Almo Nature Daily met kip en zalm natvoer kat (70 g)

Almo Nature Daily met kip en zalm natvoer kat (70 g)
Almo Nature Daily met kip en zalm natvoer kat (70 g)
Gebruik 2 vingers (pinch to zoom) om in te zoomen

Almo Nature Daily met kip en zalm natvoer kat (70 g)

Productinformatie
4
4
4
4
4
(1)

1-3 werkdagen levertijd, tenzij anders aangegeven

Almo Nature Daily met kip en zalm natvoer kat (70 g) is een natuurlijke, aanvullende voeding met kip en zalm, bedoeld voor volwassen katten.

  • Bevat alleen natuurlijke ingrediënten
  • Uitstekende conservering in kookvocht
  • Vrij van chemische toevoegingen

Meer informatie

Productinformatie Almo Nature Daily met kip en zalm natvoer kat

Almo Nature Daily met kip & zalm is een aanvullende voeding, rijk aan kip en zalm en is geschikt voor volwassen katten. De natuurlijke ingrediënten van deze voeding zijn zorgvuldig geselecteerd en zijn alleen van de hoogste kwaliteit. Zo is de vis vers gevangen in zee, waardoor zij geen antibiotica en toegevoegde hormonen bevat. Hetzelfde geldt voor het hoogwaardige vlees, dat afkomstig is uit de vrije veehouderij. Ook bij de bereiding is geen gebruik gemaakt van chemische stoffen.
Direct na bereiding worden vlees en vis geconserveerd in hun eigen kookvocht, voor een optimaal behoudt van de smaak- en voedingsstoffen. Dankzij de aanwezige vitaminen en mineralen krijgt uw kat niet alleen een lekkere maaltijd voorgeschoteld, maar is deze ook nog eens gezond. Alle producten van Almo Nature Daily zijn uiteraard vrij van conserveringsmiddelen, geur-, kleur- en smaakstoffen. Dit alles zorgt ervoor dat Almo Nature Daily een natuurlijk, niet te versmaden natvoer is voor iedere kat.

Bij Brekz kunt u Almo Nature Daily met kip en zalm natvoer kat (70 g) goedkoop online bestellen. De kleine verpakking sluit perfect aan op de behoefte van uw kat. En dankzij de regelmatige aanbiedingen koopt u dit natvoer altijd tegen de scherpste prijs!

Ingrediënten Almo Nature Daily met kip en zalm

Samenstelling: Vis en visbijproducten (zeevis >6%; tonijn >4%, zalm >4%), vlees en vleesbijproducten (kip >13%), maïsgluten, eieren, wortel (1,6%), erwten (1,6%), rijst (1,4%).

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit (11%), ruw vet (3%), ruwe vezel (1%), ruwe as (3%), vocht (80%), metaboliseerbare energie (710 kcal)

Voedingsadvies Almo Nature Daily natvoer kat

Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Almo Nature is aanvullend voer, enige afwisseling van soorten voer strekt tot de aanbeveling.

Voor een volledige, gezonde voeding raadt Almo Nature aan om de maaltijden van uw kat te verdelen in 60% natvoer en 40% droogvoer. De houdbaarheid van Almo Nature Daily met kip en zalm natvoer kat (70 g) staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ander voer?

Bent u op zoek naar een andere aanvullende voeding voor uw kat, bijvoorbeeld van een groter formaat? Kijk dan eens bij Almo Nature Daily 170 gram of Almo Nature Daily 400 gram.


Reviews
4
4
4
4
4
5 / 5 (1)
26-02-2024
1
2
3
4
5
I swear by the Almo cat food. My cat is 10 years old and looks like she's 3. Glossy fur, good health, and she loves it. I'm glad I have a source to get this food.

Translate to EnglishHoud me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.