Eetbakken en drinkflessen knaagdieren 

Hier vindt u een ruim assortiment artikelen die u gebruikt bij het voeden van uw cavia, konijn of ander knaagdier. Ons assortiment bestaat uit zowel voordelige en standaard eet- en drinkbakken, als uit wat luxere opties. Zo zijn er ook accessoires die er voor zorgen dat het water niet bevriest, wanneer het hok van uw knaagdier buiten staat.
Lees meer ..

Overige

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer is een simpele en voordelige drink- en eetbak voor uw knaagdier, konijn of vogel. Deze bak is erg praktisch omdat je hem gemakkelijk aan de kooi kunt ophangen. Dit kan door middel van het aanwezige vleugelmoertje. De Eet- of Drinkbak met vleugelmoer is verkrijgbaar in verschillende maten, namelijk: 9 cm, 12 cm en 15 cm. De voerbak kan ook zonder problemen in het hok neergezet worden. Het bakje is gemaakt van roestvrij staal en is gemakkelijk schoon te maken in de afwasmachine of met de hand. 

Bij Brekz kunt u de beste eet- en drinkbakken voor uw knaagdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Eet- of Drinkbak met vleugelmoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!
 

Andere eet- of drinkbak

Bent u niet op zoek naar een eet- of drinkbak die u aan de kooi vast kunt maken met een vleugelmoer? Bekijk dan onze Eetbakken en drinkflessen knaagdieren pagina. Hier verkopen we onder andere de Eet- of Drinkbak met haak. Deze is door middel van de aanwezige haak ook gemakkelijk op te hangen in een bench of kooi.

> Meer informatie
Verpakking Prijs
9 cm
€ 2,49
12 cm
€ 3,99
15 cm
€ 4,25
Beeztees Eet- of Drinkbak met haak

Eet- of Drinkbak met haak

De Eet- of Drinkbak met haak is een eet- of drinkbak voor gebruik in de bench van uw hond of in de kooi van uw knaagdier, konijn of vogel. De eet- of drinkbak beschikt over een haak en is daarom eenvoudig te monteren in iedere bench of kooi. Zo slingert de voer- en drinkbak niet langer, maar is zij voortaan stevig gemonteerd.
Het product is verkrijgbaar in 4 maten met de afmetingen: 7 cm / 9 cm / 12 cm / 16 cm.

  • Voor gebruik in de bench of kooi
  • Keuze uit 4 maten variërend van 7 tot 16 cm
  • Geschikt voor zowel honden, knaagdieren en konijnen als ook vogels
  • Gemakkelijk te monteren

 

Bij Brekz kunt u de beste hondenbenches eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Eet- of Drinkbak met haak tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een eet- of drinkbak met een andere bevestiging? Kijk dan eens bij de Eet- of Drinkbak met vleugelmoer. Een overzicht van al onze hondenbenches vindt u hier.

Eet- of Drinkbak met haak > Meer informatie
Verpakking Prijs
7 cm
€ 1,99
9 cm
€ 3,49
12 cm
€ 4,25
15 cm
€ 4,99
Buigbare drinkbakverwarmer

Buigbare drinkbakverwarmer

Buigbare drinkbakverwarmer is een apparaat dat er voor zorgt dat het water in een drinkbak niet bevriest. Het bestaat uit een buigbare slang die u in de drinkbak van uw huisdier legt. Omdat deze slang buigbaar is, is hij erg geschikt voor kleine drinkbakken, moeilijk te bereiken drinkbakken, drinkemmers en drinkbakken voor duiven, knaagdieren en konijnen. Wanneer deze wordt aangezet, verwarmt het het water lichtelijk. Verkrijgbaar in de wattages 4 Watt en 10 Watt. Het is niet gevaarlijk omdat de wattage erg laag is en het verspilt weinig energie. 

4W = ca. 25 cm

10W = ca. 42 cm

Bij Brekz kunt u de beste eetbakken en drinkflessen online bestellen. Koop nu de Buigbare drinkbakverwarmer tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Gebruiksaanwijzing Buigbare drinkbakverwarmer

De gehele verwarmer dient onder water gestopt te worden. Vul de drinkbak en leg de verwarmer op de gewenste plaats. Buig hierbij de kabel eventueel naar wens. Het apparaat is slechts geschikt voor gebruik in water. 
 

Andere eet- of drinkaccessoires?

Bent u op zoek naar een andere oplossing voor het bevriezen van drinkwater van uw knaagdier buiten? Bekijk dan ons Eetbakken en drinkflessen knaagdieren assortiment. Hier verkopen we onder andere de Thermocover voor Bunny Drinkfles. Deze cover voor om de drinkfles zorgt ervoor dat drinkwater minder snel bevriest. Ook gaat het de algengroei in de zomer tegen.

Buigbare drinkbakverwarmer > Meer informatie
Verpakking Prijs
4 Watt
€ 11,95
10 Watt
€ 11,95
Verpakking Prijs
per verpakking
€ 1,95
Beaphar Voedingsset

 Beaphar Voedingsset 

De Beaphar Voedingsset helpt u bij het grootbrengen van pasgeboren kittens, puppy's konijnen en knaagdieren. Het is tevens een ideaal hulpmiddel bij het (dwang)voeden van zieke en herstellende dieren. De set omvat een drinkflesje, 4 speentjes en een schoonmaakborsteltje. Ideaal om te gebruiken voor het geven van vervangende moedermelk voor het pasgeboren huisdier.

Bij Brekz kunt u de beste producten voor uw (jonge) huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu een Beaphar Voedingsset tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

 

Gebruiksaanwijzing Beaphar Voedingsset 

Voor het gebruik de top van de speen open prikken of een klein puntje van het topje afsnijden. Let op dat de opening niet te groot is voor uw huisdier, om verslikken te voorkomen. Na het gebruik de fles en speen goed reinigen. Bij gebruik van afwasmiddel het materiaal goed naspoelen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een andere hulpkit? Kijk dan eens bij de Trixie Hulpkit voor Zogende Pups. Voor een overzicht van onze producten voor zogende honden kijkt u op de Productpagina.

Beaphar Voedingsset > Meer informatie
Beaphar Voedingsset 1-2 werkdagen
Verpakking Prijs
Per stuk
€ 6,75
per 2
€ 12,95
Verpakking Prijs
Large
€ 5,75
€ 4,89
Bunny drinkfles voor knaagdier en konijn

Bunny drinkfles voor knaagdier en konijn

Bunny drinkfles voor knaagdier en konijn is een simpele drinkfles, gemaakt van stevig plastic. Hij is te verkrijgbaar in verschillende maten, waardoor er voor elk knaagdier wat te vinden is. Deze fles is geschikt voor binnen en buiten. Nadat de fles gevuld en opgehangen is aan het hok, druppelt het een aantal keer. Daarna zal dit druppelen stoppen. Dit komt omdat de fles op dat moment vacuüm getrokken is. 

Bij Brekz kunt u de beste eetbakken en drinkflessen voor uw knaagdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu Bunny drinkfles voor knaagdier en konijn tegen de scherpste prijzen en bekijk ons uitgebreide assortiment.
 

Maten Bunny drinkfles voor knaagdier en konijn

Medium (320 ml): cavia, dwergkonijn
Large (600 ml): cavia, konijn
Giant (1,1 liter): groot konijn
 

Andere drinkfles? 

Bent u niet op zoek naar een fles waar uw knaagdier uit kan drinken, maar naar een bak? Bekijk dan ons Eetbakken en drinkflessen knaagdieren assortiment. Hier verkopen we onder andere de Eet- of Drinkbak met vleugelmoer.

Bunny drinkfles voor knaagdier en konijn > Meer informatie
Verpakking Prijs
Medium
€ 2,75
Large
€ 3,49
Giant
€ 5,25
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Eetbakken en drinkflessen knaagdieren

Eten en drinken is één van de belangrijkste dingen in het leven van een knaagdier. Daarnaast is het ook een van de leukste dingen! Omdat een knaagdier natuurlijk elke dag moet eten en drinken, is het belangrijk om daar de goede accessoires bij uit te kiezen. In ons assortiment vindt u alle producten die nodig zijn bij het voeden van uw cavia, konijn of ander knaagdier. Zo zijn er voordelige en standaard eet- en drinkbakken, maar ook luxere opties. Sommige kunt u aan het hok ophangen. We verkopen ook accessoires die er voor zorgen dat het water niet bevriest, wanneer het hok van uw knaagdier buiten staat. Bovendien vindt u hier producten die helpen bij het voeden van pasgeboren dieren. Alles in dit assortiment is van een goed merk en heeft een uitstekende kwaliteit. Veel van deze producten zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten. Wanneer u bij Brekz Eetbakken en drinkflessen knaagdieren online besteld, worden de producten veelal dezelfde dag nog verzonden. 


Assortiment Eetbakken en drinkflessen knaagdieren

 

Ophangbare eet- en drinkbakken

Deze ophangbare bakken zijn erg praktisch omdat ze niet door het hok een slingeren. Daardoor is het gemakkelijk om ze bij te vullen. Deze bakken blijven op hun plek en daardoor is de kans op knoeien kleiner. Ook nemen deze eet- en drinkbakken minder ruimte in beslag. We verkopen er één met een haak en één met een vleugelmoer. Ze zijn allebei gemaakt van roestvrij staal en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Simpel en voordelig! 


Waterverwarmers

Wanneer het hok van uw huisdier buiten staat, is het handig om er voor te zorgen dat water in een flesje of drinkbak niet bevriest. Dit kan door middel van een plateau waar u de drinkbak bovenop zet. We verkopen ook een buigbare drinkbakverwarmer om in het waterbakje te doen. Deze is verkrijgbaar in twee verschillende maten. Ten slotte verkopen we een thermocover voor over de drinkfles. In de zomer gaat deze hoes algengroei tegen. De thermocover is ook verkrijgbaar in twee verschillende maten. Dit is het enige product voor een drinkfles dat bevriezend water tegengaat. 


Hulpmiddel voor zogende dieren

Voor zogende knaagdieren verkopen we twee producten. De Beaphar voedingsset is geschikt voor het grootbrengen van puppy's, kittens en knaagdieren. Het is ideaal voor het geven van vervangende moedermelk bij pasgeboren dieren. Het kan ook geschikt zijn voor het voederen van zieke en herstellende dieren. Het andere, de Trixie hulpkit is geschikt voor mini-rassen, zoals puppy's van kleine hondensoorten, kittens, konijnen, cavia's, muizen, ratten, hazen en hamsters. 

Bij Brekz kunt u de beste Eetbakken en drinkflessen knaagdieren goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu onze producten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander product? 

Bent u niet op zoek naar eet- en drinkbakken voor knaagdieren, maar voor bijvoorbeeld katten? Bekijk dan ons Voederbakken en drinkfonteinen assortiment voor katten. Een voorbeeld is de Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond. Dit is een voordelige drinkfontein voor hond en kat. 

Terug