Orijen Black Angus Beef Hondensnacks

Orijen Black Angus Beef Hondensnacks Vergroten
  • Verpakking
  • Aantal
  •  
  • 56.7 gram
  • € 7.95
  •  
  • Per 2 verpakkingen
  • € 14.95
  •  

Orijen Black Angus Beef hondensnacks is bereid van 100% Alberta rundvlees en bevat geen conserveermiddelen. De voedingsstoffen worden geleverd door lokale boeren, vervolgens wordt het zorgvuldig gevriesdroogd in eigen keukens zodat alle natuurlijke voedingsstoffen behouden blijven.

Meer details

Orijen Black Angus Beef Hondensnacks

Orijen Black Angus Beef hondensnacks zijn gevriesdroogde snoepjes die uitstekend gebruikt kunnen worden als tussendoortje. Dankzij de speciale techniek van vriesdrogen blijven de voedingsstoffen in de snack kwalitatief hoogstaand. De snacks zijn een uitstekende aanvulling op de dagelijkse voeding van uw hond. Er zijn geen kunstmatige voedingsstoffen of conserveermiddelen toegevoegd waardoor de snack enkel uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Orijen heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Daarom is het vlees afkomstig van rund uitsluitend afkomstig van runderen die gefokt zijn op basis van vrije uitloop. Dit vlees is altijd afkomstig van bij Orijen bekende fokkers.

De ingrediënten voor Orijen Black Angus Beef hondensnacks worden dagelijks vers aangeleverd. Hierdoor is het tussendoortje rijk aan voedingsstoffen en hebben alle ingrediënten een hoge kwaliteit. U kunt de snack in kleine stukjes aan uw hond geven als trainingssnoepjes ter beloning of gewoon als tussendoortje. Om uw hond zo gezond mogelijk door het leven te laten gaan is het belangrijk om de kwaliteit en de samenstelling van het tussendoortje goed in de gaten te houden. Orijen Black Angus Beef hondensnacks is uitermate geschikt om aan uw hond te geven. Orijen Black Angus Beef Hondensnacks is goedkoop en gemakkelijk online te bestellen.

De houdbaarheid van Orijen Black Angus Beef hondensnacks staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Orijen Black Angus Beef Hondensnacks

Angus runderlever, gefileerd Angus rundvlees, Black Angus groene pens

Analytische bestandsdelen

Ruw Eiwit (35%), Ruw Vet (55%), Ruwe Celstof (1%), Vocht (2%).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Volgens de fabrikant zijn er geen toevoegingen verwerkt in Orijen Black Angus Beef Hondensnacks.

Ander Merk?

Bent u in plaats van Orijen Black Angus Beef hondensnacks op zoek naar ander voer voor uw hond dan kunt u kijken naar Orijen Regional Red hondensnacks. Voor een compleet overzicht van al het voer van Orijen kijkt u op de merkpagina.

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!