Almo Nature Daily met kalf en lam natvoer kat (70 gr)

Product Information
30 x 70 gram
€ 19,25 (€ 9,17/kg)
€ 19,25 (€ 9,17/kg)
60 x 70 gram
€ 36,49 (€ 8,69/kg)
Meest verkocht
€ 36,49 (€ 8,69/kg)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Almo Nature Daily met kalfs- en lamsvlees (70 gram) is een natuurlijke, aanvullende, graanvrije voeding met kalfs- en lamsvlees en is geschikt voor volwassen katten. De voordelen:

  • Natuurlijke voeding
  • Geschikt voor voedselgevoelige katten
  • Vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature Daily met kalfs- en lamsvlees 

Almo Nature Daily met kalfs- en lamsvlees (70 gram) is een natuurlijke, aanvullende voeding met kalfs- en lamsvlees en is geschikt voor volwassen katten. Dit smakelijke natvoer van Almo Nature is bereid met de beste verse ingrediënten. Het bevat heerlijke stukjes kalfs- en lamsvlees en is rijk aan dierlijke eiwitten. Bovendien is het voer zeer natuurlijk en vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen. Een heerlijke dagelijkse voeding in een handige maaltijdverpakking.

  • Met vers kalfs- en lamsvlees
  • Bereid met de beste verse ingredienten
  • Natuurlijke voeding, vrij van conserveringsmiddelen en kleurstoffen
  • Handige maaltijdverpakking
  • Geschikt voor iedere volwassen kat

Bij Brekz kunt u het beste Almo Nature kattenvoer nat goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Almo Nature Daily Kalfsvlees & Lamsvlees 70 gram tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Ingrediënten Almo Nature Daily met kalf en lam 

Samenstelling: Vlees & derivaten (kalf 4%, lam 4%), groenten, plantaardige proteïne extracten, plantaardige bijproducten en mineralen.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 9%; Vocht 82%; Ruwe celstof 0,8%; Ruwe as 3%; Ruw vet 5%

Nutritionele toevoegingen: Vitamine D3 303 IU/kg, vitamine E 29 mg/kg, vitamine B1 2 mg/kg, E2 (jodium) 189 g/kg, E4 (koper) 0,54 mg/kg, E5 (mangaan) 1 mg/kg, E6 (zink) 14 mg/kg, taurine 221 mg/kg.

Technologische toevoegingen: Cassiagom 599 mg/kg

Voedingsadvies Almo Nature met kalf en lam 

Het voedingsadvies vindt u op de verpakking. Almo Nature adviseert voor een optimaal voedingsevenwicht, af te wisselen tussen alle soorten vlees en vis, droog- en natvoer. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens 2 maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. De houdbaarheid staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een natvoer van Almo Nature met kipfilet? Kijk dan eens bij ons Almo Nature Classic Nature Kipfilet 55 gr.Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.