Almo Nature kattenvoer

Almo Nature biedt natuurlijke voeding van zeer hoge kwaliteit. Almo Nature komt in droog en natvoer zodat je het voer regelmatig kan afwisselen.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Blikken 100 gram
Alternative Brokken
Classic 55 gram
Daily 400 gram
Daily 170 gram
Daily 70 gram
Daily 85 gram
Blikken 280 gram
Blikken 70 Gram
Blikken 140 Gram
Holistic Brokken

Blikken 100 gram

Verpakking Prijs
Per 32
€ 17,95
Per 64
€ 33,95
Almo Nature Daily met Konijn 100 gram
Almo Nature Daily met Konijn 100 gram > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 32
€ 17,95
Per 64
€ 33,95
Verpakking Prijs
Per 32
€ 17,95
Per 64
€ 33,95
Almo Nature Daily met Kip 100 gram
Almo Nature Daily met Kip 100 gram > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 32
€ 17,95
Per 64
€ 33,95
Verpakking Prijs
Per 32
€ 17,95
Per 64
€ 33,95
Verpakking Prijs
Per 32
€ 17,95
Per 64
€ 33,95
Verpakking Prijs
Per 32
€ 17,95
Per 64
€ 33,95

Classic 55 gram

Verpakking Prijs
Per 24
€ 19,95
per 48
€ 37,95
Verpakking Prijs
Per 24
€ 19,95
per 48
€ 37,95
Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm 55 gram

Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm

Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm is een maaltijd die uitermate geschikt is voor uw volwassen kat. De maaltijd bestaat enkel uit pure ingrediënten en door de single serve verpakking kan het zakje direct in de etensbak van de kat worden geserveerd. Hierdoor zit u niet met half open verpakkingen die kunnen bederven. Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm is uitermate smaakvol. Het bevat een hoog percentage kip en zalm waardoor uw kat er van zal smullen. De kip die in dit voer verwerkt is bevat geen antibiotica. Daarnaast zijn er ook geen hormonen toegevoegd tijdens het fokken van de kippen. Op deze manier komt het kippenvlees het dichtst in de buurt van zijn natuurlijke structuur. De zalm is gevangen in een natuurlijke omgeving en is niet afkomstig uit een kweekvijver. Hierdoor is de kwaliteit hoogstaand en is de vis raak van smaak.
 
Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm wordt bereidt zonder chemische behandelingen. De kip wordt gekookt en vervolgens geconserveerd in zijn eigen kookvocht. Dit zorgt ervoor dat zowel de smaak als de voedingsstoffen optimaal in het voer bewaard blijven. Ook zorgt het ervoor dat het voer rijk is aan vitaminen en mineralen. Om de maaltijd af te maken bevat Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm een kleine hoeveelheid rijst. Dit zorgt voor een volledig uitgebalanceerde maaltijd. Het voer bevat geen enkele chemische conserveringsmiddelen. Daarnaast zijn er ook geen kleurstoffen toegevoegd. Almo adviseert om dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer aan uw kat te geven.

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 
De houdbaarheid van Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Ingrediënten Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm

Kippenbouillon (47%), kip (38%), zalm (12%), rijst (3%).
 

Voedingsadvies Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm

Gewicht in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110 (35 droogvoer)
6 165 (55 droogvoer)
8 220 (70 droogvoer)
10 275 (85 droogvoer)
12 330 (105 droogvoer)

 
 

Ander merk?

Bent u in plaats van Almo Nature Classic Nature Kip & Zalm op zoek naar ander voer voor uw kat? Kijk dan eens naar Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 24
€ 19,95
per 48
€ 37,95
Almo Nature Classic Nature Zalm & Pompoen 55 gram

Almo Nature Classic Nature Zalm & Pompoen

Almo Nature Classic Nature Zalm & Pompoen is een smakelijke, natuurlijke bijvoeding en is geschikt voor volwassen katten. De maaltijd bestaat uit zuiver natuurlijke ingrediënten en bevat een hoog percentage vis. Dankzij de 'single serve' verpakking is hij in een handomdraai op te dienen. De vis is vers gevangen uit zee, waardoor hij gegarandeerd vrij is van hormonen en antibiotica. Behalve vis bevat de voeding ook diverse vitaminen en mineralen. Hierdoor eet uw kat niet alleen een lekkere, maar ook een gezonde maaltijd. Uiteraard is Almo Nature Classic vrij van chemische toevoegingen zoals conserveer- en smaakstoffen. Dankzij de puurheid van de ingrediënten en bereiding valt deze voeding bij vele katten goed in de smaak.

 • Een zeer natuurlijke voeding met ingrediënten die ook voor menselijke consumptie geschikt zijn
 • Vers gevangen vis, geen kweekvis
 • Ingrediënten zijn op geselecteerd op de hoogste kwaliteit
 • Vrij van chemische toevoegingen als conserveer- en smaakstoffen


Bij Brekz kunt u Almo Nature Classic Nature Zalm & Pompoen goedkoop online bestellen. Dankzij de grote verpakking en onze regelmatige aanbiedingen koopt u het natvoer altijd tegen de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Almo Nature Classic Nature Zalm & Pompoen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Classic Nature Zalm & Pompoen

Zalmbouillon (47%), zalm (38%), pompoen (12%), rijst (3%).

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (10%), ruw vet (0,2%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (1,5%), vocht (87%), metaboliseerbare energie (332 kcal).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Volgens de fabrikant bevat deze voeding geen additieven.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Almo Nature raadt aan om de maaltijden van uw kat te verdelen in 60% natvoer en 40% droogvoer.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een ander natvoer van Almo Nature? Kijk dan eens bij de Almo Nature Daily voeding. Voor de merkenpagina kunt u terecht bij Almo Nature kattenvoer.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 24
€ 20,95
per 48
€ 39,95
Verpakking Prijs
Per 24
€ 20,95
per 48
€ 39,95
Verpakking Prijs
Per 24
€ 20,95
per 48
€ 39,95
Verpakking Prijs
Per 24
€ 19,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,95
per 2
€ 9,49
Per 4
€ 18,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,95
per 2
€ 9,49
Per 4
€ 18,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,95
per 2
€ 9,49
Per 4
€ 18,95
Almo Nature HFC Natural Tonijn & Kip - 6x55 gr

Almo Nature HFC Natural Tonijn & Kip kattenvoer

Almo Nature HFC Natural Tonijn & Kip is een zeer smakelijke aanvullende natvoeding die geschikt is voor volwassen katten. De ingrediënten bestaan uit 50% hoogwaardige vis en vlees met het HFC keurmerk. Dit houdt in dat deze ingrediënten van origine geschikt zijn voor menselijke consumptie. De 100% natuurlijke ingrediënten in deze voeding zijn van zeer hoge kwaliteit. De tonijn is gevangen op zee en bevat daardoor geen chemische stoffen als antibiotica. Het kippenvlees is afkomstig uit de vrije houding en is net als de vis gegarandeerd vrij van hormonen en antibiotica. Deze maaltijd bevat geen toegevoegde conserveringsmiddelen en kleurstoffen.

De tonijn en kip worden bereid zonder chemische behandelingen waarna het wordt geconserveerd in het eigen kookvocht. Hierdoor blijven niet alleen de vitaminen en mineralen bewaard, maar ook de eigen voedings- en smaakstoffen. De gebruikte ingrediënten zijn van nature rijk aan vitaminen en mineralen waardoor deze tijdens het bereidingsproces niet toegevoegd hoeven te worden. Dankzij de natuurlijke smaak en geur van deze voeding zal uw kat ongetwijfeld smullen van deze gezonde aanvullende maaltijd. Het bevat veel dierlijke eiwitten wat zeer belangrijk is voor de gezondheid van uw kat. Ondanks dat deze natvoeding veel belangrijke voedingsstoffen bevat, is het van belang om ook een complete droogvoeding aan uw kat te voeren voor een optimale voedingsbalans. Hierdoor krijgt uw geliefde huisdier geen last van tekorten en blijft daarnaast ook het gebit in goede conditie.

 • 50% HFC vlees en vis
 • Vis gevangen op zee, vlees uit de vrije houding (vrij van hormonen en antibiotica)
 • Bereid zonder chemische behandeling
 • Geconserveerd in het eigen kookvocht
 • Geen gebruik van chemische conserveringsmiddelen- en kleurstoffen
 • Van nature rijk aan vitaminen en mineralen
 • 100% natuurlijke ingrediënten

Bij Brekz kunt u Almo Nature HFC kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Almo Nature HFC Natural Tonijn & Kip tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural Tonijn & Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Almo Nature HFC Natural Tonijn & Kip Ingrediënten

Samenstelling: Tonijnbouillon (47%), tonijn (38%), kip (12%), rijst (3%)

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (13%), Ruwe celstof (0,1%), Ruwe oliën en vetten (0,1%), Ruwe as (2%), Vocht (83%)

Voedingsadvies
Het wordt aangeraden om uw kat dagelijks 60% natvoeding en 40% droogvoeding te geven en de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het voer.
Daarnaast wordt het aanbevolen om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken droog-en natvoeding, zodat uw kat alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt.

Ander voer?
Heeft uw kat een gevoelige spijsvertering? Dan kunt u kijken naar Almo Nature Sensitive Multipack Vis & Gevogelte
Benieuwd naar ons complete aanbod? Kijkt u dan eens op de pagina van Almo Nature kattenvoer.

Almo Nature HFC Natural Tonijn & Kip 6x55 gr > Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,95
per 2
€ 9,49
Per 4
€ 18,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,95
per 2
€ 9,49
Per 4
€ 18,95

Daily 400 gram

Almo Nature Daily Eend 400 gram

Almo Nature Daily Eend

Almo Nature Daily Eend is een heerlijke paté voor uw volwassen kat met de smaak van eend. Deze maaltijd wordt op een speciale manier geproduceerd, zonder dat er conserveringsmiddelen, kleur- geur- en smaakstoffen of andere chemische hulpstoffen aan te pas komen. Hierom is de natuurlijke voeding zo lekker: de pure smaak van eend zal uw kat ongetwijfeld verleiden. Daarnaast is aan de smaakvolle paté een optimale hoeveelheid aan vitaminen en mineralen toegevoegd. Zo geeft het voer uw kat extra ondersteuning. Almo Nature Daily Eend: een smaakvolle en gezonde paté voor uw kat.

Bij Brekz kunt u goedkoop Almo Nature Daily Eend online kopen! Bij ons kunt u het lekkerste kattenvoer gemakkelijk bestellen, voor de laagste prijs.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Eend staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Eend

Vlees en dierlijke bijproducten (4% eend), mineralen, plantaardige vezels en extracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 9,5%, ruw vet 6%, ruwe as 2%, ruwe vezels 0,2 %, vocht 81%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.100 IE/kg), vitamine D3 (140 IE/kg), vitamine E (10 mg/kg), taurine (410 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (4,4 mg/kg) [koper 1,1 mg/kg].
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Daily Eend te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Eend
Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Zoekt u Almo Nature kattenvoer met een andere smaak? Bij Brekz verkopen we diverse soorten Almo Nature kattenvoer. Bij ons vindt u dus ongetwijfeld de favoriete smaak van uw kat! En bent u op zoek naar droogvoer voor uw kat? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment droogvoer voor katten

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 12
€ 11,79
Per 24
€ 21,95
Almo Nature Daily Konijn 400 gram

Almo Nature Daily Konijn

Almo Nature Daily Konijn is natvoer dat geschikt is voor alle soorten katten. Alle ingrediënten die in dit voer aanwezig zijn hebben een hoge kwaliteit en zijn volledig natuurlijk. Het voer is vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen of andere chemische stoffen. Dit zorgt er voor dat het voer uitstekend van smaak is en zeer voedzaam. Daarnaast helpt het om de verdraagzaamheid van het voer te vergroten. De verdraagzaamheid maakt dat het voer zelfs voor allergische katten een zeer geschikte maaltijd kan zijn. Almo Nature Daily Konijn bevat een hoog aandeel dierlijke eiwitten die zorgen voor een goede smaak en een hoge acceptatie van het voer. Door de natuurlijke bereidingswijze zit het voer boordevol voedingsstoffen. Dankzij de aanwezige belangrijke mineralen en vitaminen is dit voer een compleet uitgebalanceerde maaltijd. Een blik bevat 400 gram. 
 

 • Almo Nature Daily Konijn bevat taurine dat helpt om het gezichtsvermogen van uw kat te verbeteren en de hartfunctie van de kat sterk te houden. 
 • Taurine houdt ook de huid en vacht van uw kat gezond
 • Het vlees in Almo Nature Daily Konijn is natuurlijk en is niet bewerkt met chemische stoffen. Er zijn geen chemische conserveringsmiddelen gebruikt. 
 • Dit voer is vrij van kleurstoffen
 • Wel zijn er wat vitaminen en mineralen toegevoegd om de maaltijd compleet te maken. 

 

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Almo Nature Daily Konijn tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 
De houdbaarheid van Almo Nature Daily Konijn staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Almo Nature Daily Konijn

Gewicht in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110 (35 droogvoer)
6 165 (55 droogvoer)
8 220 (70 droogvoer)
10 275 (85 droogvoer)
12 330 (105 droogvoer)


 

Ingrediënten Almo Nature Daily Konijn

Vlees en nevenproducten (waarvan konijn 4%), ei en eiproducten, mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Toegevoegde voedingsstoffen

Vitamine A (1.415 IE/kg), vitamine D3 (150 IE/kg), vitamine E (19 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (3,2 mg/kg), koper (0,8 mg/kg).

 

Ander merk?

Bent u in plaats van Almo Nature Daily Konijn op zoek naar een ander voer voor uw kat? Kijk dan eens naar Almo Nature Daily Tonijn & Kip. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 12
€ 11,79
Per 24
€ 21,95
Almo Nature Daily Rund 400 gram

Almo Nature Daily Rund

Almo Nature Daily Rund is een natuurlijke aanvullende voeding voor volwassen katten. Alle ingrediënten zijn van hoge kwaliteit en zijn natuurlijk van aard. Zo wordt uitsluitend vlees gebruikt die afkomstig is uit de vrije veehouderij. Behalve om de winst van het dierenwelzijn verzekert het u dat u in het vlees geen hormonen en antibiotica aantreft. Bij de bereiding zijn ook geen kunstmatige conservering-, lok- en kleurstoffen gebruikt. Almo Nature conserveert het vlees na het kookproces in het eigen kookvocht. Zo blijven ook de smaak- en voedingsstoffen optimaal behouden. Mede dankzij het natuurlijke karakter van de voeding is deze zeer geschikt voor katten met een verminderde voedseltolerantie. En met de toegevoegde vitaminen, mineralen en taurine, zet u uw kat niet alleen een lekkere, maar ook nog eens een zeer evenwichtige voeding voor. Taurine is belangrijk voor vitale lichaamsfuncties zoals het gezichtsvermogen en het hart. Ook speelt taurine een rol in het behoud van een glanzende vacht en een gezonde huid. De vitaminen en mineralen zorgen dat uw kat alles binnen krijgt wat hij nodig heeft voor een gezond en actief leven. De voordelen voor uw kat nog een keer onder elkaar.

 • Geschikt voor katten met een verlaagde voedseltolerantie
 • Hoogwaardige dierlijke eiwitten uit kalf en rund
 • Evenwichtig voedingsprofiel dankzij essentiële vitaminen en mineralen
 • Taurine aanwezig voor de ondersteuning van diverse vitale lichaamsfuncties
 • Vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, lok- en kleurstoffen
   

Bij Brekz kunt u Almo Nature Daily Rund goedkoop online bestellen. Dankzij de voordeelverpakking en onze aanbiedingen kunt u dit product kopen tegen een extra scherpe prijs!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Rund staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Rund

Vlees en nevenproducten (waarvan rund 4%), ei en eiproducten, mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (7,5%), ruw vet (5,5%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (3%), vocht (81,5%), metaboliseerbare energie (814 kcal/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.415 IE/kg), vitamine D3 (150 IE/kg), vitamine E (19 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (3,2 mg/kg), koper (0,8 mg/kg), cassiagumm (3.000 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Almo Nature raadt aan om de maaltijden van uw kat te verdelen in 60% natvoer en 40% droogvoer.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een andere aanvullende voeding voor een gevoelige kat? Kijk eens bij de voeding van Royal Canin - Veterinary diet kattenvoer. De Merkenpagina van Almo Nature vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 12
€ 11,79
Per 24
€ 21,95
Almo Nature Daily Kalkoen 400 gram

Almo Nature Daily Kalkoen

Almo Nature Daily Kalkoen is een heerlijk natvoer voor uw volwassen kat met de smaak van kalkoen. Almo Nature Daily kattenvoer wordt op een speciale manier geproduceerd, zonder dat er conserveringsmiddelen, kleur- geur- en smaakstoffen of andere chemische hulpstoffen aan te pas komen. Hierom is deze natuurlijke voeding zo lekker: de pure smaak van kalkoen zal uw kat ongetwijfeld verleiden. Bovendien bevat het natvoer een optimale hoeveelheid aan vitaminen en mineralen. Zo wordt uw kat tot in de puntjes verzorgd, terwijl hij volop geniet van een heerlijke vleesrijke maaltijd!

Bij Brekz kunt u goedkoop Almo Nature Daily Kalkoen online kopen! Onze klanten hebben goede ervaringen met Almo Nature producten.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Kalkoen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Kalkoen 

Vlees en nevenproducten (waarvan kalkoen 4%), ei en eiproducten, mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 7,5%, ruw vet 5,5%, ruwe as 3,0%, ruwe vezels 0,1 %, vocht 81,5%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.415 IE/kg), vitamine D3 (150 IE/kg), vitamine E (19 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (3,2 mg/kg), koper (0,8 mg/kg), cassiagumm (3.000 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Daily Kalkoen te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Eend
Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 140 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

 

Ander voer?

Zoekt u een andere smaak Almo Nature kattenvoer? Wij hebben een ruim assortiment aan Almo Nature kattenvoer! Bij ons vindt u dus ongetwijfeld de favoriete smaak van uw kat! Bekijk ook eens het natvoer voor katten van andere fabrikanten dat wij verkopen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 12
€ 11,79
Per 24
€ 21,95
Almo Nature Daily Kalf 400 gram

Almo Nature Daily Kalf

Almo Nature Daily Kalf is een zeer natuurlijke, volledige voeding en is geschikt voor katten van alle leeftijden. Het betreft een bijzonder natuurlijke en hoogwaardige maaltijd, die vrij is van kunstmatige conserverings-, lok-, en kleurstoffen. Daarom is deze voeding goed verdraagbaar voor voedselgevoelige katten. De onweerstaanbare smaak en hoge acceptatie worden bereikt door het hoge aandeel dierlijke eiwitten. En dankzij de toevoeging van essentiële vitaminen en mineralen heeft uw kat aan dit natvoer een volledige, voedzame maaltijd. Een belangrijke bijdrage in de voeding wordt geleverd door de aanwezige taurine. Katten kunnen deze stof niet zelf aanmaken, maar hij is essentieel voor het behoud van het gezichtsvermogen en het functioneren van het hart. De stof bevordert bovendien de gezondheid van de huid en een glanzende zijdezachte vacht van uw huisdier.

 • Ideale voeding voor voedselgevoelige katten   
 • Hoogwaardige dierlijke eiwitten uit rundvlees
 • Evenwichtig voedingsprofiel met essentiële vitaminen en mineralen, voor een volledige voeding
 • Bevat taurine, voor een sterk gezichtsvermogen en een goede hartfunctie
 • Vrij van conserveringsmiddelen en andere chemische toevoegingen
   

Bij Brekz kunt u het lekkerste natvoer voor uw kat gemakkelijk en goedkoop online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of een van onze vele acties voor de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Kalf staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Kalf

Vlees en nevenproducten (waarvan kalf 4%), ei en eiproducten, mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (7,5%), ruw vet (5,5%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (3%), vocht (81,5%), metaboliseerbare energie (814 kcal/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.415 IE/kg), vitamine D3 (150 IE/kg), vitamine E (19 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (3,2 mg/kg), koper (0,8 mg/kg).

Technologische additieven:
Cassiagumm (3.000 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Dagelijkse behoefte voor een gezonde, volwassen kat van 4 kg gewicht: 140 g natvoer en 35 g droogvoer.
Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Andere voeding?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product? Kijk dan eens bij het Almo Nature Classic kattenvoer. Hier vindt u onder meer Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen in een handig 55 gram's zakje. Een overzicht van al ons Almo Nature kattenvoer vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 12
€ 11,79
Per 24
€ 21,95
Almo Nature Daily Kip 400 gram

Almo Nature Daily Kip 400 gram

Almo Nature Daily Kip 400 gram is een aanvullende kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. De voeding bevat geen kunstmatige toevoegingen, waardoor het zeer goed verdraagbaar is en zelfs katten met voedselovergevoeligheid het met plezier kunnen eten. Toch bevat het alle voedingsstoffen die uw kat dagelijks nodig heeft. Het hoge aandeel dierlijke eiwitten, afkomstig van de kip, zorgt voor een heerlijke smaak en een hoge acceptatie. Daarnaast dragen eiwitten onder andere bij aan sterke en gezonde spieren. Zo kan uw kat de hele dag buiten spelen en een goed figuur behouden. 

De vitaminen en mineralen die aan Almo Nature Daily Kip 400 gram zijn toegevoegd zijn afkomstig uit natuurlijke producten. Ze bevorderen de gezondheid van uw kat en ondersteunen het immuunsysteem. Ook bevat de voeding taurine. Deze stof biedt ondersteuning aan het hart en zorgt voor het behoud van het gezichtsvermogen. Ook levert het een bijdrage aan een gezonde huid en een glanzende vacht. De voeding van Almo Nature bevat vaak geen toegevoegde voedingsmiddelen. Hierdoor zijn alle voedingsstoffen rechtstreeks afkomstig uit de (dierlijke) ingrediënten. Dit leidt tot natuurlijke variaties in de aanwezige voedingsstoffen, die gecompenseerd kunnen worden door uw kat maaltijden op basis van verschillende ingrediënten aan te bieden.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke, gezonde en natuurlijke voeding voor uw kat? Koop dan nu Almo Nature Daily Kip 400 gram goedkoop online bij Brekz. Uw kat zal van deze maaltijd kunnen smullen!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Kip 400 gram staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten Almo Nature Daily Kip 400 gram

Vlees en nevenproducten (waarvan kip 4%), ei en eiproducten, mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 7,5%, ruw vet 5,5%, ruwe as 3,0%, ruwe vezels 0,1 %, vocht 81,5%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.415 IE/kg), vitamine D3 (150 IE/kg), vitamine E (19 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (3,2 mg/kg), koper (0,8 mg/kg), cassiagumm (3.000 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Kip 400 gram
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Daily Kip 400 gram? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken, zoals Almo Nature Daily Konijn en Almo Nature Classic Tonijn en Garnalen. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 12
€ 11,79
Per 24
€ 21,95

Daily 70 gram

Verpakking Prijs
Per 30
€ 18,95
Per 60
€ 35,95
Almo Nature Daily Kip & Rundvlees 70 gram

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees bestaat uit een paté en is verkrijgbaar in een verpakking van 400 gram, ideaal voor wanneer u meer dan 1 kat in huis heeft. Het voer bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten en is van hoogwaardige kwaliteit. Zowel het kippenvlees als het rundvlees dat in Almo Nature Daily Kip & Rundvlees verwerkt zit is afkomstig van dieren die met een vrije uitloop rond hebben kunnen lopen. Ook is er tijdens het fokken geen gebruik gemaakt van hormonen om de dieren sneller te laten groeien. Tevens is het gebruikt van antibiotica vermeden om het vlees afkomstig van de dieren zo natuurlijk mogelijk te houden.

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees bestaat uit vlees dat is gekookt en gesneden zonder dat daar chemische behandelingen bij gebruikt zijn. Het vlees wordt vervolgens gekookt in zijn eigen vocht. Dit is gedaan om ervoor te zorgen dat de voedingsstoffen in het voer bewaard blijven. Daarnaast zorgt het ook voor een uitstekende smaak aan het voer. Op deze manier biedt Almo Nature Daily Kip & Rundvlees een smaakvolle maaltijd die boordevol zit met vitaminen en mineralen. Er is een kleine hoeveelheid vitaminen en mineralen toegevoegd maar het voer bestaat voornamelijk uit natuurlijke voedingsstoffen. Verder zijn er geen chemische conserveringsmiddelen gebruikt om het voer langer te kunnen bewaren. Ook het gebruik van kleurstoffen om enkel het uiterlijk van het voer te verbeteren is vermeden. Door het volledige natuurlijke proces en de natuurlijke ingrediënten biedt dit voer een voedzame en smakelijke maaltijd voor elke kat. Almo advisteert om uw kat dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven.

U kunt Almo Nature Daily Kip & Rundvlees goedkoop online bij Brekz kopen.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Kip & Rundvlees staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Kip & Rundvlees

De smaken Dailymenu zijn bereid met rood vlees, wit vlees, vis, eieren, groenten en rijst, alleen geschikt als huisdieren voedsel. VoedingsadviesHet is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Almo Nature Daily Kip & Rundvlees

Gewicht van de kat in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Daily Kip & Rundvlees op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 30
€ 18,95
Per 60
€ 35,95
Verpakking Prijs
Per 30
€ 18,95
Per 60
€ 35,95
Verpakking Prijs
Per 30
€ 18,95
Per 60
€ 35,95
Verpakking Prijs
Per 30
€ 18,95
Per 60
€ 35,95
Verpakking Prijs
Per 30
€ 18,95
Per 60
€ 35,95
Verpakking Prijs
Per Combipack
€ 21,95
Almo Nature HFC Natural Combipack D Tonijn 24x70 gr

Almo Nature HFC Natural Combipack D Tonijn

Almo Nature HFC Natural Combipack D Tonijn is een voordelige mix van 4 verschillende soorten tonijn. Iedere soort bevat 6 blikjes à 70 gram Almo Nature HFC Natural.

Deze combipack bestaat uit:

 • 6 x 70 gram Almo Nature Tonijn en Mosselen
 • 6 x 70 gram Almo Nature Tonijn, Kip en Kaas
 • 6 x 70 gram Almo Nature Tonijn en Maïs
 • 6 x 70 gram Almo Nature Tonijn & Inktvis

Almo Nature HFC Natural Tonijn is een aanvullende natvoeding voor uw kat met 100% natuurlijke ingrediënten. De HFC variant van Almo Nature kenmerkt zich door een hoog percentage vis van hoge kwaliteit. De vis is gevangen op zee waardoor het product vrij is van hormonen en antibiotica. De bereiding en verwerking van de vis gebeuren zonder enige toevoegingen en zonder chemische behandelingen. De ingrediënten worden na het koken geconserveerd in het eigen kookvocht. De voedings- en smaakstoffen blijven hierdoor optimaal behouden. De ingrediënten zijn van nature rijk aan vitaminen en mineralen en maken van dit product een gezonde en belangrijke aanvulling voor de gezondheid van uw geliefde huisdier.

 • Bevat 70% hoogwaardig vlees- en vis
 • De vis is gevangen op zee en daardoor vrij van antibiotica en hormonen
 • Geconserveerd in eigen kookvocht voor optimaal behoud van voedings- en smaakstoffen
 • 100% natuurlijk product, vrij van chemische toevoegingen 

Bij Brekz kunt u Almo Nature HFC kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Almo Nature HFC Natural Combipack D Tonijn tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural Combipack D Tonijn staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.


Almo Nature HFC Natural Combipack D Tonijn Ingrediënten

 • 6 x 70 gram Almo Nature Tonijn en Mosselen
  Tonijn & Mosselen (75%), Visbouillon (24%), Rijst (1%)
 • 6 x 70 gram Almo Nature Tonijn, Kip en Kaas
  Tonijn (35%), Kip (35%), Visbouillon (24%), Kaas (5%), Rijst (1%)
 • 6 x 70 gram Almo Nature Tonijn met mais
  Tonijn (70%), Visbouillon (24%), Maïspap (5%), Rijst (1%).
 • 6 x 70 gram Almo Nature Tonijn & Inktvis
  Tonijn (70%), Visbouillon (24%), Inktvis (5%), Rijst (1%)

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het na openen goed af. Er wordt aangeraden om af te wisselen tussen droog- en natvoeding, respectievelijk in de volumeverhouding 60% en 40%. 

Ook is het aan te raden om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken droog- en natvoeding, zodat uw kat alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt. Deze smakelijke combipack helpt u hierbij, zodat u voordelig en eenvoudig kunt afwisselen van smaak en u uw kat regelmatig kunt verassen met een andere smaak.

Gewicht van de kat (kg) Natvoer Droogvoer
Gram Gram
4 110 35
6 165 55
8 220 70
10 275 85
12 330 105

        

Ander voer?

Bent u op zoek naar hoogwaardige droogvoeding voor uw kat met het HFC keurmerk? Kijk dan op Almo Nature HFC Alternative Eend en Rijst kattenvoer. Voor andere smaken kunt u kijken op de Almo Nature kattenvoer pagina

Almo Nature HFC Natural Combipack D Tonijn 24x70 gr > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per Combipack
€ 21,95
Beschikbaar 31 may
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,25
per 2
€ 8,25
Per 3
€ 12,25
Per 4
€ 15,95
Almo Nature Anti Hairball Multipack Rund & Kip 6x70gr

Almo Nature Anti Hairball Multipack Rund & Kip 6x70gr

Almo Nature Anti Hairball Multipack Rund & Kip 6x70gr is een multipack met anti hairball natvoer in de smaken rund en kip. Dit natvoer van Almo Nature is nu verkrijgbaar in een multipack met de smaken rund en kip. Beide zijn rijk aan cellulose vezels zoals FOS, MOS en Yucca. Zij dragen bij aan het voorkomen van de vorming van haarballen bij uw kat. Dankzij de aanwezigheid van taurine worden de ogen, hersenen en zenuwen optimaal ondersteund. Bovendien bevatten de voedingen alle vitaminen en mineralen die uw kat nodig heeft voor een gezonde dag. Het natvoer is vrij van kunstmatige conserveringsmiddelen, kleurstoffen en smaakversterkers.

 • Helpt de vorming van haarballen te voorkomen, dankzij optimale mix van vezels
 • Stimuleert de spijsvertering
 • In twee heerlijke smaken: kip en rund
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
 • Geschikt voor iedere volwassen kat

Bij Brekz kunt u het beste Almo Nature kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Almo Nature Anti Hairball Multipack Rund & Kip 6x70gr tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Almo Nature Anti Hairball Multipack Rund & Kip 6x70gr staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Almo Nature Anti Hairball Multipack Rund & Kip 6x70gr

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. 

Ingrediënten Almo Nature Anti Hairball Kip 70 gram

Kip

Vlees en dierlijke bijproducten (kipvlees 4%), vis en visbijproducten, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen. 


Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9%), ruw vet (4%), ruwe vezel (0,8%), ruwe as (3%), vocht (82%). Energiewaarde: 768 kcal/kg.


Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (325 IU/kg), vitamine E (32 mg/kg), vitamine B1 (2,5 mg/kg), vitamine C (101 mg/kg), E2 (jodium) (0,2 mg/kg), E4 (koper) (0,5 mg/kg), E5 (mangaan) (1 mg/kg), E6 (zink) (16 mg/kg), biotine (0,015 mg/kg), taurine (0,237 g/kg), cassia gumm (134 mg/kg).

Rund

Vlees en dierlijke bijproducten (4% kip), granen, plantaardige proteïne extracten, plantaardige bijproducten (inuline 0,1%), mineralen.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Almo Nature met rund? Kijk eens bij Almo Nature Anti Hairball Rundvlees 70 gram.

Almo Nature Anti Hairball Multipack Rund & Kip 6x70gr > Meer informatie
Verpakking Prijs
per 2
€ 8,25
Per 3
€ 12,25
Per 4
€ 15,95
Almo Nature Sensitive Multipack Vis & Gevogelte 6x70gr

Almo Nature Sensitive Multipack Vis & Gevogelte 6x70gr

Almo Nature Sensitive Multipack Vis & Gevogelte 6x70gr is een handige multipack en bevat natvoer met vis en gevogelte. Het voer is in het bijzonder geschikt voor katten die last hebben van een gevoelige spijsvertering. Daarom is het extra licht verteerbaar en ondersteunt het voer de darmwerking. Behalve het smakelijke gevogeltevlees bevat de voeding prebiotica en plantenvezels, die een regulerende werking hebben op de darm. Het toegevoegde sepioliet vormt een beschermende laag in de darmwand en voorkomt zo irritaties. Uiteraard beschikt Almo Nature Sensitive over alle essentiële vitaminen en mineralen. De voedingen zijn vrij van chemische toevoegingen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Een verpakking bevat 3 x 70 gram vis en 3 x 70 gram gevogelte.

 • Licht verteerbaar natvoer voor katten met een gevoelige spijsvertering
 • Bevat prebiotica, voor een regulerende werking op de darm
 • Met sepioliet, voorkomt irritaties van de darmwand
 • Bevat alle essentiële vitaminen en mineralen
 • Vrij van chemische toevoegingen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen

Bij Brekz kunt u het beste Almo Nature kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Almo Nature Sensitive Multipack Vis & Gevogelte 6x70gr tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

De houdbaarheid van Almo Nature Sensitive Multipack Vis & Gevogelte 6x70gr staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Almo Nature Sensitive Multipack Vis & Gevogelte 6x70gr

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Het advies van Almo Nature is om af te wisselen tussen vlees en vis, droog- en natvoer. Natvoer is essentieel in de dagelijkse voeding, helpt de hydratatie bevorderen en de kans op urinaire aandoeningen te verminderen.

Ingrediënten Almo Nature Sensitive Multipack Vis & Gevogelte 6x70gr​​​​​​​

Gevogelte

Vlees en dierlijke bijproducten (gevogelte min. 4%), groenten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten (inuline 0,1%), mineralen.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (9,5%), ruw vet (4%), ruwe vezel (1,5%), ruwe as (3%), vocht (82%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen
Vitamine D3 (316 IE/kg), vitamine E (31 mg/kg), vitamine B1 (3,8 mg/kg), [3b201] (0,22 mg/kg), koper [E4] (0,5 mg/kg), mangaan [E5] (1 mg/kg), zink [E6] (15 mg/kg), taurine (230 mg/kg), sepioliet (1.575 mg/kg), cassiagom (562 mg/kg).

Vis
Vrij van chemische toevoegingen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een multipack van Almo Nature met tonijn? Kijk eens bij Almo Nature HFC Natural Combipack D Tonijn 24x70 gr.

Almo Nature Sensitive Multipack Vis & Gevogelte 6x70gr > Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,25
Beschikbaar 26 may
per 2
€ 8,25
Beschikbaar 26 may
Per 3
€ 12,25
Beschikbaar 26 may
Per 4
€ 15,95
Beschikbaar 26 may
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,25
per 2
€ 8,25
Per 3
€ 12,25
Per 4
€ 15,95
Verpakking Prijs
Per 30
€ 19,95
Per 60
€ 37,95
Verpakking Prijs
Per 30
€ 19,95
Per 60
€ 37,95
Verpakking Prijs
Per 30
€ 19,95
Per 60
€ 37,95
Verpakking Prijs
Per 30
€ 19,95
Per 60
€ 37,95
Verpakking Prijs
Per 30
€ 19,95
Per 60
€ 37,95
Almo Nature Sensitive Gevogelte 70 gram

Almo Nature Sensitive Gevogelte

Almo Nature Sensitive Gevogelte is een complete natvoeding die zorgt voor een natuurlijke hydratatie en is ideaal voor katten met gevoelige darmen. De recepten zijn bereid met 100% PFC vlees en vis. Katten met een gevoelige spijsverteringssysteem hebben een licht en goed verteerbare voeding nodig voor een goede spijsvertering. Almo Nature Sensitive bevat naast gevogeltevlees ook prebiotica en plantenvezels, die een regulerende werking op de darm uitoefenen. Sepioliet creëert een beschermende laag aan de darmwanden en voorkomt daarmee irritaties.

Almo Nature Sensitive is rijk aan essentiële vitaminen en mineralen. Taurine is een belangrijke bouwsteen voor het welzijn van uw kat. Het versterkt het gezichtsvermogen en de hartfunctie. Deze complete natvoeding is geheel zonder chemische toevoegingen, kleurstoffen en conserveringsmiddelen.  

 • Complete natvoer voor volwassen katten met een gevoelige spijsverteringssysteem
 • Licht verteerbaar voedsel
 • Met prebiotica en plantenvezels die de darmflora reguleren en ondersteunen
 • Sepioliet vormt een beschermende laag aan de darmwanden
 • Rijk aan vitaminen en mineralen
 • 100% natuurlijk: vrij van chemische toevoegingen, conserveringsmiddelen en kleurstoffen
Bij Brekz kunt u Almo Nature kattenvoer goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Almo Nature Sensitive Gevogelte tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 
De houdbaarheid van Almo Nature Sensitive Gevogelte staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.  

Almo Nature Sensitive Gevogelte Ingrediënten

Vlees en dierlijke bijproducten (gevogelte min. 4%), groenten, plantaardige eiwitextracten, plantaardige bijproducten (inuline 0,1%), mineralen.

Additieven

Voedingsfysiologische additieven:
vitamine D3 (316 IE/kg), vitamine E (31 mg/kg), vitamine B1 (3,84964 mg/kg), [3b201] (0,223 mg/kg), koper [E4] (0,5 mg/kg), mangaan [E5] (1 mg/kg), zink [E6] (15 mg/kg), taurine (230 mg/kg), sepioliet (1575 mg/kg).


Technologische additieven:
Cassiagom (562 mg/kg).

Analytische bestanddelen
ruw eiwit (9,5%), ruw vet (4%), ruwe vezel (1,5%), ruwe as (3%), vocht (82%)


Voedingsadvies Almo Nature Sensitive Gevogelte

Voor een optimale voedingsbalans wordt het aangeraden om uw kat dagelijks 60% natvoeding en 40% droogvoeding te geven. Ondanks dat dit een complete voeding is, zijn brokjes belangrijk voor een sterk gebit en gezond tandvlees. Het wordt aanbevolen om de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende vers drinkwater bij het voer.

Ander voer?
Liever een Multipack van deze natvoeding met Vis & Gevogelte? Dan kunt u kijken naar Almo Nature Sensitive Vis & Gevogelte. Voor ons totaalaanbod kunt u kijken op de pagina van Almo Nature kattenvoer.

Almo Nature Sensitive Gevogelte 70 gram > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 30
€ 19,95
Per 60
€ 37,95
Verpakking Prijs
Per 30
€ 19,95
Per 60
€ 37,95
Verpakking Prijs
Per 30
€ 19,95
Per 60
€ 37,95

Daily 85 gram

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend 85 gram

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. De grote verpakking met 400 gram is handig wanneer u meerdere katten in huis heeft. Daarnaast is het handig om als grootverpakking te gebruiken voor 1 kat. Let daarbij wel op dat het voer nadat het eenmaal open is niet heel lang bewaard kan worden. Dit komt omdat het voer supervers is. Het wordt onder natuurlijke omstandigheden geconserveerd in zijn eigen kookvocht. Hierdoor hoeven er geen chemische conserveringsmiddelen aan te pas te komen en blijft Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend uitstekend van smaak. Door de natuurlijke manier van conserveren blijven de voedingsstoffen en smaakstoffen ook beter bewaard in de voeding. Hierdoor zit het vol met vitaminen en mineralen die uw kat hard nodig heeft.

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend bevat enkel vlees dat afkomstig is van kalkoen en eend dat in een vrije ruimte rond heeft kunnen lopen. Hierdoor zijn er tijdens het fokken geen hormonen aan te pas gekomen. Daarnaast is antibiotica overbodig waardoor het vlees zijn meest natuurlijke voedingsmiddelen behoudt. Het vlees wordt bewerkt zonder chemische processen te gebruiken. Er is een minimale hoeveelheid vitaminen en mineralen aan het voer toegevoegd omdat deze van nature al in het voer aanwezig zijn. Hierdoor is het natuurlijke voer van Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend een perfecte maaltijd voor uw kat. Het smaakvolle voer is een traktatie voor elke kat. Almo adviseert om dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer aan uw kat te geven.

U kunt Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend goedkoop online bij Brekz kopen.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend

De smaken Dailymenu zijn bereid met rood vlees, wit vlees, vis, eieren, groenten en rijst, alleen geschikt als huisdieren voedsel.

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend

Gewicht van de kat in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Jelly met Kip. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.

Almo Nature Daily Hapje met Kalkoen & Eend 85 gram > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 24
€ 12,49
per 48
€ 23,75
Almo Nature Daily Hapje met Forel 85 gram

Almo Nature Daily Hapje met Forel

Almo Nature Daily Hapje met Forel is een kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Het wordt geproduceerd zonder dat daar conserveringsmiddelen of kleurstoffen aan toegevoegd worden. De voeding bevat een hoog aandeel aan hoogwaardige dierlijke eiwitten, afkomstig uit de forel. Hierdoor heeft het voedsel een heerlijke smaak en draagt het bij aan gezonde spieren. Daardoor zal uw kat van deze maaltijd kunnen smullen!

De toevoeging van vitaminen en mineralen maakt dat Almo Nature Daily Hapje met Forel compleet is en voldoet aan alle eisen van uw kat. De toevoeging van taurine zorgt er bijvoorbeeld voor dat de ogen en het hart ondersteund worden en het kan ook bijdragen aan een gezonde huid en vacht. Vitamine A, D3 en E dragen onder andere bij aan een goed werkend immuunsysteem. De voeding is goed verdraagbaar waardoor het ook voor overgevoelige katten erg geschikt is.

Dus bent u op zoek naar een gezonde, smakelijke en pure voeding voor uw kat? Bestel dan nu Almo Nature Daily Hapje met Forel goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Hapje met Forel staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Hapje met Forel

Vlees en nevenproducten, vis en nevenproducten (forel 14%), mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (7.5%), ruwe vezel (0.1%), ruw vet (4.0%) ruwe as (0.2%), vocht (81%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (1.100 IE/kg), vitamine D3 (140 IE/kg), vitamine E (10 mg/kg), taurine (410 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (4,4 mg/kg) [koper 1,1 mg/kg].
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Daily Hapje met Forel te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Hapje met Forel
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 100-140 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Daily Hapje met Forel? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 24
€ 12,49
per 48
€ 23,75
Almo Nature Daily Hapje met Rund 85 gram

Almo Nature Daily Hapje met Rund

Almo Nature Daily Hapje met Rund is een delicaat en natuurlijk natvoer en is geschikt voor katten van alle leeftijden. De gebruikte ingrediënten zijn allen van zeer hoge kwaliteit en natuurlijk van aard. Ook bevat de voeding geen kunstmatige toevoegingen zoals conserveringsmiddelen, geur,- kleur- en smaakstoffen. Mede hierdoor heeft de voeding een hoge verdraagzaamheid, wat hem geschikt maakt voor voedselgevoelige katten. Behalve een grote hoeveelheid dierlijke eiwitten bevat de voeding taurine en diverse vitaminen en mineralen. Deze stoffen zijn onontbeerlijk voor een goede gezondheid van een kat. Zo is taurine, een stof die uw kat onvoldoende zelf kan aanmaken, essentieel voor het gezichtsvermogen en het hart. Vitaminen en mineralen zorgen voor een evenwichtig voedingsprofiel. Zo eet uw kat niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Dit zijn nogmaals de redenen waarom uw kat deze voeding nodig heeft.

 • Een zeer smakelijke voeding voor alle katten
 • Geschikt voor katten met een verminderde voedseltolerantie
 • Bevat hoogwaardige dierlijke eiwitten
 • Met taurine, essentieel voor diverse lichaamsfuncties
 • Vrij van chemische toevoegingen zoals conserveringsmiddelen en geur-, kleur- en smaakstoffen


Bij Brekz kunt u Almo Nature Daily Hapje met Rund goedkoop online bestellen. Dankzij de voordeelverpakking en onze regelmatige aanbiedingen kunt u dit natvoer altijd tegen de scherpste prijs kopen!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Hapje met Rund staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Hapje met Rund 

Vlees en nevenproducten (rund 4%), mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (7,5%), ruw vet (4%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (2%), vocht (81%), metaboliseerbare energie (792 kcal/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.100 IE/kg), vitamine D3 (140 IE/kg), vitamine E (10 mg/kg), taurine (410 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (4,4 mg/kg) [koper 1,1 mg/kg].
 

Voedingsadvies

Dagelijkse behoefte voor een gezonde, volwassen kat van 4 kg gewicht: 140 g natvoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een andere voeding van Almo Nature? Kijk dan eens bij Almo Nature Classic. Daar vindt u onder andere Almo Nature Classic Nature Kip & Garnalen. Het gehele assortiment van Almo Nature vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 24
€ 12,49
per 48
€ 23,75
Almo Nature Daily Mousse met Oceaanvis 85 gram

Almo Nature Daily Mousse met Oceaanvis

Almo Nature Daily Mousse met Oceaanvis is een hoogwaardig en smakelijk natvoer voor volwassen katten. In ieder blikje Almo Nature Daily Mousse met Oceaanvis zit een zeer smakelijke mousse van vlees en oceaanvis. De ingrediënten van Almo Nature Daily producten zijn van hoge kwaliteit. Dankzij het hoge aandeel aan dierlijke eiwitten wordt het voer goed opgenomen door uw kat en geniet hij van de heerlijke smaak. Bovendien bevat de voeding toegevoegde vitaminen en mineralen. Alle Almo Nature producten zijn bovendien zonder toegevoegde conserveringsmiddelen, kleur- geur- en smaakstoffen of andere chemische hulpstoffen. Het resultaat is een puur natuurlijk en gezond natvoer, met een heerlijke smaak, waar uw kat iedere keer weer van geniet!

Bij Brekz kunt u goedkoop Almo Nature Daily Mousse met Oceaanvis online kopen. Onze klanten hebben goede ervaringen met het kattenvoer van Almo Nature. 

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse met Oceaanvis staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 

Ingrediënten Almo Nature Daily Mousse met Oceaanvis

Vlees en nevenproducten, vis en nevenproducten (oceaanvis 14%), mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 9,5%, ruw vet 6%, ruwe as 0,2%, ruwe vezels 0,4%, vocht 81,0%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

vitamine A (1.100 IE/kg), vitamine D3 (140 IE/kg), vitamine E (10 mg/kg), taurine (490 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (4,4 mg/kg) [koper 1,1 mg/kg]. Cassiagumm (3.000 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Daily Mousse met Oceaanvis te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Mousse met Oceaanvis
Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 140 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Houdt uw kat meer van vlees dan van vis? Wij hebben een ruim assortiment aan Almo Nature kattenvoer! Bij ons vindt u dus ongetwijfeld de favoriete smaak van uw kat! Of zoekt u natvoer van een andere fabrikant? Bekijk dan ons totaalaanbod natvoer voor katten.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 24
€ 12,49
per 48
€ 23,75
Almo Nature Daily Mousse met Kip 85 gram

Almo Nature Daily Mousse met Kip

Almo Nature Daily Mousse met Kip is natvoer dat geschikt is voor elke soort kat. Door de natuurlijke samenstelling van deze voeding zal elke kat van dit maal smullen. Alle ingrediënten in dit voer zijn van hoge kwaliteit. Het belangrijkste aan de voeding is dat alles wat in het voer aanwezig is een natuurlijke oorsprong heeft. Het voer is daarmee vrij van kunstmatigheden. Er zijn geen chemische conserveringsmiddelen gebruikt, het gebruik van lokstoffen om het voer aantrekkelijker te maken is vermeden en er zijn geen kleurstoffen toegevoegd die enkel tot doel hebben om het uiterlijk van het voer te verbeteren. Hierdoor biedt Almo met Almo Nature Daily Mousse met Kip een volledig natuurlijke maaltijd aan. De hoge natuurlijke waarde zorgt ervoor dat de voeding goed verteerbaar is voor uw kat. Daarnaast zorgt het hoge eiwitgehalte ervoor dat het voer zeer smakelijk is. 

Almo Nature Daily Mousse met Kip is slechts beperkt aangevuld met vitaminen en mineralen. Op deze manier vormt het een uitgebalanceerde maaltijd met een perfect voedingsprofiel. Het taurine dat aanwezig is in het voer blijkt een essentieel onderdeel voor katten. Deze stof wordt namelijk niet in voldoende mate aangemaakt door de kat zelf en dient dus aangevuld te worden. Het helpt om zowel het gezichtsvermogen, als de hartfunctie van uw kat te ondersteunen. Daarnaast zorgt taurine ervoor dat de huid en vacht van uw kat verzorgd worden. Almo Nature Daily Mousse met Kip geeft uw kat een glanzende vacht en een mooie gezonde huid. Dankzij de hoge mate van natuurlijke ingrediënten zit het voer vol met voedingsstoffen en is het rijk van smaak. Hierdoor zal vrijwel elke kat ervan smullen. 

Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Almo Nature Daily Mousse met Kip tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse met Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 
Voedingstabel Almo Nature Daily Mousse met Kip

Gewicht in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110 – 140 (35 droogvoer)
6 165 (55 droogvoer)
8 220 (70 droogvoer)
10 275 (85 droogvoer)
12 330 (105 droogvoer)

 

 

Ingrediënten Almo Nature Daily Mousse met Kip

Vlees en nevenproducten (kip 4%), mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Daily Mousse met Kip op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Jelly met Kip. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 24
€ 12,49
per 48
€ 23,75
Almo Nature Daily Mousse met Kalkoen 85 gram

Almo Nature Daily Mousse met Kalkoen

Almo Nature Daily Mousse met Kalkoen is een kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Het wordt geproduceerd zonder dat daar conserveringsmiddelen of kleurstoffen aan toegevoegd worden. De voeding bevat een hoog aandeel aan hoogwaardige dierlijke eiwitten, afkomstig uit de kalkoen. Hierdoor heeft het voedsel een heerlijke smaak en draagt het bij aan gezonde spieren. Daardoor zal uw kat van deze maaltijd kunnen smullen!

De toevoeging van vitaminen en mineralen maakt dat Almo Nature Daily Mousse met Kalkoen compleet is en voldoet aan alle eisen van uw kat. De toevoeging van taurine zorgt er bijvoorbeeld voor dat de ogen en het hart ondersteund worden en het kan ook bijdragen aan een gezonde huid en vacht. Vitamine A, D3 en E dragen onder andere bij aan een goed werkend immuunsysteem. Dus bent u op zoek naar een smakelijke en pure voeding voor uw kat? Bestel dan nu Almo Nature Daily Mousse met Kalkoen goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse met Kalkoen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Mousse met Kalkoen

Vlees en nevenproducten (kalkoen 14%), mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (9.5%), ruwe vezel (0.4%), ruw vet (6.0%) ruwe as (0.2%), vocht (81%). 

Toegevoegde voedingsmiddelen:

Vitamine A (1.100 IE/kg), vitamine D3 (140 IE/kg), vitamine E (10 mg/kg), taurine (490 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (4,4 mg/kg) [koper 1,1 mg/kg], cassiagumm (3.000 mg/kg).
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Daily Mousse met Kalkoen te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Mousse met Kalkoen
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 100-140 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Daily Mousse met Kalkoen? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken, zoals Almo Nature Daily Mousse met Kip of Zalm. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden. 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 24
€ 12,49
per 48
€ 23,75
Almo Nature Daily Mousse met Lam

Almo Nature Daily Mousse met Lam

Almo Nature Daily Mousse met Lam is een heerlijk nat kattenvoer dat bedoeld is als aanvullende voeding voor uw kat. Alle producten van Almo Nature worden bereid met hoogwaardige grondstoffen (HFC), die geschikt zijn bevonden voor menselijke consumptie. Doordat de heerlijke ingrediënten zachtjes worden gegaard in hun eigen bouillon, blijft de heerlijke smaak van het lamsvlees optimaal behouden. Daarnaast blijven hierdoor alle micronutriënten optimaal behouden. Bovendien is het voer verrijkt met vitaminen en mineralen. Almo Nature Daily Mousse met Lam is dus niet alleen zeer smakelijk, maar ook erg gezond. Zo kan uw kat volop verantwoord genieten van een heerlijk en gezond natvoer!

Bij Brekz kunt u Almo Nature Daily Mousse met Lam goedkoop online bestellen. Bij ons vindt u het lekkerste kattenvoer voor de laagste prijzen! Gemakkelijk besteld, comfortabel thuisbezorgd.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse met Lam staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Ingrediënten Almo Nature Daily Mousse met Lam

Vlees en nevenproducten (lam 4%), mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 9,5%, ruwe vezels 0,4%, ruw vet 6%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

vitamine A (1.100 IE/kg), vitamine D3 (140 IE/kg), vitamine E (10 mg/kg), taurine (490 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (4,4 mg/kg) [koper 1,1 mg/kg].

Voedingsadvies Almo Nature Daily Mousse met Lam

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Daily Mousse met Lam te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Mousse met Lam
Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


 

Ander voer?

Bij Brekz verkopen we diverse soorten Almo Nature kattenvoer. Dankzij ons ruime aanbod aan smaken, kunt u uw kat iedere dag verwennen met een andere smaak! Bent u benieuwd naar natvoer voor uw kat van een andere fabrikant? Bekijk dan eens onze pagina nat kattenvoer!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 24
€ 12,49
per 48
€ 23,75
Almo Nature Daily Mousse met Eend 85 gram

Almo Nature Daily Mousse met Eend

Almo Nature Daily Mousse met Eend is een zeer smakelijk natvoer voor volwassen katten. In ieder blikje Almo Nature Daily Mousse met Eend zit namelijk een zeer smakelijke mousse van eendenvlees. De producten van Almo Nature Daily worden op een speciale manier geproduceerd. Hierom is deze natuurlijke voeding zo lekker: de pure smaak van eend zal uw kat ongetwijfeld verleiden. Alle Almo Nature producten zijn bovendien zonder toegevoegde conserveringsmiddelen, kleur- geur- en smaakstoffen of andere chemische hulpstoffen. Daarnaast bevat Almo Nature Daily Mousse met Eend een optimale hoeveelheid aan vitaminen en mineralen. Een gezond natvoer dus, met een heerlijke smaak, waar uw kat iedere keer weer van geniet!

Bij Brekz kunt u goedkoop Almo Nature Daily Mousse met Eend online kopen. Onze klanten hebben goede ervaringen met Almo Nature producten.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse met Eend staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Mousse met Eend

Vlees en nevenproducten (eend 4%), mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit 7,5%, ruw vet 5,5%, ruwe as 3,0%, ruwe vezels 0,1 %, vocht 81,5%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

vitamine A (1.100 IE/kg), vitamine D3 (140 IE/kg), vitamine E (10 mg/kg), taurine (490 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (4,4 mg/kg) [koper 1,1 mg/kg].
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Daily Mousse met Eend te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Mousse met Eend
Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 140 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Zoekt u een andere smaak Almo Nature kattenvoer? Wij hebben een ruim assortiment aan Almo Nature kattenvoer! Bij ons vindt u dus ongetwijfeld de favoriete smaak van uw kat! Bekijk ook eens het natvoer voor katten van andere fabrikanten dat wij verkopen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 24
€ 12,49
per 48
€ 23,75
Almo Nature Daily Mousse met Konijn 85 gram

Almo Nature Daily Mousse met Konijn

Almo Nature Daily Mousse met Konijn is een hoogwaardige aanvullende voeding voor volwassen katten. De ingrediënten zijn allen van hoge kwaliteit en zijn volkomen natuurlijk. Zo bevat de voeding geen kunstmatige conserverings-, lok- en kleurstoffen. Mede hierom is de Almo Nature Daily Mousse met konijn zeer geschikt voor katten met een verminderde voedseltolerantie. Belangrijke bouwstoffen haalt uw kat uit de dierlijke eiwitten in deze maaltijd. Met de toevoeging van taurine, vitaminen en mineralen verkrijgt het product een uiterst evenwichtig voedingsprofiel. Taurine maken katten zelf onvoldoende aan en is onder meer belangrijk voor het gezichtsvermogen en de hartfunctie. Ook helpt de stof uw kat om zijn glanzende vacht en gezonde huid te behouden. Dankzij taurine, vitaminen en mineralen is de voeding niet alleen bijzonder lekker, maar ook nog eens erg gezond. Nogmaals de voordelen voor uw kat.

 • Erg smakelijk voer, geschikt voor katten met een beperkte voedseltolerantie
 • Hoogwaardige dierlijke eiwitten, goed verteerbaar en verdraagbaar
 • Evenwichtige voeding, met taurine en diverse vitaminen en mineralen
 • Natuurlijke voeding zonder kunstmatige conserveringsmiddelen, lok- en kleurstoffen
   

Bij Brekz kunt u Almo Nature Daily Mousse met Konijn eenvoudig en goedkoop online bestellen. Maak gebruik van de voordeelverpakking of onze regelmatige aanbiedingen. Dan koopt u dit natvoer altijd tegen de scherpste prijs!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse met Konijn staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).

Ingrediënten Almo Nature Daily Mousse met Konijn

Vlees en nevenproducten (konijn 4%), mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (9,5%), ruw vet (6%), ruwe vezel (0,4%), ruwe as (2%), vocht (81%), metaboliseerbare energie (881 kcal/kg).

Toegevoegde voedingsmiddelen

Vitamine A (1.100 IE/kg), vitamine D3 (140 IE/kg), vitamine E (10 mg/kg), taurine (490 mg/kg), kopersulfaatpentahydraat (4,4 mg/kg) [koper 1,1 mg/kg], Cassiagumm (3.000 mg/kg).

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Almo Nature raadt aan om de maaltijden van uw kat te verdelen in 60% natvoer en 40% droogvoer.
 

Ander voer?

Bent u op zoek naar een andere aanvullende voeding van Almo Nature? Kijk dan eens bij Almo Nature Classic, bijvoorbeeld voor Almo Nature Classic Kip & Garnalen. Een volledig overzicht vindt u op de merkenpagina van Almo Nature

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 24
€ 12,49
per 48
€ 23,75
Almo Nature Daily Mousse met Zalm 85 gram

Almo Nature Daily Mousse met Zalm

Almo Nature Daily Mousse met Zalm is natvoer dat u kunt geven aan alle soorten katten. Almo staat bekend om de samenstelling van haar voeding. Ze maken uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten en kijken daarbij enkel naar de voedingsbehoften van de kat. De kat is van nature een vleeseter. Het is daarom niet verwonderlijk dat het voer van Almo hoofdzakelijk uit vlees en vis bestaat. Almo Nature Daily Mousse met Zalm bestaat deels uit zalm. Daarnaast zijn er geen chemische toevoegingen gedaan aan het voer. Het voer is op een natuurlijke manier geconserveerd en er zijn geen lokstoffen of kleurstoffen aan toegevoegd. Doordat er enkel gebruik is gemaakt van natuurlijke producten is deze voeding tevens geschikt voor voedselgevoelige katten. Daarnaast geeft het de voeding een uitstekende smaak.
 
Almo Nature Daily Mousse met Zalm bevat een hoog aandeel aan dierlijke eiwitten. Dit zorgt, naast een sterke smaak, ook voor een hoge verteerbaarheid van het voer. Er is enkel een kleine hoeveelheid vitaminen en mineralen aan het voer toegevoegd om er een uitgebalanceerde maaltijd van te kunnen maken. Zo is taurine bijvoorbeeld extra in het voer aanwezig omdat katten dit van nature niet voldoende aanmaken. Taurine zorgt ervoor dat het gezichtsvermogen van de kat goed blijft en het ondersteunt de hartspier. Tevens helpt het stofje bij het verzorgen van de vacht. Door Almo Nature Daily Mousse met Zalm aan uw kat te geven krijgt deze een stralende vacht en een gezonde huid. Door gebruik te maken van natuurlijk producten biedt Almo een voedzame maaltijd met een goede smaak. Hierdoor zal menig kat er met plezier van smullen. 
 
Bij Brekz kunt u het beste voer voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Almo Nature Daily Mousse met Zalm tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse met Zalm staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 
 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Mousse met Zalm

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.

Voedingstabel Almo Nature Daily Mousse met Zalm

Gewicht in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110 – 140 (35 droogvoer)
6 165 (55 droogvoer)
8 220 (70 droogvoer)
10 275 (85 droogvoer)
12 330 (105 droogvoer)

 

 

Ingrediënten Almo Nature Daily Mousse met Zalm

Vlees en nevenproducten, vis en nevenproducten (zalm 4%), mineraalstoffen, plantaardige vezelextracten.

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Daily Mousse met Zalm op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Cuisine Kipfilet en Kaas. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 24
€ 12,49
per 48
€ 23,75
Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Kip 85 gram

Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Kip

Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Kip is een kattenvoeding op basis van natuurlijke ingrediënten van hoge kwaliteit. Het wordt geproduceerd zonder dat daar conserveringsmiddelen of kleurstoffen aan toegevoegd worden. De voeding bevat een hoog aandeel aan hoogwaardige dierlijke eiwitten, afkomstig uit de tonijn en kip. Hierdoor heeft het voedsel een heerlijke smaak en draagt het bij aan gezonde spieren. Daardoor zal uw kat van deze maaltijd kunnen smullen!

De toevoeging van vitaminen en mineralen maakt dat Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Kip compleet is en voldoet aan alle eisen van uw kat. De toevoeging van taurine zorgt er bijvoorbeeld voor dat de ogen en het hart ondersteund worden en het kan ook bijdragen aan een gezonde huid en vacht. Vitamine A, D3 en E dragen onder andere bij aan een goed werkend immuunsysteem.

Dus bent u op zoek naar een smakelijke en pure voeding voor uw kat? Koop dan nu Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Kip goedkoop online bij Brekz!

De houdbaarheid van Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Kip staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.
 

Ingrediënten Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Kip

Analytische bestanddelen:

Ruw eiwit (9.5%), ruw vet (6.0%), ruwe vezel (4.0%),  ruwe as (2.0%), vocht (81.0%).  
 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Kip

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Kip te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 
Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 

Voedingsadvies Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Kip
Gewicht kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog 


Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Almo Nature Daily Mousse met Tonijn & Kip? Bekijk dan eens ons totaalaanbod van Almo Nature nat kattenvoer op onze website. We beschikken over een ruim aanbod aan (blik)voeding in verschillende smaken, zoals Almo Nature Daily Mousse met Eend of met Oceaanvis. Zo kunt u uw kat een afwisselende maaltijd aanbieden waar uw huisdier zeker van zal kunnen genieten!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per 24
€ 12,49
per 48
€ 23,75
Verpakking Prijs
Per 24
€ 12,49
per 48
€ 23,75
Verpakking Prijs
Per 24
€ 12,49
per 48
€ 23,75
Verpakking Prijs
Per 24
€ 12,49
per 48
€ 23,75

Blikken 280 gram

Verpakking Prijs
per 6
€ 17,95
Per 12
€ 31,95
Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen 280 gram

Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen

Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen is smakelijk natuurlijk natvoer dat als aanvullende voeding gegeven kan worden aan volwassen katten van alle rassen. Almo Nature HFC Natural natvoer wordt bereid met hoogwaardige grondstoffen die geschikt zijn voor menselijke consumptie. De heerlijke ingrediënten worden zachtjes gegaard in hun eigen bouillon, waardoor alle micronutriënten behouden blijven. Bovendien bevat de voeding geen conserveringsmiddelen, kleur- geur- en smaakstoffen of andere chemische hulpstoffen. Het resultaat is een heerlijke natuurlijke voeding die de pure smaak van kip en garnalen heeft. Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen is een aanvullende voeding, die in combinatie met droogvoer wordt gegeven. Door droogvoer te combineren met natvoer van Almo Nature, bevordert u de hydratatie van uw kat en vermindert u de kans dat hij aandoeningen aan zijn urinewegen oploopt.

Bij Brekz bestelt u het lekkerste kattenvoer gemakkelijk en goedkoop online. Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen koopt u dus bij ons!

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ). 
 

Ingrediënten Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen

Minimaal 38% kip, kipbouillon, minimaal 12% garnalen, rijst 3%.

Analytische bestanddelen

Ruw Eiwit 13%, ruw vet 0,2%, ruwe vezel 0,1%, ruwe as 1,5%, vocht 84,0%.

Toegevoegde voedingsmiddelen

Bevat volgens de fabrikant geen toegevoegde voedingsmiddelen.
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Het wordt aangeraden om Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen te combineren met droogvoer en om regelmatig af te wisselen tussen de verschillende smaken natvoer voor een gezond en lang leven. 

Voedingsadvies Almo Nature HFC Natural Kip & Garnalen
Gewicht van de kat (kg) Hoeveelheid voeding 
Gram
4 110 nat en 35 droog
6 165 nat en 55 droog
8 220 nat en 70 droog
10 275 nat en 85 droog
12 330 nat en 105 droog


Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. 
 

Ander voer?

Bij Brekz verkopen we diverse smaken Almo Nature kattenvoer. Zoekt u toch een ander natvoer voor uw kat? Bekijk dan ons totaalaanbod nat kattenvoer. Of bent u op zoek naar droogvoer voor katten?

> Meer informatie
Verpakking Prijs
per 6
€ 17,95
Per 12
€ 31,95
Verpakking Prijs
per 6
€ 17,95
Per 12
€ 29,95
Almo Nature HFC Natural Zalm & Pompoen 280 gram

Almo Nature HFC Natural Zalm & Pompoen

Almo Nature HFC Natural Zalm & Pompoen is hoogwaardige voeding, bestaande uit slechts natuurlijke ingrediënten. Het voer is van de beste kwaliteit, onder andere omdat er geen smaakversterkers en kunstmatige conserveringsmiddelen aan toegevoegd worden. Deze variant is geschikt voor volwassen katten bestaat voor 47% uit zalm.

In het HFC Natural assortiment kiest Almo Nature voor ingrediënten die 100% geschikt zijn voor menselijke consumptie en dus erg gezond zijn. De voeding bevat de beste soorten vlees, vis, groenten, fruit en kaas, verpakt in hun eigen bouillon, zodat alle voedingsstoffen bewaard blijven. Het is, door middel van stomen, bereid met verse en natuurlijke ingrediënten. Doordat de voeding gestoomd is, zijn de meeste voedingsstoffen bewaard gebleven. 

Almo Nature maakt vooral voer voor honden en katten omdat dat hun belangrijkste klanten zijn. Ze zijn van mening dat natuurlijke voeding het best voor uw huisdier is. Hun producten zijn dus volledig natuurlijk en worden niet chemisch behandeld. Ook wordt er op de verpakking duidelijk vermeld wat er in het product zit en waar het vandaan komt. 

Bij Brekz bestelt u snel en goedkoop het meest gezonde kattenvoer. Bestel daarom nu Almo Nature HFC Natural Zalm & Pompoen online. Elke verpakking bevat 280 gram en is ook verkrijgbaar in voordeelverpakkingen! 

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Natural Zalm & Pompoen staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze veelgestelde vragen (FAQ).
 

Ingredienten Almo Nature HFC Natural Zalm & Pompoen

Zalmbouillon (47%), zalm (38%), pompoen (12%), rijst (3%)

Analytische bestanddelen 
Ruw eiwit (18,0%), ruw vet (2,0%), ruwe vezel (0,1%), ruwe as (1,0%), metaboliseerbare energie (800,0 kcal/kg)

Voedingsadvies 

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af. Er wordt aangeraden om af te wisselen tussen droog- en natvoer, respectievelijk in de volumeverhouding 60% en 40%. 

Voedingsadvies Almo Nature HFC Natural Zalm & Pompoen
Gewicht van de kat (kg) Natvoer Droogvoer
Gram Gram
4 110 35
6 165 55
8 220 70
10 275 85
12 330 105

 

Ander voer?

Bent u op zoek naar verpakkingen met een andere hoeveelheid? Bekijk dan eens onze Almo Nature natvoer pagina. Hier vind u Almo Nature Classic Nature Zalm & Pompoen. Maar daarnaast bieden we ook bijvoorbeeld de Almo Nature Legend Kip met Pompoen.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
per 6
€ 17,95
Per 12
€ 31,95
Verpakking Prijs
per 6
€ 17,95
Per 12
€ 31,95
Verpakking Prijs
per 6
€ 17,95
Per 12
€ 31,95
Verpakking Prijs
per 6
€ 17,95