terug
Antiblaf en training

Antiblaf en training

Het assortiment Antiblaf en training artikelen bevat alle soorten producten die u helpen met het trainen van uw hond. Met deze artikelen kunt u zowel positief gedrag aanleren als negatief gedrag afleren.
Lees meer ..
Antiblaf en training

Antiblaf en training assortiment

Ons assortiment Antiblaf en training artikelen bevat diverse soorten artikelen die u helpen met het trainen van uw hond en producten tegen ongewenst blafgedrag. Het assortiment is breed en omvat diverse soorten halsbanden, hondenfluitjes en trainingsmatjes voor pups. Om u te helpen bij het maken van een keuze vindt u hieronder een beknopte omschrijving van de verkrijgbare artikelen.

Trainingshalsbanden

Trainingsbanden zijn halsbanden die een geur, geluid of trilling afgeven wanneer uw hond zich misdraagt. Daarnaast kunnen ze ook gebruikt worden als hulpmiddel om uw huisdier op afstand te trainen. De trainingshalsbanden zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten.

Spray

De trainingshalsband met spray wordt in feite ingezet om ongewenst blafgedrag af te leren. Wanneer uw viervoeter veelvuldig blaft kan dit erg vervelend zijn voor u en bijvoorbeeld uw buren. 

De Petsafe Antiblafband met spray is een waterdichte, verstelbare halsband. De band reageert op het geluid en de vibraties van het blaffen van uw hond. De halsband kan worden gebruikt met zowel de geurloze- als de citronella-spray. Citronella is een unieke geur die de meeste honden niet prettig vinden. Beide varianten zijn veilig in gebruik en zullen enkel uw hond afleiden en het ongewenste blaffen onderbreken.

Ultrasoon

Een andere manier om uw hond bij te sturen is middels een ultrasoon geluid. Dit is een uitermate effectieve manier om ongewenst blaffen te onderbreken. Wanneer u liever geen halsband bij uw viervoeter omdoet wanneer u er niet bent, kunt u kiezen voor een systeem dat in huis kan worden opgehangen. De Petsafe Bark Indoor Control Ultrasonic Single Pack is een anti-blafsysteem voor binnenshuis en ontmoedigt overmatig blaffen door ultrasone geluiden uit te zenden tot een afstand van 8 meter. Buitenshuis kunt u de Petsafe Outdoor Bark Control Deluxe voor de hond gebruiken.

Ook kunt u kiezen voor de Petsafe Ultrasone Remote Trainer. Deze waterbestendige afstandsbediening dient als hulpmiddel voor het trainen zonder dat de hond daarvoor een ontvangershalsband om moet hebben. Het bereik van deze afstandsbediening is maximaal 9 meter. Het beschikt over positieve en negatieve tonen om zo het gewenste gedrag aan- en af te leren.

Overige producten

Naast bovenstaande producten zijn er ook nog handige hulpmiddelen voor tijdens trainingen. Een hondenfluitje, clicker of muilkorf kan in sommige gevallen ook erg handig zijn. Ook de puppy trainingsmatjes zijn onmisbare producten tijdens de zindelijkheidstraining van uw kleine viervoeter. 

Andere trainingsmiddelen bestellen?

Zoekt u een andere manier om uw viervoeter te trainen? Kijk eens op de pagina met onze leuke training speeltjes voor honden

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.