Speelgoed vogels 

Speelgoed voor alle vogels
Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren

Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren

Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren is een bundeltje takjes en dient ter vermaak van vogels en knaagdieren. De takjes zijn een natuurproduct en zijn een uitstekend middel voor uw huisdieren om zich mee te vermaken. Spelen gaat de verveling tegen en stimuleert natuurlijk knaaggedrag.
De lengte van de Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren bedraagt 16,5 cm.

 • Natuurlijke wilgentakjes met een pure smaak 
 • Verdrijft verveling
 • Stimuleert natuurlijk knaaggedrag
 • Geschikt voor alle soorten vogels en knaagdieren
 • Lengte: 16,5 cm

 

Bij Brekz kunt u de beste speelgoed en huisjes goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een speeltje van hooi, bloemen en kruiden? Kijk dan eens bij onze Knaagdier Lenterol Middel. Een overzicht van al onze Speelgoed en huisjes vindt u hier. 

Wilgentakjes voor vogels en knaagdieren > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 1,75
Puimsteen Zitstok

Puimsteen Zitstok

Puimsteen Zitstok is een zitstok voor vogels met een dubbele functie. Uw vogel kan er namelijk rustig op zitten, terwijl het tegelijkertijd zijn nagels en snavel vijlt. Dit gebeurt door middel van beweging en schuring. De werking berust op het materiaal, namelijk natuurlijk lavasteen. Dit is een ruwe stof, ideaal voor dit soort producten. Het is noodzakelijk om een puimsteen product aan te schaffen, zodat de nagels en snavel van een vogel niet te lang worden. Het product is eenvoudig aan elk soort kooi vast te maken, door middel van een metalen plaatje met vleugelmoer. De puimsteen zitstok is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Deze hebben all twee een verschillende lengte en ruwheid.

 • Zitstok om de nagels en snavel aan te schuren
 • Ook geschikt om op uit te rusten
 • Gemaakt van natuurlijk lavasteen
 • Eenvoudig aan de kooi vast te maken
 • Verkrijgbaar met verschillende lengtes en ruwheden
   

Bij Brekz kunt u de beste zitstokken voor uw vogel goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Puimsteen Zitstok tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Maten Puimsteen Zitstok 

Klein : 15 cm
Middel : 21 cm

 

Andere zitstok? 

Bent u op zoek naar een stok voor uw vogel, waaraan hij niet zijn nagels en snavel kan schuren? Bekijk dan ons Speelgoed vogels assortiment. Hier verkopen we onder andere de Zitstok Katoen voor vogels. Deze is gemaakt van gedraaid trouw en bevat vrolijke kleuren.

Puimsteen Zitstok > Meer informatie
Puimsteen Zitstok 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Klein
€ 4,99
Middel
€ 6,75
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten