terug
Boxby hondensnacks

Boxby hondensnacks

Boxby hondensnacks zijn zeer smakelijke, natuurlijke snacks boordevol vlees. Brekz heeft een ruim aanbod van verschillende smaken en soorten, zodat iedere hond kan genieten van de Boxby snacks!
Lees meer ..
Boxby hondensnacks

Natuurlijke Boxby hondensnacks

Boxby maakt diverse lekkere en gezonde snacks voor honden. Boxby hondensnacks zijn natuurlijk en zitten boordevol vlees en proteïne. Boxby heeft snacks voor honden in alle leeftijdscategorieën: van puppy's tot seniorhonden. Alle producten bevatten alleen zeer voedzame ingrediënten die onder andere de botten en het verteringstelsel van uw hond ondersteunen en de algehele gezondheid bevorderen. Zo geeft u uw hond niet alleen een smakelijke, maar ook en verantwoorde en gezonde traktatie!

  • Natuurlijke snacks

  • Snacks zonder granen

  • Bevatten veel vlees of vis

  • Geschikt voor honden van diverse leeftijden

  • Helpen de botten en het verteringsstelsel gezond houden

Bij Brekz kunt u terecht voor een uitgebreid aanbod aan hondensnacks van Boxby. Bekijk hieronder welk product past bij uw hond en bestel Boxby hondensnacks gemakkelijk en goedkoop online!

Let op: Het geven van kauwmateriaal is op eigen risico. Wij adviseren u om altijd toezicht te houden op uw hond terwijl hij kluift. Wij stellen ons niet aansprakelijk voor eventueel letsel dat uw hond oploopt ten gevolge van het kauwen op kauwmateriaal.

Assortiment Boxby hondensnacks

Brekz heeft een breed aanbod aan Boxby snacks voor de hond. Het uitgebreide assortiment is geschikt voor alle hondenrassen. Met alle verschillende soorten en smaken zit er altijd wel een perfecte keuze bij. Hieronder vindt u een kort overzicht van ons assortiment.

Verschillende smaken

Boxby hondensnacks komen in verschillende smaken. Voor honden die dol zijn op kip zijn er bijvoorbeeld Chicken Wings en Chicken snacks. Deze heerlijke snacks bevatten maar liefst minimaal 80% aan kippenvlees. Boxby Original Sushi is een lekkere en gezonde optie van kip en vis. Echte eend liefhebbers zullen gaan watertanden van de hypoallergene Boxby Duck Slices.

De Boxby snackstrips komen in 4 verschillende smaken; kip, lam, eend en de lekkere combinatie van kip en vis. Deze zachte strips zijn eenvoudig in kleinere stukken te maken en hierdoor ook zeer geschikt voor kleinere honden of als beloningssnoepje.

Bijdrage aan de tandhygiëne

Wilt u uw hond niet alleen verwennen maar ook bijdragen aan de tandhygiëne? Ook dan zijn er verschillende opties. Zo zijn er lekkere tussendoortjes als de Boxby Bone Snacks die bijdragen aan een gezond gebit. Maar ook sticks waar uw hond wat langer over doet, zoals Boxby Chew Sticks kip. De Dental sticks van Boxby zijn suikervrij en hebben een speciale 8-hoekige vorm ter bevordering van de intensieve reiniging van het gebit.

Ideaal als beloning

Naast bovenstaande snacks heeft Boxby ook verschillende soorten kleinere hondensnoepjes zoals Boxby trainers met lam of eend. Deze zijn perfect om te gebruiken tijdens het trainen. Door het kleine formaat van de snacks kunt u uw hond eenvoudig en snel belonen.

Boxby Cold Pressed hondensnacks bestaan voor minstens 70% uit één dierlijk eiwit en zijn hierdoor zeer smakelijk. Met deze hondensnoepjes, die verkrijgbaar zijn in de smaken lam, eend, zalm én kalkoen, geeft u uw hond een ware traktatie voor zijn goede gedrag. Voor honden die dol zijn op gevogelte zijn er Boxby Chicken Bites, lekkere tussendoortjes die rijk zijn aan kip. De Boxby Mini snacks bevatten zowel vis als kip.

Paté tubes

Liever niet uw zakken vol met hondenkoekjes? Kijkt u dan eens naar de Boxby Paté tubes. Deze paté is ideaal om te gebruiken als beloning tijdens training of tijdens het wandelen. In plaats van al uw zakken vol te moeten stoppen met losse brokjes, pakt u snel en eenvoudig de tube uit uw zak. De paté tubes zijn graanvrij, rijk aan lever of zalm en hygiënisch in gebruik. Ook voor het geven van medicatie zijn de tubes ideaal.

Andere hondensnack?

Bent u op zoek naar vergelijkbare snacks, maar dan voordeliger geprijsd? Kijk dan eens naar Brekz Premium Snacks. Soortgelijke snacks, maar in een ander jasje. Ons complete aanbod hondensnacks vindt u op de overzichtspagina hondensnacks

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.