Eetbakken en drinkflessen knaagdieren 

Hier vindt u een ruim assortiment artikelen die u gebruikt bij het voeden van uw cavia, konijn of ander knaagdier. Ons assortiment bestaat uit zowel voordelige en standaard eet- en drinkbakken, als uit wat luxere opties. Zo zijn er ook accessoires die er voor zorgen dat het water niet bevriest, wanneer het hok van uw knaagdier buiten staat.
Lees meer ..

In bench of kooi

Voer- en drinkbakken

Beaphar

In bench of kooi

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Productinformatie Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Eet- of Drinkbak met vleugelmoer is een simpele en voordelige drink- en eetbak voor uw knaagdier, konijn,  vogel of hond. Deze bak is erg praktisch omdat u  hem gemakkelijk aan de kooi of bench kunt bevestigen. Dit kan door middel van het meegeleverde vleugelmoertje. De Eet- of Drinkbak met vleugelmoer is verkrijgbaar in de maten 12 cm en 15 cm. De voerbak kan ook zonder problemen in het hok neergezet worden. Het bakje is gemaakt van roestvrij staal en is gemakkelijk schoon te maken in de afwasmachine of met de hand. 

Bij Brekz kunt u de beste eet- en drinkbakken voor uw knaagdier goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu Eet- of Drinkbak met vleugelmoer tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld! 

Andere eet- of drinkbak

Bent u op zoek naar een gewone eet- of drinkbak voor uw huisdier, bijvoorbeeld voor uw knaagdier? Bekijk dan onze Eetbakken en drinkflessen knaagdieren pagina. Hier verkopen we onder andere de Eet- of Drinkbak met haak. Deze is door middel van de aanwezige haak ook gemakkelijk op te hangen in een kooi.

Brekz
https://www.brekz.be/24184-home_default/drinkbakken-voor-de-bench.jpg
4.99 2019/01/01
Goed materiaal, juist de vleugelmoer was defect, maar door de snelle en efficiënte service werd die vervangen
was groter dan ik verwachte , meevaller dus
goede eet en drinkbakjes
Top service. Snelle en correcte levering.
Goed voor onze Alexander parkieten
Goed product, stevig en makkelijk te monteren
Zeer tevreden voor onze honden hun eten en drinken in transportbench als we op vakantie gaan
super...altijd vers water in de bench..zeker tijdens dienst...
Ik heb 2 van deze bakjes gekocht voor in het konijnenhok. Mooi systeem met vleugelmoer. Konijnen kunnen de bakjes niet door het hele hok gooien. Kortom tevreden
Het bakje kan niet stevig aan de kooi met horizontale spijlen bevestigd worden. Met enige hulpmiddeken (extra plaatje) hangt het bakje stevig, maar onze papegaai weet binnen 2 minuten het bakje uit de houder op de grond te gooien.
Goed product en makkelijk te bevestigingen voor een leuke prijs en snel geleverd
Prima product. Gebruik als waterbak voor de nacht.
Voordelig goede kwaliteit en snelle bezorging
Parfait rien à dire pour la commande
Top product fijn in gebruik
3036
1146
> Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
12 cm
€ 4,49 (€ 4,49/ct)
15 cm
€ 4,99 (€ 4,99/ct)

Voer- en drinkbakken

Beeztees Eet- of Drinkbak met haak

Productinformatie Eet- of Drinkbak met haak

De Eet- of Drinkbak met haak is een voer- en waterbak voor gebruik in de kooi van uw knaagdier, konijn of vogel. De eet- of drinkbak beschikt over een haak en is daarom eenvoudig te plaatsen Zo slingert het bakje niet rond in het verblijf van uw huisdier. Het bakje heeft een diameter van 15 cm. 

  • Voor gebruik in de kooi
  • Geschikt voor zowel knaagdieren en konijnen als ook vogels
  • Gemakkelijk te bevestigen. 

Bent u zo zoek naar een bakje dat steviger bevestigd kan worden, bijvoorbeeld in de bench van uw hond? Kiest u dan voor de Eet- of Drinkbak met vleugelmoer

Bij Brekz kunt u de beste voerbakjes eenvoudig en goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu de Eet- of Drinkbak met haak tegen de scherpste prijzen.


Ander product?

Bent u op zoek naar een gewoon voerbakje? Kijkt u dan eens in ons assortiment Voerbakken- en drinkfonteinen

Brekz
https://www.brekz.be/24183-home_default/eet-of-drinkbak-met-haak.jpg
3.43 2019/01/01
Heel handig
Ziet er mooi uit, maar de ringen zijn veel te wijd....makkelijk schoon te houden.
Mooi op tijd geleverd en je bent altijd zeker van de laagste prijs bij Brekz.
Het voederbakje kon ik niet zo makkelijk aan de tralies van de kooi hangen; paste niet perfect, dat was niet heel erg, maar onze parkiet gaat met het bakje aan de haal..... dus ik gebruik het bakje niet. Helaas
Zeer handig maar jammer dat het niet groter kan besteld worden
levering is snel en producten zijn goed
Het vogeltje neem er zelfs zijn badje in.
Ziet er goed uit en is gemakkelijk in gebruik en schoon te maken.
Très bon produit tout à fait conforme à la commande. Juste un regret : j'en ai commandé plusieurs et les gamelles ne peuvent pas s'empiler pour un gain de place quand je les range dans mon tiroir.
Trés trés bien , tout est parfait , livraison ultra rapide §
Nette en snelle levering.
3037
1669
Eet- of Drinkbak met haak > Meer informatie
Verpakking
Prijs
 
15 cm OP = OP
€ 4,99 (€ 4,99/ct)

Beaphar

Beaphar Voedingsset

 Beaphar Voedingsset 

De Beaphar Voedingsset helpt u bij het grootbrengen van pasgeboren kittens, puppy's konijnen en knaagdieren. Het is tevens een ideaal hulpmiddel bij het (dwang)voeden van zieke en herstellende dieren. De set omvat een drinkflesje, 4 speentjes en een schoonmaakborsteltje. Ideaal om te gebruiken voor het geven van vervangende moedermelk voor het pasgeboren huisdier.

Bij Brekz kunt u de beste producten voor uw (jonge) huisdier eenvoudig en goedkoop online bestellen. Koop nu een Beaphar Voedingsset tegen de scherpste prijzen of bekijk ons uitgebreide assortiment.

 

Gebruiksaanwijzing Beaphar Voedingsset 

Voor het gebruik de top van de speen open prikken of een klein puntje van het topje afsnijden. Let op dat de opening niet te groot is voor uw huisdier, om verslikken te voorkomen. Na het gebruik de fles en speen goed reinigen. Bij gebruik van afwasmiddel het materiaal goed naspoelen.
 

Ander product?

Bent u op zoek naar een alternatief voor dit product, bijvoorbeeld een andere hulpkit? Kijk dan eens bij de Trixie Hulpkit voor Zogende Pups. Voor een overzicht van onze producten voor zogende honden kijkt u op de Productpagina.

Beaphar
https://www.brekz.be/28038-home_default/beaphar-voedingsset.jpg
5.95 2019/01/01
Product is heel goed, levering snel maar doos in die zin beschadigd dat ook de dozen met de flesjes beschadigd waren en de speentjes overal rond lagen.
Getest en goedgekeurd. ik ga zeker nog flesjes aanschaffen.
4905
2551
Beaphar Voedingsset > Meer informatie
Beaphar Voedingsset 1-3 werkdagen
Verpakking
Prijs
 
Per stuk
€ 5,95 (€ 5,95/ct)
Per 2
€ 11,49 (€ 5,75/ct)
Prijzen zijn inc. BTW/Excl. bezorgkosten

Eetbakken en drinkflessen knaagdieren

Eten en drinken is één van de belangrijkste dingen in het leven van een knaagdier. Daarnaast is het ook een van de leukste dingen! Omdat een knaagdier natuurlijk elke dag moet eten en drinken, is het belangrijk om daar de goede accessoires bij uit te kiezen. In ons assortiment vindt u alle producten die nodig zijn bij het voeden van uw cavia, konijn of ander knaagdier. Zo zijn er voordelige en standaard eet- en drinkbakken, maar ook luxere opties. Sommige kunt u aan het hok ophangen. We verkopen ook accessoires die er voor zorgen dat het water niet bevriest, wanneer het hok van uw knaagdier buiten staat. Bovendien vindt u hier producten die helpen bij het voeden van pasgeboren dieren. Alles in dit assortiment is van een goed merk en heeft een uitstekende kwaliteit. Veel van deze producten zijn ook verkrijgbaar in verschillende maten. Wanneer u bij Brekz Eetbakken en drinkflessen knaagdieren online besteld, worden de producten veelal dezelfde dag nog verzonden. 


Assortiment Eetbakken en drinkflessen knaagdieren

 

Ophangbare eet- en drinkbakken

Deze ophangbare bakken zijn erg praktisch omdat ze niet door het hok een slingeren. Daardoor is het gemakkelijk om ze bij te vullen. Deze bakken blijven op hun plek en daardoor is de kans op knoeien kleiner. Ook nemen deze eet- en drinkbakken minder ruimte in beslag. We verkopen er één met een haak en één met een vleugelmoer. Ze zijn allebei gemaakt van roestvrij staal en zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Simpel en voordelig! 


Waterverwarmers

Wanneer het hok van uw huisdier buiten staat, is het handig om er voor te zorgen dat water in een flesje of drinkbak niet bevriest. Dit kan door middel van een plateau waar u de drinkbak bovenop zet. We verkopen ook een buigbare drinkbakverwarmer om in het waterbakje te doen. Deze is verkrijgbaar in twee verschillende maten. Ten slotte verkopen we een thermocover voor over de drinkfles. In de zomer gaat deze hoes algengroei tegen. De thermocover is ook verkrijgbaar in twee verschillende maten. Dit is het enige product voor een drinkfles dat bevriezend water tegengaat. 


Hulpmiddel voor zogende dieren

Voor zogende knaagdieren verkopen we twee producten. De Beaphar voedingsset is geschikt voor het grootbrengen van puppy's, kittens en knaagdieren. Het is ideaal voor het geven van vervangende moedermelk bij pasgeboren dieren. Het kan ook geschikt zijn voor het voederen van zieke en herstellende dieren. Het andere, de Trixie hulpkit is geschikt voor mini-rassen, zoals puppy's van kleine hondensoorten, kittens, konijnen, cavia's, muizen, ratten, hazen en hamsters. 

Bij Brekz kunt u de beste Eetbakken en drinkflessen knaagdieren goedkoop online bestellen. Bekijk ons assortiment en koop nu onze producten tegen de scherpste prijzen. Makkelijk en snel besteld!


Ander product? 

Bent u niet op zoek naar eet- en drinkbakken voor knaagdieren, maar voor bijvoorbeeld katten? Bekijk dan ons Voederbakken en drinkfonteinen assortiment voor katten. Een voorbeeld is de Cat It Drinking Fountain Klein voor kat en hond. Dit is een voordelige drinkfontein voor hond en kat. 

Terug

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mail
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.