terug
Almo Nature natvoer kat

Almo Nature natvoer kat

Met het nat kattenvoer van Almo Nature kunt u uw kat volop laten genieten van een volledig natuurlijke voeding van zeer hoge kwaliteit. Brekz heeft een groot assortiment Almo Nature natvoer kat die voor een zeer voordelige prijs bij u wordt thuisbezorgd.
Lees meer ..
Almo Nature natvoer kat

Almo Nature natvoer kat

Het assortiment Almo Nature natvoer kat biedt uw kater of poes de mogelijkheid om optimaal van  zijn/haar eten te genieten en tegelijkertijd zo gezond mogelijk door het leven te gaan. De voeding is altijd heerlijk van smaak en bevat uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. De voeding bestaat enkel uit natuurlijke voedingsstoffen en al het voer is dierproefvrij geproduceerd. Het is samengesteld zonder smaakversterkers of chemische conserveringsmiddelen, er is geen enkele chemische toevoeging gedaan.

Almo Nature adviseert om nat kattenvoer altijd te combineren met droogvoeding. Daarbij kunt u uitgaan van circa 40% droogvoer en 60% natvoer. Meng deze voedingen bij voorkeur niet door elkaar. Door deze afwisseling krijgt uw kat alle benodigde voedingsstoffen en vocht binnen, in een gevarieerde samenstelling.

De kernwaardes van Almo Nature zijn dat de dieren altijd centraal staan en dat transparantie in hun producten belangrijk is. Daarnaast zoekt Almo Nature altijd naar een 100% recyclebare verpakking om de impact op het milieu zo klein mogelijk te houden. Bij Brekz kunt u Almo Nature natvoer kat  goedkoop online kopen en het gemakkelijk bij u thuis laten bezorgen.

De houdbaarheid van Almo Nature nat kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voordelen Almo Nature kattenvoer nat

Hieronder hebben we een aantal voordelen van Almo Nature nat kattenvoer voor u op een rijtje gezet:

  • Geen kunstmatige of chemische toevoegingen
  • Uitsluitend hoogwaardige ingrediënten
  • Kwalitatief hoogstaande smaak
  • Bij Almo Nature staat het dier altijd centraal
  • De belasting van de voeding op het milieu wordt altijd zo klein mogelijk gehouden
     

Assortiment Almo Nature natvoer kat

Hieronder vindt u greep uit de verschillende Almo Nature kattenvoer nat producten die wij verkopen:

Almo Nature Daily

Almo Nature Daily biedt voor iedere kat een lekkere maaltijd bestaande uit een mousse, paté of natte brokken. Almo Nature noemt deze voeding haar 'instapassortiment' waarin u complete recepten vindt met natuurlijke ingrediënten. Ze voorzien stuk voor stuk in een uitgebalanceerde voeding. Dit voer is verkrijgbaar in verschillende verpakkingen: zakjes van 70 gram, in blikjes van 85 gram en 100 gram, of grote blikken van 400 gram. De variatie in smaken en ingrediënten is eindeloos: kip, rund, eend, konijn, kalkoen, kalf enzovoort. Kijkt u bijvoorbeeld eens naar Almo Nature Daily Konijn.

Almo Nature Holistic

Met Almo Nature Holistic kiest u voor een natvoer kat dat rekening houdt met alle voedingsbehoeften van uw kat en dat 100% natuurlijk is samengesteld met vers vlees of verse vis als hoofdbestanddeel. Deze gevarieerde en complete voeding is geliefd door poezen van alle rassen en leeftijden. Dit voer biedt ook uitkomst voor katten die extra zorg nodig hebben, zoals voer voor de gesteriliseerde kat of voor katten met een gevoelige spijsvertering, zoals Almo Nature Sensitive.

Almo Nature HFC

Onder de noemer HFC zijn van Almo Nature oneindig veel smaakvarianten beschikbaar in zowel zakjes als in kleine en grotere blikken. Deze voeding zit boordevol vis of vlees en bevat ingrediënten die ook geschikt zouden zijn voor menselijke consumptie. Dit zegt heel veel over de kwaliteit van deze maaltijden; waarin dus geen vleesmeel, vismeel, gehydrateerd vlees of gehydrateerde vis te vinden is. Er is een ruime keuze in samenstellingen zoals: Almo Nature HFC Natural, Almo Nature HFC Jelly een hoogwaardige voeding geserveerd in een voedzame bouillon, zoals Almo Nature met forel en tonijn, Almo Nature Cuisine of Almo Nature Legend.

De houdbaarheid van Almo Nature kattenvoer nat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander merk kattenvoer?

Zoekt u nat kattenvoer van een ander merk? Bekijk dan onze merkenpagina natvoer kat.
 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.