Eukanuba

We zorgen al sinds 1969 voor huisdieren – dat is vijftig jaar het beste van ons voor honden en katten! Dus we begrijpen wat ze nodig hebben om een lang en gezond leven te leiden als uw metgezel.

Eukanuba dierenvoeding

Eukanuba (spreek uit: "Joe-Kan-Noe-Bah") is van oorsprong een term uit de jazzcultuur, die gebruikt werd om "het allerbeste" of "het toppunt" aan te duiden. In 1969 besloot de oprichter zijn dierenvoer zo te noemen, omdat de naam eer deed aan de kwaliteit van zijn honden- en kattenvoer. Ook vandaag de dag behoort Eukanuba tot de absolute top. De producten zijn op een unieke wijze aangepast aan de individuele behoeften van uw huisdier, dankzij het gebruik van hoogwaardige ingrediënten. Zo weet u zeker dat uw hond of kat het allerbeste krijgt.


Eukanuba staat bekend om hun denkwijze over dierenvoeding, die luidt dat honden en katten carnivoren zijn en daarom zo gevoed horen te worden. Hierom bevat hun dierenvoer uitsluitend hoogwaardige dierlijke eiwitten (met name afkomstig van kip of lam) als belangrijkste bron van eiwitten. Wereldwijd profiteren miljoenen huisdieren van de bijdragen van Eukanuba aan de voedingswetenschap. Het uitgebreide voedingsassortiment bevat voeding die speciaal is afgestemd op levensfase, rasgrootte en gevoeligheden van uw hond of kat. Ook is er speciale voeding die u kunt gebruiken bij verschillende kwaaltjes.


Bij Brekz hebben we een zeer groot assortiment en kunt u alle Eukanuba producten voordelig bestellen!

      

Assortiment Eukanuba

Eukanuba hondenvoer

Eukanuba hondenvoer is een premium voeding die het resultaat is van meer dan 45 jaar onderzoek. Alle Eukanuba hondenvoer producten bevatten uitsluitend hoogwaardige ingrediënten. Daarnaast vormen dierlijke eiwitten het hoofdbestanddeel van de voeding. Verder zijn er speciaal geselecteerde ingrediënten toegevoegd die de spijsvertering van uw hond ondersteunen, zijn vacht mooi glanzend en gezond houden en bijdragen aan het gezond houden zijn gebit.

Ook is het voer op een unieke wijze aangepast aan de individuele behoeften van verschillende hondenrassen en is er speciale voeding voor als uw hond bijvoorbeeld last heeft van gevoelige gewrichten, huid of spijsvertering. Wanneer u een zak Eukanuba koopt, weet u dus zeker dat uw hond het allerbeste krijgt!

     

Eukanuba kattenvoer

Eukanuba kattenvoer is een hoogwaardige voeding voor uw kat, die uitsluitend de beste ingrediënten bevat. Dankzij een nauwe samenwerking met dierenartsen en voedingsspecialisten, houdt Eukanuba kattenvoer uw kat in absolute topvorm. Een van de redenen hiervoor, is dat dierlijke eiwitten het hoofdbestanddeel vormen van de voeding. Daarnaast helpt het voer het natuurlijke afweersysteem van uw kat op peil te houden en ondersteunt het zijn gebit.

Verder houdt het de vacht van uw kat zijdezacht en zijn huid gezond. De verschillende producten zijn op een unieke wijze aangepast aan de individuele behoeften van het ras waartoe uw kat behoort. Ook is er speciale voeding voor als uw kat bijvoorbeeld gesteriliseerd of gecastreerd is. Met Eukanuba kattenvoer weet u dat uw kat het allerbeste krijgt!

     

Ander merk?

Toch liever een ander merk? Kijk voor ander merken hondenvoer op onze Merken hondenvoer pagina en voor kattenvoer op onze Merken kattenvoer pagina!

Houd me op de hoogte

Je ontvangt eenmalig een e-mail zodra dit product weer op voorraad is.

E-mailadres
Ongeldig e-mailadres Ongeldig e-mailadres Je bent al aangemeld voor dit product. Er is iets misgegaan
Je e-mailadres wordt niet gebruikt voor andere doeleinden.