Voerbakken en Drinkfonteinen

Hieronder vindt u ons aanbod aan hondenvoerbakken en drinkfonteinen voor uw hond, waaronder handige voederautomaten en drinkfonteinen voor als u langer van huis bent. Speciaal voor benches zijn er de eet- en drinkbakken met haak, zodat uw hond voorzien is van drinken en eten.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Yummynator
Voerautomaten
Drinkfonteinen
Voederstandaard
Melamine Bakken
Overige

Yummynator

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 14,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 16,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 18,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 5,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,49

Voerautomaten

Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder

Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder

De Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder is een voederautomaat die helpt om iedere maaltijd de juiste dosering te voeren en is geschikt voor katten en kleine honden. Een gelijkmatige maaltijd helpt om gezondheidsrisico's te minimaliseren en kan voor sommige huisdieren van groot belang zijn. Het apparaat is te programmeren op 3 individuele maaltijden per dag, van een verschillende hoeveelheid. De tijd van de maaltijd kan precies worden ingesteld. Ideaal dus voor als u enige tijd van huis bent en uw huisdier niet teveel in een keer mag eten. Daarnaast is het apparaat wanneer nodig handmatig te gebruiken en kan het worden ingesteld op een modus voor huisdieren met een speciaal dieet, bijvoorbeeld bij suikerziekte. 

 • Eenvoudig in gebruik dankzij de programmeerbare LED display
 • Reservoir voor maximaal 3 kg droogvoer
 • Voeden vanaf 10 gram voer per keer
 • Werkt op batterijen, dus overal te plaatsen en onderweg mee te nemen
 • Ideaal product wanneer u soms enige tijd van huis bent
 • Gemakkelijk te reinigen, de meeste onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig
   

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkwaterfonteintje? Kijk dan eens bij de Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

Cat Mate C3000 Automatic Pet Feeder > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 76,99

Drinkfonteinen

Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

De Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond is een witte drinkfontein die constant twee liter water rondpompt. De fontein is een uitstekende manier om in de waterbehoefte van uw kat te kunnen voorzien, vooral wanneer uw kat liever uit de kraan dan uit een waterbakje drinkt. Het water blijft vers, koel en zuurstofrijk, waardoor uw huisdier het graag zal willen drinken. De fontein is eenvoudig in gebruik, u hoeft alleen de adapter aan te sluiten en de fontein te vullen met water. De fontein heeft verschillende hoogtes en is gemakkelijk schoon te maken. Ook maakt hij weinig geluid, waardoor u er nagenoeg geen last van zult hebben. Het is dus een ideaal alternatief voor het normale waterbakje. 

Inclusief nagenoeg geruisloze 12 V pomp en koolstoffilter. 

 • Voor katten en kleine honden
 • Vers, koel en zuurstofrijk water
 • Maakt weinig geluid
 • Makkelijk schoon te maken door losse bakjes
   

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Gebruik Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond

1. Bovenste komvorm afhalen en stroomsnelheid naar wens aanpassen. Er wordt een middelmatige stroomsnelheid aanbevolen. Lagere stroomsnelheden veroorzaken minder waterverlies ten gevolge van verdamping. Hogere stroomsnelheden zullen het water verder afkoelen en zijn misschien prettiger voor uw huisdier.
2. Filterpatroon onder kraan afspoelen om eventueel houtskoolstof te verwijderen.
3. Filterpatroon insteken.
4. Bovenste komvorm met zorg terugzetten zodat hij perfect past.
5. Onderste kom tot het MAX merkje met water vullen.
6. Transformator aansluiten en in stopcontact steken. Na een korte periode moet het water beginnen te stromen. De grote kom kan tot het MAX merkje naar wens bijgevuld worden. Het waterniveau mag niet onder het MIN merkje komen.  

Lees voor informatie over het onderhoud en veelvoorkomende problemen de bijgeleverde handleiding. 
 

Andere drinkfontein?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod drinkfonteinen. Hier vindt u onder andere Navulling Filter Catmate voor de kat en de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond.

Catmate Multi Level Water Fountain > Meer informatie
Verpakking Prijs
2 liter
€ 33,99
Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond

Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond

Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond is een drinkfontein die het water vers houdt door middel van circulatie en is geschikt voor katten en kleine honden. De drinkfontein werkt met een pompje op netstroom, dat ervoor zorgt dat het water continu circuleert. Hierdoor blijft de versheid ervan langdurig behouden. Het product beschikt over een tank van 2 liter en heeft een filter die etensresten, vuil en afzettingen tegenhoudt. Vers water is van essentieel belang voor katten en honden en met de drinkfontein is het water altijd van drinkwaterkwaliteit. Het product is ook een ideale oplossing voor mensen die soms wat meer/langer van huis zijn. De Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond is geschikt voor katten en kleine honden.

 • Opslagtank van 2 liter
 • Levert vers, gekoeld drinkwater en voorziet in een essentiële behoefte van uw huisdier
 • Met filter tegen vuil, etensresten en afzettingen
 • Geschikt voor katten en honden van kleine rassen


Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en voordelig besteld!


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkfontein met voederbak? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

Cat It Drinking Fountain Klein > Meer informatie
Verpakking Prijs
Fountain Klein
€ 23,99
Navulling Filter Catmate voor de kat

Navulling Filter Catmate voor de kat

Navulling Filter Catmate voor de kat zijn een navullingverpakking met filters, bedoeld voor de Catmate drinkwaterautomaat. Met deze navulverpakking kunt u uw Catmate waterautomaat voorzien van nieuwe filters. De verpakking omvat 2 filters per doosje.

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Navulling Filter Catmate voor de kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een reinigingsset voor uw drinkwaterfontein? Kijk dan eens bij de Drinkwell Reinigingsset. Een overzicht van al onze Voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Catmate Filters
€ 7,99
Cat It Carbon Filters 50057 voor de kat

Cat It Carbon Filters voor de kat  

Cat It Carbon Filters voor de kat omvat drie filters die geschikt zijn voor de kleine Cat it drinkfontein. Voor katten is vers drinkwater van grote waarde. De drinkfontein dient daarnaast natuurlijk ook voor uw gemak. Met deze filters, die zijn verpakt per drie stuks, kunt u lang en zorgeloos gebruik maken van uw kleine Cat It drinkfontein.

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Cat It Carbon Filters voor de kat tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld de bijpassende drinkfontein? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond. Voor een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 10,99
Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat is een waterautomaat die continu water circuleert en is geschikt voor katten en kleine honden. Met deze drinkwaterfontein van Petsafe is uw kat of hond langdurig voorzien van schoon drinkwater. Doordat het product continu het water circuleert blijft het namelijk langer vers. Het drinkplezier van de fontein voor uw huisdier is hierbij groot. Dankzij het ingebouwde filter blijft het water schoon. U kunt de filters apart verkrijgen.

 • Waterautomaat circuleert continu water
 • Langdurig vers water beschikbaar voor uw huisdier
 • Veel drinkplezier
 • Ingebouwd filter houdt het water schoon
 • Geschikt voor de kat en kleine hond

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een drinkfontein met eetbak? Kijk dan eens bij de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond. Een overzicht van al onze Voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier. 

Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 34,95
Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat

Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat zijn vervangende filters voor alle Drinkwell apparaten van Petsafe. Dit zijn de Mini, Original, Platinum en Big Dog varianten. Het filter in zo'n drinkfontein zorgt ervoor dat water niet verontreinigt raakt en dat vieze geuren en smaken uit het water verdwijnen. Zo blijft het water schoon en fris. Ook worden haren en andere deeltjes tegengehouden. Met dit apparaat hoeft u zelf minder vaak het water te vervangen. Wel is het nodig om het filter elke 2 tot 4 weken te vervangen. De tijd die tussen de vervangingen zit is afhankelijk van het aantal dieren en de grootte van de dieren die er uit drinken. Een verpakking bevat 3 filters. 

Bij Brekz kunt u de beste filters voor drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Petsafe

Petsafe is een bedrijf dat erg van dieren houdt. Hun droom is dan ook dat baasjes van huisdieren over de hele wereld, hun merk als betrouwbaar zien.  Hun belangrijkste eigenschappen zijn: betrouwbaar, empathisch, toegewijd en echt. Niet alleen naar de klanten, maar ook naar elkaar. Ze luisteren naar de klanten en antwoorden door producten constant te verbeteren. Een belangrijk doel is om de band tussen huisdier en baasje te verbeteren. Ook gunnen ze de huisdieren bijzondere momenten, geluk en gezondheid. De wetenschappers, ingenieurs en specialisten zorgen ervoor dat het speelgoed zo veilig en innovatief mogelijk is.
 

Andere drinkfontein?

Bent u niet op zoek naar een filter voor een drinkfontein, maar naar de drinkfontein zelf? Bekijk dan onze Voederbakken en drinkfonteinen pagina. Hier verkopen we alle fonteinen van Drinkwell. Een voorbeeld hiervan is de Drinkwell Petsafe Mini voor hond en kat. Deze is geschikt voor katten en kleine honden.

Petsafe Drinkwell Filters voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 7,99
Drinkwell Reinigingsset

Drinkwell Reinigingsset

De Drinkwell Reinigingsset is een reinigingsset die geschikt is voor het reinigen van alle soorten Drinkwell fonteinen. Door het reinigen van uw Drinkwell drinkfontein en het pompje verlengt u de levensduur van het product. Deze reinigingsset bestaat uit 3 borstels van verschillende maten. Zo houdt u uw drinkfontein en pompje schoon, ongeachte het model.
De maten van de borstels zijn: 32 x 5 cm / 31 x 2 cm / 14 x 1 cm. 

 • Speciaal gemaakt voor Drinkwell fonteinen
 • Verlengt de levensduur van uw fontein
 • Bevat 3 borstels van verschillende maten
 • Geschikt voor alle modellen fonteinen van Drinkwell

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Drinkwell Reinigingsset tegen de scherpste prijzen.


Gebruiksadvies

Aangeraden wordt om uw Drinkwell fontein (en het pompje) om de week, of om de twee weken te reinigen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld filters voor uw Drinkwell fontein? Kijk dan eens bij de Petsafe Drinkwell Filters voor de hond en kat. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

Drinkwell Reinigingsset > Meer informatie
Drinkwell Reinigingsset 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 8,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 39,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 52,99
Dog It Onderdelenset

Dog It Onderdelenset

De Dog It Onderdelenset is een set vervangende onderdelen voor de Dog-It Drinkfontein. De set bestaat uit de volgende onderdelen: twee afdichtringen (groot en klein), afdichtmembraan met stokje en een veer.

Bij Brekz kunt u diverse drinkfonteinen en bijbehorende onderdelen gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Dog It Onderdelenset en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Ander product dan de Dog It Onderdelenset?

Ook de bijbehorende drinkfontein Dog It Fresh and Clear Large Dogs of een andere drinkfontein zoals de PetSafe Drinkwell Original voor hond en kat kunt u bij Brekz bestellen. Voor ons gehele aanbod aan accessoires voor honden kijk u hier.

> Meer informatie
Dog It Onderdelenset 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 7,49
Cat it Pompje

Cat it Pompje

Het Cat it Pompje is een vervangende pomp voor de Cat It Drinkfontein. Is het pompje van uw Cat It Drinkfontein kapot, maar is de rest van het product nog goed? Dit pompje is speciaal gemaakt zodat u niet de gehele drinkfontein hoeft te vervangen. Het Cat it Pompje is alleen geschikt voor de Cat It Drinkfontein.

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen eenvoudig en goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Cat it Pompje tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een vervangende pomp voor een Catmate Drinkfontein? Kijk dan eens bij de Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335. Een overzicht van al onze voederbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

 

> Meer informatie
Cat it Pompje 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 18,99
Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335

Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335

De Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335 is een vervangende pomp voor de drinkfontein 335 voor katten. De pomp heeft een geïsoleerd pompsysteem zodat hij geruisloos werkt. U kunt deze pomp als los onderdeel in de drinkfontein installeren. De Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335 verbruikt 2 watt aan stroom en heeft een capaciteit van 230 tot 240 volt. 

 • Vervangende pomp voor drinkfontein 335 voor katten
 • Geruisloos pompsysteem
 • Als los onderdeel te installeren
 • Verbruikt 2 watt
 • Heeft capaciteit van 230 tot 240 volt

Bij Brekz kunt u diverse soorten drinkfonteinen kopen voor uw kat. Bestel bijvoorbeeld de Catmate Multi Level Water Fountain voor kat en hond samen met de Catmate 33501 Pomp voor Drinkfontein type 335 gemakkelijk en goedkoop online!

Andere drinkfontein?

Ook voor andere drinkfonteinen kunt u bij Brekz terecht. Bekijk ook eens de Cat It Drinking Fountain groot Met Eetbak voor kat en hond voor een eet-en-drinkcombinatie of de iets kleinere Petsafe Drinkwell Mini voor hond en kat. Voor ons gehele aanbod aan drinkfonteinen en eet- en drinkbakjes voor honden en katten kijkt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 16,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 16,95
€ 13,56

Voederstandaard

Voederstandaard (zwart) Inclusief Bakken voor de hond

Voederstandaard (Zwart) Inclusief Bakken voor de hond

De Voederstandaard (Zwart) Inclusief Bakken voor de hond is een stevige, verstelbare voederstandaard en is geschikt voor twee voerbakken. Deze stevige voederstandaard geeft uw hond de mogelijkheid om op een voor hem ideale hoogte te eten en drinken. De standaard is namelijk in hoogte verstelbaar. De meegeleverde bakken kunnen eenvoudig worden vastgezet. En dankzij de antislip voetjes krast de voederstandaard niet op de vloer. Het product wordt geleverd inclusief vaatwasmachinebestendige bakken en is verkrijgbaar in vijf verschillende maten (diameter bak).  

 • In hoogte verstelbaar
 • Bakken zijn vast te zetten in de standaard
 • Met antislip voetjes tegen krassen
 • Inclusief vaatwasmachinebestendige bakken
 • Verkrijgbaar in vijf verschillende maten

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Voederstandaard (Zwart) Inclusief Bakken voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een zilveren voederstandaard? Kijk dan eens bij onze Voederstandaard (Zilver) Inclusief Bakken voor de hond. Een overzicht van al onze Voerbakken en Drinkfonteinen vindt u hier.

Voederstandaard Inclusief Bakken voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
13 cm
€ 11,99
16 cm
€ 13,99
20 cm
€ 14,99
25 cm
€ 16,99
28 cm
€ 19,99
Lage voederstandaard voor de kat of pup (niet verstelbaar)

Lage voederstandaard voor de kat of pup

Lage voederstandaard voor de kat of pup is een lage standaard voor het gebruik met eet- en drinkbakjes en is geschikt voor uw kat, pup, of hond van een dwergras. De pootjes van de voederstandaard zijn voorzien van antislip zodat hij stevig op zijn plek blijft staan en niet krast op de vloer. De standaard is met name geschikt voor gebruik door katten, pups en honden van dwergrassen. Hij is te gebruiken voor voer en/of water.

 • Lage voederstandaard
 • Met antislip pootjes, staat stevig en krast niet op de vloer
 • Geschikt voor katten, pups of honden van dwergrassen
 • In diverse maten verkrijgbaar

 

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken en drinkfonteinen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lage voederstandaard voor de kat of pup tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een Melamine dinnerset voor uw kat of hond? Kijk dan eens bij de Beeztees Melamine Dinnerset Nami voor kat en hond. Een overzicht van al onze Voederbakken en Drinkfonteinen vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
13 cm
€ 3,49
16 cm
€ 4,99
21 cm
€ 7,49
Roestvrijstalen Voerbak/Drinkbak voor de hond

Roestvrijstalen Voerbak/Drinkbak voor de hond

Roestvrijstalen Voerbak/Drinkbak voor de hond is een roestvrij stalen voer- en drinkbak in diverse maten en is geschikt voor iedere hond. De stevige roestvrij stalen bak is ideaal voor uw hond, ongeacht zijn grootte. Het product is namelijk verkrijgbaar in diverse maten, variërend van 11 tot 28 cm doorsnede. De bak is vaatwasmachinebestendig en past in de voederstandaard. Meer informatie over de maten en afmetingen vindt u hieronder in de specificaties.

 • Stevige roestvrij stalen voer- en drinkbak
 • Past in de voederstandaard
 • Vaatwasmachinebestendig
 • Verkrijgbaar in diverse maten
 • Geschikt voor iedere hond

 

Bij Brekz kunt u de beste voerbakken en drinkfonteinen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Roestvrijstalen Voerbak/Drinkbak voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
 

Specificaties Roestvrijstalen Voerbak/Drinkbak voor de hond

De volgende maten zijn verkrijgbaar, met bijbehorende diepte van de voerbak/drinkbak.

Maten Roestvrijstalen Voerbak/Drinkbak voor de hond

 
Doorsnede maat bak Diepte
cm
11 4
13 5
16 6
20 7
25 8
28 9


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een voederstandaard met bakken? Kijk dan eens bij de Voederstandaard (Zwart) Inclusief Bakken voor de hond. Een overzicht van al onze Voerbakken en Drinkfonteinen vindt u hier. 
Roestvrijstalen Voerbak/Drinkbak voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
11 cm
€ 0,99
16 cm
€ 1,75
21 cm
€ 2,49
25 cm
€ 3,49
28 cm
€ 4,49
Voederstandaard Zilver Inclusief Bakken voor de hond

Voederstandaard Zilver Inclusief Bakken voor de hond

Voederstandaard Zilver Inclusief Bakken voor de hond is een standaard voor de voerbakken van uw hond. Het product wordt geleverd inclusief bakken. Het stevige materiaal zorgt ervoor dat hij niet snel omvalt en ook morsen kan verminderd worden. De antislipvoetjes voorkomen krassen op de vloer en de voederstandaard is verstelbaar naar verschillende hoogtes. De bakken zijn vaatwasmachine bestendig. Ze hebben een doorsnede van 25 centimeter. 

Bij Brekz kunt u de beste voederbakken voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Voederstandaard Zilver Inclusief Bakken voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ander voerbak?

Bent u op zoek naar een voerbak voor uw hond zonder standaard? Bekijk dan onze Voerbakken en Drinkfonteinen pagina. Hier verkopen we onder andere de Beeztees Melamine Voerbak Suki voor kat en hond. Deze vrolijk gekleurde voerbak is gemaakt van roestvrij staal en heeft een uitneembaar bakje.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
25 cm
€ 22,99
Voederstandaard U-Shape Inclusief Bakken voor de hond

Voederstandaard U-Shape Inclusief Bakken voor de hond

Voederstandaard U-Shape Inclusief Bakken voor de hond is een u-vormige voederstandaard met twee voerbakken en is geschikt voor vrijwel iedere hond. Deze stevige voederstandaard is verstelbaar in hoogte en geeft uw hond de mogelijkheid om op zijn ideale hoogte te eten en drinken. De meegeleverde voerbakken zijn vast te zetten in de standaard, zodat het geheel een solide constructie vormt. Dankzij de antislipvoetjes wordt voorkomen dat de standaard krast op de vloer. De bakken zijn tevens vaatwasmachinebestendig.
De voerbakken hebben een doorsnede van 25 cm.

 • Stevige u-vormige voederstandaard
 • In hoogte verstelbaar
 • Voederbakken vast te zetten
 • Met antislipvoetjes tegen krassen
 • Voederbakken zijn vaatwasmachinebestendig
 • Doorsnede van de voerbakken: 25 cm
   

Bij Brekz kunt u de beste Voerbakken en Drinkfonteinen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Voederstandaard U-Shape Inclusief Bakken voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een zwarte voederstandaard inclusief bakken? Kijk dan eens bij onze Voederstandaard (Zwart) Inclusief Bakken voor de hond. Een overzicht van al onze Voerbakken en Drinkfonteinen vindt u hier. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
25 cm
€ 29,99

Overige

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer is een simpele en voordelige drink- en eetbak voor uw knaagdier, konijn of vogel. Deze bak is erg praktisch omdat je hem gemakkelijk aan de kooi kunt ophangen. Dit kan door middel van het aanwezige vleugelmoertje. De Eet- of Drinkbak met vleugelmoer is verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk: 9 cm, 12 cm en 15 cm. De voerbak kan ook zonder problemen in het hok neergezet worden. Het bakje is gemaakt van roestvrij staal en is gemakkelijk schoon te maken in de afwasmachine of met de hand. 

Bij Brekz kunt u de beste eet- en drinkbakken voor uw knaagdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Eet- of Drinkbak met vleugelmoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere eet- of drinkbak

Bent u niet op zoek naar een eet- of drinkbak die u aan de kooi vast kunt maken met een vleugelmoer? Bekijk dan onze Eetbakken en drinkflessen knaagdieren pagina. Hier verkopen we onder andere de Eet- of Drinkbak met haak. Deze is door middel van de aanwezige haak ook gemakkelijk op te hangen in een bench of kooi.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
9 cm
€ 2,49
12 cm
€ 3,99
15 cm
€ 4,25
Beeztees Eet- of Drinkbak met haak

Eet- of Drinkbak met haak

De Eet- of Drinkbak met haak is een eet- of drinkbak voor gebruik in de bench van uw hond of in de kooi van uw knaagdier, konijn of vogel. De eet- of drinkbak beschikt over een haak en is daarom eenvoudig te monteren in iedere bench of kooi. Zo slingert de voer- en drinkbak niet langer, maar is zij voortaan stevig gemonteerd.
Het product is verkrijgbaar in 4 maten met de afmetingen: 7 cm / 9 cm / 12 cm / 16 cm.

 • Voor gebruik in de bench of kooi
 • Keuze uit 4 maten variërend van 7 tot 16 cm
 • Geschikt voor zowel honden, knaagdieren en konijnen als ook vogels
 • Gemakkelijk te monteren

 

Bij Brekz kunt u de beste hondenbenches eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Eet- of Drinkbak met haak tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een eet- of drinkbak met een andere bevestiging? Kijk dan eens bij de Eet- of Drinkbak met vleugelmoer. Een overzicht van al onze hondenbenches vindt u hier.

Eet- of Drinkbak met haak > Meer informatie
Verpakking Prijs
7 cm
€ 1,99
9 cm
€ 3,49
12 cm
€ 4,25
15 cm
€ 4,99
Verpakking Prijs
0,6 Liter
€ 1,75
€ 1,49
1,25 Liter
€ 2,99
€ 2,54
2,25 Liter
€ 3,75
€ 3,19
Beeztees Plastic Eetbak Hond Antraciet

Beeztees Plastic Eetbak Hond Antraciet

Beeztees Plastic Eetbak Hond Antraciet is een mooie plastic eetbak in de kleur antraciet en is geschikt voor honden van alle rassen. De ronde voerbak heeft een eenvoudig en stevig ontwerp en is verkrijgbaar in vier verschillende maten. Zo is er altijd een drinkbak bij die past bij uw hond. De afmetingen van de voerbak zijn: 0,3L / 0,6L / 1,25L / 2,25L.

Bij Brekz kunt u de beste voerbakken en drinkfonteinen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Beeztees Plastic Eetbak Hond Antraciet tegen de scherpste prijzen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een roestvrijstalen voerbak? Kijk dan eens bij de Roestvrijstalen Voerbak/Drinkbak voor de hond. Een overzicht van al onze voerbakken en drinkfonteinen vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
0,6 Liter
€ 1,75
1,25 Liter
€ 3,49
2,25 Liter
€ 4,49
Verpakking Prijs
14 cm
€ 7,49
18 cm
€ 9,49
Verpakking Prijs
14 cm
€ 7,49
18 cm
€ 9,49
Verpakking Prijs
14 cm
€ 7,49
18 cm
€ 9,49
22 cm
€ 13,99
Lief! Voerbak Lief voor kat en hond

Lief! Voerbak Lief voor kat en hond

Lief! Voerbak Lief voor kat en hond is een stevige plastic voerbak met een uitneembare RVS binnenbak en is geschikt voor zowel katten als honden. Deze voerbak bestaat uit een lieve plastic buitenbak en een ingelegde RVS binnenbak en is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Hierdoor is de voerbak geschikt voor katten en honden van diverse groottes. Doordat hij uitneembaar is, is hij zowel lief van uiterlijk als gemakkelijk schoon te maken. Houdt u er rekening mee dat de afmetingen gelden voor de buitenbak en dat de binnenbak iets kleiner is dan deze maat.

 • Stevige plastic voerbak met Lief! opschrift
 • Uitneembare RVS binnenbak, voor eenvoudig schoonmaken en langdurig gebruik
 • Verkrijgbaar in 3 maten
 • Geschikt voor katten en honden


Bij Brekz kunt u de beste voerbakken en drinkfonteinen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Lief! Voerbak Lief voor kat en hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product? 

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld de jongens variant van Lief? Kijk dan eens bij de Lief! Voerbak Stoer voor kat en hond. Een overzicht van al onze Voerbakken en Drinkfonteinen vindt u hier. 

 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
14 cm
€ 7,49
18 cm
€ 9,49
22 cm
€ 13,99
Inklapbare Siliconen Voer-/Drinkbak

Inklapbare Siliconen Voer- en drinkbak

Deze Inklapbare Siliconen Voer- en drinkbak is zeer handig voor onderweg. Doordat u hem in kunt klappen, neemt hij namelijk weinig ruimte in beslag. De vorm is zeer stabiel en de bak heeft een stevige kunststof rand. Het materiaal is daarnaast gemakkelijk schoon te maken. De bak is verkrijgbaar in 0,5 liter met een doorsnede van 14 en in 1 liter met een doorsnede van 18 cm in de kleuren groen en oranje. 

 • Bak geschikt voor diervoeding en water
 • Gemakkelijk in te klappen
 • Neemt weinig ruimte in beslag
 • Gemakkelijk schoon te maken
 • Gemaakt van siliconen met rand van stevig kunststof
 • Verkrijgbaar met een doorsnede van 14 en 18 cm
 • Verkrijgbaar in de kleuren groen en oranje

Bij Brekz kunt u diverse soorten drink- en voerbakken kopen voor uw dier. Bestel bijvoorbeeld de Inklapbare Siliconen Voer- en drinkbakgemakkelijk en goedkoop online en uw bestelling wordt razendsnel bezorgd!

Andere drink- of voerbak dan de Inklapbare Siliconen Voer- en drinkbak?

Wij verkopen ook een roestvrijstalen bak die verkrijgbaar is in 5 maten en de Designed By Lotte Voerbak My Favorite Dog. Bekijk ook eens ons uitgebreide aanbod aan voerbakken voor honden en katten en bestel snel uw favoriet!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
0,5 Liter
€ 6,99
€ 5,59
1 liter
€ 8,99
€ 7,19
Trixie Place Mat PVC voor hond en kat

Trixie Place Mat PVC voor hond en kat

De Trixie Place Mat PVC voor hond en katis een placemat die u voor de kattenbak legt, zodat uw kat de kattenbakvulling niet door het huis verspreidt. Korrels plakken gemakkelijk aan de mat. U kunt u hem ook voor de deur leggen, zodat uw hond na een wandeling geen vuil naar binnen loopt. Deze placemat van Trixie is 46 x 26 cm groot en gemaakt van polyvinyl chloride met een antislipcoating waardoor hij goed blijft liggen. De mat is verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw en grijs.

 • Voorkomt verspreiding vuil
 • Voorkomt verspreiding kattenbakvulling
 • Heeft antislipcoating
 • Gemaakt van PVC
 • 46 x 26 cm groot
 • Verkrijgbaar in twee kleuren

Bij Brekz kunt u diverse kattenbakmatten gemakkelijk en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Trixie Place Mat PVC voor hond en kat en uw bestelling wordt snel bij u bezorgd!

Andere placemat dan Trixie Place Mat PVC voor hond en kat?

Bij ons kunt u diverse andere matten, zoals de rechthoekige Trixie Voorlegmat Kattenbak 45 x 37 cm of de Trixie Voorlegmat Kattenbak Halfrond bestellen. Bekijk ook ons gehele aanbod aan voorlegmatten voor de kattenbak.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Grijs
€ 3,99
Donkerblauw
€ 3,99
Voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de hond
Voer- en drinkbak RVS Aschau mat zwart voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
160 ml
€ 4,99
350 ml
€ 6,99
700 ml
€ 10,99
Buigbare drinkbakverwarmer

Buigbare drinkbakverwarmer

Buigbare drinkbakverwarmer is een apparaat dat er voor zorgt dat het water in een drinkbak niet bevriest. Het bestaat uit een buigbare slang die u in de drinkbak van uw huisdier legt. Omdat deze slang buigbaar is, is hij erg geschikt voor kleine drinkbakken, moeilijk te bereiken drinkbakken, drinkemmers en drinkbakken voor duiven, knaagdieren en konijnen. Wanneer deze wordt aangezet, verwarmt het het water lichtelijk. Verkrijgbaar in de wattages 4 Watt en 10 Watt. Het is niet gevaarlijk omdat de wattage erg laag is en het verspilt weinig energie. 

4W = ca. 25 cm

10W = ca. 42 cm

Bij Brekz kunt u de beste eetbakken en drinkflessen online bestellen. Koop nu de Buigbare drinkbakverwarmer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Gebruiksaanwijzing Buigbare drinkbakverwarmer

De gehele verwarmer dient onder water gestopt te worden. Vul de drinkbak en leg de verwarmer op de gewenste plaats. Buig hierbij de kabel eventueel naar wens. Het apparaat is slechts geschikt voor gebruik in water. 
 

Andere eet- of drinkaccessoires?

Bent u op zoek naar een andere oplossing voor het bevriezen van drinkwater van uw knaagdier buiten? Bekijk dan ons Eetbakken en drinkflessen knaagdieren assortiment. Hier verkopen we onder andere de Thermocover voor Bunny Drinkfles. Deze cover voor om de drinkfles zorgt ervoor dat drinkwater minder snel bevriest. Ook gaat het de algengroei in de zomer tegen.

Buigbare drinkbakverwarmer > Meer informatie
Verpakking Prijs
4 Watt
€ 11,95
10 Watt
€ 11,95
Smarty Bowl Voerbak Nr. 1 voor hond en kat

Smarty Bowl Voerbak nr 1 voor hond en kat

Smarty Bowl Voerbak nr 1 voor hond en kat is een voordelige en simpele voerbak voor honden en katten. Hij gemaakt van stevig plastic en is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: beige, grijs, geel, donkerblauw. Aan de onderkant zit een anti-sliplaag. Dit voorkomt schuiven en daarmee het knoeien van eten of drinken. De afmeting is 12 cm x 10 cm.

Bij Brekz kunt u de beste voerbakken voor uw kat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Smarty Bowl Voerbak nr 1 voor hond en kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere kattenbak? 

Bent u op zoek naar een luxere voerbak? Bekijk dan onze voerbakken in drinkfonteinen pagina. Hier verkopen we onder andere de Designed By Lotte Voerbak My Favorite Dog (18x16x10,6). Deze heeft een groter formaat en bevat een leuke tekst. Hij is met name geschikt voor honden, vanwege de grootte.

Smarty Bowl Voerbak Small voor hond en kat > Meer informatie
Verpakking Prijs
Yellow
€ 2,49
€ 1,24
Anti-Schrok Fun Feeder

Anti-Schrok Fun Feeder voerbak

De Anti-Schrok Fun Feeder is een voerbak speciaal ontwikkeld voor gulzige honden. Het zorgt er voor dat uw hond langzamer eet. Honden die hun voer naar binnen schrokken kunnen last krijgen van lichamelijke ongemakken. Er kunnen te grote delen voedsel in de maag terecht komen waardoor het spijsverteringssysteem extra wordt belast. Ook is het voldoende kauwen van voer erg belangrijk voor het gebit van uw hond. In het ergste geval kan dit gedrag leiden tot een kanteling of verdraaiing van de maag. Dit wordt ook wel een maagtorsie genoemd. Een maagtorsie kan uw hond in het ergste geval fataal worden. Deze voerbak voorkomt dat uw hond zijn voedsel naar binnen schrokt vanwege de randen en ribbels die zijn aangebracht. Hierdoor moet uw hond om deze randen en ribbels heen eten en wordt het voer gescheiden in kleinere porties.

Het kan erg lastig zijn om dit gedrag compleet af te leren omdat het diverse oorzaken kan hebben waarom uw hond dit doet. Het kan bijvoorbeeld zijn dat uw hond door sociale druk dit gedrag heeft aangeleerd. Bijvoorbeeld tijdens de eerste levensfase waarin uw hond als pup zo snel mogelijk het voer moest op eten om te voorkomen dat de andere pups dit zouden doen. Wanneer u meerdere honden in huis heeft, kan dit ook ontstaan omdat uw hond de druk voelt van de andere honden, zelfs als de andere honden geen aandacht aan hem besteden. Een andere mogelijkheid is dat uw hond naar een hondenopvang gaat waarbij hij het voer instinctief zo snel mogelijk opeet zodat zijn kennelgenoten die kans niet krijgen.

De anti-sliprand voorkomt dat de voerbak gaat schuiven. Het is gemaakt van een hoge kwaliteit ABS plastic en is enkel geschikt om te gebruiken voor voer.

Kenmerken Anti-Schrok Fun Feeder:

 • Voor honden die voer naar binnen schrokken

 • Hoge kwaliteit ABS plastic

 • Anti-sliprand voorkomt schuiven van de voerbak

 • In de kleuren Oranje, Paars en Turquoise

Bij Brekz kunt u de Fun Feeder goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Anti-Schrok Fun Feeder tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

Andere maat nodig van de Anti-Schrok Fun Feeder?

Op zoek naar een kleinere variant van deze voerbak? Kijk dan eens naar de Anti-Schrok Fun Feeder Mini. Voor ons complete aanbod kunt u kijken op de pagina met alle voer- en drinkbakken.

Anti-Schrok Fun Feeder > Meer informatie
Anti-Schrok Fun Feeder 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Paars
€ 18,95
Turquoise
€ 18,95
Oranje
€ 18,95
Verpakking Prijs
Paars
€ 13,95
Turquoise
€ 13,95
Oranje
€ 13,95
Anti-Schrok Fun Feeder Notch Groot

Anti-Schrok Fun Feeder Notch

Anti- schrok Fun Feeder Notch is een voerbak van hoogwaardig ABS Plastic. Deze voerbak is ideaal voor honden die hun voer naar binnen schrokken. Wanneer uw hond voer naar binnen schrokt kan dit lichamelijke ongemakken veroorzaken. Zo kunnen er te grote delen voedsel in de maag terecht komen waardoor het spijsverteringssysteem extra wordt belast. Het kauwen van voer is daarnaast ook erg belangrijk voor het gebit van uw hond. In het uiterste geval kan dit gedrag leiden tot een maagtorsie. Dit is een kanteling of verdraaiing van de maag die in het ergste geval uw hond fataal kan worden. De Anti-Schrok Fun Feeder Notch kan erbij helpen om dit risico te verkleinen.

Het is in de meeste gevallen erg lastig om dit gedrag compleet af te leren omdat het diverse oorzaken kan hebben waarom uw hond dit doet. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat uw hond door sociale druk dit gedrag heeft aangeleerd. Dit kan zijn gebeurd tijdens de eerste fase waarin uw hond als pup zo snel mogelijk het voer moest op eten om te voorkomen dat zijn broertjes en zusjes dit zouden doen. Het kan ook zijn dat u meerdere honden in huis heeft waardoor uw hond de druk voelt van de andere honden. Een andere mogelijkheid is dat uw hond regelmatig naar een hondenopvang gaat waarbij hij het voer instinctief zo snel mogelijk opeet. Zelfs wanneer de andere honden geen aandacht aan uw hond besteden, kan dit gedrag toch ontstaan.

De voerbak scheidt het voer middels de randen en ribbels waardoor uw hond langzamer gaat eten. De anti-sliprand voorkomt dat de voerbak gaat schuiven. Het is gemaakt van een hoge kwaliteit ABS plastic en is enkel geschikt voor voer.
     

Kenmerken Anti-Schrok Fun Feeder Notch

 • Voor honden die voer naar binnen schrokken
 • Afmetingen: Groot: 28cm X 28cm X 5cm -  Klein: 23cm X 23cm X 3,5cm
 • Gemaakt van hoge kwaliteit ABS plastic – geschikt voor voedsel
 • Met anti-sliprand zodat de bak op zijn plaats blijft staan
 • Kleur: Blauw

    

​​​​​​​Andere maat nodig van de Anti-Schrok Fun Feeder Notch?

Heeft u een kleinere variant nodig? Dan kunt u kijken naar de Anti-Schrok Fun Feeder Notch XS. Voor andere voerbakken uit ons assortiment kunt u kijken op de pagina van onze voer-en drinkbakken.

Anti-Schrok Fun Feeder Notch Groot > Meer informatie
Verpakking Prijs
Klein
€ 12,95
Groot
€ 16,95
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 7,95
Voer- en drinkbak Exqi zwart voor de hond
Voer- en drinkbak Exqi zwart voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
350 ml
€ 3,25
700 ml
€ 3,99
1200 ml
€ 4,99
2200 ml
€ 6,49
Verpakking Prijs
350 ml
€ 3,25
700 ml
€ 3,99
1200 ml
€ 4,99
2200 ml
€ 6,49
Verpakking Prijs
Zwart
€ 11,99
Wit
€ 11,99
Verpakking Prijs
25 liter
€ 21,95
50 Liter
€ 34,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Voerbakken voor honden

Er is één plek in huis die uw hond blindelings weet te vinden, en dat is waar zijn hondenvoerbak staat! Voerbakken en drinkbakken behoren tot de standaarduitrusting van een hond. Net als met hondenvoer of hondenspeeltjes, is het ook belangrijk dat uw hond een passende voerbak heeft. Vanzelfsprekend hebben grotere honden een grotere voerbak nodig en kleinere honden een kleinere voerbak. Daarnaast is het voor grotere honden aan te raden om gebruik te maken van een voederstandaard. Bekijk gauw ons totaalaanbod voerbakken voor honden en kies de juiste hondenvoerbak voor uw trouwe maatje. 

Bij Brekz vindt u een ruim aanbod aan voerbakken en drinkfonteinen voor uw hond. Bij ons kunt u de mooiste voerbakken voor honden goedkoop online kopen. 
 

Assortiment drinkfonteinen en voerbakken voor honden

Hieronder vindt u een overzicht van de drinkfonteinen en voerbakken voor honden die wij verkopen:

Voerautomaten

Voerautomaten zorgen ervoor dat uw hond op ingestelde tijdstippen een bepaalde dosering droogvoer krijgt. Dit is ideaal voor als uw hond op een vaste tijd moet eten, bijvoorbeeld vanwege suikerziekte. Ook kan een voerautomaat gebruikt worden wanneer u een weekend weg bent. Zoekt u een voerautomaat voor uw hond? Bekijk dan gauw ons aanbod voerautomaten.

Drinkfonteinen

Drinkfonteinen en drinkautomaten zorgen voor een continue circulering van het water dat uw hond drinkt. Hierdoor blijft het water fris en schoon. Wij verkopen diverse soorten drinkfonteinen voor uw hond.

Voederstandaard

Voerstandaarden zijn met name aan te raden voor grotere honden. Een voerstandaard zorgt er namelijk voor dat uw hond rechtop eet, wat gezonder is omdat zo maagtorsie voorkomen wordt. Ook zal uw hond hierdoor minder schrokken, waardoor hij het eten beter kauwt wat goed is voor zijn spijsvertering. Tussen ons aanbod voederstandaarden voor honden zit ongetwijfeld een passende voederstandaard voor uw hond.

Melamine bakken

Melamine is een speciaal soort kunststof, die zeer goed bestendig is tegen krassen en schokken. Ook is melamine extreem lichtgewicht en bestand tegen hoge en lage temperaturen. Hierdoor is dit materiaal bij uitstek geschikt voor voerbakken voor honden. Bij Brekz vindt u Melamine voerbakken voor honden in diverse soorten en maten.

Overige voerbakken voor honden

Zoekt u een voerbak in een speciale kleur, of met een specifieke afmeting? Of zoekt u misschien een handige Inklapbare Voerbak? Tussen alle verschillende voerbakken voor honden die wij verkopen vindt u vast de voerbak die u zoekt. Veel plezier met uitzoeken!

Bij Brekz vindt u de mooiste drinkfonteinen en hondenvoerbakken voor honden voor de laagste prijs!
 

Ander product? 

Zoekt u andere accessoires voor uw hond? Kijk dan op onze Overige benodigdheden voor honden pagina. Of kijk bij ons aanbod hondenvoer, bij ons vindt u namelijk het beste hondenvoer voor de laagste prijzen!

Terug