Antiblaf en training

Antiblaf en training artikelen bevat alle soorten artikelen die u helpen met het trainen van uw hond en artikelen tegen ongewenst blafgedrag. U vindt hier onder andere producten als slip-halsbanden, trainingsdummy's, blafbandartikelen en andere halsbandartikelen.
Lees meer ..
Kies snel uw categorie
Dummy/Halter
Slip-halsbanden
Spray
Statische Correctie
Trainingsbanden
Ultrasoon
Anti-trek
Omheining
Overige

Spray

Petsafe Anti Bark Spray Collar citronella

Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronella

Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronella geeft een onschadelijke stof af bij elke blaf, waardoor uw hond dit afleert. De geur van deze stof is citronella: iets wat uw hond als vervelend zal ervaren. Door deze vloeistof af te geven bij elke blaf, krijgt uw huisdier hierbij een negatieve associatie. Het is een effectieve manier om blaffen af te leren. Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronel voor de hond is een gemakkelijke en diervriendelijke manier om dit gedrag te stoppen. De werking berust op een microfoon die blafgeluid van de hond detecteert. De halsband is geschikt voor honden vanaf 2,6 kilogram en heeft een lengte van 60 centimeter. Ook mag het slechts gebruikt worden op honden vanaf 6 maanden. Hij is gemaakt van sterk nylon en zal dus niet snel kapotgaan. In een verpakking Citronel Spray zitten 18 tot 23 sprays.

 • Halsband die ongewenst blaffen tegengaat
 • Geeft een geur af die de hond onsmakelijk vindt
 • Diervriendelijk en niet schadelijk
 • Werking berust op een microfoon die blafgeluid detecteert
 • Voor honden vanaf 2,6 kilogram / 6 maanden
 • Halsband van 60 centimeter en flacon met 18-23 sprays

Bij Brekz kunt u de beste training voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronel voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Specificaties Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronella

 • Batterijduur: 2 weken
 • Batterij type: RFA-18
 • Met aan- en uitknop
 • Enigszins waterbestendig
 • Kleur: zwart


Gebruiksaanwijzing Petsafe Anti Bark Spray Collar Citronella

De halsband dient om de nek van uw hond gedragen te worden. 
Let op: Laat uw hond niet alleen als hij nog niet gewend is aan de halsband. Binnen een aantal dagen zal u merken dat hij minder blaft. Het leerproces is dan echter nog niet voltooid. Honden testen vaak na een aantal dagen de nieuwe leerervaring en zullen tijdelijk vaker proberen te blaffen. Dit gebeurt meestal gedurende de tweede week. Het is belangrijk op dat moment de antiblafband niet anders te gaan gebruiken. Wanneer uw hond de halsband niet draagt, kan het leerproces van goed gedrag weer worden verstoord. 


Nylon

Dit is het bekendste soort textiel en kan voor van alles gebruikt worden. Niet alleen kleding wordt gemaakt van nylon, ook tandenborstels, vloerbedekking, en dus ook halsbanden en riemen! Het voordeel van dit soort textiel is dat het goedkoop en makkelijk is om te maken. Daarnaast is het sterk, en dat maakt het extra geschikt voor een stevige halsband die dus niet snel kapot zal gaan.


Andere training voor uw hond?

Bent u niet op zoek naar een antiblaf product, maar naar een ander trainingsartikel voor uw hond? Bekijk dan ons Antiblaf en training assortiment. Hier verkopen we onder andere de Beeztees Nylon Halve Slipketting 30-40 cm voor de hond. Deze vermindert trekken aan de lijn. 

 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Naturel
€ 50,99
Verpakking Prijs
Citronella
€ 10,99
Verpakking Prijs
Naturel
€ 10,99
Verpakking Prijs
Spray Control
€ 69,99
Batterij RFA67 voor de blafband voor honden

Batterij RFA67 voor de blafband voor honden

Batterij RFA67 voor de blafband voor honden is een batterij voor de volgende blafbanden en trainingsmiddelen:

De batterijen zijn per twee stuks verpakt en dit kost €10,99.

Bij Brekz kunt u de beste batterijen voor uw antiblaf- en trainingsmiddelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Batterij RFA67 voor de blafband voor honden tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Andere batterijen?

Bent u niet op zoek naar batterijen voor een van deze producten, maar voor een ander product? Bekijk dan onze Antiblaf en training pagina. Hier verkopen we onder andere de Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden. Deze is geschikt voor de Nano Deluxe en voor de Deluxe Big Dog Bark Control.

Batterij PRFA67 > Meer informatie
Verpakking Prijs
PRFA67
€ 10,49
Batterij RFA-18 voor blafbanden voor honden

Batterij RFA-18 voor blafbanden voor honden

Batterij RFA-18 voor blafbanden voor honden is een batterij voor de volgende blafbanden en trainingsmiddelen:

De batterijen zijn per stuk verpakt en één stuk kost €5,75.

Bij Brekz kunt u de beste batterijen voor uw antiblaf- en trainingsmiddelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Batterij RFA-18 voor blafbanden voor honden tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Andere batterijen?

Bent u niet op zoek naar batterijen voor een van deze producten, maar voor een ander product? Bekijk dan onze Antiblaf en training pagina. Hier verkopen we onder andere de Petsafe 3 Volt Batterij RFA-35-11. Deze is geschikt voor de afstandsbediening van de Petsafe Small en Big Dog Trainers.

Batterij RFA-18 > Meer informatie
Verpakking Prijs
RFA-18
€ 4,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 74,99
Pet Corrector Stops Barking

Pet Corrector Stops Barking

Pet Corrector Stops Barking maakt een hard sissend geluid om uw hond af te leiden en ongewenst gedrag te stoppen. Hieronder verstaan we niet alleen blaffen, maar ook opspringen, stelen en mensen achterna lopen. Om dit af te leren en gewenst gedrag te stimuleren is het noodzakelijk om de inzet van dit product goed te timen. Lees daarom altijd voor gebruik de trainingsgids. De werking berust op een gecomprimeerd gas in de flacon, dat een geluid maakt wanneer het ontsnapt bij gebruik. Dit geluid doet de hond denken aan slangen of insecten, waardoor zijn instinct hem daar op laat focussen. Het gas is geurloos en veilig en dit product is volledig diervriendelijk. In een verpakking zit 50 ml. Dit is genoeg om ongeveer 50 keer te sprayen.

 • Bevat gas dat een hard sissend geluid maakt wanneer het ontsnapt
 • Leert vervelend gedrag af op een diervriendelijke manier
 • Lees voor gebruik altijd de trainingsgids
 • Volledig geurloos en veilig
 • Bevat 50 ml = ongeveer 50 keer sprayen

Bij Brekz kunt u de beste anti-blaf en trainingsproducten voor de hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Pet Corrector Stops Barking tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing Pet Corrector Stops Barking

Test voor het gebruik eerst of uw hond gevoelig is voor het middel. Dit doet u door op een meter afstand één keer te sprayen. Kijk hoe de hond reageert. De juiste timing is bij herhaling erg belangrijk. Gebruik het alleen wanneer uw huisdier ernstig ongewenst gedrag vertoont. Beloon hem direct nadat zijn foute gedrag gestopt is en corrigeer één soort ongewenst gedrag per keer. Dit maakt het gebruik van Pet Corrector Stops Barking effectiever. Spray altijd zo kort mogelijk. Lees voor verdere instructies de handleiding.


Let op

Spray nooit op de hond, maar alleen naast hem.
Houd afstand tot uw huisdier en spuit in een andere richting.
Niet in de zon zetten of blootstellen aan temperaturen boven de 50°C


Andere anti-blaf?

Bent u op zoek naar andere manieren om uw hond te laten stoppen met blaffen? Bekijk dan ons Antiblaf en training assortiment. Een voorbeeld is de Petsafe Little Deluxe Antiblafband voor de hond. Dit is een halsband die het geluid van blaffen detecteert en vervolgens een statische correctie geeft.
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
30 ml
€ 8,75
50 ml
€ 11,99

Statische Correctie

Verpakking Prijs
Bark Control Collar
€ 49,99
Petsafe Little Dog Deluxe Antiblafband voor de hond pbc19-12443

Petsafe Little Deluxe Antiblafband voor de hond

Petsafe Little Deluxe Antiblafband voor de hond is een band die blaffen detecteert en met behulp van een statische correctie corrigeert. Deze antiblafband voor honden van kleinere rassen detecteert en stopt blaffen geheel automatisch. Hij corrigeert uw hond bij blaffen door het afgeven van een statische correctie. De antiblafband beschikt over 10 verschillende niveau's die automatisch worden aangepast aan het temperament van uw hond. Zo krijgt uw hond een proportionele correctie van zijn gedrag. De antiblafband is geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tussen 3,6 en 18 kg. 

De ijzeren staafjes dienen voor een goede geleiding in contact te komen met de huid. Scheer indien nodig wat vacht weg op de plek waar de staafjes de huid moeten raken.

 • Detecteert en stopt blaffen geheel automatisch
 • Beschikt over 10 standen van statische correctie 
 • Past het niveau van statische correctie automatisch aan aan het temperament van uw hond, voor een proportionele, diervriendelijke correctie
 • Geschikt voor honden met een lichaamsgewicht tussen 3,6 en 18 kg

 

Bij Brekz kunt u de beste antiblaf en training artikelen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Little Deluxe Antiblafband voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een antiblafband met een corrigerende spray? Kijk dan eens bij de Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar. Een overzicht van al onze Antiblaf en training artikelen vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Bark Control Kleine Hond
€ 84,95
Petsafe Deluxe Big Dog Bark Control voor de hond PBC19-13058

Petsafe Deluxe Big Dog Bark Control voor de hond 

Petsafe Deluxe Big Dog Bark Control voor de hond is een antiblafband die blaffen corrigeert door een statische correctie af te geven en is geschikt voor honden met een gewicht vanaf 18 kg. De antiblafband detecteert het blaffen van uw hond en geeft hem automatisch een statische correctie, om hem het blaffen af te leren. De band is voorzien van 10 statische correctieniveau's die zichzelf inregelen aan de hand van het temperament van uw hond. De antiblafband is geschikt voor honden met een gewicht vanaf 18 kg. Het product is waterdicht en is dankzij het kleine kastje ook geschikt voor honden met een korte nek, zoals de Engelse Bulldog.

De ijzeren staafjes dienen voor een goede geleiding in contact te komen met de huid. Scheer indien nodig wat vacht weg op de plek waar de staafjes de huid moeten raken.

 • Detecteert blaffen automatisch en stopt het door middel van statische correctie
 • Beschikt over 10 correctieniveau's
 • Stelt zich automatisch in op een van de correctieniveau's aan de hand van het temperament van uw hond 
 • Voor honden met een lichaamsgewicht vanaf 18 kg
 • Waterdicht

 

Bij Brekz kunt u de beste Antiblaf en training artikelen goedkoop online kopen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe Deluxe Big Dog Bark Control voor de hond tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een antiblafband met spray? Kijk dan eens bij de Petsafe Big Dog Deluxe Spray Bark Collar. Een overzicht van al onze Antiblaf en training artikelen vindt u hier.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Bark Control Grote Hond
€ 88,99
Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden

Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden

De Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden is een batterij geschikt voor blafbanden en trainingsmiddelen. De batterij past bij twee producten, namelijk de Nano Deluxe en de Deluxe Big Dog Bark Control. De batterijen zijn per stuk verpakt.

Bij Brekz kunt u de beste dierbenodigdheden voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu een Batterij PRFA188 voor blafbanden voor honden tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een antiblaf band? Kijk dan eens bij de Petsafe Deluxe Big Dog Bark Control voor de hond. Voor een volledig overzicht kijkt u in ons assortiment Antiblaf artikelen.

Batterij PRFA188 > Meer informatie
Verpakking Prijs
PRFA188
€ 9,99

Trainingsbanden

Verpakking Prijs
Spray Commander
€ 92,90
Petsafe 900 mtr Remote Trainer PDT19-16125

Petsafe 900 Meter Trainer Honden pdt19-16125

Petsafe 900 mtr Remote Trainer PDT19-16125 voor honden is een trainingsband die op afstand te bedienen is. Met drie trainingsopties, geluidssignaal, vibratie en statische stimulatie, kunt u zeker zijn van een goed getrainde hond in korte tijd. Hij beschikt over een waterdichte ontvanger en verzender en geeft u keuze uit 15 statische correctieniveau’s plus geluidssignaal en vibratie. Voor hondenbezitters met 2 honden is tevens een uitbreiding verkrijgbaar.

De ijzeren staafjes dienen voor een goede geleiding in contact te komen met de huid. Scheer indien nodig wat vacht weg op de plek waar de staafjes de huid moeten raken.

 • Veiligheidsslot op niveau 8-15 voorkomt onbedoelde stimulatie op hogere niveaus
 • Digitale afstandsbediening met verlicht beeldscherm
 • Waterdichte ontvanger/verzender halsband
 • Beschikt over 15 statische correctieniveau's
 • Ook geschikt voor uitbreiding naar 2 honden

Bij Brekz kunt u de beste antiblaf en training artikelen goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Petsafe 900 Meter Trainer Honden pdt19-16125 tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een antiblafband voor de grote hond? Kijk dan eens bij de Petsafe Big Dog Deluxe Spray Bark Collar. Een overzicht van al onze Antiblaf en training artikelen vindt u hier.

Petsafe 900 meter trainer voor de hond > Meer informatie
Verpakking Prijs
Losse halsband met ontvanger (PAC19-16362)
€ 84,90
Verpakking Prijs
Losse Ontvanger Halsband (PAC19-16360)
€ 87,99
Trainer
€ 124,99
Trainer + Extra Ontvanger Halsband
€ 209,00
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 4,95

Ultrasoon

Verpakking Prijs
Bark Control Ultrasonic
€ 43,99
Petsafe Outdoor Bark Control voor honden pbc19-11794

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden

Petsafe Outdoor Bark Control voor honden is een apparaat dat overmatig blaffen door honden tegengaat. De werking berust op het maken van een hoge ultrasone piep, waardoor de hond stopt met blaffen. Deze piep is niet hoorbaar voor mensen en heeft een bereik tot 15 meter. Hij is in te stellen op vier verschillende niveaus. De unieke vormgeving van een vogelhuisje zorgt ervoor dat het apparaat niet opvalt en er zelfs leuk uitziet. Hij is gemakkelijk op te hangen aan een schutting of boom. Het product is veilig en effectief voor alle soorten en maten honden. Ook zal dit duurzame apparaat niet snel beschadigen door het weer. 

Bij Brekz kunt u de beste trainingsmiddelen voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe Outdoor Bark Control voor honden tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Petsafe

Petsafe is een bedrijf dat erg van dieren houdt. Hun droom is dan ook dat baasjes van huisdieren over de hele wereld, hun merk als betrouwbaar zien.  Hun belangrijkste eigenschappen zijn: betrouwbaar, empathisch, toegewijd en echt. Niet alleen naar de klanten, maar ook naar elkaar. Ze luisteren naar de klanten en antwoorden door producten constant te verbeteren. Een belangrijk doel is om de band tussen huisdier en baasje te verbeteren. Ook gunnen ze de huisdieren bijzondere momenten, geluk en gezondheid. De wetenschappers, ingenieurs en specialisten zorgen ervoor dat het speelgoed zo veilig en innovatief mogelijk is.
 

Ander trainingsmiddel?

Bent u op zoek naar een andere manier waarop uw hond stopt met overmatig blaffen? Bekijk dan ons Antiblaf en training assortiment. Hier verkopen we ook sprays die uw hond laat stoppen met blaffen. Een voorbeeld hiervan is de Petsafe Little Dog Deluxe Spray Bark Control Collar. Deze geeft uw hond een onschadelijke en natuurlijke spray bij het slechte gedrag.

Petsafe Outdoor Bark Control > Meer informatie
Verpakking Prijs
Outdoor Bark Control
€ 49,99

Anti-trek

Verpakking Prijs
Per stuk
€ 8,25
€ 6,19
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 9,99
€ 7,49
Beeztees Gentle Walker M (Cocker) voor de hond OP is OP

Gentle Walker M Cocker voor de hond

Gentle Walker M Cocker voor de hond is een tuig voor wanneer uw hond veel aan de lijn trekt. Dit is erg vervelend en u kunt zelfs bij grote honden de controle verliezen. Met de Gentle Walker kan dit probleem opgelost worden. Wanneer hij trekt, komt er spanning op de lijn te staan, waardoor de banden onder de oksels / bij de borst worden aangetrokken. Dit geeft een onprettig gevoel en daardoor zal de hond stoppen met trekken of het minder doen. 

Bij Brekz kunt u de beste tuigen voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Gentle Walker M Cocker voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Specificaties Gentle Walker M Cocker voor de hond

 • Bevat een verstelbare klikhalsband 
 • De lijn klikt u aan het bovenste ringetje vast
 • Maat M: 40 t/m 60 cm (halsband)
   

Gebruiksaanwijzing Gentle Walker M Cocker voor de hond

Doe de halsband om en sluit deze met het kliksysteem. De twee bandjes onder de borst en oksel kunt u op twee verschillende manieren omdoen. De ene manier is om het geheel los te klikken, daarna kunt u het bij de hond omdoen. De tweede manier is om uw hond in de banden te laten stappen. U kunt de lijn aan het bovenste ringetje vastmaken. Het is aan te raden om uw hond aan de Gentle Walker te laten wennen voordat u hem gebruikt. Laat uw hond bijvoorbeeld eerst in de Gentle Walker rondlopen, zonder hem aan te lijnen. 

Let op: de Gentle Walker kan niet als correctiemiddel gebruikt worden. Zelf aan de lijn trekken kan schade aan de oksel en poten veroorzaken. 
 

Andere riem?

Bent u niet op zoek naar een anti-trek riem, maar naar een gewone riem? Bekijk dan onze Riemen pagina. Hier verkopen we onder andere de Leren Hondenriem Bruin 165 cm. Dit is een mooie en stevige leren riem.

Control Leader M (Cocker) > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,99
€ 8,24
Beeztees Gentle Walker XL (Retriever) OP is OP

Gentle Walker XL (Retriever) voor de hond

Gentle Walker XL (Retriever) voor de hond is een tuig voor grote honden en wordt gebruikt als alternatief voor de halsband. Met dit tuig is het mogelijk uw hond met minder kracht onder controle te houden. Ideaal dus voor honden die zelf over veel fysieke kracht beschikken en geneigd zijn om zo hun baasje op sleeptouw te nemen. Het is tevens een goede oplossing wanneer u uw hond op een diervriendelijke manier wilt kunnen corrigeren. In tegenstelling tot de slipketting wordt uw hond bij het tuig namelijk niet gestraft wanneer u hem corrigeert, omdat het tuig hem niet om de nek zit. Dit is belangrijk voor zijn vervolgreactie en het helpt u bij een gezonde leercurve van uw hond. Geef in het vervolg duidelijke signalen af op een diervriendelijke manier met dit tuig van Gentle Walker. 

Het bevestigen van het tuig is eenvoudig dankzij de twee karbijnsluitingen. Het product is verstelbaar en is geschikt voor honden met een nekomvang tussen 56 en 80 cm.

Bij Brekz kunt u eenvoudig en goedkoop de beste accessoires voor uw hond online kopen. Wilt u Gentle Walker XL (Retriever) voor de hond nog voordeliger kopen? Maak gebruik van een van onze vele acties en koop dit product tegen de scherpste prijs.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld tegen overmatig blaffen van uw hond? Voor een overzicht van antiblaf en trainingsartikelen kijkt u hier.

Control Leader XL (Retriever) > Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 10,99
€ 8,24

Omheining

Verpakking Prijs
Wire and Flags
€ 29,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 149,99
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 164,95
Petsafe Ontvanger/halsband In Ground Fence
> Meer informatie
Verpakking Prijs
PIG 10763
€ 72,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 94,99

Overige

Verpakking Prijs
Klein
€ 2,99
Groot
€ 3,99
Thundershirt voor honden

Thundershirt voor honden

Het Thundershirt voor honden is een effectieve oplossing tegen angst bij honden en is geschikt voor iedere hond. De onschuldige aard en de effectiviteit van het product maken het een uitstekende oplossing voor honden met angst. Het Thundershirt zit strak om het lichaam van uw hond. Door de continue druk die op uw huisdier wordt uitgeoefend voelt hij zich omsloten en wordt rustiger. Het product is goed bruikbaar in situaties die angstig zijn voor uw hond zoals een verhuizing, vuurwerk of autorijden. Vaak worden honden al bij het eerste gebruik merkbaar rustiger. Het product is verkrijgbaar in zes afmetingen, van XXS tot XL. 

Het Thundershirt is effectief vanwege de constante, gelijkmatige druk op het lichaam. Dit heeft een rustgevend effect op het zenuwstelsel. Het effect is bekend van het inbakeren van pasgeboren kinderen en van mensen met een angststoornis. Uit onderzoek is gebleken dat ruim 85% van de honden baat had bij het product. Het Thundershirt is een uitkomst bij onder meer:

 • Angst voor onweer
 • Reisangst, bijvoorbeeld tijdens reizen met de auto
 • Verlatingsangst
 • Angst voor het hondenhok
 • Drang tot trekken tijdens het uitlaten
 • Blafproblemen

Bij Brekz kunt u middelen die rustgevend zijn eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu het Thundershirt voor honden tegen de scherpste prijzen.


Gebruiksaanwijzing Thundershirt voor honden

Om de juiste maat Thundershirt te kopen voor uw hond kunt u het beste de borstomvang meten. Doe dit net achter de voorpoten van uw huisdier. U kunt de onderstaande tabel gebruiken voor uw keuze.

Maat van het Thundershirt Borstomvang Gewicht
Cm Kg
XXS 22 - 33 < 4 kg
XS 33 - 43 4 - 6
S 43 - 53 7 - 11
M 53 - 64 12 - 18
L 64 - 76 19 - 29
XL 76 - 94 30 - 50

     

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een kalmerende halsband voor uw hond? Kijk dan eens bij de Adaptil Halsband voor de hond. Voor een overzicht van al onze rustgevende producten kijkt u op de Productpagina.

Thundershirt voor honden > Meer informatie
Thundershirt voor honden 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
XS
€ 34,99
XXS
€ 34,99
M
€ 39,99
XL
€ 39,99
S
€ 39,99
L
€ 39,99
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,50
Verpakking Prijs
20 ml
€ 5,95
2 x 20 ml
€ 11,50
Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond

Beaphar No Stress Band voor de hond is een halsband die stress vermindert bij honden en een kalmerende werking heeft doordat hij de geur van valeriaan en lavendel verspreidt. De band is geschikt voor honden die te veel blaffen, bij verlatingsangst, agressiviteit, bezoek aan de dierenarts, verhuizingen, onweer, vuurwerk of ander stressveroorzakende factoren. Beaphar No Stress Band voor de hondwerkt 3 tot 4 weken en is geschikt voor alle hondenrassen vanaf 12 weken oud.

 • Vermindert stress
 • Werkt kalmerend
 • Bevat valeriaan en lavendel
 • Werkt tegen angst en agressiviteit
 • 3 tot 4 weken werkzaam
 • Geschikt voor honden vanaf 12 weken

Bij Brekz kunt u diverse kalmerende producten eenvoudig en goedkoop online bestellen. Zo koopt u Beaphar No Stress Band voor de hond met zeer snelle levering!

Gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress band voor de hond

Bevestig de band losjes om de nek van uw hond zodat er een ruimte van twee vingers dik overblijft tussen de hals en de band. Knip het overgebleven gedeelte van de halsband af. Na een uur begint de halsband te werken. Gebruik de halsband niet in combinatie met andere halsbanden. Gebruik de halsband niet bij honden met een geïrriteerde of beschadigde huid. De band kan gewoon nat worden, na het opdrogen zal het weer 100% werken.

Ander kalmerend product dan Beaphar No Stress Band voor de hond?

Bij Brekz kunt u ook een Thundershirt voor honden kopen dat angst door vuurwerk vermindert of bestel de kalmerende halsband van Adaptil. Bekijk ook ons gehele aanbod aan kalmerende producten voor honden.
 

> Meer informatie
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,95
Verpakking Prijs
3 pipetten
€ 6,75
6 pipetten
€ 12,95
9 pipetten
€ 18,75

Stress

Beaphar No Stress Spot On Kat

Beaphar No Stress Spot On Kat

Beaphar No Stress Spot On Kat is een handig hulpmiddel om stress en ongewenst gedrag bij uw kat te verminderen. U kunt deze vloeistof gebruiken bij overmatig miauwen of sproeien, verlatingsangst, vuurwerk, reizen, onweer en vernieling. U brengt met behulp van een pipet de druppels op de huid van uw kat aan, waardoor de stress bij uw kat wordt verminderd. Dit komt door de rustgevende werking van Valeriaanextract, dat aan dit middel is toegevoegd. Valeriaan werkt door middel van geur en is geschikt voor alle kattenrassen en -leeftijd. Een verpakking Beaphar No Stress Spot on Kat bevat 3 pipetten. De behandeling kan onbeperkt worden herhaald.

 • Geschikt voor alle kattenrassen en -leeftijden
 • Druppels voor vermindering stress
 • Met rustgevende werking
 • 1 week werkzaam
 • Bevat Valeriaan
 • Behandeling kan onbeperkt herhaald worden
 • Verkrijgbaar in een verpakking van 3 pipetten

Bij Brekz kunt u Beapharproducten voor hond en kat goedkoop online kopen. Bekijk gerust ons assortiment en bestel nu snel Beaphar No Stress Spot on Kat voordelig. Snel en makkelijk besteld!

De houdbaarheid van Beaphar No Stress Spot on Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Dosering en gebruiksaanwijzing Beaphar No Stress Spot on KAT

Neem de pipet uit de verpakking. Knip het topje eraf. Plaats de pipet op de huid, tussen de beiden oren, zodat uw kat de vloeistof niet kan oplikken. Het middel is ongeveer één uur na aanbrengen werkzaam en de werking van het middel houdt een week aan. De behandeling kan na een week onbeperkt worden herhaald.

Let op! Lees in ieder geval altijd voor gebruik de bijsluiter. Na gebruik de verpakking goed afsluiten.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief product tegen stress bij uw kat, bijvoorbeeld Feliway Spray voor de kat?. Neem gerust een kijkje op onze site voor meer informatie over dit producut. Klik hier voor een totaal overzicht van al onze Kalmeringsproducten voor uw kat.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
3 pipetten
€ 6,75
6 pipetten
€ 12,95
9 pipetten
€ 18,75
Trixie Muilkorf met Gaas-Inzetstuk

Trixie Muilkorf met Gaas-Inzetstuk

De Trixie Muilkorf met Gaas-Inzetstuk is een muilkorf die voorkomt dat uw hond blaft, bijt of straatvuil eet. Hij is gemaakt van zeer licht en stevig polyester en nylon dat zich aan de vorm van de kop aanpast en drukplekken voorkomt. De muilkorf heeft een eenvoudige sluiting en traploos verstelbare riempjes. Het gaasgedeelte zorgt voor een goede warmetewisseling, voorkomt knelling en voorkomt problemen met de bloedsomloop. Het is voor uw hond wel mogelijk met de muilkorf te drinken en te hijgen. De Trixie Muilkorf met Gaas-Inzetstuk is verkrijgbaar in 5 maten:

Size: S
Bijv: Jack Russell Terrier
nekkoord: 12-31 cm
Omtrek muilkorf: 14-18 cm

Size: S-M
Bijv.: Poodle
nekkoord: 18-39 cm
Omtrek muilkorf: 14-20 cm

Size: M
Bijv.: Border Collie
nekkoord: 22-38 cm
Omtrek muilkorf: 16-24 cm

Size: L
Bijv.: Golden Retriever
nekkoord: 26-42 cm
Omtrek muilkorf: 18-28 cm

Size: L-XL
Bijv.: Great Dane
nekkoord: 28-46 cm
Omtrek muilkorf: 22-34 cm

Let op:deze muilkorf is alleen geschikt om te dragen gedurende een korte tijd. Gebruik hem als een hulpmiddel en niet als straf.

 • Voorkomt bijten en blaffen
 • Licht gewicht
 • Polyester en nylon
 • Eenvoudig te sluiten
 • Heeft goede warmtewisseling
 • Drinken en hijgen zijn mogelijk
 • Verkrijgbaar in 5 maten

Bij Brekz kunt u diverse soorten antiblaf- en trainingsproducten voor uw hond eenvoudig en voordelig online bestellen. Koop bijvoorbeeld de Trixie Muilkorf met Gaas-Inzetstuk en uw bestelling wordt snel bezorgd!

Ander product dan Trixie Muilkorf met Gaas-Inzetstuk?

Ook tegen blaffen en voor training van uw hond hebben wij diverse producten. Bekijk hier ons veelzijdige aanbod en bestel uw product snel online!

> Meer informatie
Verpakking Prijs
S-M
€ 2,49
S
€ 2,49
M
€ 4,25
L-XL
€ 4,25
L
€ 4,25
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 3,99
Puppy Trainingsmat S 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
20 stuks
€ 3,99
Per 40
€ 6,99
Per 100
€ 16,25
Puppy Trainingsmat M 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per 20
€ 6,99
Per 40
€ 10,75
Per 100
€ 22,99
Puppy Trainingsmat L 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per 5
€ 3,99
Per 20
€ 9,99
Per 50
€ 23,49
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 9,99
Mini Snack zakje 7x9cm 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,99
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Antiblaf en training assortiment

Antiblaf en training artikelen bevat alle soorten artikelen die u helpen met het trainen van uw hond en artikelen tegen ongewenst blafgedrag. Het assortiment antiblaf en training is breed en loopt van diverse soorten corrigerende halsbanden tot omheining en trainingsdummy's. Om u te helpen bij het maken van een keuze vindt u hieronder een korte beschrijving van de verkrijgbare artikelen.

Spray

Onder onze sprays vindt u diverse accessoires voor blafbanden voor honden. Een korte toelichting van het assortiment.

 • Blafband navulling nodig? Kies uit onze verschillende navulproducten. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Blafband Navulling Naturel voor de hond
 • Er is ook een zelfde navulling in de geur citronella
 • Zoekt u ander accessoires, zoals een batterij voor uw blafband? Kijk dan eens bij de Batterij RFA-18 voor blafbanden voor honden
 • Kijk voor een geluidscorrector eens bij onze Pet Corrector

Statische Correctie

Statische correctie, ook wel blafband of anti blafband genoemd, wordt toegepast in de halsband en zorgt ervoor dat uw hond een statische schok krijgt wanneer hij ongewenst blafgedrag vertoont. Er is keuze uit diverse uitvoeringen.

 • Een luxe uitvoering van de antiblafband voor honden van een gemiddeld formaat is onze Petsafe Deluxe Bark Control voor honden pdbc-30020
 • Er is ook een model voor kleine honden, de Petsafe Little Deluxe Antiblafband
 • Op zoek naar een batterij voor uw blafband? Kijk dan bij de Batterij PRFA188 voor blafbanden

Trainingsbanden

Trainingsbanden zijn halsbanden die een statische stimulatie geven wanneer uw hond zich slecht gedraagt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

 • Heeft u een grote hond, met een gewicht van meer dan 18 kg en een nekomvang groter dan 71 cm, dan kiest u voor de Petsafe 100 Meter Trainer Grote Honden
 • Uiteraard is er ook een uitvoering voor kleine honden verkrijgbaar, de Petsafe 100 Meter Trainer Kleine Honden
 • Liever een Petsafe met spray? Kijk bij de Petsafe Spray Commander voor honden

Ultrasoon

Ultrasoon geluid is een uitermate effectieve manier om honden bij te sturen. Kijkt u eens bij onze Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic hond, voor een versie binnenshuis. Buitenshuis kunt u de Petsafe Outdoor Bark Control voor honden pbc19-11794 gebruiken.

Anti-trek

Anti-trek banden van Beeztees helpen om uw hond in bedwang te houden. Dit kan nodig zijn wanneer uw hond onverwacht reageert en/of te sterk is om te houden wanneer hij plotseling aan de riem trekt. Er zijn twee types verkrijgbaar; de Dog Control en Gentle Walker. De Gentle Walker verdeelt de kracht gelijkmatig en is wat vriendelijker voor de hals dan de Dog Control.

 • Voor honden van gemiddeld formaat, zoals een Cocker is er de Beeztees Dog Control M voor de hond
 • Heeft u een hond van een groot ras, zoals een Rottweiler, dan kiest u voor de Beeztees Dog Control XL (Rottweiler) voor de hond
 • Liever de wat vriendelijker uitvoering, de Gentle Walker? Kijk eens bij een van de drie Beeztees Gentle Walker uitvoeringen.

Overige producten

Er zijn nog een aantal zeer vernuftige artikelen verkrijgbaar voor het trainen en onder controle houden van uw hond. Zo is er een onder meer een omheining, een thundershirt, zijn er hondenfluiten en handige deli snacks voor uw hond. Ook een trainingsdummy en een slip halsband mogen niet ontbreken.

 • Op zoek naar een dummy om mee te trainen? Kijk eens bij onze Dummy 500 gram voor de hond
 • Een omheining nodig om uw tuin af te bakenen? Met de Petsafe In Ground Fence kleine en middelgrote honden kunt u uit de voeten
 • Kijk ook eens bij het Thundershirt, een slimme oplossing voor honden die angstig zijn
 • Of bij onze trainingssnacks, zoals de Deli Snacks Training Stick Rund

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor deze producten, bijvoorbeeld hondenhalsbanden? Kijk dan eens bij onze Hondenhalsbanden.

Terug