Kattenvoer 

Hier vindt u alle hoogwaardige kattenvoer merken die verkrijgbaar zijn bij Brekz.be. Van Royal Canin tot Iams en van Prins tot Katz Menu. De productbeschrijvingen van de verschillende merken kattenvoer informeren u verder over de specifieke kwaliteiten per merk.
Lees meer ..


Kattenvoer

Bij Brekz bent u aan het juiste adres voor het beste kattenvoer tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Ons assortiment bestaat uit ruim twintig merken. Stuk voor stuk merken die ieder op hun eigen manier volledige, hoogwaardige voeding bieden voor uw trouwe metgezel. De bekendste kattenvoer merken zijn Royal Canin, Fokker, Hill's en Prins. Andere merken zoals Orijen en Acana onderscheiden zich door hun natuurlijke en/of biologische samenstelling. Al deze grote merken worden geproduceerd in samenwerking met fokkers, dierenartsen, kennelclubs en erkende kattenorganisaties. Het verschil tussen de merken is veelal de manier waarop het voer geproduceerd wordt, het soort ingrediënten dat wordt gebruikt en de voedingswaarden. Daarnaast is het ene merk goedkoper dan het andere merk. In de beschrijvingen van de verschillende merken kattenvoer kunt u meer specifieke informatie vinden over de kwaliteiten per merk. Klikt u hiervoor op de logo's op deze pagina. 

Assortiment kattenvoer

Aanbieding

Voor een aantal merken kattenvoer zoals Royal Canin Veterinary Diet en Fokker hebben we regelmatig gratis kilo acties of andere aanbiedingen. Bij Brekz vindt u het beste kattenvoer dan ook tegen zeer voordelige prijzen!
       

Leeftijd of levensfase

De meeste merken kattenvoer hebben speciale varianten voeding ontwikkeld die zijn afgestemd op de leeftijd van uw kat. Zo wordt er onderscheid gemaakt in voer voor: kittens tot 1 jaar, voor volwassen katten tot circa 12 jaar en voor senior katten. Ook kunt u bij ons terecht voor voeding voor katten met speciale behoeften, zoals drachtige of zogende katten, gesteriliseerde katten en katten met bepaalde gevoeligheden zoals de spijsvertering of allergiën.
      

Kattenrassen

Kattenvoer voor specifieke rassen vindt u voornamelijk bij Royal Canin. Kijkt u voor speciaal rassen kattenvoer op onze pagina Rassenvoer kat.
    

Dierenartsvoer 

Een zieke kat of een kat die herstellende is heeft veel baat bij voeding die speciaal is samengesteld om het herstel te bevorderen of herhaling van de kwaal te voorkomen. Aandoeningen aan de urinewegen, maag en darmen, nieren of gewichtsproblemen komen bij katten regelmatig voor. De merken Royal Canin en Hill's hebben in samenwerking met dierenartsen een uitgebreid assortiment dieetvoeding ontwikkeld. Onder de noemer Hill's Prescription Diet en Royal Canin Veterinary Diet kattenvoer vindt u een veelheid aan producten die de gezondheid en het welzijn van uw zieke huisdier helpen te bevorderen. Bij Brekz bestelt u dit kattenvoer goedkoper dan bij de dierenarts!
       

Hondenvoer nodig?

Wilt u hondenvoer bestellen in plaats van kattenvoer neemt u dan een kijkje bij ons hondenvoer.

Terug