Smølke Sterilised (Weight Control) kattenvoer

Smølke Sterilised (Weight Control) kattenvoer Vergroten
 • Verpakking
 • Aantal
 •  
 • 2 kg
 • € 12.95 (€ 6.48/kg)
 •  
 • 2 x 2 kg
 • € 25.50 (€ 6.38/kg)
  € 24.95 (€ 6.24/kg)
 •  
 • 3 x 2 kg
 • € 35.95 (€ 5.99/kg)
  € 33.95 (€ 5.66/kg) Meest verkocht
 •  

Smølke Sterilised is complete en uitgebalanceerde voeding voor volwassen gesteriliseerde of gecastreerde katten.  Deze voeding bevat 40% minder vet, zorgt voor een verzadigd gevoel en stimuleert de vetverbranding. Smølke Sterilised helpt daardoor bij het behouden van een gezond lichaamsgewicht van jouw kat! 

Meer details

Smølke Sterilised (Weight Control) kattenvoer

Smølke Sterilised (Weight Control) kattenvoer is een volledig uitgebalanceerde premium voeding die bedoeld is voor volwassen katten die gesteriliseerd of gecastreerd zijn. Sterilisatie of Castratie verandert de stofwisseling van katten, waardoor de voedingsbehoefte tot wel 30% lager wordt. De meeste katten hebben echter de neiging om meer te gaan eten, waardoor de kans op overgewicht aanzienlijk toeneemt. U kunt dit verhelpen door uw kat voeding te geven die speciaal is afgestemd op de voedingsbehoefte van gecastreerde of gesteriliseerde katten. Smølke Sterilised (Weight Control) kattenvoer bevat 40% minder vet, terwijl het alsnog in alle voedingsbehoeften voorziet. Dankzij extra vezels heeft uw kat langer een verzadigd gevoel en door toegevoegde L-Carnitine en Choline wordt de vetverbranding van uw kat extra gestimuleerd. Daarnaast bevat Smølke Sterilised (Weight Control) kattenvoer al het goede van gewoon Smølke kattenvoer: speciale mineralen houden het gebit gezond, Biotine houdt de huid en vacht in perfecte conditie en DL-Methionine verkleint de kans op de vorming van struvietstenen. Smølke Sterilised (Weight Control) kattenvoer is dus een uiterst gezonde voeding voor uw kat, die ook nog eens heerlijk smaakt!

Onze klanten hebben goede ervaringen met Smølke Sterilised (Weight Control) kattenvoer. Bij Brekz hebben we regelmatig een aanbieding voor Smølke Sterilised (Weight Control) kattenvoer. Per verpakking die u bestelt wordt de prijs per kilo goedkoper!


De houdbaarheid van Smølke Sterilised (Weight Control) kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).


Belangrijkste eigenschappen Smølke Sterilised (Weight Control) kattenvoer

 • Een complete en uitgebalanceerde premium voeding die volledig is afgestemd op de veranderde voedingsbehoefte van gesteriliseerde of gecastreerde katten (van alle rassen);
 • Bevat 40% minder vet in vergelijking met gewoon Smølke kattenvoer;
 • Speciaal toegevoegde L-Carnitine en Choline stimuleren de vetverbranding van uw kat;
 • Toegevoegde Biotine houdt de huid en vacht van uw kat in een perfecte conditie, en DL-Methionine verkleint de kans op de vorming van struvietstenen;
 • Volledig vrij van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen en zonder toegevoegde suikers.


Ingrediënten Smølke Sterilised (Weight Control) kattenvoer

Gevogeltevleesmeel (24%), tarwe, rijst, maisgluten, cellulose (7%), MSC vismeel (4%), gevogeltevet, gist (1,5%), mineralen, lupinemeel, gehydroliseerde kippenlever, gehydroliseerde visproteïne, cichorei, natriumpolyfosfaat (0,1%), kaliumchloride , rozemarijn extract, groene thee extract, raapzaadolie, zonnebloemolie, pepermunt extract.

Analytische bestandsdelen:

Eiwit (33%), Ruwe Celstof (7%), Vetgehalte (9%), Ruwe As (7,5%), Calcium (1,2%), Fosfor (0,9%).

Toevoegingsmiddelen per kg

Nutriotionele toevoeginsmiddelen:

Vitamine A (21.000 IE), vitamine D3 (1.550 IE), vitamine E (520 mg), Biotine (175 μg), Choline (2.500 mg).

Sporenelementen:

IJzer (57 mg), Iodine (1,9 mg), Koper (12 mg), Mangaan (14 mg), Zink (85 mg), Selenium (0,3 mg).

Aminozuren:

DL-Methionine (6.000 mg), L-Carnitine (120 mg), Taurine (1.100 mg).

Technologische toevoegingsmiddelen:

Natriumpolyfosfaten (0,1%).


Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Voedingsdavies Smølke Sterilised (Weight Control) kattenvoer
Lichaamsgewicht van de kat (in kilogram) Hoeveelheid droogvoer per dag om af te vallen (in gram) Hoeveelheid droogvoer per dag om op gewicht te blijven (in gram)
2 - 3  25 -35 45 - 55
5 - 6 55 - 65 75 - 80
8 - 10 80 - 100 95 - 120


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Misschien zoekt u een ander merk kattenvoer voor gesteriliseerde katten? Of zoekt u een andere soort Smølke Kattenvoer, bijvoorbeeld voor kittens of senior katten?

Geen klantbeoordelingen voor dit specifieke product tot nu toe

Deel uw ervaringenZoeken
Op werkdagen voor 14.00 besteld, dezelfde dag verstuurd!