terug
Training speelgoed hond

Training speelgoed hond

Trainingsspeelgoed is leuk en uitdagend voor uw hond. Door samen te spelen en te trainen blijft de hond mentaal en fysiek gezond en fit, én versterkt u de band met uw hond. Van puzzels tot dummy's, al het leuke trainingsspeelgoed voor honden vindt u bij Brekz.
Lees meer ..
Training speelgoed hond

Trainingspeelgoed voor de hond

Samen spelen met uw hond is niet alleen plezierig, maar draagt ook bij aan het welzijn van uw viervoetige metgezel. Trainingspeelgoed versterkt de band tussen u beiden. Deze interactieve momenten bieden niet alleen vermaak, maar hebben ook positieve effecten op de fysieke en mentale gezondheid van uw hond. Of u nu samen het bos in gaat, ontspannen wandelingen maakt, in de achtertuin vertoeft, of binnen bezig bent met puzzels, deze gezamenlijke speelmomenten scheppen een band gebaseerd op vreugde en gedeeld plezier.

Voordelen trainingsspeelgoed voor honden

  1. Fysieke activiteit en fitheid: Het spelen zorgt voor beweging, of het nu gaat om rennen door het bos of het speuren naar een bal in de tuin. Het helpt niet alleen om uw harige vriend in vorm te houden, maar vermindert ook de kans op het ontwikkelen van gezondheidsproblemen zoals overgewicht.

  2. Mentale stimulatie: Het uitvoeren van leuke activiteiten, zoals het apporteren van een speeltje of het oplossen van een puzzel, houdt de hersenen van uw hond bezig. Dat is niet alleen goed om de intelligentie te stimuleren, maar vermindert ook verveling en het daarmee samenhangende ondeugende gedrag.

  3. Emotionele connectie: Samen bezig zijn en plezier hebben schept een band. Honden zijn roedeldieren en hechten veel waarde aan het 'roedelgevoel'. Gezamenlijk spelen creëert een veelal positieve emotie waarin uw harige vriend zich geliefd en comfortabel voelt. Die emotionele band draagt bij aan het algehele welzijn.

Bij Brekz kunt u de beste trainingsspeelgoed snel en eenvoudig online bestellen. Bekijk ons assortiment en bestel trainingspeelgoed voor de hond tegen de scherpste prijzen!

Assortiment trainingsspeelgoed

Neem de tijd om de voorkeuren van uw hond te leren kennen en probeer verschillende soorten speelgoed uit om te ontdekken wat het beste bij jullie past.

Dummy's & halter

Deze speeltjes zijn ideaal voor apporteerspelletjes. Ze helpen niet alleen bij het ontwikkelen van het natuurlijke jachtinstinct van uw hond, maar dragen ook bij aan de versterking van de spieren. Het gooien en halen van een dummy bevordert ook de lichaamsbeweging en is een geweldige manier om samen actief te zijn. Neem bijvoorbeeld de Dummy 500 gram mee tijdens uw volgende wandeling in het bos.

Interactief speelgoed

Dit type speelgoed maakt gebruik van geluiden of bewegingen om de aandacht van uw hond te trekken. Het stimuleert actieve participatie en zorgt voor langdurig vermaak. De interactieve elementen dagen de nieuwsgierigheid van uw hond uit en houden hem betrokken bij het spel. HS Wilson Interactief beloningsspel voor honden is een leuk, interactief hondenspeeltje dat uw hond zowel fysiek als mentaal bezighoudt. U kunt het spel laden met een kleine beloning, brokjes of andere lekkernijen, zoals een hondensnoepje.

Puzzels

Puzzelspelletjes zijn ontworpen om de mentale capaciteiten van uw hond te stimuleren. Deze denkspellen bieden niet alleen een leuke bezigheid maar bevorderen ook het probleemoplossend denken van uw hond. Ze zijn perfect voor binnenshuis en bieden een uitstekende manier om verveling te verminderen. Voorbeelden hiervan zijn de Activity Flip Board of de spellen van Nina Ottosson.

Snackballen

Snackballen zijn interactieve speeltjes die voedselbeloningen bevatten. Terwijl uw hond ermee speelt, komt er af en toe een traktatie vrij, waardoor het niet alleen een leuk speeltje is maar ook een manier om beweging te stimuleren. Het moedigt uw hond aan om actief bezig te zijn terwijl hij wordt beloond met smakelijke traktaties.

Overige

  • Trainingsfluit: Een trainingsfluit is een handig hulpmiddel voor het aanleren van commando's en het bevorderen van gehoorzaamheid op afstand. Door consistente en specifieke geluidssignalen kunt u effectiever communiceren met uw hond, zelfs op afstand.

  • Lick Pad: De Lick Pad is een innovatief product dat ontworpen is om uw hond te kalmeren en te vermaken. Smeer paté of een andere zachte natvoeding op de mat. Deze rustgevende en ontspannende activiteit kan vooral handig zijn in stressvolle situaties of als afleiding bij vervelende gewoontes.

  • Snuffelmat: Een snuffelmat voor honden is een interactief en stimulerend speelgoed waarin voedsel verstopt kan worden. Honden kunnen door de stoffen strips snuffelen en zo op een natuurlijke en leuke manier hun mentale en fysieke vaardigheden verbeteren of stimuleren.

Ander product?

Bent u niet op zoek naar trainingsspeelgoed, maar naar ander hondenspeelgoed zoals knuffels, flostouwen of ballen? Bij Brekz vindt u alles wat u zoekt tegen de scherpste prijzen.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.