Antivlo- en teken kat 

Bij Brekz vindt u verschillende producten vinden die vlooien en andere nare beestjes bestrijden en voorkomen.
Lees meer ..

Flea Free

Spray

Flea Free

Spray

Frontline

Seresto

Frontline

Beaphar

Advantage

Easypill

Spray

Frontline

Spray

Beaphar

Spray

Beaphar

Tekenverwijderaar

Overige

Spray

Flea Free

PetBox

Spray

Overige

Spray

Tekenverwijderaar

Overige

PetBox

Flea Free

Flea Free Fipralone Spot-On Kat

Flea Free Fipralone Spot-On Kat

Flea Free Fipralone Spot-On Kat is een handige spot on oplossing tegen vlooien en teken en is geschikt voor iedere kat. Dit effectieve anti vlooien- en tekenmiddel doodt de parasieten binnen 24 uur na toediening op de vacht. Vervolgens werkt het bovendien preventief voor een periode van 2 weken (teken) tot 5 weken (vlooien). Tenslotte zijn de pipets van Flea Free voorzien van een handige drop-stop, zodat de pipet alleen druppelt wanneer er druk op het reservoir komt. Een exemplaar is op basis van fipronil en bedoeld voor katten met een gewicht vanaf 1 kg.

 • Eenvoudig op de vacht te druppelen dankzij pipet spot-on oplossing
 • Doodt vlooien en teken effectief binnen 24 uur
 • Preventief werkzaam voor 2 weken (teken) tot 5 weken (vlooien)
 • Handige drop-stop pipets
 • Geschikt voor katten vanaf 1 kg

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flea Free Fipralone Spot-On Kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld.

GebruikFlea Free Fipralone Spot-On Kat

Druppel de inhoud van de pipet tussen de haren op de intacte huid (spot-on) ter hoogte van de schedelbasis. Rechtstreeks toedienen op de huid.

Gebruiksadvies Flea Free Fipralone Spot-On Kat

Gewicht (kg) Hoeveelheid vlooienmiddel
Aantal pipetten
> 1 1 pipet


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een vlooienband voor de kat? Kijk dan eens bij onze Seresto Halsband voor de kat.

https://www.brekz.be/28088-home_default/exil-flea-free-fipralone-spot-on-kat.jpg
12.49 2019/01/01
prima snelle bezorging
Snelle levering goede prijs prima
32078
1607
Exil Flea Free Spot on kat > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 12,49
Beschikbaar 29 may
2 x 3 pipetten
€ 23,95
Beschikbaar 29 may
3 x 3 pipetten
€ 34,95
Beschikbaar 29 may
4 x 3 pipetten
€ 44,95
Beschikbaar 29 may

Spray

Beaphar Vlooienspray
Beaphar
https://www.brekz.be/25851-home_default/beaphar-tapijtspray.jpg
8.49 2019/01/01
De eerste keer spuiten ging goed we zagen ze dood liggen .Maar hebben een week later weer gespoten. Moeten weer nieuwe bestellen
Uit voorzorg woning ingespoten tegen vlooien. beter te vroeg inspuiten dan te laat.
1751
994
> Meer informatie
Beaphar Vlooienspray 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
400 ml
€ 8,49
2 x 400 ml
€ 16,49
3 x 400 ml
€ 23,49

Flea Free

Flea Free Twinspot kat

Flea Free Twinspot kat

Free Twinspot kat is een anti-vlooienmiddel dat groei-remmend werkt en is geschikt voor gebruik bij iedere kat. Het middel heeft tot doel om de voortplanting van vlooien te onderbreken. Vermeerdering van vlooien wordt hierdoor gestopt, zodat een vlooienprobleem voorkomen wordt. Het middel heeft een beschermingsduur van 3 maanden en komt in een verpakking van 2 pipetten.

 • Onderbreekt voortplantingscyclus vlooien
 • Beschermt voor een periode van 3 maanden
 • Handige pipet voor eenvoudig toedienen
 • Verpakking met 2 pipetten
 • Geschikt voor iedere kat vanaf 2 maanden en 1 kg

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flea Free Twinspot kat tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Gebruik Flea Free Twinspot kat

Het middel is eenvoudig toe te dienen in de nek van de kat. De haren boven de schouderbladen of ter hoogte van de schedel opzij strijken. Rechtstreeks op de huid toedienen. Vrij hoog bij de schedelbasis toedienen voorkomt dat lenige katten het middel oplikken. 

Dosering

Lees voor gebruik altijd de bijsluiter.

Dosering Flea Free Twinspot kat

Volw. Gewicht van de kat (kg) Pipetten
Stuks
>1 - 6 1 pipet
>6 - 12 2 pipetten


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een middel dat direct vlooien doodt? Kijk dan eens bij Frontline Combo Spot on Kat.

https://www.brekz.be/28244-home_default/exil-flea-free-twinspot-kat.jpg
21.95 2019/01/01
Ik gebruik dit al jaren voor mijn maatjes die binnen en buiten zijn! Het werkt voor ongeveer 3 maanden en dan merk ik aan het krab gedrag dat het weer tijd is voor een nieuwe behandeling.
Allereerst prettig, omdat het 3 maanden werkzaam is. Hoeft dus maar 4 keer per jaar. Mijn katten hebben gelijk in de gaten dat ik er weer aan kom met zo'n vervelend pipetje. Dus hoe minder vaak, hoe beter... Ik gebruik het ter voorkoming van... Tot nu toe nog geen vlooien ontdekt, dus ga ik ervan uit dat het werkt...
32070
1608
Exil Flea Free Twinspot kat > Meer informatie
Flea Free Twinspot kat 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
2 pipetten
€ 21,95
2 x 2 pipetten
€ 41,95
3 x 2 pipetten
€ 59,95

Spray

Bolfo Mand en Tapijtspray

Bolfo Mand en Tapijtspray

Bolfo Mand en Tapijtspray is een spray die is bedoeld voor het doden van aanwezige vlooien en vlooienlarven in een woonruimte. Na toepassing van de spray werkt het middel direct tegen alle vlooien en vlooienlarven in de behandelde omgeving. Het middel is goed geschikt voor het bespuiten van honden- en kattenmanden, tapijten, kieren, naden en andere plaatsen in de omgeving van het dier. De fabrikant raadt aan om voor een effectieve vlooienbestrijding ook honden en katten te behandelen met een geschikt product.

 • Na behandeling direct werkzaam tegen vlooien en vlooienlarven 
 • Werkzaam gedurende 4 tot 6 weken
 • Geschikt voor het bespuiten van manden, tapijten, kieren, naden en andere plaatsen in de omgeving van uw huisdier
 • Handige spray, voor gemakkelijk aanbrengen

 

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Bolfo Mand en Tapijtspray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Gebruiksaanwijzing Bolfo Mand en Tapijtspray

Sluit ramen en deuren van de te behandelen ruimte. Stofzuig vooraf de te behandelen plek en gooi de stofzuigerzak weg. De tapijtspray vanaf een afstand van ongeveer 20 cm op de besmette plaatsen richten en spuiten tot zij vochtig zijn. Behandel alle schuilplaatsen van de parasiet, zoals onder kasten, koelkasten, radiatoren en apparatuur. Na sprayen de ruimte verlaten en de spray een half uur laten inwerken. De ruimte daarna grondig ventileren, alvorens deze weer in gebruik te nemen.

Let op! Het product is niet geschikt voor grote oppervlakken. De tapijtspray mag evenwel niet gebruikt worden in ruimten waar kinderen met een leeftijd van 0 tot 4 jaar kunnen komen. De spray mag niet in contact komen met eet en drinkwaren, of gebruikt worden op slecht ventileerbare plaatsen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een spray voor behandeling van de hond of kat? Kijk dan eens bij de Frontline Handpompspray vlooien & teken bij Hond en Kat. Een overzicht van al onze antivlo en teken producten vindt u hier.
 

https://www.brekz.be/23799-home_default/bolfo-mand-en-tapijstpray.jpg
11.49 2019/01/01
21670
12983
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
400 ml
€ 11,49
2 x 400 ml
€ 21,95
3 x 400 ml
€ 30,95
Flea Free omgevingsspray

Flea Free omgevingsspray

Flea Free omgevingsspray is een handige spray voor het behandelen van de leefomgeving van uw hond of kat tegen vlooien. Wanneer uw huisdier last heeft van een vlooienbesmetting wilt u die graag behandelen. Maar alleen behandelen op het dier is niet genoeg; slechts 5% van de besmetting bevindt zich op de hond of kat. Met deze omgevingsspray maakt u de leefomgeving vrij van vlooien en vlooienlarven. Het middel is tot wel 6 weken werkzaam. Bovendien heeft het een algehele insecten werende werking.

 • Doodt vlooien en vlooienlarven
 • Tot wel 6 weken werkzaam
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Insectenwerende werking
 • Te gebruiken zolang er een vlooienbesmetting is

Bij Brekz kunt u de beste antivlo en teken producten goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Flea Free omgevingsspray tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld. 

Gebruik Flea Free omgevingsspray

Deze omgevingsspray is werkzaam op 2 fronten; het doodt de vlooien en vlooienlarven. Het middel is werkzaam tot wel 6 weken na behandeling en is veilig te gebruiken in huishoudens met kinderen. Zo nodig kan het worden gebruikt zolang de besmetting aanwezig is.

Ingrediënten Flea Free omgevingsspray

Werkzame stoffen: Permethrin (0,25%), tetramethrin (0,05%).

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een middel in pipet ter bestrijding van vlooien op uw hond? Kijk dan eens bij Advantix 100/500 voor honden van 4 tot 10 kg.

https://www.brekz.be/28094-home_default/exil-flea-free-omgevingsspray.jpg
11.95 2019/01/01
Makkelijk in gebruik
22688
13310
> Meer informatie
Flea Free omgevingsspray 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
400 ml
€ 11,95
2 x 400 ml
€ 22,95
3 x 400 ml
€ 32,49

Frontline

Frontline Combo Spot on Kat

Frontline Combo Spot on Kat 

Frontline Combo Spot on Kat is een spot-on middel ter preventie en bestrijding van vlooien, teken en luizen bij katten. Het middel is op basis van de werkzame stoffen Fipronil en (S)-Methropeen en wordt toegediend middels een handige spot-on pipet. Het middel doodt vlooien, teken en (bijtende) luizen en doet dat effectief binnen 24 uur (vlooien) en 48 uur (luizen). Herbesmetting wordt direct onmogelijk gemaakt en na toedienen werkt het middel preventief gedurende 4 weken tegen vlooien en 2 weken tegen teken. Belangrijk voor de ontwikkeling van nieuwe besmettingen; er is een stop op de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien voor een periode van zes weken. Het middel is ook bruikbaar bij de behandeling van katten met een vlooienallergie (FAD). 

 • Doodt vlooien binnen 24 uur, luizen binnen 48 uur
 • Werkt gedurende 2 weken (teken) en 4 weken (vlooien) preventief
 • Stopt de ontwikkeling van eieren, larven en poppen van vlooien gedurende 6 weken, zodat herbesmetting wordt voorkomen
 • Ook geschikt voor katten met een vlooienallergie


Bij Brekz kunt u de beste antivlo- en tekenproducten voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Frontline Combo Spot on Kat tegen de scherpste prijzen.
 

Ingrediënten Frontline Combo Spot on Kat

Werkzame stoffen: Fipronil (50 mg), (S)-Methropeen (60 mg).
Hulpstoffen: Butylhydroxyanisol [E320] (0,10 mg), Butylhydroxytolueen [E321] (0,05 mg)
 

Gebruiksaanwijzing Frontline Combo Spot on Kat

Toedienen op een plaats waar de kat, of andere katten het middel niet op kunnen likken, liefst tussen de schouderbladen, in de nek. Teken voor behandeling verwijderen met een tekentang. Het is aanbevolen de omgeving van uw kat vrij te maken van vlooien alvorens het dier te behandelen (zie onderaan deze pagina).

Houd de pipet rechtop. Tik tegen het smalle deel van de pipet, om te voorkomen dat de inhoud in het onderste deel blijft. Topje van de pipet afbreken. De haren dienen aan de basis van de nek voor de schouderbladen opzij te worden geduwd totdat de huid zichtbaar is. De top van de pipet op de huid plaatsen en een aantal keren drukken om de gehele pipet leeg te knijpen.

Let op! 
Niet toedienen aan kittens jonger dan 8 weken oud of aan kittens lichter dan 1 kg. Niet gebruiken bij zieke of herstellende dieren. Vermijd contact met de ogen van het dier. Het product kan irritatie van de slijmvliezen veroorzaken. Daarom moet contact met de ogen, mond en huid vermeden worden. Indien overgevoeligheid van uw kat voor een van de werkzame stoffen of hulpstoffen bekend is, dit middel niet gebruiken. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een spray voor het reinigen van de leefomgeving van uw kat? Kijk dan eens bij Duo-Om In Huis Omgevingsspray. Voor al onze antivlo en teken producten kijkt u hier.

Frontline
https://www.brekz.be/36826-home_default/frontline-combo-3-pipetten.jpg
16.64 2019/01/01
goed op tijd en volgens mij ook goede spul voor de katten
Snel te bestellen en super snel geleverd.Top!
Snel en netjes geleverd. Helemaal goed.
Gewoon goed.
Het zou fijn zijn te weten of dit product voldoende gekoeld bewaard is.
Geen vlo te zien. Jippie!
Voldoet aan de eisen
Dit product werkt echt goed ik heb weleens een ander merk gebruikt maar dit beviel niet
Altijd zeer tevreden over de werking van frontline combo voor de kat.
Ik gebruik dit product al jaren voor mijn katten. Niks over te klagen.
Het product is bekend, bevalt goed. De reden om het bij Brekz te bestellen is dat het erg voordelig is.
Het product doet wat het moet doen.
we hebben de katten met frontline behandeld maar het resultaat is niet als we hadden verwacht. we hebben in het verleden tabletten gebruikt en het werkte beter . dus voor mij hoef ik geen frontline meer.
Zeer tevreden gebruik het al paar jaar
goed product doet wat het belooft
Snelle levering, produkt goed ontvangen
Snelle levering en stukken goedkoper dan in een dierenwinkel!
Prima werking, minder agressief als concurrerende producten.
Werkt bij mijn katten goed tegen vlooien helaas maar 2 weken werkzaam tegen teken
Snel en goedkoop in huis 2 stuks van 6 pipetten gekocht gedeeld met iemand anders. Goedkoper dan bij iemand anders.
Heb onze 4 katten vorige week behandeld omdat ze thuis kwamen met de eerste teken Helaas heb ik er deze week nog een paar moeten verwijderen. Ik heb meteen voor een heel jaar besteld omdat ik in het verleden wel goede ervaringen met het product heb. Hoop dat het een incident is en de volgende beter word opgenomen.
het was voor de eerste keer dat ik iets besteld heb bij jullie, ben zeer tevreden over de afhandeling, het product was een stuk goedkoper dan in de winkel, en het was een goede kwaliteit, ook de bezorging was snel. dus ik ben zeer tevreden.
Mijn kat gaat meerdere keren per dag naar buiten en komt zo in kontakt met andere katten in de omgeving. Daarom wil ik haar goed beschermen
Ik had 6 pipetten frontline besteld en er per abuis maar 3 ontvangen. Ik heb gebeld en het is meteen opgelost en er zijn 3 pipetten nagestuurd. Topservice.
Snelle levering, duidelijk informatief website
Heb 2 katten voor een helpt het prima bij de ander niet
goede prijs kwaliteit verhouding.
Product is prima, maar waarom in zo'n idioot grote doos verstuurd, terwijl het ook als brievenbuspost kan? Dit weerhoudt mij om nogmaals bij u een bestelling te plaatsen.
Het werkt goed bij vlooien en teken. Makkelijk aan te brengen. Je moet het wel elke 4 weken toepassen. En het is bijna de helft goedkoper als in de dierenwinkel bij ons in het dorp.
Word goed op de hoogte gehouden wat betreft de voortgang van de bestelling..super
zeer goed ben zeer tevreden
Afwachten wat het resultaat zal zijn.
Het was snel en goed geleverd.
Prima product en tegen een zeer goede prijs
Voor onze beide katten is dit een middel wat uitstekend werkt tegen vlooien, teken etc.
Prima product, makkelijk aan te brengen
Geen vlooien of teken bij de poes te vinden prima spul
Vlotte bezorging. Je wordt goed op de hoogte gehouden waar de bestelling "uithangt'.
Het product was mij bekend, de webwinkel nog niet, levering goed, compleet en voordeliger dan bij de collega's. Derhalve tevreden..
Na bestellen, de volgende dag al in huis. Voor mijn honden ook tegelijk Frontline besteld. Makkelijk vanuit huis te bestellen en het wordt thuis gebracht. Heel fijn!
Snelle en correcte afhandeling van de bestelling
Ben erg tevreden met Frontline Combo Spot on Kat Gebruik het al jaren bij mijn kat en geen vlo meer te vinden
ik ben al jaren klant van brekz en het is telkens een hele snelle en accurate afhandeling
Het doet wat het beloofd.
Goede prijs, snelle levering.
Het werkt goed en mijn kat heeft er geen last van.
Altijd gebruikt. Vind ik een orima middel
Tot nu toe geen vlooien en teken waargenomen.
Ik heb het product enkele dagen geleden toegepast en resultaat is even afwachten.
zeer tevreden ,werkt heel goed
De katten begonnen het jaar al vroeg met teken. Maar na de behandeling heb ik geen teek meer kunnen vinden. Dus voor zo ver als mijn expertise gaat moet ik oordelen dat het product prima z'n werk doet !
Zelfde kwaliteit als overal, echter beduidend goedkoper bij Brekz
Voldoet aan de verwachting!
Het product werd niet thuis afgeleverd maar bij een depot verzorgd
Goed product en zeer snelle levering
343
255
Frontline Combo Spot on Kat 3 pipetten > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 18,49
€ 16,64
6 pipetten
€ 28,49
€ 25,64
2 x 6 pipetten
€ 54,95
€ 49,46

Seresto

Seresto Halsband voor de kat

Seresto Halsband voor de kat 

Seresto Halsband voor de kat is een farmaceutisch product die werkt tegen teken en vlooien. Het heeft een dodelijke werking op vlooien en teken gedurende 7 tot 8 maanden. De halsband werkt direct nadat je hem hebt aangebracht. Het werkt niet alleen op de kat zelf, ook de omgeving heeft er voordeel van. Gedurende 8 maanden is de omgeving namelijk ook beschermd tegen het ontwikkelen van vlooienlarven. Ook kan de Seresto Halsband voor de kat gebruikt worden als behandeling tegen vlooienallergiedermatitis. 

De band heeft veiligheidsgesp die los schiet wanneer de kat vast komt te zitten met de halsband. Dit voorkomt verstikkinggevaar. De band heeft nog een breekpunt voor extra veiligheid. Daarnaast is hij grijskleurig en geurloos. 

Let op: Teken moeten na behandeling nog van de huid verwijderd worden. 

 • Farmaceutisch werkende halsband tegen teken en vlooien
 • Werkt gedurende 7 tot 8 maanden 
 • De omgeving is 8 maanden beschermd tegen het ontwikkelen van vlooienlarven
 • Bevat een veiligheidsgesp tegen stikkingsgevaar
 • De halsband is grijskleurig en geurloos

Bij Brekz kunt u de beste bescherming voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Seresto Halsband voor de kat tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.

Gebruiksaanwijzing Seresto Halsband voor de kat 

Breng één halsband per kat aan. Dit kan het beste gedaan worden aan het begin van het vlooien- of tekenseizoen. Aangeraden wordt om aanwezige teken op uw kat te verwijderen wanneer u halsband aanbrengt. Hierna kan de halsband gedurende 8 maanden gedragen worden.

Breng de band om de nek van uw kat aan. Laat een ruimte van twee vingers tussen de halsband en de nek. Het deel dat overblijft kunt u door de lus schuiven. Knip het restant, op 2 centimeter na, af. Het is, vooral bij groeiende katten, noodzakelijk om regelmatig te controleren of de band niet te strak is. 
 

Bijwerkingen Seresto Halsband voor de kat 

Krabben aan de toedieningsplaats de eerste dagen. In zeldzame gevallen kunnen dermatitis, ontstekingen, eczeem of laesies optreden. In dit geval moet de halsband afgedaan worden. Ook kunnen in zeldzame gevallen depressie, verandering in voedselinname, speeksel, braken en diaree voorkomen. Allergie kan voorkomen bij overgevoelige dieren. 
 

Contra-indicaties

Niet gebruiken bij kittens die jonger zijn dan 10 weken.
Niet gebruiken bij katten die overgevoelig zijn voor de werkzame bestanddelen of één van de hulpstoffen

Ingrediënten Seresto Halsband voor de kat 

Werkzame bestanddelen
1,25 g Imidacloprid, 0,56 g Flumethrine 

Overige bestanddelen
Titandioxide (E 171), Zwart ijzeroxide (E 172), Dibutyladipaat, Propyleenglycoldicaprylocapraat , Geëpoxyleerde soyaboonolie, Stearinezuur, Polyvinylchloride.
 

Ander product? 

Bent u op zoek naar een bijbehorende tekentang? Bekijk dan onze Antivlo en teken pagina. Hier verkopen we onder andere O'Tom tekenverwijderaar hond en kat.

https://www.brekz.be/26949-home_default/seresto-halsband-voor-de-kat.jpg
27.95 2019/01/01
Mooie prijs, helpt echt tegen vlooien én teken
Het werkt goed
Het is gewoon een heel goed product. De katten voelen zich er goed bij. Zijn lang werkzaam kan het iedereen aanbevelen.
Prima werkt goed
1x per jaar een dure, goede en niet stinkende band. Helpt ècht tegen vlooien en teken.
Goed product dat ook resultaat geeft. Had er al eerder een gekocht maar de kat is deze verloren dus een nieuwe gekocht.
erg makkelijk, 8mnd geen vlooien. en het werkt echt, al meerdere keren de band gebruikt voor alle katten.
geweldige band tot nu toe, werkt goed en de kat heeft er geen last van. ik hoop dat hij het zeker nog 7 maanden doet
Snelle levering. En tot nu de goedkoopste die ik kon vinden.
Schieten elke keer door het krabben half los... geen vlooien/teken dat dan weer wel
Beter, makkelijker aan te brengen en langer werkzaam als de capsules van Frontline
Tot zover na twee weken gebruik zijn er geen teken of vlooien meer gesignaleerd, terwijl we anders wel 4 á 5 teken per dag per poes weg moesten halen.
Heb dit artikel al eerder gehad en was daar erg tevreden over,werkt goed en je bent voor 9 maanden klaar
Onze kater zit veel in de bossen. Zodoende had hij veel last van teken. Voorheen gebruikten we altijd druppels. Maar sinds vorig jaar krijgt onze kat in maart een band van seresto om en is hij gewoon het hele jaar teken vrij. Onze kat heeft er erg veel bast bij. Geen jeuk, last en hij is voller in haar en postuur. Geen gezoek meer naar die vreselijke teken !
Fijne vlooienband met, na een aantal jaar ervaring, echt geen vlooien of teken bij onze kat. Makkelijk te verstellen, lange werking.
Deze vlooienband is weliswaar prijzig maar is het geld waard. Geschikt voor een grote kater met een dichte vacht!
ook te gebruiken met MDR1 gen defecters zoals bv. Collie-achtigen
Snel en netjes geleverd tegen een goede prijs.
Mijn kat is er ook zeer tevreden over net als ik.
We zijn zeer tevreden over seresto vlooienband zal hem zeker andere aanbevelen.
Het is een geweldig product. Het kost meer dan een vlooienhalsband in de winkel, maar het werkt 8 maanden. Dat staat ophef blik en het klopt ook. Onze kat was erg kaal en alsmaar aan het bijten en krabben van de vlooien. Op een gegeven moment hield het op en groeide het haar weer. Super qualiteit
Het product beschermt mijn huisdier goed tegen teken en vlooien voor een hele lange periode. Ook is er gedacht aan de veiligheid voor zowel mens als dier. Ik kan namelijk gewoon mijn huisdier aaien zonder schadelijke stoffen aan mijn handen te krijgen en mijn huisdier is beschermt maar zal ook niet blijven hangen en stikken door de halsband vanwege het beveiligingssysteem wat erop zit
De antiteken en antivlo band voor mijn katten. Stinkt niet, ja kan je kant gewoon aaien en werk voor 9 maanden zeer goed. Geen allergische reacties. Gebruikt niets anders meer.
Prima product voor goede prijs. Bij aankoop 2 goedkoper. Kwam goed uit.
Het product beantwoordt aan de verwachtingen. De kat is de komende 8 maanden vrij van vlooien. Super.
Het bandje voldoet aan mijn verwachtingen.
Deze halsband is super,geen vlooien,teken en andere ongewenste beestjes meer.Heb het idee dat hij langer werkt dan 8 maanden.
Wij hebben zoveel geprobeerd, maar seresto is het enige product wat echt helpt voor hond en kat.
Werkt goed en lang.. bij onze 2 katten dan..
Snelle levering en meestal goedkoper dan ergens anders. Top!
Super band voor de katten. Werkt lang en goed
Volgende dag in huis voor een redelijke prijs, prima !
gemakkelijk, betrouwbaar, gegarandeerd geen teken
Mijn kat is allergisch voor vlooien en zit dan onder de wondjes. Dit is over nu hij een seresto halsband heeft.
Snelle levering, goede prijs!
Vorig jaar ook seresto gebruikt voor hond en katten. Geen vlooie, geen teken en 8 mndwerking. Super, dus dit jaar weer besteld
De seresto vlooien en tekenband heb ik gekocht voor mijn honden en katten. Ik ben tot nu toe zeer tevreden over dit product
Snelle levering. Goed product. Steeds weer mail krijgen om bedrijf/product te beoordelen ervaar ik als opdringerig.
Deze banden voldoende geweldig
voor lange tijd geen vlooien en teken meer. Het beste middel sinds wij een kat hebben. wil niet meer iets anders.
Prima! Snel geleverd en een stuk goedkoper dan andere winkels ik ga uiteraard vaker bestellen bij brekz
correcte snelle levering.
Ik heb het vorig jaar ook gebruikt en was zeer tevreden.
Ik gebruik de halsband sinds 4 jaar, en `t werkt goed! Geen vlooien, geen teken...Ook ga ik er van uit dat deze toepassing minder belastend is voor de gezondheid. Poes loopt rond met bandje, waardoor meteen duidelijk is: ze heeft een thuis! Twee vliegen in 1 klap
Product is ideaal. Werd snel voor goede prijs geleverd!
Ik b heb alles geprobeerd om mijn huisdier vlooien vrij te krijgen is me niet gelukt met heel veel andere middelen voor heel veel geld. Dus wilde ik deze toch nog als laatste uit proberen en ja na ruim 1 A 2 weken hadden mijn huisdieren geen vlooien meer oh wat was ik blij. Dus voor mij geen ander product meer. En mijn huisdieren zijn er niet ziek van geweest van de andere middelen zijn ze wel is ziek geweest. Mvg Diana sidiropoulos
gebruik het sinds vorig jaar hoef geen druppels meer die stress heb ik niet meer voor me dieren ik doe het om zodra het echt mooi en warm weer is dat laat ik meestal 7/8 maanden om zitten geen vlo teken gehad wel elk 3maanden worm kuur geven !!dus4xper jaar dus ook goedkoper!!
Prefect halsband voor de kat om met name teken tegen te gaan. Werkt echt uitstekend.
6603
3325
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 27,95
per 2
€ 53,95
Per 3
€ 79,95
Per 5
€ 129,95

Frontline

Frontline Spot on Kat TIJDELIJK EXTRA SCHERP GEPRIJSD!

Frontline Spot on Kat

Frontline Spot on Kat helpt om vlooien, teken en luizen bij uw kat te bestrijden. De verpakking bevat pipetten met een vloeistof die u gemakkelijk op de huid van uw kat aanbrengt. De druppels vloeistof doden binnen 24uur de aanwezige vlooien op de huid van uw kat. Na 48 uur zijn ook aanwezige teken of luizen de das om gedaan. Na het bestrijden van het ongedierte biedt de vloeistof voor 4 weken lang bescherming tegen eventuele nieuwe aanvallen van vlooien. De bestrijding van luizen blijft 2 weken actief dankzij Frontline Kat. Het product is bedoeld voor katten die ouder zijn dan 8 weken en die zwaarder zijn dan 1 kg. U dient het dus niet aan te brengen op kittens en ook het gebruik bij zieke of herstellende katten wordt afgeraden. Tijdens de dracht of lactatie van uw kat kunt het wel gebruiken. Het gebruik van de pipet is vrij simpel. U breekt het topje langs de breuklijn af en brengt de inhoud van de pipet aan tussen de schouderbladen van uw kat. Voor een behandeling dient u het volledige pipet te legen op de huid.
 
Frontline Spot on Kat bevat vloeistof dat zich vanzelf uitspreid over de huid van uw kat. U hoeft de vloeistof na het aanbrengen dus niet meer in te masseren. U dient de pipet te legen op de schouderbladen, omdat de kat daar niet bij kan wanneer deze zichzelf zal likken. Het is belangrijk om goed in de gaten te houden dat andere katten of dieren de vloeistof niet van de huid van uw kat likken. Om een goede werking te garanderen wordt ook aanbevolen om uw kat de eerste 2 dagen na de behandeling niet te wassen. Ondanks dat de werking van Frontline Kat is aangetoond, kan het voorkomen dat er zich toch een enkele vlo of teek op de huid van uw kat nestelt. De overdracht van eventuele ziekte die het dier van vlooien of teken krijgt kan nooit 100% worden uitgesloten. Behalve op uw kat kunnen de kleine beestjes ook voorkomen in de mand of in huis. Naast Frontline Kat is het dus belangrijk om gebruik te maken van andere bestrijdingsmiddelen en om regelmatig te stofzuigen. Ondanks het gebruik van het middel raden we u ook aan uw kat alsnog regelmatig te controleren op teken. 

Bij Brekz kunt u de beste vlo bestrijdingsmiddelen voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Frontline Spot on Kat tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

Ingrediënten Frontline Spot on Kat

Fipronil 50mg, Butylhydroxyanisol (BHA) (E 320) 0,1mg, Butylhydroxytolueen (BHT) (E 321) 0,05mg.

Ander merk?

Bent u in plaats van Frontline Spot on Kat op zoek naar een ander bestrijdingsmiddel tegen vlooien voor uw kat kijk dan eens naar Frontline Combo Spot on kat. Voor een volledig overzicht kunt u kijken bij al onze anti-vlo en tekenproducten.

Frontline
https://www.brekz.be/36827-home_default/frontline-3-pipetten-.jpg
15.74 2019/01/01
Werkt goed, en goede prijs.
Prima. Snel geleverd
zeer snelle levering en niet al te duur ( WAS EEN AANBIEDING )
Het is voor onze Sam en Moos prima spul. Im heb nog geen vlo of teek gevonden.
Goede prijs, goede communicatie vanuit Brekz. Helaas liet de bezorging van DPD de wensen over (understatement). Ik begrijp dat dit los staat van Brekz, maar ik hoop dat ze het in de toekomst toch uitbesteden aan een betrouwbare postbezorger.
Levering was snel en netjes verpakt.
Dit blijft de beste maar ook de duurste Nu even niet de duurste dus even profiteren
Snelle, correcte en prompte levering. Helemaal niets op aan te merken; gewoon prima.
Goedkoper dan de andere verpakking
Goed snel verlopen. Had wel in een envalop gepast brievenbus post. Zat in een grote doos .
Binnen een dag waren mijn katten treek vrij .
Gebruik het al 10 jaar,uitstekend.
Goed product. Wordt vaak aanbevolen in dierenwinkels. Levering is alleen in een veel te grote doos. Zonde van het papier en handiger als het door de brievenbus past. Verder tevreden over levering en afhandeling.
Heb altijd dit merk gekocht en het werkt direct
Werkt prima, mijn kat was snel van zijn teken af
Goed spul! Voor de druppel kwam mijn kat bijna elke dag binnen met een teek.
Goed snelle levering en goedkoop
Een minuscuul pakje frontline dat in een envellope prima in de brievenbus kan werd in een giga doos geleverd. Wees eens wat meer kostenbewust dan kan je ook goekoper leveren. Ziiten er daar mensen die weten hoe het logistieke traject verloopt\?
Voor de eerste keer hier besteld ,, zeer tevreden , snel in huis en gelijk op de poes kunnen gebruiken ,,
Gebruiken dit al jaren voor onze katten, werkt prima, zodra je het een tijdje overslaat merk je meteen aan de katten dat ze beginnen te krabben en bijten omdat ze jeuk hebben.
goed middel raad ik aan aan andere
Goed product. Nog nooit vlooien gehad met dit middel
Goed product gezien de prijs kwaliteit
Duidelijke site, snelle levering! En de aangeschafte producten waren flink goedkoper dan in de dichtstbijzijnde dierenwinkel. Top
ik ben blij met het product . en ook met de prijs
Goed product...werkt zoals het moet
Ik ben heel tevreden met de service
Dit product gebruik ik al zolang ik een poes heb. Nooit geen vlooien of teken. Heel goed product.
Frontline spot on kat ben hier tevreden over kan dit product aanbevelen.
Erg goede redelijke en betaalbare prijs Goeie service
Prima snelle en betrouwbare service!
Eenvoudig toe te passen, goed middel tegen vlooien en teken.
Ik ben heel tevreden over de katten druppels
Veel goedkoper dan in de winkel.Gebruik dit product al jaren voor mijn katten. Het werkt goed.
nog niet gebruikt. maar het is een goed product. mag van mij nog wel iets goedkoper.
makkelijke website levering heel snel bedankt toppie
Goede producten en bovenal een top service!
Een uitstekend product dat volledig voldoet aan onze wensen.
Vertrouwd middel tegen ongedierte bij katten. Andere producten geven bij mijn katten problemen met de huid, maar dit niet.
Website handig in gebruik en product snel geleverd, goede eerste ervaring.
Goed product. Doet wat het beloofd
Mijn katten hebben teken, ik heb de indruk dat het werkt. Helaas is fipronil een gif dat niet alleen teken en vlooien aanpak, maar ook ook bijen en andere insecten.
Prima product wat ellende voorkomt voor mijn katten
ik heb besteld .en binnen twee dagen thuisgestuurd gekregen .geweldig ging over anti vlooien pipetten .kwam keurig aan .alle poezen tevreden
Voor onze kat is het een vertrouwd en goed produkt.
Prima spul voor de kat, vlooien en teken
Nooit vlooien ontdekt bij onze buiten/binnenkat.
Volgens de verpakking zou dit minimaal 4 weken moeten werken. Als het er 3 zijn is het veel.
Snelle levering, stevige verpakking, zeer goede prijzen en een uitgebreid aanbod. Ik bestel regelmatig bij Brekz en ben zeer tevreden.
Bekende merken en betaalbare producten De producten zijn van goede kwaliteit en er is veel keus. Snelle service en goed en beschermd verpakking. Brekz.nl is een aanrader.
goed en snel bezorgt bij mij
Snelle levering. Het kleine doosje werd wel verzonden in een hele grote doos, waardoor het niet in de brievenbus achter gelaten kon worden.
Ik gebruik frontline voor zowel hond en kat.prima produkt. Altijd hond en kat vlo en teek vrij. Nooit bijwerkingen en merk niet dat ze na opbrengen zich onprettig voelen hierna. Wel ga ik na een aantal verpakkingen over op een ander merk en ga dan weer over op frontline.
Goede prijs en snelle levering! Erg tevreden over deze bestelling.
Snelle service precies als beloofd
Gebruik dit altijd voor de katten. Lage prijs en een goed product.
het product frontline is prima. de service vind ik minder goed. ik heb een aantal keer moeten mailen waar mijn pakketje bleef.. het bleek dat het huisnummer tot 3 keer toe niet door was gegeven en het pakket daardoor niet bezorgd kon worden. na veel mailen kwam het pakket, (na ruim een week) aan.
Dit is gewoon een goed product.
de vlooien waren zo verdwenen
Super snel en goed verpakt!
Ik ben zeer tevreden met de snelle levering.
Zeer voordelige vlooiendruppels voor de kat, super snelle en goede levering.
Gebruik Frontline al jaren, super tevreden!! Makkelijk aan te brengen.
Prima dekking tegen vlooien maar wel een erg korte werktijd tegen teken. Hierdoor erg prijzig in het gebruik en zeer ongezond voor de kat als het zo kort op elkaar herhaald moet worden
Wij zijn zeer te vrede, volgende dag bestelling in huis
Het was snel geleverd en het werkt helemaal toppie
Produkt doet zijn werk goed.
De besteling was snel bij mij thuis gekomen!
Goed spul , kat heeft nergens last van.
Prima produkt, werkt goed. Geen bijwerkingen.
Goede prijs. Snelle levering.
De aabieding was zeer gebruikersvriendelijk, de aflevering was supersnel.
Alles prima verlopen en het pakket netjes ontvangen.
Wij gebruiken het middel al lang het werkt goed en zijn dus zeer tevreden. Mvg.w.v/d hooft
Besteld en de volgende dag in huis. Heb de indruk dat de kat het niet leuk vond.
Goed product, was op voorraad, voordelig en snel geleverd, klasse!
Frontline Spot on Kat, gebruikte ik al. Maar omdat ik dieetvoer voor mijn katten bij Brekz bestel, is het wel zo handig en voordeliger om dit samen te bestellen. Ik ben heel te vrede met Brekz.
Betrouwbaar product en goedkoper bij Brekz dan bij de dierenwinkel. Wanneer je meer dan 1 kat hebt maakt dat maandelijks absoluut verschil.
Goede service en levering! En vooral leuke aanbiedingen voor je dieren.
Een middel dat ik al enige jaren gebruik en goede resultaten geeft. Na verblijf in dierenpension is het altijd nodig.
Werkt bij mijn katten prima ben er heel tevreden over
nooit last van vlooien maar wissel ook van merk
heel goed ,heb het idee dat deze pupetjes beter zijn dan ander merk.
Makkelijk op te doen op de haren van de kat
goede prijs + track and trace. wel op tijd bestellen (je moet het niet de volgende dag al nodig hebben)
Fijn product, werkt snel en goed !
Vlotte levering en gekregen wat ik ervan verwacht had
Mijn kat heeft relatief weinig last van teken en vlooien met dit product. Hij begint echter in de vierde week vaak wel weer met krabben.
Goed product zeer snel geleverd
342
254
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
3 pipetten
€ 14,49
€ 13,04
6 pipetten
€ 21,49
€ 19,99
2 x 6 pipetten
€ 39,95
€ 37,95
4 x 6 pipetten
€ 74,95
€ 69,95
5 x 6 pipetten
€ 94,95
€ 85,46

Beaphar

Beaphar Vlooien Anti-Conceptie (4,5 tot 9 kg) kat

Beaphar Vlooien Anti-Conceptie 4.5 - 9 kg kat

Beaphar Vlooien Anti-Conceptie 4.5 - 9 kg kat is een preventief vlooienmiddel. Het zorgt er namelijk voor dat vlooieneitjes en vlooienlarven die eventueel op uw kat aanwezig zijn, zich niet kunnen ontwikkelen. Omdat de vlooien zich daardoor niet kunnen vermeerderen zal er dus geen plaag ontstaan. De werking is optimaal wanneer u Beaphar Vlooien Anti-conceptie maandelijks gebruikt. Het middel werk echter niet bij het doden van volwassen vlooien. Hiervoor dient u een ander product te gebruiken dat dit wel doet.

Kort samengevat zijn de eigenschappen van Beaphar Vlooien Anti-Conceptie 4.5 - 9 kg kat:

 • Voorkomt vlooien in huis.
 • Is een suspensie die je maandelijks door voeding of rechtstreeks in de bek kunt toedienen.
 • Is veilig te combineren met andere vlooienmiddelen.
 • Geschikt voor zwangere en zogende katten.

Eigenschappen

 • Bevat een nietacetyl-choline-esterase remmend benzoylurea dat vlooien bij katten bestrijdt.
 • Wordt opgenomen door de volwassen vlo wanneer deze de kat bijt. Als gevolg hiervan ontwikkelen de eieren van de vlooien zich niet verder en vindt er geen opbouw van een plaag plaats.
 • Deze variant is voor katten van 4,5 tot 9 kilogram.                  
    

Bij Brekz kunt u eenvoudig onze beste bescherming tegen ongedierte online bestellen. U koopt Beaphar Vlooien Anti-Conceptie 4.5 - 9 kg kat goedkoop online bij ons.

Gebruiksaanwijzing Beaphar Vlooien Anti-Conceptie 4.5 - 9 kg kat

Per maand wordt er één ampul toegediend. Dien de Anti-Conceptie tegelijk met het voer toe. Dit kunt u het beste doen door eerst de helft van het voer te geven met de Anti-Conceptie, om vervolgens de andere helft te geven. Maar er zijn ook andere manieren om de Anti-Conceptie toe te dienen. Breng bijvoorbeeld de suspensie direct na het eten aan op de rug van de tong van de kat.

Wanneer u meerdere huisdieren heeft, is het aan te raden om alle dieren gelijktijdig te behandelen, met uitzondering van zogende kittens en puppies. Deze hebben het nog niet nodig. De verschillende honden en katten moeten wel afzonderlijk van elkaar hun voer krijgen. Zo voorkomt u dat ze elkaars voer gaan eten, en ze dus de verkeerde hoeveelheid Vlooien Anti-Conceptie toegediend krijgen. Honden moeten met Beaphar Vlooien Anti-Conceptie Honden behandeld worden.

Let op: vermijd direct contact met het middel. Bewaar het product op een droge koele plaats, buiten het bereik van kinderen. Na opening is het middel nog één jaar houdbaar.

Ander vlooienmiddel?

Heeft u een kat van minder dan 4,5 kilo, bekijk dan eens onze Beaphar Vlooien Anti-Conceptie tot 4,5 kg kat. Ook vindt u meer medicijnen in onze kattenapotheek.

Beaphar
https://www.brekz.be/31649-home_default/beaphar-vlooien-anti-conceptie.jpg
15.75 2019/01/01
Eén van mijn katten werd altijd helemaal gek als ze vlooien druppen in de nek moest, dit is de ideale oplossing ervoor
erg makkelijk om toch,mijn kat te behandelen,hij voelt zich ook beter
geeft een goede bescherming
Werkt als een trein. Ideaal als ze geen pillen willen eten (half wilde katten)
gebruiken we al jarenlang en nooit last van vlooien.
Handig in gebruik en effectief tegen vlooien.
1767
1008
Beaphar Vlooien Anti-Conceptie > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 15,75
2 stuks
€ 29,95
3 stuks
€ 42,49
Beaphar Vlooien Anti-Conceptie (tot 4,5 kg) kat

Beaphar Vlooien Anti-Conceptie tot 4.5 kg kat

Vlooien zijn parasieten die leven van het bloed van uw huisdier. Als uw kat last heeft van vlooien kan dat veel ongemakken veroorzaken. Een beet van een vlo kan pijnlijk zijn en veroorzaakt irritaties en jeuk. Ook kunnen vlooien eitjes van lintwormen bij zich dragen. Als uw huisdier een van die eitjes opeet kan er een volwassen lintworm in het lichaam ontstaan. Als uw kat een allergie heeft voor het speeksel van de vlo ontstaat er bovendien hevige jeuk, waardoor uw kat haar huid kan openkrabben. Het is dus belangrijk om te voorkomen dat uw kat last krijgt van vlooien. Beaphar Vlooien Anti-Conceptie tot 4.5 kg kat is een preventief middel dat ervoor zorgt dat vlooieneitjes en -larven zich niet kunnen ontwikkelen. Zo voorkomt u dat uw kat last krijgt van deze parasieten.

Uw kat dient één keer per maand met Beaphar Vlooien Anti-Conceptie tot 4.5 kg kat behandeld te worden. U kunt het middel door de maaltijd van uw kat vermengen of het rechtstreeks in de bek van uw kat geven. Het product is ook geschikt voor kittens en drachtige of zogende poezen. Het is veilig te combineren met andere vlooienmiddelen, bijvoorbeeld met producten die reeds aanwezige vlooien doden. Om te voorkomen dat er vlooien in huis komen moeten alle huisdieren gelijktijdig behandeld worden met Beaphar Vlooien Anti-Conceptie. Voor een geschikte variant van Beaphar Vlooien Anti-Conceptie voor uw hond kunt de productpagina bezoeken.


Bij Brekz kunt u anti-vlooienmiddelen voor uw kat eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Beaphar Vlooien Anti-Conceptie tot 4.5 kg kat tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Gebruiksaanwijzing Beaphar Vlooien Anti-Conceptie tot 4.5 kg kat 

Het middel dient een keer per maand toegediend te worden. U geeft dan 1 ampul per kat. Het kan rechtstreeks in de bek van uw kat gegeven worden of in combinatie met de maaltijd. Niet gebruiken bij kittens die nog bij de moeder drinken. Voor katten tot 4.5 kg. Een verpakking bevat 3 pipetten. Lees voor gebruik de bijsluiter.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Beaphar Vlooien Anti-Conceptie tot 4.5 kg kat? Bekijk dan eens ons totaalaanbod antivlooienmiddelen voor katten. Hier vindt u bijvoorbeeld de Beaphar Vlooienband voor de kat. Voor vlooiendodende middelen voor zwaardere honden kunt de productpagina bezoeken.

Beaphar
https://www.brekz.be/31650-home_default/beaphar-vlooien-anti-conceptie-tot-45-kg.jpg
13.95 2019/01/01
Zeer handig aan te brengen
Handig voor de kat dit bijna niet te vangen is
1768
1009
Beaphar Vlooien Anti-Conceptie tot 4,5 kg > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 13,95
2 stuks
€ 26,95
3 stuks
€ 38,95
Beaphar Vlo Kill (tot 11 kg) kat en hond

Beaphar Vlo Kill (tot 11 kg) kat en hond

Vlooien zijn parasieten die leven van het bloed van uw huisdier. Als uw hond of kat last heeft van vlooien kan dat veel ongemakken veroorzaken. Een beet van een vlo doet zeer en veroorzaakt irritaties en jeuk. Ook kunnen vlooien eitjes van lintwormen bij zich dragen. Als uw huisdier een van die eitjes opeet kan er een volwassen lintworm in het lichaam gaan huisvesten. Als uw dier een allergie heeft voor het speeksel van de vlo ontstaat er een erge jeuk waardoor uw huisdier zijn huid kan gaan openkrabben. Het is dus belangrijk om de vlooien in de vacht van uw huisdier snel en effectief te doden. Beaphar Vlo Kill (tot 11 kg) kat en hond zijn tabletten die vlooien bij katten en honden tot 11 kg doden.

Beaphar Vlo Kill (tot 11 kg) kat en hond bevat zes tabletten. Een tablet beging een kwartier na inname te werken en na zes uur zijn alle vlooien die op het dier zaten dood. Het product werkt 24 uur en mag daarna indien nodig opnieuw ingenomen worden. Het is geschikt voor honden en katten vanaf 4 weken met een gewicht van 1 tot 11 kg. Het product kan ook toegediend worden aan drachtige of lacterende honden en katten.

Dus bent u op zoek naar een snel en effectief antivlooienmiddel voor uw kat of kleine hond? Koop dan nu Beaphar Vlo Kill (tot 11 kg) kat en hond goedkoop online bij Brekz!

Gebruiksaanwijzing Beaphar Vlo Kill (tot 11 kg) kat en hond

Geef uw huisdier een tablet per dag. Indien nodig kunt u dit na 24 uur herhalen. Lees voor gebruik van dit product de bijsluiter.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor Beaphar Vlo Kill (tot 11 kg) kat en hond? Bekijk dan eens ons totaalaanbod antivlooienmiddelen voor honden en katten. We beschikken over een Beaphar Vlooienband voor de kat, een halsband die tot zes maanden beschermt tegen vlooien. Voor uw hond zwaarder dan 11 kg beschikken we ook over een geschikte variant van Beaphar Vlo Kill. Als een van uw huisdieren vlooien heeft kunt u uit voorzorg ook uw andere huisdieren beschermen door gebruik te maken van passende producten.

Beaphar
https://www.brekz.be/31642-home_default/beaphar-vlo-kill-tot-11-kg.jpg
14.75 2019/01/01
Prima product! Geen vlo meer gezien!
werkt goed en snel
Werkt super!! Dag erna seresto band om en klaar
Ik ben er heel tevreden over.
Goede bezorging en op tijd
Uitstekend , op tijd geleverd, makkelijk te vinden.
Het product is prima. De service van Brekz wat minder, daar de levering onverwacht lang was.
artikel tot nu toe nog niet gebruikt
Hetwerkt bij de hond en katten het is nog niet weg maar heb er vertrouwen in dat het helemaal goed komt. gr Ria
Ze beginnen heel erg te krabben nadat ze de tablet gekregen hebben en lijken daarna vlovrij te zijn. Maar na enkele dagen kom je na het kammen toch weer een enkele vlo tegen.
goed spul, nergens last van
Snelle levering tegen redelijke prijs
1769
1010
Beaphar Vlo Kill (kat en hond tot 11 kg) > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
6 Tabletten
€ 14,75
12 Tabletten
€ 28,49
18 Tabletten
€ 40,95
Beaphar Vlooienband (vanaf 6 maanden) kat

Beaphar Vlooienband kat

De Beaphar Vlooienband kat is een halsband die zowel direct als preventief helpt tegen vlooien bij kortharige katten. De halsband werkt op basis van de stof Diazinon. Hij werkt optimaal binnen 2 tot 4 dagen en is werkzaam voor een periode van 6 maanden. Het product is geschikt voor de bestrijding van vlooien bij kortharige katten en is waterbestendig. De halsband is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.

Ingrediënten Beaphar Vlooienband kat

Diazinon (15%).
 

Gebruiksaanwijzing Beaphar Vlooienband kat

Eén halsband per dier gebruiken. De werking is optimaal na 2 tot 4 dagen en is werkzaam voor 6 maanden. Losjes om de nek van het dier bevestigen. Wanneer te strak, kan de band huidirritatie veroorzaken. Overtollige deel afknippen, rekening houdend met eventuele groei. De band is waterbestendig.

Let op!
Niet te gebruiken bij zieke en herstellende dieren, dieren met een leverstoornis, dieren die overgevoelig zijn voor de werkzame stof en dieren jonger dan 6 maanden. Beneden 25°C bewaren.
Mensen met een bekende overgevoeligheid voor diazinon wordt afgeraden dit product te gebruiken. Gebruik tijdens dracht en lactatie wordt afgeraden.

Andere vlooienbestrijdingsmiddelen?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld in tabletvorm? Kijk dan eens bij Beaphar Vlo Kill. Een overzicht van al onze Antivlo en teken producten ziet u op de merkenpagina.

Beaphar
https://www.brekz.be/24043-home_default/vlooienband-kat.jpg
9.49 2019/01/01
prima en snel geleverd
Niet slecht
De kat is van haar lintworm af en de vlooien zijn verdwenen. Ze is nu veel rustiger sinds ze de pil heeft gehad en haar vlooienband draagt
Zo te merken werkt het goed
Ik heb het 3 sterren gegeven Omdat ik niet weet of het ook echt goed werkt Wel weet ik dat mijn kat minder krapt als hij Normaal gesproken doet misschien moet De kwaliteit verbeterd worden zodat het echt Doel treffend zijn werkt doet
Voor alle 3 de katten er 1 besteld. Ideaal, rekt mee, na een aantal dagen geen vlooien meer gezien bij de katten
Na een week zijn de vlooien bijna weg
Heel tevreden met de bandjes, ze zitten nog steeds om, is nog niet eerder gebeurd! En geen vlooien meer...ook erg belangrijk. Ze stinken niet en werken dus prima!
Goed product met een eerlijke prijs
Ik kan nog geen beoordeling geven omdat de kat de vlooienband net om heeft. Er is een periode nodig van een aantal maanden om te kunnen beoordelen of de kat ook inderdaad minder last heeft van vlooien.
Goede prijs/ kwaliteit verhouding. De sluiting van de band is aan de grote, lompe kant voor een kat. Dat had wat subtieler gemogen.
1772
1012
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Rood
€ 9,49
Zwart
€ 9,49
Wit
€ 9,49
Rood x 2
€ 17,95
Wit x 2
€ 17,95