (vooral bij de raskat) om blaassteentjes en nierfalen te voorkomen.
Goeie filters maar de zak met kateten is nu al voor de 2e keer met een cuttermes opengesneden in de doos.
Zeer blij deze bij jullie te vinden. Zo kunnen onze katten elke dag genieten van gezuiverd water...
beste snelle service, topmerk product én bij de goedkoopste leveranciers ... kan niet beter dank
heel snelle service en netjes verpakt, top mensen
Het is een heel goed werkend filter en vangt speeksel af wat de katten verliezen tijdens het drinken.
in het begin even knoeien om het uit mekaar te krijgen, en het hangt af van de kat wat ze gewoon is van drinkfontein, de mijne heeft liever de grotere versie, maar het is een prima fonteintje ,zeker als je plaats beperkt is, dus aan te bevelen bij hond en kat ,ik heb ook de borsteltjes gekocht om het te reinigen, kat en hond drinken er graag uit ,kortom een heel degelijk fonteintje ,maakt het veel lawaai dan draai je het hendeltje naar rechts dus aan te bevelen ,ik ben er heel tevreden mee
Zoals verwacht, niet zeer goed of slecht maar normaal. Niets bijzonders maar zoals het moet zijn, geldt ook voor Brekz zelf
3395
1825
Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 8,09
Navulling Filter Catmate voor de kat

Navulling Filter Catmate voor de kat

Navulling Filter Catmate voor de kat zijn een navullingverpakking met filters, bedoeld voor de Catmate drinkwaterautomaat. Met deze navulverpakking kunt u uw Catmate waterautomaat voorzien van nieuwe filters. De verpakking omvat 2 filters per doosje.

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Navulling Filter Catmate voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een reinigingsset voor uw drinkwaterfontein? Kijk dan eens bij de Drinkwell Reinigingsset. Een overzicht van al onze Voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/25532-home_default/navulling-filter-catmate.jpg
8.09 2019/01/01
Voor de kattenfontijn top.
Snelle levering, geweldig!!!!
Fijn dat je los de navulling kunt bestellen. Is wel vrij prijzig.
Keurig apart verpakt bij de rest van de bestelling.
Heel handig dat de vervangfilters ook makkelijk te verkrijgen zijn. Ik moet het belang ervan nog ondervinden, maar tot nu toe zeer tevreden.Over de catmate zelf ben ik vol lof! Zeker met dit warme weer is het duidelijk dat mijn 2 katten veel meer drinken. Zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk!
1507
805
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Catmate Filters
€ 8,09
PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat

PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat

De PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat is een drinkfontein voor katten en honden. Het frisse stromende water stimuleert uw huisdier meer water te drinken en verbetert de gezondheid van uw kat of hond, omdat er steeds nieuwe zuurstof aan het water wordt toegevoegd en bacteriën worden verwijderd. De fontein heeft een mooi uiterlijk, maakt nauwelijks spetters en is van zeer goede kwaliteit. Hij zorgt ervoor dat het water continu wordt gereinigd door een voorfilter die haren, vuil en etensresten opvangt en een koolstoffilter die vieze smaakjes en geurtjes opvangt. Deze filters zijn gemakkelijk schoon te maken of te vervangen. De fontein heeft een geluidloze dompelpomp en een instelbare stromingsregeling. De PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat is 18 x 24 x 36 cm groot en heeft een reservoir met 1,5 liter water. Dit reservoir dient regelmatig bijgevuld te worden om te voorkomen dat de fontein droog komt te staan. Sommige onderdelen van de fontein kunt u in de vaatwasser schoonmaken.

 • Laat schoon en fris water stromen zodat uw dier altijd vers drinken heeft
 • Verbetert de gezondheid van uw dier 
 • Water wordt door twee filters gereinigd
 • Heeft instelbare stromingsregeling
 • Is gemakkelijk schoon te maken
 • Heeft geluidloze pomp
 • 18 x 24 x 36 cm groot

Bij Brekz kunt u diverse drinkfonteinen voor uw dier kopen. Bestel bijvoorbeeld deze PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Andere drinkfontein dan de PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat?

Ook voor andere drinkfonteinen, zoals de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond en de PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat kunt u bij Brekz terecht. Bestel uw favoriete fontein vandaag nog!

https://www.brekz.be/4396-home_default/petsafe-drinkwell-original-voor-hond-en-kat.jpg
40.49 2019/01/01
Zoals altijd goede bestelling en levering . Proficiat
6121
3139
PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 40,49
PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat

PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat

PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat is een mooi ontworpen drinkfontein voor uw hond of kat. Dieren houden van vers en zuurstofrijk stromend water en dat is precies waar deze fontein voor zorgt. Daarnaast kan een drinkfontein de kans op blaasgruis en urinesteenvorming verminderen. De pomp is hoogwaardig en nagenoeg geluidloos. De fontein heeft en reservoir van 5 liter en is verdeeld in zes kamers voor een goede filtering van het water. De fontein is 40 x 27 x 26 cm groot en verbruikt 2 watt per uur. Door de helling in de bak spat het water niet op. Bij de fontein krijgt u een actiefkolfilter en een geïntegreerd voorfilter.

 • Mooi ontworpen drinkfontein voor honden en katten
 • Houdt water stromend, vers en zuurstofrijk
 • Kan de kans op blaasgruis en urinesteenvorming verminderen
 • Hoogwaardige en geruisloze pomp
 • Heeft een reservoir van 5 liter en filters
 • 40 x 27 x 26 cm groot
 • Verbruikt 2 watt per uur
 • Water spat niet op

Bij Brekz kunt u diverse soorten fonteinen kopen voor uw hond en kat. Bestel bijvoorbeeld de PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat gemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bij u bezorgd!

Gebruiksadvies PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat

Maak de fontein elke week met heet water en zeep schoon. Ontkalk de pomp elke twee tot vier weken met water en azijn en spoel hem daarna grondig af. Maak het filter met water en zonder zeep schoon en vervang het filter elke twee tot vier weken of zodra vervuiling zichtbaar is. Let erop dat er voldoende water in de fontein blijft en laat de pomp nooit drooglopen. Bij droogstaan kunt u geen aanspraak meer maken op de garantie.

Andere drinkfontein dan PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat?

Ook voor andere drinkfonteinen, zoals de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond en de PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat kunt u bij Brekz terecht. Voor ons gehele aanbod aan eet- en drinkbakjes bekijk u ons overzicht.

https://www.brekz.be/4397-home_default/petsafe-drinkwell-platinum-voor-de-hond-en-kat.jpg
50.49 2019/01/01
6122
3140
PetSafe Drinkwell Platinum voor de hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 50,49
Zelfvullende drinkbak voor buiten 1,5 liter - hond en kat

Productinformatie Zelfvullende drinkbak 1,5 liter voor buiten voor hond en kat

De Zelfvullende drinkbak 1,5 liter voor buiten voor hond en kat is de ideale drinkbak wanneer uw hond of kat graag langere tijd buiten is. U kunt deze drinkbak namelijk aansluiten op uw waterslang. Wanneer de waterstand laag is, wordt het water direct automatisch bijgevuld. Ook perfect dus voor wanneer het warm weer is! Het is namelijk belangrijk dat uw huisdier altijd beschikking heeft tot vers drinkwater. Deze bak is ook geschikt voor andere kleine boerderijdieren. Deze bak heeft een inhoud van 1,5 L en kan zowel neergezet als aan de wand bevestigd worden. 

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel speeltje, accessoire of ander artikel is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Bij Brekz kunt u diverse soorten voer- en drinkbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de handige Zelfvullende drinkbak 1,5 liter voor buiten voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Zelfvullende drinkbak 1,5 liter voor buiten voor hond en kat

 • Automatische Outdoor Drinkbak
 • Afmetingen: 1,5 l/24 × 10 × 23 cm
 • Capaciteit: 1,5 liter
 • Hoogte: 10 cm
 • Kleur: wit
 • Kunststof
 • Eenvoudige aansluiting van een waterslang (ø 13 mm) met snelkoppeling (1/2") rechts
 • Om neer te zetten of aan de wand te bevestigen (bevestigingsmateriaal niet inbegrepen)

Ander product?

Bent u op zoek naar een andere waterbak? Bekijk dan eens de Chill Out Waterfontein voor honden. U kunt ook ons gehele assortiment voer- en waterbakken bekijken op onze overzichtspagina.

https://www.brekz.be/30993-home_default/zelfvullende-drinkbak-voor-buiten-15l-hond-en-kat.jpg
17.25 2019/01/01
Super makkelijk, hond (boxer) kan nu zelf vers water nemen. Had ik veel eerder moeten aanschaffen.
Goed product zoals voorgesteld op de site. Uiterst snelle levering. Prima
33803
16031
Outdoor drinkbak 1,5 lt voor de hond en kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 17,25
Drinkwell Reinigingsset

Drinkwell Reinigingsset

De Drinkwell Reinigingsset is een reinigingsset die geschikt is voor het reinigen van alle soorten Drinkwell fonteinen. Door het reinigen van uw Drinkwell drinkfontein en het pompje verlengt u de levensduur van het product. Deze reinigingsset bestaat uit 3 borstels van verschillende maten. Zo houdt u uw drinkfontein en pompje schoon, ongeachte het model.
De maten van de borstels zijn: 32 x 5 cm / 31 x 2 cm / 14 x 1 cm. 

 • Speciaal gemaakt voor Drinkwell fonteinen
 • Verlengt de levensduur van uw fontein
 • Bevat 3 borstels van verschillende maten
 • Geschikt voor alle modellen fonteinen van Drinkwell

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Drinkwell Reinigingsset tegen de scherpste prijzen.


Gebruiksadvies

Aangeraden wordt om uw Drinkwell fontein (en het pompje) om de week, of om de twee weken te reinigen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld filters voor uw Drinkwell fontein? Kijk dan eens bij de Petsafe Drinkwell Filters voor de hond en kat. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/3361-home_default/drinkwell-reinigingsset.jpg
9.09 2019/01/01
Perfect! Snel geleverd en het is precies wat we nodig hebben om de drinkwaterfontein goed schoon te maken.
4767
2481
Drinkwell Reinigingsset > Meer informatie
Drinkwell Reinigingsset 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 9,09
Cat it Pompje

Cat it Pompje

Het Cat it Pompje is een vervangende pomp voor de Cat It Drinkfontein. Is het pompje van uw Cat It Drinkfontein kapot, maar is de rest van het product nog goed? Dit pompje is speciaal gemaakt zodat u niet de gehele drinkfontein hoeft te vervangen. Het Cat it Pompje is alleen geschikt voor de Cat It Drinkfontein.

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Cat it Pompje tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een vervangende pomp voor een Catmate Drinkfontein? Kijk dan eens bij de Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

 

https://www.brekz.be/20974-home_default/cat-it-pompje.jpg
19.25 2019/01/01
Dit was het verkeerde pompje, het paste niet in mijn Cat-it
goede service en pomp doet het goed.
snel en goed bezorgd, prima
Goed product. Werkt prima en past perfect!
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling. Super.
Snellr levering,goed produkt
Prima vervanging, zeer tevreden mee
21092
12747
> Meer informatie
Cat it Pompje 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 19,25
Cat Mate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

Cat Mate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

De Cat Mate Multi Level Water Fountain voor kat en hond is een witte drinkfontein die constant twee liter water rondpompt. De fontein is een uitstekende manier om in de waterbehoefte van uw kat te kunnen voorzien, vooral wanneer uw kat liever uit de kraan dan uit een waterbakje drinkt. Het water blijft vers, koel en zuurstofrijk, waardoor uw huisdier het graag zal willen drinken. De fontein is eenvoudig in gebruik, u hoeft alleen de adapter aan te sluiten en de fontein te vullen met water. De fontein heeft verschillende hoogtes en is gemakkelijk schoon te maken. Ook maakt hij weinig geluid, waardoor u er nagenoeg geen last van zult hebben. Het is dus een ideaal alternatief voor het normale waterbakje. 

Inclusief nagenoeg geruisloze 12 V pomp en koolstoffilter. 

 • Voor katten en kleine honden
 • Vers, koel en zuurstofrijk water
 • Maakt weinig geluid
 • Makkelijk schoon te maken door losse bakjes
   

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Gebruik Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

1. Bovenste komvorm afhalen en stroomsnelheid naar wens aanpassen. Er wordt een middelmatige stroomsnelheid aanbevolen. Lagere stroomsnelheden veroorzaken minder waterverlies ten gevolge van verdamping. Hogere stroomsnelheden zullen het water verder afkoelen en zijn misschien prettiger voor uw huisdier.
2. Filterpatroon onder kraan afspoelen om eventueel houtskoolstof te verwijderen.
3. Filterpatroon insteken.
4. Bovenste komvorm met zorg terugzetten zodat hij perfect past.
5. Onderste kom tot het MAX merkje met water vullen.
6. Transformator aansluiten en in stopcontact steken. Na een korte periode moet het water beginnen te stromen. De grote kom kan tot het MAX merkje naar wens bijgevuld worden. Het waterniveau mag niet onder het MIN merkje komen.  

Lees voor informatie over het onderhoud en veelvoorkomende problemen de bijgeleverde handleiding. 
 

Andere drinkfontein?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod drinkfonteinen. Hier vindt u onder andere Navulling Filter Catmate voor de kat en de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond.

Cat Mate
https://www.brekz.be/629-home_default/catmate-multi-level-water-fountain.jpg
34.49 2019/01/01
prima product, had er al een maar wou een tweede. Ik bestel alleen niet meer bij Brekz omdat ze laten bezorgen door dpd.
Degelijk product, de katjes drinken meer dan ervoor wat ook de bedoeling was van onze aankoop. Correcte levering.
Werkt goed en weinig geluid! Wel zelf goed opletten dat ie niet onder de minimum hoogte water komt.
Deze keer werd wel alles mooi opgevolgd en kwamen de mails ivm levering netjes binnen. Ben terug een tevreden klant.
Royal Canin Sensible 33 voor katten. Ze zijn er gek op. Daarom blijf ik het ook herbestellen.
851
493
Catmate Multi Level Water Fountain > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
2 liter
€ 34,49 (€ 17,25/l)
Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond

Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond

Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond is een drinkfontein die het water vers houdt door middel van circulatie en is geschikt voor katten en kleine honden. De drinkfontein werkt met een pompje op netstroom, dat ervoor zorgt dat het water continu circuleert. Hierdoor blijft de versheid ervan langdurig behouden. Het product beschikt over een tank van 2 liter en heeft een filter die etensresten, vuil en afzettingen tegenhoudt. Vers water is van essentieel belang voor katten en honden en met de drinkfontein is het water altijd van drinkwaterkwaliteit. Het product is ook een ideale oplossing voor mensen die soms wat meer/langer van huis zijn. De Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond is geschikt voor katten en kleine honden.

 • Opslagtank van 2 liter
 • Levert vers, gekoeld drinkwater en voorziet in een essentiële behoefte van uw huisdier
 • Met filter tegen vuil, etensresten en afzettingen
 • Geschikt voor katten en honden van kleine rassen


Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en voordelig besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkfontein met voederbak? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

Cat It
https://www.brekz.be/631-home_default/cat-it-drinking-fountain-klein.jpg
24.25 2019/01/01
Motor maakt wel wat lawaai. Vóór de rest prima product.
Snelle levering en zeer voordelig
853
495
Cat It Drinking Fountain Klein > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Fountain Klein
€ 24,25
Cat It Carbon Filters 50057 voor de kat

Cat It Carbon Filters voor de kat  

Cat It Carbon Filters voor de kat omvat drie filters die geschikt zijn voor de kleine Cat it drinkfontein. Voor katten is vers drinkwater van grote waarde. De drinkfontein dient daarnaast natuurlijk ook voor uw gemak. Met deze filters, die zijn verpakt per drie stuks, kunt u lang en zorgeloos gebruik maken van uw kleine Cat It drinkfontein.

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cat It Carbon Filters voor de kat tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld de bijpassende drinkfontein? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond. Voor een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen kijkt u hier.

Cat It
https://www.brekz.be/25323-home_default/cat-it-klein-filters-voor-de-kat.jpg
11.25 2019/01/01
De madam wou perse een katten fonteintje maar ze drinken nog steeds graag uit gieters regenwater en uit de tuinvijver.
Werkt goed om het water te zuiveren
Dit is het zelfde als de kleine zakken, wel íets goedkoper maar onhandig. Veertig kilo veel te zwaar. Volgens mij mag de zakken niet zwaarder zijn dan 25 kilo. Dit is ook de eerste en de laatste keer dat ik deze bestel daan maar íets meer betalen. M.Vr.Gr. Hans Ham
kwaliteit is prima ! je doet er best lang mee.
3244
1785
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 11,25
Cat Mate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335

Cat Mate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335

De Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335 is een vervangende pomp voor de drinkfontein 335 voor katten. De pomp heeft een geïsoleerd pompsysteem zodat hij geruisloos werkt. U kunt deze pomp als los onderdeel in de drinkfontein installeren. De Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335 verbruikt 2 watt aan stroom en heeft een capaciteit van 230 tot 240 volt. 

 • Vervangende pomp voor drinkfontein 335 voor katten
 • Geruisloos pompsysteem
 • Als los onderdeel te installeren
 • Verbruikt 2 watt
 • Heeft capaciteit van 230 tot 240 volt

Bij Brekz kunt u diverse soorten drinkfonteinen kopen voor uw kat. Bestel bijvoorbeeld de Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond samen met de Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335 gemakkelijk en goedkoop online!

Andere drinkfontein?

Ook voor andere drinkfonteinen kunt u bij Brekz terecht. Bekijk ook eens de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond voor een eet-en-drinkcombinatie of de iets kleinere Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat. Voor ons gehele aanbod aan drinkfonteinen en eet- en drinkbakjes voor honden en katten kijkt u hier.

https://www.brekz.be/21835-home_default/catmate-33501-pomp-voor-drinkfontein-type-335.jpg
16.75 2019/01/01
Het product voldoet en is keurig op tijd (binnen een dag) geleverd.
22673
13306
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 16,75

Voederstandaard

Roestvrijstalen Voerbak/Drinkbak voor de hond

Roestvrijstalen Voerbak/Drinkbak voor de hond

Roestvrijstalen Voerbak/Drinkbak voor de hond is een roestvrij stalen voer- en drinkbak in diverse maten en is geschikt voor iedere hond. De stevige roestvrij stalen bak is ideaal voor uw hond, ongeacht zijn grootte. Het product is namelijk verkrijgbaar in diverse maten, variërend van 11 tot 28 cm doorsnede. De bak is vaatwasmachinebestendig en past in de voederstandaard. Meer informatie over de maten en afmetingen vindt u hieronder in de specificaties.

 • Stevige roestvrij stalen voer- en drinkbak
 • Past in de voederstandaard
 • Vaatwasmachinebestendig
 • Verkrijgbaar in diverse maten
 • Geschikt voor iedere hond

 

Bij Brekz kunt u de beste voerbakken en drinkfonteinen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Roestvrijstalen Voerbak/Drinkbak voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Specificaties Roestvrijstalen Voerbak/Drinkbak voor de hond

De volgende maten zijn verkrijgbaar, met bijbehorende diepte van de voerbak/drinkbak.

Maten Roestvrijstalen Voerbak/Drinkbak voor de hond

 
Doorsnede maat bak Diepte
cm
11 4
13 5
16 6
20 7
25 8
28 9


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voederstandaard met bakken? Kijk dan eens bij de Voederstandaard (Zwart) Inclusief Bakken voor de hond. Een overzicht van al onze Voerbakken en Drinkfonteinen vindt u hier. 
https://www.brekz.be/4369-home_default/roestvrijstalen-voerbak-drinkbak-voor-de-hond.jpg
1.79 2019/01/01
Zeer goede en degelijke voerbak
Bestelling zoals gewoonlijk super goed en snel ontvangen. Ik ben al een tijd klant altijd een super service
altijd op tijd geleverd en correct wat de betalingbetreft
Dit was precies wat wij nodig hadden !
6095
3120
Roestvrijstalen Voerbak/Drinkbak voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
11 cm OP is OP
€ 0,99 (€ 0,09/cm)
Beschikbaar 01 jan
21 cm
€ 2,59 (€ 0,12/cm)
25 cm
€ 3,59 (€ 0,14/cm)
2 x 16 cm
€ 3,99
2 x 21 cm
€ 4,49
28 cm
€ 4,59 (€ 0,16/cm)
4 x 16 cm
€ 5,99
4 x 21 cm
€ 5,99
2 x 25 cm
€ 6,99
2 x 28 cm
€ 7,99
Voederstandaard Zilver Inclusief Bakken voor de hond

Voederstandaard Zilver Inclusief Bakken voor de hond

Voederstandaard Zilver Inclusief Bakken voor de hond is een standaard voor de voerbakken van uw hond. Het product wordt geleverd inclusief bakken. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat hij niet snel omvalt en ook morsen kan verminderd worden. De antislipvoetjes voorkomen krassen op de vloer en de voederstandaard is verstelbaar naar verschillende hoogtes. De bakken zijn vaatwasmachine bestendig. Ze hebben een doorsnede van 25 centimeter. 

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Voederstandaard Zilver Inclusief Bakken voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander voerbak?

Bent u op zoek naar een voerbak voor uw hond zonder standaard? Bekijk dan onze Voerbakken en Drinkfonteinen pagina. Hier verkopen we onder andere de Beeztees Melamine Voerbak Suki voor kat en hond. Deze vrolijk gekleurde voerbak is gemaakt van roestvrij staal en heeft een uitneembaar bakje.

https://www.brekz.be/22451-home_default/voederstandaard-zilver-inclusief-bakken-voor-de-hond.jpg
23.25 2019/01/01
Doet wat hij behoort te doen makkelijk schoon te maken honden vinden het prettig om op hoogte te eten en drinken
tevreden van de snelle levering
Ik heb deze bakken gekocht omdat mijn hond een nekhernia heeft. Ze hoeft nu niet meer te bukken om te eten & te drinken. De standaard staat zeer stabiel dus het geeft geen schrikeffect voor haar als ze drinkt/eet. Bakken hadden misschien iets kleiner mogen zijn, maar dat is verder geen probleem. Hond tevreden, baas ook tevreden.
De voeder bakkenstandaard zien er zeergoed uit.Onze honden eten er graag uit. Dit was een prima aankoop.
Snelle levering, netjes op de hoogte gehouden over waar het pakket zich bevond. Stevig verpakt ook.. Goede kwaliteit!
Zeer handig en functioneel omdat de bakken in hoogte zijn te verstellen. Een mooi product voor een betaalbare prijs. Ideaal voor de hond omdat hij niet meer hoeft te bukken. Zeker wanneer ze wat ouder zijn is dit prettig. De bakken en de standaard zijn ook makkelijk schoon te houden. Een aanrader!
Heel tevreden! Goede en snelle service! Aan te raden +++++
Goed product - goede prijs-
23744
13628
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
25 cm
€ 23,25 (€ 0,93/cm)
Voederstandaard U-Shape Inclusief Bakken voor de hond

Voederstandaard U-Shape Inclusief Bakken voor de hond

Voederstandaard U-Shape Inclusief Bakken voor de hond is een u-vormige voederstandaard met twee voerbakken en is geschikt voor vrijwel iedere hond. Deze stevige voederstandaard is verstelbaar in hoogte en geeft uw hond de mogelijkheid om op zijn ideale hoogte te eten en drinken. De meegeleverde voerbakken zijn vast te zetten in de standaard, zodat het geheel een solide constructie vormt. Dankzij de antislipvoetjes wordt voorkomen dat de standaard krast op de vloer. De bakken zijn tevens vaatwasmachinebestendig.
De voerbakken hebben een doorsnede van 25 cm.

 • Stevige u-vormige voederstandaard
 • In hoogte verstelbaar
 • Voederbakken vast te zetten
 • Met antislipvoetjes tegen krassen
 • Voederbakken zijn vaatwasmachinebestendig
 • Doorsnede van de voerbakken: 25 cm
   

Bij Brekz kunt u de beste Voerbakken en Drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Voederstandaard U-Shape Inclusief Bakken voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een zwarte voederstandaard inclusief bakken? Kijk dan eens bij onze Voederstandaard (Zwart) Inclusief Bakken voor de hond. Een overzicht van al onze Voerbakken en Drinkfonteinen vindt u hier. 

https://www.brekz.be/22452-home_default/voederstandaard-u-shape-inclusief-bakken-voor-de-hond.jpg
30.25 2019/01/01
Mooi product voor mooie prijs. Supersnel geleverd ook
Prima, snel geleverd
Zeer praktisch, afzonderlijk verstelbaar, laagste prijs gevonden online verkoop
Mooi design.
We zijn reeds jaren klant bij Brekz en uiteraard zeer tevreden. Toen we de verkeerde voederstandaard thuis kregen werdt dit ONMIDDELIJK opgelost en de verkeerde standaard mochten we zelfs houden. D is echt TOP service Een tevreden klant Jean-Pierre Onsia
23745
13629
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
25 cm
€ 30,25 (€ 1,21/cm)
Voederstandaard (zwart) Inclusief Bakken voor de hond

Voederstandaard (Zwart) Inclusief Bakken voor de hond

De Voederstandaard (Zwart) Inclusief Bakken voor de hond is een stevige, verstelbare voederstandaard en is geschikt voor twee voerbakken. Deze stevige voederstandaard geeft uw hond de mogelijkheid om op een voor hem ideale hoogte te eten en drinken. De standaard is namelijk in hoogte verstelbaar. De meegeleverde bakken kunnen eenvoudig worden vastgezet. En dankzij de antislip voetjes krast de voederstandaard niet op de vloer. Het product wordt geleverd inclusief vaatwasmachinebestendige bakken en is verkrijgbaar in vijf verschillende maten (diameter bak).  

 • In hoogte verstelbaar
 • Bakken zijn vast te zetten in de standaard
 • Met antislip voetjes tegen krassen
 • Inclusief vaatwasmachinebestendige bakken
 • Verkrijgbaar in vijf verschillende maten

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Voederstandaard (Zwart) Inclusief Bakken voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een zilveren voederstandaard? Kijk dan eens bij onze Voederstandaard (Zilver) Inclusief Bakken voor de hond. Een overzicht van al onze Voerbakken en Drinkfonteinen vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/27414-home_default/voederstandaard-inclusief-bakken-voor-de-hond.jpg
12.25 2019/01/01
Perfect juist wat ik nodig heb
Zeer tevreden en snelle levering
Ik heb een te kleine versie gekocht, jammer maar eigen fout. Verder mooi artikel
Vind de steunen, ringen waar de eetbakken inkomen veel te zwak, zeker als je er water indoet
Het is zoals het beschreven staat zeer ik ben zeer tevreden
Dit product is goed het andere was niet goed, schroef draaide door,en wat een snelle service geweldig
Supertevreden. Mijn Berner ook
Zeer tevreden met het artikel
Zeer tevreden mee.. snelle bezorging TOP.
Alles volgens wens, dus tevreden!
Werkt prima! De hond kan nu zeer gemakkelijk eten en drinken.
Snelle levering. Perfecte voerstandaard, degelijk en stevig. Echt een aanrader.
een uitkomst de standaard met de bakken en voor een klein prijsje top
product is bekend en snel geleverd
Alles is steeds in orde bij Brekz waarvoor mijn dank !
Een goede stevige bak waar onze bulletje goed uit kan eten
Een geweldige Voederstandaard,de hond geniet van de voederbak. een mooie aanschaf en aanrader voor de grote viervoeter.
Voldoet volledig aan de verwachtingen. Op de juiste hoogte in te stellen voor de hond.
Ben zeer tevreden met de service.
Fijne voer_en drinkbak voor onze hond prima op de juiste hoogte te stellen
Goed product, snel geleverd
Heel lang gezocht naar een standaard met hondenbakken voor een kleine hond. Hij is ideaal: de bakken glijden niet weg, makkelijk schoon te houden (de bakken kunnen in de vaatwasmachine) en mijn senior hondje hoeft niet meer heel diep te buigen met zijn nek om bij zijn eten te komen. Daarnaast staat hij ook nog eens leuk in ons interieur. We zijn er blij mee!
zeer hondvriendelijk, onze prince kan nu op normale hoogte drinken
De standaard is mooi en lekker hoog.(boxer) De voerbakken zelf zijn van wat mindere kwaliteit (dun) maar ik kan er de bakken die ik van een vorige standaard heb, ook in plaatsen. Het fijnst zou zijn als de bakken en de standaard apart verkocht zouden worden. Het geheel was ook niet duur.
ik vond onmiddelijk het produkt dat ik zocht op de website, de volgende dag ontving ik mijn bestelling,
Poot had wat zwaarder mogen zijn voor een grote hond
Het is een geweldig product en wat nog belangrijker is is dat het voor de hond op de juiste hoogte versteld kan worden
Prima produkt. Zeer tevreden
niets op aan te merken is functioneel
Super leuke prijs snelle levering
2526
1456
Voederstandaard Inclusief Bakken voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
13 cm
€ 12,25 (€ 0,94/cm)
16 cm
€ 14,25 (€ 0,89/cm)
Beschikbaar 06 sep
20 cm
€ 15,25 (€ 0,76/cm)
25 cm
€ 17,25 (€ 0,69/cm)
28 cm
€ 20,25 (€ 0,72/cm)
Lage voederstandaard voor de kat of pup (niet verstelbaar)

Lage voederstandaard voor de kat of pup

Lage voederstandaard voor de kat of pup is een lage standaard voor het gebruik met eet- en drinkbakjes en is geschikt voor uw kat, pup, of hond van een dwergras. De pootjes van de voederstandaard zijn voorzien van antislip zodat hij stevig op zijn plek blijft staan en niet krast op de vloer. De standaard is met name geschikt voor gebruik door katten, pups en honden van dwergrassen. Hij is te gebruiken voor voer en/of water.

 • Lage voederstandaard
 • Met antislip pootjes, staat stevig en krast niet op de vloer
 • Geschikt voor katten, pups of honden van dwergrassen
 • In diverse maten verkrijgbaar

 

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lage voederstandaard voor de kat of pup tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Melamine dinnerset voor uw kat of hond? Kijk dan eens bij de Beeztees Melamine Dinnerset Nami voor kat en hond. Een overzicht van al onze Voederbakken en Drinkfonteinen vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/24194-home_default/rvs-voederstandaard-voor-de-kat-of-pup.jpg
3.29 2019/01/01
Praktisch systeem voor in de camper
4788
2496
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
13 cm
€ 3,59 (€ 0,28/cm)
16 cm
€ 4,99 (€ 0,31/cm)
21 cm
€ 6,39 (€ 0,30/cm)

Overige

Voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de hond

Productinformatie Voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de hond

De voer- en drinkbak RVS Aschau is een mooie RVS bak met een matte zijkant en is geschikt voor binnen- en buitenshuis. Dankzij de antislip onderzijde blijft de bak stevig op zijn plek staan. De bak kunt u buitenshuis gebruiken, dankzij het roestvrije materiaal. De RVS Aschau is verkrijgbaar in 3 verschillende maten en is eenvoudig te reinigen.

Bij Brekz kunt u voer- en drinkbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de hond

 • Roestvrij materiaal
 • Eenvoudig te reinigen
 • Geschikt voor binnen en buiten
 • Matte zijkant
 • Verkrijgbaar in verschillende maten

Ander product?

Bent u op zoek naar een stevige plastic bak met uitneembare RVS binnenbak? Kijk dan eens naar deze leuke Lief! voerbak Stoer.

https://www.brekz.be/28846-home_default/voer-en-drinkbak-rvs-aschau-mat-zwart-voor-de-hond.jpg
4.99 2019/01/01
mooi, stevig,handig,praktisch
32754
15656
Voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
700 ml
€ 11,25 (€ 16,07/l)
Inklapbare Siliconen Voer-/Drinkbak

Inklapbare Siliconen Voer- en drinkbak

Deze Inklapbare Siliconen Voer- en drinkbak is zeer handig voor onderweg. Doordat u hem in kunt klappen, neemt hij namelijk weinig ruimte in beslag. De vorm is zeer stabiel en de bak heeft een stevige kunststof rand. Het materiaal is daarnaast gemakkelijk schoon te maken. De bak is verkrijgbaar in 0,5 liter met een doorsnede van 14 en in 1 liter met een doorsnede van 18 cm in de kleuren donkergrijs en rood/roze.

 • Bak geschikt voor diervoeding en water
 • Gemakkelijk in te klappen
 • Neemt weinig ruimte in beslag
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Gemaakt van siliconen met rand van stevig kunststof
 • Verkrijgbaar met een doorsnede van 14 en 18 cm
 • Verkrijgbaar in de kleuren donkergrijs en rood/roze

Bij Brekz kunt u diverse soorten drink- en voerbakken kopen voor uw dier. Bestel bijvoorbeeld de Inklapbare Siliconen Voer- en drinkbakgemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!
         

Andere drink- of voerbak dan de Inklapbare Siliconen Voer- en drinkbak?

Wij verkopen ook een roestvrijstalen bak die verkrijgbaar is in 5 maten en de Designed By Lotte Voerbak My Favorite Dog. Bekijk ook eens ons uitgebreide aanbod aan voerbakken voor honden en katten en bestel snel uw favoriet!

https://www.brekz.be/37635-home_default/inklapbare-siliconen-voer-drinkbak.jpg
5.59 2019/01/01
Topper voor onderweg
Goed product, valt helaas kleiner uit dan gedacht
Superhandig voor op vakantie. Onze Hovawart van 3.5 jr is nogal van het slopen van nieuwe dingen, maar deze liet ie heel
Sterk drinkbakje, zeker zn prijs waard .
27808
14448
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
0,5 Liter
€ 5,59 (€ 5,59/l)
1 liter
€ 7,09 (€ 7,09/l)
Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer is een simpele en voordelige drink- en eetbak voor uw knaagdier, konijn of vogel. Deze bak is erg praktisch omdat je hem gemakkelijk aan de kooi kunt ophangen. Dit kan door middel van het aanwezige vleugelmoertje. De Eet- of Drinkbak met vleugelmoer is verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk: 9 cm, 12 cm en 15 cm. De voerbak kan ook zonder problemen in het hok neergezet worden. Het bakje is gemaakt van roestvrij staal en is gemakkelijk schoon te maken in de afwasmachine of met de hand. 

Bij Brekz kunt u de beste eet- en drinkbakken voor uw knaagdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Eet- of Drinkbak met vleugelmoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere eet- of drinkbak

Bent u niet op zoek naar een eet- of drinkbak die u aan de kooi vast kunt maken met een vleugelmoer? Bekijk dan onze Eetbakken en drinkflessen knaagdieren pagina. Hier verkopen we onder andere de Eet- of Drinkbak met haak. Deze is door middel van de aanwezige haak ook gemakkelijk op te hangen in een bench of kooi.

Brekz
https://www.brekz.be/24184-home_default/drinkbakken-voor-de-bench.jpg
4.29 2019/01/01
goede eet en drinkbakjes
Top service. Snelle en correcte levering.
Goed voor onze Alexander parkieten
Goed product, stevig en makkelijk te monteren
Zeer tevreden voor onze honden hun eten en drinken in transportbench als we op vakantie gaan
super...altijd vers water in de bench..zeker tijdens dienst...
Ik heb 2 van deze bakjes gekocht voor in het konijnenhok. Mooi systeem met vleugelmoer. Konijnen kunnen de bakjes niet door het hele hok gooien. Kortom tevreden
Het bakje kan niet stevig aan de kooi met horizontale spijlen bevestigd worden. Met enige hulpmiddeken (extra plaatje) hangt het bakje stevig, maar onze papegaai weet binnen 2 minuten het bakje uit de houder op de grond te gooien.
Goed product en makkelijk te bevestigingen voor een leuke prijs en snel geleverd
Prima product. Gebruik als waterbak voor de nacht.
3036
1146
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
9 cm OP = OP
€ 2,59
€ 2,07
Beschikbaar 01 jan
12 cm
€ 4,09 (€ 0,34/cm)
15 cm
€ 4,29 (€ 0,29/cm)
Beeztees Eet- of Drinkbak met haak

Eet- of Drinkbak met haak

De Eet- of Drinkbak met haak is een eet- of drinkbak voor gebruik in de bench van uw hond of in de kooi van uw knaagdier, konijn of vogel. De eet- of drinkbak beschikt over een haak en is daarom eenvoudig te monteren in iedere bench of kooi. Zo slingert de voer- en drinkbak niet langer, maar is zij voortaan stevig gemonteerd.
Het product is verkrijgbaar in 4 maten met de afmetingen: 7 cm / 9 cm / 12 cm / 16 cm.

 • Voor gebruik in de bench of kooi
 • Keuze uit 4 maten variërend van 7 tot 16 cm
 • Geschikt voor zowel honden, knaagdieren en konijnen als ook vogels
 • Gemakkelijk te monteren

 

Bij Brekz kunt u de beste hondenbenches eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Eet- of Drinkbak met haak tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een eet- of drinkbak met een andere bevestiging? Kijk dan eens bij de Eet- of Drinkbak met vleugelmoer. Een overzicht van al onze hondenbenches vindt u hier.

Brekz
https://www.brekz.be/24183-home_default/eet-of-drinkbak-met-haak.jpg
3.43 2019/01/01
Ziet er mooi uit, maar de ringen zijn veel te wijd....makkelijk schoon te houden.
Mooi op tijd geleverd en je bent altijd zeker van de laagste prijs bij Brekz.
Het voederbakje kon ik niet zo makkelijk aan de tralies van de kooi hangen; paste niet perfect, dat was niet heel erg, maar onze parkiet gaat met het bakje aan de haal..... dus ik gebruik het bakje niet. Helaas
Zeer handig maar jammer dat het niet groter kan besteld worden
levering is snel en producten zijn goed
Het vogeltje neem er zelfs zijn badje in.
Ziet er goed uit en is gemakkelijk in gebruik en schoon te maken.
3037
1669
Eet- of Drinkbak met haak > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
7 cm OP = OP
€ 2,09 (€ 0,30/cm)
Beschikbaar 01 jan
9 cm OP = OP
€ 3,59
€ 2,87
Beschikbaar 01 jan
12 cm OP = OP
€ 4,29
€ 3,43
Beschikbaar 01 jan
15 cm
€ 4,99 (€ 0,33/cm)
Lief! Voerbak Boys voor kat en hond

Lief! Voerbak Boys voor kat en hond

Lief! Voerbak Boys voor kat en hond is een mooie donkerblauwe voerbak, speciaal voor honden en katten van het mannelijke geslacht. Natuurlijk kunnen ook vrouwtjes het gebruiken! Daarnaast is hij versierd met een ster, pootafdruk en de letter S. De stevige plastic voerbak bevat een uitneembare RVS binnenbak. Deze is vaatwasbestendig en daardoor is het schoonmaken van dit bakje extra praktisch. Ook bevat het product een antisliprand, waardoor hij minder schuift wanneer er uit gegeten en gedronken wordt. Dit voorkomt geknoei! De voerbak is verkrijgbaar in drie verschillende maten en is geschikt voor honden en katten. 

 • Mooie donkerblauwe bak met extra versieringen
 • Speciaal voor boys
 • Stevige plastic bak met een RVS binnenbak
 • De RVS binnenbak is vaatwasbestendig
 • Met antisliprand tegen schuiven
 • Verkrijgbaar in verschillende maten
 • Geschikt voor honden en katten
   

Bij Brekz kunt u de beste voerbakken voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Lief! Voerbak Boys voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Afmetingen Lief! Voerbak Boys voor kat en hond 

Doorsnede binnenbak  10 cm
 

Ander voerbak?

Bent u niet op zoek naar een voerbak die speciaal gemaakt is voor jongens of meisjes. Bekijk dan ons Voerbakken en Drinkfonteinen assortiment. Hier verkopen we onder andere de Lief! Voerbak Unisex voor kat en hond. Deze heeft een bruine kleur en is gender neutraal.

https://www.brekz.be/23295-home_default/lief-voerbak-boys-voor-kat-en-hond.jpg
7.59 2019/01/01
25242
13957
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 cm
€ 7,59 (€ 0,54/cm)
Lief! Voerbak Girls voor kat en hond

Lief! Voerbak Girls voor kat en hond

De Lief! Voerbak Girls voor kat en hond is een stevige plastic voerbak voor honden en katten, die bovendien een handige uitneembare RVS binnenbak heeft. De voerbak heeft een mooie roze kleur en op de voorzijde is een witte opdruk van het logo van Lief! geplaatst. De Lief! Voerbak Girls voor kat en hond is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Let er wel op dat de afmetingen van de onderkant van de voerbak zijn en niet van de uitneembare RVS binnenbak. De binnenbak is dus wat kleiner dan de aangegeven maat. De voerbak bevat daarnaast een antisliprand, waardoor de bak niet snel schuift wanneer uw hond of kat aan het eten of drinken is. Dit scheelt een hoop opruimwerk! Het RVS bakje kan gewassen worden in de vaatwasser.

Bij Brekz kunt u de mooiste voerbakken voor uw huisdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel de Lief! Voerbak Girls voor kat en hond voordelig online.
 

Afmetingen Lief! Voerbak Girls voor kat en hond

Doorsnede binnenbak  10 cm

Ander voerbak?

Bent u op zoek naar een Lief! Voerbak voor uw kat of hond in een andere kleur? Bekijk dan de Lief! Voerbak Boys voor kat en hond of de Lief! Voerbak Unisex voor kat en hond. Of als u een ander soort voerbak zoekt, kunt u kijken bij ons totaalaanbod aan voerbakken.

https://www.brekz.be/23296-home_default/lief-voerbak-girls-voor-kat-en-hond.jpg
7.59 2019/01/01
25281
13958
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
14 cm
€ 7,59 (€ 0,54/cm)
Voer- en drinkbak Exqi zwart voor de hond

Productinformatie Hondenvoer- en drinkbak Exqi zwart

De Hondenvoer- en drinkbak Exqi zwart is een plastic voer- en drinkbak en is geschikt voor alle honden. U kunt de bak gebruiken voor zowel water als nat- en droogvoeding. De Exqi bak is zeer gemakkelijk schoon te maken en kan voor zowel binnen- als buitenshuis worden gebruikt. U kunt kiezen uit 350 ml, 700 ml, 1200 ml en 2200 ml. 

Bij Brekz kunt u voer- en drinkbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Hondenvoer- en drinkbak Exqi zwart tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Let op:  Gebruik dit product alleen zoals het bedoeld is. Geen enkel accessoire is onverwoestbaar. Voorkom dat uw huisdier delen van dit product afbijt en/of opeet. Brekz is niet aansprakelijk voor schade of letsel.

Ander product?

Eet uw hond zijn voer te snel op zonder goed te kauwen? Dan kan de Anti-Schrok Fun Feeder een goede oplossing bieden. Voor alle overige varianten kunt u kijken op de pagina met al onze voer- en drinkbakken voor honden.

https://www.brekz.be/28924-home_default/voer-en-drinkbak-exqi-zwart-voor-de-hond.jpg
3.29 2019/01/01
Mooi formaat, goede anti-slip bodem
32841
15667
Voer- en drinkbak Exqi zwart voor de hond > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
700 ml
€ 4,49 (€ 6,41/l)
1200 ml
€ 4,99 (€ 4,16/l)
2 x 350 ml
€ 5,99 (€ 8,56/l)
2200 ml
€ 6,59 (€ 3,00/l)
2 x 700 ml
€ 6,99 (€ 4,99/l)
Voer en drinkbak Exqi Slowfeeder voor de hond

Productinformatie Exqi Slowfeeder voor de hond

Exqi Slowfeeder voor de hond is een anti-schrok voerbak die uw hond helpt langzamer te eten. Sommige honden schrokken hun voedsel snel naar binnen zonder goed te kauwen, wat voor verschillende ongemakken kan zorgen. Overgeven, diarree, buikpijn, verstopping of andere maagdarmproblemen kunnen door dit gedrag ontstaan. Dit gedrag kan erg lastig af te leren zijn, omdat dit vaak al tijdens de puppyfase begint. Door de randen en ribbels wordt de hond gestimuleerd om rustiger te gaan eten.

Bij Brekz kunt u antischrok voerbakken goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Exqi Slowfeeder voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Kenmerken Exqi Slowfeeder voor de hond

 • 10 randen en ribbels
 • Helpt voorkomen dat de hond te snel eet
 • Eenvoudig schoon te maken
 • Geschikt voor alle honden

Ander product?

Bent u op zoek naar een soortgelijk product in een andere vorm en kleur? Kijk dan eens naar de Anti-Schrok Fun Feeder voerbak. Voor het complete aanbod kunt u kijken op de pagina met al onze voer- en drinkbakken voor honden.

https://www.brekz.be/28986-home_default/voer-en-drinkbak-exqi-slowfeeder-zwart-voor-de-hond.jpg
12.25 2019/01/01
32866
15671