terug
Hondensnacks
Alle honden verdienen zo nu en dan een heerlijke snack. Hondensnacks kunnen een goede aanvulling op de hoofdmaaltijd zijn. Bij Brekz is er voor elke hond de perfecte snack voor een voordelige prijs!
Lees meer ..
Hondensnacks

Hondensnacks bij Brekz

Elke hond verdient regelmatig een lekkere snack. Hondensnacks kunnen een goede aanvulling zijn op de hoofdmaaltijd. Daarnaast zijn ze ideaal als beloning na het vertonen van goed gedrag. Naast de lekkere smaak kunnen snacks tegelijkertijd ook handig zijn. Zo zijn er snacks die het gebit van uw hond helpen reinigen.

Alle smakelijke soorten hondensnacks van diverse merken koopt u voordelig en makkelijk online bij Brekz. Tot wel 40% goedkoper dan bij andere dierenwinkels. Welke traktatie kiest u voor uw lieve hond?

Ruim assortiment hondensnacks

Net als mensen hebben ook honden allemaal een eigen voorkeur qua snack. De ene hond heeft het liefst een snack waar hij langdurig op kan kauwen, terwijl een andere hond liever een kleine beloningssnack heeft. Er zijn ook honden met overgevoeligheden voor bepaalde voedingsstoffen. Maar welke snack kunt u dan het beste uitkiezen? Kiest u bijvoorbeeld voor een groot echt bot of heeft u toch liever een snackpakket met verschillende kleinere lekkernijen voor uw hond? We zullen de diverse categorieën kort aanstippen.

Beloningssnacks

Met een lekkere beloningssnack kunt u de hond eenvoudig belonen tijdens bijvoorbeeld een hondentraining. Voedsel is vaak een goede stimulans voor honden waarmee ze gewenst gedrag binnen de kortste keren hebben aangeleerd. Ook om de aandacht van uw hond af te leiden van storende prikkels tijdens het wandelen kunnen kleine beloningssnacks van pas komen. Beloningssnoepjes zijn er van uiteenlopende merken. Gaat u voor natuurlijk, gezond en voordelig, dan zijn de Puur Trainers ideaal. Kleine snoepjes van 100% vlees, die u eenvoudig in uw jas- of broekzak kunt meenemen.

Botten en rollen

Het kauwen op botten is goed voor het gebit van uw hond. Het zorgt ervoor dat de tanden, kiezen en het tandvlees schoon blijven en tandplak en tandsteen minder goed de kans krijgt. Daarnaast is het kauwen ook nog eens een activiteit waar uw hond een zeer voldaan gevoel van krijgt!

Hypoallergene snacks

Heeft uw hond een allergie of intolerantie voor bijvoorbeeld granen of een specifiek eiwit? Geen probleem! Ook dan heeft u ruim voldoende keuze uit de vele soorten hypoallergene hondensnacks. Wij verkopen de lekkerste graanvrije snacks en tussendoortjes met een enkele eiwitbron. 

Hondenkoekjes

Een woord als 'koekje' leert een hond vaak heel snel. Dat komt natuurlijk omdat onze viervoeters al gauw in de gaten hebben dat dit woord altijd samen gaat met een lekkere, knapperige beloning. Hondenkoekjes zijn er in vele smaken en maten om aan te sluiten bij de verschillende hondenrassen. Zo kiest u bijvoorbeeld eenvoudig voor een gevarieerd snackpakket voor kleine-, middelgrote- en grote honden.

Hondenworsten

De meeste hondenworsten kunt u aan uw hond geven aanvullende of complete maaltijd, maar ze zijn natuurlijk ook heel geschikt als hondensnack? Een lekker plakje worst is gemakkelijk af te snijden en heerlijk om tussendoor te trakteren. U kunt ook kleine stukjes worst meenemen naar de hondentraining. U zult zien dat uw hond er verzot op is. Hondenworst is er van verschillende merken en in verschillende smaken. Van alles wat uitproberen? Kiest u dan voor een mixpakket zoals deze lekkere graanvrije worsten van Brekz.

Natuurlijke kauwsnacks

Met natuurlijke snacks bedoelen we hondensnacks die volledig vrij zijn van toegevoegde kleur-, smaak- en geurstoffen. Er is een uitgebreide keuze aan bijvoorbeeld buffelhuidstavengedroogde konijnenoren, antlers of gedroogde vis. Aan deze snacks zit soms een iets sterkere geur. Juist dit maakt ze voor de hond verrukkelijk! U kunt uw hond niet beter trakteren dan op een 100% natuurlijke kauwsnack

Puppy snacks

Puppy's hebben veel te leren en kunnen daar regelmatig een lekkere beloning bij gebruiken. Ook tijdens het groeien van de tandjes is kauwen heerlijk voor pups. Niet alle hondensnacks zijn geschikt voor kleine puppy's. Die hebben immers nog een hele ontwikkeling door te maken, bijvoorbeeld wat betreft hun spijsverteringskanaal, hun gebit en het goed leren kauwen enzovoort. Gelukkig is het aanbod aan snacks speciaal voor de allerkleinsten super groot!

Tandverzorgende snacks

De verzorging van het gebit van uw hond is super belangrijk. Het gebit moet immers een heel hondenleven mee! Naast regelmatig kauwen op een lekkere kauwsnack kunnen tandverzorgende snacks ook uitkomst bieden. De meeste hondeneigenaren zullen wel eens gehoord hebben van Dental Sticks. Deze kauwsticks zijn qua vorm en structuur speciaal ontworpen om bij te dragen aan de verzorging van het gebit en tandvlees van uw hond.

Bij Brekz vindt u een uitgebreid (premium) assortiment van verschillende soorten hondensnacks. Daarmee kiest u altijd voor een kwalitatief hoogwaardig product voor een echt Brekz-prijsje! Het merk Seberus is daar ook een voorbeeld van. Naast onze eigen producten kunt u natuurlijk ook kiezen vele andere merken hondensnacks zoals Farm Food, Pedigree, Acana, Boxby of Orijen.

Ander product voor de hond?

Wanneer u in plaats van hondensnacks op zoekt bent naar hondenbrokken, neem dan een kijkje op onze pagina met al ons droog hondenvoer. Daarnaast hebben we ook nog een afdeling met nat hondenvoer voor uw hond. Alle hondenproducten die u bij Brekz online koopt worden snel en makkelijk bij u bezorgd.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.