Botten en rollen hondensnacks

Het kauwen op een bot is goed voor het gebit van uw hond. Het zorgt ervoor dat de tanden, kiezen en het tandvlees schoon blijven en tandplak en tandsteen geen kans krijgen. Bij Brekz verkopen wij een uitgebreid assortiment aan zowel natuurlijke als kunstmatig gemaakte botten.
Lees meer ..
Kip
Kauwproducten
Varken
Rund
Nieuw
Gewei
Rawhide
Overige

Kip

Kauwproducten

Varken

Rund

Nieuw

Gewei

Rawhide

Overige

Kip

Beeztees Kauwstaaf Kipsmaak Groot

Beeztees Kauwstaaf Groot

De Beeztees Kauwstaaf Groot is een heerlijke kauwsnack van runderhuid, met kipsmaak, voor uw hond. Deze snack van het merk Beeztees is ideaal als beloning of traktatie. Daarnaast levert kauwen op kauwsnacks een bijdrage aan een gezond gebit. De kauwstaaf bevat lekkere stukjes kip, waardoor uw hond er vast van zal kunnen genieten. 

  • Met lekkere stukjes kip
  • Geschikt als beloning of traktatie
  • Voor een gezond gebit

LET OP: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel wat uw hond oploopt, ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal. Wij adviseren u altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift.

Bij Brekz kunt u de beste kauwsnacks voor honden goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Beeztees Kauwstaaf Rund Groot tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

Andere kauwsnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Beeztees Kauwstaaf Rund Groot? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwsnacks voor honden. Hier vindt u onder andere het Beeztees Gevuld Kauwbot Premium Met Vitaminen en de Delisnacks Kauwchips wit.

https://www.brekz.be/26614-home_default/beeztees-kauwstaaf-kipsmaak-groot.jpg
3.95 2019/01/01
Na 10min was er van de kauwpees niets meer over dus ik vermoed dat Lola hem uitstekend vond
De woefkes genieten er enorm van super leuk
22851
13369
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
per verpakking
€ 3,95
3 verpakkingen
€ 9,99
Nyl'o Hide Kippenpoot

Productinformatie Nyl’o Hide kippenpoot

De Nyl’o Hide kippenpoot voor de hond is een traktatie waar uw hond eindeloos veel plezier mee zal hebben.

Is uw beste vriend gek op kauwen? Dan is dit het ideale speeltje en kauwproduct. Door het nylon is dit een uitermate duurzame traktatie, die lange tijd mee zal gaan en waarmee uw hond zich keer op keer zal vermaken. De kipsmaak zit in het gehele bot. Uw hond zal dus niet snel uitgekeken zijn op de Nyl’o Hide kippenpoot. Kauwen op dit product is daarnaast ook bevorderlijk voor het gebit van uw dierbare huisdier.

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Nyl’o Hide kippenpoot voor de hond tegen de scherpste prijzen en bekijk ook ons uitgebreide assortiment hondenbrokken.

De houdbaarheid van Nyl’o Hide kippenpoot staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar een nylon bot in een andere vorm of een andere hondensnack? Bekijk dan eens onze andere Hondensnacks. Hier verkopen we onder andere de Nyl’o Hide kauwring 8 cm voor de hond.

https://www.brekz.be/29053-home_default/nyl-o-hide-kippenpoot.jpg
5.99 2019/01/01
32914
15698
Nyl'o Hide Kippenpoot > Meer informatie
Nyl'o Hide Kippenpoot 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
7.5 cm
€ 5,99
15 cm
€ 8,99

Kauwproducten

Jack Doggies Grote Kluif

Jack Doggies Grote Kluif  

De Jack Doggies Grote Kluif is een heerlijke hondensnack in de vorm van een echte kluif. Deze kluifjes zijn bij uitstek geschikt als beloning of tussendoortje. Door op de snack te kauwen worden tandplak en tandsteen verminderd en wordt het tandvlees gemasseerd. Hiermee dragen de kluiven bij aan een gezond gebit. Deze verantwoorde snack bevat bovendien toegevoegde vitamines, namelijk vitamine A, D3 en E. Dit draagt bij aan een goede gezondheid.

  • Gezond tussendoortje
  • Ondersteunt het gebit
  • Rijk aan vitaminen
     

Bij Brekz kunt u de beste kauwproducten voor uw hond goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Jack Doggies Grote Kluif tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!

De houdbaarheid van Jack Doggies Grote Kluif staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Voedingsadvies Jack Doggies Grote Kluif

U kunt deze snack aan uw hond geven als beloning of als tussendoortje. Pas de hoofdvoeding hier eventueel op aan. Het is aan te bevelen de dagelijkse hoeveelheid over minstens twee maaltijden te verdelen. Zorg altijd voor voldoende drinkwater bij het voer. Bewaar het voer op een droge plek en sluit het goed af.
 

Ingrediënten Jack Doggies Grote Kluif

Granen, dierlijke bijproducten, plantaardige oliën en vetten, mineralen, glucose.

Analytische bestanddelen
Ruw eiwit (10%), olie (5%), ruwe celstof (2%), as (4,53%), calcium (1%), door EU toegestane kleurstoffen.

Andere kauwsnack?

Bent u op zoek naar een alternatief voor de Jack Doggies Grote Kluif? Bekijk dan eens ons totaalaanbod kauwproducten voor honden. Hier vindt u onder andere de Jack Doggies Mergkip Kluifjes en de Jack Doggies Kluifjes 4 Mix.

https://www.brekz.be/20673-home_default/bonzo-koekjes-voor-de-hond.jpg
2.49 2019/01/01
Krokante kluif, de honden zijn er gek op.niet duur
prima product, honden zijn er ook gek op
De koekjes vallen bij de doelgroep prima in de smaak, hij kijkt er telkens weer reikhalzend naar uit
ze vallen er iedere keer op aan als ik ze een kluif als traktatie geef
Mooi en grote stevige brok mijn honden lusten ze wel ;)
De hond vindt deze kluiven heerlijk
5879
1323
> Meer informatie
Jack Doggies Grote Kluif 1-2 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
500 gram
€ 2,49
3 x 500 gram
€ 6,49
5 x 500 gram
€ 9,95
Antos Kipsticks Groot hondensnack

Antos Kipsticks groot voor de hond

Antos Kipsticks groot voor de hond zijn een heerlijke traktatie voor uw hond en geschikt voor honden van alle leeftijden en rassen. De kipsticks zijn een hapklare snack voor tussendoor. Voor een bijzondere prestatie of gewoon omdat u gek bent op uw hond. Afmeting (LxBxH): 17 cm x 3 cm x 1 cm.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkoekjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Antos Kipsticks groot voor de hond tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Antos Kipsticks groot voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik.

Let op! Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van gebruik van het product. Wij adviseren altijd toezicht te houden wanneer uw hond kluift.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld hondensnacks met hert en eland? Kijk eens bij Orijen Tundra hondensnacks. Voor een overzicht van al onze hondensnacks kijkt u op de productpagina

https://www.brekz.be/28026-home_default/antos-kipsticks-groot-voor-de-hond.jpg
0.65 2019/01/01
Mijn hond is er dol op dat is het enige wat telt
Hij vond het lekker hij vond hem te klein
Levering was snel maar omdat ik meerdere artikelen had besteld kwam het in 2 delen door onbekende oorzaak...2daagjes moeten wachten op het meest belangrijke artikel, maar uiteindelijk is het goed gekomen, en daarbij waren ze stukken goedkoper dan de locale winkel, dus ga vaker bestellen!!
snelle levering zoals altijd
Groter dan verwacht, echt waar voor het geld!
5037
2606
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
Per 10
€ 4,99
Per 50
€ 18,99
Antos Lam & Rijst Sticks Groot hondensnack

Antos Lam & Rijst sticks groot voor de hond

Antos Lam & Rijst sticks groot voor de hond is een smakelijke traktatie met lam en rijst en is geschikt voor honden van alle rassen en leeftijden. Deze heerlijke snack is ideaal als tussendoortje. Bijvoorbeeld na een goede prestatie, of gewoon omdat u gek bent op uw hond. Het product is rijk aan lam en bevat rijst, voor veel snackplezier.
Afmeting (LxBxH): 17 cm x 3 cm x 1 cm.

Bij Brekz kunt u de beste hondenkoekjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Antos Lam & Rijst sticks groot voor de hond tegen de scherpste prijzen.

De houdbaarheid van Antos Lam & Rijst sticks groot voor de hond staat op de verpakking vermeld en is veelal voldoende wanneer u zich houdt aan het aanbevolen gebruik. 

Let op! Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van gebruik van het product. Wij adviseren altijd toezicht te houden wanneer uw hond kluift.

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een hypo-allergene hondensnack? Kijk dan eens bij in het overzicht van al onze hondensnacks.

https://www.brekz.be//img/p/be-default-home_default.jpg
0.65 2019/01/01
Genoeg keuze! Hoe meer je besteld hoe aantrekkelijker de prijs word! Snel bezorgd! Super!
Happy hond met deze gezonde snack! Snelle levering.