Almo Nature Classic Kip & Zalm 280 gram

Almo Nature Classic Kip & Zalm 280 gram Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • per 6
 • € 14.99
 •  
 • Per 12
 • € 27.99
 •  

Almo Nature Classic Kip & Zalm is een aanvullende kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit.

 • Heerlijk voeding
 • Op natuurlijke wijze bereid
 • Bevat essentiële voedingstoffen

Meer details

Almo Nature Classic Kip & Zalm

Almo Nature Classic Kip & Zalm is een aanvullende kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Het bevat minstens 38% kip en minstens 12% zalm. De kip heeft vrij geleefd en de zalm komt vers uit de zee. Hierdoor bevat het voer geen antibiotica of hormonen, wat vaak wel het geval is bij vis of vlees uit fokkerijen. De kip en zalm worden gekookt en gesneden zonder dat er een chemische behandeling heeft plaatsgevonden. Doordat de voeding in zijn eigen kookvocht geconserveerd wordt blijven zo veel mogelijk van de oorspronkelijke voedingsstoffen bewaard en behoudt het voer zijn pure smaak. Daardoor zal uw kat van deze maaltijd kunnen smullen!

Almo Nature Classic Kip & Zalm wordt geproduceerd zonder dat daar conserveringsmiddelen, kleurstoffen of voedingsstoffen aan toegevoegd worden. Hierdoor heeft het voer een heerlijke pure smaak en alle essentiële voedingsstoffen zijn rechtstreeks afkomstig uit het vlees en de vis. Het wordt hierdoor echter aangeraden om geregeld van de verschillende varianten van de blikvoeding af te wisselen, zodat uw kat de juiste hoeveelheid van alle voedingsstoffen binnenkrijgt.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en pure voeding voor uw kat? Bestel dan nu Almo Nature Classic Kip & Zalm goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Kip & Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Classic Kip & Zalm

Kip (min. 38%), kipbouillon, zalm (min. 12%), rijst (3%).

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (14%), ruw vet (0.2%), ruwe vezel (0.1%),  ruwe as (2,0%), vocht (84%).

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Almo Nature Classic Kip & Zalm bevat geen toegevoegde voedingsmiddelen. 
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Classic Kip & Zalm te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature Classic Kip & Zalm
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Classic Kip & Zalm? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!