terug
Kattenvoer

Kattenvoer

Bij Brekz koopt u het beste kattenvoer tegen de scherpste prijzen. Met tientallen verschillende merken is er altijd een geschikte smakelijke variant te vinden voor uw kat.
Lees meer ..
Kattenvoer

Kattenvoer, van Acana tot Whiskas

Vanzelfsprekend is kattenvoer een onmisbaar element in het leven van uw kat. Kattenvoer is verkrijgbaar als brok en als vleesvoeding. Voor een optimaal gebalanceerd dieet is het aan te raden om een complete droogvoeding te combineren met een natvoeding. Een complete voeding bevat een gebalanceerde mix van voedingsstoffen, zodat u er zeker van kan zijn dat uw kat alles binnenkrijgt wat nodig is voor een optimale ondersteuning van de gezondheid. Bovendien kan het kauwen op brokjes de aanmaak van tandplak en tandsteen verminderen.

Welk kattenvoer kies ik?

Veel katten zijn kieskeurige eters. Geen kat is hetzelfde en over smaak valt niet te twisten. Wanneer u kattenvoer kiest, is het belangrijk om rekening te houden met de specifieke behoeften van uw kat. Hieronder enkele punten om te overwegen, voordat u uw keuze maakt:

  • Kiezen per levensfase: Uw kat heeft verschillende voedingsbehoeften tijden de verschillende levensfasen. Kies daarom voer dat is afgestemd op de levensfase van uw kat - of het nu een speelse kitten is, een actieve volwassen kat of een rustige senior.

  • Kiezen per ras: Sommige kattenrassen hebben speciale voedingsbehoeften. Zo zijn er bijvoorbeeld voedingen die de Perzische kat, Ragdoll of Maine Coon helpt te ondersteunen.

  • Kiezen op smaak: Katten hebben vaak een favoriete smaak. Experimenteer met verschillende smaken en ontdek wat uw kat het lekkerste vindt.

  • Kiezen op merk: Het kiezen van het juiste kattenvoer kan ook afhangen van het merk. Elk merk heeft een eigen filosofie, gebruik van ingrediënten en productiemethoden. Sommige merken focussen bijvoorbeeld sterk op hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten, terwijl andere merken zich extra richten op duurzame productiemethodes. Neem de tijd om verschillende merken te verkennen en ontdek welk merk het beste aansluit bij de behoeften en voorkeuren van u en uw kat.

  • Kiezen op basis van speciale behoeften of gezondheidsrisico's: Als uw kat behoefte heeft aan een voeding met een laag vetgehalte of last heeft van een gevoelige spijsvertering, kies dan voer dat hierop is afgestemd. Raadpleeg ook uw dierenarts voor advies bij gezondheidsrisico's.

  • Kiezen voor natuurlijk voer of duurzaamheid: Overweeg natuurlijke of duurzame opties als u de voorkeur geeft aan voer met minimale toevoegingen en een kleinere ecologische voetafdruk.

  • Dierenartsvoeding: In ons assortiment vindt u ook dierenartsvoeding. Dit is speciaal dieetvoer dat op aanraden van de dierenarts kan worden gegeven, bijvoorbeeld aan katten met diabetes of nieraandoeningen. Bestel dit voer dus alleen op advies van de dierenarts. Vaak is een regelmatige controle van de gezondheid van uw kat nodig om te bevestigen of het voer het gewenste effect heeft op de gezondheid van uw kat.

Bij Brekz kunt u het beste kattenvoer snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel uw kattenvoeding tegen de scherpste prijzen!

Assortiment kattenvoer

Kies zorgvuldig en geniet samen met uw kat van de voordelen van voeding die is afgestemd op haar unieke behoeften. Bij Brekz kiest u uit tientallen merken en de meest uiteenlopende smaken. Zo is er voor iedere kat een smakelijke variant te vinden.

Kitten & Junior

Dit kattenvoer is zorgvuldig samengesteld en is speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de hoge energiebehoeften van uw speelse kitten. Kittenvoer bevat een uitgebalanceerde mix van essentiële voedingsstoffen, waaronder hoogwaardige eiwitten, vitaminen en mineralen. Deze ingrediënten dragen bij aan de gezonde groei en ontwikkeling van uw kitten, waarbij de nadruk ligt op het ondersteunen van sterke botten en een gezond immuunsysteem. Het voer voorziet in de voedingsbehoeften die cruciaal zijn in deze levensfase, waardoor uw kleine metgezel de beste start in het leven krijgt. Brekz heeft een uitgebreid assortiment kattenvoer voor kittens. Hier vindt u verschillende bekende merken zoals o.a. Orijen, Almo Nature, Royal Canin, Purina One en IAMS.

Adult

Uw volwassen kat heeft een andere behoefte dan kittens en senioren. De nadruk ligt op het handhaven van een gezond evenwicht van eiwitten, vetten en koolhydraten, om de algehele vitaliteit van uw kat te ondersteunen. De hoogwaardige eiwitten dragen bij aan sterke spieren, terwijl de juiste hoeveelheid vetten zorgt voor een glanzende vacht en een gezond gewicht. Koolhydraten bieden een duurzame energiebron, waardoor uw volwassen kat de hele dag actief kan blijven. Met evenwichtig voer voor volwassen katten kunt u erop vertrouwen dat uw kat alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt om zo lang mogelijk optimaal gezond te blijven. Het lekkerste voer voor volwassen katten, zoals bijvoorbeeld van Cadilo, Acana of Hill's, vindt u voordelig online bij Brekz.

Senior

Speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van oudere katten, biedt senior kattenvoer gerichte ondersteuning voor de gezondheid en vitaliteit van uw ouder wordende kat. Naarmate katten ouder worden, kunnen ze gevoeliger worden voor diverse gezondheidsproblemen, zoals gewrichtsproblemen. Het voer voor de oudere kat bevat specifieke ingrediënten die de gewrichtsgezondheid bevorderen en de mobiliteit ondersteunen. Bovendien bevat het voedingsstoffen die bijdragen aan het behoud van een gezond gewicht en het algehele welzijn van oudere katten. Op deze manier kunt u ervoor zorgen dat uw senior kat zo lang mogelijk comfortabel en actief blijft. Ook bevat senior voeding vaak een aangepaste hoeveelheid mineralen om de nieren en urinewegen te ondersteunen. De lekkerste voeding voor senior katten is verkrijgbaar van merken zoals o.a. Eukanuba, Renske en Prins.

Gezondheidsrisico's

Voor katten die specifieke gezondheidsproblemen ervaren, biedt speciaal dieetvoer doelgerichte ondersteuning. Of het nu gaat om voer ter ondersteuning van een gezonde nierfunctie of voer voor katten met een gevoelige maag, dieetvoer is zorgvuldig samengesteld om aan de unieke behoeften van uw kat te voldoen. De ingrediënten zijn geselecteerd met het oog op het bevorderen van de gezondheid van uw kat en het verminderen van mogelijke ongemakken. Raadpleeg altijd eerst uw dierenarts voor advies met betrekking tot het omgaan met specifieke gezondheidsrisico's bij uw kat. In de kattenapotheek vindt u verschillende soorten dieetvoer voor de meest voorkomende gezondheidsproblemen bij katten. Denk hierbij aan voer van bekende merken als Hill's Prescription Diet of Royal Canin Veterinary.

Ander product?

Ook voor het lekkerste natvoer bent u bij Brekz aan het juiste adres. U bestelt eenvoudig alles voor uw kat online en met een snelle levering hebt u alles in huis. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.