Petsafe Ontvanger/halsband In Ground Fence OP is OP

Product Information
PIG 10763
€ 73,75
€ 62,69
Beschikbaar 01 januari
€ 73,75
€ 62,69

De Petsafe In Ground Fence Ontvanger/halsband is een losse halsband/ontvanger die hoort hij de Petsafe In Ground Fence serie.

  • Voor alle systemen in de serie
  • Eén correctieniveau
  • Voor grotere honden 

Meer informatie

Petsafe In Ground Fence Ontvanger/halsband

De Petsafe In Ground Fence Ontvanger/halsband is een losse ontvanger/halsband die hoort bij de Petsafe In Ground Fence serie. Dit is een ondergrondse onzichtbare draadafscheiding waarbij uw hond via de halsband een statische prikkeling ontvangt wanneer hij buiten het terrein dreigt te komen. Deze specifieke halsband is geschikt voor alle systemen van deze serie, en beschikt over één correctieniveau. Deze Petsafe ontvanger/halsband kunt u los bestellen, bijvoorbeeld wanneer uw oude halsband kapot is. Zo hoeft u geen nieuwe set aan te schaffen.

  • Geschikt voor alle systemen in de serie
  • Eén correctieniveau
  • Voor kleine en grotere honden 
  • Ideaal wanneer u alleen een losse ontvanger nodig heeft

Bij Brekz kunt u de beste antiblaf- en trainingsproducten voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Petsafe In Ground Fence Ontvanger/halsband tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Reviews
4
4
4
4
4
2.3 / 5 (3)
21-06-2019
4
4
4
4
4
Door de onvolledige beschrijving op de website het verkeerde product gekocht. In eerste instantie geen reactie van Brekz, toen ik het aankaartte bij PayPal plots wel reactie van Brekz en kon ik het op mijn kosten terugsturen. Daar was ik het niet mee eens aangezien de foute aankoop kwam door de onvolledige beschrijving bij Brekz. Na nog wat heen en weer gemail is DPD het op kosten van Brekz komen ophalen op 6 juni. Nu 15 dagen later wacht ik nog steeds op terugbetaling van 146! Euro! Brekz wil dit niet terugbetalen zolang ik mijn klacht bij PayPal niet sluit. Die klacht werd op 6 juni automatisch gesloten en is ook niet meer te bekijken. Eigenlijk gaat deze review niet over de ontvanger, want ik ben ervan overtuigd dat Petsafe prima kwaliteit levert, maar gaat mijn review over BREKZ zelf. Ongezien wat een service ze leveren en eigenlijk is wat ze nu doen pure DIEFSTAL! Ik heb niets maar zij hebben nog steeds mijn 146 euro welke ze niet willen terugbetalen. MENSEN BLIJF BIJ BREKZ WEG! Was mijn eerste aankoop, maar ook mijn laatste!
14-08-2018
4
4
4
4
4
Niet juiste product omdat de omschrijving niet klopte. Niet meer willen wisselen.
17-03-2017
4
4
4
4
4
Een goede en snelle levering. Wij zijn zeer tevreden. Bovendien waren zij de goedkoopste die het Petsafe in ground halsbandje konden leveren.