Almo Nature HFC Kipfilet

Product Information
12 x 150 gram
€ 20,49 (€ 11,38/kg)
€ 20,49 (€ 11,38/kg)
24 x 150 gram
€ 39,49 (€ 10,97/kg)
Meest verkocht
€ 39,49 (€ 10,97/kg)

Almo Nature HFC Kipfilet is een hoogwaardige aanvullende voeding voor volwassen katten van alle rassen.

  • Zeer smakelijke aanvullende voeding;
  • Rijk aan heerlijke kipfilet
  • Vrij van chemische toevoegingen

Meer informatie

Almo Nature HFC Kipfilet

Almo Nature HFC Kipfilet is voeding die geschikt is voor alle volwassen katten. Het voer bestaat uitsluitend uit natuurlijke ingrediënten. Volwassen katten zijn in de kracht van hun leven. De juiste voeding is daarbij van groot belang. De katten zijn actief en kunnen daarom wel wat goede voedingsstoffen gebruiken. Doordat Almo uitsluitend gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten heeft de voeding een hoogwaardig voedzaam gehalte. De smaakvolle maaltijd bestaat voor maar liefst 75% uit kip. De kip is afkomstig van een vrije uitloop ranch. Er zijn tijdens het fokken geen hormonen gebruikt en ook het gebruik van antibiotica is vermeden. Op deze manier heeft het kippenvlees zijn meest natuurlijke samenstelling.

Almo Nature HFC Kipfilet wordt zonder chemische behandelingen gemaakt. Het voer wordt gekookt en geconserveerd in zijn eigen vocht. Op deze manier blijven de voedingsstoffen van het voer optimaal behouden. Daarnaast komt het ook de smaak van het voer ten goede. Het maakt het tevens overbodig om vitaminen, mineralen en andere voedingsstoffen toe te voegen aan het voer omdat deze simpelweg al aanwezig zijn in het voer. Er is een kleine hoeveelheid rijst toegevoegd aan het voer om de maaltijd nog gezonder te maken. Doordat het voer in zijn eigen kookvocht geconserveerd wordt zijn er geen chemische conserveermiddelen nodig om het voer te bewaren. Daarnaast zijn er geen kleurstoffen gebruikt die enkel tot doel zouden hebben om het uiterlijk van het voer te verbeteren. Op deze manier heeft het voer zijn meest natuurlijke samenstelling. Hierdoor is het qua smaak een feest en zal elke kat ervan smullen.

U kunt Almo Nature HFC Kipfilet online goedkoop bij ons kopen.

De houdbaarheid van Almo Nature HFC Kipfilet staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Almo Nature HFC Kipfilet

Kipfilet 55%, kipbouillon 42%, rijst 3%

Analytische bestandsdelen

Ruw Eiwit (16%), Ruw Vet (0,1%), Ruwe Vezel (0,3%), Ruwe As (14%), Vocht (81%)
 

Voedingsadvies

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer.

Almo Nature HFC Kipfilet

Gewicht van de kat in KG Hoeveelheid voer in gram
4 110

Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ander voer?

Bent u in plaats van Almo Nature Classic Kipfilet op zoek naar ander voer voor uw kat kijk dan eens naar Almo Nature Classic Jelly met Kip. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al het natvoer van Almo.


Reviews
4
4
4
4
4
4 / 5 (3)
15-07-2018
1
2
3
4
5
Kipfilet besteld en kippenborst geleverd.Bestelling liet ook op zich wachten (4 dagen)

Translate to English

28-01-2020
1
2
3
4
5
Sehr gutes Katzennassfutter. Unsere Katze hat Magen - und Darmprobleme. Nach verzweifelten Versuchen ein verträgliches Futter für unsere Katze zu finden, haben wir auf Empfehlung dieses Futter ausprobiert. Sie verträgt dieses Futter sehr gut und hat seitdem kein Erbrechen und Durchfall mehr.

Translate to English

01-01-2019
1
2
3
4
5
Prima product snelle levering

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mail adres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.