terug
BF Petfood kattenvoer

BF Petfood kattenvoer

BF Petfood kattenvoer is kwalitatieve voeding met een goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten. BF Petfood kattenvoer gebruikt 100% natuurlijke grondstoffen en dit zorgt voor smaakvolle voeding van hoge kwaliteit.
Lees meer ..
BF Petfood kattenvoer

BF Petfood kattenvoer

BF Petfood kattenvoer houdt niet alleen rekening met dier en milieu, maar ook met het bewaren van een goede prijs-kwaliteitverhouding van de producten. Biofood kattenvoer gebruikt 100% natuurlijke grondstoffen en dit zorgt voor smaakvolle voeding van hoge kwaliteit. Aan het kattenvoer is daarom ook een GROEN-garantie label gegeven. Het GROEN-garantie label houdt in dat het product veilig en gezond is, zonder chemische toevoegingen. 

De specifieke kenmerken van het GROEN-garantie label zijn onder andere: 

  • Er zijn slechts natuurlijke ingrediënten gebruikt, die ook geschikt zijn voor menselijke consumptie;
  • In de voeding komen slechts vlees, vis en gezonde dierlijke bijproducten voor;
  • Toevoegingen aan de producten zijn van natuurlijke afkomst; 
  • Geen gebruik van kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen;
  • De producten zijn milieu- en diervriendelijk, komen niet uit de bio-industrie en zijn dierproefvrij;
  • Er wordt gebruik gemaakt van gerecycled verpakkingsmateriaal.
 

De kat is een vleeseter, maar heeft meer nodig dan alleen vlees. Hij heeft gevarieerde voeding nodig om aan genoeg eiwitten en aminozuren te komen. Die heeft een kat nodig voor huid, vacht en organen, zodat hij levendig en gezond blijft. BF Petfood kattenvoer heeft een assortiment met gezonde en licht verteerbare natuurvoeding, die alle voedingsstoffen bezit voor uw huisdier.

Eiwitten
Een eiwit is een belangrijke bouwstof, die er voor zorgt dat de huid, vacht en spieren optimaal kunnen ontwikkelen en hersteld kunnen worden. BF Petfood kattenvoer bevat ook taurine. Dit aminozuur zorgt voor een goed zichtvermogen. Van nature maakt een kat niet genoeg taurine aan en daarom is het noodzakelijk dat het in de voeding aanwezig is. 

Vetten
Vetten zijn ook essentieel voor een gezonde huid en vacht. Ze transporteren vitamine A, D, E en K, waardoor deze in het lichaam opgenomen kunnen worden. Daarnaast geven de vetten een goede smaak en zijn ze de belangrijkste energiebron voor uw kat, omdat ze vetzuren leveren. 


Vitaminen en mineralen
Vitaminen en mineralen dragen bij aan een goed energieniveau en zijn voor groei, onderhoud en weerstand onmisbaar. Ook deze voedingstoffen maakt de kat van nature niet genoeg aan en ze moeten dus uit de voeding gehaald worden. In BF Petfood kattenvoer zijn de vitaminen en mineralen meer dan voldoende aanwezig. 

BF Petfood kattenvoer producten kun je goedkoop online bij Brekz kopen. In ons assortiment vind je regelmatig acties. De houdbaarheid van het kattenvoer staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. Meer informatie vindt u ook bij onze Veelgestelde Vragen (FAQ).
 

Assortiment Biofood kattenvoer

Volwassen, gezonde kat
Biofood Kattenbrokjes Kat 3-mix is een smaakvolle, gezonde en complete voeding voor de volwassen kat zonder speciale behoeftes. De Aldult Fit variant is ook voor de volwassen, gezonde kat, maar heeft vergeleken met de Kat 3-mix nog een aantal voordelen. Het heeft namelijk een hogere acceptatie en verteerbaarheid. Ook helpt het met het verminderen van haarbalvorming. 

Kat met specifieke voorkeur
Biofood Control kattenvoer is voor katten met gevoelige urinewegen of overgewicht (vanwege het lage aantal kilocalorieën). Deze Control variant ondersteunt namelijk de urinewegen en is dus geschikt voor katten met struvietafwijking, zoals blaasgruis en -stenen. Daarnaast voorkomt het voer een blaasontsteking. Een andere variant voor katten met specifieke voorkeuren is het Biofood sensitive kattenvoer. Dit is volledig graanvrij, ontwikkeld voor voedingsstofgevoelige of kieskeurige katten. 

Senior en Junior
Ten slotte bevat ons assortiment kattenvoer voor de senior kat en kitten. Biofood Senior ondersteunt de mobiliteit, gewicht, huid en vacht van de ouder wordende kat. De voedingsstoffen zijn ook aangepast aan de leeftijd en de eventuele (nier)aandoeningen die hier bij komen kijken. Biofood kitten is niet alleen voor kittens tot 12 maanden, maar ook voor zwangere katten. Het zorgt namelijk voor een verhoogd energielevel en ondersteunt groei, ontwikkeling en afweer. 
 

Ander merk?

Toch liever een ander merk dan BF Petfood kattenvoer? Kijk dan eens bij Royal Canin kattenvoer.

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.