Ontworming

Alle middelen om uw kat wormvrij te maken en te houden. Vergeet niet uw kat iedere 3 maanden te ontwormen!
Exil
Drontal
Mansonil
Easypill
Panacur

Easypill

Panacur

Milbemax

Easypill

Easypill voor de kat

Easypill voor de kat

Het geven van tabletten aan katten zorgt vaak voor problemen. Katten weigeren vaak om iets wat onbekend en niet smakelijk ruikt tot zich te nemen. Ook laten ze eten staan wanneer er een tablet in zit. Meestal moeten pillen dus met moeite door de keel heen geduwd worden. Dit is niet meer nodig wanneer u Easypill voor de kat aanschaft. Dit is een soort kneedbaar deeg met een geur en smaak die katten lekker vinden. Hiermee kunt u de vorm, smaak en geur van het tablet verhullen. Met deze Easypill voor de kat vergroot u de kans dat uw huisdier de pil zonder moeite zal doorslikken. 

Een zakje van 10 gram bevat een groot stuk Easypill. Hier kunt u een aantal keer stukjes vanaf halen. Afhankelijk van de grootte van de tabletten en de grootte van uw dier, kan dit ongeveer tien keer. 

Laten wennen

Om de kans op succes te vergroten, is het aan te raden om uw kat een aantal dagen van tevoren aan de Easypill voor de kat te laten wennen. De kat vindt de geur en smaak namelijk waarschijnlijk wel lekker, maar het kan zijn dat hij het een aantal keer moet proeven om de Easypill in één keer samen met het tablet op te eten. Dit wennen kunt u het beste doen door uw kat een aantal keer vlak voor het eten een stukje Easypill te geven. Zorg er altijd voor dat de kat voldoende te drinken heeft. 

Bewaar de Easypill voor de kat op een droge plek bij kamertemperatuur en sluit het goed af.

Bij Brekz bestelt u snel en goedkoop het omhulsel voor de tabletten. Zo zorgt u ervoor dat uw kat minder moeite heeft het doorslikken van tabletten. Bestel daarom nu Easypill voor de kat online. Elke verpakking bevat 10 gram en is te delen in ongeveer tien stukken, afhankelijk van de grootte van de tabletten en de grootte van uw dier. 

De houdbaarheid van Easypill voor de kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Ingrediënten Easypill voor de kat

Pluimveemeel, glucosestroop, water, rijstmeel, dierlijke vetten, smaakversterker, conserveermiddelen, kleurstoffen en CE goedgekeurde antioxidanten

Ander ontworming hulpmiddel? 

Bent u niet opzoek naar de Easypill, maar naar het ontwormingsmiddel zelf? Bekijk dan onze Ontworming kat pagina.

https://www.brekz.be/5157-home_default/easypill-voor-de-kat.jpg
2.39 2019/01/01
Mijn kat vindt het heerlijk en hierdoor eet hij nu zijn medicijnen.
Onze hondjes en kat vinden dit heerlijk.Zo is het geven van pillen geen strijd meer.
Prima spul, jammer dat het zo kostbaar is.
Snel geleverd Goede kwaliteit
Zijn goed vers en geen te grote hoeveelheid in een keer
Prima snel geleverd volgens de bestelling
zeer goed doet wat het moet doen
heel goed dat je er eentje kan bestellen om te kijken of ze het wel lusten. Hier allemaal hevige fan en nu zitten ze zelfs al klaar als ze hun pilletje krijgen met easy pil . Wat voorheen telkens een gevecht was is nu piece of cake of moet ik zeggen piece of easy pil :) aanrader!
Ideaal product, je verstopt er het tabletje in en onze kat(ten) eet het direct op. Op deze manier is het geven van medicijnen in tabletvorm, een feest voor onze kat(ten).
Oorspronkelijk werkte het product heel goed! De poes at meteen haar medicatie op die verstopt zat in het product. Na twee dagen wist de kat echter dat er een pilletje in verstopt zat waardoor ze ook de easypil niet meer wilde eten. Dat was jammer.
Supersnelle levering. Het enige minpuntje is dat de sachets los in de doos in plaats van in een potje of zakje. Ik heb drie katten. Een ervan trapt erin, het pilletje in een propje van dit spul. De andere twee eten weer netjes om het pilletje heen
Afhankelijk van de smaakpapillen van de katten, wordt dit goed opgenomen. Bij moeilijkere eters is het geen aanrader.
Gemakkelijke bestelling, betaling en vlotte levering (de volgende dag al). Daarbij at de kat de Easypill met veel gemak. Een goeie truc om de medicatie erin te verdoezelen zodat de poes geen argwaan heeft.
het lukt eindelijk de zeeer kieskeurige poes een pil te laten nemen !!
Bestelling en levering zoals het hoort. Product doet wat het belooft: pil is makkelijk te maskeren maar het hangt altijd nog van de kat af of ze het opeet of niet. Bij ons de eerste en tweede keer geen probleem, nadien helaas niet meer.
Mijn kat is heel erg van slag als ze een pil krijgt. Dat is nu totaal voorbij MET e Easypill: ze at hem uit mijn hand. DANK!!
Ik bestel hier al een aantal jaren. Gaat altijd goed. Netjes met 2 dagen in huis. Bezorgkosten van €2,95 en nog steeds goedkoper dan zelf naar de dierenwinkel gaan en daar producten kopen.
De Easypill voor de kat werkt echt, ik was sceptisch want een kat kun je niet misleiden. die weten ieder pilletje overal uit te halen. Ook erg makkelijk in gebruik.
Poes lust dit graag en zo kunnen we zijn medicatie goed geven.
Snelle levering. Product lijkt iets droger dan wat ik van dierenarts kreeg, maar werkt super!
Goed product. Kat vind het heerlijk en de pil wordt meteen ingeslikt. Je kan er meedere keren stukje vanaf snijden en een pil in doen. Aanbeveler!
Snelle levering. Goed verpakt. Wel in een doosje van een ander product/merk dus niet herkenbaar als afkomstig van Brekz. De afzender was maar erg klein op een adressticker vermeld, dus was even verwarrend en vond ik niet zo professioneel. Product is goed en scherp geprijsd. Ik begrijp niet dat er een minimum bestelbedrag van 15,- is want de verzendkosten betaal je als koper toch al zelf.
7091
3549
Easypill voor de kat > Meer informatie
Easypill voor de kat 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 2,39
Per 15
€ 30,95
Per 30
€ 56,95

Panacur

Panacur 250 Ontwormingsmiddel voor hond en kat

Panacur 250 Ontwormingsmiddel voor hond en kat

Panacur 250 Ontwormingsmiddel voor hond en kat is een middel tegen spoel-, haak-, zweep- en lintwormen in de vorm van tabletten. Naast het doden van wormen kan het ook helpen bij het herstel van problemen ten gevolge van de maag-darm parasiet Giardia. Dit product is bijzonder, omdat meestal ontwormingsmiddel voor honden en katten gescheiden moeten worden. Hier is dat niet het geval én het is geschikt voor huisdieren van alle leeftijden. Eén kuur duurt in totaal drie dagen en het middel moet oraal toegediend worden.

Panacur werkt tegen de volgende ongedierten:

 • Spoelwormen: Toxascara canis, Toxocara cati, Toxascaris leonina
 • Haakwormen: Ancylostoma caninum, Uncinaria stenocephala, Ancyclostoma tubaeforme
 • Zweepwormen hond: Trichuris vulpis
 • Lintwormen: Taenia pisiformis, Taenia hydatigena, Taenia taeniaeformis
 • Voor de behandeling van de darmparasiet: Giardia spp.


De houdbaarheid van Panacur 250 Ontwormingsmiddel voor hond en kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Bij Brekz kunt u de beste ontwormingsmiddelen voor uw huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Panacur 250 Ontwormingsmiddel voor hond en kat en bespaar vele euro's.

Gebruik

Een kuur duurt in totaal drie dagen. De tabletten kunnen verkruimeld worden en direct in de bek toegediend worden. Wanneer u dat moeilijk of niet praktisch vindt, kunt u het in het voer vermengen. Dit is even effectief.

Dosering
De dosering moet altijd worden aangepast aan het gewicht van uw hond of kat. Een te kleine dosis kan niet effectief genoeg zijn. Een te grote dosis daarentegen kan gevaarlijk en giftig zijn. Het is aan te raden uw huisdier vooraf te wegen. Zo dient u u w huisdier altijd de juiste dosering toe.
1 tablet per 5 kg van de hond of kat.

Ingrediënten Panacur 250 Ontwormingsmiddel voor hond en kat

Fenbendazol (500 mg)

Hulpstoffen: Lactose monohydraat, maïszetmeel, colloïdaalsiliciumdioxideanhydraat, hydroxyethylcellulose, natriumamylopectineglycolaat, magnesiumstearaat.

Bekijk voor meer informatie de gebruiksaanwijzing.

Ander product?

Bent u op zoek naar een ontwormingspasta in plaats van tabletten? Bekijk dan onze Ontworming pagina. Hier verkopen we onder andere de Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat.

https://www.brekz.be/24952-home_default/panacur-250-ontwormingsmiddel-voor-hond-en-kat.jpg
9.95 2019/01/01
Zeer tevreden over de producten. Maar waarom kan een klein doosje panacur niet per brievenbuspost verzonden worden? Wel zo makkelijk, hoeven we ook niet thuis voor de bezorger van DPD.
Panacur werkt erg fijn en goed bij de honden. Nooit last van wormen en de honden reageren er niet slecht op, zoals je wel eens anders hoort. Het enige is is dat je het meerdere dagen achter elkaar moet geven.
Deze kuur krijgt onze hond al vanaf zijn geboorte. We hebben het van de kennel meegekregen en zijn er mee verder gegaan. De dierenarts beaamd ook dat het een goed middel is, dus zodoende gebruiken we het nog steeds. De bestelling was er snel, het was goedkoper dan in de reguliere dierenwinkel. Heel tevreden.
Goed product. Goede kwaliteit prijs verhouding. Snelle levering
Een goede wormkuur en snel bezorgd. Gewoon perfect !
1 van de beste en effectiefste ontwormkuren
Heeft goed zijn werking gedaan. Mijn hond is weer helemaal in zijn nopjes en parasietvrij!
Uitstekend produkt met een interessante prijs.
Goed product, gemakkelijk te gebruiken
Goede ervaring mee. Tevreden over het product.
Koop regelmatig hier diverse produkten hond , kat en voor vogels in een voliere . altijd snelle leveringen goede produkten
21935
13078
> Meer informatie
Verpakking Prijs
10 Tabletten
€ 9,95
20 tabletten
€ 19,49
50 tabletten
€ 45,95
100 tabletten
€ 89,95
Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat

Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat 

Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat is een effectief ontwormingsmiddel en is geschikt voor honden, katten, puppies en kittens. Het ontwormingsmiddel is op basis van fenbendazol en is behalve voor honden en katten ook geschikt voor pups en kittens. Na toedienen is het werkzaam tegen alle veelvoorkomende wormen bij honden en katten. Bij honden kan het zelfs gebruikt worden bij het herstel van protozo Giardia. Dankzij de handige pasta en de maatspuit is het middel eenvoudig toe te dienen bij alle dieren met een maximum gewicht van 6 kg. Voor een hoger gewicht is meer dan 1 maatspuit benodigd. 

 • Werkzaam tegen alle veelvoorkomende wormen bij honden en katten
 • Op basis van de werkzame stof fenbendazol
 • Werkt ook preventief
 • Handige pasta met maatspuit voor eenvoudig toedienen van de juiste hoeveelheid
 • Kan worden gebruikt bij honden voor het herstel van protozo Giardia
 • Voor huisdieren tot een gewicht van 6 kg, een hoger gewicht vereist meer dan 1 maatspuit

 

Ingrediënten Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat

Een spuit met Panacur Petpaste bevat 187,5 mg en de volgende werkzame stoffen en hulpstoffen.

Werkzame stoffen:
 Fenbendazol (187,5 mg).
Hulpstoffen:Methyl-4-hydroxybenzoaat [E 218] (1,7 mg), Propyl-4-hydroxybenzoaat [E 216] (0,16 mg).

Bij Brekz kunt u de beste ontworming kat middelen eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat tegen de scherpste prijzen.

Gebruiksaanwijzing Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat

Panacur PetPaste na het eten direct in de bek toedienen door de pasta uit de injector op de tongbasis te brengen. U kunt de pasta ook door het voedsel mengen. Elke injector bevat 4,8 gram pasta, met 900 mg fenbendazol. U kunt de injector op 18 inheden instellen, waarbij elke eenheid overeenkomt met 50 mg fenbendazol. Het gewenste aantal eenheden wordt verkregen door de doseerring op de zuiger te draaien. 

Geschikt voor gebruik bij dieren met een lichaamsgewicht tot 6 kg, ongeacht de leeftijd van het dier. Indien uw huisdier zwaarder is dan 6 kg moet meer dan 1 injector worden toegediend. 

Dosering

De dosering is verschillend voor honden en katten van verschillende leeftijden. U kunt gebruik maken van de volgende doseringsschema's.

Volwassen katten
Voor volwassen katten geldt een dosering van 75 mg fenbendazol per kg lichaamsgewicht per dag, gedurende 2 opeenvolgende dagen. De dagelijkse dosering voor 2 kg lichaamsgewicht komt overeen met 3 eenheden op de zuiger. Zie de tabel.
 

Dosering katten - Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat
Gewicht van de kat (kg) Dagelijks aantal eenheden
2 dagen
> 2 3
2,1 - 4 6
4,1 - 6 9Kittens, puppies en volwassen honden
Voor kittens, puppies en volwassen honden geldt een dosering van 50 mg fenbendazol per kg lichaamsgewicht per dag, gedurende 3 opeenvolgende dagen. Een dagelijkse dosering voor 1 kg lichaamsgewicht komt overeen met 1 eenheid op de zuiger. Zie de tabel.

Dosering kittens, puppies en volwassen honden - Panacur PetPaste Ontwormingspasta voor hond en kat
Gewicht van uw huisdier Dagelijks aantal eenheden
3 dagen
> 0,9 kg 1
1 - 2 2
2,1 - 3 3
3,1 - 4 4
4,1 - 5 5
5,1 - 6 6Let op! Niet gebruiken bij drachtige honden tot dag 39. Voorkom direct huidcontact en was de handen na gebruik. Personen met een bekende overgevoeligheid voor de werkzame stof of een van de hulpstoffen dienen contact met het geneesmiddel te vermijden.

Bewaren beneden 25 graden Celsius. 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een ontwormingsmiddel in tabletvorm? Kijk dan eens bij Milbemax Grote kat. Een overzicht van al onze ontwormingsmiddelen voor de kat vindt u op de Productpagina.

https://www.brekz.be/21371-home_default/panacur-petpaste-ontwormingspasta-voor-hond-en-kat.jpg
9.75 2019/01/01
21937
13080
> Meer informatie
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 9,75
per 2
€ 18,95

Milbemax

Milbemax Kleine katten en kittens

Milbemax Kleine katten en kittens

Voor de gezondheid van uw kitten of kat is het belangrijk dat u hem regelmatig ontwormt. Milbemax Kleine katten en kittens is een zeer effectief middel dat werkzaam is tegen lintwormen, platwormen, haakwormen en rondwormen. De meeste ontwormingsmiddelen zijn alleen geschikt voor volwassen katten met een lichaamsgewicht boven 1 kg. Milbemax Kleine katten en kittens is een ontwormingsmiddel dat speciaal ontworpen is voor kleine katten en kittens. De werkzame stoffen Milbemycine oxime en Praziquantel zorgen ervoor dat wormen en wormenlarven effectief worden bestreden. Door uw kat te ontwormen, voorkomt u dat uw kat een ernstige wormenbesmetting oploopt.

Bij Brekz kunt u gezondheidsproducten voor uw kat goedkoop en eenvoudig online bestellen. Koop nu Milbemax Kleine katten en kittens tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment aan ontwormingsproducten voor de kat.
 

Over Milbemax Kleine katten en kittens

Werkzame bestanddelen Milbemax Kleine katten en kittens

Milbemycine oxime (4 mg) en Praziquantel (10 mg).

Gebruiksaanwijzing Milbemax Kleine katten en kittens

De smakelijke Milbemax tabletten zijn eenvoudig toe te dienen, op de volgende manieren:

 • Dien de tablet rechtstreeks toe, door de tablet achter in de bek van uw kat te plaatsen
 • Meng de tablet door een blikje natvoer en geef dit aan uw kat
    

Dosering Milbemax Kleine katten en kittens

Dien uw kitten of jonge kat slechts eens per behandeling een Milbemax tablet toe. De hoeveelheid die u toe moet dienen is afhankelijk van het lichaamsgewicht van uw kat. Bewaar Milbemax Kleine katten en kittens bij kamertemperatuur (15-25 °C). Buiten bereik en zicht van kinderen bewaren.  
 

Dosering Milbemax Kleine katten en kittens
Gewicht van de kitten of kat (kg) Aantal tabletten
0,5 - 1 1/2
1 - 2 1

 

Milbemax
https://www.brekz.be/28707-home_default/milbemax-kleine-katten-en-kittens.jpg
4.49 2019/01/01
Onze kittens lusten deze niet spontaan.. Onze oudere kat at juist wel dit merk.
Snelle levering, helaas ontbraken er twee doosjes. Deze werden echter na emailcontact direct nagezonden. Zeer tevreden dus!
Goed product, ook goed gekeurd door onze dierenarts.
Betaalbare prijs en snelle levering van het product. Kittens hebben hun eerste tablet inmiddels gekregen en dit ging prima. Zeer tevreden ☺
Prima middel , goed te verdragen
Gewoon prima spul voor ons kleine meisje
De spullen waren er snel maar de verpakking was heel slecht ik had mazzel dat alles er nog in zat maar verder was het goed
Goed product en juist geleverd binnen 24 uur
Grote verpakkingen en snelle levering.
Prima! Goed spul tegen normale prijs
Bestel hier al jaren en altijd snel geleverd! Goed bedrijf!
Makkelijk om te bestellen. Prijzen zijn heel goed net als de veelzijdigheid van de producten,ruim keuzeaanbod. Keurig op tijd geleverd,ik ben erg tevreden.
jammer dat de grote verpakkingen minder lang houdbaar zijn dan de kleine
Makkelijk om te geven. Ze vinden het heerlijk!
Keurig verpakt... Snelle levering... Volop product keuze... Inmiddels al veel online besteld en zal dit zeker nog heel lang doen! ☺️
Tot nu toe de voordeligste webwinkel die ik heb kunnen vinden waar de Milbemax in grote verpakking verkrijgbaar is
Ben zeer tevreden over het product als de snelle levering!
Ik gebruik deze ontworming al jaren voor mijn twee katten . Werkt prima. De prijs is gunstiger dan bij de dierenarts .
23482
1128
Milbemax Kleine katten en kittens > Meer informatie
Verpakking Prijs
2 Tabletten
€ 4,49
4 Tabletten
€ 8,75
8 Tabletten
€ 16,95
16 Tabletten
€ 31,95
20 tabletten
€ 34,95
Milbemax Grote Kat

Milbemax Grote Kat

Milbemax Grote Kat is een ontwormingsmiddel ter preventie van hartworminfecties en ter behandeling van haakwormen, spoelwormen en lintwormen bij katten. Het middel komt in de vorm van tabletten en is gebaseerd op de werkzame stoffen Praziquantel en Milbemycine.  
Katten kunnen worden geïnfecteerd met diverse soorten wormen, waarvan de spoel- en lintworm de meest voorkomende zijn. Regelmatig komt het voor dat kittens al besmet zijn met wormen, die zij overnemen via de moedermelk. Volwassen katten raken sneller besmet wanneer zij veel buiten leven en jagen. Katten kunnen veel last hebben van een wormeninfectie. Met Milbemax Grote Kat haalt u een snelwerkend middel in huis dat niet alleen ontwormd, maar uw kat ook preventief beschermt tegen hart- en longwormen.

Bij Brekz kunt u de beste middelen tegen parasieten goedkoop en eenvoudig online bestellen. Wilt u dit product nog voordeliger kopen? Maak gebruik van de voordeelverpakking of koop het tijdens een van onze vele acties voor de scherpste prijs! 

De houdbaarheid van Milbemax Grote Kat staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Ingrediënten

Een tablet van Milbemax Grote Kat bevat het volgende.

Werkzame stoffen: Praziquantel (40 mg), Milbemycine (16 mg)
Hulpstoffen: IJzer oxide [E172] (0,288 mg)

Gebruiksaanwijzing Milbemax Grote Kat

Tabletten toedienen met een minimum dosering van 2 mg milbemycine oxime en 5 mg praziquantel per kg lichaamsgewicht (zie ook de tabel). Eenmalig oraal toedienen met of na wat eten, voor een optimale bescherming tegen hartworm ziekte.

Dosering

Dosering Milbemax voor katten
Gewicht van de kat(kg) Milbemax voor kleine katten en kittens Milbemax Grote Katten
Tabletten Tabletten
0,5 - 1 0,5  
> 1 - 2 1  
2 - 4   0,5
> 4 - 8  
> 8 - 12   1,5


Let op! 
Milbemax voor katten nooit gebruiken bij katten jonger dan 5 weken en/of met een gewicht minder dan 0,5 kg (zie de bijsluiter). 
Milbemax Grote Kat is een maand lang preventief werkzaam tegen hartworm ziekte. De datum staat op de verpakking. Gehalveerde tabletten zijn 6 maanden houdbaar. Het dier dient voor behandeling gewogen te worden, zodat u zeker bent van de dosering. 

Middel niet toedienen aan ernstig verzwakte katten of bij katten met een verminderde nier- of leverfunctie. Risicoanalyse kan het beste worden gedaan door een dierenarts. Het middel kan worden gebruikt bij fokdieren, inclusief drachtige en lacterende katten. Zie de bijsluiter voor meer informatie.

Na toediening handen wassen! 
 

Milbemax
https://www.brekz.be/28709-home_default/milbemax-grote-kat-.jpg
8.49 2019/01/01
Snel geleverd goede prijs !
Goede en makkelijke ontworming. Is ook nr 1 verkocht merk bij de dierenarts.
Prima en snel ,,,
Werkt perfect en kat eet het makkelijk zonder problemen op.
Artikel netjes en op tijd bezorgd
Mijn katten eten de pillen tussen een paar harde brokjes door , dus geen kattendrama met het innemen van deze antiwormpillen .
Snelle levering
Ik kan het niet echt beoordelen ik weet niet wat mijn kat er van vind. Maar lijkt me prima.
Goed ontwormingsmidd
Gebruik dit al jaren en ben daar heel tevreden over.
werkt goed en goedkoper dan bij de dierenarts
Prima spul. Smaak wordt alleen niet erg door de katten gewaardeerd, maar met kleine overredingskracht worden ze ingenomen. Verzending van 2 kleine doosjes die in een envelop zouden passen, in een grote doos is totaal niet nodig, dit kan goedkoper en milieuvriendelijker.
Duidelijke b3schrijving websites
Kunnen katten goed verdragen en nooit last gehad van wormen
Goed product, gebruik het al jaren
Werkt goed
Product voldoet aan beschrijving en snel geleverd.
Top precies wat je ook bij de dierenwinkel koopt alleen dan stukken goedkoper!
Zeer snelle levering, ondanks de drukke feestdagen.
Ideaal formaat, nooit problemen om het de katten te geven. Ze slikken het meteen door.
Gebruik het al jaren op advies van de dierenarts.
Super snel geleverd een hele fijne site
Pil is klein en reukloos. Gemakkelijk met een paar brokjes of snoepjes in te nemen.
Goede prijs en snel levering. Aan te bevelen
Blij met het product, goed en snel aangekomen. Voordeligste bij deze winkel.
Gewoon op de kattebrokjes leggen dus geen problemen met het toedienen. Dus fijn voor kat en mens.
altijd al gebruikt voor mijn katten prima product
Prima ! Heel vlot bezorgd, goede kwaliteit en aantrekkelijke prijs.
Prima prijs. Bij de dierenarts betaal je meer.
De katten aten het goed op. Goede prijs kwaliteit verhouding
Snelle levering tegen een scherpe prijs
Goed produkt en voordeliger dan de winkel
Kleine tablet makkelijk te geven.
Mooie prijs voor dit product. Vond de verpakking wel erg groot tov de inhoud.
Milbemax is een goed ontwormingsmiddel en bij Brekz betaalbaar! Snel en zorgvuldig geleverd.
Alles is prima in orde met leveren en bestellen. Geen klachten wel een vraag/opmerking Het vogelvoer(zakken van 25 kg) wordt geleverd in dozen. Deze dozen komen eigenlijk altijd kapot aan. De zakken zijn dan ook erg beschadigd en het voer ligt los in de doos, die eigenlijk niet geschikt is voor dit gewicht. Er blijft best een hoop voer achter in de bus van de chauffeur omdat dit door de scheuren uit de doos loopt. Is hier geen oplossing voor? Alvast bedankt. Groetjes Ingeborg
Milbemax doet wat verwacht mag worden, houd mijn katten worm vrij.
Kleine pilletjes waardoor ze makkelijk gegeven kunnen worden
Werkt altijd prima, enige probleem is echter het aan de katten geven.
Betrouwbaar product die de kat goed helpt
Góed antiworm product. Ik gebruik deze altijd voor mijn 4 poezen.
Zeer tevreden over de levering als ook het product!
Ik ben heel tevreden over de levering en ik was stomverbaasd toen ik op een rekening van mijn dierenarts van vorig jaar zag, hoeveel ik nu via jullie goedkoper uit ben met exact hetzelfde product: bijna de helft!
Milbemax , voor mijn Cats de nr 1 !
Dit zijn goede pillen tegen alle wormen
Laagste prijs Snelle levering
Milbemax voor een bijzonder scherpe prijs, zeker een aanrader! Ook netjes en snel geleverd.
Tot nu toe geen klachten.
Voorheen via de dierenarts en deze keer via brekz gekocht. Wel even creatief moeten zijn met innemen, want de kat trapte er niet in deze keer met de helften tussen de snoepjes. Maar het is gelukt en het werkt!
Ik ben tevreden over Brekz: snel en goed geleverd! Duidelijke site! Ik ontworm mijn katten met Milbemax omdat ik dit ook door de dierenarts gekregen zou hebben, alleen zelf bestellen is veel goedkoper. Het is werkzaam anders zou een arts het ook niet voorschrijven. Ik ontworm de katten wel gewoon 4x per jaar!
Snelle en nette levering, ik ben tevreden!
goed! prima produkt en snel in huis.
Snelle levering, goede prijs
Had ik al gedaan!! Ons poezebeest is.voorlopig verlost van kleine kriebeldiertjes!
Goed te geven in een katsnoepje. Geen bijwerkingen geen diarree. Prima middel.
Volgens mij werkt het middel voor mijn kat. Tevreden over het gemak van het plaatsen van de bestelling. Netjes op tijd bezorgd
Goed product. Klein tabletje en daarom makkelijk ingeven bij katten. Sommige katten eten het tabletje zo uit de hand. Werkzaam tegen veel wormen.
De pillen worden goed en snel toegediend. De katten zijn er een stuk minder misselijk van dan alle andere merken
De milbemax tabletten zijn goede ontwormingstabletten en een stuk goedkoper dan bij de.dierenarts.
Ik geef het al jaren aan mijn katten, werkt goed én makkelijk toe te dienen. Dat is zeker belangrijk voor de katten die moeilijk pilletjes te geven zijn.
Van begin tot het eind : Een prettige ervaring! Makkelijk te bestellen, erg goede prijs, ik werd via de mail op de hoogte gehouden wanneer mijn product bezorgd zou worden en het pakketje werd in goede staat en op tijd bij mij bezorgd. Hier ga ik zeker nog eens bestellen.
Levering tegen concurrerende prijs. Wat beloofd word, wordt gedaan.
Product is prima. Versturen in een veel te grote doos die niet door de brievenbus past en dus een stuk duurder, is onzin.
Snel en goed geleverd, had in een kleinere (brievenbus-)verpakking gekund m.i.
De ontwormingspillen hebben hun werk gedaan.
Alles is prima verlopen. Is voor herhaling vatbaar.
Al eerder gebruikt, gekocht bij dierenarts en was er tevreden over. Aanschaf online duidelijk goedkoper.
Snelle levering en een prijs die lager is dan bij de concurrentie
Lijkt goed te werken tegen de vlooien.
Thuis besteld, volgende dag in huis, katten en ik weer blij, Prima service en makkelijk!
Werkzaam tegen alle wormen,prima keus
Scherpere prijs dan bij de dierenarts, volgende dag al in huis. Service helemaal top!
Snelle levering. Goede prijs kwaliteit verhouding
Besteld en de volgende dag al in huis!
Acht kleine pilletjes verstuurd in een 50x40x30cm doos... niet erg milieuvriendelijk. Levering verder ok.
Milbemax wordt aanbevolen door de dierenarts en lust mijn kat alsof het een snoepje is.
Beste ontworming, tegen een scherpe prijs bij Brekz. En snel geleverd !
geweldig wij als stichting zweren bij deze ontworming pillen.
Milbemax is een klein tabletje ,dus zeer handig in gebruik. En een stuk voordeliger als andere bedrijven
Heb dit al eerder gebruikt.
goede ontwormings kuur voor de kat voor een mooi prijsje.
Makkelijk te geven aan de kat
De medicijnen konden makkelijk worden gegeven gezien de grootte, in een stukje leverworst. Dus voor herhaling vatbaar.
PRIMA PRODUCT ,SNEL VAN VIEZE BEESTJES AF,GEEN ZIEKE KATTEN
Klein pilletje wat makkelijk kan worden toegediend
Goed product! Geen bijwerkingen!
Ik ontworm mijn katten 1x per kwartaal met milbemax en hebben nog geen wormen gehad.
Milbemax is een vertrouwd product dat door Brekz uitzonderlijk goedkoop wordt aangeboden. Geweldig voor iedereen die voor zijn kat wil zorgen zoals het hoort!
Prima medicijn tegen wormen. Goed verpakt verstuurd in iets wat te grote doos.
Deze pilletjes zijn gelukkig klein, dus ik heb ze verstopt in een balletje vlees. Mijn kat had er geen probleem mee.
Ik zou niet weten wat er van mij verwacht word dat ik hier neer moet zetten, maar je moet iets typen dus zet ik maar iets neer.
Prima ontwormingsmiddel voor de scherpste prijs bij Brekz. Gemakkelijk in tweeën te breken door de gleuf in het midden. Ik gebruik het al jaren. Nooit een worm gezien.
Het is voordeliger dan bij dierenarts en je weet ook hoe laat het bezorg word zeer tevreden
middel werkt goed, alleen lastig toedienen. Ik zit onder de krabbels.
23483
1129
> Meer informatie
Milbemax Grote Kat 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
2 Tabletten
€ 8,49
4 Tabletten
€ 14,95
8 Tabletten
€ 26,95
16 Tabletten
€ 50,95
20 tabletten
€ 69,95
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten